>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 31.12.2018 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 31. Grudnia
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

szympo 9,7K

szympo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 9:00
Spotkanie: fortuna
Analiza:
Ostatni typ w tym roku, oby 2019 był lepszy ????
Lecimy do Australii gdzie przywitają rok najszybciej i liczę na obfite strzelanie z czego ta liga jest znana.
W ramach 10. kolejki zmierzy się drużyna Coast Mariners, którzy w tym roku w 9 meczach wyrwali
2 pkt i to zdobyli je na początku rozgrywek, ostatnie 7 meczy to porażki, więc widać że są w gazie.
Goście natomiast po 9 kolejkach wywalczyli 20 punktów i jutro zdobywając jakikolwiek punkt zostaną
liderem ligii, wiec jest o co walczyć ;)
Oba zespoły mierzyły się ze sobą w Perth pod koniec listopada i padł wtedy wynik 3:2
dla jutrzejszych gości (zresztą bramka padła w 95min). Patrząc na formę gospodarzy ten mecz to
pewniaczek ;) tak jak dzisiejszy West Ham ????
✅ 215

Otrzymane punkty reputacji: +51
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Shenzhen
Godzina: 05:30
Spotkanie: Garcia - Jorovic
Typ: 2:1 dla Garcii w setach
Kurs: 3.9
Bukmacher: fortuna
Analiza: Jest jeszcze szansa na wyższe miejsce w konkursie, więc trzeba spróbować. Wiadomo typy na dokładne wyniki to jedna wielka niewiadoma i polegają głównie na szczęściu. Z jednej strony wszystko się zgadza, ale też musimy popatrzeć realistycznie czy dany rezultat jest możliwy do zrealizowania. Spójrzmy na spotkanie. Caroline Garcia wysokie miejsce w rankingu WTA, jedna z moich faworytek do półfinału i nawet do wygrania całego turnieju gra różnie w pierwszych spotkaniach turniejowych. Generalnie te pierwsze mecze dla faworytek układają się czasami bardzo ciężko. Dlatego ten jeden set może ugrać rywalka Francuzki, która notuje solidne wyniki w ostatnim czasie i co ważne - regularnie występuję na kortach od kilku spotkań natomiast Garcia nie zagrała jeszcze ani jednego spotkania w tym sezonie. Spodziewam się, że może potrzebować trochę czasu, żeby się rozegrać. Tym bardziej, że 25-latka grała ostatnio na początku listopada. W przeszłości bywało pół na pół, jeżeli chodzi o stratę jednego seta w przypadku Garcii w pierwszych spotkaniach turniejowych. Należy jednak pamiętać, że 19 rakieta w rankingu WTA wyjątkowo dobrze radzi sobie na kortach w Chinach, ale kursy na to spotkanie są jednak podchwytliwe. Kurs na Serbkę oscyluje się w granicach 3.5 czyli nie jest to absolutnie jakaś deklasacja, a w przypadku Garcii wynosi około 1.2 więc z jednej strony uważa się, że Francuzka jest ogromnym faworytem, lecz z drugiej strony nie lekceważy się aż tak bardzo jej przeciwniczki. Wiadomo - to jest tenis kobiecy, który jest nieprzewidywalny i wiele rzeczy nawet najmniej spodziewanych dzieje się na kortach. Ja jednak przypuszczam, że Garcia może przegrać jednego seta, ale powinna wyciągnąć ostatecznie zwycięstwo.
⛔ 100

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie: Portland Trail Blazers - Philadelphia 76ers
Typ: Jimmy Butler +24 pts &amp; wygrana Sixers
Kurs: 5.5
Bukmacher: 1xbet
Embiid wypada i głównie tym się kieruje w tym meczu. Już były w tym sezonie sytuacje gdzie Sixers grali bez Joela bodajże w meczu vs Pistons i Butler rzucił wtedy prawie 40 punktów i dziś liczę na kolejny wynik 30+. Na pewno warto to pograć bo Blazers mają dość słaby defrtg ~110 pts i Sixers powinni im trochę wrzucić, a pod nieobecność Embiida to Butler i Redick powinni punktować bo ciężko szukać innych strzelb.
⛔ 100

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: :hokej: Mistrzostwa Świata U20
Godzina: 22:00
Spotkanie: Czechy - Dania
Typ: Czechy (-4,5)
Kurs: 3.40
Czesi mają spory potencjał, a mało strzelają. Kaut, Necas,Zadina, to naprawdę mocni zawodnicy w tej kategori wiekowej, juz trochę ograni za oceanem, do tego ambitne chłopaki z ELH i Chance liga. Trener Varada... i myślę,że dzisiaj na tle słabego przeciwnika będą chcieli się trochę przełamać i będą mieli okazje postrzelać. Niewiele wiem o młodych Duńczykach, nie widziałem ich meczy, ale ich 0pkt , 0-22 bilans bramkowy mówi sam za siebie. Z Ruskimi i Szwajcarami przegrali po 4-0 i do tego pogrom z Kanadą. Pewnie będą chcieli wbić honorową bramkę co da przestrzeń dla czeskich napastników. Mecz powinien być otwarty i bramkowy ze sporą przewagą Czechów. Mam nadzieje,że wreszcie będzie skuteczność i otworzą szybko wynik. Jak ktoś ma opcje grać na zawodników, to Kaut, Necas,Zadina mieli by dzisiaj pokazać swoje umiejętności.
Pamiętajmy że to U20 i jest to mecz z tych w którym można się spodziewać wesołego hokeja (co pokazali dzisiaj Słowacy). Myślę,że można próbować złapać wysokie handi, bo ja widzę spory potencjał w czeskiej młodzieżówce
Nie biorę udziału w konkursie. Tak sobie wrzuciłem na Sylwestra ;)
Jak ktoś śledzi MŚ U20, to zapraszam do udziału w temacie. Turniej wchodzi w decydującą fazę :bandit:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/mistrzostwa-swiata-juniorow-2019-vancouver-victoria.154768/#post-6774453
Pozdrawiam ????
⛔100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki narciarskie
Godzina: 14:00
Spotkanie: Kwalifikacje TCS Ga-Pa
Typ: Leyhe S. Lepszy od Dawid Kubacki
Kurs: 2.07
Analiza:
Niemcy skaczący u siebie będą napewno mocniejsci niż wczoraj. Dawidowi życzę jak najlepiej, ale kwalifikacje rządzą się swoimi prawami. Leyhe z pewnością zniesmaczony zajęciem 13 lokaty we wczorajszym konkursie, będzie chciał pokazać że był to wypadek przy pracy i stać go na lepsze wyniki co pokazywał już w tym sezonie. Zna ta skocznie bardzo dobrze i podejrzewam że będzie na niej mocny. Dawid może bardziej skupić się na sprawdzeniu skoczni niż na dawaniu z siebie 100%.
⛔ 100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Izrael, Ligat ha&#39;Al
Godzina: 20:00
Spotkanie: Beitar Jerozolima - Hapoel Hajfa
Typ: 1
Kurs: 2,13
Bukmacher: 1xbet
Analiza
Tabela ligowa wygląda tak:

Oba zespoły dzieli aż 5 miejsc ale tylko 4 punkty. Tabela w środku i na dole jest mocno wyrównana i tutaj jeszcze każdy zespół po kilku wygranych może wysoko awansować. Beitar u siebie ma na koncie 1 zwycięstwo, 2 remisy i 4 porażki, natomiast Hapoel Hajfa na wyjazdach zanotował 4 zwycięstwa, 2 remisy i 2 porażki. Gospodarze na własnym stadionie są jedną z gorzej grających drużyn, natomiast ich rywal na wyjazdach jest jednym z lepiej radzących sobie zespołów. Jednak mimo wszystko w tym spotkaniu idę w stronę zespołu z Jerozolimy. Skład mają bardzo ciekawy i dość silny i jestem mocno zdziwiony ich pozycją ligowa w tabeli, jednak myślę, że teraz czeka ich lepszy okres. W ostatniej kolejce pokonali bardzo pewnie na wyjeździe Hapoel Hadera 3-0 i dzisiaj liczę, że znów zdobędą 3 punkty. Miesiąc temu trenerem Beitaru został Nir Klinger, który przed przyjściem do tego klubu był trenerem właśnie Hapoelu Hajfa. Liczę tutaj zatem na znajomość tego trenera zawodników drużyny gości. Zna ich bardzo dobrze i myślę, że wie doskonale jak ustawić taktycznie swoją drużynę aby zdobyć 3 punkty. Zna wszystkie mocne i słabe strony Hapoelu i to może tutaj mocno zaprocentować. Beitar Jerozolima pod wodza tego trenera zrobił spore postępy, zaczął punktować i ich gra z meczu na mecz wygląda coraz lepiej. Myślę, że jest tutaj duża szansa na wygraną gospodarzy. Więcej o oczekiwaniach przed tym spotkaniem można poczytać na oficjalnej stronie zespołu z Jerozolimy, link poniżej:
http://www.beitarfc.co.il/קלינגר-לקראת-הפועל-חיפה-הקהל-נותן-תחוש/
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Izrael
Godzina : 18:00
Spotkanie : Ramat Hasharon - Beitar Tel Aviv
Typ : Beitar Tel Aviv over 1.5 gola
Kurs : 2.75
Bukmacher : Unibet
Obie drużyny ostatnio w niezłej formie , co do pozycji w tabeli to goście przy dzisiejszym ewentualnym zwycięstwie mają szanse na pudło , Ramat natomiast także może awansować jeżeli wygrają na 8 miejsce tak więc zapowiada się ciekawie , jak się zakończy to już stoi pod ? ale liczę na bramki , w pierwszym meczu wynik 2:2 , poprzedni sezon Beitar dwa razy lepszy od rywala , dwa sezony wstecz wygrali tutaj 2:0 czyli zawsze coś ustrzelą , dziś liczę na 2 bramki w wykonaniu gości !
✅175

daniellw 1,4K

daniellw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael, 2 liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: H. Marmorek - H. Kfar Saba
Typ: 2
Kurs: 1.43
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Cóż, dzisiaj mało spotkań piłkarskich, a potrzeba mi w konkursie podbić skuteczność, żeby dać sobie szansę na wygraną. Wybór padł na egzotyczną jak dla mnie 2 ligę izraelską. 21 meczów bez wygranej - brzmi niewiarygodnie ale właśnie taką passę mają gospodarze - 8 remisów i 13 porażek mówi samo za siebie. U siebie passa ta trwa od 11 spotkań - 6 remisów i 5 porażek. Dzięki takim &quot;wyczynom&quot; drużyna Marmorek z 6 punktami zajmuje obecnie ostatnie miejsce w ligowej tabeli. Dzisiaj przyjdzie im podjąć na własnych śmieciach drugą w tabeli ekipę H. Kfar Saba - na wyjazdach spisującą się przywzwoicie ( bilans 4-2-2, bramki 10:6). Drużyny te grały ze sobą 03.09.18 r. i było 3:1 dla dzisiejszego faworyta. Oby w tym spotkaniu było podobnie. W pamięci jednak wpadka Tottenhamu na której też miałem poprawić skuteczność, ale 2 razy z rzędu taki pech? Oby nie.
Wszystkiego dobrego i równie dobrych typów w roku 2019 dla Wszystkich.
✅43

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej - NHL
Godzina: 18:30
Spotkanie: Capitals - Predators
Typ: Capitals -1.0 (azjatycki)
Kurs: 2,55
Bukmacher: Unibet
Wczoraj miał być ostatni typ, ale widzę że za oceanem grają dzisiaj wcześniej więc spróbujemy. Gospodarze w bardzo dobrej formie. Zarówno u siebie jak i na wyjeździe radzą sobie świetnie. Wszystkie formacje już poukładane przez trenera. Drużyna funkcjonuje jak w zegarku. Ostatnio ograli na wyjeździe Senators więc dzisiaj na Capital One Arena powinni sobie poradzić z osłabionym Nashville bez Forsberga i Arvidssona. Ostatnie pięć spotkań gości to pięć porażek. Ekipa przyjezdnych nie radzi sobie ewidentnie bez swoich liderów. Gram z handicapem bo różnica formy między ekipami jest na chwilę obecną bardzo duża i myślę że Caps są w stanie ograć Preds różnica większą niz jedną bramka. Przepraszam że trochę nieskladnie napisana analiza, ale jestem w pracy, a w głowie już wieczorna impreza. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!
⛔100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Mecz towarzyski
Godzina: 17.00
Spotkanie: Korea Południowa- Arabia Saudyjska
Typ: będzie +2,5 gola w meczu
Kurs : 2,48
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Spotkanie towarzyskie na neutralnym stadionie pomiędzy Koreą i Arabią. Faworytem według bukmacherów jest Korea i wydaje się ona faktycznie lepszą klasowo reprezentacją. Myślę, że faktycznie mogą wygrać to spotkanie jednak nie sądzę żeby Arabia nie zdobyła tutaj ani jednego gola. Wystarczy spojrzeć na ich ostatnie mecze w których to dawali radę zdobyć bramkę takim drużyną jak chociażby Egipt czy Niemcy. Patrząc na mecze obu drużyn można śmiało stwierdzić, że częściej padają w nich wyniki overowe. Korea nie przegrała od 7 spotkań, w prawie każdym z nich zdobywali przynajmniej po 2 gole i myślę, że mimo to, że mecz jest tylko towarzyski będą chcieli go wygra. Jednak Arabia już na Mistrzostwach Świata pokazała, że łatwo się nie poddaje dlatego stawiam na dużo goli w tym spotkaniu.
⛔100

sango 721

sango

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael
Godzina: 20:00
Spotkanie: Beitar Jerusalem - Hapoel Haifa
Typ: Hapoel Haifa
Kurs: 3.50

Analiza:

Przyznam się od razu bez bicia, że zważywszy na ubogą dzisiejszą ofertę, a licząc jeszcze cicho na wygraną w tym miesiącu z kolegą daniellw i zajęcie pierwszego miejsca zmuszony jestem po prostu spróbować ustrzelić jakiś konkursowy typ. Konkursowy już nawet bez cudzysłowu bo to liga której kompletnie nie znam. I jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało będę musiał zaufać w tym celu żydom. Także ostrożnie ze stawkami. Wiele o tym meczu napisał już wielki_gracz . Z większością się zgadzam, bo również wcześniej analizowałem te spotkanie. I również zauważyłem tę dziwną zależność że obie drużny znacznie lepiej grają ostatnio na wyjeździe niż u siebie. I głównie w przedłużeniu o ten jeden mecz tej serii upatruję swoją szansę. I tak, jak spojrzymy na ostatnie 6 domowych meczów gospodarzy to zobaczymy że przegrali 4 razy i zremisowali 2. Natomiast jak spojrzymy na wyjazdowe mecze gości to zobaczymy 4 wygrane i 2 remisy. Drużyny w tabeli dzielą zaledwie 4 punkty na korzyść Haify, więc raczej możemy spodziewać się wyrównanego widowiska. A że raczej nie strzela się tam wiele liczę na pójście za ciosem gości i konsekwentną grę. Przy odrobinie szczęścia strzelą tego jednego gola więcej na wagę zwycięstwa. Tak więc, pomijając to, życzę wszystkim na ten nowy rok wszystkiego dobrego, koledze daniellw powodzenia i widzimy się wszyscy w nowym roku. ????
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom