>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 31.12.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 31 grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA, godz 01:30
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs (-13)
TYP: 2
KURS: 3,45
BUK: bet365
Analiza:
Jutro o godzinie 1.30 polskiego czasu zostanie rozegrany mecz pomiędzy Dallas a zespołem San Antonio. Ten mecz zapowiada się bardzo interesująco i moim zdaniem goście ten mecz powinni wygrać z zamkniętymi oczami bo oka zespoły leżą na odmiennych stronach. Dallas znajduje się w rejonie dolnym natomiast Spurs są w rejonie górnym. A dokładniej gospodarze tego meczu są na 12 pozycji z dorobkiem 12 zwycięstw i 18 porażek. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie13 meczy w których to siedem meczy wygrali i pięć meczy przegrali. Na wyjeździe wiedzie im się jeszcze gorzej ponieważ rozegrali oni w tym sezonie 17 meczy w których to jedynie cztery mecze wygrali i aż 13 meczu przegrali. A więc jak widać gospodarze tego spotkania grają fatalnie a do tego jak przegrywają mecze to przeważnie w okolicy 20 punktów a więc jest to przepaść i nie sądzę żeby w tym meczu jakoś dobrze się zaprezentowali. Goście tego meczu w tabeli konferencji zachodniej są na trzeciej pozycji z dorobkiem 23 zwycięstw i ośmiu porażek. Na własnym terenie rozegrali on14 meczy w których to 12 meczy wygrali i jedynie dwa mecze przegrali. Na wyjeździe rozegrali oni 17 meczy w których to 11 meczy wygrali i sześć meczy przegrali. A więc jak widać w tym sezonie spisują się bardzo dobrze. W ostatnich pięciu meczach gospodarze wszystkie te mecze przegrali. Natomiast goście tego meczu w ostatnich pięciu meczach wygrali cztery mecze i jeden mecz przegrali. Oba zespoły spotkały się ze sobą w 2012 roku pięciokrotnie i trzy razy wygrywali goście tego meczu i dwa razy gospodarze. W tym meczu chce postawić handicap minusowy na zespół gości -13 i sądzę że powinien spokojnie wejść a kurs jest bardzo wysoki do tego a przekonuje mnie to że goście kiedy wygrywają z Dallas to różnicą większą niż 13 oczek i uważam że ten zakład ma szanse wejść dlatego też stawiam bo kurs jest wysoki i warto zagrać
✅ 245

Otrzymane punkty reputacji: +7
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Turcja TBL
Spotkanie: Tofas - Efes
Typ: Tofas
Kurs: 6.60
Bukmacher: Pinnacle

Bez walki sie nie poddam:razz: Tofas ma bilans 5-1 u siebie i to nie jest typowy średniak.Przed sezonem udało im sie skompletować skład który bez problemu może walczyć u siebie z najlepszymi.Jutro mają kolejną szanse na wygraną,rywal cholernie ciężki ale ja tutaj nie widze aż tak wielkiej przewagi przyjezdnych.Uwielbiam sytuacje kiedy drużyna euroligowa po ciężkim meczu gra w lidze wyjazd i to jeszcze z tak niewygodnym rywalem jak Tofas.Już kilka razy w tym sezonie zauważyłem jak owocne może byc granie przeciwko ekipom które muszą łączyć eurolige i lige.Efes przegrał mecz z CSKA i teraz przed nimi mecz z Panatą który już za kilka dni a przegrana znacznie ograniczy ich szanse na dalszy awans z grupy.Tofas miał cały tydzień by przygotowac sie do tego spotkania,Efes jak znam życie będzie już myślami przy meczu z Panatą.Często trener Mahmudi w spotkaniach wyjazdowych daje odpocząć Farmarowi bądź Vujacicowi.Podejrzewam, że jutro któregoś z nich ponownie nie zobaczymy.Pisałem o meczu z Panatą a zaraz po eurolidze mecz ligowy z Ulkerem.Tak więc ciężki tydzien przez Efesem i jeżeli mają odpuścić mecz to właśnie spotkanie z Tofas.Sam osobiście zagrałem handi +10.5 na Tofas ale że chce jeszcze powalczyć w typach dnia to gram czysty win:razz: Tofas to bardzo dobry zespół i mają wystarczające jaja by postawić sie przyjezdnym.
Reasumując +10.5 do grania
⛔ 100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: BOS Celtics @ SAC Kings
Typ: SAC Kings wygra różnicą 3-6 punktów
Kurs: 6.50
Bukmacher: bet365

Tak po prawdzie to Sacramento gra lepiej bez swojego niesfornego dzieciaka DeMarcusa Cousinsa niż z nim w składzie. Z ostatnich 5 meczy wygrali 3, w tym z Golden State, Portland i Nowym Jorkiem, czyli ekipami z dodatnim bilansem. Wszystkie trzy wygrane przyszły na własnym parkiecie, co tylko potwierdza, że Królowie z własnej hali uczynili twierdzę wygrywając 11 z 13 tam rozegranych meczy. Nikomu tam się łatwo nie grało, tym bardziej nie będzie to kaszka z mleczkiem dla pogrążonych w kryzysie Celtów. Dawno ta drużyna nie była pod kreską, a teraz tak właśnie się dzieje (14-15), co ledwie pozwala im się trzymać się 8 miejsca na Wschodzie. Jeśli tak dalej będzie im szło i nie awansują do playoffów to może w lecie będziemy świadkami rozpadu tej świetnej niegdyś ekipy. Przegrali 3 z 5 ostatnich meczy, w tym dwie ostatnie wysokie przegrane potwierdzają, że zupełnie nie leży im ta wycieczka na zachodnie wybrzeże. Po prostu zostali zdmuchnięci przez Clippersów (-29) i Wojowników (-18). Czyżby teraz była kolej Królów na pogonienie Celtów. Wiele na to wskazuje, chociaż blowoutu raczej trudno oczekiwać. Co ważne dla wyniku goście mieli dzień mniej na odpoczynek, co dla starzejącej się drużyny Bostonu może mieć znaczenie na ich przygotowanie fizyczne. Młoda ekipa Sacramento nie ma takich problemów, mogą biegać dwa mecze pod rząd. Dodatkowo prawdopodobnie wraca do gry ich pierwszy rozgrywający Tyreke Evans, co z pewnością jest dobrą wiadomością wobec absencji Cousinsa. Z pewnością nie będzie łatwo, ale stawiam na podtrzymanie dobrej passy gospodarzy na własnym parkiecie i ich skromną wygraną.
⛔ 100

matul9 298

matul9

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Hopman Cup (Australia), twarda
Spotkanie: Ana Ivanović - Francesca Schiavone
Typ: Ivanovic -1.5 seta
Kurs: 1.90
Bukmacher: Pinnacle Sports
Rozpoczęcie: 03:00
Analiza: by Matul.
Zdecydowaną faworytką tego pojedynku jest prześliczna Ana Ivanović (love &lt;3).
Włoszka jest już raczej u schyłku swojej kariery, 32 lata i to chyba jej ostatni sezon. Patrząc na to co gra i jak gra. Do tego dochodzi twarda nawierzchnia na której Schiavone nie istenieje. 7 lat młodsza Serba zaczęła grać lepiej a co najważniejsze równiej niż we wcześniejszych etapach. Do tej pory na twardej spotkały się raz w Dubaju na początku roku i 2:0 dla Any.
Włoszka na hardzie w tym roku na 19 gier wygrała zaledwie 6.. , u Serbki są to troche lepsze statystyki choć królową Harda nie jest na 31 gier wygrała 20 spotkań większość w stosunku 2:0.
Co tu więcej pisać
*H2H dla Serbki
*Gra na hardzie również
*No i myślę że Serba to minimum poziom wyżej od Włoszki w tym momencie.
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +9
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna A-League Australia
Spotkanie - Adelaide Utd : Sydney FC
Typ - Sydney FC powyżej 1,5 gola
Kurs - 3.25
Buk - Bet365
Analiza :
Mój ostatni typ w tym roku pada na spotkanie w A-League Australii pomiędzy Adelaide Utd a Sydney FC i pomimo że róznica jaka dzieli obie drużyny w tabeli jest dosć znaczna bo ( Adelaide Utd 2 m. i 25 pkt a Sydney 9 m. i 13 pkt. ) to jednak liczę na dobrą postawę gosci i przynajmniej 2 goli w ich wykonaniu , po ostatnich swoich meczach obie drużyny w różnych nastrojach - Adelaide Utd pomimo tak wysokiej pozycji jaką aktualnie zajmują dwa ostatnie swoje spotkania to dwie porażki najpierw w meczu wyjazdowym zostali zmiażdzeni przez Sydney Wanderers aż 6:1 co odbiło się również w ich następnym meczu kiedy to na swoim terenie przegrali ze słabym w tym sezonie zespołem Brisbane Roar 0:1 jak będzie dzis ? Goscie natomiast po swoim ostatnim spotkaniu przyjeżdzają dzis na Hindmarsh Stadium mocno zmotywowani bowiem pokonali oni na swoim terenie lidera rozgrywek Central Coast 1:0 co zapewne było niespodzianką 12 rundy rozgrywek w A-League , gdy natomiast zajrzymy do ich H2H to wygląda to raczej remisowo bo na 25 wspólnych spotkań bilans 11-3-11 bramki 36:37 natomiast mecze rozgrywane na Hindmarsh Stadium to 6-1-4 w bramkach 18:16 tak więc możemy się dzis spodziewać że Sydney tanio skóry nie sprzeda bo np. w poprzednim sezonie w dwóch spotkaniach na tym stadionie dwa razy lepsze Sydney i 2x wynik 2:1 dla gosci ! W tym sezonie co prawda Sydney na swoim terenie przegrało z Adelaide Utd 1:2 tak więc myslę że czas na rewanż . Pozdrawiam !
⛔ 100

K 43

kuchar2

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna A-League Australia
Spotkanie - Adelaide Utd : Sydney FC
Typ - Sydney
Kurs - 4,95
Buk - Betsafe
Analiza :
Na ostatni dzień tego roku wybrałem trochę nietypowo dla mnie bo piłkę nożną co jest efektem dość ubogiej oferty na dzisiaj. Spróbuję zagrać na zwycięstwo na wyjeździe Sydney nad Adelaide UTD.
Gospodarze przegrali swoje dwa ostatnie mecze, więc z formą nie jest u nich najlepiej pod koniec roku. Pewnie myślami są już przy balach sylwestrowych. Zajmują oni 2 miejsce w tabeli także ewentualna przegrana niczego nie przesądza. Zgoła odmiennie wygląda sytuacja gości. Zajmują oni 9 czyli przedostatnie miejsce w tabeli i punktów potrzebują jak nic. Forma także przemawia za przyjezdnymi, wygrali oni ostatni mecz u siebie i to z liderem tabeli. Dodam, że w ubiegłym sezonie goście 2 razy wywieźli z Adelaide komplet punktów. Także polecam typ na gości po bardzo atrakcyjnym kursie.
⛔ 100

K 126

kubson9

Użytkownik
Tenis ziemny
Spotkanie: Brown - Berrer
Typ: Brown wygra 2-0
Kurs: 4
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziwi mnie, że Berrer jest faworytem tego meczu. Fakt, że Brown gra nieobliczalnie, ale Berrer jest słaby po prostu. Ma dobry serwis ale nic poza tym. Uważam, że agresywny tenis Browna i częste wypady do siatki czy też skróty pozbawią go nawet tego serwisu i mecz zakończy się jego pewnym zwycięstem. O wiele pewniejszym typem byłoby zwykłe zwycięstwo Browna ale pamiętam Berrera z końcówki sezonu - totalny kołek. Brown gra z kolei powiedziałbym szalony tenis i myślę, że z konfrontacji tych dwóch stylów to on wyjdzie zwycięsko. Jedyne czego mogę się obawiać to wahań w grze Browna, często jego mecze kończą się w 3 setach, ale w tym przypadku warto zaryzykować.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Koszykówka, Izrael, Kobiety
Elitzur Netanya-Elitzur Ramla 4.25
Bet365
1/10

Netanya mimo słabego bilansu lepszy skład ma. Paradoks, wiem. Ostatnio zatrudnili tam Redmon - 17/6/2 średnio w 2 meczach. Nieźle. Hurt, Reid, Reed do tego, a to zapewnia siłę i pod koszem i na obwodzie. Naprawdę fajnie to wygląda. Naprawdę fajnie zbierają dziewczyny. Na rezerwie ze 2 dość solidne zawodniczki.
Ramla ma Levitski, Jones, Hightower, Chones, Oren, ale poza tą piątką to ewentualnie Boddie. No i tak piątka wg mnie nie jest tak silna jak piątka Netanyi.
Ostatnie mecze obu ekip z tą samą ekipą:
Elitzur Netanya-Elitzur Holon 87-94
Elitzur Holon-Elitzur Ramla 62-86
Ale z Ramlą nie grała Hornbuckle w Holon (póki co jeden mecz, właśnie z Netanyą), a ona gra mega - 26 ppg, 6 rpg, 9 apg, 6 spg, 1 bpg. Mega cyfry. Fakt, jeden występ, ale pokazuje potężny potencjał.
Jak dla mnie i linia i kurs na wygraną zawyżone.
Dałbym tak z 2.50-2.60 około na win, a handi w granicach 3-4 punktów.
✅ 325

Otrzymane punkty reputacji: +12
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Izrael 1
Beitar Jerozolima - Ashdod
Over 2 gole (azjan)
1.66
Pinnacle

W sylwestrowy poniedziałek wybrałem mecz z ekstraklasy izraelskiej. W ostatnim meczu 16 kolejki spotkań zmierzy się ze sobą Beitar Jerozolima i Ashdod. Gospodarze po 15 meczach plasują się na 8 miejscu w ligowej tabeli. Goście z 25 punktami na koncie zajmują 4 pozycję w tabeli. Stawiam w tym meczu na over 2 gole z opcją zwrotu przy dokładnie 2 golach w meczu. Poniżej kilka zdań na temat dzisiejszego typu. Po pierwsze obie drużyny w tym sezonie zaliczają sporo wyników 2 bramkowych lub wyższych. Gospodarze na 15 meczy zaliczyli 12 razy over 1.5 gola w tym 9 razy over 2.5 gola. Były to między innymi takie mecze jak 2:2 z Shmona, 3:2 z Netanya czy 3:0 z Haifa. Goście w swoich 15 meczach mieli 11 razy over 1.5 gola i 7 razy over 2.5 gola, między innymi zaliczyli takie wyniki jak 4:0, 2:1, 3:0. Bezpośrednia historia spotkań między tymi drużynami w ostatnich latach to 5 meczy, które kończyły się wynikami 2:1, 0:0, 1:0, 3:0 i 2:2. Jak widać 3 razy mecze kończyły się wynikami 3 bramkowymi lub wyższym. Moim zdaniem dzisiaj kibice zgromadzeni na stadionie w Jerozolimie zobaczą co najmniej 2 gole. Mój typ to 2:1 dla gospodarzy.
0/zw

damianprz 3,8K

damianprz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA, NBA
Spotkanie: Indiana Pacers - Memphis Grizzlies
Typ: 2
Kurs: 1,72
Bukmacher: Betclic

Analiza:

Memphis ostatnio bez fajerwerków. Przeraną z rozpędzonymi Rockets można im wybaczyć. Mecz z Philadelphią im nie wyszedł. Oddali aż 90 rzutów (!) i tylko 35 wpadło. W meczu z Denver już wyglądało to lepiej, a trzeba dodać, że Nugets są w formie.
Indiana jest na plusie, ale warto zauważyć, że większość zwycięstw nie ma dużej wartości. Phoenix, 2x New Orleans, 2x Cleveland, 2x Washington, 2x Sacramento, Dallas, Toronto. W tym fakcie upatruję zwycięstwa gości.
regulamin // za mało typów do bycia sklasyfikowanym

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom