>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 31.07.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 31. Lipca
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Liga Mistrzów - Eliminacje
Godzina : 19.00
Spotkanie : Hapoel Beer Szewa - Dynamo Zagrzeb
Typ: 1
Kurs: 2.50
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Drugi mecz Hapoel&#39;u Beer Sheva i Dinama Zagrzeb nie powinien już mieć większego wpływu na losy awansu do III rundy eliminacji Ligi Mistrzów mistrzów Chorwacji , którzy dzięki zabezpieczeniu w postaci pięciobramkowej wygranej u siebie zapewnili sobie awans do kolejnej fazy kwalifikacji oraz przyjadą do Beer Szewy bronić tegoż wyniku wywalczonego u siebie.
W innej sytuacji są miejscowi piłkarze , którzy nie mając nic do stracenia , muszą zaatakować od pierwszej do ostatniej minuty spotkania , aby mieć przynajmniej złudzenia marzeń o awansie do następnej rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów , co oczywiście będzie niezwykle trudnym zadaniem do wykonania . , biorąc pod uwagę to , iż Dinamo będzie nastawione jak najbardziej defensywnie do tego meczu oraz będzie broniło dostępu do swojej bramki za jak największą cenę .Ich ataki powinny być bardzo rzadkie oraz niezwykle skuteczne , czyli to ,l z czego są znani piłkarze z stolicy Chorwacji .
Odnośnie co do tego , kto powinien wygrać to spotkanie , to wskazuje zdecydowanie na wygraną Hapoelu , jednakże i goście mogą pokazać ofensywny pazur i zaliczyć na swoim koncie przynajmniej jedno trafienie na swoje konto , więc swój typ kieruję na wygraną gospodarzy.
Warto postawić na to zdarzenie już dzisiaj ,tym bardziej , iż kurs jest wysoki i o wiele lepszym pomysłem jest wytypowane właśnie na to zdarzenie już teraz , bo później kursy mogą poszybować mocno w dół ,i tym samym wygrana może okazać się o wiele mniejsza , niż można to planować .
PS. W chwili dodawania postu w temacie , kurs mógł ulec zmianie ,jednak obecnie nie mam możliwości go sprawdzenia na stronie Fortuny , gdyż nadal trwają prace konserwacyjne nad stroną .
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Kwal Lm
Spotkanie: Trnava-Legia
Typ: Awans Legia
Kurs: 4.73
Bukmacher:Fortuna
Godz: 20:30
Ewentualna analiza: Rewanżowe spotkanie pomiędzy mistrzem Słowacji Spartakiem Trnava a zespołem warszawskiej Legii. Gospodarze w pierwszym spotkaniu mocno przybliżyli się do awansu pokonując mistrza Polski na ich stadionie o:2. Tutaj sa w bardzo komfortowej sytuacji bowiem mogą swobodnie sobie grać na remis a to ekipa &quot;Wojskowych&quot; musi się postarać o strzelenie bramek i to nie jednej a minimum dwóch żeby była szansa doprowadzenie do dogrywki. Nie wiem czemu , ale czuje że Legia może tego dokonać i może uda im się tutaj zwyciężyć i uzyskać awans , Trnava nie jest na swoim stadionie taka mocna , w poprzednich kilku spotkaniach zanotowali 3 porażki, gdzie nie zdołali strzelić nawet jednej bramki. Legia lepsze wyniki ostatnio notuje na wyjazdach niż na swoim stadionie do tego ma przecież kilku na prawdę dobrych zawodników, do tego dosyć szeroką ławkę rezerwowych , co prawda dalej nie będą mogli zagrać : Remy, Kucharczyk, oraz Niezgoda, ale myślę że wygrana w Kielcach może naszego mistrza odblokować pomimo tego że sam stawiałem na Koronę( która nie zagrała źle ale brakło szcześcia) szczególnie zawodników którzy powinni być odpowiedzialni za strzelanie bramek czyli , Carlitosa, Kante, czy chociażby Hamelainena , gorzej niż w pierwszym meczu zagrać się po prostu nie da więc może być moim zdaniem już tylko lepiej, poza tym goście nie mają nic do stracenia a jak szybko strzelą bramkę to według mnie stać ich na odrobienie tego rezultatu , mój typ to wygrana gości 0:2 oraz dogrywka.
⛔100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 19;00
Spotkanie: S.Tiraspol - Shkendija
Typ: Shkendija DNB
Kurs: 5.1
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Były już dwa pozostałe, więc ja typuję na ostatnie spotkanie. Macedończycy raczej są zadowoleni z zaliczki po spotkaniu u siebie, a w każdym razie sprzyjające jest dla nich, że mogą się bronić i wyczekiwać na kontry. Tiraspol jest co prawda lepszy przed własną publicznością, ale ostatnio Shkendija nie wyszła praktycznie na rewanż, z racji zaliczki w postaci 5 bramek przed własną publiką. Teraz jest inaczej 1-0 to żaden rezultat. Będzie pełna koncentracja i gryzienie trawy. Ja w swoim typie liczę głównie na mądrą defensywę ze strony przyjezdnych, bez pajacerki i przebierania w środkach, kosy i oddalanie piłki za wszelką cenę i przewiduję, że przyjdzie moment gdzie gospodarze będą musieli zaatakować po gola i wtedy nadejdzie jedna kontra, która zakopie ich przygodę z LM. Trochę typ na przeczucie, ale liczę że intuicja mnie nie zawiedzie.
▶zwrot

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna el Lm
Spotkanie: Spartak Trnava-Legia
Typ: Spartak Trnava
Kurs: 3.4
Bukmacher:fortuna
Legia nie awansuje juz jest pozamiatane za wysoko przegrali u siebie, zamiast wierzyc w cuda lepiej zarobic,Slowacy to duzo bardziej inteligentna druzyna i lepsza pilkarsko niz taka Korona,ta wygrana Legii w Kielcach nic nie znaczy taka gra moze wystarczyc tam maks do remisu a legionisci chcac czy nie musza sie odslonic i atakowac caly mecz a slowacy kontrami beda mieli autostrade do ich bramki, a kazdy kto ogladal mecz w Warszawie wie, ze oni juz wiedza co zrobic z pilka kiedy maja miejsce po takim kursie warto zagrac.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +24
kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. do Ligi Mistrzów
Godzina: 19:00
Spotkanie: Hapoel Beer Szewa - Dinamo Zagrzeb

Typ: Dinamo Zagrzeb lub Remis
Kurs: 1.54
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Mecze rewanżowe drugiej fazy eliminacji do Ligi Mistrzów właśnie się zaczynają, Legia Warszawa po kompromitacji na własnym boisku będzie musiała wyjechać na Słowacje i wygrać co najmniej dwiema bramkami, nie będzie to łatwa przeprawa. Ja jednak wybieram spotkanie pomiędzy Haopelem Beer Sheva a Dinamem Zagrzeb. Pierwsze spotkanie tych drużyn było nie małym zaskoczeniem, ponieważ mimo to, że Dinamo było lekkim faworytem to raczej mało kto się spodziewał, iż całe spotkanie zakończy się aż takim pogromem.
Trzy dni temu Hapoel musiał mierzyć się w superpucharze Izraela, który przegrali i oczywiście wystawili w nim swoją najlepszą jedenastkę. Natomiast Dinamo Zagrzeb swój mecz ligowy rozgrywali cztery dni temu i kilku podstawowych zawodników tego meczu nie rozegrało. Myślę, że obie drużyny raczej podejdą do tego spotkania na spokojnie. Nie powinno być dużo szarpaniny, w końcu liga i tak jest ważniejsza, a dwumecz rozstrzygnął się w pierwszym spotkaniu. Myślę, że bukmacherzy wystawili takie kursy głównie ze względu na podróż jaką muszą odbyć chorwaccy zawodnicy oraz z powodu zaliczki bramkowej jaką nabili sobie w pierwszym spotkaniu. Wydaję mi się, że obie drużyny podejdą z takim samym nastawieniem do tego spotkania, a bardziej zmęczona drużyna z Izraela (przypominam, grali superpuchar Izraela trzy dni temu i doszło w nim do dogrywki) po prostu odpuści to spotkanie. Być może Nenad Bjelica nie wystawi swojego najmocniejszego składu na to spotkanie, ale wydaję mi się, że mimo to powinni wygrać taki mecz. W końcu nie przypadkowo wygrali w pierwszym spotkaniu aż pięć do zera. Polecam!
✅54

Otrzymane punkty reputacji: +9
manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Boliwia
Godzina: 02.00
Spotkanie: Oriente Petrolero-Sport Boys
Typ: Sport Boys Remis nie ma zakladu
Kurs: 3.40
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie boliwijskiej ektraklasy.
Moim skromnym zdaniem,zespól Sport Boys jest tutaj mocno niedoceniany. Sport Boys z tego sezonu,a Sport Boys z poprzedniego to dwie zupełnie różne ekipy. Dlaczego? A choćby dlatego,że zostało wymienione ponad pół składu-zakupili dwóch świetnych ( jak na boliwijskie warunki ) napastników oraz kilku obrońców. Widać kolektyw i powoli chłopcy zaczęli się rozumieć. Większość problemów finansowych również zostało zażegnanych-zaległe pensje popłacone,zobowiązania wobec miasta również.
Mimo,iż rywale na początku sezonu nie byli może bardzo wymagający to ogranie 4:1 Potosi czy 3:0 Destroyersów ( którzy wczoraj byli o włos od pokonania Bloomingu ) może robić wrażenie-co ważniejsze w obu tych meczach Warnerers całkowicie dominowali. A jedyna stracona bramka to efekt rozluźnienia przy wyniku 4:0.
Oriente Petrolero to ekipa,która w domu zawsze jest bardzo niebezpieczna-i to trzeba mieć na uwadze. Wiekszosc punktów niemal w każdym sezonie zdobywają głownie na swoim obiekcie. Swoje dwa pierwsze spotkania również wygrali i również z dość słabymi w tym sezonie Sucre oraz jeszcze slabsza Aurora. Co ciekawe-w spotkaniu z Sucre mieli dużo szczęścia,bo okazji Universitario miało co nie miara ;)
Oriente Petrolero również sporo w składzie zmienilo-przykladem tego jest choćby fakt,ze taki gracz jak Freitas w tym sezonie jest tylko zmiennikiem.
Nie ulega wątpliwości ze to gospodarze sa tutaj faworytami,jednak w tym składzie personalny jakie ma teraz Sport Boys,uwazam,ze mogą dziś powalczyć z gospodarzami.
Pomoglem? Zostaw proszę reputke ????
Typujacym i Grajacym zycze Powodzenia ????

▶zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +8
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 19;00
Spotkanie: S.Tiraspol - Shkendija
Typ: Shkendija strzeli 1.89
Kurs: 1.89
Bukmacher: Unibet
Analiza:Witam serdecznie,dzisiaj pod lupę wziąłem spotkanie Macedończyków z Mołdawianami. Nie potrafię zrozumieć kursów wystawionych przez bukmachera. Goście to nie są leszcze aby dawać na nich 7.50 kurs tymbardziej,że nie grają z potęgą europejską a średniakiem na poziomie naszej Legii. Rozumiem,że Mołdawianie fajnie sobie radzą u siebie na stadionie, Shkdenddija niby ostatnio mecz przegrała 4:0 no ale co z tego? Mieli awansować i awansowali, kilku graczy nie grało i to moim zdaniem główny powód takiego lania. Tutaj jest wynik tylko 1:0 więc trzeba się pilnować i coś najlepiej strzelić by gospodarze musieli strzelić aż 3. Dlatego uwazam,że goście nie będą się bronić bo jedna bramka może dać im już awans.
⛔100

makaronwdn 176

makaronwdn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Islandia , 2 liga
Godzina: 21:15
Spotkanie: leiknir reykjavik - fram reykjavik
Typ: 2
Kurs: 2.30
Bukmacher: Lv bet
Analiza:

Wczoraj Lokomotiv się nie postarał nawet wygrać plan na remis i tyle w temacie żenada i kalkulacja! Na dziś biorę na tapetę spotkanie w Islandzkiej 2 ligi derby miasta z reykavijk. Obstawiam na dziś czyste 2 skłoniło mnie do tego anlizujac głównie H2H drużyn patrząc na dwa ostatnie spotkania fram wygrało 2x po 3:0 ale to były mecze na własnym stadionie zaciekawiła mnie brak straconej bramki dwa pewne zwycięstwa i do tego dwukrotne zwycięstwo trenera Pedro Hipolito nad trenerem gospodarzy, Pedro wie jak wygrać z tą drużyna i myślę że dzisiaj poraz 3 to potwierdzi bezpieczniej było by zagrać over 2,5 ale kurs malutki 1.52 nie znalazłem oferty na typ 2 + over 2,5 bo tak bym z chęcią zagrał. Forma obu drużyn leiknir u siebie w 3 meczach dwie porażki i jeden remis więc słabo a fram zwycięstwo i porażka na wyjeździe i remis u siebie ale tak jak analizowane głównie H2H drużyn oraz i trenerów wszystko przemawia za gośćmi jak będzie zobaczymy powodzenia
⛔100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja
Godzina: 18;00
Spotkanie: Krylya Sovetov-CSKA MOSKWA
Typ: CSKA WYGRA/-3,5 gola/Tak
Kurs: 2,51
Analiza:
Krylya awansowała w tym roku do najwyższej klasy rozgrywkowej.Tułają się tak spadając i awansując.Nie jest to jakaś wybitna drużyna.Najlepszy ich napastnik S.Kornilenko ma już 35 lat.Po awansie niewielkie wzmocnienia.
Po drugiej stronie boiska vice mistrz Rosji z ostatnich 2 lat.Ostatnio pokonali w Superpucharze Lokomotiv po dogrywce 1-0.
CSKA trochę odmłodzona i przewietrzonaŚrednia wieku z 29 lat spadła do 25.Pojawiło się dużo młodych i zdolnych zawodników.Zakupili m.in.H. Magnusona z Bristol City i J.Bijola z Rudaru.
Z takimi przeciwnikami jak Krylya CSKA musi sobie radzić jeżeli chcą myśleć o dobrych wynikach.Superpuchar już zdobyli,celują jeszcze w mistrza.Gradu bramek również nie przewiduję.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / LM kwalifikacje
Godzina 20:30
Spotkanie : Trnava : Legia
Typ : Trnava over 1.5 gola
Kurs : 3.35
Bukmacher : Unibet
Trudno mi uwierzyć aby Legia to spotkanie wygrała a jeszcze trudniej awansowała , nie róbmy z Legii Barcy , to co grają nie przypomina gry w piłkę a już obrona woła o pomstę do nieba , w pierwszym meczu było gładkie 2:0 dla Trnavy to dlaczego by Trnava u siebie nie mogła zdobyć 2 bramki , gdyby np Legia strzeliła jakimś cudem pierwszego gola to nie liczę że Trnava będzie stała w miejscu i czekała na następne bramki Legii , ogólnie to może być ciekawie ja jednak liczę że po tak astronomicznym kursie na 2 bramki Trnavy można zaryzykował parę złociaków !
⛔100

icewarrior 41

icewarrior

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Lm
Spotkanie: Trnava-Legia
Typ: BTS
Kurs: 1.93
Bukmacher:fortuna
Co tu dużo pisać , zawsze kierowałem się sercem kibicując polskim drużynom w eliminacjach LE i LM , ale niestety jak to mówią serce i rozum nie zawsze idą z sobą w parze . Tydzień temu kierowałem się sercem i chciałem aby Legia wygrała , ale rozum mówił że z te to Trnava będzie się cieszyć z zwycięstwa (jak było wszyscy wiedzą) . Dzisiaj jak dla mnie wyglądać to będzie następująco: jeśli ktoś myśli że drużyna z Trnavy cofnie się i będą czekać aż Legia im coś strzeli to jest w błędzie . Niestety ale kolektyw Kante - Carlitos nie działa jeszcze jak powinien , Radovic po wejściu z Hamalinenem w 1 meczu nie wniósł nic .Mam nadzieje że poziom kompromitacji odpadnięcia już w drugiej rundzie eliminacji doda większej motywacji i chęci do gry (gość co rymuje). Mój typ to obie drużyny strzelą gola (BTS) Legia miejmy nadzieje coś trafi bo o Trnave to się nawet nie martwię. I taka ciekawostka , od 1 sierpnia czyli jutro Legie ma objąć Adam Nawałka . Aha i robienie po raz kolejny z Legi faworyta apropos kursów wystawionych przez buki to według mnie spora promocja .
⛔100

gbpl 76

gbpl

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis (Sopot)
Godzina: 17;30
Spotkanie: Marcora - Kuzmanov
Typ: Kuzmanov
Kurs: 1.9
Analiza:
Kuzmanov jest w wyśmienitej formie. Wygrane ostatnie 10 spotkań dało mu dwa finały w Niemczech na turniejach rangi ITF. Nie miał tam wybitnie mocny przeciwników, ale Włoch Marcora jest dzisiaj jak najbardziej do przejścia. Londero wycofał się z Polski, bo pewnie Kuzmanov by się pożegnał z turniejem, bo parę dni wcześniej przegrał z Argentyńczykiem. Włoch mocno przeciętny w tym sezonie na ziemi. Powodzonka
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Trnava - Legia
Typ: 1
Kurs: 3.65
Bukmacher: Totolotek
Po tym co działo się w pierwszym meczu obu drużyn nie rozumiem kompletnie tych kursów na Trnavę dzisiaj. Oczywiście nawet porażka 0:1 da im awans, no ale w Warszawie ówcześni goście byli zespołem o przynajmniej klasę lepszym. Legia na starcie sezonu gra bardzo słabo i wygrana w Kielcach, gdzie główną przewagą była fatalna postawa Korony w drugiej części nie jest czymś co nagle da pozytywnego kopa &quot;Wojskowym&quot;. Zresztą tam wszyscy poczynając od kibiców, idąc przed Mioduskiego, a na Klaufuriciu kończąc są chyba świadomi tego, że wkrótce zespół przejmie Nawałka. Według plotek już jutro w przypadku braku awansu. Sportowo argumentów za Legią nie widzę i ten zespół musiały przejść jakąś nagłą metamorfozę, żeby coś z tego dwumeczu dla siebie wyciągnąć. Dlatego korzystam z GramGrubo w Totolotku i idę w Trnavę po 3.65, bo widzę w tym spore value.
⛔100
powtórzony typ pawel1980

Otrzymane punkty reputacji: +24
makaveli23 886,1K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Peru
Godzina: 22:30
Spotkanie: Ayacucho - Sport Rosario
Typ: Handicap 1:0 - X (wygrana jedną bramką Sport Rosario)
Kurs: 5.00
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Ciekawy mecz , gdzie faworyzowani są gospodarze, ktorzy nie wygrali od 9 meczy. U siebie jezeli przegrywali robili to jedną bramką i wcale nie tak rzadko bo w 3 z 6 ostatnich meczy u siebie. Goscie są niepokonani od 7 meczy i na wyjeździe juz wygrywali z Ayacuch w poprzednim roku oba mecze po 1-0. Teraz licze na podobny rezultat badz z bramkami ale wygrana jedna bramką Sport Rosario, które wygrało 5 z 6 meczy przeciw temu przeciwnikowi, ostatnie spotkanie w kwietniu u siebie az 5-1. W 3 meczach po okolo poltora miesiecznej przerwie w rozgrywkach wygrali 3 mecze w tym jedno na wyjeździe 0-1 w bardzo wyrownanym meczu, teraz rowniez na taki liczę. Wyjazdy są trudne w tych poludniowammerykanskich ligach wiec nie sadze by goscie jezeli mieli to wygrac zrobili to wyzej niz jedną bramką.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom