>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 31.05.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na piątek - 31 Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Dyscyplina. Tenis WTA Roland Garros
Spotkanie. Lisicki S. - Errani S.
Typ. Errani S. wygra
Kurs. 1.45
Bukmacher. PinnacleSports
Sabina po Memphis kiedy to kreczowała z Mariną po przegranym secie nie odnosi żadnych jakichkolwiek godnych zwycięstw. 3cia runda w Madrycie to jest jej największe jak dotychczas osiągnięcie - więc trochę i mało. Tutaj nie może grać swoich skrótów, które zaczęły poprostu nie sa w stanie wyjść jak na cegłe. Sara gra swoje znowu w kolejnym spotkaniu - czyli to na co pozwalają jej warunki fizyczne. Masa wymian i rozrzucanie zawodniczek po to aby popełniły błąd bądź ta wrzuciła lekki drop do którego przeciwniczki nie są w stanie już się ruszyć, ale przy warunkach fizycznych Sary jej spotkania tak musza wyglądać, a że rzemiosło detalu jest na tym poziomie. Tak wyniki są jakie są.

mój temat, moje przemyślenia i typy. Można czasem zaglądnać.
✅ 45

Otrzymane punkty reputacji: +3
maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ameryka Południowa - Copa Libertadores - Play Offy
Spotkanie: Atletico MG - Tijuana
Typ: 1
Kurs: 1,45
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Gospodarze po zremisowanym 2:2 meczu na wyjeździe z meksykańską drużyną dzisiaj na własnej ziemi mają zamiar zrobić ostatni krok w celu awansu do półfinału tych rozgrywek. I jestem przekonany, że tak właśnie będzie.
Atletico jest drużyną grającą u siebie bez kompleksów, cały czas do przodu, strzelając przy tym masę bramek co mecz. Po prostu grają tak jak ich genialny lider(czytaj Ronaldinho) za najlepszych lat a bilans 13 wygranych spotkań z rzędu u siebie biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki robi wrażenie. Do tego MG strzeliło w tych meczach aż 45 bramek !!! Myślę że dzisiaj średnia zostanie spokojnie podtrzymana.
Jeśli chodzi o skład gospodarzy to wygląda to tak, że w środku dzieli i rządzi Roni, swoje robi skrzydłowy Bernard, w ataku mamy takie solidne nazwiska jak Jo i Diego Tardelli a w obronie Gilberto Silvę.
Myślę, że zobaczymy kolejny świetny ofensywny mecz w wykonaniu gospodarzy i przypieczętowanie awansu zwycięstwem. Mecz idealnie pasuje do jakiegoś dubla i osobiście tak też stawiam. Powodzenia !
⛔ 100

ostrowiec 53

ostrowiec

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Campeonato Brasileiro Serie A
Spotkanie : Internacional(-1.5) - Criciuma
Typ : 1
Kurs: 2.45
Bukmacher : Pinnacle
Analiza:
Na 31 maja 2013 roku , na godzinę 00:30 zaplanowano spotkanie w ramach 2 kolejki Campeonato Brasileiro Serie A pomiędzy ekipami Internacionalu a beniaminkiem tegorocznych rozgrywek - Criciuma . Według mnie to spotkanie ma tylko i wyłącznie jednego faworyta , którym są zawodnicy drużyny gospodarzy . Internacional to na chwilę obecną jeżeli chodzi o siłę drużyny 3 siła ligi . W swoich szeregach mają niesamowicie mocno zbilansowany skład . Drużyna stworzona przez władze klubu w tym sezonie wydaje się być jedną z najmocniejszych w całej lidze . Działacze bardzo fajnie potrafili połączyć doświadczonych zawodników z młodymi wychowankami klubu . Wydaje mi się że takie połączenie w tym sezonie będzie współgrało wyśmienicie i działacze na pewno nie będą mieli sobię nic do zarzucenia w tej kwestii . W pierwszej kolejce gospodarze co prawda tylko zremisowali ze słabą ekipą Victorii jednak wiadomo jak to bywa w ligach latynoskich - własny teren jest niesamowicie ważnym aspektem każdej drużyny . Na wyjazdach każdej ekipie gra się bardzo ciężko , i biorąc także ten aspekt pod uwagę nie wydaje mi się aby tak dobrze ustawiony skład gospodarzy pozwolił sobię na jakąkolwiek stratę punktową , z nomen omen jedną z najsłabszych ekip ligi zarówno pod względem sportowym jak także organizacyjnym . Criciuma co prawda bardzo udanie zainaugurowała sezon ligowy , wygrywając na własym terenie 3-1 z Bahią Salvadore . Ich rywali na pewno nie możemy porównywać pod żadnym względem z drużyną Porto Alegre dlatego na pewno nie sugerowałbym się pierwszą kolejką ligową .

Reasumując , jestem przekonany iż gospodarz będą chcieli z wysokiego C zacząć obecny sezon ligowy na własnym boisku i zaaplikują rywalą kilka bramek . Liczę na dobry mecz gwiazd Internacionalu - Diego Forlana i Freda . Pozostaje nam czekać na zakończenie spotkania , które miejmy nadzieję napełnią nasze wspólne portfele !
✅ 145

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis
Spotkanie : Nadal - Klizan
Typ : Klizan +10,5 gema
Kurs : 2,14
Bukmacher : PinnacleSports
Analiza :

Klizan to bardzo dynamiczny tenisista, jeśli można to tak określić, prezentuje przeważnie siłowy styl gry, niczego mu oczywiście nie ujmując. Szybki, mocno bije z forehandu, ale to właśnie serwis pomaga mu ustawiać wymiany.
Pierwszy raz usłyszałem o Słowaku podczas ubiegłorocznego US Open. Wtedy szerzej nieznany żółtodziób dotarł do czwartej rundy ogrywając po drodze takie nazwiska jak, Tsonga, Chardy, Falla, a zatrzymał go dopiero Marin Cilic.

Rafa nie złapał jeszcze regularności, to nie ten sam Hiszpan, który kilka lat temu dzielił i rządził na cegle. Brands pokazał, że można powalczyć z wielkim Rafą i udowodnił tym samym, niestety, że siła fizyczna zaczyna brać górę w tenisie ziemnym.

Biorę pod uwagę dwa aspekty tenisowego rzemiosła. Po pierwsze, Nadal nie jest obecnie w najlepszej dyspozycji, chociaż wyniki zdają się temu przeczyć, ale o tym innym razem. Po drugie, Klizan prezentuje podobny styl gry do Brandsa z tą różnicą, że Słowak jest o wiele szybszy, zwrotniejszy i tak dalej. Taki handicap może sobie nawet wyserwować.
✅ 114

Otrzymane punkty reputacji: +5
lucky93 529

lucky93

Użytkownik
Dyscyplina. :Tenis: WTA Roland Garros
Spotkanie: Tommy Haas - Jack Sock
Typ: +33.5 gema
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Tommy Haas, człowiek doświadczony staje na przeciw młodego Amerykanina.W zeszłym roku mimo dobrych turniejów na hardzie z US Open odpadł już w pierwszej rundzie. Podobnie było na Wimbledonie po wygranej w Halle. Bilans meczów, w których do wygrania potrzeba trzech setów ostatnimi czasy nie jest dla niego najlepszy. Dlatego też nie uważam by miał duże szanse na zawojowanie Rolland Garros. W pierwszej rundzie jeszcze łatwo poradził sobie z Ruffinem. Sock z kolei to pewna niespodzianka turnieju, bo młody Amerykanin bez problemu przebrnął kwalifikacje co już samo w sobie jest zaskakujące, a następnie w pierwszej rundzie pokonał Hiszpana Gullermo Garcię - Lopeza. Tego samego zresztą, z którym przegrał na challengerze w Bordeaux. Sock dysponuje dobrym serwisem i forehandem ;) Liczę w szczególności na ten serwis Socka ???? Bo jeśli spojrzeć na to ze Haas nie ma tak dobrej kondycji już można liczyć ze Sock urwie seta a to ze będzie przynajmniej jeden tie-break jestem pewny ;)
⛔ 100

L 2

lorak-ka

Użytkownik
Dyscyplina:Tenis ATP Roland Garros
Spotkanie: Fernando Verdasco - Janko Tipsarevic
Typ:2
Kurs:2.08
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Verdasco, 53 rakieta świata.Hiszpan który zdecydowanie najlepiej czuje się na wolniejszych kortach(mączka) stanie dziś do walki z popularnym Tipsy&#39;m.Serb rozstawiony z numerem 8 na tym etapie sezonu nie może pochwalić się specjalnie dobrymi wynikami.Pamiętajmy jednak że jest to jedna z najważniejszych imprez tenisa ziemnego w sezonie i tu dodatkowej mobilizacji żaden z zawodników nie potrzebuje.
Verdasco to typowy techniczny zawodnik,który lubi długie i wolne wymiany jak przystało na rodowitego hiszpana.Początek sezonu jednak też nie może zaliczyć do udanych a najlepszym wynikiem w ostanim czasie jest dotarcie do R16 turnieju w Madrycie,gdzie uznał wyższość francuza J-W Tsongi przegrywając w 3 setach.Pierwszy wynik w Paryżu to wygrana 3:0 z zawodnikiem gospodarzy Gizquel,em ze stratą tylko 6 gemów w całym spotkaniu.
Tipsarevic,człowiek nieobliczalny.Fantastyczne mecze przeplata takimi,które nie są czasem do uwierzenia.Wydaje się jednak iż jest odpowiednio przygotowany do turnieju co pokazał w pierwszym spotkaniu ogrywając francuskiego tenisistę Mahut&#39;a 6:2,7:6,6:1.
Mecz trudny,bez wyraźnego faworyta.Korty ziemne są atutem hiszpana lecz serb ma po swojej stronie więcej argumentów aby wygrać dzisiejsze spotkanie o ile będzie mocno skoncentrowany i przygotowany kondycyjnie.
Dotychczasowy bilans obu zawodników to 4:2 dla Janko Tipsarevica,ranking także przemawia po stronie serba,który jest obecnie 12 rakietą świata i mimo wszystko stawiam dzisiaj na jego zwycięstwo po kursie 2,08.
Pozdrawiam L.
✅ 108

Otrzymane punkty reputacji: +2
N 15

napiwo

Użytkownik
Dyscyplina: ???? ATP
Spotkanie: Monfils, G vs Robredo, T
Typ: Monfils
Kurs: 1.40

Analiza:

Francuz zaskakuje mnie co ra bardziej, nikt nie dawal mu szansy na dojscie tak, daleko, a raczej skazywali go na porazke z Berdychem.
Nie chodzi tu oczywiscie o umiejetnosci, poniewaz francuz to taki &quot;wypalony talent&quot; za mlodu byl czolowym zawodnikiem, teraz chce chyba udowodnic ze dalej potrafi grac dobry tenis, co potwierdzal na tym turnieju wiele razy. Najbardziej dla wszystkich zaskakujaca jest napewno kondycja francuza, do tego sprzyja mu publicznosc. Watpie ze przegra z Robredo, to jest raczej inna klasa zawodnika. Moim zdaniem typ na 95% pewny, dorzucajac do tego Tsonge @ 1,22 mozna dostac fajny kurs 1,71 ???? . Polecam rozniej typ wyzej wymieniony Janko Tipsarevic.
⛔ 100

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina - Tenis WTA
Spotkanie - Bartoli - Duque - Marino
typ Bartoli
kurs 1.73
William Hill

Mecz turnieju Wielkiego szlema na kortach Roland Garros w Paryżu. Pogoda nie sprzyja zawodnikom mecze często przerywane przez deszcz. dziś ciekawe spotkanie i ciekawy kurs . Spotykają się reprezentanta gospodarzy Bartoli , ktora jest daleka od wysokiej formy przeciętnne występy w Oeiras oraz Strassbourgu zaledwie I runda trochę lepiej w Madrycie III runda. Tutaj męczarnie z Govortsovą i wygrana trzy setówka. Dziś rywalką Francuzki będzie Kolumbijka Duque - Marino zajmująca odległe miejsce w rankingu 162 jednak ta zawodniczka całkiem przyzwoicie potrafi grać na kortach ziemnych. W eliminacjach do Roland Garros wygrała 3 mecze dość pewnie chociaż przeciwniczki na poziomie ITF . w I rundzie gładka wygrana z Kristiną Pliskovą 6-2 6-0. Dlatego bukmacherzy biorąc pod uwagę formę Bartoli i niezła grę Kolumbijki wystawili tak wysoki kurs na Francuzkę. Ja osobiście jednak wierzę w Bartoli i jej wygraną bo mimo wszystko obie zawodniczki to różnica klasy. Dlatego wbrew bukom stawiam na Francuzkę.
✅ 73

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna Estonia
Spotkanie : Kalju - Flora
Typ : under 2,50
Kurs: 2.05
Bukmacher : bet365
Mecz ten to hicior kolejki. Pojedynek sąsiadów ligowych Kaljiu 2 pozycja w tabeli a Flora jest 3. Faworyt meczu ?? Ciężko wskazać faworyta obie drużyny w Estoni radzą sobie bardzo dobrze. Ja zwróciłem jednak uwagę na typ under 2,5 gola. I stawiam na to że padnie w tym meczu mniej niż 2,50 bramki pomimo że oba zespoły zaliczają dość często wyniki &quot;overowe&quot;. Kaljiu pięć ostatnich spotkań 2 over 2,5, Flora 5 ostatnich spotkań cztery over 2,5. A takie wyniki padają dla tego że oba te zespoły w lidze oprócz lidera Leviada nie mają godnego przeciwnika i strzelanie bramek idzie im dość gładko. Dzisiaj jednak nie sądzę aby któryś z tych zespołów walcząc o najwyższe cele ligowy dał sobie strzelić więcej niż jedną bramkę. O czym mogą świadczyć bez pośrednie pojedynki w których to na ostatnie pięć konfrontacji tylko raz padł over 2,5 i to nie w pojedynku ligowym tylko w pucharze.Myślę że warto w ten typ zainwestować parę dukatów.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP French Open
???? Monfils G. - Robredo T.
Robredo T. +5,5 ::: 1,69 ::: Pinnacle ::: 3/10

Monfils po wygraniu challengera w Bordo (5 meczy) później doszedł do finału w Nicei (5 meczy), a teraz gra swój 3 mecz na Frech Open, warto dodać, że poprzednie jego mecze to była 5 setówka z Berdychem i 4 setówka z Gulbisem. Dzisiaj o ile dopisze pogoda zagra z Tommym Robredo który specjalizuje się w grze na nawierzchni ziemnej. Kolejny wymagający rywal i trudno sobie wyobrazić by padł tutaj wynik 3:0 dla Francuza. Monfils już tak dobrze nie serwował z Łotyszem jak z Berdychem, zmęczenie może w końcu dać mu się we znaki. Przed własną publicznością zapewne da z siebie 100%, ale tutaj wątpię by nie stracił seta z doświadczonym Hiszpanem który na clay w 2013 roku ma bilans 18:7. Przy typie zabezpieczam się dość wysokim handicapem przy ewentualnych tie-brekach.
✅ 69

Z 78

ziom157

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP SINGIEL: Roland Garros (Francja), ziemna
Spotkanie: Lopez F. (Esp) - Ferrer D. (Esp)
Typ: Ferrer -8 Gema w meczu
Kurs: 1,85
Bukmacher: Pinnacle Sports

Analiza: Na dziś spośród wielu pojedynków wybrałem spotkanie dwóch Hiszpanów. Lopez rozstawiony z numerem 43 zagra ze swoim rówieśnikiem/kolegą
Davidem Ferrerem rozstawionym z numerem 5.Obaj Panowie dobrze się znają.
Ja zdecydowałem sie wybrać typ -8 Gema w meczu dla Ferrera. Moim zdaniem jest w bardzo dobrej formie. Dotychczas w dwóch rundach zmierzył się z Matosevicem oraz Montanesem oba pojedynki Hiszpan zwyciężył 3-0. Co pokazuje że jest w formie.Na mączce w tym roku rozegrał sporo spotkań,przegrywał tylko 5 razy,ale to było z najlepszymi,Wawrinką, Nadalem.
Natomiast Lopez cóż,można powiedzieć że miał szczęscie że dotarł w tej chwili do 3 rundy. Już w 1 pojedynku z Grannollers-Pujolem w 1 rundzie męczył się w 5 setach wygrał 3-2. W drugiej rundzie poszło mu trochę łatwiej,wygrał 3-1 z Sousą. Na tej nawierzchni Lopez jest w tym sezonie żółtodziobem. W tym roku rozegrał na tej nawierzchni zaledwie 4 spotkania w których ma bilans 2 zwycięstwa i 2 porażki. W pojedynkach bezpośrednich to Ferrer jest zdecydowanie lepszy. W 3 pojedynkach na mączce 3 razy zwyciężał David.
Zwyciężał odpowiednio 2-0 ,2-0, 2-1. Jednak obaj zawodnicy do tej pory nie mierzyli się ze sobą w dużych Turniejach. Dziś Ferrer pokaże na co go stać i kolejny pojedynek myślę że wygra 3-0. Kurs na ten typ jest dość okazyjny.
Spotkanie warte pogrania.
✅ 85

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - ATP - French Open
Spotkanie: Monfils, Gael – Robredo, Tommy
Typ: Liczba Minut (Over 170.5)
Kurs: 1.87
Bukmacher: unibet

Nie mam pojęcia kto wygra, ale z dużą dozą prawdopodobieństwa można przewidzieć jak ten mecz będzie wyglądał. Obaj tenisiści to królowie defensywy wychowani na mączce, którzy mogą przebijać godzinami i cierpliwością zabić rywala. Wcale nie widzę tutaj aż takiej przewagi Francuza, jak kreują to buki, bo Gael wcale nie wyglądał olśniewająco we wcześniejszych rundach, on po prostu zamęczył swoich rywali. Dzisiaj zamęczyć Robredo nie będzie tak łatwo, bo trafia swój na swego, więc można się spodziewać niekończących się wymian i wyrównanych gemów rozgrywanych na przewagi. Obaj defensywę mają tak zakodowaną w genach, że nawet jak mają idealną okazję do przyspieszenia piłki i skończenia akcji, to instynktownie się cofają i czekają na ruch rywala, celuje w tym zwłaszcza Monfils. Linia minutowa moim zdaniem ustawiona dość korzystnie, jeśli chłopaki się tylko sprężą, to są w stanie ją przekroczyć nawet w 3 wyrównanych setach. Ale w tym meczu raczej zobaczymy więcej setów, a to tylko z korzyścią dla typu. Typ wart uwagi.
✅ 87

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Rolland Garros WTA 31.05 17:30
Vinci - Cetkovska
typ: -1.5 seta Vinci
2.27
Pinnacle
Analiza
Dzis kolejne spotkania podczas wielkoszlemowego turnieju Rollanda Garrosa, na dzis wybralem spotkanie pan, Roberty Vinci z Petra Cetkovska. Zupelnie nie rozumiem tak wyrownanych kursow na to spotkanie. Dla mnie zdecydowana faworytka spotkania jest Wloszka. Vinci swietnie radzi sobie szczegolnie na ziemi. To zawodniczka bardzo doswiadczona, z ktora nie jedna teoretycznie lepsza nie potrafi poradzic sobie przez jej styl gry. Czeste zwalnianie pilki, chodzenia do siatki, slajsy, to dla ogromu zawodniczek za wiele. Tak powinno byc rowniez z Czeszka, ktora wraca po dlugiej przerwie do tenisa. Tu ograla co prawda Pavlyuchenkova i Puchkova, jednak to nie ta klasa co Wloszka. Jej styl gry nie bedzie dzis odpowiadal Czeszce. Mozemy byc dzis swiadkami bardzo szybkiego spotkania.
⛔ 100

roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:piłka ręczna,NIEMCY: Bundesliga
Spotkanie:Essen(+5,5gola)-Hannover-Burgdorf
Typ:1
Kurs:2.00
Godz:19:45
Buk:Expekt
Ten mecz nie ma dużego znaczenia, ponieważ gospodarze Essen już od dawna spadł z Bundesligi.Goście z Hannover-Burgdorf awansowali do europejskich pucharów dzięki Rhein Neckar, którzy zdobyli Puchar EHF i zdobili jeszcze jedno miejsce dla niemieckiej drużyny. W takiej grze nie spodziewam się wielkiej walki, ale raczej grania bez większej presji, w którym gospodarze powinni być bardziej zmotywowani.Gospodarze już spadli a mieli nawet w sezonie przebłyski dobrej gry w marcu odnieśli 3 zwycięstwa na 4 mecze,ale po tym następiła seria 7 porażek pod rząd.Przed dzisiejszym meczem ich trener stwierdził,że chcą zakończyć sezon w dobrym stylu i w tym ostatnim meczu w domu, zagrają dla swoich wiernych fanów, którzy byli z nimi przez cały sezon. Hannover osiągnął cel miejsce w europejskich pucharach i trener może dać więcej czasu na zawodnikom rezerwowym.Nie sądzę, że by goście dążyli do wielkiej wygranej i zniszczenia przeciwnika ,ponieważ ich największym zwycięstwem na wyjeżdzie w całym sezonie było różnicą 5 bramek z Grosswalstadt.. Są największą niespodzianka tym sezonie i osiągnęli więcej niż od nich oczekiwano, więc są już myślami na urlopach.Handicap jest duży, jak na mecz wyjazdowy, iz takim podejściem powinni być zadowoleni z jakiejkolwiek wygranej. Myślę, że gospodarze zaprezentują twardą walkę w tym meczu i pokuszą się nawet o zwycięstwo.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
kolti 103

kolti

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Turcja, godzina 19:00
Spotkanie: Banvitspor - Anadolu Efes
Typ: połowa/koniec Anadolu Efes/Anadolu Efes
Kurs: 3.00
Analiza:

Dziś o godzinie 19:00 w Turcji w koszykówce odbędzie się spotkanie półfinałowe: Banvitspor - Anadolu Efes. Według bukmacherów faworytem jest zespół gospodarzy, jednak ja mam inne zdanie i stawiam na gości. Anadolu Efes w ćwierćfinale pokonało 2:1 ekipę Kolejliler, z kolei Banvitspor pokanał w ćwirćfinale Besiktas Stambuł 2:0. Tutaj w półfinale mamy jak narazie 1:1, oba mecze były niezwykle wyrównane w pierwszym Anadolu Efes wygrało 72:70, w drugim już górą była ekipa Banvitspor 78:76. W ogóle obie ekipy są bardzo wyrównane: Anadolu Efes po sezonie zasadniczym w Turcji 2 miejsce: 25 zwycięstw, oraz 5 porażek, podobnie ich dzisiejszy rywal czyli Banvitspor 3 miejsce: 25 zwycięstw, oraz 5 porażek. Obie eikipy bardzo mocne jeśli chodzi o wyjazdy, jaki i mecze u siebie. Banvitspor: 14 zwycięstw, oraz 1 porażka, z kolei Anadolu Efes 11 zwycięstw, oraz 4 porażki. Ten mecz ogólnie jest bardzo ważny bo gra się do 3 zwycięstw, a wiadomo 2:1 musi być dla jednego z zespołów co daje przewagę psychologiczną. Ja stawiam na Anadolu Efes a dlaczego, bowiem jest to ekipa bardzo mocna przekonała mnie grą w Eurolidze, gdzie sprawiała ogromne problemy ekipie która wygrała Euroligę czyli Olympiakosowi Pireus. Na dodatek Anadolu Efes z ostatnich 3 meczy na wyjeździe z Banvitsporem wygrał aż 2 więc nie można powiedzieć że jest to ich kat. Anadolu swoją grą w Eurolidze udowodniło że jest dobrą ekipą, a Banvitspor w Eurocupie mnie nie przekonał. Będzie to zapewne mecz wyrównany, ja stawiam jednak na gości, są bardziej doświedczoną ekipą, i myślę że to oni zagrają w finale z Galatasaray Stambuł. Mój typ to wygrana gości zarówno do przerwy i jak na koniec meczu, ale tak naprawdę wszystko może się zdarzyć, wiemy bowiem jaka jest koszykówka, ale za drobne naprawdę można pograć.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom