>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.12.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na środę - 30. Grudnia

:idea: Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: [Nazwa bukmachera]
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Obowiązkowe jest wyraźne zapisanie wszystkich elementów ze schematu, czyli: Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie ⛔100
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

:idea: Użytkownik otrzymuje karne ⛔100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Hiszpania / Primera Division
Godzina 18:15
- Rayo Vallecano : Atletico Madryt
- Atletico M strzeli over 3.5 gola
- 8.00 / Bet365
No cóż typ może i bardzo ryzykowny ale czy niemożliwy , zobaczymy !
Gospodarze w ostatnim meczu zostali rozbici w pył przygrywając aż 10:2 z Realem i co tu dużo mówić dziś chyba także nie mogą marzyć o korzystnym rezultacie bo na ich obiekt przyjeżdża wicelider Primera Division czyli Atletico M chociaż Atletico w ostatnim pojedynku także rozczarowali swoich fanów gdyż polegli z Malagą 1:0 ale uważam że dziś zadośćuczynią za ta porażkę swoim fanom , patrząc na bramki Atletico to nie rozpieszczają gdyż po 16 meczach zaledwie 22 bramki , największe jak do tej pory zwycięstwo Atletico to 3:0 z Sevillą ale ja będę uparty i liczę że dziś powinno być lepiej , miesiąc temu Rayo podejmowało u siebie inne Atletico i polegli 0:3 zresztą kolejne 3 mecze Rayo także przegrało i już mają serię 4 porażek pod rząd dlatego przy takiej złej passie liczę że i dziś zostaną rozbici a goście z Madrytu zdecydowanie polepszą ilość strzelonych bramek !
⛔ 100

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
koszykowka
2:00
Memphis Grizzlies-Miami Heat
under 190.5
1.91
Pinnacle Sports
analiza:

Dziś pod lupę wziąłem spotkanie Memphis Griezzlies z Miami Heat. Pierwsze co przyszło mi do głowy patrząc na to spotkanie to jakiś solidny under. Nie ma wątpliwości, że gospodarze to zespół potrafiący grać w defensywie. Co prawda tego sezonu nie zaczęli najlepiej i można im wiele zarzucić, ale średnia trafionych punktów na mecz wciąż mają całkiem niezła. To samo można powiedzieć o gościach. To co przemawia jeszcze za tym typem jest ofensywa. Zarówno miski jak i Heat nie są nastawieni na ofensywę i nie jest to dominujący element ich gry. Oczywiście wszyscy zawodnicy posiadają wielka jakośc, ale skupiają się przede wszystkim na rozwaznym graniu z tyłu i mądrym, nie koniecznie szybkim konstruowaniu akcji w ataku. Ze znaczących absencji najprawdopodobniej nie wystąpi dzisiaj Wade, ale to tym lepiej dla tego betu, ponieważ jest to zawodnik który obok Bosha stanowi główna siłę w ataku i patrząc na H2h między Griezzlies a Heat widać, że wykrecal on całkiem nieźle cyferki. Podsumowując: obie ekipy na pewno nie będą się odkrywać i iść na wymianę ciosów. W mojej opinii będzie to mecz typowo defensywny i wynik na koniec może się kręcić nawet w okolicach 180 pkt.
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +4
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Futbol Amerykański , NCAAF ; Advocare V100 Texas Bowl
Godzina 3:00
LSU Tigers vs Texas Tech Red Raiders
LSU Tigers -7.0
1.943 @ Pinnacle

Na przeciwko siebie będzie spotkanie dwóch różnych schematów ofensywy - gry podaniowej (TTech) vs gry biegowej (LSU)
Pierwsza rzecz na jaką będzie trzeba zwrócić uwagę to ile yardów po ziemi przebiegnie w tym meczu RB ekipy Tigers L.Fournette - defensywa Texas Tech przeciwko biegowi jest tragiczna (271.8 jardów na mecz) - a na przeciwko siebie będą widzieli pewnego faworyta do nagrody Hesiman&#39;a zanim LSU nie wpadło w niemiły ciąg porażek.
Gorsze przeciwko biegowi są Idaho oraz Eastern Michigan (to ostatnie pozwalało na 313+ jardów na mecz). Dla porównania - na drugim biegunie - Alabama pozwalała tylko na 74 jardy biegiem na mecz.
Ciąg porażek spowodował sytuację , że Les Miles był o włos od zwolnienia co byłoby strzałem w kolano dla ekipy ze stanu Luizjany. Powodem tego była wspomniana seria porażek w trzech spotkaniach oraz nieumiejętność prowadzenia ofensywy - szczególnie problemy z odpowiednią grą rozgrywających i dziwne play-callings przy podaniach. Bo jeśli chodzi o talent na pozycjach WR,RB czy w całej defensywie to LSU od lat rekrutuje sporo świetnego talentu
Texas Tech będzie na pewno widziało jedną z lepszych defensyw w tym sezonie - sporo dobrego talentu czy to na pozycji CB czy Safeties. Na dodatek - LSU często w meczach stosuję grę z 5 Defensive Backs , co może utrudnić grę podaniową Czerwonym Najeźdźcom z Texasu.
Baylor , Texas Tech czy TCU mają schematy ofensywne polegające na grze góra i zdobywaniu całej masy punktów. Wszystkie te trzy ekipy liderują lub są w czołówce kolejno w kategoriach jardów na mecz ; narzuconych jardów na mecz lub jeśli chodzi o ilość jardów wybieganych dołem (tutaj głównie przeważają ekipy grające triple-option)
Les Miles miał miesiąc na przygotowanie ofensywy oraz defensywy do spotkania z Tech Tech i zmiany w ofensywie są potrzebne by wygrać z rywalem z Texasem , tym bardziej że porażka może spowodować (i to z rywalem o wiele gorszym jak Texas AM z ostatniego spotkania sezonu regularnego), że u trenerów LSU znowu będą spore kłopoty i dla Milesa następny sezon może już być zdecydowanie tym ostatnim (o ile go doczeka).
Dla Texas Tech odpowiedzialny za zdobywanie przyłożeń będzie Patrick Mahomes.
TT różnie grało i w domu i na wyjeździe - zdecydowanie gorzej na wyjazdach - więc jeśli dzisiaj będzie TT grało jak w spotkaniach wyjazdowych to może być problem do zdobywania punktów.
Sporo punktów tu padnie , jak LSU utrzyma pewien poziom gry w defensywie to istnieje szansa , że handicap zostanie pokryty.
✅ 94

Otrzymane punkty reputacji: +43
independent 94

independent

Użytkownik
Koszykówka,NBA
02:05
Houston Rockets - Atlanta Hawks
Houston Rockets -2.5
@1,90 /365
Rakiety są nieprzewidywalne,potrafią wygrać prestiżowy mecz z San Antonio by zaraz potem przegrać z cienującymi Pelikanami. Co przemawia za tym typem? Atlanta jest b2b , po porażce (pierwszej od 6 meczów) z Indianą muszą przelecieć prawie 1400 km do Houston,a mimo to kursy (narazie) są dość zbliżone (Houston niewielkim faworytem). Im bliżej do spotkanie tym bardziej powinny spadać i osiągnąć ok. 1,60 na Rakiety. Żadnych kontuzji kluczowych graczy w obu zespołach - Atlanta jedynie bez Splittera , w Houston dziś zapadnie decyzja czy wystąpi Terrence Jones. Dodam jeszcze,że Jastrzębie raz już w tym sezonie notowały podobną serię zwycięstw-było to na początku sezonu,gdy wygrali 7 spotkań z rzędu. Po nich natomiast nadszedł spadek formy (1 zwycięstwo w 5 meczach) a potem gra w kratkę - jednorazowe zwycięstwa przeplatały się z porażkami. Reasumując,nierówne Houston powinno dziś pokonać b2b Atlantę i wreszcie rozpocząć marsz w górę tabeli.
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Godz: 20:30
Spotkanie: Barcelona - Betis
Typ: Scorecast 2-1, 3-1 lub 4-1
Kurs : 4.6
Bukmacher: Bet At Home
Analiza:
To, że wygra Barcelona, nie ma chyba nikt wątpliwości. W ostatnich 10 meczach u siebie 9 wygranych i jeden remis. Betis pokazał, że na wyjazdach potrafi wygrywać , ale gdy za rywala ma drużyny z dolnego rejonu tabeli (wygrane z Gijon, Vallecano, Malagą, Levante). Z Realem i Atletico dostali już 0-5 i 0-3. Miałem dać scorecast 1-0, 2-0 lub 3-0 na Barcę do zera po kursie 3.1, ale mój scenariusz na ten mecz jest taki, że Barca będzie chciała szybko przechylić szalę zwycięstwa, strzeli parę bramek i trochę odpuści, wtedy Betisowi uda się coś strzelić (coś, jak mój wcześniejszy trafny typ MC-Sunderland). Ostatnio przy stanie 2-0 dla Barcy La Coruna strzeliła 2 gole, doprowadzając do wyrownania, to mnie przekonao za tym typem, bo pokazuje, że ekipa z Katalonii potrafi się zdekoncentrować. Tutaj nie przewiduję niespodzianki, ale biorąc pod uwagę dobrą grę Betisu w delegacjach, liczę, że wcisną honorowego gola. W bezpośrednich spotkaniach gole padały z obydwóch stron w 10 na ostatnich 11 meczów.
⛔ 100

G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 03.00
Spotkanie: Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers
Typ: over 200.5pkt
Kurs: 2.60
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Od razu mówię, że jest to dość ryzykowny typ gdyż Cavs są raczej underową drużyną i w ich spotkaniach pada średnio około 193pkt więc do linii wybranej przeze mnie brakuje ośmiu punktów. Dlaczego więc gram taki typ? Ponieważ dzisiejszym rywalem Lebrona Jamesa i spółki są zawodnicy Denver - jest to wręcz przeciwieństwo Cavaliers. Jest to mocno overowy zespół ze średnią punktów 203 na mecz, u siebie ta średnia rośnie nawet do 205 punktów. Znani są z nakręcania tempa, szybkich akcji często kończonych rzutem za trzy punkty. Warto też zwrócić uwagę, że swoje statystyki goście nabijali podczas nieobecności Irvinga i Shumperta - Ci zawodnicy już wrócili do rotacji i w znaczącym stopniu mogą podnieść ofensywny poziom drużyny. Oboje posiadają dobry rzut za 3 a i ich umiejętności penetracji i gry jeden na jeden stoją na wysokim poziomie. Kolejnym argumentem za typ typem jest sytuacji back-to-back w jakiej znajdują się goście. Wczoraj zakręcili się koło tej liniii w Phoenix kończąc spotkanie ostatecznie na 198pkt, dziś mając w nogach wczorajszy mecz mogą zagrać luźniej w obronie chcąc pokonać rywali atakiem, to otworzy możliwości dla Nuggets. Sto punktów na drużynę w tym meczu jest realne. Kurs - 2.60 kusi i ja spróbuje to zagrać.
⛔ 100

comendador 428

comendador

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Anglia - Premier League
Godzina : 20:45
Spotkanie : Sunderland - Liverpool
Typ : BTS
Kurs : 1,83
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Liverpool zaskoczył &quot;większość&quot; i wygrał z Leicester 1:0, chociaż mogło być tam 3-0 spokojnie. The Reds wygrali zasłużenie to fakt, ale to głównie Lisy zawiodły w tym spotkaniu i po prostu przytrafił im się ten słabszy mecz. Benteke pokazał w ostatniej akcji swój kunszt strzelecki, no ja nie wiem pusta bramka a on czeka, czeka i w końcu bramkarz zdążył wrócić (dla tych co nie oglądali, przed tą akcją, Lisy miały rzut rożny i ich bramkarz poleciał w pole karne), Origi który grał od pierwszych minut w 38miucie na wskutek jakiegoś urazu musiał opuścić boisko, a ładnie się prezentował, więc jeśli to jest groźniejszy uraz, to w tym meczu od pierwszych minut zobaczymy &quot;świetnego&quot; Benteke. Możemy narzekać na formę The Reds, ale zespół Sunderlandu dopiero jest w dołku, bilans 3-3-12 i przedostatnia pozycja w lidze mówi samo za siebie, lepsi są tylko od Aston Villi (Brawo !!!), ostatnio cztery porażki z rzędu, no ale rywale bardzo trudni, 3 mecze to wyjazdy (City,Chelsea,Arsenal) plus u siebie 0:1 z Watford. Sunderland na 18 spotkań w lidze tylko 6 razy nie strzelił bramki czyli w 66,6%, trzy razy u siebie i trzy razy na wyjedzie. Sunderland tutaj powinien u siebie strzelić tą jedną bramkę, Liverpool gra w kratkę, po świetnym meczu nie zdziwię się jak tutaj znów zaliczą słabszy mecz, ale nie taki słaby żeby nie strzelić bramki rywalowi takiego pokroju.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Hiszpania - Primera Division
Godzina : 16-00
Spotkanie : Levante - Malaga
Typ : Levante
Kurs : 2,60
Bukmacher : sts

Dla drużyny Levante jest to mecz o wszystko, przy ich porażce i korzystnych wynikach Grenady, Vallecano i Las Palmas, gospodarze mogą tracić już do miejsca bezpiecznego 4 punkty, dlatego w ich drużynie jest wielka motywacja aby wygrać jutrzejszy mecz, rywal wcale nie łatwy bo drużyna Malagi, która zajmuje 13 miejsce, ostatnio pogrywa sobie w lidze i to dość porządnie bo przed paroma dniami wygrała po bardzo dobrym futbolu z drużyną Atletico Madryt. Moim zdaniem mecz będzie nudnawy - to Malaga powinna atakować, a gospodarze czekać na swoją kolej. Co do drużyny gości to grają oni bardzo słabo na wyjazdach, a ich dorobek bramkowy ciągnie jeden zawodnik - Charles. Dodatkowo trzy ostatnie potyczki tych drużyn na murawie gospodarzy wygrywali właśnie miejscowi. Walczyłem z myślą czy w meczu może paść wynik remisowy czy wynik na korzyść gospodarzy, wygrała myśl drug i myślę, że jest ona dobra. Powodzenia!
Nieregulaminowy bukmacher
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
1:00 am.
Boston Bruins - Ottawa Senators
Bruins OT
(1,62) Unibet
Revenge game! Dzisiaj idę w stronę Niedźwiadków. Ostatni mecz w Ottawie, strasznie pechowy. Pierwsza tercja całkiem pod kontrolą, mnóstwo strzałów na bramkę, ale jednak brak precyzji był w niemal każdym aspekcie. Słaba postawa w grze w przewadze, do tego chimeryczna defensywa nie dała za bardzo obronić wyniku. Dzisiaj już mecz na swoich śmieciach, wnioski wyciągnięte i trzeba zagrać o niebo lepiej. Mimo, że za nimi nie przepadam za to jak grają i jak uwielbiają prowokować rywali, do niepotrzebnych kar to trzeba jednak im przyznać dobrego rosteru, który jednak potrafi platać figle rywalom. Jeszcze kilka sezonów wstecz potrafili być regularni w swoich meczach, rywal nie był im straszny i potrafili wygrywać seriami. Teraz już tego nie ma. Choć zawsze miałem takie założenie, że w NHL nie ma słabych drużyn, są tylko ekipy niżej rozstawione. Jeśli Bruins, zagrają swój hockey, a na pewno trzeba zacząć wygrywać, żeby załapać się do finałów mimo że do nich jeszcze szmat drogi to i tak lepiej mieć kilka oczek w zapasie. Bergeron i spółka, na moje dzisiaj zrobią wszystko żeby wygrać nie tylko dla siebie ale i dla kibiców. Bo ostatnio jak pisałem, grają zbyt chaotycznie... Liczę, na przełamanie serii i w końcu wejście na ścieżkę zwycięstw.
✅ 62

Otrzymane punkty reputacji: +14
vaen 1,8K

vaen

Użytkownik
:hokej: NHL, godzina 1:00
Toronto Maple Leafs - New York Islanders
Isles OT @ 1.85 Pinnacle​
Podobnie jak wonderkido idę w rewanż :), mianowicie Isles z Leafs widziały się 2 dni temu, tuż po świętach. Rewanż dlatego, że w Nowym Jorku na Barclays Center zwyciężyły Liście (3:1). Szybkie dwie bramki dla drużyny z Kanady na początku 2. tercji, zadecydowały o dalszym losie spotkania. Chociaż Nowojorczycy przebudzili się dopiero 3 części gry. To dało w rezultacie gol kontaktowy, ale nie wystarczyło na doprowadzenie do dogrywki. Dzisiaj spodziewam się, że Wyspiarze wyciągną należyte wnioski i od pierwszych sekund rzucą się na Kanadyjczyków. Siłę rażenia w ofensywie mają naprawdę niezłą. Mianowicie Tavares, Oksopo, Nielsen/Lee, tych Panów naprawdę przyjemnie się ogląda w akcji. Przewiduję, że zli na siebie Isles pokażą sobie, Liściom, publiczności w Air Canada Centre oraz całemu światu, że zasługują na grę w Play-Offs. I tym samym wytłumaczą porażkę dwa dni temu na swoim terenie, rozkojarzeniem z powodu Świąt, bo ja osobiście tak ją tłumaczę.
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +9
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Columbus - Dallas
Typ: Dallas + Benn strzeli
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie Columbus Blue Jackets z Dallas Stars. Faworytem tego spotkania są goście. Z resztą moja ulubiona ekipa tego sezonu z wielu powodów. Juz w poprzednich prezentowali bardzo dobrą grę ofensywną, sezon temu wzmocnieni Spezzą, a teraz jeszcze została wzmocniona m.in Sharpem, więc dodając do tego Seguina i Benna ta druzyna ma jedna z najlepszych ofensyw NHL. Do wyboru strzelca wiec sposrod tej trojki. Benn ma najwiecej bramek, choc wole typowac Seguina to jednak logike stawiam wyzej niz przeczucie i stawiam na ich najlepszego strzelca - 23 bramki. Jesli chodzi o Blue Jackets to jest to druzyna dolow tabeli, z reguly defensywna, ale dzis z rezerwowym bramkarzem McElhinneyem ktory ma srednia puszcanych 3.30 wiec slabiutko. Jak dzis Dallas przegra to sie mocno zdziwie. 57 punktow i zdecydowane liderowanie w swojej konferencji. Koniec roku powinien byc dla nich bardzo udany. Pytanie tylko Czy Seguin czy Benn. Dla mnie szansa jest 50/50
⛔ 100

loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja, Premiership
Godzina: 20:45
Spotkanie:
Dundee FC - Celtic Glasgow
Typ: BTS
Kurs: 1.83
Bukmacher: [bet365]
Analiza:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Puchar Ligi
Spotkanie: Leixoes Matosinhos - Rio Ave FC Vila de Conde
Typ: BTS
PS Ciekawym typem może być również over 2,5 za 2.14, a nawet 2+BTS za 4.51
Coś mnie wczoraj podkusiło i u buka postawiłem m.in. 3 single z tymi 3 typami. Wynik 1:2 mówi sam za siebie :p
Ale to tyle jeśli chodzi o autopromocję ;)
Dzisiaj zawitamy do szkockiej ekstraklasy.
Spotkanie 7. w tabeli Dundee FC z liderującym Celticiem.
Gospodarze w 9 dotychczasowych meczach u siebie: 3-3-3, bramki 15:13, seria WLDLWD.
Goście w 10 dotychczasowych meczach na wyjazdach: 7-2-1, bramki 23:10, seria DWWWWW.
Dundee strzeliło co najmniej 1 gola u siebie w 8 z 9 meczów w tym sezonie (nie strzelili jedynie 2. w tabeli Aberdeen). Ogólnie BTS w meczach Dundee na swoim boisku w 7 z 9 meczów.
Celtic stracił gola na wyjeździe w 7 z 10 meczów w tym sezonie, a z tych 7 meczów 4 wygrał (3 razy wygrał do zera). A zatem BTS w 7/10 meczów Celticu na wyjeździe.
PS Osobiście postawiłem jeszcze kaskę na 2+BTS za 2.87. Tutaj nieco bezpieczniej na wypadek bramkowego remisu. Powodzonka!
ZWROT

Otrzymane punkty reputacji: +3
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Dart - PDC World Championship
Godzina: 20:00 CET
Spotkanie: Peter Wright (SCO) - Dave Chisnall (ENG)
Typ: Over 23,5 legs in the match
Kurs: 2,02
Bukmacher: Bwin
Analiza: Całkiem korzystna linia na ilość legów, o jeden niższa niż u konkurencji, a kurs sowity. Wystarczy prosta matematyka, że 24 legi do zrobienia nawet w 6 nieprzesadnie zaciętych setach np. z 4 legami, a przecież przy tak wyrównanym zestawieniu graczy nie ma siły, żeby parę setów nie skończyło się w decydującym legu. Zresztą przy odrobinie szczęścia linia jest do zrobienia nawet w 5 bardzo wyrównanych setach, Mecz zapowiada się pasjonująco, obaj gracze w wysokiej formie, h2h w tym sezonie na korzyść Chizzy’ego (4-0), ale już jego przeciętny rekord w MŚ trochę unieważnia tamte wyniki, jednak format setowy to zupełnie inna bajka. Wynik końcowy nie do przewidzenia, dlatego lepiej się od niego uniezależnić i postawić na bardzo prawdopodobny scenariusz overowy.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU DART ✅ 102

peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Godz: 20:30
Spotkanie: Barcelona - Betis
Typ: Messi strzeli 2 lub więcej goli
Kurs : 2,6
Bukmacher: betsafe
Analiza:
Dzisiejszy mecz z Betisem będzie 500 meczem Messiego w barwach Barcelony!!! Będzie to wyjątkowe wydarzenie dla samego zawodnika który na pewno przygotował jakąś okolicznościową koszulkę którą pokaże po zdobyciu gola. Na meczu pewnie też pojawi się rodzina piłkarza, a drużyna będzie pomagać mu te bramki zdobywać aby uczcić godnie jego jubileusz.
Pogrzebałem trochę w sieci i w poprzednich jubileuszach też strzelał bramki:
występ numer 100 w lidze: 1 gol
występ numer 200 w lidze: 4 gole
występ numer 300 w lidze: 3 gole
występ numer 400: 0 goli
Messi na te wyjątkowe mecze spina się aby pokazać się z jak najlepszej strony. W poprzednich latach czasem mu to przeszkadzało gdzie chciał za bardzo i nie wychodziło ale dojrzał i na pewno podejdzie do tego na luzie. Fajnie by było przypieczętować taki wyjątkowy mecz jakimś hattrickiem i tego pewnie Leo i drużyna będą szukać. Jubileusz to jubileusz - trzeba się pokazać i na to liczę ????
⛔ 100

G 65

grelack

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania Primera Division
Godzina: 18:15
Spotkanie: Sevilla - Espanyol
Typ: X (remis)
Kurs: 4.8
Bukmacher: Unibet
Analiza:
No więc po świątecznym &quot;obżarstwie&quot; wraca liga hiszpańska. Czas zrzucić trochę, ale nie z portfela. Na ten dzień wybrałem spotkanie graczy ze stolicy Andaluzji z ekipą z Barcelony. Faworytem spotkanie oczywiście gospodarze, którzy na swoim terenie są &quot;Panami&quot;. 6 zwycięstw i 2 porażki, robi wrażenie. Espanoyl na wyjeździe podobnie jak Sevilla, z tym że na odwrót. 2 zwycięstwa i 6 porażek. Bilanse bramkowe obu ekip:
Sevilla u siebie 17-10, zaś Espanyol 8-16. Na podstawie tych statystyk powinien paść wynik 1:0, 2:0 lub najbardziej prawdopodobny (wg mnie) 2:1. Ale! Skoro dałem typ na remis to oczywiście warto byłoby to wyjaśnić. Otóż, po pierwsze (chyba najważniejsze) obie ekipy nie mają remisu, tzn. Sevilla u siebie bez remisu, zaś Espanoyl też bez remisu, ale w meczach wyjazdowych. Uważam dlatego, że padnie dziś remis. Myślę, że 1:1. Może wyższy. Jestem zdania, że nawet najlepsza ekipa kiedyś przegra czy zremisuje (przykład: 11 kolejka Bundesligi, mecz Frankfurt - Bayern, i wiele innych). Ciężko jest wygrywać każdy mecz. Po drugie nie zagra najlepszy piłkarz Sevilli w plebiscycie Estadio Deportivo: 2015 - Krychowiak. Jednostkowe, ale poważne osłabienie Sevilli.
⛔ 100

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 16:00
Spotkanie: Real Madryt - Sociedad
Typ: over 5.5
Kurs: 4.23
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Przyznaje się bez bicia typ pod konkurs. Jednak nie aż taki nieprawdopodobny. W meczach ligowych na boisku gospodarzy pada średnio 4,25 bramki,oczywiście duża w tym zasługa ostatniego pogromu Vallecano jednak to nie jednorazowy wyskok wcześniej było przecież 8:0 z Malmoe w LM czy 4:1 z Getafe. Do tego całkiem ładna historia meczów z Sociedad. Wyniki z ostatnich 5 spotkań w Madrycie to 4:1,5:1,4:3,5:1,4:1. Jak widać w tych meczach się działo i liczę, że i teraz będzie podobnie. Kurs na over 4,5 to około 2.4. 3,5 to 1.6
⛔ 100

qick19 17,8K

qick19

Użytkownik
Godzina : 16-00
Spotkanie : Real Madryt - Real Sociedad
Typ : BTS ( obie strzelą gola )
Kurs : 1.8
Bukmacher : bet365
Analiza :
Witam! Dziś chciałbym podać ciekawy typ , a mianowicie że obie drużyny dziś w Madrycie strzelą co najmniej po golu. Dużym argumentem przemawiającym za tym mogą być chociażby ostatnie wyniki między tymi drużynami h2h.
W Madrycie Real wygrywał na przestrzeni ostatnich lat z Sociedad następująco :
4-1 , 5-1 , 4-3 , 5-1 , 4-1 .
Widać że w każdym z ostatnich 5 meczy drużyny potrafiły strzelać bramki.
Po 2 Sosiedad z ostatnich 5 meczy nie strzeliło bramki tylko wielkiej Barcelonie oraz Las Palmas.
Moim zdaniem historia lubi się powtarzać i dziś również zobaczymy bramki z obu stron.
Fajny kurs do zagrania i zarobienia paru groszy ????
Powodzenia ! ????
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +7
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja, Premiership
Godzina: 20:45
Spotkanie:
Hearts - Dundee utd
Typ: 1 (handi -1.5)
Kurs: 2.85
Bukmacher: bet365
Analiza:
Wiec tak...
Zadam pytanie... dlaczego nie ?
Zespół Hearts rewelacja tego sezonu jako benjaminek póki co okupują 3 pozycje w lidze za pretendentem do mistrzostwa Celticiem i Aberdeen.
Do tej pory ugrali 33 punkty po (9zw6r4p br. 31-20) ostatni mecz z Celticiem 2-2, ogólnie u siebie grają dość dobrze 5z3r1p br. 18-10...
bramki tez ma kto strzelać Juanma do tej pory 8 goli i Osman Sow 7 bramek widać że piłkarze się rozumieją i ta pozycja to nie przypadek... moze troszeczkę ostatnio zeszło powietrze z zespoły Serc ale wydaje się że właśnie dzisiaj wrócą na dobrą droge wysokich zwycięst, ponieważ grają z czerwoną latarnią ligi i kto by się spodziewał że Dundee utd do tej pory zdobedzie tylko 10 pkt i okupować będzie dno tabeli bramki 15-36... z tego co pamiętam to ich najgorszy sezon od kilku dobrych lat, a ligę Szkocką też obserwuje ????
wyjazdy zespołu Dundee Utd to jakaś porażka 1z2r6p br. 7-21 !!!
Dzisiaj przyjdzie im zagrać na bardzooo trudnym terenie gdzie nawet Celtic nie wygrał pomimo strzelenia dwóch bramek (2-2)
Co do braków kadrowych Hearts nie zagra pomocnik Jamie Walker i napastnik Soufian El Hassnaoui ale zmartwieniem jest tylko absencja tego pierwszego gracza ????
W Dundee utd nie zagra Paul Paton defensywny pomocnik, Florent Sinama-Pongolle środkowy napastnik. Duzych osłabień nie ma, ale to wydaje mi się ze serca u siebie pokażą na co ich stać i wygrają przynajmniej dwoma bramkami ????
⛔ 100

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Godzina : 20:30
Spotkanie Celta Vigo - Athletic Bilbao
Typ: Remis @ 3,510 Pinnacl
Bardzo ciekawy mecz się zapowiada. Wielka szkdoa, że kontuzjowany jest Nolito i w tym meczu nie zagra, ale Celta ma nadal Orellane czy Aspasa, a do dyspozycji Berizzo ma być Augusto Fernandez chociaż bodaj już jutro jedzie do Madrytu podpisać kontrakt z Atletico..
W meczach Celty ostatnio mało bramek padło, Celta jednak gra ofensywnie, Bilbao także potrafi atakować jak wiadomo. Williams super grajek, do zdorwia i kadry meczowej wrócił wreszcie Iker Muniain, którego sto lat nie widzieliśmy w koszulce Basków.
Trzy mecze z czystym kontem Celty z rzędu za nami, no ale to przecież Celta, więc dziś Bilbao cos strzeli, niewykluczone, że będzie to niezawodny Aduriz, ale Baskowie mają też innych graczy dobrych choć raczej bez Markela Susaety, ale on tez z drugiej strony nie był w jakiejś niesamowitej formie. Valverde nie ma dziś także do dyspozycji Iturraspe.
Lista powołanych na mecz z Celtą:
Gorka Iraizoz, Aymeric Laporte, Javi Eraso, Beñat Etxebarria, Kike Sola, Óscar de Marcos, Iago Herrerín, Iñaki Williams, Xabi Etxeita, Mikel Rico, Carlos Gurpegui, Iker Muniain, Aritz Aduriz, Raúl García, Mikel Balenziaga, Sabin Merino e Íñigo Lekue.
Widze w tym meczu gole, rozważam opcje BTS, ale spodzeiwam się też, że jak te gole padną to jakoś tak po jednej ze stron i tyle. Jednak formacje ofensywne nieco osłabione, jedni bez Nolito, drudzy jednak na wyjeździe więc nieco z respektem podejdą pewnie. Z daleka czuć podział punktów i jakies 1:1, zobaczymy czy się potwierdzi...
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom