>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.11.2011 (środa)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na środę - 30 listopada

Typy podajemy według wzoru:

Cytat:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej NHL
Spotkanie:Columbus Blue Jackets @ Vancouver Canucks
Typ:Vancouver Canucks -0,5
Kurs:1.769
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:

Mecz trzeci..Ostatni ale i chyba najpewniejszy..
Najlepsza drużyna ubiegłego sezonu podejmie na własnym lodowisku najgorszy team sezonu bieżącego..
Nie ma większego sensu się tu specjalnie rozpisywać i wymieniać aspekty w których Canucks są lepsi na lodzie..Bo musiałby Funt napisać o wszystkich ;)
Parę suchych przemyśleń odnośnie Vancouver..
Obecnie wrócili na swoje śmieci na 4 kolejne mecze..Ostatnie 3 grali na wyjeździe..I wszystkie 3 wygrali..(COL 3:0), (PHO 5:0) i (SAN 3:2)..Mecz z San Jose był kapitalnym widowiskiem i przykładem wzorcowej gry w obronie ( rezerwowy goallie C Schneider obronił 43 strzały na bramkę :wowsdf ???? dwie szybkie bramki Vancouver w drugiej tercji ustawiły mecz i zapewniły wygraną Canucks..
Cóż dzisiaj może zdziałać biedne Blue Jackets?..
W Vancouver ma miejsce dość nietypowa sytuacja..Jak wszyscy wiedzą w szeregach Kanadyjczyków jest duet braci Sedin..Henrik i Daniel..Od lat jest przyjęte, że Henrik podaje a Daniel strzela..
W zeszłym sezonie Daniel strzelił 41 bramek i zaliczył 63 asysty..
W zeszłym sezonie Henrik strzelił 19 bramek i zaliczył 75 asyst ..
W tym sezonie Daniel strzelił 6 bramek i zaliczył 19 asyst..
W tym sezonie Henrik strzelił 8 bramek i zaliczył 16 asyst..
Role wśród bliźniaków sie nieco odwróciły..Co nie zmienia w żaden sposób, że są przeraźliwie skuteczni...Wspierani przez Higginsa (7 goli) Burrowsa (7 goli) i Keslera (4 gole) są jednymi z najskuteczniejszych graczy w lidze..
I dziś ich dorobek punktowy powinien się znacznie wzbogacić..
Bo Columbus..Nie ma tu co pisać..
Pierwsze 8 meczy sezonu to same wtopy..W pierwszej połowie listopada na 6 kolejnych meczy 5 przegranych..Ostatnio niby coś odżyli wygrywając u siebie z Buffalo i Calgary..Ale na wyjazdach jak na razie wygrali tylko raz..W dogrywce z Nashville Predators..Dziś w Vancouver może być pogrom..
Dość odważnie..
✅76,9​

Otrzymane punkty reputacji: +12
gmochinho 100

gmochinho

Użytkownik
Dyscyplina: PN, Liga Europejska
Spotkanie: Legia - PSV
Typ:2
Kurs: 2,35
Bukmacher: pinn
Analiza:
5. kolejka Ligi Europejskiej. Mecz o fotel lidera pomiędzy drużynami z grupy C, naszą Legią i Holenderskim PSV. Faworyt tego spotkania może być tylko jeden. Jest nim zespół przyjezdny, który ponoć na poważne podejdzie do tego spotkania. Stawka spotkania to wiosenne rozstawienie w fazie pucharowej, stąd nie dziwi prowokacja gości, ich trenera, który mówi, że jest pewny o to, że wywiezie z Warszawy 3pkt oraz, że ... Kraków to piękne miasto. Kibice Legii na forach od razu klasyczna napinka: pojedziemy z wami, że zobaczycie itp. Ja jednak myślę, że po raz kolejny piłkarzom ze stołecznej ekipy nie uda się u siebie pokonać faworyta. Do tego powinni myśleć o rozłożeniu sił na pojedynki ligowe z walczącymi o życie Cracovią i Zagłębiem. Dla mnie zdecydowana dwójka. Mecz z tych, który nawet jak nie siądzie to cieszy, bo do rankingu UEFA lecą dla Polski kolejne, niezwykle cenne punkty.
(nie)powodzenia ;)
✅135

misieklemur 418

misieklemur

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, KHL
Spotkanie: Spartak Moskwa - Ural Jekaterinburg
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher: bwin
Analiza:
Spartak podejmuje w Moskwie Ural Jekaterinburg. Spartak po słabej ostatnio formie podbuduje się na słabiutkim Uralu. Kibice będą z pewnością zadowoleni, to najmocniej i najfanatyczniej dopingujący kibice z pośród wszystkich w KHL. Tak więc aspekt gry u siebie jest nie do przecenienia. Atak Spartaka jest dużo lepszy od gości. Szczególnie gdy spojrzymy na Ruzickę czy Hossę. To gracze, którzy z pewnością będą dziś prowadzić grą i całkiem możliwe ,że strzelą gola/e szczególnie jeśli chodzi o tego pierwszego. Nie ma odpowiednika dla powyższych panów w obozie rywali. Bramkarz Spartaka nieźle broni. Na pewno lepiej od bramkarza z Jaketerinburga. Obrona zespołów jest podobna. Ural ograł ostatnio na 5 spotkań 3 zespoły jest to i tak na nich sporo - ponad oczekiwania. Natomiast ostatnia porażka 6:1 z Chetkovem mówi sama za siebie. Ostatnie 3 spotkanie pomiędzy zespołami kończyły się wysokimi zwycięstwami moskiewczyków (2x 4:1 i 1x 3:1). Ural to najgorsza pod względem wyjazdów drużyna w lidze na cały dotychczasowy sezon zgromadzili 6 punktów z meczów wyjazdowych (bez dogrywki wygrali tylko raz!). Myślę, że to mówi samo za siebie. Powodzenia.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +7
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Coppa Italia
Spotkanie: Cesena - Gubbio
Kurs: 1.55
Bukmacher: Expekt
Analiza: W czwartek o godzinie 15 rozpocznie się kolejne spotkanie Pucharu Włoch pomiędzy Ceseną a Gubbio. Cesena to ekipa, która zajmuje przedostatnie miejsce w Serie A z dorobkiem 9 punktów. Podopieczni Arrigoniego wygrali jednak swój ostatnim mecz w lidze z Genoą 2-0. Wydaje się, że Cesena zaczyna grać coraz lepiej po serii słabych wyników. Gubbio jest na tej samej lokacie co gospodarze ale w nieco niższej lidze, bo w Serie B. Jednakże radzą sobie bardzo źle na wyjazdach, ponieważ w ostatnich 8 pojedynkach poza domem nie zdołali wygrać ani jednego meczu, 5 razy przegrali oraz 3 razy zremisowali. To potwierdza mnie w przekonaniu, że Gubbio nie ma czego szukać w czwartkowym meczu na Stadio Dino Manuzzi. Cesena po wygranej w lidze będzie chciała kolejny raz zadowolić kibiców na swoim stadionie. Kurs może nie wysoki, ale dla mnie pewniak.
✅55

Otrzymane punkty reputacji: +11
K 56

kamil86

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Euroliga kobiet
Spotkanie: Spartak Moskwa (-20.5) - Sika Brno
Kurs: 2.13
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Podejrzewam, że jutro handi pójdzie w górę.
Trudno rozpisywać się o różnicy klas dzielące obie drużyny, bo to, że Spartak wygra nie podlega żadnej dyskusji. Spodziewałem się jednak większej linii, skoro mamy taki prezent od buków trzeba z niego korzystać.
Czeszki to zdecydowanie najgorszy zespół grupy C i nie widzę dla nich większych szans, by do końca rozgrywek wygrali jeszcze choćby jedno spotkanie. Patrzymy na ich dotychczasowe wyjazdy i mamy: -30 w Montpellier, -42 w Rivas i -17 w Koszycach.
Spartak w tym sezonie na własnym parkiecie jeszcze przekonująco nie wygrał (nie licząc 18-punktowej wygranej z Gospic), ale to ciągle megamocna ekipa. Na wyjazdach mają już na koncie na przykład +20 w Taranto. W zeszłym sezonie u siebie potrafili solidnie zlać prawie każdą ekipę - np Galatasaray (+26), Tarbes (+32), Kowno (+33), Pragę (+31), czy Fenerbahce (+18).
Nie wydaje mi się, żeby wygrana ze słabiutkim Brnem różnicą więcej niż dwudziestu punktów stanowiła dla Spartaka jakiś problem.
✅113

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Dyscyplina: Boks
Spotkanie: Danny Green - Krzysztof Włodarczyk
Typ: over 9,5 rund
Kurs: 1.62
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zwycięzce walki nie obstawiam, za to najbardziej prawdopodobny w tej walce wydaje mi się over 9,5 rund. Diablo tylko jedną z sześciu walk mistrzowskich wygrał przed czasem. Miało to miejsce półtora roku temu, kiedy to pokonał w 8 rundzie, 41 letniego Fragomeniego, który wydaje się jednak, że był w stanie kontynuować walkę. Green przed czasem przegrał raz, w ostatniej walce z 42 letnim i wywodzącym się z wagi półciężkiej Tarverem, co chluby mu z pewnością nie przynosi. Myślę, że w tej walce zmieni nieco swój styl, wiedząc o sile ciosu Diablo i mając w pamięci swoją ostatnią walkę, mniej będzie walczył w półdystansie, a bardziej starał się raz na jakiś czas atakować z doskoku zadając kilka ciosów, nawet w gardę Włodarczyka wywołując aplauz publiczności i tym samym wrażenie na sędziach. Ze strony Polaka oczywiście oczekuje dużo lepszej walki niż z Palaciosem, ale jakiejś wielkiej zmiany w stylu się nie spodziewam. Myślę, że jest duża szansa, że walka rozegra się na pełnym dystansie, no chyba, że Diablo trafi jakimś naprawdę mocnym, czystym ciosem (co jednak ostatnio zbyt często mu się nie zdarzało), bo ze strony Greena nokautu się nie spodziewam.
✅62

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL - start: 1:00
Spotkanie: New York Islanders at. Buffalo Sabres
Typ: Buffalo Sabres &#39;60 reg.
Kurs: 2,00
Bukmacher: Bwin
Analiza:

Zdecydowałem zagrać jeden mecz, a mianowicie Buffalo Sabres, które podejmię na swojej tafli wyspiarzy z Nowego Jorku. Faworytem moim zdaniem jest niewątpliwie Buffalo, którzy nie tak dawno notowali dość słabą serie, w tym kilka porażek z rzędu, jednak wydają się powoli powracać na własciwą drogę, co wskazuje chociażby ich ostatnia wygrana 5-1 z Capitals. Islanders w swoich ostatnich sześciu spotkaniach przegrali aż 4, w tym niektóre dosyć jednostronnie; chociażby z Pingwinami 5-0, 6-0 z Bostonem czy z Vancouver 4-1. Ostatnio co prawda wygrali derby Nowego Jorku z Diabłami, ale moim zdaniem wygrana pozostanie dzisiaj przy gospodarzach a mają ku temu okazję by zrewanżować się po ich ostatnim pojedynku, gdzie Kanadyjczycy przegrali po dogrywce.
⛔100

S 131

strojes666

Użytkownik
Spotkanie : Braga : Birmingham
Typ : 2 DNB
Kurs : 5,50
Bukmacher : bet365
Godzina : 19.00
Analiza :
Braga z Birmingham łatwego zadania miała nie będzie.
Braga ma punktów siedem i przewodzi w tabeli swojej grupy.
Birmingham równiez ma siedem punktów na swoim koncie ale bramkami jest niestety dopiero na trzecim miejscu.
Braga ostatnio miała jednak bardzo ciężki mecz z FC Porto w którym przegrywali już 3:0 ale w końcu udało sie trochę podgonić i zakończyło się na 3:2.
Na pewno mocno się namęczyli w tym spotkaniu i dzisiaj nie będą w stanie się zbytnio przeciwstawić Birmingham.
Pierwszy mecz w Anglii zakończył się wygraną Bragi dosyć niespodziewaną i to wysoką 1:3.
Dzisiaj jednak liczę na rewanż i myślę że Birmingham stać na rewanż i wygranie ze zmęczoną Bragą.
Birmingham przegrało tylko z Bragą, a pozostałe mecze to dwie wygrane i remis, zaś Braga zaliczyła już wpadkę 1:2 u siebie z Brugge.
Jak dla mnie dzisiaj remis to najlepszy wynik dla Bragi, ale liczę jednak że Birmingham się zrewanżuje w tym spotkaniu i wygra.
Polecam
⛔100

T 98

tomisdz

Użytkownik
Dyscyplina::hokej: NHL godz: 02:30
Spotkanie: Chicago Blackhawks - Phoenix Coyotes
Typ: Over 5,5 (incl. OT&amp;PS)
Kurs: 1.91
Bukmacher: Tobet
Analiza:

Spotykają się dwa zespoły które dysponują dobrą ofensywą. ,,Jastrzębie&#39;&#39; po 6 meczach rozegranych na wyjezdźie wracają do United Center w ostatnich 5 meczach ich bilans przestawia się tak: (2-0-3) 12:21 2x under 3x over Los Angeles Kings 1-2 Anaheim Ducks 5-6 San Jose Sharks 1-0 Edmonton Oilers 9-2 Calgary Flames 5-2 dwie dość wysokie porażki myślę ze Chicago zrehabilituje się kibicom za te porażki i dzisiejszej nocy urządzą festwial bramkowy poza tym dwa ostatnie wygrane mecze napiewają optymizmem.
Jeśli chodzi o mecze we własnej hali to bilans prezentuje się następująco (5-4-1) 40:31 3x under 7x over średnia zdobytych goli wynosi 4 bramki na mecz jesli chodzi o bramki stracone to 3 bramki na mecz. Jak widać u siebie Chicago prezentuje się bardzo ofensywanie oraz co może zaskakiwać mają ogółem 74 gole stracone wiec na pewno zobaczymy bramki z obu dwóch stron. Szczególnie tutaj licze na Jonathan Toews (13goli 12asyst) który w ostatnich 2 meczach zdobyl 3 gole i 6pkt. Kolejnym zawodnikiem który lubi strzelać jest Patrick Sharp (10goli) oraz liczę na najlepszego asystującego w ekipie ,,jastrzębi&#39;&#39; Patrick Kane (16asyst 7goli).
Jeśli chodzi o ,,kojoty&#39;&#39; swoje mecze przeplatają porażkami i wygranymi jakby iść tym tropem to teraz kolej na porażkę. Po 3 meczach u siebie przyszedł czas na mecz wyjazdowy w tych 5 ostanich meczach bilans wygląda następująco: (3-0-2) 14:13 2x under 3x over Dallas Stars 3-0 (home) Vancouver Canucks 0-5 (home) Anaheim Ducks 4-2 (home) Washington Capital 4-3 (away) Buffalo Sabres 2-4 (away) Bilans meczów wyjazdowych ekipy Phoenix wygląda tak: (5-2-3) 32:25 5x under 5x over średni zdobywają 3 bramki a tracą 2. ,,Kojoty posiadają najmniejsza liczę kar w meczu średnio 8,4min a w każdym meczu oddawają na bramkę rywali prawie 33 strzały. Co do absencji nie zagrają dziś Michal Rozsival, Brent Seabrook i Dave Bolland. Co zdobywania bramek ze strony ,,kojotów&#39;&#39; liczę tutaj na Radima Vrbate (11goli 8asyst) oraz powracającego po kontuzji Keitha Vandle ktory na koncie ma 13asyst który będzie dobrze obsługiwał Raya Whitneya i pozostałych. Tak wiec spotkanie zapowiada sie obfitujące w bramki myśle ze over 5,5 z takim ekipami które staną sobie na przeciw jest do pokrycia ale to tylko moje osobiste zdanie.
Bezpośrednie konfrontacje:
2011-10-19 Phoenix Coyotes - Chicago Blackhawks 2-5
2011-03-21 Phoenix Coyotes - Chicago Blackhawks 1-2
2011-02-28 Chicago Blackhawks - Phoenix Coyotes 4-3 kar
2011-02-13 Phoenix Coyotes - Chicago Blackhawks 3-2 kar
2010-11-11 Chicago Blackhawks - Phoenix Coyotes 1-2

Powodzenia
Pozdrawiam
⛔100

V 23

vegeta20

Użytkownik
Dyscyplina::hokej: NHL godz: 04:00
Spotkanie: Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets
Typ: Handicap 2 tercja(licza sie tylko bramki zdobyte w tej tercji)
Vancouver Canucks -1,5
Kurs: 4,60
Bukmacher:Bwin
Juz dzis o godzinie 04:00 polskiego czasu na własnej tafli drużyna Vancouver Canucks podejmie dotychczasowa czerwona latarnie konferencji zachodniej a mianowicie drużynę niebieskich kurtek.W tym spotkaniu zwycięzcą moze byc tylko jeden a mianowicie moim zdaniem bendzie to ekipa gospodarzy.Gospodarze na własnej tafli jak do tej pory prezentuja sie przecietnie wygywajac 3 spotkania 3 remisujac i 3 przegrywajac przy stosunku bramkowym 25:25.Goście zas na wyjazdach prezentuja sie fatalnie nie wygrali jeszcze spotkania 3 zremisowali i 7 przegrali przy stosunku 21:42.Gospodarze maja o niebo lepsza ekipe i na własnym lodowisku powinni pokazać lekcje gry w hokeja gościom.Skąd taki typ? Analizujac ostatnie spotkania zespołu z Vancouver mozna zauważyć iz 2 tercja była często najlepszą tercja w której zdobywali po 2 3 gole nie tracac żadnego, licze ze spokojnie gospodaze powinni wygrac 2 tercje przynajmniej 2 bramkami.Powodzenia!!!
⛔100

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Mecz: Bilbao - Nancy
Data: 30.11.11r 21:00
Typ: 2
Kurs: 5.53
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Dzisiaj o godzinie 21:00 rozegrane zostanie jedno z wielu spotkań Euroligi mężczyzn, czyli mieszanki najlepszych drużyn koszykarskich Europy. W jednym z nich dojdzie do starcia hiszpańsko-francuskiego, z którego według mnie górą wyjdą Francuzi, za których bukmacherzy płacą ładne pieniążki ;) W lidze francuskiej Nancy jest wiceliderem, który po 8 spotkaniach wygrał 7. Bilans bardzo dobry, tym bardziej, że pokonali oni takie zespoły w swojej lidze jak: SIG Strasbourg 67:62, Cholet 96:88, Asvel Villeurbanne 92:77, JSF Nanterre 85:64, Paris Levallois 82:64. Bilbao nie jest w tak dobrej formie jak ich dzisiejsi przeciwnicy, jednak to oni są zdecydowanym faworytem w tym meczu. W ACB lidze po 9 meczach, zajmują miejsce w środku tabeli. Zdołali wygrać 4 mecze oraz 5 razy ponieśli porażki. Bilans nie najlepszy. W swoich spotkaniach grali z takimi drużynami jak: Real Madrid i wygrali 86:82, MMT Estudiantes, także wygrana 72:66, FC Barcelona i porażka 72:91. Bilbao to zespół, która gra dobrze na własnym parkiecie, gdzie odniósł jak dotąd swoje wszystkie wygrane w lidze (4-1 u siebie oraz 0-4 na wyjazdach). W Eurolidze u siebie już przegrali mecz z Fenerbache 70:73, lecz i wygrali z Olympiakosem 76:61. Warto też wspomnieć, że w pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami, wygrało Nancy 87:73, więc dużo. Podsumowując, jest to bardzo wyrównany mecz, w którym wygrać (przynajmniej według mnie) może każda z drużyn, jednak ja ostatni raz w tym miesiącu zaryzykuje i mam nadzieję, że z dobrym skutkiem. Oglądałem już mecze Bilbao w Eurolidze i grają &quot;swoje&quot;, jednak czy to wystarczy oraz czy dzisiaj także zaprezentują się z dobrej strony? Nie wiem i nikt tego nie wiem, więc warto zaryzykować po bardzo ciekawym kursie.
⛔100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - piłka nożna Liga Europejska
Spotkanie - Legia Warszawa - PSV Eindhoven
Typ - Zdobywca gola ( kiedykolwiek ) ? Maciej Rybus
Kurs - 6.50
Buk - Bet365
Analiza :
Dzis na stadionach 5 kolejka Ligi Europejskiej ja wybrałem spotkanie naszej Warszawskiej Legii z Holenderskim PSV . Jak już wiadomo oba zespoły przeszły do dalszych rozgrywek obojętnie na wynik tego spotkania dlatego mniejsza presja obu zespołów będzie towarzyszyć temu spotkaniu jednak uważam że Legia będzie dążyla do pokonania PSV i będzie miała w tym meczu parę okazji do pokonania bramkarza . Nie ukrywam że liczę dzis na bramke młodego Maćka Rybusa chłopak od poczatku rozgrywek Legii w pucharach jest w niezłej formie to między innymi dzięki jemu Legia awansowała do fazy grupowej Ligi Europejskiej . Maciek pokazuje też i w Lidze że jest dobrym ogniwem w zespole . Uważam też że pilkarze Legii będą chcieli się zrewanżować za ostatni mecz ligowy z Koroną i pokazać przed swoją publicznoscią że nie ma mowy o jakims kryzysie formy zresztą w samych rozgrywkach Ligi Eurpoejskiej doznali oni tylko jednej porażki własnie na terenie PSV skromne 1:0 no to może i chęć rewanżu będzie towarzyszyć stołecznym zobaczymy wieczorem z mojej strony liczę na 2:1 dla Legii . Pozdrawiam !
⛔100

_sony_ 41

_sony_

Użytkownik
Dyscyplina Piłka Nożna
Spotkanie Legia - PSV
Typ PSV
Kurs 2,300
Bukmacher Pinnacle
Legia dysponuje ostatnio dosc wysoka formą, jednak po obejrzeniu kilku meczów ze słabym Zagłębiem, Lechią Gdańsk, czy przegranym meczu z Koroną, stwierdzam, że kursy na Legionistów są zawyżone, natomiast drużyna z Holandii jest niedowartościowana. Czuję w tym meczu Value. Znam drużynę z Eindhoven przede wszystkim z bardzo ofensywnej gry, i z kilku piłkarzy światowego formatu, czego nie można powiedzieć o drużynie Legii. Pomimo dobrej gry Warszawiaków, jej przeciwnicy nie prezentowali poziomu, jaki prezentują Holendrzy, którzy nie przegrali żadnego meczu od inauguracyjnej porazki z Alkmaar.
W meczu tym również dobrym value jest grać over 2,5. Ja wybrałem czysty PSV, ponieważ mecz może okazać się równym bojem z wygraną 0:1 po stronie PSV. Nie widzę tutaj innego scenariusza, jak wywiezienie 3 punktów przez Niderlandczyków.
Ostatnie ich mecze:
6:1
3:1
4:1
Polecam!
Typ powtórzony, ⛔ 100

G 10

glowka

Użytkownik
Spotkanie: Energa Czarni Słupsk - ŁKS Łódź
Data spotkania: 30.11
Liga: Liga Polska
Typ: Energa Czarni Słupsk -12.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Unibet
W zaległym meczu trzeciej kolejki Tauron Basket Ligi naprzeciwko siebie wybiegną koszykarze Energi Czarnych Słupsk oraz ŁKS-u Łódź. Początek pojedynku o godz. 18.30.
Podopieczni trenera Dainiusa Adomaitisa w minioną sobotę rozegrali wyczerpujący pojedynek przeciwko ekipie AZS-u Koszalin. W pewnym momencie przegrywali oni przed własną publicznością różnicą 20 punktów! W drugiej połowie jednak gospodarze otrząsnęli się z marazmu. Zdołali nie tylko dogonić rywala, ale też wygrać pojedynek. Nie można również zapominać o fantastycznym zwycięstwie Czarnych na gorącym terenie w Zgorzelcu.
Jak na razie słupski zespół wygrał osiem z jedenastu spotkań. Pozwala mu to plasować się w ścisłej czołówce tabeli.
Najsilniejszą stroną ekipy ze Słupska jest rzecz jasna defensywa, która w ostatnim spotkaniu nieco szwankowała. Trener Adomaitis na pewno jednak uczuli swoich zawodników na ten element koszykarskiego rzemiosła przed meczem z ŁKS-em. Nie zmienia to jednak faktu, że Czarni nadal plasują się w czołówce najlepiej broniących drużyn PLK.
Łódzki zespół z kolei boryka się w ostatnim czasie z problemami natury finansowej. Włodarze drużyny planują spore cięcia. Już teraz wiadomo, że w ekipie tej nie zobaczymy Kirka Archibeque’a, czyli jak dotąd najlepszego snajpera ŁKS-u. Amerykanin związał się umową z Zastalem Zielona Góra. Nie da się ukryć, że brak czołowego podkoszowego łódzkiego teamu w tym meczu, to dla przyjezdnych ogromne osłabienie. Archibeque nie tylko dostarczał beniaminkowi PLK mnóstwo punktów spod kosza, ale też świetnie zbierał. Trener Piotr Zych będzie miał zatem ogromy problem, by załatać lukę pod tablicami.
Mimo że koszykarze ŁKS-u przystąpią do tego spotkania bardziej wypoczęci, to jednak nie zmienia to faktu, że zdecydowanym faworytem tego starcia jest ekipa Czarnych Słupsk. Gospodarze zapewne poczynią wszelkie starania, by nie powtórzyć błędów z ostatniego pojedynku. Biorąc zatem pod uwagę potencjał obu drużyn, dyspozycję, położenie w tabeli oraz ostatnie problemy włodarzy łódzkiego teamu, nie ulega wątpliwości, że każdy inny rezultat, niż tylko zdecydowane zwycięstwo miejscowych, będzie sporym zaskoczeniem.
✅75

K 4

krokodyl1994

Użytkownik
Liga:piłka nożna -Liga Europejska
SpotkanieMaribor - Club Brugge
Typ:Club Brugge
Kurs:1,80zł
Bukmacher:Betclic
Analiza:
5 mecz Ligi Europejskiej,mecz między Marbiorem a Brugią.Brugge ma 7pkt i pierwsze miejsce lecz rywalizacja w grupie jest duża ponieważ aż 3 drużyny mają po 7pkt,Marbibor póki co ma tylko 1 pkt.Ekipa z Belgi musi wygrać dzisiejszy mecz ponieważ grają z najsłabszą drużyną grupy, w pierwszym meczu Brugia wygrała spokojnie 2:0.Polecam i Życze powodzenia
✅80

R 0

r1afa1

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka euroliga kobiet.
Spotkanie : Gospic Croatia - Rivas Ecopolis Madryt
Typ : Rivas -6 pkt
Kurs: 1.83
Buk :Bet365
Rivas w dwóch pierwszych kolejkach euroligi doznał dwóch porażek ( w tym z Chorwatkami u siebie) później nastapiło 5 wygranych z rzędu w bardzo mocnej grupie C. W ostatnim meczu Rivas wygrało wysoko w Krakowie z tamtejszą Wisłą , która w rozgrywkach euroligi radzi sobie świetnie (m.in.wyjazdowa wygrana ze Spartakiem) a we własnej od kiedy sledzę euroligę czyli 2 lata Wisła przegrała tylko ten mecz oraz spotkanie z Halconem Salamanka późniejszym zwycięzcą euroligi.
Podsumowując według mnie tak nisko ustawiona linia była by odpowiednia dla formy jaką prezentowało Rivas na początku rozgrywek , a nie w chwili obecnej.
⛔100

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, Anglia, Carling Cup
spotkanie: Manchester United - Crystal Palace
typ: remis
kurs: 5.15
buk: Tobet
analiza:
Witam, na dziś spróbuje zaryzykować na remis w meczu Manchesteru United z Crystal Palace. Typ, w którym bardziej liczę na szczęście, gdyż wielkim faworytem są mistrzowie Anglii, a nie wypadałoby odpaść w ćwierćfinale z drużyną o klasę gorszą, grającą aktualnie w lidze Championship. Niemniej jednak uwielbiam ligę angielską, bo można tam być świadkiem wielu niespodzianek.
Zacznijmy od tego, że Sir Alex Ferguson da w tym meczu pograć jak sam powiedział młodym zawodnikom, jak i tym którzy nie mieli w tym sezonie wielu okazji do gry. Szkoleniowiec ManU jak zawsze w pucharach przeprowadza wiele roszad i testuje nowych zawodników. Czerwone diabły zremisowały już w tym sezonie z Newcastle United oraz FC Basylea, więc jest jakaś szansa na powodzenie typu. Crystal Palace dysponuje bardzo dobrą defensywą, w dużym stopniu za sprawą takiego piłkarza jak Nathaniel Clyne. Na koniec przypomnę, że w konfrontacji tych drużyn w 2005 r. spotkanie skończyło się remisowo, czy dziś także padnie remis tego nie wiem, ale w takim wypadku będzie dogrywka i wiele wiele emocji. Początek meczu o 20:45. Pozdrawiam.
✅400

malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, Liga Europejska
30.11.11 19:00
Celtic Glasgow - Atletico Madryt
Typ: ponad 3,5 gola w meczu
Kurs: 3.30
Sportingbet
Przedostatnia kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej, o godzinie 19:00 na Celtic Park w Glasgow zmierzą się zespoły miejscowego Celticu i Atletico Madryt. Zacząć należy od tego że obie ekipy rozgrywki te traktują poważnie i jest to dla nich bardzo ważne spotkanie, obie mają szansę na awans. W gorszej sytuacji są gospodarze, którzy mają na koncie pięć punktów i przed sobą wyjazdowy pojedynek z Udinese, tak naprawdę więc ich szanse są niewielkie, ponieważ na wyjazdach spisują się o wiele słabiej niż u siebie a do tego Udinese u siebie to bardzo mocna ekipa i pomimo tego że Ligę Europejską traktują średnio poważnie ciężko spodziewać się by Celtic mógł we Włoszech zdobyć punkt, nie mówiąc już nawet o trzech... Jednak dzisiaj u siebie powinni powalczyć o komplet punktów, choć oczywiście nie są faworytami, jednak są ostatnio w dobrej dyspozycji, dobry dwumecz z Rennes, odrobienie sporej części straty do Rangersów w lidze... dziś powinno być ciekawie. Atletico przyjeżdża po przegranych derbach z Realem, na koncie mają jednak siedem punktów i na dwie kolejki przed końcem są w dobrej sytuacji, mając w zanadrzu mecz z Rennes, które nie ma już szans na awans. Dziś są faworytami jednak na Celtic Park nie będzie łatwo, rzadko udaje się tu komuś zwyciężyć, ja liczę że dziś będziemy świadkami dobrego meczu i kilku bramek, dla obu drużyn to ważny mecz a jako że Celtic wręcz musi spróbować zaatakować, liczę że padnie w tym meczu szybko bramka dla którejś z drużyn a wtedy o wysoki wynik jestem spokojny, powinno być ciekawie...
⛔100

S 318

soren

Użytkownik
Biatholn bieg indywidualny mężczyzn
30.11.2011 17:15
Zwycięzca biegu?
typ: Emil Hegle Svendsen
kurs: 3.00
buk: unibet
Dzisiaj o godzinie 17:15 rozpoczną się pierwsze zawody biathlonowego Pucharu Świata.Pierwszymi zawodami będzie bieg indywidualny mężczyzn na 20 km.Faworytów jest kilku lecz ja zwycięzcę upatruję w świetnym Norwegu Emilu Hegle Svendsenie.Jest to zawodnik świetnie biegający.Jednak w biegu indywidualnym trzeba także dobrze strzelać,gdyż każde pudło to jedna minuta dodana do czasu,a zawodnicy na strzelnicy pojawią się 4 razy.Co gorsza w Ostersund panują trudne warunki wietrzne dla biathlonistów,wiatr jest bardzo silny i na strzelnicy trzeba się mocno skupić.Dlaczego więc stawiam na Svendsena.Ponieważ jest to jak już wspomniałem zawodnik,który w biegu potrafi sporo nadrobić.Potrafi także dobrze strzelać.Świetnie przekonaliśmy się o tym w tamtym sezonie,gdzie wygrał tu rok temu bieg indywidualny oraz sprint.Wprawdzie miał wtedy dwa pudła,lecz pobiegł wyśmienicie i drugiego na mecie Bjorndalena wyprzedził o prawie 20s.Myślę,że dziś głównymi jego rywalami będą Boe,który także potrafi świetnie biegać,Bjorndalen,lecz on już ma swoje lata i nie jest chyba w takiej formie.Kolejnym zawodnikiem może być martin Fourcade,lecz on w ostatnich zawodach pucharu IBU,pokazał,ze nadal ma kłopoty ze strzelaniem,pudłując,aż 4 razy.Innymi groźnymi zawodnikami mogą być Niemcy Greis i Peiffer oraz Ferry.Myślę jednak że pierwsze zawody wygra Svendsen.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom