>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 30.04.2020 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 30. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analiszzy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: Piłka Nożna - Nikaragua, półfinał Clusury, mecz rewanżowy
Godzina: 4:00
Spotkanie: FC Managua CD - Walter Ferretti Managua
Typ: Walter Ferretti nie przegra (X2) w podstawowym czasie gry
Kurs: 2,22
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Mój typ oparty jest wyłącznie na statystykach. Nie znam tej ligi, typuję ją po raz drugi, po kilku dniach przerwy. Wyższe miejsce w tej części sezonu zajęli dzisiejsi gospodarze. To będzie 8 mecz derbowy w tym sezonie między tymi klubami, stan obecny jest idealnie równy: 2-3-2 br. 7:7. Na tym stadionie w tym sezonie rozegrano 3 mecze: 1-1-1 br. 1:1. Obie ekipy mają mocne formacje ofensywne, każda z trójką snajperów z dorobkiem goli 10+. O 16% więcej goli zdobyli w całym sezonie piłkarze Managui FC. W defensywie mocniejszy wydaje się Walter Ferretti, który stracił o 20% bramek mniej. Statystyki domowe Managui są lepsze od wyjazdowych Walter Ferretti: MFC: 21 15-4-2 br. 50:20, WF 19 9-5-5 br. 21:18.
W ostatnich 10 meczach ligowych Managua FC zanotowała liczby: 8-2-0 br. 19:6, w domu 9-1-0 br. 25:8. W ostatnich 10 meczach ligowych Walter Ferretti ma liczby: 6-0-4 br. 22:10, na wyjeździe 3-3-4 br. 10:13. Pominąłem 1 mecz trwającego pólfinału.
Statystyki H2H z lat 2008-2020: 60 meczy 29-13-18 br. 96:65. Na boisku Managua FC było 29 meczy 7-6-16 br. 30:49.
W pierwszym mecz
u tej rundy, zakończonym bezbramkowym remisem, była bardzo wyrównana rywalizacja, z minmalnym wskazaniem na Managuę FC. Tak przynajmniej sugeruje portal soccerway, ale nie jest to najrzetelniejszy dostawca informacji. Meczu nie widziałem.
Podsumowując: przedstawione liczby wskazują, że Clausura to był okres błyskotliwych zwycięstw Managuy FC, a Walter Ferretti prezentował się gorzej, zwłaszcza na wyjazdach. Statystyki H2h sugerują, że Walter Ferretti nie musi nadmiernie obawiać się stadionu Managuiy FC, bo to dzisiejsi goście znacznie częściej tutaj wygrywali. Fakt znalezienia się w półfinale i nieustępowania w pierwszym meczu rywalowi, lepiej dysponowanemu we wcześniejszej fazie rozgrywek, sugeruje, że ich forma rośnie i na pewno nie jest zła. Pozytywny dla mojego wyboru jest też fakt posiadania solidnej defensywy, w przekroju całego sezonu lepszej niż u rywali. Wadą bardzo oczywistą mojej analizy jest brak informacji o ewentualnych osłabieniach. Zakładam, że sytuacja niewiele się zmieniła od poprzedniego meczu. Być może podstawowy obrońca Managuy - Nino - będzie pauzował za kartki, bo właśnie złapał 12-tą. Wybieram stawkę niską - 3/10 jednostek.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +8
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Koszykówka - Tajwan, SBL
Yunos Luxgen Dinos - Taiwan Beer
Luxgen Dinos
2,33
11:00
Fortuna

Jezeli się mylę to może mnie ktoś poprawić ale wydaje mi się, że jest to ostatnie spotkanie w Finale. Gdzieś znalazłem informację, że Tawian Beer rozpoczął rywalizację od stanu 1:0 za zwycięstwo w poprzednich 2och rundach grupowych czyli wychodzi nam stan 3:3 po 2och zwycięstwach Luxgen następnie 2krotnie zwyciężał zespół Taiwan Beer i w poprzednim meczu znów lepszy okazał się zespół Luxgen, gdzie wręcz rozbił rywali bardzo wysoko. Oglądałem praktycznie każde z tych spotkań i to drużyna mniej faworyzowana pokazywała się z dużo lepszej strony przede wszystkim ich rozgrywający Keene, ostatnio wchodziło mu wszystko i jeśli dziś ten dzień się powtórzy to jestem przekonany o zwycięstwie ale również nie zapominajmy o innych bardzo ważnych zawodnikach, m.in. gigant pod koszem i zawodnicy rzucający raz za razem za 3 punkty. Kurs po raz kolejny jest wysoki więc spróbuję tym razem nie na over meczowy a na zwycięstwo gospodarzy.

100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Białoruś Liga rezerw
Godzina 13:00
Spotkanie : Energetik-BGU 2 - Smolevichi 2
Typ : Smolevichi 2 strzeli gola w obu połowach
Kurs : 3.05
Bukmacher : STS

Mecze z udziałem Smolevichi 2 dostarczają sporo emocji ale i bramek , chłopaki zajmują 8 miejsce a ich bilans to 3 zwycięstwa i 3 porażki a bramki 11:16 czyli w zaledwie 6 meczach 27 bramek to sporo , ostatnio polegli w 3 ostatnich meczach ale liczę że dziś powinni zapunktować a może i okaże się że zgarna całą pulę gdyż Energetik nie gra za dobrze , zajmują 12 miejsce i wygrali do tej pory zaledwie 1 mecz a bilans bramek 6:9 . liczę na sporo bramek jak również że w obu połowach zobaczymy po przynajmniej 2 gole !

205

Otrzymane punkty reputacji: +105
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Nikaragua
Godzina: 23:00
Spotkanie: Masaya - Jalapa
Typ: Jalapa strzeli gola w obu połowach
Kurs: 4,40
Bukmacher: eTOTO
Analiza:

Będzie to pierwszy mecz barażowy. Przyznam szczerze, że nie wiem nic o drużynie gospodarzy. Wydaje mi się jednak, że w tego typu ligach jest po prostu bardzo duża różnica pomiędzy zespołami pierwszoligowymi a tymi z drugiej ligi i dlatego typ w stronę gości. Jalapa ostatnio gra fatalnie, ale bramki strzelają, na wyjazdach również. Strzelili po golu w meczach wyjazdowych z Ferretti i Managuą, czyli drużynami z pewnością dużo lepszymi niż Masaya. Patrząc na mecze w Nikagaui, to często wygląda to tak, że drużyny stwarzają sobie sporo klarownych okazji do zdobycia gola, jednak fatalnie wygląda skuteczność jeśli chodzi o ich wykorzystywanie. Masaya jako że pierwszy mecz grają u siebie, to właściwie muszą koniecznie go wygrać, bo na wyjeździe zapewne przegrają i to może więcej niż jedną bramką. Wobec tego więcej atakować powinni gospodarze, a Jalapa skupi się na kontratakach, tak to widzę. Liczę po prostu na dobre kontrataki gości i że wyjdzie im choć po jednym takim kontrataku w obu połowach.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom