>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.03.2011 (środa)

Status
Zamknięty.
flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na środę - 30 marca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Urugwaj
Spotkanie : Nacional de Montevideo - El Tanque Sisley
Typ : Nacional -1
Kurs : 1,95
Bukmacher : Bet-at-home
Spotkanie 7 kolejki Urugwajskiej Clausury. Faworytem bukmacherów, jak i moim jest zespół gospodarzy. Świetna seria Naciolanu trwa w najlepsze i myślę że dzisiaj dołożą kolejną wygraną. Dotychczas grali z zespołami dużo słabszymi od siebie, z którymi odnosili dość łatwe zwycięstwa. Rozegrali też jeden ważny mecz z Fenixem, który jednak przegrali 2:1. Ale to było na boisku rywala, gdzie piłkarze Juana Ramona Carrasco tracą wiele na swojej sile. W rewelacyjnej formie strzeleckiej znajduje się Santiago Garcia, który zdobył w 21 meczach aż 18 bramek!

El Tanque Sisley zdołało w tym sezonie odnieść tylko jedno zwycięstwo z Centra Espanyolem. A poza tym to same porażki, lecz trzeba przyznać, że te porażki odnosili z nie byle kim. Def Sporting, Penarol czy nawet Tacuarembo to jednak czołówka tabeli. Dzisiaj szykuje się kolejna strata 3 punktów przez zespół z Montevideo, bo jakakolwiek zdobycz punktowa na stadionie Estadio Gran Parque Central, na którym Nacional jest naprawdę bardzo mocny, jest po prostu poza zasięgiem.
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +4
zonovsky 54

zonovsky

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - USA, US Open Puchar
Spotkanie: Portland - Chivas
Typ: Dokładny wynik 1:1
Kurs: 6,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
To właśnie jeden z tych typów, który przychodzi nie wiadomo skąd i siedzi ci w głowie. Czasami nachodzi mi wena na &quot;tworzenie&quot; dokładnych wyników. Czemu akurat taki typ? Według mnie, mecz bez konkretnego faworyta. Nie wiem czemu bukmacherzy na lepszej pozycji stawiają drużynę gospodarzy.
W poprzedniej edycji goście zaszli naprawdę wysoko. Polegli dopiero w półfinale, przegrywając ze Seattle Sounders 3:1. A gospodarze? Zostali wykopani już w 1/8 finału. Ale w sumie nie przez byle kogo, bo zostali pokonani przez tą samą drużynę z którą Chivas przegrali w półfinale. Seattle Sounders wygrali później cały puchar.
Goście dobrze czują się w tego typu rozgrywkach. Na pewno nie odpuszczą tego meczu, ale czy stać ich na zwycięstwo? Wątpię. Liczę na remis z bramkami, 2:2 jest zbyt hardkorowe, więc obstawiam 1:1 po ciekawym kursie 6,5. Wiadomo, że nie jest to takie &quot;poważne&quot; typowanie. Czasem warto sobie pyknąć dokładny wynik ;)
P.S. Spotkanie ma formułę jedno-meczową, kto przegra odpada.
⛔ 100

B 25

buli1906

Użytkownik
Dyscyplina ; Piłka Nożna-MIĘDZYPAŃSTWOWE: Mecze Towarzyskie
Spotkanie ; USA-Paragwaj
Typ ; 1:0
Kurs ; 6,50
Bukmacher ; Unibet
Analiza ;

Witam.Dziś o godzinie 02;00 odbędzie się mecz pomiędzy USA a Paragwajem.Mój typ na ten mecz to dokładny wynik 1;0 dla USA dlaczego??????????? obie reprezentacje nie są zbytnio strzelne w meczach towarzyskich patrząc na USA w 6 ostatnich meczach i bilans wygląda tak;1 wygrana,1 porażka,4 remisy[5 bramek strzelonych-6 straconych]
Bilans Paragwaju[2 wygrane,3 porażki,1 remis][11 bramek strzelonych;2 stracone]
Moim zdaniem padnie jedna bramka na korzyść USA zadecyduje o dzisiejszym spotkaniu

Za dobre i pomocne typy proszę pompować w moją reputacje!! Wystarczy kliknąc &quot;dzięki&quot;
Kiepska analiza.

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
Spotkanie: Burton - Macclesfield
Bukmacher: betfair
Typ: X
Kurs: 3.45
Czas rozpoczęcia: 20:45
Analiza:
Burton Albion walczy o życie. Macclesfield już o nic, ale to goście są sporo lepszym zespołem. Burton zajmuje ostatnie miejsce w League Two. Macclesfield jest 15. Goście jako drużyna przyjezdna w tym sezonie wygrywali już 6 razy, 5 remisowali i 5 przegrali. Burton przegrał u siebie 5 meczów, wygrał 7, zremisował 5. Pewnie dużym prawdopodobieństwem w tym meczu jest wygrana Macclesfield, ale nie jestem pewien czy są tak mocni na wyjeździe. Oczywiście na 1:0 ich stać, ale moim zdaniem Burton coś strzeli w tym meczu lub będzie 0:0. Ostatnio Burton przegrał z Oxford 0:3 i Stevenage 0:2. Ostatni raz wygrali z Lincoln 8 marca. Macclesfield przegrali z tym samym Stevenage 0:4, (ale mecz meczowi nierówny). Wcześniej potrafili wygrać z Morecambe (20.) i zanotowali 2 remisy z Torquay i Lincoln po 1:1. Bezpośrednie spotkania to 2 remisy 1:1 i wygrana Macclesfield na własnym terenie 2:1. Wahałem się pomiędzy wygraną gości a remisem, jednak stawiam na podział punktów w tym spotkaniu. A inni zrobią jak uważają.
⛔ 100

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Accrington Stanley - Hereford United

Typ:Accrington Stanley
Kurs: 1,70
bet265
Dzisiaj zaległe spotkanie angielskiej League Two rozgrywają gracze Accrington Stanley i Hereford United. Ja stawiam w tym pojedynku na gospodarzy. Gospodarze zajmują obecnie jedenaste miejsce i tracą do Port Vale, który obecnie zajmuje miejsce barażowe, sześć punktów. Mają dwa mecze zaległe w stosunku do rywali. Zatem wygrana w tych spotkaniach pozwala włączyć się w grę o baraże. Na swoim obiekcie wygrali dziesięć z siedemnastu spotkań. Strzelili trzydzieści siedem bramek, więcej na swoim obiekcie strzelił tylko liderujący Chesterfield oraz Rotherham. W ostatnich czterech spotkaniach ligowych ugrali osiem punktów i nie zaznali w nich porażki. Hareford z kolei zajmuje jak narazie bezpieczne dziewiętnaste miejsce. Zajmujący spadkowe miejsce Barnet traci do nich dziewięć punktów. Tylko katastrofa i dziwny zbieg okoliczności spowodowało by żeby spadli ligę niżej. Moim zdaniem większą motywację będą mieli gracze z Accrington i wykorzystają atut własnego boiska.
✅ 70

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 131

strojes666

Użytkownik
Spotkanie : Debrecen : Haladas
Typ : X
Kurs : 5,00
Buk : Sportingbet
Godzina : 16.30
Analiza :
Wczoraj pięknie wszedł duży kursik i jeśli dzisiaj też by się udało to wynik będzie nie najgorszy. Dzisiaj znowu podejmuję ryzyko i gram typ z dużym kursem, ale szanse oceniam dosyć wysoko mimo tego że kurs 5,00. Nie ma dzisiaj za bardzo co grać ale typ z meczu Pucharu Węgier wydaje sie być bardzo kuszący. Debrecen wygrał pierwsze spotkanie na wyjeździe 0:2 i jest już o krok od kolejnej rundy. Dzisiaj wysilać się nie musi - to rywale muszą gonić i próbować wygrać. Obie ekipy w ostatnim czasie nie grają jakoś fenomenalnie - Debrecen an 5 spotkań, dwie wygrane i remis, zaś Haladas dwie wygrane. Podobny poziom jeśli chodzi o ostatnie spotkania. Haladas nie wygrało już od dwóch spotkań i moim zdaniem dzisiaj Debreczyna też nie pokona bo są jednak dużo słabsi, ale Debrecyn nie musi się wogóle wysilać, ma dobry rezultat z wyjazdu i teraz wystarczy to obronić i zremisować. W poprzednich latach te drużyny spotykały się 22 razy - 10 razy wygrał Debreczyn, osiem razy był remis i 4 razy wygrał Haladas. W Debreczynie jeszcze wygrać im się nie udało, ale na 10 spotkań, przegrali pięć i zremisowali pięć. Zazwyczaj przegrane przeplatały się z remisami, a ostatnio przegrali więc teraz pora na remis. Moim zdaniem 1:1 i awans Debreczynu tutaj jest bardzo możliwe
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +7
misiek_84 50,5K

misiek_84

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Miami, Ćwierćfinał
Spotkanie: Zvonareva V. - Radwanska A.
Typ: 2
Kurs: 2,20
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Po dłuższym zastanowieniu postanowiłem jednak postawić, miałem trochę wątpliwości bo Agnieszka potrafi zagrać rewelacyjnie jak ostatni mecz ze Schiavone ale potrafi też wtopić jak miesiąc temu w Doha z Safarova. Zvonareva też ma gorsze dni i przegrywa ze sporo niżej notowanymi rywalkami Cibulkova, Kleybanova, Hantuchova. Mam wrażenie że wysokie miejsce w rankingu to efekt ilości startów a nie rewelacyjnej gry ale w żadnym razie nie chce umniejszać. Radwańska straciła pkt w Indian Wells gdzie w zeszłym roku była w półfinale, może w tym roku to w Miami nadrobi trochę pkt. bo na amerykańskich kortach chyba czuje się nieźle. W tym turnieju nie straciła jeszcze seta (49 gemów rozegranych) więc i chyba siły też pozostały, ze Schiavone poszło dość szybko Zvonareva ma już dwa mecze trzysetowe (72 gemy rozegrane) a i z Groth też była bliska przegrania 1 seta. Dorzucę tylko że to 7 turniej w tym roku Rosjanki a Polki dopiero 5. Może dobrym typem byłoby postawienie na Radwańską w 1 secie. Myślę że gdy wygrała pierwszy set to będzie dobra okazja dla naszej tenisistki zrobić kolejny krok w tym turnieju. Kursy na Agnieszkę raczej minimalnie spadają.
PS. Zachęcam do oglądania po godz. 19 Eurosportu i dopingu ;)
⛔ 100

S 1

szymek11

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Zvonareva-Radwańska
Typ: Zvonareva wygra 1. seta i wygra mecz
Kurs: 2,00
Bukmacher: Bet365

Analiza: Dzisiaj o godzinie 19.00 dojdzie do ciekawego meczu pomiedzy Verą Zvonarevą a Agnieszką Radwańską. Obstawiam na zwycięstwo Rosjanki, a dlaczego to zaraz wyjaśnię. Polka w Miami miałą szczęście co do wcześniejszych rywalek, 1 runda - los wolny, 2 runda - Zahlavova jest bez formy, 3 runda - Kirlenko, w tyk roku gra fatalnie, kompletnie zgubiła formę z przed roku, 1/8 finału - Schiavone kolejna zawodniczka grająca tragicznie od pewnego czsu. Teraz czas na Zvonareve 1 runda - los wolny, 2 runda Dinare Safina tenisistka która zaczyna grac jak za czasów bycia nr1, 3 runda Groth zawodniczka mało znacząca, 1/8 finału Bartoli to był bardzo dobry mecz po słabym początku rosjanka podniosła się i wygrała mecz 2-1 a Francuzka jest w wielkiej formie. Sądze ze dzisiaj dobiegnie koniec gry dla polki w tym turnieju, gdyż Vera postawi wysoko poprzeczkę i wygra mecz.
✅ 100

spinache 96

spinache

Forum VIP
Hokej - Słowacja Extraliga
Kosice - Poprad
typ Kosice (-1.5)
kurs 1.75 betclic
Analiza :
Pierwsze spotkanie finalu ligi slowackiej. Spotykaja sie dwie najlepsze druzyny po rundzie zasadniczej. Gospodarze jak burza awansowali do finalu rozgrywek wygrywajac rywalizacje z Trencinem ( 5. druzyna rozgrywek ) az 4-0. Do tego Kosice na wlasnej tafli graja w ostatnim czasie wspaniale. Wygrali ostatnie 10 z 10 spotkan na wlasnym terenie i tylko w jednym jedynym spotkaniu wygrali mniej niz dwiema bramkami. W rywalizacji polfinalowej u siebie wrecz zdeklasowali przeciwnika wygrywajac 5-0 i 9-1.
Poprad nameczyl sie niesamowicie w polfinale wygrywajac rywalizacje 4-3 z Banska Bystrica. Dopiero w ostatnim spotkaniu wygrywajac 6-4 zagwarantowali sobie awans do scislego finalu. Poprad ostatnio gral spotkania co dwa dni, ostatni mecz odbyl sie 26.03.2011, hokeisci gosci dzisiejszego spotkania mieli duzo mniej czasu na odpoczynek i regeneracje przez dzisiejszym spotkaniem. Kosice bowiem zakonczyly rywalizacje 18.03.2011 czyli blisko 2 tygodnie temu.
Obie druzyny spotkaly sie w tym sezonie 6-krotnie. Kosice wygraly tylko 2 spotkania jednak jedno i drugie na wlasnym terenie i kazde z nich 2-bramkowa roznica. Sadze, ze dzisiaj bedzie bardzo podobnie. Hokeisci z Popradu nie maja wiekszych szans z bardzo dobrze dysponowanym przeciwnikiem, ktore w miare zakonczenia sezonu gra coraz lepiej. Licze na duza ilosc bramek i wyrazna wygrana gospodarzy dzisiejszego spotkania.
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +2
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Agnieszka Radwańska vs Vera Zvonareva
Typ: Czy Agnieszka Radwańska wygra przynajmniej jednego seta NIE
Kurs: 2,65
Buk: Bwin
Data/godzina rozpoczęcia: 30-03-2011/19-00
Analiza:
Bardzo przykro mi o tym pisac, lecz uważam, że dziś będzie koniec udziału Agnieszki Radwańskiej na tym turnieju w Miami. Wszystkie swoje dotychczasowe spotkania w grze pojedynczej kończyła pewnie, bez straty seta, ale nie można zapominac o tym, że każdy mecz kosztuję ją wiele sił, a na dodatek również musi połaczyc z singlem debla. W grze podwójnej jest już w półfinale. Wygrana z Francescą Schiavone turniejową czwórkę z pewnością dodało jej wiary we własne umiejętności, ale dosc często jest takie zjawisko, ze po takim wygranym meczu przychodzi słabszy okres. Również nie można o tym zapominac, że Vera gra też często. Jej mecze są bardzo ciekawe. Wkłada w nie dużo siły. W ostatnim meczu wygrała z Francuzką Marion Bartoli 2-1, która w poprzednim turnieju w finale ograła samą Caroline Woźniacką-liderkę światowego rankingu WTA. Vera obecnie jest trzecią rakietą świata. Jeżeli chce się stac wiceliderką mże poczynic pierwszy krok w tym celu poprzez wygraną z Isią, ale czeka ją trudniejsze zadanie. Żeby byc dwójką musi wygrac cały turniej. Najgorźniejsze rywalki poodpadały. Obie zawodniczki mają podobny styl gry, jak i również warunki fizyczne. Uważam jednak, ze dziś Vera powtórzy swój sukces jakim była wygrana z krakowianką cztery lata temu w Moskwie 2-0. Ciężko grac przeciwko Polce, ale uważam, że tak będzie. Transmisja na Eurosport od 19-00-powodzenia
✅ 165

Otrzymane punkty reputacji: +1
pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Szwecja - Kwalifikacje do Elitserien
Spotkanie: Växjö Lakers - MoDo Hockey
Typ: Lakers -1.5
Kurs: 3.50
Bukmacher: Ladbrokes
Dzisiaj zostanie rozegrana siódma kolejka w kwalifikacjach do Elitserien. Bardzo blisko jest duża niespodzianka jakim byłby awans Växjö. Drużyna gospodarzy rozgrywa bardzo dobre Play Offy. Przegrała tylko jeden mecz z Modo na wyjeździe, kiedy przegrali po dogrywce 1:0. W pozostałych meczach udało im się zwyciężać. O awansie może zadecydować przede wszystkim dwumecz z Sodertlaje, który okazał się bardzo dobry dla Växjö. Wygrali oba mecz, na wyjeździe po karnych, zaś u siebie bardzo wysoko i pewnie 5:1. W ten sposób drużyna wyrobiła sobie już dużą przewagę nad pozostałymi drużynami. Nad Sodertalje są już 4 punkty przewagi, a nad Rogle i Modo 5. Jeżeli dziś udałoby się wygrać to sądzę, że awans byłby już prawie pewny. Gdyż w ostatnich trzech kolejkach w dwóch meczach mierzą się z outsiderami grupy Orebro oraz Morom. Dzisiaj jest naprawdę duża szansa, ponieważ Modo gra ostatnio słabo. Przegrali dwumecz z Rogle i sami na swoje własne życzenie skomplikowali sobie sprawę utrzymania. Warto podkreślić, że Växjö u siebie w tych Play Offach radzi sobie naprawdę bardzo solidnie. Rozegrali już trzy mecze i w każdym grali bardzo dobrze. Łącznie we wszystkich meczach zdobyli, aż 14 bramek tracąc tylko 4. Także dzisiaj powinni być uważani za faworytów tego meczu, a nie jest tak do końca. Jeżeli dzisiaj w meczu dwaj czołowi zawodnicy Växjö Steve Saviano (4G+1A) oraz Anders Eriksson (4G+1A) zagrają tak jak w dwumeczu z Sodertalje to sądzę, że szanse na dwubramkowe zwycięstwo są spore. Do tego liczę na dobry występ trójki Daniel Ĺhsberg, Johan Jonsson oraz Erik Josefsson. Jeżeli do tego uda się zatrzymać czołowe postacie Modo Nagiego, Skrödera czy Sundströma to dzisiaj może być bardzo szczęśliwy wieczór w Växjö. Kurs wysoki, ale jak najbardziej mogę go polecić. Jeżeli ktoś nie chce ryzykować to polecam zwycięstwo w regulaminowym czasie ~ 2.40-2.50 lub też Moneyline ~ 1.80-1.90.
⛔ 100

bzyq 216

bzyq

Użytkownik
Motherwell- Dundee United
ty; 2
kurs; 2,75
bwin
Na dziś badzo uboga oferta jeżei chodzi o piłkę kopaną dlatego zdecydowałem sie wybrać rewanżowy mecz pucharu Szkocji. Jest to już etap 1/4 dlatego jest o co grac. Pierwszy mecz zakonczył sie remisem 2:2. Typ na Dundee z kilku powodów:
-na ostatnie 6 meczy wygrali 5
-bilans ostatnich 6 meczy gospodarzy wygląda następująco 2-1-3
Motherwell nie przypomina drużyny z poprzedniego sezonu. tracą sporo bramek i zdarza im sie przegrywać z outsiderami ligi. Ale należy pamiętać, że to jest puchar, jeden mecz i danej drużyny może już nie być w rozgrywkach. Każdy wynik jest możliwy, lecz ja stawiam na Dundee,gdyż ostatnio ta drużyna prezentuje równa i wysoką formę, a wysoki kurs tymbardziej zachęca do zaryzykowania. Mecz o 20.45
⛔ 100

lancev 984

lancev

Użytkownik
WTA Miami
Spotkanie: Zvonareva - Radwańska
Typ: 2:1
Kurs: 4.45
Buk: Centrebet
Analiza:
Radwańska po pięknej wygranej ze Schiavone zdobyła uznanie bukmacherów. Kursy na nią lecą w dół. Ja jednak uważam, że przygoda Polki z Miami skończy się na numerze 3 światowego rankingu - Verze Zvonarevej. Rosjanka może nie jest w najwyższej formie, jednak to nie przeszkodziło jej w pokonaniu finalistki IW - Marion Bartoli. Myślę, że padnie tutaj taki sam wynik jak w tamtym spotkaniu. Polka pewna siebie powinna grać z Verą jak równy z równym. Rosjanka jednak potrafi wychodzić z ciężkich opresji i wygrać decydujące piłki. Myślę, że Aga może się trochę podpalić i w przypadku gdyby wygrała pierwszy set, w drugim Zvonareva odrobiłaby stratę. Taki scenariusz wydaje mi się bardzo prawdopodobny. Isia zaskoczy Rosjankę swoją dobrą grą a ta może nie do końca sobie poradzić. Tu znowu odwołanie do pojedynku z Bartoli - tam również Vera przegrała pierwszy set. Nie ulega jednak wątpliwości, że umiejętności i psychika Zvonarevej są jej dużym atutem i dzięki temu powinna powtórzyć wyczyn z poprzedniej rundy. Podsumowując, myślę, że Radwańska rozegra dobre spotkanie, jednak nie jest jeszcze na takim poziomie, aby pokonać światową trójkę na takim poziomie turnieju.
⛔ 100

efcebe 10

efcebe

Użytkownik
ATP Miami doubles.
Spotkanie: Bhupathi/Paes – Llodra/Zimonjic
Typ: Llodra/Zimonjic NIE ugrają seta
Kurs: 4
Buk: Bwin
Analiza:

Według mnie kursy na to spotkanie powinny być odwrotnie. Moimi faworytami są Hindusi, którzy bezproblemowo wyeliminowali dobrą deblową parę Butorac/Rojer. Pogromcy Kubota i Maracha w AO polegli 6-2 6-3. W drugiej rundzie indyjskim tenisistom nie poszło już tak gładko, jednak znów byliśmy świadkami tylko dwóch setów. Ograli bowiem parę Lopez/Marrero 7-6 6-4. Teraz nadszedł czas na ćwierćfinał w którym zmierzą się z serbsko-francuską parą. Llodra i Zimonjic jak na razie grali tylko trzysetówki. W pierwszej rundzie uporali się z parą Monaco/Chela 3-6 6-1 10-4. Później z Malisse/Murrayem 6-7 6-3 10-5. Myślę, że 2 trzysetowe pojedynki + występy Llodry w singlu mogą odbić się na kondycji tego zawodnika. Z pewnością nie będzie już w stanie biegać do wszystkiego przez całe spotkanie. Inna sprawa to to, że faworyzowani przeze mnie Hindusi chyba zauważyli jak ich dzisiejsi rywale grają w Champions Tie-breakach i jeżeli na ich warunkach będzie toczyć się spotkanie to muszą zrobić wszystko, aby do niego nie dopuścić. Wszystko czyli po prostu ograć Llodrę i Zimonjica w stosunku 2:0. Myślę, że wyżej sklasyfikowani w rankingu i prezentujący lepszą formę w Miami Hindusi poradzą sobie z tym zadaniem.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom