>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.11.2018 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 29. Listopada
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: hokej
godzina: 1:35
spotkanie:Leafs-Sharks
typ: Matthews strzeli gola? - NIE
stawka: 1.5
bukmacher: fortuna
Dobra pany gram ten typ za 1000zł Matthews nie zagra w tym meczu potwierdzone info.Dobra spadam póki buki jeszcze nie ogarnęły .Nara ????
kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +23
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 18:55
Spotkanie: Salzburg-Lipsk
Typ: Przedział bramek 4-5
Kurs: 2.93
Bukmacher: Fortuna
Analiza: 5 kolejka piłkarskiej ligi europy. Drużyna Salzburga na swoim stadionie podejmowała będzie ekipę Lipsk. Gospodarze po 4 rozegranych kolejkach z 12 punktami prowadzą w klasyfikacji i mają już zapewniony awans do dalszych gier. Przyjezdni natomiast są na drugiej pozycji i tych punktów mają 6 na swoim koncie, Celtic jest o jedną pozycję niżej , ale ma tyle samo oczek co ekipa z Niemiec. Tu na pewno zespołem bardziej efektywnym powinna być drużyna przyjezdnych , przecież są to dwie ekipy które grają dla Red Bulla więc jestem praktycznie pewien iż gospodarze nie wyjdą pierwszym składem a nawet jak wyjdą to pewnie odpuszczą to spotkanie i to goście po 90 minutach będą się cieszyć ze zdobycia kompletu punktów, które przecież są im bardzo potrzebne do wyjścia z grupy, gospodarze już w żaden sposób nie są zagrożeni więc mogą sobie odpuścić w tym meczu, pomimo bardzo dobrych wyników w tych pierwszych 4 kolejkach rozegranych w poprzednich spotkaniach piłkarskiej Ligi Europy. W Salzburgu najprawdopodobniej nie zobaczymy Haidara,Yabo,Ludewig,Farkas,Van Der Verff, natomiast dla przyjezdnych nie zagrają : Forsberg,Kampl,Nukan,Sabitzer oraz Upamecano. Tak więc są osłabienia szczególnie u przyjezdnych, ja ryzykuje typ na dużą ilośc bramek, ale polecam gołą dwójeczkę na ekipę z Lipska, dla mnie jutrzejszy bet dnia.
⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Kosz, Nba
01:00
Philadelphia vs NY Knicks
Typ: x2
Kurs: 5.90
Efortuna
W sts 5.27 w totolotek 5.73. Oglądałem ten typ mój wczorajszy. NYK mieli w pewnym momencie 13 celnych na 42 próby. Także skatowalem nieciekawy mecz do końca. Dzisiaj nie wykluczam dogrywki. Ubiegły sezon to 4-0 dla 76. Więc pora na rewanż. Nieważne jakim składem bo to Nba i 90 % graczy jest przecietnych a 10% wybitnych. Także liczę na to że Nyk zagrają lepiej niż wczoraj. W iforbecie zagram +251 punktów po kursie ok 5. Pozdrawiam
⛔100

bula3411 143

bula3411

Użytkownik
Spotkanie: Fc Zurich - Aek Larnaca
Typ: Zurich +1.5 gola w meczu
Kurs: 1.86
Bukmacher: fortuna
Analiza: Dzis wzielm pod uwage mecz w grupie A w ktorej juz niby wszystko jasne poniewaz leverkusen i zurich pewnie z grupy wychodza natomiast zostala walka o 1 miejsce w grupie ktore daje losowanie teoretycznie latwiejszego przeciwnika w dalszej fazie pucharowej . zurich aby objac 1 miejsce musi wygrac i strzelic ze 3 bramki aby bilans byl na ich korzysc . Ja wchodze ze dwie bramki przed wlasna publicznoscia strzela aby przypieczetowac wyjscie z grupy i podbudowac sie na kolejne spotkania oraz dac swoim kibicom troche emocji i obejrzenia kilku bramek . Po za tym zurich na wlasnym terenie gra odwazna otwarta pilke warto wspomniec mecz z leverkusen 3;2 dla zurich wiec pozostaje obstawiac i patrzec jak bramki leca na wlasnym terenie ,

pozdrawiam
⛔100

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 03:30
Spotkanie: Colorado - Pittsburgh
Typ: Colorado/over 4,5
Kurs: 2.71
Analiza:
Wziąłem na tapetę ten mecz z NHL myślałem jak go ugryźć McKinnon z 17 bramkami na 6 pozycji w klasyfikacji strzelców, Rantanen z 40 punktami wow ale wybrałem opcję jak powyżej ostatnie 5 spotkań to 5 wygranych przewaga swojego lodu, Pingwiny po ciężkim meczu w Winnipeg. Zawodnicy Avalanche w wyśmienitej formie 2 pozycja na zachodzie co do Pingwinów póki co zdecydowanie poniżej oczekiwań w tym sezonie i 11 pozycja w tabeli będzie to dla nich arcy ciężki mecz na wyjeździe z tak dysponowanymi gospodarzami. Pozdrawiam.
✅171

Otrzymane punkty reputacji: +41
kuczko1997 314

kuczko1997

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka NBA
Godzina:
Spotkanie: New Orleans Pelicans-Washington Wizards
Typ: New Orleans Pelicans wygra od 11 do 15
Kurs: 5.60
Bukmacher: expekt
Analiza:
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mój typ na jutrzejszy dzien to zwyciestwo wreszcie Pelikanów na swoim parkiecie.Przyjezdza do nich ekipa Czarodziejów,ktora ostatnio na wyjazdach gra padakę i moj bet na to spotkanie to zwyciestwo ekipy Davisa od 11 do 15 koszami.Kurs na to wydarzenie to az 5.60 i pobieram to z pocalowaniem reki.Jest to typ bardziej na przeczucie bo wynik w tym meczu to loteria ale uwazam ze u siebie Pelikany powinny wygrac to dosyc wysoko.Notuja serie 4 porazek z rzedu i ekipa gosci 5 ostatnich bezposrednich starc wygrala dlatego beda chcieli sie wreszcie przelamac.Czarodzieje na 8 wyjazdów wygrali tylko jeden co pokazuje jak słabo graja na parkiecie rywala.Licze ze Davis poprowadzi swoja druzyne wreszcie do zwyciestwa.Powodzenia!
⛔100

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dyscyplina:Koszykówka NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Houston vs Dallas
Typ: Houston wygra a James Harden zdobędzie więcej niż 33,5 pkt
Kurs: 2,4
Bukmacher: Etoto
Analiza:
Kolejny zakład specjalny z Etoto. Harden ostatnio sam to ciągnie i średnio wychodzi na tym cała drużyna. CP3 ma podobną kontuzje do tej z finałów z GSW więc jego występ dalej wątpliwy, mogą nie chcieć ryzykować. James z takim Dallas dalej powinien kontynuować swoją serie punktową, dobrze mu to wychodzi ostatnio. Houston 3 porażki z rzędu i jest szansa się przełamać w derbach Teksasu. Ostatnio przegrali z Dallas 7.04.16 roku. Teraz mają serię 8 zwycięstw z rzędy w h2h. Harden ostatnie mecze 54 pkt, 40, 33, 43, 34. Trójka mu siedzie a mecz powinien być otwarty. Powodzenia!
⛔100

wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 01:30
Spotkanie: Brooklyn - Utah
Typ: Home team and under 215,5pkt
Kurs: 4,50
Bukmacher: unibet
Analiza:
Zacznę może od tego, że dzisiaj szukam po prostu niespodzianki. Wczoraj było w miarę przewidywalnie, ale dziś tak być nie musi. Utah jest zespołem lepszym, ale są słabsi niż rok temu, chociaż wydawało się że będą bardzo mocni, a tutaj niemiłe zaskoczenie. Brooklyn natomiast jest zespołem bardzo nieprzewidywalnym. Szczerze powiem, że gdyby grali stale na swoim poziomie to pewnie playoffy by złapali. Ciekawy skład, bez gwiazd, ale każdy może odpalić i stać się ich bohaterem. Dinwiddie, Russel to ich liderzy. Brooklyn raczej nie pcha się pod kosz, a raczej stawia na rzuty za 3pkt. Jeżeli trójki będą im siedzieć to mogą wygrać bardzo efektownie. Pod koszem mają za rywala Goberta, więc wątpie by ich celem było szukanie wchodzenia pod kosz. Utah dobrze broni, chociaż ten sezon troszkę słaby, Brooklyn potrafi rzucać dużo, ale czasem rzuca poniżej 100pkt. Dzisiaj liczę na wynik w okolicach 106-102 dla Brooklynu i na ładną ilość trójek.
⛔100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy
Spotkanie: Bordeaux - Slavia Praga
Typ: over 12.5 rożnych
Kurs: 4.90
Bukmacher: Unibet
Analiza: Specjaliści od rzutów rożnych z Czech zagrają z mającym nikłe szanse na awans zespołem Bordeaux. Sytuacja w grupie jest całkiem jasna, pewniakami do awansu wydaje się Zenit i Slavia, jednak podstawowym warunkiem są wygrane obu drużyn z kolejno Kopenhagą i Bordeaux.
Piłkarze Bordeaux są ostatnio w kryzysie - od 7 spotkań nie potrafią wygrać, a 4 ostatnie mecze to 4 remisy w tym dwa mecze 0-0.
Slavia musi się liczyć z tym, że Kopenhaga może sprawić niespodzianke w Petersburgu, co przy porażce z Bordeaux bardzo skomplikowałoby im awans.
Zarówno Slavia, jak i Sparta biją bardzo dużo rożnych w swoich meczach - wynika to głównie z taktyki opartej na skrzydłach i ofensywnego nastawienia, które sprzyja sporej ilości sytuacji podbramkowych. Biorąc pod uwagę motywację Bordeaux - można się spodziewać dominacji Slavii, a ewentualny gol dla gospodarzy tylko zwiększyłby szansę na ilość kornerów w meczu. Średnia stałych fragmentów w lidze ekipy gości to ok 7-8 rożnych na mecz, choć były też mecze w których mieli ich sami 10, 11 czy nawet 14. W przypadku Bordeaux jest to często liczba w przedziale 3-6 rożnych na mecz.
Szukałem na to spotkanie wysokich handicapów pod zdecydowanie większą ilość rożnych ekipy z Pragi, ale maksymalny kurs jaki udało mi się znaleźć to był 2.80. W tym meczu przewiduje zwycięstwo gości i przynajmniej 13 rzutów rożnych.
⛔100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Godzina: 16:50
Spotkanie: FC Astana- Dynamo K
Typ: REMIS
Kurs: 2.40
Witam, wczoraj Monaco jednak nie dało rady strzelić gola, a liczyłem na Falcao, no trudno.
Dzisiaj gram remis w meczu na szczycie grupy K. Nawet kursy na ten mecz sugerują że taki wynik w tym meczu jest bardzo prawdopodobny. Obie drużyny mają po 8 punktów i remis żadnej nie zrobi krzywdy a zapewni awans. Można też spróbować X/+1,5 po kursie 4,2 ale ja dzisiaj nie będę kombinował i gram czysty X. Liga Europy to taka liga w której najczęściej zdarzają się niespodzianki, więc trzeba uważać, ale myślę że remis co pokazują kursy na ten mecz jest jak najbardziej realny, powodzenia
⛔100

M 991

mily1993p

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Eintracht Frankfurt - Marseille
Typ: Marseille + 3,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.81
Analiza: Mimo, że mecz trochę o marchewkę bo w sumie w grupie już wszystko wiadomo ja uważam, że może być ciekawym widowiskiem. Ale oczywiście ja pod lupę biorę rzuty rożne i tym razem skupiam się tylko na drużynie Gości. Marseille średnio na 5 ostatnich spotkań wykonała 7 rzutów rożnych więc jest to dwa razy tyle ile trzeba na pokrycie mojej linii. Do tego w poprzednim meczu bezpośrednim tych drużyn Marseille wykonała 11 rzutów rożnych. Uważam, że Frankfurt mając zapewniony awans troszkę sobie odpuści a Marseille jak zagra tak jak zawsze to może linie pokryć w jednej połowie meczu ???? Powodzenia !!
✅81

Otrzymane punkty reputacji: +26
L 1,2K

lechita921

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna | Liga Europy
Spotkanie: Betis - Olympiakos
Typ: Olympiakos wygra
Kurs: 5.80
Analiza: Lider grupy F Betis zagra z niepokonanym od 7 spotkań Olympiakosem. Faworytem zdaniem bukmachera są piłkarze z Hiszpanii, którzy z dorobkiem 8 punktów znajdują się w bardzo komfortowej sytuacji, gdyż ostatni mecz grają z Dudelange, więc ewentualna porażka z Grekami wcale nie skomplikowałaby ich awansu, gdyż wygrywając z mistrzami Luksemburga są pewni awansu z grupy, bo Milan z Olymapikosem powalczy wtedy o wyjście z grupy. Typ na pewno należy do ryzykownych, ale w LE takie wyniki to normalka i jeśli miałbym sugerować mecz w którym faworyzowana drużyna przegra, to byłoby właśnie to spotkanie.
Na korzyść Greków działa fakt, że obrona Betisu jest w ostatnich tygodniach bardzo dziurawa - w samej licze stracili u siebie 9 goli i mają średni bilans 2-2-2, a w ostatnim meczu z Milanem byli bardzo bliscy stracenia 3 punktów.
⛔100

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej - KHL
Godzina: 12:30
Spotkanie: Kunlun - Nowosybirsk
Typ: Nowosybirsk &#39;60
Kurs: 3,45
Najciekawsze jest to, że wczoraj odbył się taki sam mecz. Obie ekipy grały ze sobą tak jak dziś - w Pekinie - na lodowisku zespołu Kunlun Red Star. Jeszcze ciekawsze może być to, że wczoraj nieznacznie przeważał zespół z Nowosybirska i wygrał mecz w doliczonym czasie, a dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu kursy na nich wzrosły. Moim zdaniem ekipę gości stać co najmniej na remis. Wczoraj - gdyby nie gol dla Chińczyków na trzy sekundy przed końcem ostatniej tercji - Sybir wygrał by to w regulaminowym czasie. Myślę, że zespół wyciągnął dobre wnioski z wczorajszego spotkania i dzisiaj nie da się zaskoczyć &quot;Smokom&quot; tak jak wczoraj. Goście wzmocnili ekipę ciekawymi postaciami - jest wśród nich między innymi młody Prince z przeszłością w Ameryce Północnej, który już w debiucie popisał się ładną bramką. Kunlun też nie gra najgorzej, ale w zespole widać brak chemii. Indywidualności grają &quot;swoje&quot;, a szkoda, bo gdyby zgrać tych zawodników to powstał by mocny team na miarę Play Offów. Nie twierdzę, że gospodarze to przegrają, ale zwycięstwo Nowosybirska według mnie jest bardzo prawdopodobne. Powodzenia!
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / LE
Godzina : 16:50
Spotkanie : Spartak : Rapid
Typ : czerwona kartka
Kurs : 4.25
Bukmacher : Unibet
Paweł Gil - to on będzie sędzią tego w/g mnie interesującego pojedynku , w grupie G w której występują obie drużyny tak praktycznie wszystko jest możliwe , możliwe jest także to że Rapid który jest na ostatnim miejscu w tabeli teoretycznie no i praktycznie ma szanse awansu do dalszej fazy rozgrywek problem szczególnie dla gości jest taki że grają fatalnie i swojej rodzimej lidze i w LE ale zostawiam to na boku , liczę w tym meczu na sporo fauli , patrząc pod względem dyscyplinarnym to Rapid 7 żółtych kartoników . w 1 meczu z Spartakiem 1 żółtko dla Rapidu 2 dla Spartaka , drugi mecz wyjazdowy z Glasgow - Rapid 5 żółtek , 3 mecz z Villarreal Rapid 1 żółtko a ogólnie w meczu 6 żółtek z czego w konsekwencji 2 czerwień dla Villarreal , no ale wspomniałem o Pawle Gilu a ten sędziował 2 mecze w LE i pokazał 8 żółtek , ogólnie pan Paweł w LE sędziował 26 spotkań a bilans bardzo imponujący bo 113 żółtek 9 czerwonych i 7 karnych dlatego w tym akurat meczu liczę na złośliwość i ostre cięcia i w konsekwencji czerwień !
⛔100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - UK Championship 2018
Godzina: 15:30 CET
Spotkanie:
Ronnie O&#39;Sullivan - Luke Simmonds
Typ: Ronnie O&#39;Sullivan Total Centuries Over 1.5
Kurs: 1.91
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Można powiedzieć, że to już tradycyjny, rozumiejący się samo przez się typ na setki Ronniego, uzasadnienie właściwie zbędne. Forma Rakiety może być różna, ale wbijanie i budowanie brejków jest u niego zawsze na najwyższym poziomie, a ostatnio jeszcze wyższym, więc 2 setki to naprawdę nie jest dla niego wiele. W poprzednim turnieju International Championship Anglik wbił 10 setek (w 6 meczach), tydzień wcześniej 11 setek (w zaledwie 4 meczach) i jak tak dalej pójdzie to jeszcze przed Wigilią przekroczy 1000 setek w karierze (licznik na razie zdaje się na 978), bo oprócz UKC jeszcze został Scottish Open w tym roku kalendarzowym. Rywal wygodny, powinien dawać dużo szans na punktowanie, a niczego więcej Rakieta nie potrzebuje.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
✅91

Otrzymane punkty reputacji: +23
#10 31,9K

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Klubowe Mistrzostwa Świata
Godzina: 17:30
Spotkanie: Trentino - ASSECO Resovia
Typ: Trentino - 9.5 punkta
Kurs: 1.77
Znamy już wszystkich półfinalistów Klubowych MS, ale dalej jest chyba o co grać. Rozum i serce podpowiada mi, że dzisiaj wygrywać powinny oba kluby z Włoch. W półfinałach gramy na krzyż więc A1 VS B2 oraz B1 VS A2 tak więc jeśli i Trentino, i Lube wygrają, a jest ku temu duża szansa i możliwości to Włosi spotkają się dopiero w finale. Mecze Trentino - Resovia oraz Lube - Fakieł rozpoczynają się o tej samej porze. Więc motywacji Trentino nie powinno zabraknąć. Możliwości również im nie powinno zabraknąć. Jak do tej pory 2 mecze i 2 zwycięstwa, 6 setów wygranych oraz 1 przegrany. Wczoraj indywidualnościami odwrócili losy seta drugiego z Sadą kiedy obronili kilka piłek setowych i sami zagrywka przechylili go na swoją stronę. Potem choć niby w kolejnych dwóch setach było blisko to zawsze z przodu było Trentino i mieli sety pod kontrolą, według mnie przynajmniej. Wygrali ostatecznie 3:1 i zapewnili sobie awans.
Należy przede wszystkim w Trentino pochwalić Aarona Russela, 56% skuteczności z Irańczykami oraz co bardziej chwalebne 59% z Sadą z 22 punktami przez niego zdobytymi w ataku. To on zdecydowanie pociągnął wczoraj w meczu z najgroźniejszym rywalem w grupie. Kovacević gorzej, ale nie jest źle około 50% skuteczności w obu meczach trzyma. Gorzej tam z atakującymi, ale to chyba najsłabszy punkt tego zespołu, mimo wszystko ogólnie w ataku atakujący i tak wyglądają lepiej od Schulza. Należy podkreślić świetna formę Grebennikova. Te jego dogrania, np wczorajsze z Sadą kiedy piłka przeszła tuz za siatkę, a on dograł perfekcyjnie do rozgrywającego, w Resovii takie piłki budzą popłoch, a nawet darmówki przebijane przez Irańczyków robią im problemy, raz takie jedno przebicie dało Arkadanowi nawet punkt. Wracając do libero Trentino wyciąga on również kilka niesamowitych piłek w obronie, jak np w końcówce kluczowego drugiego seta z Sadą wczoraj.
Jeśli chodzi o Resovie to ogromny plus dla Rossarda, który jest najlepszym graczem Rzeszowian na tym turnieju. Dokłada do ofensywy również zawsze kilka punktów na zagrywce co sprawia, że gra na duży plus. I tu kończą się największe atutu Resovii. Schulz na zagrywce rówież zdarza mu się zagrać asy, ale jesli chodzi o atak 29% z Sadą oraz 34% z Ardakanem. Dostaje mnóstwo piłek, zdobywa dużo punktów, ale jego skuteczność jest słaba. Mika na razie dwa oblicza z Sadą potrafił momentami grać dobrze, ale miał też dołki, jak w całym dotychczasowym sezonie ligowym, wczoraj biedne 26% w ataku.
Potencjał Trentino jest zdecydowanie większy sądzę,że maksymalnie ten mecz potrwa 4 sety. -1.5 seta dla Trentino wygląda dosyć bezpiecznie, ale kurs jest niezbyt. Punktowo Resovia zapaści jeszcze nie miała w żadnym z setów, ale dzisiaj czeka ich trudne zadanie i zdecyduje się na handicap punktowy dla Trentino.
⛔100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Gl.Rangers - Villarreal
Typ: Gl.Rangers wygra i obie strzelą
Kurs: 5.25
Bukmacher: Forbet
Analiza: Pojedynek w najbardziej wyrównanej grupie. Będące w kryzysie Villarreal zagra na wyjeździe z Glasgow Rangers.
W tej grupie każdy scenariusz jest prawdopodobny ze względu na niewielkie różnice punktowe między poszczególnymi drużynami.
Gospodarze podchodzą do tego meczu w bardzo dobrych humorach po pogromie Livingston (3-0) i Motherwell (7-1) ich ostatnia wyjazdowa porażka ze Spartakiem Moskwa (3-4) sprawia, że dzisiejsze 3 punkty są dla nich bardzo ważne, bo w ostatniej kolejce zagrają na wyjeździe z Rapidem, więc optymalnym rozwiązaniem będzie dla nich wygrana już dzisiaj, by mieć większy margines. Ich rywalem jest hiszpański Villarreal, który w ostatniej kolejce ligi hiszpańskiej przełamał fatalną serię 5 meczów bez zwycięstwa, jednak w dalszym ciągu rzucają się w oczy spore braki. Ich bolączką są mecze wyjazdowe w których problemy sprawiały im drużyny dużo słabsze na papierze - Rayo Vallecano czy Almeria.
Atutem Szkotów jest własne boisko gdzie po raz ostatni przegrali 17 marca 2018 z Kilmarnock&#39;iem, od tamtego momentu tylko wygrywają lub w najgorszym przypadku remisują. Sporo wyników kręci się wokół typu obie strzelą i wygranej gospodarzy, a biorąc pod uwagę stawkę i problemy dzisiejszego rywala - są w stanie wygrać w dzisiejszym meczu wg. sugerowanego schematu.
⛔100

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna , Liga Europejska
Spotkanie: RB Salzburg - RB Lipsk
Typ: Goscie wygraja i obie druzyny strzela gola
Kurs: 4.10
Analiza:
Po ostatnich pieknych perelkach ktore tutaj podawalem dzis wracam z kolejnym typem , jeden dzien przerwy i probujemy dalej wygranych. Czy typ ktory podaje jest takze taka perelka ? Hmm raczej tak bym tego nie nazwal , moze po prostu jest to typ ktory przekonuje i wydaje sie byc w duzym stopniu mozliwy. A zatem w dziesiejszym meczu w LE pomiedzy Salzburgiem a Lipskiem typuje zwyciestwo tych drugich . Dlaczego ? Juz mowie...
Jak dobrze wiadomo zarowno klub z Austrii jak i z Niemiec maja tego samego wlasciciela jest nim RedBull dlatego oba kluby w nazwie uzywaja RB.. Salzburg 1 miejsce w grupie z kompletem wygranych i z 12 pkt na koncie ,zas Lipsk 2 miejsce i 6 pkt .Tuz za nimi Celtic takze z 6 pkt ale z gorszym bilansem bramkowym od Lipska.
A zatem obstawiam dzis wygrana gosci z Niemiec i to ze to oni zgarna 3 pkt i awansuja wraz z klubem z rodziny RB. Pierwszy mecz w grupie rozgrywany we wrzesniu byl wlasnie miedzy obiema zespolami. Wowczas wygral Salzburg , bramek nie zabraklo bo mecz zakonczyl sie wynikiem 3:2. Moze i to dobrze ze byl to ich pierwszy mecz w grupie gdyz teraz druzyny znaja swoje sytuacje w grupie i moga sobie nawzajem pomoc. Czy tak bedzie ? Nie wiem ale wielce prawdopodobne ze tak bedzie. Zapewne awans z grupy w LE to spory profit dla zespolu a jesli dzis Salzburg zagra dla Lipska to na konto klubow wplyna niezle pieniazki ????
Dosc duzo osob poruszalo juz ten mecz i ta wizje na wygrana Lipska ale dziwie mnie ze nikt tego nie umiescil w dziale konkursowym , takze ciesze sie i szybko ja z tego korzystam. Z racji ze typ na + jest nagradzany punktowo i z racji ze jest koniec miesiaca sprobuje walczyc o jak najwieksza liczbe punktow i proponuje zagrac LIpsk/BTS (bardzo mozliwa opcja).
Po za tym jak dla mnie to ekipa z Niemiec jest druzyna lepsza niz Salzburg ktory nie ma raczej zbyt wysokiego poziomu w lidze , a Lipsk gra z topowymi druzynami w Bundeslidze gdzie radza sobie bardzo dobrze.
PS. Wczoraj sprawdzalem gielde i na wygrana Lipska lezaly dwie spore kwoty po okolo 15 000e.

POLECAM!!!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom