Dyscyplina :
Piłka Nożna
Typ:2
Kurs: 5.14
Bukmacher : PinnacleSports
Analiza :
A więc w nocy z wtorku na środę zaplanowano niezwykle ciekawie zapowiadające się spotkanie w ramach 20 kolejki Brazylijskiej Campeonato Brasileiro B pomiędzy ekipami Guarani a Paraną . I odrazu na samym początku muszę wspomnieć o tym że ten kurs na gości według mnie jest zdecydowanie niedorzeczny!! . Nie wiem czym kierują się buce na to spotkanie , bo jak dla mnie zdecydowanymi faworytami spotkania są podopieczni Ricardinho a więc ekipa gości . W jak do tej pory rozegranych 19 kolejkach ligowych obie ekipy spisują się bardzo podobnie . Trzeba nadmienić że dzieli ich różnica zaledwie 3 punktów w ligowej tabeli .
Gospodarze tego spotkania spisują się jak do tej pory w lidzę dosyć przeciętnie . W rozegranych jak do tej pory 19 ligowych kolejkach mogą się pochwalić zdobyczą 24 punktów , co daje im jak do tej pory 13 miejsce w ligowej tabeli . U siebię ich gra wygląda trochę lepiej , ponieważ tam potrafili zdobyć większość swoich punktów - a więc 17-naście w 9 ligowych potyczkach . Na Brinco de Ouro da Princesa potrafili 5 razy odnieść zwycięstwo , 2 razy zremisowali i także 2 razy odnieśli porażki . Widzimy że nie prezentują się źle , jednak napewno nie jest to twierdza nie do zdobycia .
Z drugiej strony mamy ekipę dzisiejszych gości a więc Parane . Goście w tym sezonie spisują się bardzo podobnie do swoich rywali . W 19 ligowych kolejkach zdobyli 27 punktów i plasuje ich to na 11-tym miejscu w stawce ligowej . Większość swoich ligowych punktów zdobyli jednak na własnym terenie . Na obcym boisku jak do tej pory zdobyli zaledwie 6 punktów w 9 spotkaniach , co jest dosyć słabym wynikiem , i pod tym względem plasuje ich na 16 miejscu w lidze . Jednak w tym spotkaniu jest coś dużo ważniejsze niż gra na wyjazdach , albowiem absencje , które w ekipie gości są wręcz niebywałe .
A więc przejdzmy już do meritum tej analizy , a więc najaśnię wam sytuację w klubie . W ekipie gospodarzy nie wystąpią bowiem :
PODSTAWOWY SKŁAD ; Bruno Recife , Medina , Andre Leone , Kleiton Dominguez , Schwanck , Clebinho , Neto . REZERWOWI : Rafael Oliveira , Bruno Mendes , Wellington Monteiro , Fabricio . A więc podsumowywując w tym spotkaniu w ekipie Guarani nie wystąpi 7 ZAWODNIKÓW pierwszego składu . Wedle mojej opini jest to praktycznie niemożliwe aby gospodarze byli wstanie ugrać w tym spotkaniu cokolwiek . Każda ich zdobycz punktowa będzie niespodzianką .
W ekipie gospodarzy natomiast nie wystąpą z podstawowego składu : Arthur , Fernandhino i Ricardo Conceicao , a do tego rezerwowi : Hugo , Lucas Souza , Bruninho , Alex Bruno i Nilson .
Reasumując tylko te informację każdy może wyciągnąć swoje wnioski . Poprostu jak dla mnie nie ma innej możliwości jak zwycięstwo gości . Stąd też jestem niesamowicie zaskoczony kursem , i grzechem będzie go nie pobrać .