>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 28.08.2020 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na piątek - 28. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska 2 Liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: Sokół Ostróda - Lech II
Typ: Sokół Ostróda
Kurs: 2.95
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Sokół Ostróda to beniaminek 2 ligi. Po zawirowaniach związanych z covid19 rozgrywki 3 ligi Gr. 1 zostały przerwane 08.03.20 i jak wiadomo nie zostały wznowione. Wówczas Sokół rozegrawszy 18 kolejek był liderem i w świetle późniejszych decyzji awansował ligę wyżej. Trzeba jednak zaznaczyć że drużyna już na początku rozgrywek była uważana jako faworyt do awansu ze względu na mocnego sponsora i zaplecze finansowe. Nie śledziłem co prawda na bieżąco poczynań zespołu Ostródy natomiast kolega siedzący w temacie niższych lig kilkukrotnie wspominał że budowana jest tam ciekawa drużyna z myślą o awansie.

Na pewno mankamentem miejscowych jest fakt że bardzo mało grali w ostatnich miesiącach. Praktycznie od wspomnianego zawieszenia rozgrywek Sokół rozegrał tylko jeden mecz w ramach 1/32 Pucharu Polski pokonując na wyjeździe Pniówek 3:2.
Może to być pewien problem ale myślę że fakt historycznego pierwszego spotkania na tym szczeblu rozgrywek wyzwoli w zawodnikach dodatkowe pokłady energii i możliwość pokonania rywala przed własną publicznością wpłynie korzystnie na zawodników. -Piątkowe spotkanie będzie z pewnością szczególne dla 2 przedstawicieli „Trójkolorowych”. Trener Sokoła Piotr Jacek był przez wiele lat piłkarzem „Kolejorza”, z kolei Michał Zimmer zasilił klub właśnie z rezerw Lecha. Będzie to pierwsze w historii obu drużyn spotkanie o ligowe punkty . W Sokole wykluczony jest występ kontuzjowanego Sebastiana Rugowskiego.

O ekipie Lecha II pisałem sporo kilkanaście dni temu omawiając jego udany występ przeciwko Elanie Toruń w 1/64 Pucharu Polski. Dwa tygodnie później rezerwy Lecha odpadły z tej rywalizacji przegrywając w 1/32 wyjazdowe spotkanie z Olimpią Grudziądz 2:0. Nadmienię tylko że drużyna zbudowana jest głównie z młodych graczy przygotowywanych pod kątem gry w pierwszym zespole , a trenerem jest Rafał Ulatowski.
Mimo że boiskowe doświadczenie i ogranie powinno być mimo wszystko po stronie młodzieży z Poznania to liczę na udany występ gospodarzy i sprawienie niespodzianki.

195

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +134
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia - Jupiler League
Godzina: 20:45
Spotkanie: Oostende - Anderlecht
Typ: Oostende
Kurs: 3.75
Bukmacher: TOTOLOTEK
Analiza:
Czwarta kolejka Belgijskiej Jupiler League, w której zmierzą się Oostende z Anderlechtem. Pora na pierwsze zwycięstwo Oostende, które w obecnym sezonie ma naprawdę pecha, że zgromadziła tylko jeden punkt. Przegrali oni bowiem dwa razy jedną bramką z dwoma pierwszymi drużyna z tabeli (Beerschot VA oraz Charleroi) a w ostatniej kolejce zremisowali z St. Truiden. Anderlecht do tej pory zgromadził 5 pkt, raz wygrywając a dwa razy remisując, w tym w ostatniej kolejce u siebie 1:1 z niezbyt mocnym Mouscron. Dzisiejsi gospodarze wygrali dwa ostatnie spotkania z Anderlechtem i dziś liczę na podtrzymanie tej dobrej passy i przedłużenie do trzech zwycięstw z rzędu.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +162
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zagłębie - Warta
Typ: Zagłębie
Kurs: 1.67
Analiza: Drugą kolejkę Ekstraklasy ponownie zaczynamy w Lubinie i ponownie przyjeżdża ekipa z Poznania, ale tym razem nie Lech, a beniaminek Warta. Faworytem są gospodarze co w szczególności nie dziwi patrząc na wyniki 1. kolejki oraz ogólne doświadczenie w Ekstraklasie. Zagłębie nowy sezon zaczęło od zwycięstwa nad wspomnianym Lechem, mimo, że do 81 minuty przegrywali, jednak dwa rzuty rożne i przechylili szalę zwycięstwa na swoją korzyść, Warta przegrała z Lechią, która oddała jeden celny strzał w meczu, ale to wystarczyło do zwycięstwa, mimo porażki zostawili dobre wrażenie.Początek sezonu, więc forma nie jest do końca sprecyzowana, ale liczę, że Miedziowi pójdą za ciosem i odniosą kolejne zwycięstwo na swoim stadionie. W tym roku w Lubinie zagrali 10 meczy, z czego wygrali 5, zremisowali 3 i ponieśli 2 porażki, nie trzeba nikogo przekonywać, że odkąd w klubie pojawił się trener Sevela postawiono nacisk na piłkę ofensywną, "zapominając" często o obronie, stąd hokejowe wyniki w meczach z udziałem Zagłębia, w tym sezonie trener nadal potwierdza swoją ofensywną filozofię, ale z większym naciskiem na defensywę, w tym spotkaniu liczę przede wszystkim na większe doświadczenie gospodarzy, że swoim "cwaniactwem" boiskowym nie pozostawią wątpliwości i zdobędą pewne 3 punkty.

67

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +23
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - Polska, Energa Basket Liga
Godzina: 19:20
Spotkanie: GTK Gliwice - Polski Cukier Toruń
Typ: Gliwice -7,5 pkt (razem z dogrywką)
Kurs:
2,01
Analiza:

Typ głównie przeciwko Toruniowi. Na to spotkanie Toruń pojechało 7 zawodnikami (jeśli się mylę to może mnie ktoś poprawić). Oczywiście jest A. Cel, D. Kulig ale myślę, że to nie wystarczy wiadomo jak ważna jest rotacja a tych nie bardzo będzie możliwości.
Ostatni sparing z Treflem przegrali 99:57.
Jeśli chodzi o Gliwice to Oni w ostatnim czasie przegrywali z Toruniem ale te porażki były bardzo niewielkie.Ostatnio wygrali sprating z Nymburg a to pokazuje, że można się z nimi liczyć.
Oczywiście w każdej chwili może trafić nowy gracz do Torunia ale myślę, że ten 1 mecz jest z góry przegrany.

101

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłębie - Warta
Typ: Warta
Kurs: 5.70
Analiza: Ekstraklasa to takie rozgrywki, w których dana drużyna dokonuje czegoś niespodziewanego i np. wygrywa mecz, który miała przegrać, a następnie przegrywa mecz, który miała obowiązek wygrać. Mniej więcej tak może wyglądać sytuacja Zagłębia, które najpierw uciekło spod topora i wygrało z Lechem Poznań, mimo że Lech był w tym meczu dużo lepszy, a teraz mierzy się z Wartą, z którą w teorii nie powinien mieć problemu, ale fakty są jednak takie, że Warta zaprezentowała się bardzo dobrze z Lechią i do szczęścia zabrakło im jedynie więcej szczęścia i wykończenia. W tym meczu kursy na Wartę cały czas spadają, oczywiście nie oznacza to od razu, że jest faworytem w tym meczu, ale wg. mnie granie pod Zagłębie jest ryzykowne i szczerze mówiąc bardziej skłaniałbym się tu ku X2 niż 1. Warta zagra w tym meczu bez Jakobowskiego, więc jest realna szansa, że dogra ten mecz w 11. Myślę, że wynik tej rywalizacji będzie niespodziewany, czy wygrają goście? Trudno powiedzieć, ale szanse na to są na pewno większe niż sugerowałyby to kursy.

100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Czechy 1 liga
Godzina 18:00
Spotkanie : Banik Ostrava : Ceske Budejovice
Typ : Banik Ostrava wygra i powyżej 3.5 gola w meczu
Kurs : 3.60
Bukmacher : ETOTO

Druga kolejka w 1 lidze Czeskiej , w pierwszej Banik grał wyjazd i zremisował bezbramkowo z Karviną natomiast Budejovice co prawda grali u siebie ale chłopaki trafili na mistrza Czech zespół Slavia Praga i niestety polegli aż 0:6 , dziś liczę także na sporo bramek gdyż w meczach bezpośrednich pomiędzy nimi trochę tych bramek pada , przeważnie górą u siebie jest Banik i tak np ostatni mecz 2:1 wcześniej były wyniki 3:2 czy też 4:3 , H2H również na korzyść Banika Ostrawa 13-7-5 a bramki 41:28 , pierwszy mecz przed swoją publicznością w tym nowym sezonie powinien przynieść komplet pkt Banikowi liczę na 3:1 dla Banika !

100

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina : Żużel - Świat, SGP
Godzina 19:00
Spotkanie : I runda GP we Wrocławiu
Typ : Martin Vaculik zakończy zawody w TOP 3
Kurs : 5.00
Bukmacher : Ewinner
Analiza: Patrząc na kursy nie rozumiem, czemu Martin jest tak bardzo niedoceniany. Obecnie jest to według mnie jeden z najlepszych zawodników na świecie. Regularnie z sezonu na sezon idzie do przodu i zwiększa swój poziom zarówno pod kątem fizycznym, technicznym, jak i sprzętowym. Ten rok zaczął słabo, nawet bardzo. Szybko jednak wyłapywał swoje błędy i z meczu na mecz był szybszy. Obecnie jest motorem napędowym Falubazu i niespodziewanie "ciągnię" tę drużynę do fazy play - off PGE Ekstraligi.
Tor we Wrocławiu bardzo mu odpowiada. Praktycznie nie zalicza tu słabych zawodów. W zeszłym roku w Grand Prix Polski przegrał tu tylko ze Zmarzlikiem, a w lidze zaliczył dwucyfrówkę. W obecnym sezonie wraz z Falubazem na Stadionie Olimpijskim wywalczył cenny remis zaliczając aż 11 punktów praktycznie w czterech startach, bo w jednym przez defekt motocykla zaliczył wywrotkę. Dwukrotnie pokonywał w tym meczu Woffindena oraz jeden raz Janowskiego, co nie jest łatwą sztuką na ich torze.
Kolejny aspekt, który mnie przekonuje do tego typu to układ biegów Słowaka, który jest mega optymistyczny. Pierwszy jego start to pole czwarte w biegu zamykającym pierwszą serię, więc tor po pierwszych startach będzie już trochę odsypany i będzie można powoli szukać prędkości po zewnętrznej. Po pierwszym równaniu Martin w biegu numer pięć wskakuje na pole A, czyli teoretycznie najlepsze po wykonanych pracach. Trzecia seria to ponownie pole wewnętrzne w biegu dwunastym. Tu ważnym punktem będzie jego rywal po prawej stronie, będzie nim Lindbaeck, który delikatnie mówiąc nie jest zaliczany do grona faworytów. Przypuszczam więc, że Vacul wygra start ze Szwedem, a to mu da duży handicap w późniejszej rywalizacji z Zagarem i Dudkiem. Czwarta seria, chyba najtrudniejsza dla mojego faworyta. Bieg czternasty, drugie pole i mocni rywale. Tu o trójkę może być trudno, ale stawka wyrównana. Na koniec fazy zasadniczej Martin jedzie z pola C i myślę, że drugie miejsce spokojnie będzie w jego zasięgu.
Jak dla mnie Vaculik jest poważnym faworytem do zwycięstwa pierwszej rundy i obok Zmarzlika oraz Madsena stawiam go w gronie faworytów do dzisiejszej wygranej.

100

bonustagpl 3,1K

bonustagpl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, JL
Godzina: 20:45
Spotkanie:
Oostende - Anderlecht
Typ: Remis (Oostende +1)
Kurs: 3.85
Bukmacher: Betlic
Analiza:

Dzisiejszy dzień może przynieść dużą wygraną sądząc po wynikach gospodarzy. Często goście przegrywają wynikiem jednobramkowym, ale ostatnio udało się zremisować 0:0. Natomiast goście często remisują. Ja jednak upatruje Anderlechta jako faworyta tego meczu, i moim zdaniem będzie zwycięstwo - jednobramkowe. Jeżeli nie jesteś graczem o mocnych nerwach, możesz postawić 2, ja jednak stawiam taki bet dla konkursu. Tak naprawdę to zależy od szczęścia.

100

J 9,8K

jozin28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Mielec - Górnik Zabrze
Typ: x2
Kurs:
1.55
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Kurcze jakoś nie wierzę w ten Mielec. Oglądałem ich 3/4 meczu z niby kandydatem do do spadku Wisła Płock i jak to w ekstraklasie kopanina straszna, tempo wolne a gol dla Stali trochę parodia. Stał się nie wzmocniła przed sezonem a nawet osłabiła.
Napewno każdy liczy na mega zaangażowanie Stali w pierwszym meczu u siebie ale nie będę na to patrzył.
Górnik ofensywna piłka i ładna wygraną z Podbeskidziem ale z wyjazdami miał problemy dlatego zagram ostrożnie X2 choć kursy cały czas rosną.

55

Otrzymane punkty reputacji: +12
M 13K

michael1910

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Stołowy-TT Star Series(Czechy)
Godzina: 13:00
Spotkanie: Martin Olejnik-Tomas Konecny
Typ: Martin Olejnik
Kurs: 2.76
Analiza:

Na dziś zdecydowałem się zagrać zdarzenia tenisa stołowego z TT Star Series. Wybrałem spotkanie dwóch Czechów Olejnik-Konecny. Ten pierwszy zawody rozpoczął świetnie,bo wygrał z Vrablikiem. Potem przyszły dwie porażki,ale później znów zaprezentował świetną formę. Wygrał trzy spotkania z rzędu tracąc tylko 2 sety. Jego rywal właśnie skończył swój mecz i przegrał z 0-3 Horejsim. Ugrał zaledwie 17 punkcików. Wcześniej miał bilans 4-1.Olejnik z Konecnym ostatnio spotkali się ze sobą 3 razy i dwa mecze wygrał Olejnik. Były to pewne wygrane,bo stracił w tych spotkaniach zaledwie 1 seta. Dodam,że Olejnik w ostatnim czasie prezentuje naprawdę niezłą formę. Wygrał 10 z 15 spotkań. Jednak u bukmacherów zdecydowanym faworytem jest Konecny. Według mniej Olejnik ma spore szanse w tym spotkaniu,a kurs atrakcyjny.

176

Otrzymane punkty reputacji: +132
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina: 21,00
Spotkanie: Lyon-Dijon
Typ: Lyon wygra i padnie w meczu mniej jak 3,5 gola
Kurs:2

Analiza:

Jest to zaległy mecz ligi francuskiej.W ubiegłym tygodniu Lyon grał o finał L.M.
Ostatni mecz ligowy obu zespołów w Lyonie zakończył się wynikiem 0-0.To już historia .
Dijon to zespół własnego boiska.Na wyjeździe 7 przegranych na 10.W tych 10 spotkaniach 7 razy nie zdobył gola.
W ubiegłym sezonie rozegrali w lidze14 wyjazdówek w których zdobyli tylko 7 goli.
Żeby rozgrywki zostałyby dokończone Dijon spadłby do 2 ligi.
Lyon u siebie ostatnio 5 wygranych,w 4 zachował czyste konto.
Liczę na gladkie zwycięstwo Olimpiku i że w meczy padnie mniej jak 4 gole

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłębie Lubin - Warta Poznań
Typ: Warta lub remis
Kurs: 2.38
Analiza: Z powodu dość ubogiej oferty na dzień dzisiejszy, postanowiłem spróbować sił w naszej polskiej ekstraklasie. Oba zespoły są w całkowicie odmiennych nastrojach, Zagłębie po bardzo szczęśliwym meczu z Lechem na własnym stadionie zainkasowalo 3pkt i lepiej sobie początku sezonu wyobrazić nie mogli. Strzeli 2 bramki, obie pod koniec meczu mimo że to Lech przeważał w każdym aspekcie przez większość spotkania, oddając 2 razy więcej strzałów na bramkę i tworząc sobie prawie 3 krotnie więcej sytuacji bramkowych. Warta na własnym terenie grała dobre Spotkanie z Lechia, widać było zaangażowanie ale braklo szczęścia. To Poznaniacy wyglądali lepiej na boisku, widać było flustracje i niezadowolenie u piłkarzy ale to dobrze, widać że im zależy. W mojej opini, mimo że Polska liga jest bardzo nieprzewidywalna to jednak Lechia wydaje się być zespołem lepszym od Zagłębia więc dziś piłkarze Poznańskiej Warty z całą pewnością będą grac o punkty bo wiadomo jak ciężko potem moze być z ucieczka z końca tabeli.

100

A 30,4K

atr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Finlandia
Godzina: 17:30
Spotkanie: Honka Akatemia - EPS
Typ: X
Kurs: 3.9
Bukmacher: Etoto

10 kolejka 3 poziomu rozgrywkowego w Finlandii. Spotkają się dwie drużyny sąsiadujące ze sobą w środku tabeli z identycznym bilansem - 4 wygrane, 4 remisy i porażka. Gospodarze nie przegrali u siebie a w 4 meczach na własnym stadionie stracili tylko 2 bramki. Z kolei EPS nie przegrało na wyjazdach i w 4 meczach na obcym terenie stracili tylko 3 bramki. Zarówno mecz w 1 rundzie tego sezonu jak i oba mecze poprzedniego sezonu to ... remisy. Mało tego mecz pucharowy sprzed 4 lat to też remis. Dodatkowo jest to niska liga skandynawska a więc kurs na remis jest lepszy niż w większości lig gdy grają ze sobą bardzo wyrównane zespoły.

100

milypan 45,5K

milypan

DEBESTA
Dyscyplina: Tenis stołowy
Godzina: 16:55
Spotkanie: Bonishchuk-Obrazkov
Typ:Bonishchuk
kurs: 2.25
Bukmacher: totolotek
Analiza:
Typ wedlug mnie warty gry po0 takim kursie.Obrazkov ostatnio gra bardzo dobrze i notuje wygrany mecz za meczem ale czuje ze tutaj Bonishchuk moze spokojnie sprawic niespodzianke a po kursie 2.25 w totolotku jest to warte zagrania.H2h z 5 ostatnich meczy to tylko jeden mecz Obrazkov przegral ale czuje ze dzisiaj mzoe byc w gorszej formie i wydaje mi sie ze sprawi tutaj niespodzianke.Bonishchuk notuje serie 3 wygranych z rzedu i ogolnie z meczu na mecz jest w coraz lepszej formie!Powodzenia!

125

Otrzymane punkty reputacji: +18
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Stal Mielec - Górnik Zabrze
Typ: Stal Mielec wygra i obie strzelą
Kurs: 4,80
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Przed nami 2 kolejka Ekstraklasy i kolejny dzień zmagań beniaminka - Stali Mielec. Zespół z Mielca już w pierwszym meczu z Wisłą Płock pokazała się z bardzo dobrej strony - tamten mecz zakończył się remisem, więc teraz czas na zwycięstwo. Tym bardziej, że ten dzisiejszy mecz zagrają na własnym stadionie na którym czują się naprawdę dobrze. W poprzednim sezonie, w I lidze Stal Mielec była jedną z lepiej grających w meczach domowych drużyną - w końcu nie bez przyczyny awansowali do Ekstraklasy z pierwszej lokaty. Myślę, że w dzisiejszym meczu powinni zgarnąć pełną pulę - tym bardziej, że mecz rozgrywają z Górnikiem Zabrze, który sieje postrach na własnym stadionie, natomiast na wyjazdach prezentuje się dość przeciętnie. Nie sądzę jednak by Górnik miał ułatwić zadanie swoim rywalom, dlatego do mojej propozycji - wygranej Stali dorzucam typ na gol z obu stron.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom