>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 28.05.2011 (sobota)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na sobotę - 28 maja

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

J 0

jelen92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 1 Liga
Spotkanie: Gornik Polkowice - Dolcan Ząbki
Typ: 2X
Kurs: 1,66
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Dolcan chcąc zachować realne szanse na utrzymanie nie może tego meczu przegrać. Drużyna gości ostatnio złapała wiatr w żagle i w 6 meczach zdobyła 11 ptk (3Z,2R,1P). Górnik już praktycznie spokojny utrzymania (11 pozycja - 41 punktów) nie spisuje się najlepiej, na 10 ostatnich meczy aż 6 porażek !! Ostatni mecz u siebie gospodarze wygrali prawie 2 miesiące temu (9 Kwietania br.) Myślę że drużyna gości niesiona falą ostatnich wyników i zmoblizowana nadzieją pozostania w lidze wygra ten mecz, w najgorszym razie zremisuje z przeciętnym a ostatnio słabo spisującym się zespołem z Polkowic. Ostatni mecz tych drużyn Dolcan wygrał na własnym stadionie 2:1.
✅ 66

G 0

grex69

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna 1 liga Polska
KLUCZBORK - PODBESKIDZIE
Typ: 1
Kurs:2,65
Bukmacher: Bwin
MKS Kluczbork walczy o utrzymanie ,a zawodnicy Podbeskidzia będą walczyć sami ze sobą ,awans już wywalczony w nogach luz i chęć odpoczynku !
Kiepska analiza.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Boston Bruins - Tampa Bay
Typ: 1 (-1.5)
Kurs:2,85
Bukmacher: expekt
Spotkanie decydujące o to kto awansuje do finału. Można z pewnością powiedzieć, że po rundzie zasadniczej, Tampa Bay to czarny koń playoffów. Wyeliminowali Rangersów i Washington, a dzisiaj staną przed szansą wyeliminowania fantastycznie spisującego się Bostonu. Właśnie gracze Bruins odprawili z kwitkiem Philly 4-0 w meczach. Bostończycy mogli sobie zapewnić awans w ostatnim spotkaniu lecz przegrali na gorącym terenie w Tampie. Dzisiaj stoją przed szansą wygrania meczu, awansu do finału i rozpalenia swojej publiczności do czerwoności. W Tampie kontuzje Bergenheim i Kubina ; w Bostonie wszyscy zdrowi i gotowi do gry, co tez przemawia za gospodarzami dzisiejszego spotkania.
⛔ 100

P 10

puoteck

Użytkownik
Liga; DANIA: 2-ga Dywizja Wschód
Spotkanie ; Vanløse - Lolland-F.
Typ ; 2
Kurs ; 2.30
Buk ; Expekt
Analiza ;
Lolland-F. od 10 spotkań nie przegrało , jak narazie bardzo dobrze sobie radzi . Od 5 spotkań w każdym meczu strzela po 3 bramki , a Vanløse ma problemy defensywne .Vanløse od 5 spotkań nie przegrało , lecz grało z rywalami z dolnej pułki. Jedyną niespodzianką jest remis z liderem , jednak Nordvest ostatnio słabo sobie radzi .
Moim zdaniem jest to pewny typ .
✅ 130

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Dyscyplina::hokej: Hokej - NHL
Spotkanie: Tampa Bay Lightning @ Boston Bruins
Typ: over 1,5 (1st period)
Kurs: 2,080
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza:
Jak już zostało powyżej napisane..Dziś nastapi rozstrzygniecie w rywalizacji Tampa Bay - Boston..NIgdy nie ukrywałem, że moim faworytem był zespół dzisiejszych gości..Dość niespodziewanie dla mnie Boston dzieki swojej niezłomnosci w grze defensywnej zdołał doprowadzić do stanu 3:2..W szóstym meczu Stamkos i spółka zagrali to co musieli zagrać...Czyli wszystko na atak..I to ponownie zadziałało..Wygrali i mamy remis 3:3..Dziś najpewniejszym wydaje sie scenariusz z poprzedniego spotkania..O którym pisałem w środowych Typach Dnia i który tu przytoczę..
Dyscyplina::hokej: Hokej - NHL
Spotkanie: Boston Bruins @ Tampa Bay Lightning
Typ: over 1,5 (1st period)
Kurs: 2,040 //(2:1)
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Dziś odsłona numer sześć..Boston prowadzi w serii 3:2 i spróbuje sięgnąć na wyjeździe po czwarte zwyciestwo, a co za tym dołączyć do Vancouver, które wczoraj w dramatycznych okolicznosciach zapewniło sobie awans do Wielkiego Finału..Mecze pomiedzy Bostonem i Tampa Bay mają dwa rózne oblicza..Jedne to te ofensywne, gdzie Tampa narzuca swój gry i w których pada mnóstwo bramek..Mecz nr 1 (5:2 TB), nr 2 (5:6 Boston) i numer 4 (3:5 TB)..Z kolei mecze nr 3 i 5 to były spotkania prowadzone pod dyktando Misków z Bostonu..Notabene wygrane przez nich..Odpowiednio 2:0 i 3:1..Tym razem przewiduję mecz otwarty z bramkami..Tampa Bay będzie musiała zaatakowac bramke Thomasa..I jak najszybciej strzelić by ustawić Boston na grę ofensywna i wymiane ognia..Co zazwyczaj się kończyło koszmarnie dla Bostończyków..Uważam, że dwie bramki w tercji otwierającej mecz to prawie pewniak..Mam nadzieję, ze to Tampa Bay strzeli pierwsza i zmusi Boston do ofensywy..A wtedy już powinno polecieć..Bo jeśli NIedźwiadki obejmą prowadzenie i się zamurują przed własną bramką to będzie to bicie głową w mur Stamkosa i reszty ekipy z Tampa Bay..Po wczorajszych traumatycznych przejsciach w meczu Vancouver nie zaryzykuje wskazywania zwycięzcy w tym meczu ani overa meczowego..Za to dośc odważnie gram ten typ..

Zapraszam do mojego tematu..Jest tam trochę o wczoraj...
http://forum.bukmacherskie.com/f...rzy-58043.html

✅ 104
Tampa Bay musi zaatakować..Tak jak to zrobiła w środę strzelając pierwszego gola..Boston odpowiedział tym samym strzelając kolejne dwa jeszcze w pierwszej tercji..A potem już się posypało..Tampa kontrolowała mecz wygrywając 3:2, 4:2, 4:3, 5:3 i w sumie skończyło sie na 5:4..Czy dziś padnie 9 bramek?.. Nie wydaje mi sie..Boston to Boston..Będzie próbował narzucić głeboką defensywę..I liczyć na kontry..Brak Bergenheima to poważne osłabienie gosci..Po piatym meczu Vancouver..wygranym niezwykle szczęśliwie nie zdecyduje się na typowanie zwycięzcy..Aczkolwiek moje oczekiwania i nadzieje są jasne..Finał Vancouver - Tampa Bay zapewniłby większe emocje i większą ilośc goli..A przecież to właśnie cenimy w tym sporcie najbardziej..Póki co pozostaję przy typie na powyżej 1,5 w pierwszej tercji...
⛔ 100

spindoktor 7

spindoktor

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis
Dolgopolov A. - Troicki V
Typ: 2
Kurs:2,35
Bukmacher: Betathome

W tym meczu zmierzą się 15 rakieta świata Victor Troicki z 22. Dolgoplovem. W ostatnim meczu obu tych zawodników wygrał Victor (2:1) i sądzę że dzisiaj też tak będzie. Statystyki są za Troickim i jeszcze ten kurs. Nic tylko obstawiać.
Kiepska analiza.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Barcelona - Manchester
Kurs: 4.05
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Nikt się nie wyrywa z jakimiś konkretnymi typami to ja coś po typuję. Pewnie i tak każdy pomyśli , że jestem stronniczy itp ale to co. I nie będę pisał milion zdań bo to nie ma sensu. Kilka na szybko argumentów dlaczego Puchar jutro wzniosą piłkarze Czerwonych Diabłów.
1. Tak czy siak Manchester gra u siebie , gra na własnej ziemi i to musi im pomóc. Na Wembley grają bardzo często , i to jest duży komfort psychiczny.
2. Dużo osób sugeruje się pewnie tym jaki to Manchester jest słaby na wyjazdach. Fakt w lidze grali jako tako choć uwzględniając tylko mecze wyjazdowe to wcale jeśli chodzi o ilość pkt dużo nie odstawali od czołówki. Ale za to w LM grają bdb , fakt , że rywake byli jacy byli ale w LM nie ma słabych. To raczej do Barcelony jest przypięta plakieta zespołu który traci bardzo dużo po za swoim stadionem.
3. Manchester w tym sezonie dysponuje równym składem i prezentuje równą wysoką formę. Praktycznie brak lidera. Jest 20 piłkarzy gotowych do grania i tak na prawdę Guardiola nie wie czego i po kim ma się spodziewać. Jak nie Nani to Giggs , jest Valencia , Anderson który odblokował się, niezawodny i uniwersalny Park , żelazny Flatcher , szalony Rooney i zagadkowy Hernandez. A na ławce siedzi jeszcze król strzelców Premiership - Berbatov , czy stary wyjadacz Scholes. O linii defensywnej nie ma co pisać bo ta cały sezon z VdS gra świetnie. Jeśli chodzi o Barcelone - plan jest prosty. Wyłączyć z gry Xaviego i Inieste. Łatwo powiedzieć , trudniej będzie wykonać.
4. Już to zdanie pisałem. Każdy wie jak zagra Barcelona , nikt nie wie jak zagra Manchester. I to może być broń Fergusona. Guardiola raczej Benitezem nie jest i postawi na coś co do tej pory działało i coś czego bliski rozszyfrowania był Mourinho. Ferguson natomiast ma pole do popisu , dużo czasu itp aby wymyśleć coś wybitnego na ten mecz. Nie pamiętam aby Ferguson dał się ograć dwa razy w taki sam sposób , więc Guardiole ma poniekąd w rękawie. A jeszcze ponoć Mourinho zadeklarował pomoc , więc coś tam zawsze ciekawego mógł poradzić.
5. Nie ma co porównywać historii do tego jutrzejszego meczu. Kiedyś było kiedyś , teraz liczy się to co będzie jutro. To jest jeden mecz, ostatni w sezonie i tu nie ma kalkulacji. W sumie wtedy też nie było ale mimo iż grają te same ekipy to mecz różni się całkowicie.
6. 4.05 na Manchester w finale ? taki kurs to sobie może być ale wtedy jakby FCB grała z Schalke. Ale tak się składa , że grają z 19 krotnym mistrzem Anglii więc niezłe value.
Ja wymieniłem tutaj tylko argumenty przemawiające z Manchesterem. O Barcelonie wole nie pisać , bo widząc co tu się działo wcześniej mogła by być nie zła burza. Nikt nie musi się z moją opinią zgadzać , też z wieloma się tutaj nie zgadzam ale zachowałem to dla siebie.
Reasumując w skrócie. Mam nadzieję , że Ferguson ma plan na to spotkanie , nie wiem co wymyślił ale wierze , że jest to coś co da Puchar Manchesterowi. Spotykają się dwie niewątpliwie najlepsze ekipy globu ostatnich lat więc widowisko się szykuje przednie. I jedna kluczowa sprawa. Trzeba mieć nadzieję , że po meczu będziemy dyskutować aby o poziomie sportowym tego meczu , a nie poziomie sędziowania i nie będziemy wklejać jakiś filmików kto i kiedy symulował. Za około 25h będziemy już dużo mądrzejsi więc pozostaje czekać
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
lighter 573

lighter

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Mardy Fish - Gilles Simon
Typ: Fish
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365
Spotkanie pomiędzy amerykańskim numerem 10 rankingu ATP Mardym Fishem i francuskim numerem 18 Gillesem Simonem. Według bukmacherów faworytem tego spotkania jest reprezentant gospodarzy. Osobiście odnoszę inne wrażenie. Amerykanin od początku turnieju gra bardzo solidnie i poza oddanym jednym setem Brazylijczykowi Mello nie zawodzi. Przede wszystkim Mardy dysponuje bardzo dobrym serwisem, którego świetnie na kortach RG do tej pory pilnuje. Ponadto bardzo inteligentnie potrafi grać taktycznie, przebijać dużo piłek, grać kątowo, a kiedy trzeby zagrać kończącą piłkę. Poza tym, jako bardzo dobry deblista, w znaczącym stopniu ma opanowaną grę przy siatce. Z kolei jego rywal Simon to moim zdaniem cały czas niewykorzystany talent. Był już w pierwszej dziesiątce rankingu jednak nigdy nie udało mu się wspiąć na szczyty. Obecnie nie znajduje się on w jakiejś dobrej formie. Jego gra pozbawiona jest finezji, raczej ciężko powiedzieć, że mecze z jego udziałem są ciekawe. W dwóch pierwszych rundach turnieju oddał po 1 secie Russellowi i Chardy&#39;emu. Wielkiej chluby mu to nie przynosi. W dotychczasowych spotkaniach obu panów mamy remis 1-1, ostatni pojedynek wygrał Mardy Fish.
⛔ 100

L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - UEFA Champions League
Spotkanie: FC Barcelona - Manchester United
Typ: DW 0:0 (1st Half)
Kurs: 2,5
Analiza:

Wielki finał Ligi Mistrzów bez wątpienia należy do wydarzeń, które śledzi cały piłkarski świat (no... może i nie tylko piłkarski). Stawka tych meczów jest ogromna, zarówno w aspekcie czysto sportowym jak i finansowym. Jutro na legendarnym stadionie Wembley w Londynie zmierzą się dwie piłkarskie potęgi - FC Barcelona podejmuje Manchester United. Blaugrana, mająca status gospodarza jutrzejszego spotkania, preferuje ofensywny i kombinacyjny, lecz jednak stosunkowo powolny styl gry. Minusem tego zespołu są kiepskie warunki fizyczne piłkarzy, zwłaszcza jeżeli chodzi o wzrost. Mistrzowie Anglii grają szybko, agresywnie, lecz nieco mniej kombinacyjnie od mistrzów Hiszpanii. Ponadto ich gra defensywna w meczach wyjazdowych bieżącej edycji LM jest znakomita, jak dotąd nie stracili bramki. Wydaje mi się, że jutro w pierwszej połowie zobaczymy piłkarskie szachy, ze względu na wielką stawkę meczu, a także ze względu na styl gry Czerwonych Diabłów. Zresztą w ostatnich latach spotkania o wielką stawkę pomiędzy gigantami futbolu zazwyczaj były właśnie tzw. piłkarskimi szachami. Mam tu na myśli choćby serię Gran Derbi pomiędzy Barcą a Realem czy też wielki finał MŚ w RPA - we wszystkich tych spotkaniach ofensywnej i otwartej gry było jak na lekarstwo. Dlatego też stawiam na bezbramkowy remis do przerwy. Jeżeli już do 90 min. mają paść gole, to moim zdaniem padną one dopiero w drugiej połowie.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
skeleton 729

skeleton

Użytkownik
Ruch Radzionków - Warta Poznań
Typ: Warta Poznań (DNB)
Kurs: 2.00
Nie wiem dlaczego, jednak typy na Wartę w bieżącej rundzie traktuję jako value; nie inaczej będzie w tej kolejce. Teoretycznie oba zespoły już o nic nie grają, jednak w zespole Zielonych mobilizacja do końca sezonu będzie ogromna. Zawodnicy wypowiadają się, iż chcą awansować jeszcze o przynajmniej jedną lokatę w tabeli a po ostatniej serii spotkań możliwe jest, że zajmą miejsce nawet tuż poza podium, co jeszcze nie dawno wydawało się rzeczą niemożliwą. Po rundzie jesiennej Warta była zagrożona spadkiem z 1.ligi i gdyby nie fatalna pierwsza runda, teraz mogłaby do ostatniej kolejki walczyć o awans. Fantastyczna forma w tej rundzie powoduje, iż typ na gości w jutrzejszym spotkaniu jest całkiem możliwy, choć nie należy lekceważyć ekipy gospodarzy, którzy ostatnio pokonali choćby Piast Gliwice. U siebie zanotowali ostatnio dwie porażki z rzędu, Warta wręcz przeciwnie - wygrane w Łęcznej i Ząbkach. Myślę że typ warty grania, w przypadku remisu mamy zwrot.
✅ 100

djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Dyscyplina: Piłka Nożna|Czechy|2 liga|10:15
Spotkanie: Banik Sokołow - FC Vlasim
Kurs: 3.20
Bukmacher: BWin
Analiza:
Mecz 28 kolejki pomiędzy gospodarzami Z Sokołowa aktualnie na 8 miejscu w tabeli a zespołem Vlasim aktualnie znajdującym się 5 miejscu. Gospodarze tego meczu nie graja już o nic bo do awansu brakuje im już 10 pkt a nad strefą spadkową mają 9 punktów przewagi. Banik u siebie 7 zwycięstw, 2 remisy i 4 porażki, ze stanem bramkowym 28-21.U gospodarzy brak dzisiaj:
Smerda Obrońca 21/1
Duchnic Napastnik 26/4
U gości brak tylko, ale to już od dłuższego czasu
Kotyza Pomocnik 20/1
Goście na wyjazdach spisują się całkiem całkiem tj. 4 zwycięsta, 5 remisów i 4 porażki, ze stanem bramkowym 12:10. Aktualnie mają 7 pkt straty do 2 ostatniego premiowanego awansem miejsca, ale mają też jeden zaległy mecz z rezerwami Sparty we wtorek u siebie, więc teoretycznie mają jeszcze spore szanse na awans do pierwszej ligi, po za tym rywal z drugiego miejsca jutro zagra o tej samej godzinie z drużyną z 4 miejsca.
Zeszłoroczny debiutant drugiej ligi w tym sezonie jest miłym zaskoczeniem. Już w zeszłym roku Graffin zakończył rozgrywki na siódmym miejscu, w tym roku radzi sobie jeszcze lepiej.
⛔ 100

suti 16

suti

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Światowa
Spotkanie: Portoryko - Brazylia
Typ: Poniżej 140.5 punktów.
Kurs: 1.85
Analiza: FC Barcelona - Manchester United ? Nie Nie Nie. To nie ten mecz. Na jutro zupełnie coś innego. ( A tak już się szykowałem na ty z tego meczu ) . No więc co może zastąpić Najlepszy z Najlepszych meczy w sezonie ? Finał Ligi Mistrzów. A no chodź by i nawet Siatkarska Liga Światowa. Dziś w nocy o godzinie 02:30 rozpocznie się spotkanie po między wielokrotnymi mistrzami świata, a typowym średniakiem tej dyscypliny. Mowa tutaj o Wielkiej Brazylii i Przeciętnym Portoryko. Mój typ to Under 140.5 punktów. Czyli potocznie mówiąc wynik 3:0 dla któreś z drużyn ( nie odbierajmy nadziei tym słabszym - słabszym tylko na papierze ) Przykładowe wyniki aby typ okazał się wygrany : 3:0 do 20, do 23, do 22. Ale myślę że jeśli Brazylii zwycięży 3:0 to będą to wyniki dużo bardziej okazałe ( mam tu na myśli do 15 do 20 i na przykład do 17 ) Typ uważam za dość dobry ( wyszukany ) i to po takim kursie. Z meczów Ligi Mistrzów Polecam - I.Afellay zagra przynajmniej minutę, Barcelona, Barcelona DNB, MU więcej kartek, Barcelona więcej strzałów.
✅ 85

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna,
Liga Mistrzów

Spotkanie: Barcelona - Manchester United
Typ: Afellay rozegra co najmniej minutę
Kurs: 1,85
Bukmacher:

Kurs jeszcze do niedawna sięgał 2,40 (!), teraz bukmacher daje obu opcjom tego zdarzenia po 50% szans (kurs zaledwie 1,85). Mnie udało się zagrać to po pierwotnym kursie :]
Ibrahim Afellay, mimo że zwyczajowo jest tylko rezerwowym w zespole Barcelony, rozegrał w lidze aż 16 na 20 możliwych spotkań (od momentu transferu w zimie). Piłkarz w mniej ważnych meczach często otrzymuje szansę na pokazanie się od pierwszej minuty, jednak zwykle wchodzi na murawę z ławki rezerwowych, grając nawet poniżej 10 minut. Myślę, że Pep Guardiola deleguje go na boisko w drugiej połowie, niezależnie od wyniku. Holender może wejść na boisko zarówno przy prowadzeniu Barcelony (w takich okolicznościach gra najczęściej), przy remisie (szkoleniowiec Katalończyków wpuścił go na boisko w pierwszym meczu z Realem w Lidze Mistrzów i jego pojawienie się okazało się kluczowe, bo to właśnie on po świetnym rajdzie asystował przy golu dającym Barcelonie prowadzenie) lub wówczas, gdy będzie trzeba odrabiać straty i zmienić coś w ataku (zdjęcie Pedro lub Davida Villi). Jednego z tych dwóch ostatnich graczy Holender powinien zastąpić w spotkaniu z Manchesterem United. Spodziewam się, że kolejnymi zmianami będzie wejście Seydou Keity i kogoś w miejsce Carlesa Puyola (tylko w razie prowadzenia Barcelony kilka lub kilkanaście minut przed końcem).
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +8
gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Światowa Grupa A
Spotkanie: Portoryko - Brazylia
Typ: Brazylia wygra 3:0
Kurs: 1.60
Analiza:
Szanse na wynik 3:0 dla Kanarków oceniam na jakieś 80%. Z moich dostępnych statystyk reprezentacje te grały ostatni mecz w 2007roku i wtedy Brazylia wygrała na MŚ w Japonii 3:0 (25:13 25:21 25:17). Siatkarze w większości powinni byc wypoczęci - finałowy mecz w Brazylii odbył się 24kwietnia, wiec zawodnicy mięli prawie miesiąc wakacji! A jak wiadomo prawie cały skład Canarinhos gra u siebie, tak wiec siatkarze są wypoczęci i głodni rywalizacji. Mecz z 2007roku był meczem o stawkę - Brazylia się przyłożyła i nie dopuściła do żadnej nerwowej końcówki. Taki rezultat przewiduje także w dzisiejszym spotkaniu, gdzie mimo wszystko gospodarze nie będą w stanie sprzeciwic się przeciw kolektywie prowadzonym przez Bernardo Rezende.
Skład Brazylii na LŚ 2011:
Przyjmujący: Giba, Murilo, Thiago, Joao Paulo, Dante, Joao Paulo Bravo
Atakujący: Leandro Vissotto, Wallace, Theo
Środkowi: Eder, Sidao, Gustavo, Rodrigao, Lucas
Rozgrywający: Bruno, William, Marlon, Raphael
Libero: Sergio, Mario Jr
Tak wiec, kto by nie wyszedł na parkiet w pierwszej szóstce to i tak mamy różnicę klasy między zepołami. W składzie Portoryko nikt poza niespełna 33letnim Hectorem Soto nie jest znany światu :smile::smile::smile:
✅ 60

Otrzymane punkty reputacji: +1
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: King vs Kvitova
Typ: 1
Kurs: 7,75
Buk: Bwin
Data/godzina rozpoczęcia: 28-05-2011/11-00
Analiza:
Nie będę ukrywał, że szukam niespodzianki w tym spotkaniu. King nie jest faworytką, lecz w obliczu odpadnięcia kilku zawodniczek z pierwszje dziesiątki to jest Clijsters i Woźniacka uważam, ze dziś może byc podobnie. Typ ryzykowny, ale w kobiecym tenisie wszystko jest możliwe. Czeszka Kvitova jest rozstawiona z numerem dziewiątym w tym turnieju. Jest zawodniczką leworęczną już można nazwac, ze z czołówki kobiecego tenisa, ale wciąż trochę jej brakuje umiejętności. Czeszk pewnie wygrała dwa swoje dotychczasowe mecze. Wyeliminowała Węgierkę Gretę Arn, i Zheng Jie. W zawodach poporzdzających wielkoszlemowy turniej grała w Pradze, gdzie awansowała, aż do finału, w którym ostatecznie przegrała z Rybarikovą. Vania King byc moze i nie ma zbyt rewelacyjnych warunków fizycznych nie można jej odmówic ducha walki. Jest zawodniczką praworęczną. W pierwszje rundzie wyeliminowała Słowaczkę Hantuchovą dosc niespodziewanie, zwyciężając 2-1. Bardzo ciekawy przebieg miał pierwszy set, bowiem miał miejsce bardzo długi jak na kobiety tie-break. Obie zawodniczki jeszcze ani razu ze sobą nie grały. Liczę na to, ze Amerykanka tak łatwo się nie podda, i pokaże na co ją stac w dzisiejszym meczu-powodzenia
⛔ 100

damian671 151

damian671

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Liga Mistrzów
Spotkanie: Barcelona- Manchaster United
Typ: Barcelona
Kurs: 2.05
Bukmacher: Expert
Analiza:
28 maja 2011 roku odbędzie się mecz pomiędzy mistrzami Hiszpanii a mistrzami Anglii. Mianowicie na stadionie w Wembley odbędzie się spotkanie między Barceloną a Manchasterem United. Co do składów obydwu drużyn to Pep Guardiola do stolicy Anglii zabrał swój najmocniejszy skład, bowiem z urazami uporali się Carles Puyol i Eric Abidal. Natomiast Alex Ferguson dysponuje wszystkimi zawodnikami, a jedynym zmartwieniem Szkota jest wybór odpowiedniej wyjściowej jedenastki. Wprawdzie do pełni formy wracają jeszcze Darren Fletcher oraz Rafael Da Silva, lecz nie wydaje się aby był to jakiś problem dla trenera Manchasteru. Moim zdaniem mecz zakończy się zwycięstwem Barcelony, gdyż na pierwszy rzut oka widać, iż mają oni lepszy skład niż Manchaster United. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania. Początek o 20:45.
plagiat. 90% analizy kropka w kropkę przepisana z pewnej strony

kajakov 23

kajakov

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Światowa
Spotkanie: Bułgaria - Niemcy
Typ: Czy mecz będzie trwał 5 setów? TAK
Kurs: 3,55
Analiza:
Faworytem tego spotkania niewątpliwie jest Bułgaria, aczkolwiek kursy na nich są nieco zaniżone według mnie. Obie reprezentacje zgłosiły swoje najmocniejsze składy jakimi dysponują na ten moment. Niemcom brakuje tylko Grozera, którego zastąpi Schöps. Uważam, że są to tej samej klasy gracze i nie będzie to widoczny ubytek. W tamtym sezonie Niemcy potarafili zepsuć sporo krwi swoim teoretycznie mocniejszym rywalom urywając im punkty. Niemieccy zawodnicy dysponują bardzo dobrym serwisem, a jak wiemy Bułgarzy nie dysponują rewelacyjnym przyjęciem, swoje braki nadrabiają atakiem. Spodziewam się zaciętego spotkania.
✅ 255

Otrzymane punkty reputacji: +1
mesdved 27

mesdved

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Bułgaria
Spotkanie: Vidima Rakovski Sevlievo - Pirin Blagoevgrad
Typ: X2
Kurs: 2.34
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Spotkanie ligi bułgarskiej, w którym dojdzie do pojedynku fatalnie spisujących się gospodarzy z wyżej notowanym rywalem z Prin&#39;u. Gospodarze, gdyby nie fakt, ze można odbywać spotkania na własnym boisku nie zdołaliby zdobyć jakichkolwiek punktów w tegorocznych rozgrywkach. Ich poziomu gry w ostatnich spotkaniach raczej nie powinno się komentować - dno. W porównaniu do ich dzisiejszego rywala, nie wiem skąd się wzięły u buków, aż takie dysproporcje. Goście przede wszystkim nie zwykli przegrywać zarówno w ostatnich spotkaniach jak i w meczach wyjazdowych. Oczekuje, że dzisiaj minimum zremisują i polepszą swoją pozycję w tabeli.
⛔ 100

T 10

tswks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,1 liga Polska
Spotkanie: Sandecja-Nowy Sącz-ŁKS Łódź
Typ: obie drużyny zdobędą gola? tak
Kurs: 1,83
Bukmacher: unibet
Analiza:
Zdziwił mnie trochę dośc wysoki kurs na to zdarzenie,ponieważ jeżeli chodzi o awans w 1 lidze wszystko zostało rozstrzygnięte,i oba zespoły powinny zagrać na sporym luzie,co przeważnie kończy się dość wysokimi wynikami.Za takim typem przemawia również to że Sandecja oprócz ostatniego meczu,z bardzo zdeterminowanym rywalem ,strzelała gole w 10 spotkaniach pod rząd,a ŁKS taką passę ma od 5 kolejek.
✅ 83

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom