>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 28.04.2020 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 28. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analiszzy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Szachy - Magnus Carlsen Invitational
Godzina: 16:00
Spotkanie: Magnus Carlsen - Ian Nepomniachtchi
Typ: remis (po czterech partiach)
Kurs: 4,40
Bukmacher: STS
Analiza:

Jesteśmy już coraz bliżej zakończenia fazy grupowej. Sytuacja w tabeli jest bardzo ciekawa i jeszcze wiele może się zmienić. Istnieje nawet szansa, że Magnus Carlsen nie awansuje do półfinału... aby tak się stało, to musiałby przegrać swoje dwa ostatnie mecze i to raczej za zero punktów, czyli po czterech partiach. Wobec tego jego celem jest doprowadzenie przynajmniej do dogrywki z Nepomniachtchi. Ian Nepomniachtchi nie ma udanego turnieju, póki co ma na swoim koncie tylko pięć zdobytych punktów i jego szanse na awans są już właściwie tylko matematyczne- sam by musiał wygrać dwa ostatnie mecze bez grania dogrywki i jeszcze liczyć na inne korzystne rozstrzygnięcia. Podejrzewam, że on już raczej w to nie wierzy, jednak na mecz z Carlsenem będzie bardzo zmotywowany, podobnie jak każdy inny szachista. Faworytem meczu jest oczywiście Norweg, ale według mnie Nepomniachtchi mocno powalczy i widzę dla niego szansę na doprowadzenie do dogrywki. Magnusowi zdarzają się gorsze dni jak ostatnio z Anishem Giri. Na tym turnieju łatwo wygrał tylko z Caruaną, bo 3:1, jego pozostałe mecze były zacięte i wygrywał albo przegrywał minimalnie, miał tez jeden remis, więc to spotkanie też może być dla niego trudne.

340

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - Taiwan, SBL
Godzina: 11:00
Spotkanie: Taiwan Beer - Yulon Luxgen Dinos
Typ: powyżej 174,5 pkt (razem z dogrywką)
Kurs:
2,25
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Ależ nam się zacięta rywalizacja zrobiła, po 2óch pierwszych spotkaniach Dinos prowadził już 2:0 i był bardzo bliski zwycięstwa w finale natomiast 2 kolejne spotkania wygrał Taiwan i już zrobił nam się remis 2:2. Teraz gospodarzem jest drużyna Taiwan czyli od samego początku rywalizacji faworyt. Myślę, że dziś zobaczymy dużo punktów i właśnie tak stawiam, w poprzednich meczach średnio padało 170 punktów i mam nadzieję, że dołożą te 5 oczek. Może mecz będzie na styku i końcówka będzie z dużą ilością rzutów osobistych? Zobaczymy i przekonamy się już niedługo.

125

Otrzymane punkty reputacji: +40
chamberlain 660,8K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy, Liga Pro
Godzina: 15:00
Spotkanie: Artem Arutyanyan - Oleg Nikiforov
Typ: Artem Arutyanyan over 37.5 pkt
Kurs: 1.80
Bukmacher: Lvbet
Analiza:

Zwykle gram spotkania późnym wieczorem, ale przeglądając z ciekawości spotkania wcześniej postanowiłem zaproponować taki typ jak powyżej. Obaj to bardzo wyrównani zawodnicy, choć patrząc na bezpośrednie h2h to Nikiforov częściej wychodzi z tych spotkań zwycięsko, ale nie są to łatwe spotkania. Dzisiaj obaj mają bilans po 1-1, mecze po północy, taki sam bilans z tymi samymi przeciwnikami, wygrywali po 3:1 z Bazilevskiim, ale przegrywali z Ivanovem, Nikiforov 1:3, zaś Arutynyuan 2:3. Wczoraj bezpośrednie spotkanie wygrał Artem 3:1, zdobywając 41 pkt, przedwczoraj Nikiforov 3:1, ale Artem zdobył w tym meczu 38 pkt. Przed tym spotkaniem o 14:00 Arutyanyan zagra spotkanie z Bazilevskiim, a więc powinien być łatwy mecz, Nikiforov za to nie dość, że gra pół godziny później, to jeszcze mierzy się z Kirilenko, gdzie co prawda jest faworytem, ale matchup trudniejszy od Bazilevskiego. Myślę, że typy w stronę Artema mają szansę powodzenia, ja idę tu w over.

100

Otrzymane punkty reputacji: +40
successful 2,9M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy, Liga Pro
Godzina: 19:30
Spotkanie: A. Petrov - D. Sayanov
Typ: D. Sayanov
Kurs: 1.88
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Obydwaj zawodnicy mieli już dzisiaj sposobność podjąć wzajemną rywalizację, i zdecydowanym zwycięzcą okazał się Denis Sayanov. W najgorszym dla siebie secie oddał Petrovowi zaledwie siedem punktów. W dwóch kolejnych - sześć i cztery. Gdyby więc typować tylko na bazie tego wyniku, powinien być fawroytem wg bukmacherów. Tymczasem kursy prezentują się dość różnie. Gdzieniegdzie niższe są na Sayanova (faworyzuje go wyraźnie Fortuna), inni zaś bukmacherzy - jak chociażby Betclic - faworyzują jego rywala wystawiając na Sayanova wyższy kurs. Dziś Denis Sayanov stoczył dwa pojedynki. Swój drugi mecz także wygrał - 3:1 z Vladimirem Nemashkalo. Aleksandr Petrov zaś dwa mecze przegrał i jeden wygrał (również z Nemashkalo). Wciąż zatem możemy mówić o całkiem równych szansach obydwu zawodników, ale jednak już z lekkim wskazaniem na Sayanova. Denis Sayanov wczoraj uległ 3:0 Vladimirowi Nemashkalo, dziś już potrafił szalę przechylić na swoją korzyść. Wczoraj przegrał też, niewiele wprawdzie ale jednak, 2:3 z nikim innym jak Aleksandrem Petrovem. Pojedynek okazał się być wyrównany rozstrzygnięcie w ostatnim secie 11:9 wskazuje na całkiem podobne siły obydwu rywali. Czyżby więc historia miała się powtórzyć i dzisiaj miał wyciągnąć lekcję ze swoich błędów i doprowadzić do zwycięstwa? Już pierwszy mecz pokazał że jest to jak najbardziej realne. Czy drugi pokaże to również? Zobaczymy niebawem - taki zaś jest mój typ na dzisiejszą konfrontację.

100

neutralny 614,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy - Rosja, Liga Pro
Godzina: 22:30
Spotkanie: Alexey Ermilov - Vasily Shirshov
Typ: Vasily Shirshov -2.0 handicap setowy
Kurs: 6.90
Bukmacher:
Lvbet
Analiza: Trochę szaleństwa w tym trochę zapomnianym ostatnio sportowym świecie. Drugi dzisiejszy pojedynek Ermilova z Shirshovem. W pierwszym lepszy okazał się Alex, nie oglądałem tego meczu. Widziałem za to pojedynek obu Panów z przed dwóch dni, kiedy to wygrał Vasily 3-1. Sprawdziłem kursy i w tamtym starciu były one jeszcze większe na Shirshova niż dziś. Spróbuję pograć Vasyla z handicapem azjatyckim, bo bardzo długo nie próbowałem już tak wysokich kursów. Jest to gracz trochę pokroju Bazilevskiego. Gra ładnie, ale zazwyczaj przegrywa. Choć często rola underdoga mu pasuje, co pokazują niedawne wygrane pojedynki z Kutuzovem, czy właśnie Ermilovem. Pierwsza wygrana Ermilova była zdecydowanie za łatwa, a takie często rozluźniają faworytów. Myślę, że jeśli Alexey nie podejdzie do tego meczu w stu procentach skupiony to może mieć kłopot, a jeśli Shirshov poczuje krew to kto wie, czy nie ogra szybko faworyzowanego zawodnika. Dla zabawy spróbuję złapać trochę wyższy kurs niż zazwyczaj.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom