>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.12.2012 (czwartek)

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 27 grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Spotkanie: Besiktas - Khimki
Typ: Khimki(-2)
Kurs: 1.94
Bukmacher: Pinnacle

Krótko,Khimki to zdecydowanie głębszy i lepszy zespół.Beiktas może sie już cieszyć że wogóle z taką grą udało sie im awansować do top16.Zespół bez jakiejś konretnej wizji gry,wszystkie akcje klepane pod Jerrelsa.Ostatnio uaktywnił sie też Patrick Christopher,doszedł też Ewing ale to za mało.Khimki to zespół w ktorym kilku graczy znacznie bije na głowe cały besiktas choćby swoim koszykarskim IQ.Kurtinaitis zdaje sobie sprawe z tego że ta grupa to praktycznie grupa śmierci i żeby awansowac dalej trzeba takie mecze wygrywać.Khimki pokonaly ostatnio w lidze CSKA po zacietym meczu i to z pewnością jeszcze ich tylko nakręci.W Besiktasie cały czas kontuzjowany jest Tutku Asik co tylko ogranicza ich rotacje.Khimki na tym etapie powinny już pokazać całe swoje doświadczenie i nie dopuszczą do tego by Besiktas choć przez chwile mógł sie rozbujać.Mecz może byc przez długi czas na styku,wiadomo gorąca hala w besitkasie.To może być tak naprawde jedyny atut turków,tak czy siak uważam że Khimki wygrają.Khimki +7
✅ 94

Otrzymane punkty reputacji: +15
zilzil 21,1K

zilzil

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Australia- A Liga
Spotkanie: Sydney - Central Coast Mariners(-1)
Typ: Remis
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam!
Jutro dokończenie 13. Kolejki w australijskiej najwyższej klasie rozgrywkowej- A Liga.
Mecz pomiędzy ostatnim w tabeli Sydney a liderującym Central Coast trudno jest wytypować.
Sydney to zespół, który 2 razy zdobył mistrzostwo ligi, raz wygrał odpowiednik naszej Ligi Mistrzów w rejonie Oceanii. Ich przeciwnik nie zdobył jeszcze żadnego trofeum, póki co ma 2 punkty przewagi i jeden mecz mniej niż v-ce lider Adelaide United.
Mało kto wie, że w zespole gospodarzy gra Alessandro Del Piero. Do tej pory w 10 meczach, w których wystąpił strzelił 5 bramek. Jednak nawet mimo tak znanego i dobrego piłkarza jakim jest Włoch zespół zajmuje ostatnią pozycję. U siebie zdobyli na 18 punktów zaledwie 4.
3 z 4 przegranych spotkań przegrywali 1 golem.
Central Coast z kolei na 21 możliwych do zdobycia punktów na wyjeździe zdobyli 12.
2 z 3 zwycięskich spotkań wygrywali 1 golem.
H2h: brałem pod uwagę mecze rozgrywane w Sydney: ostatnie 5 spotkań: 2 zwycięstwa gości(oba 1 golem) remis 1-1 oraz 2 wygrane gospodarzy po 1-0. H2h wskazuje raczej na remis ale ja biorę po ładnym kursie zwycięstwo gości 1 golem. Powinni wygrać, w tym momencie są drużyną lepszą. Często wygrywają właśnie 1 golem i jutro liczę na to samo,
Pozdrawiam zilzil
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka NBA
Spotkanie:Minnesota Timberwolves-Houston Rockets
Typ:Houston Rockets
Kurs:3,00
Bukmacher:William Hill
Dzisiejszej nocy odbędzie się spotkanie ligi NBA w którym zmierzą się drużyny z Minesoty i Houston.Mecz teoretycznie według bukmacherów ma faworyta jednak nie jest nim mój faworyt a mianowicie Rakiety z Houston.Gospodarze ostatnimi czasy graja dość dobrze u siebie bo wygrali 5 ostatnich ,leczy na własnym parkiecie jednak patrząc na ogólną formę to w ostatnich 5 meczach wygrali tylko dwa razy.Rakiety natomiast grają ostatnio bardzo dobrze a 4 zwycięstwa z rzędu w tym na wyjeździe z Knicks i Bulls pokazują że rakiety są w gazie.Warto też dodać że nie jest pewne czy zagra dziś Kevin Love który nabawił się drobnej kontuzji a nawet jeśli dostanie kilka minut to na pewno nie będzie to pełny wymiar czasowy więc z tak świetnie dysponowanymi Rockets gospodarze powinni mieć dość ciężką przeprawę i tym bardziej dziwi mnie kurs na gości.Dochodzi do tego jeszcze dość dobry bilans H2H na wyjazdach więc wydaje mi się że warto postawić w tym meczu na Houston Rockets po tak wysokim kursie.Polecam
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +15
psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: GS Warriors @ UTA Jazz
Typ: GS Warriors Kurs: 2.60
Bukmacher: bet365

Jazzmenii wprawdzie świetnie poczynają sobie na własnym parkiecie (10-2), ale Wojownicy na wyjazdach radzą sobie niewiele gorzej (10-6). Zresztą w ogóle Golden State zadziwia w tym sezonie (18-10) prezentując ciekawą, urozmaiconą koszykówkę opartą na mocnych podkoszowych jak David Lee (20 p, 11.3 z) i Carl Landry (12.9 p, 6.7 z) i groźnych strzelbach z obwodu jak Stephen Curry (20.2 p, 6.4 a, 43.5% za 3), Jarett Jack (12.0 p, 5.2 a, 42.3% za 3) czy Klay Thompson (15.9 p). Ta mieszanka pokazała już w tym sezonie, że potrafią grac na wyjazdach. A Utah dzisiaj po raz kolejny będzie musiało sobie radzić bez swojego podstawowego rozgrywającego Mo Williamsa (12.9 p, 6.7 a) i raczej będzie to dłuższa absencja. Zastepujący go inny weteran Tinsley radzi sobie całkiem nieźle jeśli chodzi o rozgrywanie (7.2 a w meczach, w których pauzował Williams), ale dużo gorzej jeśli chodzi o punktowanie, i tych paru oczek może brakować gospodarzom. Kluczem do ewentualnej wygranej gości będzie obrona, jako, że wygrali 12 meczy z rzędu, kiedy zatrzymywali rywali poniżej 98 punktów. Mam wrażenie, że dzisiaj jest na to szansa wobec słabej skuteczności Jazzmenów w ostatnich 6 meczach (tylko 88.7 na mecz). Myślę, że jeśli uda się Wojownikom ograniczyć trochę pod koszem Millsapa i Jeffersona, to zwycięstwo będą mieli na wyciągnięcie ręki.
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +9
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, A-League czyli Australijska, godz. 09:30
Sydney - Central Coast
TYP: over 2
KURS: 1,46
BUK: Pinnacle Sports
Analiza:
Jutro w godzinach porannych rozpocznie się mecz w lidze Australijskiej a zmierzą się ze sobą zespół Sydney z zespołem Central. W ten dzień nie było co wybrać więc postanowiłem napisać analizę do ligi gdzie bardzo mało osób pisze wogóle do tej ligi analiz. A więc ja zacznę pisać i natchnę innych użytkowników do pisania analiz właśnie analiz z tego pięknego kraju jakim jest Australia. Specjalnie nie znam się jakoś na tej lidze ale będą się opierał statystykami co na pewno ułatwi mi poznanie tej ligi może i nawet wam ułatwi postawienia na typ który zaproponowałem powyżej. A więc gospodarze tego meczu w ligowej tabeli są na 10 pozycji z dorobkiem 10 oczek. Jest to najgorszy zespół ligi ponieważ tylko ta liga ma 10 zespołów. Na własnym stadionie w tym sezonie rozegrali oni sześć meczy w których to jeden mecz wygrali, jeden mecz zremisowali i aż cztery mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach siedem goli i stracili 11 bramek. Na wyjeździe natomiast rozegrali również sześć meczy w których to dwa mecze wygrali i cztery spotkania przegrali. Strzelili oni w tych meczach osiem goli ale stracili oni aż 16 bramek. A więc jak widać jakoś w te lidze sobie nie radzą i nawet ściągnięcie takiego piłkarza jak Del Piero nic nie pomaga bo i tak przegrywają mecze. Goście tego meczu w lidze są liderami z dorobkiem 27 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni pięć meczy i wszystkie te mecze wygrali. Strzelili oni w tych meczach 14 goli i stracili zaledwie cztery bramki. Na wyjeździe również potrafią zdobywać punkty i w siedmiu meczach wygrali oni trzy mecze, również trzy zremisowali i jeden mecz przegrali. Strzelili oni osiem goli i stracili pięć bramek. Ja proponuje tutaj zagrać over 2 lub 2.5 gola ponieważ gospodarze osiem meczy kończyli powyżej 2.5 gola a goście tego meczu kończyli pięć meczy powyżej. A więc dosyć spora ilość meczy więc i w tym meczu jest prawdopodobne że padnie over. Dla bardziej odważnych daje over 2.5 a dla graczy którzy nie lubią ryzyka over 2. W ostatnich sześciu meczach pomiędzy obiema ekipami over 2.5 padł cztery razy, raz padł under 2 i 2.5 i raz w przypadku zagrania over lub under 2 padł zwrot. A więc warto zagrać na typ przeze mnie proponowany i stawiam że goście wygrają mecz 2:1 ;)
⛔ 100

dyrczu 46

dyrczu

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets
Typ: Kobe Bryant over 31,5pkt. Kurs: 1.85
Bukmacher: Unibet
Bardzo ciekawie zapowiada się mecz pomiędzy LAL a Nuggetsami. Lakersi świetna passa, zwyciężają, raz za razem, wrócił Nash, który rozgrywa piłki niewiarygodnie. Gra LAL po prostu się poprawiła niewiarygodnie, wczoraj w meczu z NYK pokazali klasę, trójek parę ładnych było a Kobe Bryant znów pokazał klasę i regularnie w każdej kwarcie powiększał dorobek swojej drużyny jak i swój. Kobe jest najlepiej punktującym zawodnikiem w NBA, jego średnia rzuconych punktów na mecz wynosi 30pkt. Jest to znakomite osiągnięcie. Osobiście gram overy na niego od pewnego czasu i mnie nie zawodzi. Bardzo dużo piłek idzie właśnie do niego, a dlaczego.. chyba sami odpowiecie sobie na to pytanie patrząc po jego statystykach.
Link do statystyk Bryanta:
http://www.nba.com/playerfile/kobe_bryant/
Powodzenia ; )
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +3
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Spotkanie:Charlotte Bobcats-Miami Heat
Dyscyplina:Koszykówka NBA 01:05
Typ:Miami od 3-6pkt
Kurs:6,0
Bukmacher:bet365
Dzis w nocy spotkają sie druzyny ktore mają odmienne cele w tym sezonie ,Bobki nie chcą byc najgorszą druzyną ligii ,a Heat chce obronic tytuł.Miami ostatnio spisuje sie bardzo dobrze wygrali 5 ostatnich spotkań gdzie pokonali m.in Dallas ,Utah czy tez ostatnio Okc gdzie bardzo dobre zawody rozegral Lebron zdobywając 29pkt.Bobki grają ostatnio katastrofalnie mają serie 15-stu porazek pod rząd!!.Przegrali z Suns ,Goldenami czy tez sromotnie ulegli Nuggets.Dzis Bobki powracają na wlasne smiecie i bedą chcieli za wszelką cene zagrac dobry mecz.Licze na w miare dobrą obrone i dobrą skutecznosc Kemba Walker,a takze centra Mullen i zmiennika Sessionsa ktory ostatnio rozegrał dobre zawody.Licze ze wkoncu Charlotte pokaze w miary dobry basket ,a mecz bedzie bardziej wyrownany niz patrząć na jednego faworyta w tym meczu.
⛔ 100

S 40

skendzielao

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka NBA
Spotkanie:Minnesota Timberwolves-Houston Rockets
Typ: Houston Rockets wygrają różnicą 1-5
Kurs:6.00
Bukmacher: bwin
Analiza: Podobnie jak kolegę wyżej dziwi mnie to, że to Wolves są faworytem dzisiejszego spotkania z Rockets. Oba zespoły są w niezłej formie, ale dla mnie to Rakiety są ostatnio w gazie i mają na rozkładzie w ostatnich 4 meczach kolejno: Knicks, 76ers, Grizzlies i Bulls. Doborowe towarzystwo a Houston pokonali ich wszystkich różnicą co najmniej 13 punktów! Tym razem stawiam jednak na to, że Timberwolves niesieni dopingiem swoich kibiców stawią czoła wyzwaniu i powalczą z Rakietami. Szczególnie powinno wyróżniać się trio w składzie: Rubio-Love-Pekovic. Szczególnie ten ostatni powinien powalczyć z Asikiem na tablicach. W końcówce meczu do głosu dojść powinni Lin i Harden i myślę że to oni przesądzą o wyniku tego spotaknia. Ważne będą też punkty zdobywane przez Parsonsa.
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +16
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna, Australia- A Liga
Spotkanie: Sydney - Central Coast Mariners
Typ - Powyżej 4,5 gola
Kurs - 6.00
Buk - Bet365
Analiza :
Dzisiaj lider A Liga wybiera się na Aussie Stadion do Sydney i chyba nie ma co urywać że jedzie po 3 pkt jak na razie Central w tym sezonie idzie jak burza i po 12 kolejkach ich bilans wynosi 8-3-1 bramki 22:9 ( najskuteczniejszy atak w lidze ) ostatnie ich 5 kolejek w lidze to 4-1-0- bramki 9:3 . Sydney natomiast zamyka tabelę z zaledwie 10 pkt na swoim koncie przy bilansie 3-1-8 bramki 15:27 ( u Sydney natomiast najsłabsza obrona w lidze ) Gdy spojrzymy w statystyki pomiędzy nimi to wygląda to raczej remisowo bo na 27 pojedynków bilans 10-7-10 w bramkach 39:47 natomiast na Aussie Stadion w Sydney 6-3-5 i 17:18 jednak patrząc na ich obecną formę to raczej skłaniam się ku wygranej gosci , no a pierwsze ich spotkanie tego sezonu na Bluetongue Central Coast to istny pogrom i wynik hokejowy 7:2 , patrząc jeszcze na wyniki jakie padały na stadionie w Sydney to np. ich pierwsze spotkanie w poprzednim sezonie to wynik 2:3 dla Central a były też wyniki 3:3 czy 4:5 tak więc dzis liczę na sporo goli no a może Alessandro Del Piero zdobędzie gola dla Sydney o czy już wspomniał jeden z uczestników tej naszej zabawy ( ostatnie trafienia Del Piero to w meczu wyjazdowym 16.11 w wyjazdowym no przegranym spotkaniu z Brisbane Roa 4:2 ) . Tak więc może być dzisiaj ciekawie na Aussie Stadion , liczę na sporo goli . Pozdrawiam !
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Belgia Jupiler League
Spotkanie - Anderlecht : Lierse
Typ - suma goli drużyny ? Anderlecht powyżej 4,5
Kurs - 5.50
Buk - Bet365
Analiza :
Ojj chyba zapowiada się nam w Jupiler League spotkanie z wynikiem hokejowym , lider rozgrywek Anderlecht podejmować będzie dzisiaj na swoim Stade Constant Vanden Stock drużynę Lierse i chyba nikt nie ma żadnych wątpliwosci kto będzie zwycięzcą tego pojedynku jedna niewiadomo to rozmiar porażki gosci , ja liczę na zupełny pogrom . Anderlecht w tym sezonie idzie jak burza i jak na razie ich seria to 9 kolejnych spotkań i 9 zwycięstw , po 21 kolejkach na swoim koncie mają 49 pkt. no i ten stosunek bramkowy 53:19 a na Stade Constant Vanden Stock to 9-1-0 i 26:6 we wspomnianych 9 zwycięstwach ich wyniki to min. 2x po 5:0 , 6:1 a ostatni występ w meczu wyjazdowym to wygrana z 5 w tabeli Genk 4:2 tak więc myslę że na zakończenie roku piłkarze dadzą swoim kibicom sporą satysfakcję i sporo goli . Drużyna gosci to jak na razie spadkowicz z miejsca 15 która dotychczas zgromadziła na swoim koncie 18 pkt ( 0 31 mniej od Anderlechtu ) ich bilans po 21 kolejkach 3-9-9 w bramkach 22:39 , ostatnie 5 meczy w ich wykonaniu to 0-2-3 i 4:13 , no i podam ich H2H od 2000 roku to 19 meczy i 10-7-2 w bramkach 44:14 w tym na Stade Constant Vanden Stock 8-0-1 i 35:7 i to chyba przedstawia wszystko co do tego spotkania , no może jeszcze to że w poprzednim sezonie tutaj wynik 4:0 a sezon 2010/11 to 6:0 no i dzis chyba rewanż za ich pierwsze spotkanie w tym sezonie na terenie Lierse gdzie lider stracił punkty remisując 1:1 . Pozdrawiam !
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Belgia 1
St. Liege - Germinal Beerschot
Over 4.5 gola
4.33
Williamhill

Na dzisiaj wybrałem mecz z ekstraklasy belgijskiej. W 22 kolejce spotkań zmierzy się ze sobą Standard i Germinal. Gospodarze po 21 meczach plasują się na 6 pozycji w lidze, a goście są na przeciwnym biegunie. Ekipa z Beerschot zajmuje dopiero 14 miejsce i ich priorytetem na ten sezon będzie utrzymanie się w lidze. Stawiam w tym meczu na over 4.5 gola. Poniżej kilka zdań argumentujących. Po pierwsze obie drużyny zaliczają w tym sezonie wysokie wyniki. Gospodarze mieli 5 razy over 4.5 gola (między innymi 6:1, 3:2, 4:2, 6:2). Goście zaliczyli w obecnych rozgrywkach 4 razy +4.5 gola (7:1, 4:1, 3:2 i 4:2). Po drugie bezpośrednia historia ostatnich spotkań między Standardem, a Germinal to wysokie wyniki. 2 ostatnie mecze to rezultaty 3:2 dla Beerschot i 6:1 dla Liege. Jak widać obie drużyny lubią grać ze sobą ofensywnie, a co za tym idzie w ich meczach nie brakuje bramek. Dzisiaj moim zdaniem również kibice w Liege zobaczą co najmniej 5 bramek. Mój typ to 4:1 dla gospodarzy i over 4.5 gola.
⛔ 100

frombzg 241

frombzg

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Dania, Jack &amp; Jones Ligaen
Spotkanie: Bjerringbro/Silkeborg - Sonderjyske
Typ: Sonderjyske + X
Kurs: 4.50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Ostatnia kolejka poprzedzająca Mistrzostwa Świata, które za 2 tygodnie rozpoczną się w Hiszpanii. Okiem laika śmiało można powiedzieć, że faworyt w tym meczu jest tylko jeden. Nic bardziej mylnego. Czytając wywiady z trenerem gospodarzy, jak i z zawodnikami, temat MŚ pojawia się na każdym kroku. Czterech z nich: Jannick Green, Rasmus Lauge, Henrik Toft Hansen i Casper Mortensen zostali na te zawody powołani do kadry i wygląda na to, że bardziej żyją już samym turniejem niż meczem ligowym z Sonderjyske. Gospodarze mogą liczyć na miejsca 1-3 przed PO i przy rozstawieniu na pewno spotkają się z jakims słabszym rywalem. Ostatnie 3 mecze Bjerringbro/Silkeborg wygrywali zaledwie jednym golem, wliczając w to pojedynki z ogonem ligi - Skive i Viborgiem. Sonderjyske to rywal, który w PO powinien się znaleźć w granicach miejsc 5-8. To drużyna rzemieślników z dobrą obroną, a ostatnio z bardzo fajną skutecznością w ataku, gdzie brylują Rune Ohm i Mikkel Ibsen. Gości cechuje kolektyw i spokój w długo rozgrywanych akcjach. Trener gospodarzy zauważa, że ostatnie 3 wygrane pojedynki zagrali w 2 połówkach nerwowo i w tym meczu chcą uniknąć takiej sytuacji, ale ton tych wypowiedzi nie jest jakoś mobilizujący. Sami zawodnicy tez już żyją tym co za 2 tygodnie. Historia spotkań jest bardzo wyrównana i taki powinien być sam mecz, stąd ten kurs (wygrana gości po 7.50 też zagrana) jest ZDECYDOWANIE nie na miejscu.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Spotkanie - Anderlecht : Lierse
Typ - Over 3.5
Kurs - 1.88
Buk - Unibet !
Analiza - Na dzisiaj wieczór wybrałem mecz gdzie w Brukseli będą podejmować słabą i mizerną, że tak powiem drużynę - ale mimo tego, że jest słaba i mizerna nie należy jej lekceważyć.. Gospodarze u siebie, grają bardzo dobrze, strzelają jak na zawołanie, w dodatku, u siebie, co atutem jest własne boisko będą chcieli dla kibiców sprawić wiele przyjemności, zdobywając dużo bramek... Goście za dużo raczej nie będą mieli do powiedzenia, bo to gospodarze zaczną napierać od samego początku.. Będzie uciekał, od goniącej drugiej drużyny.. Waregem.. Anderlecht na 21 meczy, strzelił już 53 gole.. myślę, że do końca sezonu spokojnie do stu dobiją.. Dziś over wg mnie to pewniak, choć kursy jeszcze wczoraj były ciut wyższe, ale warto się łapać tego overa.. mimo że kusi over 2.5 do pierwszej połowy, ale już trudno, zdecydowałem, że będzie tak to nie może być inaczej.. Lierse na wyjazdach plasuje się strasznie słabo.. Ledwo co wygrali jedno spotkanie wyjazdowe, reszta to remisy i porażki.. Anderlecht, dziś to wygra.. kwestia tylko ile.. ;) a jeśli wpuści bramkę, to jeszcze i lepiej, bo wtedy gospodarzę będą bardziej zmotywowani.. Polecam ten typ na gorąco. ^^
Pooozdrawiam!
✅ 88

Otrzymane punkty reputacji: +17
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Spotkanie - Anderlecht vs Lierse
Typ - Anderlecht (handi -2)
Kurs - 1.95
Buk - Bet365
Drużyna z 1 miejsca w tabeli podejmuje drużynę z końcówki, która jest dość słaba. Zakończenie roku i własne boisko zmotywują Anderlecht do prezentów dla kibiców dlatego myślę, że będą co najmniej 2 gole. Jeśli więcej to zakład wejdzie.
kiepska analiza

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Dyscyplina: Koszykówka - Austria
Spotkanie:
Graz - Traiskirchen
Typ:
Traiskirchen under 73.5
Kurs:
3.25
Bukmacher:
WilliamHill
W spotkaniu inaugurującym 14.serię spotkań spotkają się ze sobą jedne z najsłabszych drużyn w lidze - UBSC Graz podejmować będzie Traiskirchen Lions.
Gospodarze mają na koncie 4 zwycięstwa z tego 3 odniesione na własnym parkiecie w 5 meczach.
Jeśli chodzi o zdobycze punktowe to u siebie rzucają średnio 83pkt, a tracą 81,4, jednak trzeba zauważyć, że znacznie mniej punktów tracą ze słabszymi drużynami, np. 79:70 z St.Polten czy też 98:69 z Oberwart.
Goście zamykają ligową tabelę z raptem 1 zwycięstwem odniesionym ze wspomnianym już St.Polten.
W 5 meczach wyjazdowych notują średnią 68.4 rzuconych punktów przy 84.8 straconych...
O składach raczej nie ma co pisać, bo zbyt wiele one nie powiedzą... Liderem gości jest R.Spasojevic, który rzuca blisko 20pkt na mecz. Wspomaga go najlepszy zbierający drużyny M.Bortolin, a reszta to statyści. Zazwyczaj gra 7-8 zawodników, więc wystarczy powstrzymać jednego z liderów i Lions nie istnieją...
W mojej ocenie linia punktowa jest zawyżona, bo ustawiona aż na pułapie ok.168... I tak jak gospodarzy stać na rzucenie ok 85 punktów, tak nie spodziewam się, ażeby gości zagrali jakiś super mecz w ofensywie.
Ok.70 pktów to powinien być ich pułap, dlatego też proponuję pograć pomniejszoną linię na ich zdobycz punktową, czyli under 73.5 @ 3.25 WilliamHill.
✅ 225
ledwo ...

Otrzymane punkty reputacji: +3
W 54

wesoly1991-69239

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Sweden Ligan
Spotkanie:
Lf Basket - Boras
Typ:Boras
Kurs:
1.62
Bukmacher:
William Hill
Analiza:
Lf Basket - Boras
Mecz 2 drużyn w lidze szweckiej, u których jedna za cel ma postawione utrzymanie się w najlepszej 8-semce i wejście do playoffów (mowa tu o ekipie Lulea Basket), natomiast dzisiejsi goście czyli drużyna Borasu będzie z pewnością w tym sezonie walczyć o najwyższe miejsca w kraju.Zacnę od tego, iż obie ekipy spotkały się w tym roku 3-krotnie i 3 razy wygrał Boras, który ma zdecydowanie lepszy skład i jest lepiej poukładaną ekipą.Aktualnie 3 miejsce i 4pkty straty do lidera Sundsvall.Bilans gości to 13 zw. i tylko 5 porażek.Teraz trochę o ekipie gospodarzy czyli Lf Basket.Jest to zespół tak jak wcześniej wspomniałem, który stawia sobie jako cel wejście do najlepszej ósemki(jak narazie plasują się na ostatnim 8 miejscu dającym wejście do play-off).Nie widzę dzisiaj innej opcji jak zwycięstwo Borasu, któremu najwidoczniej leżą mecze z LF Basket i wygrają oni dziś poraz 4 w tym roku z tą ekipą.
✅ 62

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom