>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 27.10.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
just-play 2

just-play

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Rosja: Premier League
Spotkanie: CSKA Moskwa - FK Krasnodar
Typ: 1
Kurs: 1.75
Bukmacher: Betclic
Analiza: Jak wiemy CSKA w ostatnich tygodniach nie zachwyca, w pięciu ostatnich meczach ligowych zdobyli ledwie 1 pkt, nie strzelając ani jednego gola, natomiast Krasnodar w pięciu ostatnich kolejkach zgromadził aż 12 pkt.
No, ale ile można przegrywać? Wiemy jaką marką była kiedyś drużyna z Moskwy, w końcu muszą zacząć punktować. I myślę, że dziś to właśnie nastąpi, uważam, że przełamią złą passę i zdobędą komplet punktów, a kurs dość wysoki.
kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +2
domel206 802

domel206

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Paris Masters ATP (kwali)
Spotkanie: Victor Hanescu vs Michał Przysiężny
Typ: 0 : 2
Kurs: 2.20
Bukmacher: Betclick
Analiza: Z góry proszę o usunięcie mojego przypadkowego posta.
Chciałbym zaproponować typ który wydaję mi się całkiem pewny, zacznę może od dyspozycji oby tych Panów : Ołowek ostatnio radzi sobie całkiem nieźle przegrywa tylko z zawodnikami którzy są od niego poprostu lepsi, o czym na pewno nie możemy powiedzieć w przypadku Hanescu. Jego forma to wielka kreska przegrywa mecze na zawołanie dopiero wczoraj przerwał serię 9 porażek z rzędu po prawie 2 godzinnym pojedynku wygrał z Sousą, kiedy to Przysiężny w ciągu niecałej godziny rozprawił się z Gicquelem. Oglądałem ostatnie spotkanie Ołowka był on w stanie przełamać samego Almagro wiec nie sądze aby dziś miał jakiekolwiek problemy z Rumunem który naprawdę jest w słabej dyspozycji seria 9 przegranych spotkań chyba mówi sama za siebie. Michał pokazuje ostatnio naprawde dobry Tenis dltego też stawiam dzisiaj na niego i przypomnę że np Michał potrafił odprawić w 2 setach Verdasco więc dlaczego z Rumunem miałbym grać więcej setów ?
Dla ostrożnych polecam czysty WIN Polaka ????

⛔ 100

W 9

wojtas128

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Kwalifikacje Paris
Mecz: S.Giraldo - P.Andujar
Typ: 2
kurs: 2.85
buk : betsson
Godz: 11:00
analiza: W dobrej formie jest ostatnio P.Andujar wygrał bez żadnych problemów wczoraj z L.Lacko który radzi w ostatnim czasie sobie bardzo dobrze pokazał swoje umijętności w ostatnim meczu a tu przegrywa 6:2 6:2. S.Giraldo wygrał zaś też dość gładko z D.Gimeno traver lecz sukcesów na swoim koncie nie ma żadnych. Warto postawić na Andujar który wygra dzisiejsze spotkanie.
⛔ 100

sergio1990 43

sergio1990

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja: Ligue 1
Spotkanie: Monaco-Lyon
Typ;2
Kurs: 8
Bukmacher:unibet
Analiza:hej witam mam dla was hit ligi francuskiej. 4 w tabeli monaco na wlasnym stadionie podejmuje Lyon ktory jest 14. gospodarze jeszcze nie zaznali smaku porazki w tym sezonie za to goscie maja spadek formy i graja ponizej oczekiwan. monaco ostatnio zwyciestwo przeplata remisem. Lyon w czwartek wygral u siebie w lidze europejskiej czy to oznacza ze koniec z kryzysem w tej druzynie?? kazdy kryzys sie konczy a mecz z Monaco to nie jest zwykly mecz to mecz na ktory pilkarze sie podwojnie koncentruja. Monako musi kiedys odniesc 1 porazke w sezonie a ze sport jest nieobliczalny wiec wszystko sie moze zdarzyc. moim zdaniem czysta 2 lub x2
⛔ 100

E 45

ecko

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie (Ekstraliga Czechy)
Spotkanie: Mountfield HK - C Energie Karlovy Vary
Typ: Mountfield HK (-1,5)
Kurs: 2.05
Bukmacher:bwin
Analiza:
Mecz 2 drużyny w tabeli z 12. Zdecydowany faworyt w tym meczu to Mountfield i myślę że spokojnie wygrają co najmniej 2 bramkami a nawet i 3. W tym sezonie drużyny grały ze sobą raz w Karlovych i wtedy Mountfield było lepsze wygrywając 3-0. Trzeba zaznaczyć że Karlove Vary to drużyna własnego lodowiska. U siebie grają zdecydowanie lepiej, na wyjeździe w tym sezonie mają bilans zdecydowanie najsłabszy, jedna przegrana po dogrywce i 6 przegranych w regulaminowym czasie, żadnej wygranej, bilans 12-25. Mountfied u siebie 3 wygrane w reg., 1 pod dogrywce, jedna przegrana po dogrywce i 1 przegrana w reg. czasie. Za Mountfieldem przemawia również aktualna forma, w ostatnich 5 meczach przegrali tylko raz z rewelacyjną Spartą która idzie jak burza, w ostatnim meczu wygrali 6-3 w Trzyńcu, gdzie przegrywali już 0-2, potem wychodząc na prowadzenie 5-2!! To świadczy o tym jacy mocni są. Wcześniej wygrana na wyjeździe 5-2 z Vitkovicami i mistrzem kraju Pilznem 4-1 u siebie. Karlove Vary zdecydowanie słabiej w ostatnim czasie. Ostatnie 5 meczy to 4 porażki co najmniej 2 bramkami i jedna wygrana u siebie. Dla mnie wygrana Mountfieldu 2 bramkami to pewniak.
⛔ 100

oskarx 41

oskarx

Użytkownik
Dyscyplina: ???? ATP Bazylea - Finale
Spotkanie: Juan Martin Del Potro v Roger Federer
Typ: Tie-break w meczu - Tak
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Dzisiaj finał turnieju w Bazylei. 5 i 6 zawodnik świata wg rankingu ATP, finezyjny Roger i skuteczny Del Potro.
Co ciekawe, obydwaj panowie rozegrali między sobą aż 17 meczów, w tym 11 tie-breaków!
Przypuszczam nawet, że przy dobrej dyspozycji serwisowej obydwu graczy, tie-break może paść już w pierwszym secie. Przede wszystkim Federer w tym sezonie nie był debeściak. Często się poddawał, odpuszczał mecze, wyrzucał piłki, ale w tym turnieju zauważyłem determinacje, troche gniewu spowodowanego, że już od dawna mu nie wychodzi, no i przede wszystkim &quot;walka&quot; o pierwszą 8-semke, co nie zdarzało mu się we wcześniejszej karierze, duma została nadszarpnięta i myślę, że Roger będzie chciał pokazać, że tak szybko się go nie pozbędziemy. Doskonałym momentem jest właśnie finał w Bazylei.
O Del Potro wiele rozpisywać się nie będę, jest w formie - dobry serwis, mocne piłki, styl gracza, który idealnie pasuje do &quot;wizji Tie-break&#39;a&quot;
✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +4
dobi 219,6K

dobi

Znawca - Premier League
Dyscyplina: ⚽ Piłka nożna, Premier League
Spotkanie: Swansea - West Ham
Kurs : 1,72
Buk: Bet365
Analiza będzie krótka, ale treściwa. Swansea gra przed swoją publicznością, gdzie grają dobrze, z kim mają wygrywać to wygrywają, a nawet z Liverpoolem zremisowali. Przegrali tu ze świetnym Arsenalem 1-3 i na inaugurację sezonu (z wtedy jeszcze dobrze grającym) 1-4. Tak to wygrane mecze, i dziś myślę że będzie podobnie, West Ham gra kiszkę, poza ostatnim szczęśliwym wyjeździe do północnego Londynu gdzie na WHL ograli Kogutów 0-3, zwycięstwo okazałe, ale na pewno nie odzwierciedla tego co się działo na boisku bo West Ham grał chaotycznie, drużyna nie poskładana tak jak należy, w przeciwieństwie do Swansea, które gra dobrą piłkę, co widać po ostatnich wynikach, w LE mieliby praktycznie pewny awans, gdyby nie pechowy karny w 93 minucie (który notabene zepsuł mi i pewnie wielu z was kupony..) z Valencią na wyjeździe 0-3, z St. Gallen u siebie 1-0, w lidze z ost. Sunderlandem okazałe zwycięstwo 4-0, dziś liczę na kolejny win u siebie, jest to bardzo prawdopodobne, ale to przecież piłka i wszystko się może zdarzyć, jednak polecam kurs, powodzenia ! ???? Pomogłem? Kliknij dzięki ;)
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
bedegie1946 9

bedegie1946

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa Polska
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Zawisza Bydgoszcz
Typ: Zawisza Bydgoszcz
Kurs: 4.25
Bukmacher: Bwin
Analiza :
Niedziela 27 października w cieniu szlagieru meczu Lech - Legia, odbedzie sie moim zdaniem również ciekawe spotkanie miedzy jedynastym w tabeli Śląskiem a dwunastym Zawiszą. Oba zespoły dzieli jedynie punkt. Śląsk po pamiętnej końcówce w Zabrzu jest podłamany , Zawisza natomiast po rozbiciu w drugiej połowie Wisły wiedzą że mogą wygrać z każdym. W drużynie gospodarzy brak kreatora gry Mili(kontuzja) i to własnie dzisiaj ich pogrąży. W Zawiszy 3 podstawowych zawodników również nie zagra : Kamil Drygas , Michał Masłowski oraz &quot;Vasco&quot; lecz w druzynie beniaminka są godni zastępcy. Licze dzis na dobry mecz i wygrana Zawiszy który wskoczy do 8.
Pozdrawiam
⛔ 100 / powtórzenie

Otrzymane punkty reputacji: +5
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Allsvenskan
Spotkanie:
Djurgården-Gefle
Typ: 1 AH-1
Kurs: 1,9
Analiza:

Ciekawy mecz pod koniec sezonu pomiędzy Djurgården a Gefle. Goście praktycznie nie są zagrożeni spadkiem. Dlaczego wybrałem ten mecz skoro nikt nie gra o nic ? A mianowicie trener gospodarzy będzie prowadził ostatni raz zespół przed własną publicznością, ponieważ po sezonie odchodzi objąć Norweską kadrę (nie jestem pewien czy chodzi o kadrę, ale na pewno odchodzi z zespołu). Na mecz zostało sprzedanych 16 tys biletów co może świadczyć ze zawodnicy będą mega zmotywowani żeby dzisiaj wygrać i godziwie pożegnać się z trenerem. W składzie gości ponadto są jakieś osłabienia w formacji w defensywnej co jeszcze bardziej potwierdza ze wybór jest dobry.
⛔ 100

L 88

lenny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Portuguese Liga
Mecz: FC Porto - Sporting Lizbona
Kurs: 1,62
Bukmacher: bet365
Trochę jestem zdziwiony, że nie podano jeszcze tego typu. Dla mnie to niemalże pewne, że tutaj wygra drużyna gospodarzy. Możliwe, że niektórych peszy tutaj wynik ostatniego meczu Porto a było to spotkanie z Zenitem St. Petersburg w Lidzie Mistrzów, gdzie na swoim stadionie Porto oberwało 1-0 ale trzeba zauważyć, ze od 7 minuty grali w 10 po czerwonej kartce. Odnośnie dzisiejszego meczu to jest masa argumentów przemawiająca za wygraną gospodarzy. Zacznę może od ostatnich spotkań między tymi drużynami na stadionie w Porto. Na swoim stadionie ze Sportingiem, Porto wygrywa cyklicznie od roku 2009. Do tego nie trzeba chyba wspominać, że gospodarze są głównym faworytem do tytułu. Kadrowo Porto też wygląda lepiej: na mecz nie został powołany tylko lekko kontuzjowany Quintero. Ale normalnie zagrają m.in: Jackson, Varela, Alex Sandro. W tabeli Porto prowadzi a na drugim miejscu jest właśnie Sporting, który traci 2 punkty. Ten mecz to bez wątpienia hit kolejki, przez co można się spodziewać sporo emocji. Ale ja spodziewam się też tu czystej wygranej FC Porto. Początek tego meczu o 20.45 ????
✅ 62

kid7 485

kid7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Chelsea - Manchester City
Typ: Chelsea
Kurs: 2,37

Analiza:
Trochę się zastanawiałem, który mecz typować, bo miałem w głowie dwa do wyboru - te z rangi klasyków ligowych i zamiast meczu Lecha, wybrałem angielską ligę. Magia Mourinho chyba najjaśniej świeci w Londynie, co ostatnio widać po uzyskiwanych wynikach. Po początkowej czkawce w LM (z Basel) czy w lidze z Evertonem ich gra odzyskała blask, a defensywa (dziś chyba wzmocniona Cole&#39;em) również robi postępy. Ich ostatnich 7 meczów to 6 zdecydowanych zwycięstw (co najmniej dwu-bramkowych) i jeden remis w derbach z Tottenhamem. Jak to na Wyspach, zespoły często unoszone dopingiem własnych kibiców są nie do &quot;zajechania&quot; i tak jest na Stamford Bridge, gdzie gospodarze w tym sezonie mają bilans 4-0-0 (10:2)! Wiadomo jakim taktykiem jest Mou, szczególnie w defensywie, stąd małe straty bramkowe - myślę, że te kilka miesięcy jego pobytu w Chelsea powoli przekłada się na wyniki - odrodzony Torres ma chyba najlepszy swój okres w klubie z Londynu, plus Eto&#39;o zdaje się także wracać na swoje stare tory. Innymi słowy są w gazie. Z kolei Man City też nie mają najgorszego okresu, ale... No właśnie, klubowi z Etihad Stadium nie wiedzie się idealnie - wpadki z Aston Villą, Cardiff czy Stoke (wszystkie trzy mecze na wyjeździe) oraz katastrofa z Bayernem, pozwalają myśleć, że w ich przypadku pieniądze nie zawsze dają wyśnione sukcesy. Rywal Manchesteru Utd zza miedzy w obecnym sezonie na wyjeździe nie zachwyca, bo statystyka na poziomie 1-1-2 (7:7) klubu walczącego o mistrzostwo i mające wielkie ambicje, niee jest dobrym prognostykiem. Śmiem twierdzić, że Chelsea ogranie może nawet i handicap w tym meczu, bo jeśli Man City traci na wyjeździe średnio prawie 2 bramki, a Chelsea ma stalową obronę, to nie widzę innego wyniku jak zwycięstwo gospodarzy. H2H niewiele tu zmienia, bo jak spojrzymy na historię, gdy w klubie był Jose M., spotkania tych dwóch teamów były zdecydowanie na korzyść Londyńczyków, a więc czekamy do godziny 17-tej...
✅ 137

Otrzymane punkty reputacji: +6
zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Veria - Giannina typ 1 kurs 1,91 William Hill 100/100

Zdecydowanie jest to dla mnie TYP DNIA na obecna chwile w bet fair poszlo na ten zaklad 134,640 € z czego 94% ludzi zabilo 1 !!!!!!!!!!!!!! Gospodarze beda bez Da Costa 3/0 , Ostojic 7/0 , Barbas 6/0 . Goscie bez Vincente 3/0 i Chavez 7/2 Spodziewam sie ze gospodarze rozstrzygna to spotkanie na swoja korzysc miedzy 60 a 90 minuta meczu . Sa od 6 meczy bez wygranej i sadze ze dzisiaj moze nastapic przelamanie . GRAMY !
kiepska analiza

R 184

ramos4

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Florida - Tampa
Typ: Tampa
Kurs: 2.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dzisiaj zdecydowalem sie na ten, gdy spojrzalem na kurs na gosci. &quot;Pantery&quot; nie graja zbyt dobrze, w 11 spotkaniach odniesli 3 zwyciestwa w tym jedno po dogrywce. Gracze Tampy sa bardzo dobrze dysponowani, zajmuje wysokie, piate miejsce w Konferencji Wschodniej. Wlasciwie wszystkie atuty w tym spotkaniu sa po ich stronie. Florida w ostatnich pieciu domowych spotkaniach wygrala zaledwie raz - po karnych z Minnesota. Poza tym Tampa ma genialna pare - Stevena Stamkosa i Martina St. Louisa, ktorzy sa ostatnio fenomenalnie dysponowani. Ja zagram za drobne.
Powodzenia!
Po OT czy 60&#39; :?:
Brak danych precyzujących zakład

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Piłka nożna - Niemcy - Bundesliga I - godz. 15.30
Mecz: Borussiam M&#39;gladbach (8) - Eintracht Frankfurt (13)
Typ: Borussia -1 AH
Kurs: 3.20
Buk: Bet365
Analiza:
Wczoraj zabrakło bramki w Leverkusen i się nie udało. Dziś troche bradziej zachowawczo ale po wyższym kursie gram w stronę Gladbach. Drużyna w tym sezonie typowo własnego boiska. Kurs na czystą 1 bardzo dobry ale ja dziś trochę zaryzykuję i postawie na azjatyckie handi -1. Frankfurt na tygodniu grał mecz w LE. Wygrany co prawda u siebie ale jakiś rewelacji w meczu nie było. Ot nie za ciekawy rywal i zwycięstwo 2:0. Gladbach za to cały tydzień miało na odpoczynek. Mam nadzieję, że będzie to kolejny plus po stronie gospodarzy.
Dodatkowo h2h wyraźnie w ostatnim czasie na korzyść Borussi. Ostatnie 4 mecze to zwycięstwa Gladbach. Mam nadzieję, że tą serię Gladbach podtrzyma i wygra więcej niż jedną bramką. Pozdrawiam i życzę owocnej kolejki ;)
✅ 220

Otrzymane punkty reputacji: +7
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Atletico Madryt - Betis
Atletico powyżej 3,5 gola
4,33
Bet365

Kursy na over w meczu Atletico miło odbił w górę. U gospodarzy zabraknie tylko Leo Baptistao (do tej pory rola rezerwowego) i Ardy Turana - tu osłabienie dość spore, ale wobec tej absencji szanse dostanie mega zdolny Oliver Torres i mam nadzieję, że wykorzysta swoją szansę.
Betis w obronie bez Amayi i Paulao. Do tego standardowo zabraknie Rubena Castro i Xavi Torresa. Brak Verdu to też spore osłabienie, bo przyszedł on z Espanyolu z myślą o kreowaniu gry. Atletico będzie cisnąć drużynę z Sewilli bardzo mocno. Betis nie da rady się tak długo bronić, bo ich obrona jest tragiczna. Statystyki do końca tego nie obrazują, ale w meczu z Elche, który nie był specjalnie atrakcyjny, padły 3 bramki. Getafe wcześniej też na spokoju wsadziło 3 bramki, a w poprzednim sezonie Betis słynął ze świetnej kontry. Powolni zawodnicy Getafe byli perfekcyjni do przełamania, a jeśli nie zrobili tego z nimi, to nie zrobią też z Atletico.
Matareca skapitulowały ostatnio w Barcelonie więc muszą spiąć poślady. Dziś piekło pochłonie Calderon. Mecz bardziej z gatunku Atletico - Almeria/Rayo niż Atletico - Osasuna. Bez dwóch zdań
✅ 333

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Spotkanie: Chelsea - Manchester City
Typ: suma rzutów rożnych w meczu - powyżej 13
Kurs: 3.20
Analiza: Jakże ciekawie zapowiada się dzisiejsze spotkanie w Londynie. Chelsea podejmuje Manchester City i wskazanie tutaj faworyta to jak typowanie orzeł/reszka. Właściwie trzeba by przetestować ten system typowania wyników.... Obie ekipy grają w tym sezonie na swoim zwykłym wysokim poziomie przegrywając sporadycznie i okupują lokaty tuż pod podium. Typuje w tym meczu rożne, bo po 1 gra Manchester City który jak żadna dróżyna jest maszynką do wykonywania rożnych, z rógiej strony mamy Chelsea która jeśli chodzi o rożne to różnie to bywa, zależy czy rywal się muruje czy nie. Liga Angielska to raj do grania na rożne, ten mecz to bardzo dobry mecz w tym kierunku. Najlepiej gdyby Chelsea strzeliła pierwsza i się cofnęła wtedy o rożne jestem raczej spokojny. City rożne na mecz w PL ma około 8 do 9 . Natomiast Chelsea średnio 5-6. Rożne to zawsze jest troszkę loteria więc ze stawką spokojnie jednak po takim kursie w takim meczu żal nie spróbować.

⛔ 100

kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Ekstraklasa
Lech Poznań - Legia Warszawa
typ: 1/1
kurs: 4,60
buk: WilliamHill
analiza:
Mecz na szczycie. Spotkanie miedzy zespolem z Poznania, a zespołem z Warszawy zapowiada sie bardzo emocjonujaco. Piłkarze wybiegna na boisko o godzinie 18:00.
Sytuacja w tabeli:
Legia zajmuje 2 miejsce z dorobkiem 27 pkt(jeden mecz mniej od Górnika)
Lech przez słaby start plasuje sie na pozycji 6 z 19 pkt.
Forma Legii:
24.10.13 LIG Trabzonspor Legia Warszawa 2 : 0
20.10.13 TMO Legia Warszawa Piast Gliwice 4 : 1
06.10.13 TMO Wisła Kraków Legia Warszawa 1 : 0
03.10.13 LIG Legia Warszawa Apollon 0 : 1
28.09.13 TMO Legia Warszawa Śląsk Wrocław 2 : 1
Forma Lecha:
19.10.13 TMO Lechia Gdańsk Lech Poznań 1 : 4
05.10.13 TMO Podbeskidzie B-B Lech Poznań 0 : 0
29.09.13 TMO Lech Poznań Widzew Łódź 1 : 0
23.09.13 TMO Piast Gliwice Lech Poznań 0 : 2
20.09.13 TMO Lech Poznań Pogoń Szczecin 1 : 2
Jak widac goście ostatnio nie graja tego co oczekiwaliby kibice. Ostatnio porazka z Trabzonsporem. Wczesniej jeszcze ze słabym Apollonem porazka kompromitujaca na wlasnym boisko.
Lech zaś &#39;odżył&#39;. Zaczeli grac fajna dla oka pilke. W ostatnich spotkaniach bylo widac duze zaangazowanie ze strony zawodnikow. Na pewno trener Rumak dał jakis imupls i w klubie dzieje sie coraz lepiej.
LECH POZNAŃ: Maciej Gostomski - Kebba Ceesay, Hubert Wołąkiewicz, Marcin Kamiński, Barry Douglas - Łukasz Trałka, Rafał Murawski - Gergo Lovrencsics, Kasper Hamalainen, Szymon Pawłowski - Łukasz Teodorczyk
LEGIA WARSZAWA: Wojciech Skaba - Łukasz Broź, Jakub Rzeźniczak, Dossa Junior, Tomasz Brzyski - Ivica Vrdoljak, Tomasz Jodłowiec - Henrik Ojamaa, Dominik Furman, Jakub Kosecki - Wladimer Dwaliszwili
W druzynie Legii zabraknie motora napedowego, ktorym jest Radovic. To na pewno wielka strata dla Jana Urbana. Bowiem zawodnik ten potrafi wziac gre na siebie i sam zadecydowac o losach spotkania. Dzisiejszy jego brak na pewno bedzie widoczny.
Uwazam, ze typ moze wejsc gdyz Legia nie jest w optymalnej formie. Zawodnicy Lecha beda niesieni przez doping swoich kibicow. Na pewno nie beda odstawiac nogi. Co za tym idzie to bedzie mecz walki. Dlatego typ kieruje w strone gospodarzy
⛔ 100

kreciko10 772

kreciko10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Serie A
Spotkanie: Lazio - Cagliari
Typ: Lazio
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Ostatni mecz 9 kolejki w Serie A, Stołeczny klub podejmuje Cagliari. Lazio nie jest w jakiejś wyśmienitej formie dopiero 10 lokata jednak w przypadku zwycięstwa awanasuja na miejsce 7. Cagliari typowy średniak ligi włoskiej z celem utrzymania się w lidze i jak narazie nieźle im to 13 miejsce i tylko jeden punkt mniej niż Lazio. Jednak moj typ bedzie kierowany ku Lazio, ponieważ Lazio w tym sezonie jeszcze nie przegrało na własnym stadionie, zaś goście nie potrafili wygrać ani razu na wyjeździe, dodatkowo Calgiari ostatni raz na wyjeździe z Lazio wygrali w 2009 roku.
Braki Kadrowe:
Lazio: Obrońcy - Konko(2mecze/180minut/0goli), Lulic(7meczy/630minut/2gole), Mniej znaczne osłabienia Biava(1mecz/15minut/0goli) Alfaro (0meczy/0minut/0goli)
Cagliari: Brak podstawowego pomocnika Ekdal(Dopóki nie złapał kontuzji wystąpił we wszystkich 5 meczach)
Prawdopodobne składy:
Lazio: Marchetti – Cavanda, Ciani, Cana, Radu, Candreva, Ledesma, Keita, Felipe Anderson, Klose, Perea
Cagliari: Agazzi – Perico, Rossettini, Astori, Murru, Cabrera, Conti, Nainggolan, Cossu; Pinilla, Ibarbo.
✅ 75

whosayko 1

whosayko

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka nożna, Francja: Ligue 1
Spotkanie: AS Saint Etienne - Paris Saint Germain, 21:00
Typ: 2.
Kurs: 1.77
Bukmacher: Betsson
Analiza:
sie-siemanko! dzisiaj tak na szybkości chciałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat meczu AS Saint Etienne - Paris Saint Germain
Dlaczego PSG?
✅ Ostatnie wyniki wskazują jasno &quot; wygrywamy wszystko i wszędzie, bo KTO BOGATEMU ZABRONI? &quot;
✅ Trener Blanc sam chyba nie wierzy w to co się aktualnie dzieje w Paryżu. Skleił zbiór gwiazd w kolektyw, stworzył coś co nazywa się w niektórych kręgach DRUŻYNĄ! (kurde przecież ich mecze aż się przyjemnie ogląda! :grin: )
✅ Ibra przechodzi sam siebie , życiowa forma. Jak dla mnie , zawodnik w aktualnie najlepszej formie na świecie.
✅ statystyki mówią same za siebie:
Ostatnia porażka?
17.04.2013 - w pucharze Francji z Evian w rzutach karnych.
Remisy? W meczu &#39; na szczycie&#39; z Monako 1-1 , wcześniejsze &#39;wpadki&#39; to dwa pierwsze mecze sezonu - jednobramkowe remisy z Montpellier 1-1 i z Ajaccio 1-1 (warto zwrócić uwagę że w tym meczu PSG oddało 40 strzałów , drużyna gości AZ JEDEN , dominacja totalna -&gt; brak skutecnzości)

Co może pójść nie tak?
Stade Geoffroy-Guichard to bardzo ciężki teren , Saint Etienne wyjdzie zmotywowane , pewne jest to że będą gryźć murawę do samego końca i nie odstawią nogi przy żadnym zagraniu!
Do składu zielonych wraca po zawieszeniu najlepszy strzelec Romain Hamoum.
Ale czy to wystarczy...? ;)
Moim zdaniem kurs na PSG to kolejny &#39;prezent&#39; od bukmacherów i grzechem byłoby nie zagranie! ;)
Dla bardziej odważnych polecam handikap [Saint Etienne - Paris SG] ( 1. - 0 ) : 2 [3.00]
powodzenia! :gool:
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom