>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.05.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 965,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 27. Maja

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina:koszykówka NBA
Godzina:3:05
Mecz:Warriors-Thunder
Typ:under 221.5
Kurs:1.91
Buk:bwin

Analiza: Wczoraj niestety nie dali mi opublikowac na forum wygranego typu ale co sie odwlecze to nie ucziecze...Dziś oczywiście wszyscy znów będą grać overy na to spotkanie ale nie ja.Bukmacher wie że ponad 70% ludzi stawia overy dlatego je zawyżają jak się da. Dziś po raz kolejny myślę że będzie under ponieważ nie grzeszą skutecznością gospodarze i wątpię żeby nagle zagrali mega mecz. Oklahoma za to trochę się wystrzelała w ostatnich dwóch meczach.Tylko dogrywka może dać myślę over ale na nią nie liczę bo te dwie drużyny nie grają kosz za kosz tylko mamy blowouty w tej serii...

⛔ 100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Frenc Open
Godzina: 11:00
Mecz: Raonic - Martin
Typ: over 32.5 gemów
Kurs: 3.25
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Trzecia runda turnieju Wielkoszlemowego, spotykają się rówieśnicy, 9 w rankingu Raonic vs 133 Martin, lecz wiele pozycji wskoczy za przebrnięcie dwóch rund, mówi się o miejscach w okolicach 90-95, więc ok 40 pozycji wyżej. Fajny awans już. Jutro murowanym faworytem jest Milos i innej opcji niż jego zwycięstwo tutaj nie ma, przewiduję 3-1. Lecz zamiast overu setowego w podobnym kursie wybieram ten gemowy, Martin traci tu bardzo mało gemów z własnego podania, a taką linię mogą pokryć i 3 sety, zakładając np wynik 7:5, 7:5, 6:3, czy 7:6, 6:4, 6:4. Martin gra na prawdę fajny turniej i tanio skóry nie sprzeda, widziałem jego prawie cały mecz w poprzedniej rundzie z Poullie który był naprawdę w niezłej formie , lubiący mączkę, a tu nie dowierzałem, 0-1 w setach, 0-2, 0-3?:O Pojechał go 3-0. Raonic ma na rozkładzie dwa mecze po 3-0, z Mannariano i Tipsareviciem, raz pokrył wspomniany over, z Mirko. Raonic wygra 3-0 lub 3-1 lecz po naprawdę ciężkim meczu, ten chłopak naprawdę bardzo fajnie prezentował się z Lukasem Poullie, a przypomnijmy, że H2H z ich wspónych występów, to jedno zwycięstwo Raonicia (2-1), bo tylko raz ze sobą grali i tam również było wysoko w setach, 6-4, raz w taju. Było to co prawda 5 lat temu, ale wtedy to jednak Raonic był obecującym super prezentującym się chłopakiem a tamten typowym no-name , i o tym miejscu co ma teraz to tylko marzył, a jednak urwał mu seta, a grało się do dwóch, teraz może być podobnie, ale jeżeli nie, to i tak przewiduję pewne pokrycię lini overowej, może dwa tie-breaki? Może 4 sety? Kurs na to mega, nie proporcjonalny do ryzyka! Pozdrawiam!

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +10
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nozna Towarzyskie
Godzina : 20:45
Spotkanie Anglia-Australia
Typ: over 4.5
Kurs 4.6
Buk Unibet
Analiza:

Na dzień jutrzejszy wybrałem spotkanie w którym przygotowująca się do Euro 2016 ekipa Anglii na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Australii, gospodarze oczywiście sa zdecydowanym faworytem do wygranej w tej rywalizacji z niżej notowanym rywalem, który czasem potrafi nas zaskakiwać nie tylko pozytywnie,ale i negatywnie na przykład porażką z zespołem z Jordanii, gospodarze na grając swoje ostatnie spotkania myli się rzadko poprzednie 20 meczy to tylko 2 porażki z Hiszpanią oraz Holandią, remisy z Irlandią włochami oraz Kostaryką , poza tym same wygrane a grali między innymi z takim ekipami jak : Nemcy , Francja oraz ostatnio Turcja, moim zdaniem w tym meczu zobaczymy sporo bramek dla Anglii, która przed turniejem będzie chciała podnieśc swoje morale, stawiam wiec na ich wysokie zwycięstwo , myślę że przyjezdni w tym meczu rownież co najmniej raz będą w stanie trafić do siatki swoich rywali, mój typ to wynik 4:1 dla Anglii po 90 minutach tego spotkania.

⛔ 100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 2:05
Mecz: Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning
Typ: Pittsburgh Penguins over 4 gole (4=zwrot)
Kurs: 3.8
Buk: unibet

Na zwycięzce tego pojedynku czekają już w finale Rekiny, oba półfinały godnie reprezentowały cztery ekipy natomiast dzisiejszego finalistę wyłoni ostatni siódmy mecz.Dzisiaj ostatnie półfinałowe spotkanie odbędzie się w Pittsburghu, pojedynki półfinałowe między Błyskawicami i Pingwinami były bardzo zacięte i również przewrotne jak spotkania drugiej pary.Pingwiny miały sporo problemów z Błyskawicami u siebie, w pierwszym meczu przegrali 1-3, w kolejnym drugim z rzędu spotkaniu u siebie wyrównali stan rywalizacji jednak dopiero w OT, rozegrali u siebie jeszcze jedno spotkanie które przegrali również w OT także bilans półfinałowy Pingwinów na własnym terenie to 0-2-1 w regulaminowym czasie ale stan rywalizacji jest 3-3 2x pokonali pewnie TB na ich terenie (2-5, 2-4) i dzisiaj przynajmniej mam taką nadzieje że się zrehabilitują grając u siebie no bo już kolejnej okazji nie będzie, ten kto dzisiaj polegnie zapomni o Pucharze. Mecz dzisiaj z pewnością o większym smaczku niż reszta, obie ekipy są pod toporem i nie będzie kalkulacji, osobiście widzę w finale Pingwiny i choć mogę się mylić bo taki jest sport myślę że zwycięzca pojedynku nabije dzisiaj sporo bramek, tak jak to miało miejsce w drugim meczu rozegranym dzisiejszej nocy.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 3:00
Spotkanie:
Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
Typ: Golden State Warriors (handi -17,5 pkt.) AH
Kurs: 5,00
Bukmacher: William Hill
Analiza:

Oklahoma City Thunder już są jedną nogą w finale, bo prowadzą 3:1. Teoretycznie mogą już dziś awansować do finału, ale moja opinia jest taka, że to za wcześnie i dopiero u siebie wygrają. Thunder mogą mocno odpuścić w tym meczu i wszelkie siły zebrać na mecz w Oklahomie i przyznam szczerze, że po cichutku na to liczę grając tak wysoki handicap na Golden State Warriors. Te play-off są jakieś dziwne, bo mnóstwo meczów kończy się blowoutami. Tutaj też już mamy trzy blowouty na cztery rozegrane mecze. Ostatni mecz na parkiecie Warriors zakończył się ich bardzo wysokim zwycięstwem 118:91. Nie od dzisiaj wiadomo, że Golden State Warriors u siebie lubią niszczyć drużyny przyjezdne i bardzo wyskie zwycięstwa nie są w ich przypadku rzadkością. Po dwóch upokarzających meczach w Oklahomie teraz Warriors zrobią wszystko, żeby nie tylko wygrać spotkanie, ale też solidnie dołożyć Thunder, tak jak oni im dołożyli w dwóch ostatnich meczach.

⛔ 100

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Mistrzostwa Ameryki Pol.
Godzina: 1:00
Spotkanie:Wenezuela-Brazylia
Typ: Wenezuela
Kurs: 10
Bukmacher: 365
Analiza:

Brazylia to duzy faworyt tych mistrzostw, mimo to kurs na Wenezuele grubo przesadzony. Wenezuela jest gospodarzem tych mistrzostw. Szansa na niespodzianke bardzo duza. Wczoraj Brazylia zagrala bardzo slabo przeciwko Argentynie, natomiast Wenezuela, dosc latwo pokonala Kolumbie. Pozim tych mistrzostw, jest zenujacy, zawodniczki, czesto przewracaja sie o wlasne nogi, tym wieksza szansa na niespodzianke. Przed chwila skonczyl sie mecz Kolumbia-Argentyna, wygrala Kolumbia po kursie 8.00!! Delikatnie mozna zagrac.

⛔ 100

sinobrody 1,3K

sinobrody

Forum VIP
Dyscyplina: Baseball
Godzina: 01:10
Spotkanie: Colorado Rockies vs. Boston Red Sox ( Jon Gray vs. Clay Bucholz)
Typ: Boston Red Sox więcej hits w 1. innningu
Kurs: 2.35
Bukmacher: Bet 365
Analiza:

Boston to najlepsza ofensywa ligi i team, który jest bodajże drugi pod względem ilości runs zdobywanych w pierwszej zmianie. Wczoraj, kiedy przez dwie zmiany chłopaki nic nie obiły komentatorzy zachodzili w głowę co się dzieje ???? bo to ewenement. Dziś John Farell dokonał paru roszad i m.in. Jackie Bradley Jr. został lead off manem czyli uderza jako pierwszy. Pierwsza 6tka graczy Red Sox ma średnią powyżej 0.300. Powinni go obić i to miło. Jon Gray w ostatnich 4 grach aż dwa razy pozwolił na runs w pierwszej zmianie. Dziś stanie na przeciwko najlepszemu ofensywnie teamowi w mlb, na stadionie Fenway Park i pierwszym pałkarzem będzie gracz, którzy zaliczał uderzenie w ostatnich 29 grach a potem nie będize łatwiej. Powodzenia

✅ 135

tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Roland Garros
Godzina: 12:30
Spotkanie: Ivo Karlovic - Andy Murray
Typ: Ivo Karlovic +6 gemów (AH)
Kurs: 2.37
Bukmacher: PinnacleSports

Na dziś mam typ z tenisa. Najwyższy zawodowy tenisista zmierzy się z Andy&#39;m Murray&#39;em.

Nie ma żadnych wątpliwości, kto tu jest faworytem. Choć po ostatnim meczu Andy&#39;ego można mieć wątpliwości. Nie trafił chyba z formą na ten turniej. W poprzednim meczu przegrywał już nawet 1:2 w setach z nikomu nieznanym z dużych imprez Bourgiem. Murray duzo lepiej prezentował się tydzień temu, gdy wygrał finał z Djokovicem.

Mimo to ciągle faworytem jest Murray. W bezpośrednich pojedynkach z Karlovicem ma bilans 6-0. Brzmi miażdząco? Jeśli wspomnimy, że w tych 6 meczach było aż 8 tie-break&#39;ow już tak się nie wydaje. A jeśłi wspomnimy, że we wszystkich meczach dzisiejsza linia starczyłaby we wszystkich meczach to okazuje się, że typ jest bardzo prawdopodobny.

Jak wiadomo Ivo Karlovic jest tenisistą serwisu i nie wyobrażam sobie, że Murray mógłby przełamać Karlovica kilka razy. Myślę, że co najmniej jeden set zakończy się tie-breakiem. Zostają wtedy 2 przełamania do wykorzystania. Osobiście uważam, że w spotkaniu będą 2 tie-breaki - z czego jednego może nawet wygrać Karlovic.

Powodzenia

⛔ 100

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Roland Garros
Spotkanie: Annika Beck - Irina Begu
Typ: Begu -3,5 gema
Kurs: 1.88
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza: Dziś w trzeciej rundzie French Open Niemka Annika Beck zagra z Rumunką Iriną Begu i to właśnie zawodniczka z Rumunii w mojej opinii jest faworytką tego spotkania. W tym sezonie przez pierwsze 2,5 miesiąca Begu nie ugrała praktycznie nic, ale ta zapaść była spowodowana przez zmaganie się z kontuzją. Po jej wyleczeniu, prezentuje topową formę. Sezon na mączce to jedno wielkie pasmo sukcesów Iriny, półfinał w Charleston po pokonaniu Garcii i Puig, po niepowodzeniu w mniejszym turnieju w Rabacie ćwierćfinał turnieju 1000 w Rzymie oraz półfinał turnieju 1000 w Madrycie! Imponujące rezultaty sprawiły, że Begu słusznie określana jest &quot;czarnym koniem&quot; rozgrywek. W dwóch majowych turniejach najwyższej rangi na świecie prócz Wielkich Szlemów ma na rozkładzie Bouchard, Muguruzę, McHale, Azarenkę, Doi czy Kasatkiną. Czy więc nazwisko Beck wywołuje zdenerwowanie u kibiców Begu przed dzisiejszym meczem? Śmiem wątpić. W tym turnieju oba swoje mecze Irina wygrała w 3 setach, pokonując Amerykanki: Mattek oraz Vandeweghe. Z Coco stoczyła epicki bój, zakończony wynikiem 6-7 7-6 i 10-8 w decydującym secie. Niektórzy mogą nie docenić tego rezultatu, gdyż Vandeweghe nie jest mistrzynią mączki, jednak należy zauważyć iż z roku na rok clay robi się coraz bardziej przystępny dla tenisistek i tenisistów, preferujących hard. Vandeweghe jest zawodniczką, która w pojedynczym meczu jest w stanie ograć niemal każdą rywalkę, a w tym roku przekonały się o tym między innymi Stosur, Suarez-Navarro, Bencic czy Karolina Pliskova. Rezultat Iriny należy więc potraktować z uznaniem, a po zahartowaniu w trudnym, nerwowym boju, powinna teraz złapać więcej luzu i grać w tym turnieju na poziomie z Rzymu i Madrytu. Rywalkę ma w moim odczuciu słabszą, niż w poprzedniej rundzie. Beck co prawda rok temu wyeliminowała sensacyjnie z tego turnieju Agnieszkę Radwańską, ale w tym sezonie w rozgrywkach WTA notuje kiepski bilans 13-14. Na mączce przegrała 4 z 5 swoich pierwszych spotkań w cyklu, w poprzednim, mniej ważnym turnieju w Norymberdze przyszło przełamanie, ograła Pereirę, Gibbs i Friedsam, ale nie przeceniałbym wyniku turnieju w tygodniu poprzedzającym Wielki Szlem, bo zawodniczki nie zawsze prezentują się w nich na maxa, a i rywalki nie były z najwyższej półki. Tutaj Beck ograła dwie Ukrainki, Zanevską i w drugiej rundzie, tak jak Begu po grze na przewagi w końcówce, Bondarenko. Można więc stwierdzić, że przeciwniczki miała łatwiejsze od Rumunki. Beck to solidna zawodniczka, potrafiąca dobrze przebijać piłkę, jednak w tym spotkaniu przewiduję, iż nie będzie w stanie postawić się ofensywie Begu. Irina w tym sezonie prezentuje się o wiele lepiej od swojej rywalki, jest w życiowej formie i to idealny moment, by potwierdziła dyspozycję awansem do 4 rundy French Open.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ŚWIAT: Mecze Towarzyskie
Godzina: 20:45
Spotkanie: Irlandia - Holandia
Typ: BTS
Kurs: 1.90
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Na dzisiejszy dzień do dubelka znalazłem sobie taki bts-ik z towarzyskich. Irlandia już za kilka dni rozpocznie batalię w Mistrzostwach Europy więc muszą być już gotowi i wypadałoby się sprawdzić więc o niestrzeleniu bramki przez nich nie ma mowy szczególnie, że w grupie na tej imprezie zagrają z bardzo wymagającymi rywalami: Szwecją, Włochami i Belgią. Drużyna Martina O&#39;Neilla zagrała już dwa pierwsze spotkania kontrolne po eliminacjach do Euro 2016, w pierwszym po golu Clarka z trzeciej minuty pokonała Szwajcarów, a w drugim zremisowała ze Słowacją strzelając dwa gole z rzutów karnych.
Holandia któż z nas nie zna nie zna tej ekipy chociaż ostatnimi czasy gra nie idzie im tak jak dawniej o czym może świadczyć brak awansu nawet do baraży Euro 2016 który był bez wątpienia największą niespodzianką kwalifikacji do tej imprezy. Pod wodzą Guusa Hiddinka i Danny Blinda Oranje wygrali tylko cztery z dziesięciu meczów i okazali się gorsi od Czechów, Islandczyków i Turków. Sam ten fakt sprawia jednak, że reprezentacja Holandii jest teraz z pewnością najbardziej rozchwytywanym rywalem, bo z jednej strony nadal posiadającą klasowych zawodników, a z drugiej budującą kadrę na następne eliminacje. W trzech spotkaniach po eliminacjach do Euro Oranje wygrali z Walią i Anglią, ale przegrali z Francją. Patrząc w minione mecze Holandii to istna przeplatanka zwycięstw z przegranymi i większość overowych wyników w których na bramkę oranje można było liczyć praktycznie zawsze więc i dziś nie powinni zaskoczyć. Na początku chciałem tutaj typować zwycięstwo Holendrów ale po dłuższych przemyśleniach doszedłem do wniosku, że z racji meczów towarzyskich może się skończyć na bramkowym remisie 1:1 (stąd mój typ).

✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +6
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaChiny, Super Liga
Godzinna: 13:35
Spotkanie: Shanghai Shenhua - Tianjin Teda
Typ: over 3.5
Kurs: 3.00
Bukmacher: unibet
Analiza:
Gospodarze powoli łapią odpowiedni rytm by walczyć o podium bo aspirację tej ekipy są bardzo wysokie, zmiana trenera wychodzi im na dobre, widać progres w grze. To był zawsze zespół z dużą jakością w ofensywie która jeszcze poprawiła się wraz z przyjściem Martinsa, Demba Ba oraz Guarina, do tego jest Moreno kapitan od kilku lat ekipy – ta czwórka daje mnóstwo jakości i wariantów ofensywnych co szczególnie widać przed własną publicznością. Wiadomo takie gwiazdy w ataku to kibice wymagają ofensywnej piłki no i w 5 spotkaniach w domu zobaczyli 11 bramek tylko jeden mecz z remisem 0:0 z Luneng ale był to akurat dzień nieskuteczności obu ekip bo sytuacji całe mnóstwo. Ostatnio roznieśli mocne Guangzhou R&amp;F 5:1 a popis dały właśnie wspomniane gwiazdy a jest to warty uwagi wynik bo styl tej ekipy przypomina mi sposób gry Tianjin.
Goście po trudnym zeszłym sezonie zanotowali niezły start zdobywając tyle samo punktów co dzisiejszy rywal. Widać bardzo dobrą dyspozycję ekipy w ofensywie 13 bramek zdobytych to solidna zaliczka, jeszcze lepsza informacja jest taka że na wyjazdach bardzo otwarta gra – cztery spotkania aż 9 bramek strzelonych przy 8 straconych. Ostatni mecz wyjazdowy co prawda na zero w obu przypadkach ale to był rywal z gatunku nie szukających otwartych spotkań tak więc w trzech meczach taki bilans robi wrażenie a były to właśnie ekipy z potencjałem ofensywnym. Poprawa jakości wiąże się z dwójką nowych graczy do ataku dołączyła para Diagne oraz Montero ten drugi ma już na koncie cztery trafienia. Brakuje jakości w defensywie bo stracili tyle samo co strzelili o wyniku wyjazdowym pisałem wyżej. Jak gdzieś szukać bramek tych ekip to na pewno w roli takiej jakiej dziś zagrają a więc gospodarze jak wspomniałem u siebie bardzo skuteczni, goście tym samym odpowiadają w delegacji.

✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +8
choke 116

choke

Użytkownik
Dyscyplina: French Open
Godzina: 14:00
Spotkanie: Nick Kyrgios - Richard Gasquet
Typ: wynik 1 seta - 7-6
Kurs: 6
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Muszę na szybkości gonić rywali, więc takie coś dzisiaj pogramy. Kyrgios lubi rozgrywać tiebreaki, często do nich dochodzi w jego meczach. Nieraz wydaje mi się, że nie zawsze daje siebie wszystko w gemach serwisowych rywala. Za to serwis znakomicie funkcjonuje u Australijczyka. Dotychczas wygrał we French Open dwa mecze: z Cecchinato i Sijslingiem. Na sześć setów w dwóch były tiebreaki. Natomiast Francuz na rozkładzie ma Belluciego i Fratangelo, gdzie w 6 setach mieliśmy jeden tiebreak. Richard nie ma tak niszczycielskiego serwisu, ale też potrafi ładnie zagrać, nieźle mu idzie też na returnie. Moim zdaniem jednak bardzo ciężko będzie mu przełamać Nicka. A w tiebreaku mój faworyt powinien poradzix sobie z Gasquetem. Kurs warty gry. Powodzenia.

⛔ 100

fracma11 112

fracma11

Użytkownik
Dyscyplina: French Open
Godzina: 16:00
Spotkanie: Simon G - Troicki
Typ: 1 set - 1
Kurs: 1,4
Analiza:
Osiemnasta rakieta (Simon) zmierzy się dzisiaj z dwudziestą czwartą rakietą (Troickim). Oprócz pozycji w rankingu do zagrania tego typu skłania mnie forma na kortach ziemnych. Simon w tym roku wygrał 8/12 spotkań , gdzie zaznaczy trzeba że przegrywał z takimi nazwiskami jak Murray, Wawrinka, Carreno-BUsta, czy Zverer, który ostatnio jest na prawdę w formie. Po drugiej stronie kortu argeńtyńczyk, który w tym roku zagrał 8 spotkań z których wygrał tylko połowę. Przegrywał z Kuznetsovem, Nihiskori, FOgninim oraz z.. Simonem. No właśnie i to jest główny fakt. Panowie spotkali się lekko ponad miesiąc tego. Fakt, że turniej był innej rangi ale forma obu Panów powinna być zbliżona do tej z przed miesiąca. Tam Simon pewnie wygrał 2:0 (6;3, 6;4). Ze względu na reguły French Open, które mówią o konieczności wygrania 3 setów, dużo tenisistów podkreśla jak ważna jest wygrana tego pierwszego seta.

Dodam jeszcze, że rok temu Simonowi udało się rozegrać 4 mecze we French Open a Troickiemu tylko 2. Z tego też powodu Simonowi bardzo zależy, żeby nie odpaść wcześniej niż rok temu, ze względu na ranking ATP.

⛔ 100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Rolland Garros, Paryz
Mecz: Halep v Osaka
Typ: Halep (-5,5 gemow)
Kurs: 1.8
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
24-letnia Rumunka (nr 6) to finalistka z 2014 roku. calkiem niedawno byla numerem dwa w rankingu WTA a jako, ze w RG 2015 odpadla juz w 2 rundzie ma szanse zarobic tu sporo punktow. Niezaleznie od tego Simona to jedna z najpowazniejszych kandydatek do tryumfu po Serenie, zwlaszcza pod nieobecnosc Azarenki i Szarapowej. Na clayu grac potrafi (136-52 w karierze, 8-2 w tym roku), forma calkiem niezla, co potwierdza wygrany niedawno turniej w Madrycie. Japonka w tym roku skonczy dopiero 19 lat i powoli przebija sie do czolowki. Poki co zajmuje 101 lokate w rankingu a tegoroczny wystep na RG to jej 1 udzial tutaj. W Melbourne byla w 3 rundzie i w Paryzu udalo sie jej to powtorzyc, zatem zanotuje spory skok w klasyfikacjach. To jednak caly czas dwie klasy nizej od Simony. W AO na ziemie sprowadzila ja Azarenka (1-6,1-6) i mysle, ze podobnie bedzie dzis.

⛔ 100

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Francja / National
Godzinna: 19.00
Spotkanie: Belfort - Strasbourg
Typ: Strasbourg
Kurs: 2.50
Bukmacher: b365

Ogólnie :

Jeśli to spotkanie wygra Strasbourg, to do ostatniego meczu przeciwko Dunkierce, może podejść ze spokojem. Do końca rozgrywek pozostały dwie kolejki, gdzie mogli zawodnicy ze Strasbourga mieć już spokój, lecz zaprzepaścili swoją szanse przegrywając u siebie 1:0 z Amiens. Belfort również nie ma łatwo gdyż zahaczają o grupe spadkową, tak więc obie ekipy mają tu swój cel, przez co Strasbourg mimo iż jest tu faworytem to bukmacherzy ocenili szanse tu 50/50..

Absencje są po stronach obu ekip lecz 3 zawodników z Belfortu wykluczyły kontuzje w poprzednim spotkaniu, przez co ich skuteczność w tym spotkaniu spadnie w lini ofensywy o jakieś 20-30%.

Absencje :

Belfort bez: pomocnik Anthony Hacquard (22/0), napastnik Brian Babit (15/1), obrońca Maxime Josse (26/0),
napastnik Steve Haguy (30/3)
Strasbourg bez: obrońca Saad Blessé (28/2), pomocnik Pouye (13/1), pomocnik Kanté (20/1)

Head 2 Head :

08/01/16 RC Strasbourg 2 - 0 Belfort
04/05/13 RC Strasbourg 2 - 1 Belfort
22/12/12 Belfort 0 - 1 RC Strasbourg

⛔ 100

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Dyscyplina: AUSTRIA, Piłka Nożna
Godzina: 19:00
Mecz: First Vienna v Ebreichsdorf
Typ: First Vienna do przerwy
Kurs: 2.05

Analiza:

Witam. Na dziś polecam wam zagrać mecz z ligi Austriackiej. First Vienna dzisiejszy gospodarz jest w formie, a takie spotkania jak dzisiaj musi zwyciężać bo nadal walczy o awans. Drużyna jest mocna, szczególnie u siebie, co widać w statystykach. First Vienna tak samo jak drużyna z tej samej ligi Horn pulsują się na tym samym miejscu i mają po równo punktów, jednak Vienna dzisiaj ma tą przewagę że gra u siebie, a Horn grają na wyjeździe więc jest to kolejny powód do tego by dzisiejsze spotkanie u siebie wygrać przekonywująco i bez żadnych nerwów, bo coś mi się wydaje, że rywale o mistrza, czyli Horn będą mieć dziś ciężej od Vienny. Dzisiejszy rywal Vienny, to drużyna grająca w kratkę, ale na wyjazdach idzie im słabo, bo na 5 ostatnich spotkań mają tylko 1 remis i 1 wygraną, reszta to porażki, a utrzymanie w lidze jest już pewne, więc dzisiejsze spotkanie jest mało znaczące dla tej drużyny. Liczę na mocne wejście gospodarzy w tym meczu i do przerwy powinno być spokojnie 1-0 lub 2-0. Typ godny zagrania.

✅ 105

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny, Roland Garros
Data, godzina: 27.05.2016 14:30
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Barbora Strycova
Typ: Strycova
Kurs: 3.55
Buk: Unibet

Analiza:

Przed Roland Garros było sporo obaw co do formy Radwańskiej. Na ceglanej mączce osiągnęła bowiem tylko półfinał w Stuttgarcie (a i tak w niespecjalnym stylu, gdyż Petkovic miała ją na widelcu), by następnie przegrać w pierwszym spotkaniu Mastersa w Madrycie z Cibulkovą. Inna sprawa, że clay nie jest ulubioną nawierzchnią, zaśw Paryżu poza jednym ćwierćfinałem nie osiągnęła tu nic spektakularnego. Jej dzisiejsza rywalka to zawodniczka niewygodna, stylowo bardzo podobna do Słowaczki, która ostatnio ograła Polkę. Niespecjalnie przykładałbym również uwagę do bilansu bezpośrednich spotkań, w któyrm Radwańska prowadzi 4-0, gdyż wszystkie wliczane doń starcia miały miejsce na nawierzchniach twardych. Strycova na pewno gra solidnie, ćwierćfinał w Rzymie jest tego doskonałym potwierdzeniem. Czeszka ostatnio jeśli już przegrywała to jedynie z mocno bijącą Keys i Stosur.

⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Roland Garros 2016
Spotkanie:
Kyrgios N. - Gasquet R.
Typ: Kyrgios N.
Kurs: 1.83
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

H2H 2:4 z lat 2014-2016, powoli ich mecze stały się tenisowych &quot;klasykiem&quot; pomimo, że Kyrgios ma dopiero 21 lat, ale w tym roku wygrał już swój pierwszy tytuł w ATP, a dokładnie to w Marsylii pokonując po drodze właśnie Gasqueta (który wygrał wcześniej turniej w Montpellier) i to w jakim stylu! 6:0 6:4, Richard był zupełnie bezradny na serwis Australijczyka z mixem korzeni z całego świata.
Pamiętam doskonale ich drugie spotkanie, to było coś genialnego! Uważam, że od tego momentu tak naprawdę na dobre zaczęła się kariera Kyrgiosa - Wimbledon rok 2014, druga runda. Mordercza 5-setówka gdzie Kyrgios obronił 9 piłek meczowych, później bodajże pokonał jeszcze Rafaela Nadala i doszedł do ćwierćfinału wielkiego szlema.
Wbrew pozorom wydawało mi się, że Kyrgios na mączce się nie sprawdzi, a on mnie totalnie zaskoczył. W ostatnim czasie urwał set Nishikoriemu który przegrywa tylko ze ścisłym topem, urwał set Nadalowi, pokonał Wawrinkę, Cuevasa, Raonica dwa razy.
Wiadomo Richard gra u siebie, jeden z najpiękniejszych jednoręcznych backhandów w tourze, jednak w tym roku wydaje mi się on zupełnie na innym biegunie niż rok temu gdzie zagrał chyba jeden z lepszych sezonów w swojej długiej już karierze. Z ręką na sercu trzeba przyznać, że on w tym roku nie pokonał jeszcze nikogo znaczącego, a taki wynik 6:1 6:4 z Nishikorim mówi nam wiele o jego domniemanej formie. Pewnie powalczy u siebie na maxa, ale czy wygra? Szczerze mocno w to wątpię.

⛔ 100

nupakabra 5,2K

nupakabra

Nupakabra
Dyscyplina: Hokej - ŚWIAT: Mecze Towarzyskie
Mecz: Rosja U20 B - Finlandia U20
Typ: 2 (trzydrogowo)
Kurs: 2.1

Analiza:

Po wczorajszym dobrym typie a przede wszystkim zwycięskim, dzisiaj chce się podzielić kolejnym który gram a mianowicie jest to typ na Młodzież z Fin w towarzyskim turnieju Black Sea Cup. Jak każdy sympatyk hokeja bardzo dobrze wie Finlandia jest jedną z mocarstw Światowego Hokeja lecz jej dzisiejszy przeciwnik tak samo do elity należy więc co przemawia za tym typem? Odpowiedź jest prosta Finlandia w tym meczu zagra swoją podstawową drużyną juniorską natomiast Rosja ma wyjść swoimi młodzieżowymi rezerwami gdyż w tym turnieju uczestniczą aż dwie drużyny z Rosji. Pierwsza drużyna ma dzisiaj około godziny 17.30 podejmować młodzież z Łotwy. Rozpiska tego turnieju jest prosta dzisiaj pierwsza drużyna pokonuję Łotwę a Finlandia rezerwy by później w meczu o pierwsze miejsce oba te zespoły mogły się zmierzyć w pełnych składach! Kursy od rana lecą w dół więc warto brać póki jeszcze jest okazały! Prawdopodobieństwo wygranej tak samo jest ogromne ob innego scenariusza dzisiaj sobie nie wyobrażam! Zapraszam równiej do odwiedzenia mojej strony na FB Elitarne typy Bukmacherskie gdzie oprócz tego typu dzisiaj pojawi się jeszcze kilka innych!

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom