>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.05.2017 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 26. Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

drughi 430

drughi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,NHL
Godzina: 02:00
Spotkanie: Pittsburgh Penguins-Ottawa Senators
Typ: 1 Tercja,liczba goli-poniżej 0,5
Kurs: 3.85
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wracam do mojego ulubionego Pittsburgha.Ostatni mecz serii.Wóź albo przewóz dla obu ekip.Kto wygra walczy o misia z czekającymi już w finale Predators(brawo),dla Pens to szansa na obronę tytułu i uczczenie 50lecia swojej organizacji,dla Ottawy 25lecia istnienia.Skłaniam się ku wygranej Pingwinów bo grają u siebie i stoi za nimi doświadczenie ale Senators w tej serii pokazali już nie raz charakter,choćby w ostatnim meczu gdzie odrobili z nawiązką straty z 0-1 na 2-1 i doprowadzając do Game 7.Dziś napewno obie ekipy będą mocno uważać na tyły,już w ostatnim meczu w 1T skończyło się 0-0 a w całej serii w dwóch meczach taki wynik miał miejsce.Po siedmiu grach znają się świetnie co sprzyja takiemu typowi,ale hokej to na tyle dynamiczna gra że wystarczą 2sek nieuwagi i mamy gola,bądź głupia kara i też pachnie od razu gumą w siatce.Kurs mnie na tyle zachęca żeby spróbować to ugryźć.Anderson w Ottawie bronił w ostatnim meczu znakomicie,Murray z Pens ma dziś urodziny więc też na niego liczę,także po pierwszej tercji jajo do jaja a później już czekam na Pingwiny w finale ;)
✅ 285

Otrzymane punkty reputacji: +26
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Kosz nba
Godz: 02:30
Spotkanie Boston-Clevland
Typ :1/2
Kurs 5.50
Buk

Analiza: Myślę że ostatnie spotkanie w fazie play off obu ekip. Po 4 spotkaniach Clevland prowadzi pewnie 1:3 Clevland jest w tym spotkaniu zdecydowanym faworytem do zwycięstwa, tym bardziej iż już w finale czeka na nich ekipa Golden State Warriors , która w fazie Play-off nie przegrała jeszcze ani jednego spotkania, Clevland ma 1 porażkę na swoim koncie właśnie z zespołem z Bostonu i jeśli chce nawiązać walkę z Goldenami musi tutaj szybko sprawę załatwić bowiem Goldeni odpoczywają już od 23 maja, wtedy pokonali po raz ostatni ekipę San Antonio. Goście są obecnie w bardzo wysokiej formie i widać iż w tym spotkaniu raczej znów zobaczymy over bowiem nie wierze iż goście sobie w tym spotkaniu nie porzucają i nie pokonają bariery ponad 110 punktów, myślę że Boston natomiast rzuci też około 100 punktów bowiem jest to dla nich spotkanie ostatniej szansy , zapowiada nam się niezwykle ciekawe spotkanie z którego moim zdaniem lepsi oraz zdecydowanie bardziej zdeterminowani goście powinni wyjść zwyciesko.
:munus: 100

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Libertadores
Godzina: 02.45
Spotkanie: Estudiantes La Plata-Botofago RJ
Typ: REMIS/REMIS
Kurs: 4.70
Analiza:
Poprzedni typ niestety w ostatniej chwili stracil swoją wartość-Home wyszło ultra rezerwowym składem,o czym nikt nie miał prawa wiedzieć-stało się to dosłownie na opóźnieniu spotkania.
Na tę noc zdecydowałem się podać dość kontrowersyjny zakład,jednak na pewno z potencjałem ???? Otrzymałem ten typ dzisiaj z bardzo ciekawym uzasadnieniem ????
Otóż zerknijmy na tabelę-Botofago pewnie plasuję się na 2giej pozycji w swojej grupie mając tyle samo punktów co liderująca Barcelona.( po 10 )-jak njabardziej premiowane awansem do kolejnej fazy. Natomiast Estudiantes znajduję się na 3ciej pozycji mając 6 punktow ( o 3 wiecej niż 4ty Medellin) i na chwilę obecną są w Sudamericanie.
Spojrzmy teraz co remis da obu ekipom-Dla Botofago zapewni utrzymanie miejsca premiowanego awansem,natomiast dla Estudiantes da utrzymanie 3ciej pozycji premiowanej grą w Sudamericanie. Niezaleznie od wyniku meczu Barcelony z Medellinem obie ekipy utrzymają swoją pozycję. Z moich źródeł dowiedziałem się,że taki układ jak najbardziej pasuje ekipie z Argentyny,która zdaję sobię sprawę,że w kolejnej rundzie Libertadores może sobie nie poradzic,natomiat co innego w Sudamericanie ???? Smaczku do tego spotkania dodaje fakt,ze druzyny Estudiantes i Medellinu nie darzą się jakimś przesadnym szacunkiem,a więc Estudiantes będą chcieli aby Medellin pozostał tam gdzie jest ????
Typ jaki otrzymałem na to spotkanie to remis. Ja natomiast skuszę się na Remis/REmis po okazałym kursie ????
Moja stawka na to spotkanie to 4J. ????
Powodzenia ????
⛔ 100

Z 43

ziomal1985111

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka 2 liga francuska Play off 1 mecz
Godzina: 18:00
Spotkanie: Boulazac- Le Havre
Typ: 2
Kurs: 3,42
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Muszę przyznać niektóre analizy mnie bawią posiadają pewnę informację o jakiś ustawionych meczach co wiadomo jak się kończy mega wtopą.Pod lupę biorę 1 mecz barażowy o 1 ligę francuską koszykówki pomiędzy druzyną Boulazac a Le Havre. Boulazac jest jedną z najsłabszych druzyn grających u siebie ma bilans 9 zwycięstw i 8 porażek naprawdę cienko ,najgorzy bilans u siebie miały drużyny które spadły. Po drugiej stronie drużyna która grała w tamtym sezonie w 1 lidze ale spadła bo grała naprawdę tragicznie, a w tym w miarę dobrze osiagając jedno zwycięstwo mniej od rywala co dało Boulazac miejsce 4 a Le Havre miejsce 7. Nie ma co sugerować się miejscami czy to 1 czy 8 bo jak wiemy Anwil Wrocławek zajął miejsce 1 i odpadł odrazu z Play offów.Moim zdaniem Le Havre wygra ten mecz i będzie chciało awansować do dalszej rundy i może jakimś cudem awansować do 1 ligi w co osobiście nie wierzę. 1 rundę powinni przejść bez problemów. I co jeszcze mozna zauważyc Boulazac grało dwa razy wcześniej u siebie z Le Havre i dwa razy przegrało. W tym meczu widzę spore value bo przy pozostałych 3 innych barazowych faworyci powinni wygrać u siebie a tu widzę niespodziankę. Jest to mój drugi mecz , kto wchodzi na tą stronę to chcę pomóc dobrze wytypować, osobiście grałem kilka typów z tej strony i zawsze wtapiałem , czyli zasada jest jedna należy grac swoje typy jak się przegra się nie żałuje. Ja gram osobiście to za 1 tysiąć jak będzie się mecz rozwijał dobrze na live pogram za więcej . Pierwszy typ byl jak dla mnie pewny i trafiony ten też bedzie wygrany . Powodzenia
✅ 242

Otrzymane punkty reputacji: +28
madridista09 1,3K

madridista09

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna - Meksyk Primera Division Play Offy
Godzina: 04:00
Spotkanie: Tigres-Guadalajara
Typ: Tigres
Kurs: 1,67
Witam. Na piątek wybrałem wybrałem spotkanie ligi meksykańskiej pomiędzy Tigres a zespołem z Guadalajary. Gospodarze ostatnio świetnie spisują się na własnym boisku (4 wygrane, 1 remis). W Play Offach idą jak burza-same wygrane. Sądzę, że dzisiaj również wygrywają. Goście prezentują ostatnio mierną formę, a na wyjazdach spisują się bardzo słabo. W finale Play Offów znaleźli się dosyć szczęśliwie. W ćwierćfinale wynik dwumeczu to 1-1, tak samo w półfinale.. Mimo to udało im się dojść do finału POffów z którego moim zdaniem odpadną. Dodatkowy aspekt, który przemawia za postawieniem czystej 1 w tym spotkaniu jest fakt, że zespół gospodarzy pokonał gości 3-0 nieco ponad miesiąc temu. Tigres są obecnie w świetnej formie i to na nich postawiłbym w tym spotkaniu.
Powodzenia!
⛔ 100

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna , Chiny , Super League
Godzina:
12:00
Spotkanie: Guangzhou Evergrande - Chongqing Lifan
Typ:
Powyżej 1.5 gola w obu połowach
Kurs:
3.15
Bukmacher:
forBet
Analiza:

Na dzisiaj wybrałem spotkanie lidera , z 12- tą drużyną ligi. Szukając zachęcającego kursu w tym spotkaniu zaproponowałem ten typ w oparciu o aktualną formę drużyn i bezpośrednie h2h. W ostatnich 2 latach gospodarze w domowych pojedynkach zdecydowanie i mocno demolowali dzisiejszego rywala (4:1, 7:0 ) , niemniej jednak ekipa gości w 4 -ech wyjazdowych spotkaniach w tym sezonie zdołała strzelić 4 bramki , liczę więc po cichu że dołoży własną cegiełkę do mojej propozycji.
Gospodarze mają w prawdziwe w nogach 90 min. wtorkowego spotkania w AFC przeciwko Kashimie , nie sądzę jednak by odbiło się to w zdecydowany sposób na ich dzisiejszej postawie. Tegoroczny bramkowy bilans Guangzhou jako gospodarza 14:9 w 6 meczach daje 2.33 strz. gola na spotkanie i 1.5 gola po stronie strat.
Biorąc pod uwagę fakt iż przeciwnik raczej z dolnej półki ,oraz w oparciu o przedstawione wyżej bezpośrednie potyczki lic
zę na podniesienie średniej strzelonych goli przez gospodarzy co w wymierny sposób może przyczynić się do mojej wygranej.

⛔ 100

A 47

amico47

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Irlandia
Godzina:
20:45
Spotkanie: Cork C. - Shamrock

Typ:
Cork C. handi -1
Kurs: 2.16
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Na swój pierwszy typ wybrałem spotkanie lidera , z 5- tą drużyną ligi. Szukając zachęcającego kursu w tym spotkaniu zaproponowałem ten typ w oparciu o aktualną formę drużyn i bezpośrednie h2h. W ostatnich 2 latach gospodarze nie tylko w domowych pojedynkach zdecydowanie i mocno demolowali dzisiejszego rywala (strzelajac minimum 2 bramki tracąc tylko raz 1 ). Gospodarze u siebie wygrywają prawie zawsze goście też są drużyną własnego boiska na wyjazdach jednak bardzo słabo zwykle przegrywają.Cork u siebie 7:zero:0 bramki 23:3!!! goście na wyjazdach 2:zero:5 bramki 10:14.
Życzę powodzenia!!!

✅ 116

Otrzymane punkty reputacji: +15
S 362

sztaba

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Austria - Erste Liga
Godzina: 18:30
Spotkanie: SV Horn - LASK Linz
Kurs: 2,25
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam, na dzisiejszy typ dnia wybrałem spotkanie Austriackiej pierwszej ligi pomiędzy SV Horn, a LASK Linz. Z mojej analizy wynika, że goście są w tym meczu zdecydowanym faworytem. Przede wszystkim są liderem i mają zapewniony awans do ekstraklasy, więc powinni zagrać na luzie. Po drugie mają jednych z najlepszych strzelców 1 ligi i jeżeli Ci wyjdą dzisiaj w podstawowym składzie to powinni zaaplikować rywalowi conajmniej 2-3 brameczki. Wprawdzie Horn będzie dzisiaj broniło się przed spadkiem, ale mimo wszystko stawiam w tym pojedynku na gości, których wyniki zdecydowanie bardziej mnie przekonują.
Jeżeli w dwóch ostatnich kolejkach Gartler strzeli 5 lub więcej bramek może zostać królem strzelców i ten argument przekonuje mnie, żeby postawić na LASk Linz. Powodzenia!
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +8
J 17

jaskier7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecze towarzyskie
Godzina: 12:00
Spotkanie: Kitchee - Tottenham
Typ: 1. połowa 2
Kurs: 1,26
Analiza:
Mecz towarzyski, jednak różnica klas jest ogromna.
Wczoraj też na nich postawiłem, jakiś mecz mi zespuł kupon, jednak moją uwagę przykuł fakt, że wczoraj kurs wynosiuł 1,4 a dziś już tylko 1,26.
Kitchee to pierwsza drużyna 1 ligi w Hong Kongu, jednak nie oszukujmy się, że mają szansę-Tottenham w tym sezonie gra świetnie, a myślę, że nie będzie chciał odpuścić, bo grają dla kibiców, których w Azji mają coraz więcej.
Za niski kurs, czytaj regulamin.

N 45

najlepszygracz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Geneva
Godzina:
14:00
Spotkanie:
Zverev Mischa - Kei Nishikori
Typ:
Zverev Mischa
Kurs:
4.70
Bukmacher:
Unibet

Na pierwszy rzut oka, typ może wydawać się kompletnie nierealny, bo reprezentant Niemiec w pucharze Davis słabo rozpoczął tegoroczny sezon (33. miejsce w rankingu). Przegrywał mecz za meczem począwszy od 1/8 finału Australian Open. Przegrał mecz w pucharze Davisa z Belgiem Bemelmansem, później we Francji (ATP Montpellier) z De Schepper. Nie będę wymieniał wszystkich zawodników, ale napiszę, że na 15 rozegranych meczy wygrał tylko dwa. Cała ta niemoc trwała prawie cztery miesiące od 24 stycznia do 15 maja. Obecny turniej idzie mu bardzo dobrze, do tej pory w turnieju w Szwajcarii pokonał 5 zawodników - w tym dwóch Amerykanów - Johna Isnera oraz Steva Johnsona. Teraz przychodzi mu się zmierzył z Japończykiem Kei Nishikori, który zajmuje 6. pozycję w rankingu. Mimo wysokiej pozycji nie wygrał on żadnego turnieju wielkoszlemowego. Dlaczego o tym piszę? Bo za dwa dni rozpoczyna się następny turniej wielkoszlemowy - Roland Garros i z pewnością Nishikori może być już myślami na tym turnieju i będzie chciał trochę odetchnąć, odpocząć i zregenerować siły. To są tylko spekulacje, ale ostatecznie widzę spore value po stronie Niemca. Jeśli tylko będzie dobrze grał i serwował, to zwycięstwo jest jak najbardziej realne. Kei myślę, że nie zostawi płuc na korcie i nie zagra na 100% możliwości. Najważniejsza, że jest dobra dyspozycja Niemca na którą bardzo liczę. Powodzenia.
✅ 370

Otrzymane punkty reputacji: +18
chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Strasburg
Godzina: 14:00
Spotkanie: D. Gavrilova - C. Garcia
Typ: 2-0 w setach wygra D. Gavrilova
Kurs: 3.18
Bukmacher: 1xbet
A jednak zdecydowałem się na ten typ po wielogodzinnej analizie. &quot;Głupie Ludzie&quot; grają na Garcie ze względu na spadki kursów na wygraną tej tenisistki. Do meczu zostało okolo 10 minut, więc krótko i szybko. Gavrilova nie po to wygrała 2x z rzędu przegrany mecz na tym turnieju aby dziś odpuszczać itp. Jej zależy jak mało komu i osobiście uważam że to będzie najłatwiejszy mecz dla niej w tym turnieju. Daria Gavrilova potrafi grać z takimi drewnami jak Caroline Garcia. Daria jest mistrzynią zmiany tempa gry i mimo słabych warunków fizycznych jest niebezpieczna z końcowej linii. Jak poczuje krew to nie puści. Do tego nadaje die Garcia, która jest zwykłym drewnem które gra tylko w jedno tempo, a sama siła na cegle to za mało. Powodzenia!
✅ 218

Otrzymane punkty reputacji: +18
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Boliwia, Liga de Futbol Prof (Apertura Adecuacion)
Godzina: 21:00
Spotkanie: Petrolero de Yacuiba - Real Potosi
Kurs: 3,28
Analiza:
Na początek tabela:

Petrolero zajmuje ostatnią pozycję w tabeli a do tego w meczach u siebie jest póki co najgorzej grającym zespołem z całej ligi notując 2 zwycięstwa, 3 remisy i 2 porażki, goście z kolei na wyjazdach zanotowali 1 zwycięstwo i 6 porażek i pod względem wyjazdów plasują się na trzecim miejscu od końca. W tym spotkaniu jednak myślę, że drużyna Realu Patosi polepszy bilans w meczach wyjazdowych i dopisze dzisiaj 3 punkty. Gospodarze są w dołku i od 5 spotkań nie wygrali meczu a na domiar złego do tego spotkania przystępują zaledwie 40 godzin po ostatnim ligowym spotkaniu !! Zespół Petrolero ma ostatnio bardzo napięty grafik i będzie to dla nich już trzecie spotkanie w ciągu 5 dni ! Nie wierzę, że będą do tego spotkania należycie wypoczęcie i zregenerowani. Pod tym względem w dużo lepszej sytuacje są goście i próbuję iść w stronę ich wygranej. Gospodarze powinni być podmęczeni i myślę, że to nagromadzenie meczy w ciągu kilku dni mocno da im się dziś we znaki. Jeżeli chodzi o składy to oba zespoły zagrają praktycznie w takich samych jak w ostatnich meczach. Jedynym nieobecnym jest gracz Petrolero napastnik Vargas (16 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie). Po takim kursie na gości nie żal tutaj spróbować zagrać na ich wygraną tym bardziej, że rywale powinni być zmęczeni. Myślę, że można to zaryzykować grubiej. Oczywiście proszę pamiętać, że to są wasze pieniądze i wy decydujecie, ja tylko podpowiadam, że jak ktoś lubi ryzyko to zaproponowałbym mu ten typ zagrać grubiej ;) ale każdy decyduje sam co grać i za ile tak więc sami wiecie najlepiej ;)
⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Niemcy II Bundesliga play-off
Godzina : 18:00
Spotkanie : Regensburg - Monachium 1860
Typ : Regensburg wygra / obie strzelą
Kurs : 6.25
Bukmacher : Unibet
Pierwszy mecz play-off pomiędzy Regensburg a Monachijskimi Lwami powinien dostarczyć sporo emocji , goście jak wiadomo już od 3 sezonów muszą walczyć o ligowy byt , w poprzednim sezonie zajęli co prawda 15 pozycję ale z zaledwie dwoma pkt przewagi nad barażami , sezon wcześniej czyli 14/15 w barażach w dwumeczu odrobinę lepsi okazali się od Holstein Kiel , dziś w pierwszym meczu grają wyjazd z Regensburg i uważam że mogą ponieść porażkę , Regensburg w sezonie w 3 lidze u siebie zdobyło 33 pkt a bilans 10-3-6 i br 32:23 i wygląda to całkiem dobrze , 1860 w meczach wjazdowych to tragedia 3-2-12 i br 13:26 dlatego też liczę że gospodarze wykorzystają atut własnego boiska i wygrają i na rewanż pojadą z dorobkiem 3 pkt , czy awansują ? trudno wyczuć ale dziś jak mówię powinni u siebie zrobić dobry wynik , liczę na 2:1 dla Regensburg !
⛔ 100

S 18

ssnakebite

Użytkownik
Dyscyplina:Piłka nożna-Rumunia liga1 grupa spadkowaka Nożnaiłka Nożnaiłka NożnaPiłka Nożna
Godzina:19:30
Spotkanie:Pandurii-Gaz Metan
Typ:2
Kurs:4,55
Bukmacher:LvBet
Analiza:
Pandurii odniesła trzy ostatnie zwycięstwa jednak że były to wygrane nad zespołami z którymi bezpośrednio walczą o utrzymanie w lidzę wygląda na to że są w gazie jednak dziś przyjdzie mierzyć im się z zespołem Gaz Metan który zajmuje drugie miejsce w tabeli i wyjątkowo im ostatnio nie pasuje na pięć ostatnich spotkań Pandorii u siebie z tym przeciwnikiem trzy krotnie przegrali i dwa razy zremisowali ja postanowiłem zaryzykować i postawić gołą 2 chociaż że Gaz Metan na 6 ostatnich wyjazdowych spotkaniach 0-4-2 bezpieczniej bedzie postawić na x2 niewiem po jakim kursie ale nie powinno być tragedi ja ryzykuje

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Genewa - 1/2 Debra mężczyzn
Spotkanie: Rojer/Tecau - Lipsky/Paes
Typ: DW: 2:0
Kurs: 1,87
Buk: Fortuna
Analiza:
To jeden z tych typów nad, którymi nie ma się co rozwodzić. Oglądam turniej w Szwajcarii od początku i moim zdaniem zdecydowanie więcej argumentów mają po swojej stronie Rojer/Tecau. Dodatkowo to jeden z najbardziej doświadczonych debli w stawce. Razem wygrywali nie jeden turniej, również znają smak zwycięstwa w Wielkim Szlemie, natomiast Lipsky i Paes grają ze sobą stosunkowo krótko. Nie można im odmówić że wychodzi całkiem nieźle. Dość nie dawno razem wygrali imprezę w Stanach Zjednoczonych, ale to był Challenger. W tym turnieju nie idzie im zbyt dobrze. Po ciężkim trzy setowym boju wyeliminowali parę Marrero/Robredo, a umówmy się do czołówki ta para nie należy. W drugiej rundzie mecz poddali Dutra da Silva z Lorenzim a jeżeli by tego nie zrobili to kto wie czy dziś przeciwko Rojerowi i Tecau nie grali by Dutra z Lorenzim. Odwrotnie ma się sprawa w drugiej parze. Jak na razie nie stracili ani jednego seta. Na początek łatwo rozprawili się z parą Koolhof/Middelkoop. Tutaj tak samo jak w przypadku Marrero/Robredo to nie byli trudni przeciwnicy. W drugiej rundzie trafili na mocną parę Petzhner/Paya. Obaj sa dobrymi deblistami, zwłaszcza ten drugi odnosił spore sukcesy w parze z Soaresem. Dziś stawiam przede wszystkim an doświadczenie i stawkę meczu, bowiem to mecz półfinałowy. Taka para jak Rojer/Tecau zawsze gra o zwycięstwo w turnieju a w tym turnieju moim zdaniem sa faworytem do zwycięstwa. Finał zapowiada się pasjonująco, bowiem czeka już tam para Cabal/Farah, a więc również bardzo przyzwoita para. Powodzenia!
✅ 87

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Ukraina,
Spotkanie: Szachtar Donieck - Dynamo Kijów
Typ: 1/obie strzelą
Kurs: 3,25
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Wielki hit na Ukrainie
Liga niby rozstrzygnięta, Szachtar ma aż 18 punktów przewagi nad Dynamem Kijów, zaś Dynamo pewne już drugiego miejsca ale to jest zawsze wojna między tymi drużynami, żadna drużyna nie odpuści takiego meczu. Szachtar ostatnio wygrał w finale Pucharu Ukrainy z Dynamem Kijów 1:0. Dynamo Kijów ostatnio gra słabiej i wyniki są słabsze, 3 porażki z rzędu 1:2 z Zorya, 0:1 z Szachtarem i 1:2 z Olimpia Donieck.
Ogólnie Szachtar nie przegrał z Dynamo Kijów od 10 meczów - 6 zwycięstw, 4 remisy.
Szachtar Donieck jak wiadomo grając mecze u &quot;siebie&quot; gra na stadionie OSC Metalist (Charków) lecz grają tam naprawdę bardzo dobrze, tylko 2 mecze przegrali w sezonie.
Dziś jako, że tak jak wspomniałem liga jest rozstrzygnięta to nie będzie takiego murowania bramki dlatego typuję zwycięstwo gospodarza i to, że obie drużyny strzelą gola.
⛔ 100

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna – Maroko GNEF 1
Zdarzenie: Hassan Agadir - Hoceima
Typ: I połowa over 2,5
Godzina: 22:00
Kurs: 9.00 - &gt; 5.00
Analiza:
Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek 30 i zarazem ostatniej kolejki Marokańskiej GNEF 1, w którym to zmierzą się zajmujący obecnie 9 pozycję w tabeli drużyna Hassania Agadir z 14 Hoceima. Gospodarze tego pojedynku w kończącym się sezonie zdołali 7x odnieść zwycięstwo 4x zremisowali a 3x ponieśli porażkę w 14 dotychczasowych występach zdobywając przy tym 20 bramek a stracili 19. Goście natomiast w 14 dotychczasowych występach wyjazdowych zdołali 2x zwyciężyć 2x zremisowali a 10x doznali porażki strzelając przy tym 13 bramek a stracili 31. Jak widać gospodarze sporo zdobywali bramek na własnym stadionie lecz też sporo ich tracili. Goście natomiast to jeden zespołów, który stracili najwięcej w kończącym się sezonie bramek w pojedynkach wyjazdowych. Warto również wspomnieć o tym, że obydwa zespoły nie grają już o nic – gospodarze dawno stracili szanse na 3 miejsce premiujące udziałem w Afrykańskim Pucharze Konfederacji natomiast goście zapewnili sobie utrzymanie. Reasumując wydaje mi się, że będzie to bardzo otwarty pojedynek a co z tym idzie zaryzykuje tutaj i pobiorę 3 bądź więcej bramek już po pierwszych 45 minutach tego meczu po bardzo dobrym kursie, który znaleźć możemy np. w Unibet.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom