>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 26.04.2020 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na niedzielę - 26. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analiszzy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

successful 2,9M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Tadżykistan
Godzina: 14:30
Spotkanie: Lokomotiv Pamir - Khatlon Bokhtar
Typ: Khatlon Bokhtar i over 2.5 gola
Kurs: 2.95
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Lokomotiv Pamir jest beniaminkiem tadżyckiej ligi, który całkiem nieźle rozpoczął sezon - remisem i zwycięstwem u siebie, dzięki czemu dość niespodziewanie znalazł się w pierwszej połowie tabeli ligowej. Potem jednak przyszedł wyjazdowy, przegrany mecz i trochę się od czuba oddalili. Khatlon Bokhtar zaś osiągnął bardzo cenny wyjazdowy remis z Istoqlol Dushanbe, a także wygrali na wyjeździe z nie byle kim bo Khujand. Dwaj przeciwnicy to dwie czołowe ekipy ubiegłego sezonu. Skoro więc potrafili powyżej jednej bramki strzelić takim asom tadżyckiej ligi, to dlaczego nie mieliby powtórzyć tego w meczu z bądź co bądź niemającym rozegrania w najwyższej klasie rozgrywek zespołem? Tym bardziej, że w swoim pierwszym meczu w tym sezonie również strzelili dwie bramki, choć przeciwnik był znacznie mniej wymagający i grali u siebie. Khatlon, niezależnie od wygranej bądź remisu, będzie wiceliderem ligi. Byłaby to swego rodzaju niespodzianka, bowiem ubiegły sezon zakończyli na przedostatnim miejscu (choć też na własne życzenie bo nie wygrali żadnego spośród ostatnich pięciu ligowych spotkań), ale zdaje się że zaczynają prezentować naprawdę solidny zespół. Jako jeden z trzech nie przegrał jeszcze meczu. Tylko porażka w dzisiejszym meczu sprawi, że być może spadną o 1-2 pozycje. Ale jeśli wygraną - zrównają się punktami z hegemonem ligi, Istiqlol Dushanbe, i ulegać będą tylko gorszym bilansem bramek. Motywacja jest więc wysoka. Jak sobie powiedzieliśmy wcześniej, Pamir dość pewnie wszedł w sezon, ale ciężko oczekiwać aby zatrzymał rozpędzającą się z meczu na mecz machinę piłkarzy Khatlon. Sądzę też, że mecz rokuje ku temu, że padną w nim więcej niż dwie bramki. Jak dotąd w trzech meczach z udziałem Khatlon padło w sumie 12 goli, co daje średnią 4 na mecz. W przypadku gospodarzy współczynnik ten kształtuje się na poziomie trzech goli na mecz.

195

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +82
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Nikaragua
Godzina: 0:00
Spotkanie: Real Madriz U20 - Managua U20
Typ: Real Madriz U20 strzelą gola w obu połowach
Kurs: 3,45
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Real Madriz U20 ogólnie nie należy do najsilniejszych drużyn, ale oni bardzo dobrze grają u siebie. Na dziewięć rozegranych spotkań u siebie przegrali tylko raz, cztery razy zremisowali i cztery razy wygrali. Zwłaszcza w ostatnim czasie bardzo dobrze sobie radzą na swoim boisku. W ostatnim domowym meczu wygrali 5:0 z Chinandega U20 strzelając jednego gola do przerwy, a w drugiej połowie zdobyli aż cztery bramki. Wcześniej u siebie wygrali 3:1 z ich obecnym rywalem, czyli z Managua U20. W tamtym spotkaniu Real Madriz strzelili w pierwszej połowie trzy gole, jednak w drugiej nic nie dołożyli. W playoffach sprawili niespodziankę wygrywając na wyjeździe z Ferretti U20 1:0. Patrząc na ich ostatnie wyniki, to Real Madriz U20 sporo strzelają, zwłaszcza u siebie, a Managua U20 na wyjazdach gra różnie, na pewno znacznie gorzej niż u siebie, więc jest do szansa dla Realu na sprawienie kolejnej niespodzianki.

245

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +183
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: Piłka Nożna - Białoruś, Liga Najwyższa
Godzina: 13:00
Spotkanie: FK Słutsk - Belszina Bobrujsk
Typ: BTS
Kurs:
2,15
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Mecz lidera tabeli z czerwoną latarnią sugeruje jednoznacznego faworyta w tym spotkaniu. W tej roli obsadzeni są gospodarze. Mają jednak problem kadrowy, gdyż zabraknie im podstawowego stopera Obrazova. Niepewny jest też występ podstawowego prawego pomocnika Buraeva. W drużynie gości być może zabraknie napastnika Slimova (3/0), ale on na pewno nie jest jedyną i największą nadzieją Belsziny na punktowanie.
W dotychczasowych meczach Słutsk w każdym stracił bramkę, a w jednym gola nie zdobył. Goście zdobyli ledwie 3 gole, po jednym w 3 meczach z 5 rozegranych. W każdym meczu stracili bramkę.
Słutsk chętnie i często ostrzeliwuje bramkę rywala grając na swoim boisku, gorzej jest z celnością, która sięga ledwie 20%. Piłkarze z Bobrujska średnio w meczach wyjazdowych oddawali ponad 10 strzałów, ale ledwie 2 są celne na mecz, czyli też 20%. Tym niemniej są aktywni pod polem bramkowym rywala.
Podsumowując: statystyki bramkowe obu ekip dają moim zdaniem, matematyczną podstawę mojego typu, Fakt absencji podstawowego stopera Słutska prawdopodobnie ułatwi napastnikom Bielsziny operowanie pod polem karnym gospodarzy. Dlatego uważam, że fakt ten wzmacnia szansę na trafność mojego wyboru. Stawka średnia - 5/10 jednostek..

115

Otrzymane punkty reputacji: +211
juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Godzina: 15:00
Spotkanie: torpedo zhodino-rukh brest
Typ: torpedo zhodino nie przegra i 3,5- goli w meczu
Kurs: 1.40
Bukmacher: etoto
Analiza:
witam,bardzo ciekawe spotkanie dla mnie i nie mogelm zdecydowac sie jakie zdarzenie wybrac do typowania.bardzo lubie typowac na skonczenie pewnej seri,a w tym meczu jest tego duzo:eek:d poczatku sezonu oba zespoly nie mialy bts,nie przekroczyly dwoch goli w meczu,a goscie nawet jednego.uwazam ze bedzie wynik 1-1 ale polecialem bardziej bezpiecznie poniewaz widzialem zespoly w akcji.bardzo podoba mi sie postawa gospodarzy,widac ze sa doswiadczona i dobrze ulozona druzyna.sezon koncza zawsze w czubie,nie maja wahan formy.w tym sezonie takze to potwierdzaja i jak nadal faworyci beda zaliczac wpadki to moga wskoczyc na podium.jesli dzisiaj wygraja to moga wskoczyc na lidera i co wazne maja kilka mocnych potyczek juz za soba.nie latwy kalendarz maja takze goscie za soba ale radzili sobie troche gorzej jesli chodzi o zysk punktowy.jest to dobra druzyna,takze dobrze poukladana,wychodza z zalozenia ze najpierw trzeba obronic,a zawsze cos sie strzeli.obrona zlozona z wysokich zawodnikow,ciezko z nimi wygrac glowe,maja dobrego napadziora ale brakuje mu wsparcia.jestem bardzo ciekawy tygo meczu ale stawiam na stabilnosc i musialem dolozyc gole-tu sie troche gryzlem z myslami ale w ich meczach pada najmniej goli to zadecydowalo.pozdrawiam

40

isztwan 308,6K

isztwan

Użytkownik
Godzina: 13:00
Spotkanie: FK Słutsk - Belszina Bobrujsk
Typ: Poniżej 1.5 bramki
Kurs: 2,57
Analiza:

Dzisiaj lider podejmie drużynę z ostatniego miejsca w tabeli. Często się zdarza tak, że przegrywa w takich meczach ten pierwszy ale to w innych ligach i na późniejszym etapie sezonu no i przy dużo mniejszym kursie na gospodarza. Ale do rzeczy, typ ryzykowny lecz zaryzykuję. Belszina ma problem ze strzelaniem, dotychczasowe mecze to w większości undery poza jednym. Wydaje mi się, powtarzam... wydaje mi się, że dzisiaj zobaczymy wynik 1:0 lub 0:0. W meczach ostatniej drużyny z pierwszą często jest tak, że goście blokują na maksa dostęp do swojej bramki. Czy się to uda Belszinie, mam nadzieję, że tak i jedyne na co będzie stać nieoczekiwanego lidera tabeli to właśnie skromne zwycięstwo jednym golem lub bezbramkowy remis. Slutsk przeplata mecze z ilością bramek, raz over raz under. Dzisiaj wychodzi na under, ale czy aż tak skromny ? Mam nadzieję, że tak. Nie polecam ;]

100

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Białoruś, Wyszejszaja Liha
Godzina: 17:00
Spotkanie: Isloch Minsk - Vitebsk
Typ: obie strzelą
Kurs:
2,01
Analiza:

Minsk zajmuje 8 miejsce natomiast goście Vitebsk zajmują 4 pozycję, obie te drużyny dzieli tylko 1 punkt. Jeśli chodzi o gospodarzy to ich bilans bramkowy na rozegranych 5 spotkań wynosi 7:7 więc średnio prawie 3 bramki na mecz, w każdym meczu strzelali minimum 1 gola natomiast w 3 spotkaniach tracili minimum 1 bramkę, jeśli chodzi o gości to tutaj bilans bramkowy jest nieco słabszy bo tylko 4:3 więc pada średnio ponad 1 gol na mecz. W ostatnich 2óch meczach bezpośrednich (mecze towarzyskie) padało BTTS więc myślę, że podtrzymają passę do 3ech meczy i dziś również padnie minimum po golu z obu stron.

100

neutralny 614,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy - Rosja, Liga Pro
Godzina: 18:00
Spotkanie: Artem Arutiunyan - Vitalii Bazilevskii
Typ: Vitalii Bazilevskii
Kurs: 3.60
Bukmacher:
Etoto
Analiza: Na dziś szukałem zdecydowanie wyższego kursu, bo ostatnio te niższe na słabej skuteczności. Typ mocno ryzykowny, kieruję się tu głównie upodobaniami. Jak już wcześniej kiedyś wspominałem Vitalii to jeden z moich ulubionych zawodników. Pisałem już o jego stylu,więc nie będę tego powielał. Długowłosy gracz gra bardzo efektownie, jednak wyniki są słabsze niż on by sam tego oczekiwał. Jedno jest pewne. Stać go, aby powalczyć z każdym i dość często jako underdog ogrywa pewnych faworytów. Jego największą wadą jest chyba wielka niekonsekwencja, gra nierówno, ma wahania formy, które są chyba spowodowane jego podejściem. Często traci wysokie przewagi, czasem pomimo kilku matchballi przegrywa pojdeynki. Ale nie zawsze.
Dziś jeszcze nie stał przy stole. Za to wczoraj zaliczył bardzo dobry dzień zakończony bilansem 4-2. W pokonanym polu zostawił m.in. Nikiforova, czy dwukrotnie Kirilienke. W meczu z tym pierwszym kurs na Vitalija oscylował w granicach 4.50, więc nie ma dla niego większego znaczenia z kim gra, bo jest on tak przebojowy, że może wygrać, jak i oczywiście przegrać z każdym.
Co do jego rywala. Artem gra solidny, twardy tenis. Oglądanie jego meczów raczej nie jest najprzyjemniejszym dla oka zdarzeniem. Są to zazwyczaj krótkie akcje, szybko kończone. Arutianyan gra dobrze obiema stronami, może nie należy do czołówki, ale na pewno jest lepszy niż średni, że tak go sklasyfikuję.
Mimo różnic kurs mnie zadziwiA i 1.28 na faworyta to jakieś nieporozumienie. Takie kursy w Lidze Pro to raczej dość pewne mecze a na to w życiu nie postawiłbym nawet złotówki, bo jest to absolutnie niewiadoma i moim zdaniem rozłożenie kursów na poziomie 1.50 - 2.50 byłoby idealnym odzwierciedleniem szans w tym starciu.
Stawiam więc na Bazilevskiego, tym bardziej znając jego nieobliczalność jestem przekonany, że stać go na wygraną z akurat takim rywalem.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom