>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 25.12.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 25. Grudnia
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

Dyscyplina: Koszykowka Chiny CBA
Godzina: 12:35
Spotkanie:Shandong Gold - Liaoning Scale Industry: handicap [12,5-0 ]
Typ: 1
Kurs: 1,80
Analiza.Gospodarze tego spotkania zespół Shandong Gold obecnie zajmują 12 miejsce w tabeli.W dotychczas rozegranych pojedynkach odnieśli oni 10 zwycięstw i 13 meczy przegrali.Ostatnio jednak przeżywają ciężkie chwile ponieważ 6 ostatnich meczy przegrali,a w ostatniej kolejce z przeciętnym Beijing Dragons 113-100 na wyjeżdzie.Jednak jest to solidny zespół który w tamtym sezonie dotarł aż do półfinału i na pojedynek z broniącym tytułu mistrzowskiego Liaoning Scale Industry napewno się zmobilizują i bedą chcielli przerwac złą passe.Ich rywale tak jak już pisałem to obrońca tytułu mistrzowskiego i jeden z głównych faworytów obecdnych rozgrywek.Teraz zajmują wysokie 2 miejsce w tabeli z 19 odniesionymi zwycięstwami i 4 mecze tylko przegrali.Ostatnio w lidze przegrali 13 listopada z Xinijang,odnosząc póżniej 12 zwycięstw.W ostatniej kolejce pokonali na wyjeżdzie 112-105 Tianjin.SApotkania pomiędzy tymi zespołami przeważnie były bardzo zacięte i częściej wygrywali koszykarze Liaoning Scale Industry,ale ostatnie 2 mecze Shandong Gold na swoim parkiecie pokonał swojego przeciwnika.Myśle że jak nawet niewygrają to nawiążą bardzo wyrównaną walke.
⛔ 100

M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 17:00
Spotkanie: Dynamo Moskwa vs Nowa Nowykujbyszewsk
Typ: over 3,5 seta
Kurs: 3,2
Bukmacher: Totolotek
Analiza: 10 kolejka i spotkanie sąsiadów w Superlidze. Nowykujbyszewsk jest w sporych tarapatach finansowych. Z zespołu odeszło kilku graczy, ale i tak zespół gra solidnie. Ostatnio postawili Zenitowi Kazań dość ciężkie warunki. Poza 2 setem nawiązali równą walkę. Dynamo Moskwa jest w ogromnym kryzysie. Zespół gra zdecydowanie poniżej oczekiwań, zajmują tylko 9 miejsce w lidze, a potencjał tego zespołu jest zdecydowanie wyższy. Klub zmienił trenera przed kilkoma dniami, a podstawowy rozgrywający - Siergiej Grankin rozwiązał kontrakt. W jego miejsce przymierzany jest Łukasz Żygadło. Problemy dynama Na pewno niekorzystnie wpływają na ich grę. W ostatnim meczu z Fakielem w secie numer 4 Dynamo prowadziło 15:6. Wszyscy już szykowali się do tie breaka. Jednak mecz skończył się w 4 setach a wynik tej partii brzmiał: 25:23 dla Nowego Urengoju. Taki potężny przestoj nie miał prawa się zdarzyć. Zespół ze stolicy Rosji ciągle pozostaje faworytem tego starcia, ale Nowykujbyszewsk naprawdę nie gra źle i wierzę że wygrają oni choć jedną partię.
⛔ 100

szympo 9,7K

szympo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael 2 liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Hap.Acre - Hap.Marmorek
Typ: remis
Kurs: 3.50
Bukmacher: LVbet
Analiza:
Ostatnio czego się nie dotknę wszystko siada, więc trzeba to wykorzystać i dzisiaj przenoszę się
do swojej ulubionej ligi. Jedynasta drużyna - Akko spotyka się z ostatnią drużyną Marmorek.
Gdy popatrzymy na tabelę formy zobaczymy że jest to mecz na &quot;szczycie&quot; dwie najgorsze drużyny
ligi. Ostatni i jedyny mecz tych 2 drużyn zakończył się remisem 0:0, więc prezentują podobny poziom
sportowy liczę na równie dobre spotkanie i kolejny świateczny prezencik.;)

⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Izrael, Ligat ha&#39;Al
Godzina: 18:30
Spotkanie: Bnei Sachnin - Maccabi Netanja
Typ: 2
Kurs: 2,71
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Tabela piłkarskiej najwyższej klasy rozgrywkowej w Izraelu wygląda tak:

Gospodarze u siebie zanotowali do tej pory 1 zwycięstwo, 2 remisy i 3 porazki, natomiast zespół z Netanji na wyjazdach ma na koncie 3 zwycięstwa, 1 remis i 2 porażki. Gdy te dwa zespoły spotykają się ze sobą to bardzo często pada remis. W 4 ostatnich meczach z rzędu między tymi zespołami padł remis. Dzisiaj jednak liczę, że takiego wyniku nie będzie a zespołem lepszym będą goście. Ogólnie w tym sezonie radzą sobie lepiej a do tego Bnei Sachnin będzie dzisiaj mocno osłabiony.
Absencje w Bnei Sachnin:
obrońcy Pnishi (14 występów w tym sezonie), Falah (12 występów w tym sezonie) i Gantus (6 występów w tym sezonie), pomocnicy Jaber (11 występów w tym sezonie) i Mugrabi (10 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie) i napastnik Azulay (13 wystepów w tym sezonie, 4 gole na koncie)
Maccabi bez poważniejszych absencji.
Więcej o nieobecnościach w zespole gospodarzy możecie poczytać tutaj:
https://www.arab48.com/رياضة/رياضة-محلية/2018/12/23/صفعة-لأبناء-سخنين-عطاء-جابر-سيغيب-لمدة-3-أسابيع
Również zespół z Netanji miał o jeden dzień więcej na regenerację i przygotowanie się do tego spotkania. Oba zespoły grały w pucharze Izraela. Gospodarze tego meczu swoje spotkanie rozgrywali w piątek 21 grudnia u siebie z zespołem Maccabi Nazaret wygrany 1-0, natomiast Maccabi Netanja grał dzień prędzej w czwartek 20 grudnia u siebie z zespołem Daburiya Osama wygrany 5-1. Bardziej namęczyć się musieli gracze Bnei Sachnin a do tego grali o dzień później więc myślę, że jakieś chociaż minimalne znaczenie może to mieć również na formę zawodników w dzisiejszym spotkaniu. Dla mnie pod względem formy w tym sezonie jak i sytuacji kadrowej w zespole faworytem są goście i to na nich tutaj stawiam.
✅171

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz Towarzyski
Godzina: 13:00
Spotkanie: Wietnam - Korea Północna
Typ: over 4,5
Kurs: 9,00
Bukmacher: Unibet
Mecz towarzyski drużyn azjatyckich. 8,25 - etoto, 6,25 sts, 7,00 efortuna, 6,25 iforbet.
Spodziewam się ostrej wymiany - w sensie bramkostrzelnej. Mecz awizowany jako na żywo w Unibecie. Wczoraj w meczach towarzyskich ubogo w bramki, stąd mój dzisiejszy typ. Mecz zapewne będzie obfitował w sytuacje podbramkowe, tak myślę - oby skuteczność nie zawiodła. Spodziewam się wyniku 2:2 do przerwy(kurs 70,00) i 3:2 po przerwie. Alternatywnie powyżej 2,5 na ht także kurs ponad 9,00 a dokładnie 9,50. Co do zwycięstwa obstawiałbym gospodarzy którzy mają ligę - z drugiej strony reżim północnokoreański i czego się spodziewać ?
Zdania użytkowników oddsportal są podzielone co do ilości bramek, ale jest ktoś kto daje tak jak ja.
Pozdrawiam
⛔ 100

lucyyynaaa 1,8K

lucyyynaaa

Użytkownik
Spotkanie: NES Tziona -M. Nazareth
Typ: 1 (handi eu 0-2)
Kurs: 4.1
Bukmacher: unibet
Analiza:
Witam,dziś szybciutko,na chwilę odrywając się od rodzinnego stołu proponuję typ na gospodarzy. Drużyna , która ma okazały potencjał w ofensywie , który coraz częściej dochodzi do głosu.
Ostatni wyjazdowy win z drużyną drugiego miejsca H Kfar Saba 1-5 podkreśla potencjał ofensywny, który wspominałem.
Wczoraj grałem czystą 1 za 1.6 , dziś widzę już po 1.4 pewnie nie tylko ja widzę w nich faworytów.
Pozdrawiam.
⛔100

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 23:30
Spotkanie: Boston Celtics - Philadelphia 76ers
Typ: Celtis &amp; under 223.5
Kurs: 3.15
Bukmacher: Unibet
Nie sądzę żeby Sixers mogli dać radę w ogródku, Celtowie są lepiej poukładani i mają bardziej zrównoważony zespół do tego dzisiaj praktycznie w pełnym składzie bo braknie tylko Baynesa na ławce. Ogólnie lubię Sixers ale ta gra mi się nie podoba, Brown nie ma pomysłu co tutaj poprawić i przeważnie bez mega występu Embiida ciężko jest im ugrać mecz, Butler obecnie nie pokazuje nic nadzwyczajnego i brakuje też na pewno tych mega dobrych trójek Redicka z poprzedniego sezonu, a ławka też jest krótka poza Shametem nie ma dobrego zmiennika na obwodzie bo gra T.J&#39;a to jest tragedia i chłop rzuca gorzej niż uszkodzony Fultz i tutaj powinna się zrobić róznica na parkiecie z której Boston musi skorzystać, mają zdecydowanie lepszych zmienników i to powinno zaowocować. Linia jak dla mnie wystawiona za wysoko, Stevens na pewno nie chce tutaj iść na wymianę ognia bo takie szybkie tempo Sixers potrafią grać bardzo dobrze natomiast w obronie to oni są jednak kulawi i jedna z top defensyw ligi powinna ich dzisiaj zatrzymać.
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Spotkanie: NES Tziona -M. Nazareth
Typ: over 4.5 gola
Kurs: 5.75
Bukmacher: unibet
Lider 2 ligi w Izraelu ostatnio do bólu skuteczny , na 4 ostatnie mecze aż 3 z nich z wysokim overem , dziś przed swoją publiką zmierzą się z 13 ekipą którą jest M.Nazareth który nie zbyt dobrze sobie radzą , do tego overu jednak zmusił mnie ich pierwszy mecz w Nazareth w którym padł remis 2:2 dlatego też liczę że goście z Nazarethu zdobedą dziś jakiegoś gola a że Tziona do bólu skuteczna to z ich strony liczę na sporo goli bo ich bilans u siebie to 5-1-1 i br 18:7 , powinno być ciekawie i z wysokim overem !
⛔100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 21:00
Spotkanie: Houston - Oklahoma
Typ: J.Harden powyżej 33.5 pkt
Kurs: 1.75
Bukmacher: forbet
Analiza: Zaraz rozpoczyna się spotkanie, więc nie będę się rozpisywał. Harden bezapelacyjny lider gospodarzy. Świetna średnia rzutowa. Z uwagi na brak Paul przejmuje jeszcze większa odpowiedzialność za grę swojego zespołu. Za kilkanaście minut Oklahoma spróbuje zrobić wszystko, żeby zatrzymać Brodacza. Jestem jednak zdania, że to będzie jego popołudnie w USA. Jeśli Rockets myślą o zwycięstwie, to nie ma innej opcji jak powyżej 30 punktów Harden. Powinno być sporo izolacji dla Harden i prób rzutów dystansowych. Oklahoma lubi przyśpieszyć tempo, więc może być sporo punktów z kontr.
✅75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom