>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.12.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 25. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

adero 182

adero

Użytkownik
Dyscyplina: Kosz,NBA
Godzina: 20:30
Spotkanie: Oklahoma-Chicago
Typ: Oklahoma -5,5
Kurs: 1.52
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na jutro upatrzylem sobie spotkanie z NBA pomiędzy Oklahoma a Chicago.Gospodarze są faworytem tego spotkania bez dwóch zdań.Ekipa Chicago na ostatnie pięć meczy wyjazdowych tylko raz wygrali.Oklahoma u siebie ma passę 9 zwycięstw na własnym parkiecie i jutro liczę na dziesiąte.H2h także przemawia za gospodarzami i myślę, że powinni sobie poradzić i zwyciężyc odpowiednią liczba punktów lub wyższa.
⛔100

neuropunks 292

neuropunks

Użytkownik
:hokej: MHL
11:00 CET
Kuznetskie Medvedi v Snezhnye Barsy
@Snezhnye Barsy ML (2.50)
Betsson

Jeszcze raz MHL - Kuznetsk Metallurgists Sports Palace. Typ lekko ryzykowny ale trudno przejść obojętnie obok takiego value na gości tym bardziej, że w przekroju historii tej ligi praktycznie zawsze byli lepszą ekipą. Po wczorajszej niezasłużonej porażce Panter, dziś dojdzie do rewanżu i wydaje mi się, że Niedźwiedzie tym razem polegną z kazachstańskim teamem na własnej tafli. Gospodarzom tylko raz w tym sezonie udało się zgarnąć double win na swoim lodowisku i to z Tyumenskim Legionem czyli zespołem pretendującym do czerwonej latarni na wschodniej stronie ligi. O ile wczorajszą porażkę juniorów kazachstańskiego Barysa Astana można na siłę rozgrzeszyć ze względu na dobrą mimo wszystko grę oraz niedawny udział reprezentacji Kazachstanu w WCH U20 IA, to już dzisiejszy występ powinien bardziej ich zbliżyć do zgarnięcia kompletu punktów. Nie będzie to nic nowego i szczególnego bo to będzie 4 potyczka obu klubów w regularnej części tego sezonu a to goście właśnie w tej rywalizacji prowadzą 2:1. Sama czysta analiza H2H sugeruje zagranie na gości ale raczej bez opcji all in.
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Egipt Premier
Godzina: 13:30
Spotkanie: Aswan - Smouha
Typ: X/2
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 10 kolejki pierwszej ligi egipskiej. FC Aswan gra z Smouha SC. Niewiele lig dzisiaj do typowania, więc taki egzotyk - teoretycznie najpewniejszy z 3 tej ligi. Gospodarze to beniaminek ligi, który awansował z 2 miejsca. W tym sezonie tylko 1 wygrana na 9 granych meczów, ale u siebie są znośni: 5 punktów w 4 meczach, bramki 4:4. Nieźle sie bronią, bo początkowe ich mecze konczyły się 1:1 i 0:0. Goście to 10 zespół ostatniego sezonu. grali w Caf Champions League, aczkolwiek w grupie zajęli ostatnie miejsce. W lidze wiedzie im sie troche lepiej niz w poprzednim sezonie bo zajmuja miejsce numer 6, na wyjazdach wygrali 3 z 4 meczów tracąc tylko 2 bramki. Jesli chodzi o X do przerwy. Gospodarze zanotowali 5 takich wynikow, a goscie 4. To daje wiecej niz 30% szans. Te zespoly nigdy ze soba nie grały. Faworytem wiec na pewno będą goście.
⛔100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ZEA
Godzina: 13:45
Spotkanie: Emirates Ras Al-Khaimah - AL Ain
Typ: over 3.5
Kurs: 2.05
Bukmacher: oddsring
Analiza:
Przeglądałem wiele ciekawych spotkań na dzisiejszy typ, no i jedno, które mi się nasunęło, było właśnie ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Jakby spojrzeć na h2h, widzimy dosyć ciekawą statystykę, popierającą dzisiejszy typ. Od 2010 roku zagrały te drużyny 7 spotkań, z czego w każdym padały minimum 3 gole, no i każde wygrywali dzisiejsi goście. I tutaj można by iść w stronę over 2.5 po kursie 1.45. Ja tutaj widzę słabych gospodarzy, którzy, jak tak dalej pójdzie - znajdą się w strefie spadkowej. Mają serię porażek taką, jak ostatni zespół w lidze, a goście wręcz przeciwnie. Obie te drużyny spotkały się w 2015 roku, w 20. kolejce rozgrywek ubiegłego sezonu, gdzie gospodarze nie spisywali się nadzwyczajnie, ale nie też tak beznadziejnie, jak na chwilę obecną, a mimo to polegli na własnym stadionie i to dość boleśnie, bo aż 1:5. AL Ain lecą po kolejny tytuł ligi, dzisiejszy mecz jestem pewien, że wygrają, a patrząc na historię spotkań tychże zespołów, nieoczekiwanie gospodarze od 5 lat coś wrzucają do sumy goli w meczu podczas ich pojedynków. Teraz też na to liczę, a zwycięstwo 1:3 pasowałoby idealnie.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 23.00
Spotkanie: Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
Typ: Cavs + 6,5pkt
Kurs: 2.05
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Hitowe spotkanie na parkietach NBA. Rewanż za czerwcowy finał rozgrywek. LeBron James i spółka przyjeżdżają do hali mistrzów aby zrewanżować się Wojownikom za niepowodzenia z czerwca. Mój typ na to spotkanie to goście +6,5pkt. Po pierwsze na pewno będzie to pojedynek ambicjonalny, LBJ będzie chciał pokazać swoją wyższość nad liderem GSW - S.Currym. Do tej pory lider gości w spotkaniach raczej grał na większym luzie, spinając się jedynie na zacięte końcówki gdzie mógł sam zdecydować o wyniku. Dziś w moje opinii od początku zacznie grać na maksymalnych obrotach. Dodatkowo do drużyny wrócił w ostatnich dniach Shumpert i Irving. O ile ten pierwszy na pewno dostanie sporo minut i będzie odpowiadał na krycie Klaya to Irving za pewne będzie wchodził z ławki co akurat w mojej opinii będzie bonusem dla Cavaliers. W pierwszej piątce wyjdzie Dellavedova, który jest bardzo dobrym obrońcom i zmorą Currego, który grają vs Australijczyk gra na najgorszym procencie rzutowym, Kyrie wchodzący z ławki może dać bardzo mocnego kopa w ataku którego goście będą bardzo mocno potrzebowali. W ekipie gospodarzy nie zagra Barnes, który jest bardzo ważnym elementem rotacji Warriors na pozycjach wysokich, tam swoich przewag będą szukali gracze z Cleveland. Thompson, Love, Vareajo, Mozgov + grający co jakiś czas blisko kosza James będą starali się stworzyć rywalom problem z faulami Greena, Iguoadali, Ezieliego. Na obwodzie Dellavedova, Shumper, JR Smith będą starali sie zamęczyć Thompsona i Currego - wiadome jest, że ta dwójka i tak rzuci sporą ilość punktów ale ważne jest aby w &quot;crunch time&quot; byli zmęczeni i nie mogli łatwo decydować o losie spotkania. Ze swoich pięciu ostatnich wyjazdowych porażek Cavs czterokrotnie przegrywali mniej niż sześcioma punktami, tylko raz grając w Miami przegrali wysoko ale wtedy nie grał LBJ. W mojej opinii Kawalerię stać nawet na wygraną ale patrząc na potencjał Wojowników do zdobywania punktów wolę zabezpieczyć się handicapem, ponieważ kurs i tak bardzo fajny.
✅105

matess27 44

matess27

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Zjednoczone Emiraty Arabskie
Godzina: 13:45
Spotkanie: Al-Fujairah - Al Nasr
Typ: 2
Kurs: 1,53
Analiza:
Dzisiaj postanowiłem opisać mecz rozgrywany w Emiratach. Ostatnio nie ma bogatej oferty wiec trzeba wybierac z tego co jest. Wczoraj można było złapac jeszcze kurs po 2 ale dzisiaj juz diametralie spadł. W tym meczu takze kieruje sie statystykami jak i przeczuciem. Druzyna gości zajmuje trzecie miejsce w lidze dotychczas uzbierali 24 punkty na co zebrały sie 7 wygranych 3 remisy i dwie porazki, obie przegrane to odpowiednio z liderem (3-0) oraz viceliderem (3-1). Zdobycie mistrzostwa jest prawie nieosiągalne ale można powalczyc jeszcze o drugie miejsce. Jeśli chodzi o mecze wyjazdowe to Al-Nasr zajmuje drugie miejsce w lidze egzekwo z liderem. Gospodarze dzisiejszego meczu zajmują 8 miejsce na co złożyły sie 4 zwyciestwa 3 remisy i 5 porazek zdobyli 15 punktów. Jeśli chodzi o bespośrednie pojedynki to ostatnie dwa wygrali dzisiejsi goscie na wczesniejsze mecze nie warto patrzec bo były dosc dawno. Mecz jest wart zagrania goscie sa w lepszej formie i napewno maja szanse na dobry rezultat w tym sezonie. Powodzenia!
⛔100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - NBA - sezon regularny
Godzina: 20:30 CET
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls
Typ: Serge Ibaka powyżej 21 (Ilość punktów + zbiórki)
Kurs: 1,85
Bukmacher: Betsafe
Analiza: Dla Ibaki przedświąteczny tydzień był bardzo dobry, w 5 ostatnich meczach notował wyraźnie lepsze staty (16.4pts 7.0rebs 56%FG) niż wskazuje jego tegoroczny standard (13.6pts 7.1rebs), a jeśli z tego okresu brać pod uwagę 2 mecze z czołówką ligi (Clippers i OKC) to cyferki wyglądają jeszcze okazalej (37min 20.0pts 8.5rebs). Widać wyraźnie, że częściej jest w rotacji z dobrymi zespołami kiedy trener potrzebuje jakości pod oboma deskami, w przeciwieństwie do meczów ze słabiakami (Portland i 2x Lakers), które same się wygrywają, wtedy częściej grają inni podkoszowi (Kanter, Collison) i Ibaka jest wyraźnie krócej na parkiecie (25.3min 14.0pts 6.0rebs). Co by nie mówić o Bykach w tym sezonie, to ciągle są czołową ekipą, nie tylko na wschodzie, poukładaną, która pod koszem ma dużo jakości (Gasol, Gibson, Portis, Mirotic). Z takim rywalem umiejętności Ibaki będą niezbędne dla OKC, dlatego można się spodziewać solidnego +35czasu na parkiecie, co w połączeniu z jego dobrą formą powinno się przełożyć na przekroczenie podanej linii punktowej i pts+rebs. Przeciwko Chicago na przestrzeni ostatnich 4 sezonów (6meczów) również grało mu się dobrze (34min 16.6pts 6.8rebs 2.8blk), więc wiele wskazuje, że jeśli kongijski Hiszpan nie będzie miał problemów z faulami, to o jego dzisiejsze osiągi jestem spokojny. Potwierdzona absencja Noaha po drugiej stronie również raczej pomoże w spełnieniu typów niż przeszkodzi.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU NBA ⛔100

M 56

mazikos18

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA - sezon regularny
Godzina: 23:00
Spotkanie: Golden State - Cleveland
Typ: Poniżej 208, 5 pkt
Kurs: 2,05
Bukmacher: Un ibet
Analiza: Dzisi ejszego wieczoru na t apetę wzi ąłem hitowe spotkanie NBA pomiędzy mistrzem i vice -mistrzem NBA czyli Warri ors vs Cavalie rs. Obie ekipy w tym sezonie są liderami w swoich konfer encjach i grają znakomicie. Jest to również pojedynek dwóch najlepszych graczy tej ligi czyli Curry kontra Le Bron. Według buków zdecydowany m fawor ytem są gospodarze i n ie ma się co dziwić. Tylko 1 por ażka w tym sezoni e , wspaniała gra , najskut eczniejsza d rużyna w całej lidze . Jednak nie dzieli tych ekip aż taka przepaść na jaką wskazują kursy i cię żko powiedzie ć jakim wynikiem skończy się to spo tkanie. Dlatego ja poszedłe m w pun kty. Z obacz my ostatnie spotkania pomiędzy tymi ekipami :
11.07.15 VEG Cleveland Cavaliers Golden State Warriors75 : 83
17.06.15 NBA Cleveland Cavaliers Golden State Warriors97 : 105
15.06.15 NBA Golden State Warriors Cleveland Cavaliers104 : 91
12.06.15 NBA Cleveland Cavaliers Golden State Warriors82 : 103
10.06.15 NBA Cleveland Cavaliers Golden State Warriors96 : 91
08.06.15 NBA Golden State Warriors Cleveland Cavaliers 93 : 95 (87 : 87)
05.06.15 NBA Golden State Warriors Cleveland Cavaliers 108 : 100(98 : 98)
27.02.15 NBA Cleveland Cavaliers Golden State Warriors 110 : 99
10.01.15 NBA Golden State Warriors Cleveland Cavaliers 112 : 94
15.03.14 NBA Golden State Warriors Cleveland Cavaliers 94 : 103
Jak widzimy ten typ nie wszedł by tylko w 2 z 10 ostatnich spotkań. Dzisiaj spodziewam się zaciętego spotkania i myślę, że przede wszystkim obie ekipy skupią się na defensywie, a taka linia wystawiona przez bukmachera po takim kursie to czysta okazja. Powodzenia
✅105

c1005m4 36

c1005m4

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka,USA - NBA
Godzina : 18:05
Spotkanie : Miami Heat - New Orleans Pelicans
Typ: over 200
Kurs: 1.90
Bukmacher: 365
Już po 18 czasu polskiego zacznie się pierwsze spotkanie NBA tego dnia. W Miami spotkają się miejscowi Heat z zaskakująco słabymi w tym sezonie Pelicans. Generalnie Miami jest dość underową drużyną,ma jednak pewne &#39;przebłyski&#39;(choćby 225 punktów w meczu z Portland)i na taki overowy przebłysk dziś właśnie liczę.Pelicans z kolei są na innym biegunie - drużyna overowa,ale na prawie samym dnie tabeli konferencji zachodniej. W ich meczach pada średnio ponad 210 punktów. W ostatnich 5 spotkaniach zarówno Miami jak i Pelicans pokryli tą linię 3krotnie. W drużynie Heat niepewny jest występ Gorana Dragicia (decyzja przed meczem) w Nowym Orleanie z kolei nie wiadomo czy wystąpi Alexis Ajinca. Reszta gwiazd zapewne zamelduje się na parkiecie i moim zdaniem wykręci co najmniej 200 punktów.
⛔100

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Dyscyplina: koszykowka
godzina: 23:00
Spotkanie: GSW-Cleveland Cavaliers
typ: Lebron James over 6.5 asyst
Kurs: 2.11
Bukmacher: Betsson

Swietny mecz dzisiaj będziemy mieli okazję oglądać w telewizji. Golden State podejmie Cleveland, które będzie chciało wziąć rewanż za finały play offow z poprzedniego sezonu i pokazać, że wcale nie są gorsi od swoich rywali. Głównym architektem gry gości jest oczywiście Lebron, natomiast gospodarzy Curry. To dodaje dodatkowego smaku tej rywalizacji, bowiem są to obecnie najpowazniejsi kandydaci do MVP sezonu. Lebron nie zawodzi w ważnych spotkaniach, a do tego bierze grę na siebie przez co oddaje bardzo dużo rzutów i zdobywa mnóstwo punktów oraz zalicza sporo zbiórek i asyst. Lebron na pewno zdaje sobie sprawę, że obecnie mówi się więcej o Currym niż o nim i dzisiaj bedzie chciał to zmienić i pokazać kto jest wciąż najlepszym koszykarzem na świecie. W zeszlorocznych finalach play offow Lebron zalicza bardzo duzo asyst. Dzisiaj nie powinno byc inaczej i nawet moze bez problemu siegnac po double double. Widze duze value w tym typie.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Turcja PTT 1 liga
Godzina 18:00
- Samsunspor : Kayseri Erciyesspor
- Kayseri Erciyesspor over 1.5 gola
- 3.40 / Sportingbet
No to znowu Turcja ale tym razem nie puchar ale 1 liga , gospodarze pomimo wysokiej pozycji w tabeli bo są na miejscu 7 tuż za grupą play-off to jednak ostatnio mocno zawodzą swoich fanów i od 5 kolejek nie zasmakowali zwycięstwa , a co goście ? goście to spadkowicz z poprzedniego sezonu z Super Ligi jednak w 1 lidze idzie im jak po przysłowiowym gruzie , są na miejscu 14 co prawda bezpiecznym ale przewaga nad spadkowiczami to zaledwie 1 mały punkcik , ostatnio jednak idzie im bardzo dobrze i 3 ostatnie pojedynki to komplet 9 pkt i mam nadzieję że i dziś powinni dać z siebie maksa i ugrać jakiś punkcik albo może lepiej , patrząc na H2H to jedno rzuca się w oczy a mianowicie sporo remisów pomiędzy nimi ...... ogólnie bilans to 3-6-3 i br. 15:14 , a tutaj na stadionie Samsunspor 1-4-1 i zaglądam na gole a tu mamy coś takiego ....5 goli Samsunspor i 7 goli gości i pójdę tym tropem i liczę ze i dziś goście postarają się o bramkę a zaryzykuję że zdobędą dwie bo w tych ostatnich wspomnianych wyżej 3 meczach wygranych zdobywali 4 , 2 i 2 gole tak więc do boju Kayseri Erciyesspor !
⛔100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - UAE League
Godzina: 16:30
Spotkanie: Al Wasl - Al Shabab
Typ:Remis/obie strzelą
Kurs: 4.5
Trafiłem na ciekawe spotkanie w najwyższej klasie rozgrywkowej Zjednoczonych Emiratów Arabskich - czwarta w tabeli ekipa Al Wasl podejmie szóstą Al Shabab. Drużyny dzieli różnica zaledwie dwóch punktów, dlatego można spodziewać się wyrównanego meczu, zakończonego remisem. Na dodatek dziwią mnie kursy wystawione na gości, którzy wg bukmacherów są faworytami. Fakt w wyjazdowych pojedynkach jeszcze nie przegrali w tym sezonie, jednak na 6 spotkań wygrali tylko połowę, poza tym są niżej w tabeli. Fajną sprawą jest również fakt, że drużyna Al Wasl w obecnych rozgrywkach jeszcze nie remisowała - najwyższy czas na przełamanie tej serii. Patrząc na bramkostrzelność obu zespołów sądzę, że goli nie zabraknie.
✅350

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: koszykowka
godzina: 23:00
Spotkanie: GSW-Cleveland Cavaliers
typ: Lebron James over 27 i Cavs wygrają
Kurs: 6
Bukmacher: williamhill
Analiza:Już nie typuję po tym jak Benek sie na mnie uwziął i 3 dobre typy przy wysokich kursach mi nie zaliczył ale na ostatnie dni 2, 3 razy trafie i tak wygram ten miesiąc choć Benek tak bardzo nie chce tego...Na dziś hit Lebron James musi rzucić sporo bo 27 ale dziś będzie chciał pokonać Currego za wszelka cene. Małe ma szanse ale ma a kurs godny więc można grać bo dzis ciężkie mecze lub niskie kursy ale faworyci nie muszą wygrywać. Kyrie musi zrobić wiele vs Curry by ten zakład wogóle miał szanse wejść. Ale gram bo to konkurs, dwa ygodnie minęło od mojego ostatniego juz typu. Polecam grać OKC, Spurs, Heat, Clippers no i ja ram jeszcze arcytrudny cavs+5...
⛔100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: koszykowka NBA
Godzina: 23:00
Spotkanie: Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers
typ: Stephen Curry poniżej 30pkt
Kurs: 1.83
Analiza:

Witam.Podzielam zdanie kolegów. Golden State czeka ciężki mecz.
Curry w wyjazdowej grudniowej serii zdobywał sporo punktów, ale w tylko 3 z 7 meczów pokrył by mój typ, kolejno: Utah 26pkt, Charlotte 40pkt, Toronto 44pkt, Brooklyn 28pkt, Indiana 29pkt, Boston 38pkt, z Milwaukee 28pkt.
Wyjazdowa batalia chyba go mocno wyeksploatowała, bo potem ani razu nie przekroczył granicy 30pkt, zdobywał kolejno 25 pkt z Phoenix ( mimo, że wygrali wysoko 128-103), 26pkt z Milwaukee (również dużo punktów po stronie GSW, bo 121) . W ostatniej wygranej z Utah zdobył już tylko 16pkt. Trafił tylko 2 z 8 rzutów za 3pkt. Czyżby był lekko podmęczony? (zwłaszcza długa seria wyjazdów mogła mu się dać we znaki).
Podsumowując: w ostatnich 10 meczach tylko 3 razy przekroczył granicę 30pkt. Nie wydaje mi się, aby akurat dzisiaj w meczu z silnymi Cleveland miało to nastąpić.
✅83

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom