>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.12.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 25. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +51
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Koszykówka KBL Korea Płd
25.12 6:00
Mobis Phobeus - LG Sakers(18,5)
typ: 1
4,33
WilliamHill
Analiza
Kolejna kolejka koszykarskiej ligi w południowej cześci Korei, aktualny lider rozgrywek Mobis Phobeus spotka sie na wlasnym parkiecie z LG Sakers. Zdecydowanym faworytem spotkania sa gospodarze. Prowadzą oni w ligowej tabeli z bilansem 22-6, ich jutrzejsi przeciwnicy to ósmy zespół ligi z bilansem 11-18. Roznica kolosalna pomiedzy obiema ekipami i jutro na parkiecie powinno byc podobnie. Mimo tego, ze gospodarze przegrali w ostatnim czasie dwa spotkania dosyc nieoczekiwanie, jednakze zdolali sie juz chyba pozbierac, gdyz ostatnie dwie potyczki przechylili na swoja korzysc. Na wlasnym parkiecie nie zwykli oni przegrywac zbyt czesto, tym bardziej z co najwyzej sredniakami ligi. Pokonali oni ostatnio bezsposrednich rywali z Seulu na ich parkiecie, pewnosc siebie na pewno jest wiec po ich stronie, nie powinni miec jakichkolwiek problemow z odniesieniem pewnego zwyciestwa.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Turcja Puchar /
Godz. 12:00
Spotkanie - Sariyer GK : Caykur Rizespor
Typ - Sariyer GK powyżej 1.5 gola
Kurs - 3.50
Buk - Bet365
Dziś znowu zaglądam do Turcji gdzie rozgrywają kolejną kolejkę w Pucharze a jak już zdążyliśmy zauważyć to niespodzianka goni niespodziankę , w tym spotkaniu znowu mamy konfrontację trzecioligowca Sariyer GK który gra nie żle na tym niższym szczeblu rozgrywek ligowych bo chłopaki zajmują wysoką 5 pozycję a dotychczas przegrali 2 spotkania na 17 kolejek a u siebie mają bilans 3-4-1 i br. 13:9 natomiast pierwszoligowiec Caykur Rizespor zajmuje po 14 kolejkach przed ostatnią pozycję a wygranych meczy po ich stronie zaledwie dwa i też już w niedzielę będzie rozgrywał swój mecz ligowy tak więc podobna sytuacja jak w moim wczorajszym typie , w pucharze natomiast gospodarze jeszcze nie odnieśli zwycięstwa i z zerowym kontem zajmują ostatnią pozycję ale przegrali oni z Besiktasem oraz z pogromcą we wczorajszym meczu Besiktasu Adaną Demirspor co do gości to niespodziewanie w pucharze grają o niebo lepiej niż w lidze bo tu prowadzą z kompletem pkt jednak myślę że dziś powinni trochę odpuścić ze względu na niedzielny mecz ligowy w każdym bądż razie liczę że gospodarze przed swoją publiką zrobią prezent świąteczny dla swoich fanów i zdobędą dziś jakieś bramki a za dwie całkiem dobry kurs i myślę że warto spróbować .
ŻYCZĘ WSZYSTKIM RADOSNYCH ŚWIĄT !
⛔100

korczus 189

korczus

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Egipt
Godz. 18:00
Spotkanie - Enppi - Zamalek
Typ - X
Kurs - 3.10
Buk - Bet365
Wczoraj ładnie remis siadł. Dzisiaj oferta jeszcze gorsza ale jeden mecz od biedy można zagrać hehe. Znowu sugeruję się czysto statystykami bo ciężko mi cokolwiek powiedzieć o obu drużynach.
Spotkanie pomiędzy wiceliderem i liderem Egipskiej pierwszej ligii, obie drużyny imponują formą i nie przegrały meczu od wielu kolejek.
H2H tych zespołów w ostatnich 2 latach na korzyść gospodarzy ale poprzednie sezony należały do drużyny Zamalek i wygrywali na tym terenie regularnie, raz padł remis a było to w 2005r.
No ale jak wiadomo w piłce nie można żyć historią tylko teraźniejszością a ja na tą chwilę patrząc na ich formy widzę podział punktów gdyż goście nie muszą tego meczu i pewnie się nie otworzą a gospodarzą może być ciężko pokonać lidera. Zobaczymy co z tego wyjdzie powodzenia ;)
⛔100

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna / Turcja Puchar /
Godz. 17:00
Spotkanie - Gaziantepspor - Tuzlaspor
Typ - x2
Kurs - 3.40
Buk - Bet365
Oferta na piłkę dzisiaj full wypas ????
Idę dzisiaj w stronę niespodzianki. Rozgrywki pucharowe w Turcji są nieprzewidywalne. Tuzlaspor radzi sobie w nich całkiem dobrze i myślę, że stać ich dzisiaj na minimum remis. Zwłaszcza, że podejście do rozgrywek pucharowych drużyn z tureckiej Superligi jest średnie.
Gaziantep za chwilę gra w lidze i myślę, że bardziej koncentrują się na meczu który mają do zagrania 28.12 z Bursasporem.
Tuzlaspor natomiast ma już przerwę w lidze i może skupić się tylko i wyłącznie na pucharze. Tuzla jest liderem w grupie. Dwa zwycięstwa na koncie i myślę, że dzisiaj zrobią wszystko by utrzymać grupowe prowadzenie.
✅240

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina - siatkówka K
Godz. 17:30
Spotkanie - Dinamo Kazań - Dinamo Krasnodar
Typ - Kazań +1,5seta
Kurs - 1,95
Buk - Bet365
W bardzo ciekawym meczu Pucharu Rosji siatkarek zagrają ze sobą ekipy z Kazania oraz Krasnodaru. Faworytem buków zdecydowanie Krasnodar, chyba dlatego że ten turniej jest rozgrywany w Krasnodarze, ale pewności nie mam. W lidze Kazań na pierwszym miejscu, a Krasnodar na drugim. W meczu ligowym pomiędzy tymi ekipami był wynik 3-2 dla Krasnodaru. W ostatniej kolejce ligowej Krasnodar poległ w Omsku 0-3 co daje trochę do myślenia. Kazań to głównie Gamova wspomagana Del Core. To mistrz tegorocznej LM, lecz na drugim przyjęciu po odejściu Larsson jest mała dziura bo Chaplina czy Yaneva to nie ta sama klasa co Larsson, co zresztą było widać w pojedynku z Chemikiem Police. Krasnodar zbudował w tym sezonie niesamowitą pakę, zwłaszcza pod względem siły ofensywnej. Koszeleva, Sokolova, Rosir Calderon czy Fernanda Garay to najwyższa półka. Grą kieruje brazylijka Fabiola, którą wraz z Fe Garay do zamienienia brazylijskiego ciepełka na mroźną i szarą Rosję skusiły ogromne pieniądze. Liczę na wyrównany mecz, Kazań jest w stanie to nawet wygrać, na pewno Omsk pokazał sposób na ogranie Krasnodaru i babki z Kazania myślę że dobrze odrobiły zadanie domowe.
✅95

fymlymymlym89 18

fymlymymlym89

Użytkownik
Dyscyplina: TURCJA: Puchar - Druga runda
Godzina: 17:00
Spotkanie: Gaziantepspor - Tuzlaspor
Typ: 2-drożny w przypadku remisu zwrot stawki / Tuzlaspor typ 2
Kurs: 4,71
Bukmacher: Bet at home
Analiza:
Witam.
Wczorajszy typ dnia trafiony mam nadzieje, że dzisiaj też nie zawiodę i pomogę wytypowaniu kolejnego meczu. Nie mamy zbyt dużego wyboru, ale coś tam wyszukałem w dzisiejszych spotkaniach piłki nożnej. Dzisiaj Gospodarze podejmują u Siebie dość wyjątkowy zespół który potrafi zaskoczyć bo wygrał juz 2 spotkania jeden z nich był z Sivasspor 1 ligowym zespołem który zakonczył się wynikiem 3:1 dla Tuzlaspor, ale jak każdy wie mecz meczowi nie równy, więc stawiam na zakład 2 drożny który jest mniej ryzykowny i z dość porządnym kursem ponad 4 zl. Gaziantepspor ma 2 miejsce w Tabeli z dorobkiem 4 pk. Goście zajmują 1 miejsce po 2 spotkaniach 6 pk/ bramki strzelone 6/3 stracone. Remis tu bardziej prawdopodobny choć kurs mówi nam że Gospodarze są faworytami, ale ja bym jednak postawił na Gości którzy mogą nas dzisiaj zaskoczyć i postawić się 1 ligowemu zespołowi i zagrać porządny futbol.
Mam nadzieję, że pomogłem kolejny raz. Wesołych Świąt.
Pozdrawiam fymlymymlym
ZWROT

Q 455

qwertyuiop

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Turcja Puchar
Godzina: 17:00
Spotkanie: Gaziantepspor - Tuzlaspor
Typ: Gaziantepspor AH -1,5
Kurs: 2,0
Bukmacher: Bet365
Analiza: Gram przeciwko ogólnoświatowej masówce. Gaziantepspor, nawet jeśli nie wystawi optymalnego składu - a na tym opierają się wszystkie typy przeciwko tej drużynie - i tak jest znacznie silniejszym zespołem.
Tuzlaspor to zespół z 4 klasy rozgrywkowej (3 liga 1 grupa), o potencjale porównywalnym do zespołów naszej 2 ligi.
Dla porównania Transfermartk szcuje wartość kadry gospodarzy na ponad 20 mln euro - gości na 0,5 mln. Pieniądze nie grają, w dodatku gospodarze jak na zespół z Superligi nie mają zbyt mocnej ławki, ale mimo wszystko to kluby z innych planet.
Zobaczymy, ale dla mnie, nawet w rezerwowym składzie, dużym faworytem pozostają gospodarze.
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Puchar Turcji
Godzina: 19:30
Spotkanie: Trabzonspor - Manisaspor
Typ: X/1
Kurs: 4.70
Bukmacher: oddsring
Analiza:
faza druga rozgrywek o puchar turcji w grupie B. Po 2 meczach Trabzon ma 2 punkty (2x remis), a Manisas 3 (1x win, 1x porażka). Niedawno typowałem tez gospodarzy i udało się im osiagnac wlasnie wynik X/1, choc bramek padło duzo. Tutaj na pewno znowu zobaczymy przetasowania w składzie, ale Trabzon bedzie chciał to wygrac. Manisas ledwo co trzyma sie w 1 lidze nad kreska oznaczajaca spadek, choc rozgromil niedawno (5:0) Bucaspor. Powinno to byc latwe zwyciestwo gospodarzy, ale pamietajmy ze to Puchar i moze to chwile potrwac zanim wyjda na duze prowadzenie.
⛔100

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 23:00
Spotkanie: Miami Heat - Cleveland Cavaliers
Typ: Cleveland Cavaliers wygra różnicą 1-5 punktów
Kurs: 5,50
Bukmacher: William Hill
Analiza: Miami Heat ma spory problem, gdyż kontuzjowany jest Bosh i jego występ w dzisiejszym meczu jest wątpliwy. Heat mają jednak trochę szczęścia, bo u Cleveland Cavaliers bardzo poważną kontuzję złapał Varejao, który w tym sezonie już nie zagra, a przynajmniej na tą chwilę tak to wygląda. Wobec tego Heat mają szanse na nawiązanie tutaj walki, a motywacja powinna być ogromna, bo przecież grają z drużyną, w której to gra ich była gwiazda LeBron James. Ostatnie dwa mecze wyjazdowe Cleveland Cavaliers do udanych z całą pewnością nie należały, gdyż oba były przegrane. Rywalami w tych meczach była Oklahoma City Thunder i New Orleans Pelicans. Cavaliers na wyjeździe mają sześć zwycięstw i pięć porażek, także źle nie jest, ale szału też nie ma jak na drużynę z takim potencjałem. Miami Heat grają nierówno. Większość spotkań w ostatnim okresie przegrywają, jednak zdarzają im się dobre mecze jak np. mecz z Bostonem, gdzie wygrali 100:84. W naiwny sposób Heat przegrali z Philadelphią 76ers, gdzie zwycięstwo mieli już właściwie w kieszeni, wyraźnie odpuścili i to się zemściło, gdyż przegrali mecz różnicą czterech punktów. Heat przegrali też minimalnie z Washington Wizards, bo różnicą zaledwie dwóch punktów. Cleveland Cavaliers są tutaj faworytem, jednak mecz powinien być zacięty i spodziewam się minimalnego zwycięstwa Cleveland różnicą 1-5 punktów.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom