>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.05.2017 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 25. Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Niemcy
Godz: 20:30
Spotkanie Wolfsburg-Braunschweig
Typ: Wolfsburg wygra dokładnie 1 golem
Kurs 3.40
Buk Unibet
Analiza: Już jutro pierwsze spotkanie barażowe w którym ekipa Wolfsburgu na własnym stadionie podejmowała będzie ekipę Braunschweigu. Gospodarze są faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu, grali ostatnio nawet nieźle ,ale w kazdym spotkaniu czegoś im brakowało i nie potrafili punktować, o grze w barażach i porażce z zespołem Hamburga zadecydowała bramka w ostatnich minutach spotkania , dzięki której ekipa gospodarzy utrzymała się w lidze na kolejny sezon. Goście natomiast w drugiej bundeslidze zajęli 3 miejsce i mało zabrakło im do bezpośredniego awansu ,ale porażka 6:0 z zespołem Arminii Bielefeld zablokowała im szansę awansu do bundesligi, poza tym ekipa gości grywała w kratkę w meczach na obcych stadionach , tutaj na pewno gospodarze muszą wygrać żeby utrzymać się w lidze ponieważ na wyjeździe będzie im niezwykle cięzko, goście na wyjazdach grają słabo,ale u siebie na stadionie grają bardzo dobrze i w poprzednim sezonie ponieśli tylko 1 porażkę w lidzę. Stawiam na wygraną gospodarzy dokładnie 1 golem , myślę że będzie to wynik 2:1, liczę na over 2.5 gola na co jest bardzo dobry kurs jak an spotkanie z Ligi Niemieckiej.
✅ 240

Otrzymane punkty reputacji: +2
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny, Lyon
Godz: 11:00
Spotkanie: Nikoloz Basllashvili - Kicker Nicolas
Typ: 2
Kurs: @2.24
Bukmacher: Bet-at-Home
Analiza:
Siema. Nie ma tu zbyt wiele do analizowania, gruzin (basilashvili) to typowy przebijak. Szczerze to nie znam nikogo kto przepada za oglądaniem tego zawodnika, po prostu przebija piłkę, czeka na jakiś głupi błąd i czasami coś tam trafi. Najniewygodniejszą rzeczą na jaką będzie musiał uważać Kicker jest dobry return przy serwisie, ale o tym później. Na turnieju w Lyonie pokonał Coricia, który grał jakby podmienili go w szatni i Seppiego, który nie gra nic, więc nikt nie wie w jakiej jest na prawdę formie. Argentyńczyk gra już trochę lepszy tenis, podbiega pod siatkę, myśli i szuka tych rozwiązań, tylko ma jedną wadę - lepiej wygląda, gdy nie serwuje. Dziwne to zjawisko, ale lepiej się prezentuje, gdy nie musi serwować, dlatego całkiem niezły return gruzina, może przesądzić o wszystkim, jeżeli będzie siedział. Na turnieju w Lyonie wygrał on już 4 spotkania, w sumie to 3, bo te ostatnie dostał w prezencie, jednak nikt od niego nie wymagał, aby pokonał jednego z najlepszych obecnie tenisistów na świecie, ale dostał szansę i na pewno da z siebie wszystko, więc o jakimkolwiek odpuszczaniu nie ma mowy, a w ostatnich dniach to dobra prognoza :grin:. Ogólnie rzecz biorąc będzie to ciekawe widowisko z wieloma przełamaniami, patrząc okiem czysto sportowym to Kicker ostatnio sporo gra, więc na pewno już się rozegrał. Gruzin nie gra zbyt wiele, na plus na pewno wzrost jest on wyższy, nie wiem o ile, ale na pewno tak jest. Mecz to takie 55/45 na korzyść gruzina, więc idę za kursem, co do samego meczu to nie liczyłbym na fajerwerki, ale na lekki horror (?).
Powodzenia! ;)
⛔ 100

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna , Mistrzostwa Świata U20
Godzina:
10:00
Spotkanie:
Ekwador - Arabia Saudyjska
Typ:
Ekwador hc -2.0
Kurs:
3.10
Bukmacher:
forBet
Analiza:

Bardzo ważne spotkanie dla obydwu ekip w walce o grupowy awans. Młodzi Ekwadorczycy po zwariowanym meczu przeciwko USA parę dni temu powinni ruszyć na dzisiejszego rywala z równym impetem jak wówczas kiedy to po 7 min. gry prowadzili już 2:0 . Niestety nie ustrzegli się błędu w końcówce spotkania i pozwolili wyrównać Jankesom w 4 min. doliczonego czasu gry ( 3:3). Zespół Arabii Saudyjskiej przegrał inauguracyjne spotkanie z Senegalem ( 0:2 ) tracąc z kolei obydwie bramki w pierwszych 15 min. gry.
O ile mam pewne rozeznanie i wiedzę na temat siły i stylu gry drużyny z Amer. Płd. , o tyle przyznam szczerze nie posiadam zbyt wiele info na temat ekipy z Bliskiego Wschodu. Bazując jednak na tym co wiem , uważam Ekwador za zdecydowanego faworyta w tym meczu , na co zresztą słusznie wskazują proponowane przez bukmachera kursy .Prezentują oni bardzo ofensywny styl gry , ciekawy dla oka jak większość drużyn z tego kontynentu , dodając bardzo dobre wyszkolenie techniczne i pomysłowość.
Nie sądzę by dzisiejszy rywal był w stanie przeciwstawić się tym wszystkim walorom w sposób na tyle skuteczny by myśleć o wyrównanej walce i ewent. punktach. Proponowany przeze mnie bet pozwoli na zwrot kosztów w wypadku dwu bramkowego zwycięstwa , natomiast zagram również kilka innych opcji z tego spotkania , takich jak Ekwador -hc 1.0 @ 1.85 , Ekwador wygra obie poł. @ 2.95 , pow. 1.5 gola w każdej połowie @ 3.75 , over 3.5 @ 2.25....

⛔ 100

madridista09 1,3K

madridista09

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Czechy Liga Juniorów
Godzina : 13:00
Spotkanie : Sparta Praga U21 - Trzyniec U21
Typ : Sparta
Kurs : 1,46
Bukmacher : Fortuna
Witam. Na dzisiaj wybrałem spotkanie w Czechach. Spotyka się wicelider tabeli z drużyna zajmująca przedostatnie miejsce. Gospodarze wygrali ostatnie 5 meczy u siebie (jedno nawet 8-0). Sparta zdobywa najwiecej bramek w całej lidze. Trzyniec na wyjazdach radzi dobie przeciętnie. Statystyki nie przemawiają na ich korzyść.
Uważam, że dzisiaj warto postawić na gospodarzy, którzy są ostatnio w gazie.
Powodzenia!
✅ 46

Otrzymane punkty reputacji: +29
Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia, Liga Europejska Play Offy
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Alkmaar - Utrecht
Typ:
Utrecht
Kurs:
3,40
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Pierwsze spotkanie finałowe o grę w Lidze Europejskiej, faworytem według bukmacherów jest drużyna gospodarzy, ja jednak zamierzam pójść w stronę gości, którzy mają serię 5 kolejnych zwycięstw z rzędu, ostatni mecz przegrali w połowie kwietnia z pózniejszym mistrzem kraju, czyli drużyną Feyenoordu, natomiast gospodarze grają w kratkę, ostanio wygrali 2 mecze, ale wcześniej zaliczyli 3 porażki pod rząd, dodatkowo drużyna Alkmaaru nie potrafi wygrać u siebie z Utrechtem od 2013 roku, o dziwo na stadionie gości w zeszłym roku wygrała oba spotkania, mam nadzieję, że podtrzymają tą serię. Inne typy na ten mecz to:
obie strzelą @1,5 Totolotek
powyżej 2,5 gola @1,55 Totolotek
obie strzelą i powyżej 2,5 gola @1,7 Tolotek
ja jednak zdecydowałem się zagrać na gości typowo pod konkurs, ponieważ czołówka mi odjeżdża i trzeba walczyć. Powodzenia!

⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska 1 liga
Godzina : 18:00
Spotkanie : GKS Tychy: Wisła Puławy
Typ : Wisła Puławy over 1.5 gola
Kurs : 3.50
Bukmacher : Fortuna
Dokończenie 32 kolejki w 1 lidze i niezwykle ważny mecz pomiędzy Tychami i Wisłą z Puław czyli drużyn które walczą o ligowy byt , Tyszanie w nieco lepszej sytuacji bo są na ostatnim bezpiecznym miejscu z dwu-punktową przewagą nad dzisiejszym rywalem tak więc jeżeli dziś 3 pkt zostaną w Tychach to GKS znajdzie się w komfortowej sytuacji na dwie kolejki do końca i aż z 5 pkt przewagą ale wiadomo do tego potrzebne są 3 pkt , goście jak wspomniałem tracą dwa oczka do Tyszan i odwracając sytuację przy ich wygranej zamieniają się miejscami tak więc emocji nie powinno zabraknąć i dziś liczę właśnie na gole a konkretnie gole ze strony gości gdyż to oni są w trudniejszej sytuacji i aby marzyć o pozostaniu musza niestety dziś zapunktować a najlepiej ograć GKS , patrząc na bramki w wykonaniu gości to ich bilans po 31 kolejkach to 33:46 natomiast w meczach wyjazdowych 21:24 czyli porównując ten bilans jasno widać iż większość bramek Wisła zdobyła w meczach wyjazdowych bo aż 21 czyli tylko 12 u siebie stąd u mnie gole ze strony gości , z H2H również wynika iż w tej parze lepsza jest Wisła na 3 mecze 3 razy lepsza Wisła i w każdym meczu przynajmniej dwa gole zdobyte , w pierwszym meczu z tego sezonu 2:1 , liczę na over 1.5 gola Wisły !
⛔ 100

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA French Open - kwalifikacje
Godzina: 11:30
Spotkanie: P. Martic - T. Korpatsch
Typ: 2-0 w setach dla P. Martic
Kurs: 2.48
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Zaraz rusza turniej główny na kortach Rolanda Garrosa, a ja dziś wybieram mecz kwalifikacyjny do tego turnieju. Uważam ze bezapelacyjne zwycięstwo odniesie tu Chorwacka żyrafa tj Petra Martic. Ostatnio była niewidoczna zapewne z powodu choroby. Zawsze uważałem że skończyła karierę, bądź jest tego bliska. Ona jednak jeszcze ma wiele dobrego tenisa przed sobą ponieważ ma 26 lat. Ta zawodniczka bije ioe fabryka dała. Ma dużą siłę rażenia z końcowej linii, dobry serwis ustawiajacy wymianę i dobrze biega do siatki jak i gra znakomicie przy siatce (super deblistka). Korty ceglane służą jej i ma instynkt do gry na tym podłożu. Czemu jest tak wysoki kurs na Chorwatke zapewne wielu zadaje sobie to pytanie. Ponieważ była nieobecna przez pewien czas a jej rywalka czyli Tamara Korpatsch wykrecila w miarę średnio dobre wyniki, grając regularnie, ale radzę się tym nie sugerować. Poprostu zagrała z równymi rywalkami, gdzie wystarczyło trzymać Pile w korcie. Tamara to taka niemiecka, ruda &quot;Pipi Lansztrong&quot;. Ona uroda nie grzeszy, jej ciało wygląda jakby miała z 16 lat, a ma 22 i to jest ciągle poziom itf. Zagra jedna dobra pile na pięć akcji. Często serwisem sama się pogrąża i nie wymuszonymi błędami. Petra ją zje na drugie śniadanie.
✅ 148

Otrzymane punkty reputacji: +27
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Piłka nożna - Bundesliga
20:30
Wolfsburg - Braunchweig
Braunschweing lub remis
2,43 w Unibet
Analiza:
Nie będę ukrywał, typ typowo pod konkurs Typy Dnia bo jakieś tam jeszcze iluzoryczne szanse mam.
Odnośnie typu to sprawa wygląda tak:
Oba kluby w latach 2013-2014 grali ze sobą 3 razy, dwa razy u gospodarzy wygrał Braunchweing, raz padł jeszcze remis.
Wolfsburg wiadomo, że to solidna marka, jednak ich wyniki w końcówce sezonu były bardzo kiepskie. Dla mnie Wolfsburg to trochę taki Stuttgart który wraca do najwyższej klasy w Niemczech.
Braunchweig zaliczył mega wtopę 6:0 Arminia, ale gospodarze wtedy ostro cisnęli passę bez lose. Na 10 meczów przegrali tylko raz z liderem i to po bramce w 89 minucie.
Goście na pewno wiedzą o tym, że strzelenie bramki na wyjeździe i cały sezon czyli awans do Bundeligi 1. jest dla nich sprawą priorytetową.
U wilków jest jeszcze kilka ważnych absencji między innymi mam tu na myśli Błaszczykowskiego.
⛔ 100

T 52

thedon

Użytkownik
Basel - Sion
Basel strz.

Kurs : 1,30
Jestem przekonany ze padnie tu bramka dla gospodarzy. Jest to final pucharu Szwajcarii.
I dlatego bedzie dosc wysoki wynik .
Pewnosc typu 70%. Jak dla mnie ..
1. Nieregulaminowy zapis typu
2. Za niski kurs
3. Kiepska analiza

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +12
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Austria, Tipico Bundesliga
Godzina: 16:30
Spotkanie: SV Mattersburg - SK Rapid Wiedeń
Typ: 1
Kurs: 2,43
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Tabela na początek:

Do końca rozgrywek ligowych zostały dwie kolejki i dla obu zespołów jest to spotkanie bez większej presji, bo o europejskie puchary nie grają poprzez ligę a spadek im nie grozi. Gospodarze u siebie zanotowali 9 zwycięstw, 3 remisy i 5 porażek, natomiast Rapid na wyjazdach ma bilans 2 zwycięstw, 6 remisów i 9 porażek. Stawiam tutaj na zwycięstwo Mattersburga, bo Rapid oprócz dwóch spotkań ligowych czeka 1 czerwca finał o puchar Austri z Salzburgiem. Goście tego spotkania głównie szykują się na to finałowe starcia w pucharze. W zespole jest problem z urazami i spodziewam się dzisiaj, że oprócz tych nieobecnych, kilku innych piłkarzy też będzie oszczędzanych. Stąd większa szansa na zwycięstwo w tym meczu drużyny Mattersburga, która zagra w tym sezonie po raz ostatni przed własną publicznością i piłkarze napewno będą chcieli godnie się pożegnać ze swoją publiką.
Absencje w Mattersburg:
obrońca Doleschal (bez występu w tym sezonie) i napastnik Pink (14 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie)
Absencje w Rapidzie:
pomocnicy Hofmann (19 występów w tym sezonie), Mocinic (14 występów w tym sezonie) i Schobesberger (5 występów w tym sezonie) i napastnik Kvilitaia (26 występów w tym sezonie, 7 goli na koncie), pod znakiem zapytania stoją występy obrońcy Dibona (25 występów w tym sezonie) i pomocników Szanto (28 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie) i Schauba (28 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie), występ całej tej trójki raczej jest wątpliwy, bo trener powinien ich oszczędzać na finał
Sam trener Rapidu zresztą wypowiedział się, że prócz tych, którzy nie mogą wystąpić z powodu absencji, oszczędzi jeszcze kilku graczy z pierwszego składu o czym więcej można poczytać pod tym linkiem:
http://www.laola1.at/de/red/fussball/bundesliga/news/wegen-cup--rapid-coach-goran-djuricin-kuendigt-rotation-an/
⛔ 100

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka.Mistrzostwa Azji Zachodniej Kobiet.Jordania-WABA.
Godzina: 18.00
Spotkanie: Homenetmen Women-Al Fuheis Women
Typ: Zwycięstwo Homenetmen
Kurs: 1.71
Analiza:
Wysokie prawdopodobieństwo podejrzenia Manipulowanego spotkania w tymże Turnieju w Azji. Kursy na kobiety z Homenetmen u tamtejszych bukmacherów drastycznie spadają,myślę,że w przeciągu godziny zaczną bić także ,,tutejsi bukmacherzy&#39;&#39;. Z tych ,,nielegalnych w Polsce&#39;&#39; przykładowo w b365 w przeciągu ostatniej godziny zauważono już dość mocny spadek. Warto tutaj dodać również o poważnych problemach finansowych drużyny Al Fuheis-trener tamtejszej ekipy nie otrzymał pensji od dwóch miesięcy-nie mam informacji jak to ma się do zawodniczek tej ekipy,ale przypuszczam iż również są tam pewne zaległości.
Aby nie być tylko gołosłownym napiszę również kilka słów odnośnie spotkania na tle ,,czysto sportowym&#39;&#39;,bo przecież o to na tym forum chodzi ????
Wczorajsze spotkanie Homenetmen przerwano po 10 minutach,a wiec sił zbyt wiele nie straciły. Typowo koszykarsko jest to również dużo silniejsza ekipa od Al Fuheis. Posiada takie zawodniczki jak Mc Coughtry oraz swietną Panią grającą na Centrze-G.Petronyte.
Al Fuheis chociażby wczoraj miały poważne problemy z ekipą z Palestyny oraz dwa dni temu przegraly z mocno rotacyjnym składem Al Ryadi. Dodam tylko,że oba te mecze nie były czyste i widać było,że Al Fuheis nie grały nawet na 70%.
Podsumowując-informacje,które otrzymałem ewidentnie wskazują na to,że Al Fuheis może się dziś podłożyc,potwierdzają to mocno zbite kursy u tamtejszych bukmacherów,a także zaczynające się spadki u ,,naszych&#39;&#39;. Czysto koszykarsko,ekipa Homenetmen również jest na papierze dość dużo lepsza.
Moja stawka na to spotkanie to 8/10.
Życzę Powodzenia ????
✅ 71

Otrzymane punkty reputacji: +19
lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje - Druga runda
Godzina: 20:00
Spotkanie: Szwajcaria - Chorwacja
Typ: WIN Szwajcaria +12.5 pkt
Kurs: 1.60
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Zakład na wygraną Szwajcarii z handicapem punktowym. Dla tych którzy nie rozumieją zakładu...Szwajcaria zaczyna mecz z 12.5 pkt i na koniec są sumowane pkt ze wszystkich setów i jeśli Chorwacja nie odrobi tej przewagi to wygrywamy. Krótko mówiąc Chorwacja nie może wygrać więcej jak 12 pkt. Mój typ podpieram tym, że Chorwaci mają kluczowe kontuzje w składzie. Szwajcarzy zagrali wczoraj dobry mecz z Danią pokonujących ich 3-1 co oznacza, że są w dobrej dyspozycji i są w stanie powalczyć. Kurs na ten zakład znacznie spadają więc mamy jakieś szanse. Powodzenia ????
✅ 60

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia, Play Offy
Spotkanie: AZ Alkmaar - Utrecht
Godzina: 20:45
Typ: 1/obie strzelą
Kurs: 3,30
Bukmacher: eFortuna
Alkmaar jeśli marzy o lidze europejskiej musi w pierwszym meczu u siebie zrobić chociaż małą zaliczkę. Grają z Utrechtem który jest w bardzo dobrej formie i bardzo ciężko będzie w razie niepowodzenia odrobić straty na wyjeździe.
Utrecht na ostatnie 10 meczy = 8 zwycięstw, 1 remis i tylko 1 porażka 0:2 z Feyenoord. W swoim półfinale gładko ograli ekipę Heerenveen w dwu meczu 5:2 wygrywając oba mecze.
Alkmaar swój półfinał również wygrał gładko, pokonał aż 8:2 w dwu meczu z Groningen pokonując 2 razy po 4:1.
W sezonie zasadniczym obie ekipy wygrywały po jednym spotkaniu, Alkmaar 2:1 na wyjeździe i Utrecht 3:2 na wyjeździe. Obie ekipy sporo bramek strzelają ale również i bardzo rzadko kończą mecz na 0 z tyłu.
Moim zdaniem Alkmaar jest lekkim faworytem w tym spotkaniu dlatego typuję zwycięstwo gospodarzy oraz to, że obie drużyny strzelą po golu.
Alkmaar nie ma zawodników kontuzjowanych natomiast w Utrecht nie zagrają P. Joosten i R. Strieder oraz nie pewny występu jest K. Conboy
Powodzenia.
⛔ 100

komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Baraż o utrzymanie
Godzina:
Spotkanie:
Troyes - Lorient
Typ:
Troyes
Kurs:
2,85
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Dzisiaj finałowe spotkanie o utrzymanie w najwyższej klasie rozgrywkowej we Francji. O 20:45 drugoligowiec - Troyes podejmuje u siebie ekipę Lorient. Kursy wystawione przez buków są bardzo wyrównane i trudno się z tym nie zgodzić. Troyes to ekipa lubiąca i umiejąca grać u siebie co pokazuje domowa tabela w L2:
w 19 pojedynkach zgromadzili 43 punkty przegrywając tylko dwukrotnie.
Po drugiej stronie mamy zespół Lorient, który w swoich wyjazdowych spotkaniach zdołał wygrać tylko trzykrotnie gromadząc 11 punktów.
Ja wiem, że to inne klasy rozgrywkowe ale nasuwa się tutaj stwierdzenia, że gospodarze są w gazie i mają realne szanse na zawitanie do francuskiej elity. Własne boisko to atut, który w tym sezonie namiętnie wykorzystywali.
W zespole Lorient mamy trzy absencje: Marveoux, Moukandjo i Hamel, natomiast u gospodarzy trener ma pełny skład do dyspozycji.
Myślę, że po zaciętym pojedynku zwycięży Troyes. Jak się zakończy mecz zobaczymy wieczorem. Pozdrawiam

✅ 185

peteer23 7

peteer23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Baraż o Ligue 1
Godzina:
Spotkanie:
Troyes - Lorient
Typ:
spotkanie/ilosc bramek : Troyes/+2.5
Kurs:
4.5
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Dzis o 20:45 we Francji odbędzie baraż o Ligue 1 , gdzie drugoligowy Troyes podejmuje u siebie Lorient... ciężko porównywać oba zespoły z racji takiej że dzieli ich klasa rozgrywkowa... Dzisiejsi goście sezon kończą na 18/20 miejsc po 38 kolejkach zdobywają 36 pkt po 10 zwyciestwach, z czego 7 na własnym podwórku i 6 remisach, z czego tylko 2 zdobytych w roli gości. Strzelają 44 bramki tracąc przy tym 70 co daje im 2 miejsce, jeśli chodzi o najwięcej straconych bramek w Ligue 1.
Dzisiejsi gospodarze po 38 kolejkach zdobywają 66 pkt po 19 zwycięstwach i 9 remisach strzelają 59 bramek (więcej w całej lidze strzela tylko lider Strasbourg) a tracąc przy tym 43, jeśli chodzi o własne podwórko Troyes z całej ligi najmniej razy musi wyjmować piłkę z własnej siatki a po 19 meczach u siebie dorobek 13-4-2 daje im 2 miejsce. Troyes u siebie ma serie 5 zwycięstw, ja dzis osobiście liczę, ze seria ta nie zostanie przerwana... gdybym mial na koncie grube tysie, pewnie większość nich poszła by na 1 po ładnym kursie 2.8 z racji ze ich nie mam muszę zagrać ryzykowniej i dorzucam ze w meczu będą przynajmniej 3 bramki co jest dość realne przy formie obu druzyn.
✅ 350

Z 43

ziomal1985111

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka.Mistrzostwa Azji Zachodniej Kobiet.Jordania-WABA.
Godzina: 18.00
Spotkanie: Homenetmen Women-Al Fuheis Women
Typ: Zwycięstwo Homenetmen
Kurs: 1.71
Analiza:

Wysokie prawdopodobieństwo podejrzenia Manipulowanego spotkania w tymże Turnieju w Azji. Kursy na kobiety z Homenetmen u tamtejszych bukmacherów drastycznie spadają,myślę,że w przeciągu godziny zaczną bić także ,,tutejsi bukmacherzy&#39;&#39;. Z tych ,,nielegalnych w Polsce&#39;&#39; przykładowo w b365 w przeciągu ostatniej godziny zauważono już dość mocny spadek. Warto tutaj dodać również o poważnych problemach finansowych drużyny Al Fuheis-trener tamtejszej ekipy nie otrzymał pensji od dwóch miesięcy-nie mam informacji jak to ma się do zawodniczek tej ekipy,ale przypuszczam iż również są tam pewne zaległości.

Aby nie być tylko gołosłownym napiszę również kilka słów odnośnie spotkania na tle ,,czysto sportowym&#39;&#39;,bo przecież o to na tym forum chodzi ????
Wczorajsze spotkanie Homenetmen przerwano po 10 minutach,a wiec sił zbyt wiele nie straciły. Typowo koszykarsko jest to również dużo silniejsza ekipa od Al Fuheis. Posiada takie zawodniczki jak Mc Coughtry oraz swietną Panią grającą na Centrze-G.Petronyte.
Al Fuheis chociażby wczoraj miały poważne problemy z ekipą z Palestyny oraz dwa dni temu przegraly z mocno rotacyjnym składem Al Ryadi. Dodam tylko,że oba te mecze nie były czyste i widać było,że Al Fuheis nie grały nawet na 70%.

Podsumowując-informacje,które otrzymałem ewidentnie wskazują na to,że Al Fuheis może się dziś podłożyc,potwierdzają to mocno zbite kursy u tamtejszych bukmacherów,a także zaczynające się spadki u ,,naszych&#39;&#39;. Czysto koszykarsko,ekipa Homenetmen również jest na papierze dość dużo lepsza.

Moja stawka na to spotkanie to 8/10.

Życzę Powodzenia ????
jak narazie mega wtopa kurs na zywo jest 18

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna – Niemcy Bundesliga
Zdarzenie: VfL Wolfsburg – Eintracht Braunschweig
Typ: I połowa over 2,5
Godzina: 20:30
Bukmacher: Unibet
Kurs: 8.50 - &gt; 5.00
Analiza:
Bardzo ciekawie zapowiada się nam pierwsze spotkanie pojedynku barażowego, którego stawką jest awans bądź spadek do 1 Bundesligi. W pojedynku tym zmierzą się gospodarze ekipa VFL Wolfsburg, która zakończyła nie dawno rozgrywki na 16 miejscu w tabeli co zmusza ten bardzo utytułowany zespół do walki o pierwszoligowe boiskach, który warto wspomnieć dotarł do ćwierćfinału Ligi Mistrzów w sezonie 2015 / 2016 ulegając w dwumeczu zaledwie 3:2 jak się później okazała triumfatorowi Realowi Madryt. Późniejsze jak i obecne problemy finansowe tej drużyny spowodowały odejście wielu kluczowych zawodników co bardzo szybko przełożyło się na słabą dyspozycję ligową i tym samym dzisiejszy start walki o pozostanie w 1 Bundeslidze. Goście natomiast dość niespodziewanie zakończyli rozgrywki w 2 Bundeslidze na 3 miejscu, które właśnie pozwala zmierzyć się każdorazowo z 16 zespołem w tzw barażach. Zespół ten bardzo dobrze radził sobie na drugoligowych boiskach ulegając ostatecznie jakim marką jak Hannover 96 czy VfB Stuttgart. Bukmacherzy przed tym spotkanie zdecydowanie faworyzują gospodarze jednako w mojej ocenie nie będzie to łatwa przeprawa dla wilków. Goście zagrają tutaj na luzie – oni już osiągnęli naprawdę sporo a ewentualny brak awansu nie będzie dla nich katastrofą. Gospodarze natomiast zagrają pod olbrzymią presją własnej publiczności oraz ligowego bytu. Wszystko to sprawia, że nie odważyłbym się tutaj pobrać 1 przy obecnym kursie na poziomie 1.40 – 1.55. Moim zdaniem będzie to bardzo otwarty pojedynek a co z tym idzie zaryzykuje tutaj i pobiorę 3 bądź więcej bramek już po pierwszych 45 minutach spotkania po bardzo dobrym kursie (w granicach 6 – 8 w zależności od bukmachera). Reasumując zaryzykuje i pobieram tutaj over 2,5 po pierwszy 45 minutach spotkania.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom