>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.12.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na środę - 24. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +14
kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Koszykówka - Turcja
Godzina: 19:30
Spotkanie: Pinar Karsiyaka - Galatasaray
Typ: Galatsaray roznica 6 lub wyzsza
Kurs: 4,50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Na dzisiaj wzialem pod lupe spotkanie w lidze tureckiej. Zdecydowanym faworytem wedlug bukmacherow sa gospodarze co mnie bardzo dziwi. Galata przeciez to druzyna, ktora gra regularnie w lidze europy. Co prawda ostatnio gra im sie nie uklada, ale mysle, ze sa w stanie sie przelamac i ograc Pinar, ktory kilka dni temu przegral ze Stelmetem! Uwazam, ze Galatasary w koncu sie przelamie i zacznie wygrywac. Musi zaczac wygrywac bo jest na 8 miejscu, a za plecami wiele druzyn ktore walcza o pierwsza osemke. Mysle, ze jest to dosc okazaly typ patrzac na kurs. Szanse oceniam w 80%. Dlatego po takim kursie naprawde polecam
⛔100

mingus1947 0

mingus1947

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej (NHL)
Godzina: 1:00
Spotkanie: New York Islanders - Montreal Canadiens
Typ: 1
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza: Uwazam ze kurs jest bardzo zachecajacy na gre na gospodarzy gdyz NY islanders wygrali w tym sezonie 13 na 16 meczy u siebie z czego 8 w regulaminowym czasie gry.Montreal Canadiens na wyjazdach to nie ta sama druzyna co u siebie gdzie jest o wiele bardziej grozniejsza a aktualna forma wyjazdowa Canadiens w 5 ostatnich meczach to 4 porazki wszystkie w regulaminowym czasie.Obie ekipy bez wiekszych oslabien personalnych
⛔100

maciuniuniu 180

maciuniuniu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy - Serie B
Godzina: 12:30
Spotkanie: Crotone - Frosinone
Typ: 2
Kurs: 2,30
Analiza:
Wczesnym popołudniem ekipa z Krotone, okupująca przedostatnie miejsce w tabeli, podejmie u siebie wicelidera Serie B, ekipę Frosinone.
Krotone u siebie wygląda dość marnie. 10 meczy - 10 punktów. 2 zwycięstwa, 4 remisy, 4 porażki. Frosinone zaś na wyjeździe 9 meczy i 12 pkt. po równo zwycięstwa, remisy i porażki. po 3.
Frosinone ostatnio w nie najlepszej formie, na 5 meczy 1 zwycięstwo, 3 remisy i porażka. Ostatnio wpadka u siebie z ostatnią ekipą z ligi i bramkowy remis. Do tego jeszcze po piętach depcze już Livorno jak i pozostałe 5 ekip z czołówki (dość konkretny ścisk tam jest, między 2gim, a 9 miejscem 4pkt różnicy) Na ich szczęście przemawia fakt, że rywale nie mają tak łatwo w tej kolejce i nie grają z nikim z dołu tabeli, a wręcz między sobą. Także, jeśli Kanarki chcą odbudować zaufanie kibiców, swoje morale przed wigilijną kolacją, jak i odskoczyć od pozostałych rywali to jest to idealna okazja.
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
National Hockey Game !
1:35
Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins
Stamkos to score @ 2,21 Betsson !
Miałem nic nie grać ale jak widzę ile dzisiaj meczy, to grzechem jest po prostu nie zagrać. Dziś meczyk na Florydzie, który z pewnością będzie naszpikowanymi szybkimi akcjami i mam nadzieje, też bramkami. Ekipa z Błyskawic jest w lekkim dole i złapali zastój. Ale nie wydaję mi się aby to wróżyło na dłuższy okres. Dziś już może się to zmienić. Niektórych to na pewno dziwi, bo chyba parę osób pamięta i wie, komu ja kibicuję w NHL najbardziej choć ostatnio upodobania się zmieniły. Pingwiny po wczorajszej porażce również na Florydzie z Panterami po karnych grają tez nie do końca regularnie. Mało strzelają nie są już tak pasywni w swoich wymianach a dzisiaj na pewno kolejny mecz który będzie ciężką przeprawą dla obu ekip. Ja idę w stronę Stamera. Najlepszemu zawodnikowi Lightning. Zawodnik który ma w dłoni automat. Automat który potrafi przysporzyć wiele zmartwień rywalom. Ma już 19 bramek na koncie a dziś czas na bramkę 20stą! Pokonywał Pingwiny i to w Pensylwanii i u siebie. Rywalizacja z Crosbym na pewno będzie wielkim wyzwaniem, bo koledzy się znają od lat i uwielbiają ze sobą rywalizować. Są przyjaciółmi ale na lodzie zamieniają się w rywali. Którzy grają o najwyższe cele. Zaufam dziś Stamkosowi który od pierwszych sekund już będzie czyhał na bramkę gości.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +15
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 1:35
Spotkanie: Atlanta Hawks - Los Angeles Clippers
Typ: Atlanta Hawks wygra różnicą 1-5 punktów
Kurs: 5,50
Bukmacher: William Hill
Analiza: Szkoda, że ten mój wczorajszy typ na mecz Los Angeles Clippers z San Antonio Spurs nie wszedł, bo było naprawdę blisko. Tym razem również spróbuję tego rodzaju typu, bo znowu spodziewam się zaciętego meczu i lekkim faworytem są dla mnie gospodarze. Atlanta Hawks są teraz najlepszą drużyną w lidze obok Golden State Warriors. Od dłuższego czasu Jastrzębie przegrały tylko jeden mecz z Orlando Magic. Z mocnymi drużynami Atlanta radzi sobie naprawdę nieźle. Ich cztery ostatnie mecze były ze ścisłą czołówką ligi, przy czym trzy z nich były na wyjeździe. Ograć cztery drużyny pod rząd, które są mniejszymi lub większymi faworytami do wygrania całej ligi w tym sezonie to spora sztuka. Najpierw było zwycięstwo u siebie z Chicago Bulls 93:86, a potem trzy wyjazdowe zwycięstwa 127:98 z Cleveland Cavaliers, 104:97 z Houston Rockets, 105:102 z Dallas Mavericks. Los Angeles Clippers fatalnie grają na wyjeździe od jakiegoś czasu. Najwyższy czas na zagranie jakiegoś dobrego meczu. Moim zdaniem Clippers tutaj powalczą, ale wygrać powinna Atlanta, niewielką różnicą punktową.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +7
realadi 241

realadi

Użytkownik
Dyscyplina; koszykówka NBA
Godzina; 1.30
Spotkanie; Atlanta Hawks-Los Angeles Clippers
Typ; Atlanta
Kurs;1.80 bwin
Analiza; Atlanta 2 drużyna konferencji wschodniej z bilansem na swoim parkiecie 12-0-0-2 kontra 6 drużyna zachodu z wyjazdowym bilansem 8-0-0-6...H2H w ostatnich sezonach po stronie drużyny która była gospodarzem. Ostatnie mecze Atlanty to 4 wygrane na 5 meczy ( a 9 na 10! ) gdzie przeciwnikami były solidne marki w tym sezonie jak Dallas,Houston czy Cleveland... Los Angeles 2 porażki na 5 meczy (te 2 porażki to 2 wyjazdy) ale za to rywale niezbyt dobrzy...Wygrana u siebie z Detroit czy Indianą to nie jest powód do jakiejś dużej dumy a porażka z Denver tym bardziej... kurs 1.80 bardzo dobry jak na różnicę zespołów... brac póki gorące!
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +1
maer 408,8K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy ( Serie B )
Spotkanie: Spezia - S.S. Virtus Lanciano
Typ: 1
Kurs: 2.25
Godzina: 15.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam do Włoch na 20 kolejkę ligową tamtejszej Serie B.
Spezia rozegrała w tym sezonie ligowym 19 spotkań w których zdobyła 29 punktów po 8 zwycięstwach, 5 remisach oraz 6 porażkach i zajmuje obecnie 5 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 20-16.
S.S. Virtus Lanciano zdobyło 29 oczek w swoich 19 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 6 zwycięstwach, 11 remisach oraz 2 porażkach co daje obecnie 4 pozycję w tabeli włoskiej Serie B, bilans bramek 27-21.
Gospodarze zagrali w tym sezonie ligowym u siebie 9 razy zdobywając 18 oczek po 5 wygranych, 3 remisach oraz 1 porażce, bilans bramek na swoim Stadio Alberto Picco 13-6.
Goście zdobyli 12 punktów w swoich 9 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym na wyjazdach po 2 zwycięstwach, 6 remisach oraz 1 przegranej, bilans bramkowy w delegacjach 11-10.
Mecz zapowiada się ciekawie gdyż oba zespoły maja taką samą ilość punktów w ligowej tabeli a w ich ostatnich 3 spotkaniach pomiędzy sobą o ligowe oczka w mieście La Spezia 2 razy wygrywali gospodarze oraz raz padł remis, bilans bramkowy w tamtych meczach 4-1 na korzyść Spezii.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy, Spezia Calcio lepiej w tym sezonie ligowym gra na swoim terenie i na swoim Stadio Alberto Picco potrafi ogrywać zespół z miasta Lanciano a Societa Sportiva Virtus Lanciano na wyjazdach nie gra najgorzej lecz przyjeżdża na niegościnny dla nich teren i moim zdaniem 3 oczka pozostaną po tym meczu w mieście La Spezia.
⛔100

T 48

tadi33

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 4:30

Spotkanie: Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors
Typ: Golden State Warriors z handicapem -7.5
Kurs: 1.61
Analiza: Kurs niestety poszedł już troszeczkę w dół ,bo jeszcze jakąś godzinkę temu można było zagrać ten sam typ po kursie 1.71. Mi się udało złapać jeszcze ten większy kurs ,ale mimo tego spadku o 0.10 uważam ,że moja propozycja wciąż jest godna uwagi. Na początek zacznę od tego ,że GSW grało już w tym sezonie z LAL dwa razy i w obu przypadkach handicap ten został pokryty ze sporym zapasem. To samo tyczy się meczów z pre-season&#39;u (też były 2). Niestety ,dzisiejszy mecz będzie różnił się od tych dwóch poprzednich ,mianowicie nie ujrzymy w nim jednego z zawodników Wojowników tj. Australijczyka Andrew&#39;a Bougt&#39;a. Jest on dla mnie jednym z cichych bohaterów tej drużyny ,bardzo dobry obrońca ,ze świetną średnią czap na mecz ,wypadł z gry jakiś tydzień temu i nie zagra w dzisiejszym meczu (ogólnie data powrotu jest nieznana). Gdyby był on w grze ,pewnie kurs na to zdarzenie byłby mniejszy ,bo bez niego GSW tracą na swej wartości. Mimo to zdecyduje się zagrać tu handicap -7,5 ,gdyż według mnie ,dzisiejszej nocy ,są oni w stanie go pokryć ,nawet bez takiego ważnego ogniwa jakim na pewno jest Bogut. Trochę nie lubię grać minusowych handicapów na Wojowników oraz irytują mnie ich dosyć częste straty w ofensywie ,ale taką linię ,po takim kursie ,z takim przecinkiem pobieram bardzo chętnie. Jak dla mnie ,w tym momencie ,Jeziorowcy ,to drużyna 1 zawodnika i chyba każdy wie o kogo tu chodzi (jeżeli ktoś nie jest obeznany to napiszę na wszelki wypadek - Kobe Bryant). Jeżeli gra niesamowicie ,albo chociaż bardzo dobrze to pojawia się cień nadziei ,że pociągnie on resztę zespołu do zwycięstwa ,albo chociaż zmniejszy rozmiar porażki ale nie oszukujmy się ,Koby już swoje lata ma ,gra w kratkę ,a takie mecze nie zdarzają się jakoś super często. Zresztą widać to po wynikach LAL - zaledwie 8 zwycięstw i aż 19 porażek (liczę z wynikami po dogrywkach). Wynik beznadziejny ,w swojej konferencji zajmują przedostatnie miejsce. GSW jest na przeciwnym biegunie. Przewodzi w tej samej konferencji z zaledwie 3 porażkami ! Wojownicy już kilka meczów bez Bogut&#39;a zagrali i dali radę ,notując solidne wyniki ,przegrywając jedynie z Memphis ,ale Ci są drużyną bardzo mocną ,jedną z najlepszych na Zachodzie ,więc ta porażka nie powinna być jakąś ogromną niespodzianką ,bo nawet z Australijczykiem GSW miałoby tu problem zwyciężyć. Wiem ,że godzina już bardzo późna i mecz za pół godziny i pewnie niewiele osób zobaczy ten typ i zagra ale polecam go bardzo wszystkim nocnym markom ,bądź też fanatykom NBA. Mam nadzieję ,że GSW pokaże dziś Jeziorowcom gdzie ich miejsce i przejadą się po nich równo. Do boju Wojownicy !
⛔100

M 3

mrgrzes

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - WŁOCHY: Serie B
Godzina:
15:00
Spotkanie: Brescia - Bari
Typ:
2/X
Kurs:
15
Bukmacher:
bet 365
Analiza:

Analiza pochodzi z prześledzenia ostatnich meczy, wydaje mi się ze spotkanie może skończyć się remisem, zaś drużyna gości bardzo czesto wygrywa pierwsze połowy wiec stad mój typ.
kiepska analiza

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Turcja Puchar
Spotkanie: Kayserispor - Bayburt
Typ: 1 HA -2
Kurs: 1.90
Godzina: 12:00
Bukmacher: bet365
Analiza:

Kayserispor dosyć poważnie traktuje rozgrywki pucharowe. Dla drużyn z niższych lig to jedyna droga by błysnąć szerzej w Europie.
Wygrana z Fenerbahce, klasową drużyną z wyższej przecież ligi, świadczy o potencjale tej drużyny.
Dzisiaj zmierzą się z trzecioligowcem, czyli ekipą z piętra niżej. Zanosi się na spokojne zwycięstwo, bo Bayburt w rozgrywkach pucharowych nie jest zagrożeniem dla żadnej z drużyn w grupie.
Wiadomo, że różnie jest z pucharami ale liczę na poważne podejście Kayserisporu do tego spotkania. W dotychczasowych meczach pokazali, że traktują te rozgrywki poważnie i mam nadzieję, że nie zlekceważą maksymalnie dzisiejszego rywala.
U siebie gospodarze strzelają sporo. 17 bramek w siedmiu ligowych meczach to fajny wynik, a dzisiaj zmierzą się z marnym rywalem. Jak meczu nie oleją będzie pogrom.
⛔100

Q 455

qwertyuiop

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy Serie B
Godzina: 15:00
Spotkanie: Spezia - Laciano
Typ: under 2.5
Kurs: 1,65
Bukmacher: Bwin
Analiza: Goście wydają się faworytem, są na 4 miejscu (barażowym) i nie przegrali od 5 kolejek. Ale wygrali w tym czasie tylko raz, w poprzedniej kolejce zremisowali u siebie z liderem Capri 1-1, co byłoby dobrym wynikiem, gdyby nie duże osłabienia Carpi, ktore zmieniają wymowę tamtego wyniku. Dzisiaj Virtus bez swojego najlepszego strzelca Mame Thiama oraz Alberto Cerriego, ktory miał być największą bronią tego zespolu (ściągnięty z Parmy). W sumie ci dwaj napastnicy strzelili 9 bramek w tym sezonie. Nie zagra także def. pomocnik Poghera.
Spezia jest na 5 miejscu (oczko niżej) z identycznym dorobkiem punktów. Nie spisuje się ostatnio zbyt dobrze - tylko 1 wygrana w poprzednich 6 kolejkach - lecz na swoim terenie jest trudna do pokonania. Spezia przegrała u siebie tylko z liderem Carpi. Z zapowiedzi wynika, że poza składem są czterej zawodnicy, z których istotne są absencje Juande i Migliore, obaj to piłkarze formacji defensywnych.
Zamierzałem więc typować wygraną gospodarzy, widzę jednak że ktoś mnie uprzedził, toteż biorę under, wobec nie najwyższej formy obu zespołów w ostatnim czasie - mimo wysokiej pozycji w tabeli - i sporych osłabień w ataku gości. Łatwiej uzupełnić braki w defensywie i absencje napastników.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Turcja / Puchar
Godz. 13:00
Besiktas : Adana D
Adana D over 1.5 gola
5.20 / Sportingbet
Zacznę od tego że w niedzielę Besiktas gra bardzo ważny pojedynek ligowy na wyjeżdzie z Konyaspor i chyba to spotkanie będzie ważniejsze od pucharowego , Besiktas prowadzi w lidze ale tylko 1 pkt przewagi nad Galatą i dwa nad Fenerbahce , w pucharze w dwóch spotkaniach zdobył 3 pkt tyle samo co drugoligowiec Adana który w drugiej lidze spisuje się całkiem dobrze i jest na 4 miejscu tak więc może być dziś ciekawe spotkanie w Istambule a ja liczę że wśród gospodarzy będzie sporo zmienników w dzisiejszym składzie no i puchary to całkiem inna bajka tak więc może goście sprawią swoim fanom niespodziankę ale liczę na dwa gole w ich wykonaniu !
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +12
dobi 221,9K

dobi

Znawca - Premier League
Dysycplina : Piłka nożna, Serie B
Godzina 15:00
Spotkanie : Capri - Perugia
Typ : 1
Kurs 2,10
Buk : b365
Spotkanie lidera włoskiej Serie B, z 11 zespołem ligi. Perugia to typowy średniak, Capri to natomiast lider z przewagą aż 6 punktów już na półmetku ligi. Zespół z Perugii ostatnie mecze tylko remisuje, aż 5 remisów pod rząd, co jest rzadko spotykane. Capri aż 3 remisy na 5 ostatnich meczy, nie najlepiej jak na lidera. Natomiast ich gra u siebie to inna bajka, na 9 meczy, 7-2-0, i bramki 19:8. A z drugiej strony Perugia, na wyjazdach tak samo - średnio. Bilans 1-6-2, bramki 7:8, mało i tracą i strzelają. Natomiast wydaje mi się, że lider powinien spokojnie sobie poradzić z takim zespołem i umocnić swoją pozycję lidera tabeli.
WESOŁYCH ŚWIĄT ;) !
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +11
malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Koszykówka, ABA
24.12.2014 13:00
Levski - Crvena
Typ: AH(38,5:0) 1
Kurs: 1.775
Pinnacle
linia w pinnku doszła do 38,5 na gospodarzy, przy 30 w betssonie ???? przedziały pięknie można było porobić nawet jeszcze teraz.
co do typu oczywiście spora różnica pomiędzy Crveną a Levskim, ale to tylko ABA...
Crvena gra ostatnio tylko na tyle by wygrywać, nie pokrywali linii handicapowych, przeważnie minimalne wygrane w końcówkach, ciężko mi przypuszczać by mieli dziś aż 40 pkt wygrać nawet ze słabym Levskim, mającym swoje problemy, ale jednak u siebie nie przegrywający w aż takich rozmiarach.
mimo wszystko te +38,5 1.775 w pinnku warto.
jak przy rozpoczęciu coś będzie nie tak ze składami, powinno się jeszcze sensownie z typu wyjść bez straty :wink:
⛔100

korczus 189

korczus

Użytkownik
Dysycplina : Piłka nożna, Serie B
Godzina 15:00
Spotkanie : Vicenza - Livorno
Typ : X
Kurs 3.00
Buk: Bet365
Dzień bez grania dzień stracony! Nawet w Wigilie pomimo ubogiej oferty zdecydowałem się pograć tylko zaplecze Serie A.
Największą uwagę zwróciłem na spotkanie Livorno (3) z Vicenzą (12).
Vicenza w dobrej formie, na 7 ostatnich spotkań 5 wygranych 1 remis 1 porażka, gdzie ulegli na wyjeździe Entelli.
Livorno pomimo wysokiej pozycji w tabeli jakoś zwycięstwami nie zachwyca, dużo meczów remisują tym bardziej na wyjazdach, ostatni mecz wyjazdowy wygrali w październiku!
Patrzać na H2H obu drużyn jeszcze bardziej się przekonuje co do remisu w tym meczu. Na 12 bezpośrednich spotkań tych drużyn aż 8 kończyło się podziałem punktów, natomiast Vicenza nigdy nie pokonała u siebie Livorno na co liczę także dzisiaj a patrząc na formę wyjazdową gości, nie spodziewam się aby byli w stanie wygrać ten mecz.
Najwygodniej dla wszystkich będzie jak się kolejny raz podzielą punktami a po meczu opłatkiem ???? )) Powodzenia!
✅200

Otrzymane punkty reputacji: +5
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Koszykówka TBL
24.12 17:30
Trabzonspor - Kolejiler(16,5)
typ: 1
4,50
WilliamHill
Analiza
Dziś liga turecka nie świętuje, Trabzonspor zagra z Kolejilerem. Moim zdaniem zdecydowanymi faworytami sa gospodarze. Trabzonspor po slabym poczatku sezonu wreszcie wrocil na odpowiednie tory. Wygrali oni pewnie swoja grupe w Europie i grają dalej, w lidze rowniez spisuja sie coraz lepiej. Trabzon wygral siedem ostatnich pojedynków, w tym z takimi zespolami jak Galatasaray czy Pinar. Na wlasnym parkiecie nie przegral od szesciu spotkan i meczu z Fenerbache. Ich dzisiejsi przeciwnicy to zespol zdecydowanie mocniejszy przed wlasna publicznoscia, co moga dowodzic wyniki, minimalna porazka z Efesem czy Besiktasem. Trabzonspor kadrowo wyglada duzo korzystniej. Wydaje sie ze forma rowniez jest po stronie dzisiejszych gospodarze, mysle wiec ze bez wiekszych problemow powinni siegnac po dwa punkty.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Serie B
Godzina: 15:00
Spotkanie: Citadella - Catania
Typ: X/X
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
20 kolejka włoskiej Serie B. Ostatnia Citadella podejmuje Catanie Calcio. Pierwsze spojrzenie na wyniki Citadelii? Rój remisów. Na 10 ostatnich meczów aż 8 razy remisowali, plus z Bari przegrali 0:1, wiec było blisko i z liderem Carpi 2:5. Zdecydowana wiekszosc remisów to te 1:1. Catania z kolei jest najgorszą ekipą wyjazdową (0-2-7) wiec moze nawet im byc tu ciezko (mimo ze graja z ostatnia druzyna tabeli). Z tego co wiem maja sporo kontuzji i w ataku i defensywie, wiec kursy spadaja na gospodarzy. Chyba zapowiada się kopanina na niskim poziomie i jednak dosc zacięty wynik?
⛔100

fymlymymlym89 18

fymlymymlym89

Użytkownik
Dyscyplina: IZRAEL: State Cup
Godzina: 18:45
Spotkanie: Ramat Hasharon - H. Nazareth
Typ: Typ 1
Kurs: 1,99
Bukmacher: Bet at home
Analiza:
Witam. Niby mamy przerwę świąteczną w większości ligach, ale jednak coś wyszukałem Ramat Hasharon podejmuję u Siebie Nazareth. Nie znam zbytnio tych drużyn i nie sledze ich poczynań na bieżąco, ale można zaryzykować i zagrać właśnie taki typ. Ostatnie spotkania ponad miesiąc temu 2014 roku skonczyło sie wynikiem na korzyść Gości (H. Nazareth 1-3 Ramat Hasharon) i wiekszosc spotkan konczyło się zwycięstwem Ramat 6 zwycięstw/3 remisy/ 2 porażki. Dziś Gospodarze nie powinni mieć problemu z wygraniem tego meczu u Siebie przy dość możliwym kursie, bo aż prawie 2 zl.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
✅99

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom