>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 24.12.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 24. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: New York Islanders @ Detroit Red Wings
Typ: Detroit Red Wings (Włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Kurs: 1,68
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Po przełamaniu się z Flames, Skrzydła odnaleźli kolejny sposób na wygranie w Toronto i choć wszystko wskazywało na to, że już po I tercji pójdzie z górki, tak nie po raz pierwszy i pewnie ostatni utrudnili sobie życie. Mimo wszystko udało się przełamać tym razem w partyjce karnych i zdobyli cenne, motywujące zwycięstwo. Warto było zwrócić uwagę na Tomasa Jurco, który świetnie się spisał na I linii z weteranami i wszystko wskazuje na to ,że wyrabia się kolejny wartościowy skrzydłowy. Nie można tutaj mówić już o jakiejś doskonałej stabilności Skrzydeł, bo kluczowi zawodnicy dopiero zaczęli powracać do składu po wyleczonych urazach, jednak Wyspiarze to bardzo słaby zespół i zwycięstwo powinno być tutaj rutyną nawet w ograniczonym składzie. W Toronto grał już DeKeyser, dziś zobaczymy Nyquista i prawdopodobnie Helm&#39;a , tak więc jest dobrze i miejmy nadzieję ,że pełny skład zobaczymy podczas Winter Classic 1 stycznia.
Isles w tym sezonie najlepiej spełniali się w roli egzekutorów, jak to było m.in ostatnio z Rangers, jednak takich spotkań było jak na lekarstwo i zostali
sprowadzeni na ziemię już w poprzednim meczu z Ducks. System Capuano zawodzi po całej linii i sądzę, że ich sezon jest spisany już na straty , a już na pewno będą chcieli zakończyć jak najszybciej ten 2013 rok. Wings są lepsi pod niemal każdym względem, począwszy od ofensywy, special teams, defensywy , wznowień , zdyscyplinowania czy nawet postawy bramkarza i może nie powtórzą tego pewnego zwycięstwa z ostatniego meczu 5:0 ,ale powinni komfortowo zgarnąć 2 punkty i przeciągnąć passę zwycięstw, a są na na prawdę dobrej ku temu drodze.
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Koszykówka NBA
Spotkanie: Broklyn Nets-Indiana
Typ: Indiana -16.5
Kurs: 4.75
Bukmacher: William Hill
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie Nba w którym zagrają ze sobą ekipy Brooklyn Nets , oraz Indiana Pacers. Statystyki gospodarzy nie są zbyt zadawalające , ponieważ w 12 spotkaniach na własnym parkiecie wygrali 5 spotkań i aż w 7 schodzili z boiska pokonani. Indiana w spotkaniach wyjazdowych do tej pory grała 13 krotnie ich bilans to 8 wygranych oraz 4 porażki i jeden mecz zremisowany. Faworytem w tym spotkaniu przed rozpoczęciem jest ekipa Indiany, która 2 ostatnie spotkania na obcych parkietach przegrała, najpierw z oklahomą , a następnie z Miami Heat, teraz ma okazję sie zrehabilitować z teoretycznie slabszym zespołem jakim jest Brooklyn nets. W drużynie gospodarzy nie zagra na pewno
Lopez Brook , a występ Garnett Kevin, Terry Jason, Kirilenko Andrei, oraz Johnson Joe, stoi pod znakiem zapytania, w drużynie gosci nie ma znacznych osłabień przed rozpoczęciem tego spotkania, wiec według mnie Indiana jest tutaj faworytem do wysokiego zwycięstwa, stawiam na Handicap -16.5 punkta..., myśle że gospodarze nie będą w stanie w tym spotkaniu sprawic miłej niespodzianki swoim kibicom i wysoko przegrają to spotkanie z dużo mocniejszą ekipą Indiany.

✅ 375

Otrzymane punkty reputacji: +3
makaveli23 897,8K

makaveli23

Użytkownik
San Antonio Spurs - Toronto Raptors
Margines zwycięstwa - San Antonio Spurs 21 punktów lub wiecej
4.80
WilliamHill
Toronto dwa tygodnie temu juz przegralo z San Antonio u siebie roznica 13 punktow. Sytuacja byla podobna do teraz. Chodzi o to ze Spurs przystepowalo do tego meczu po przegranej double digits z potentatem Indiana Pacers, wiec wiadomo ze w kolejnym meczu mieli sobie poprawic humory blowoutem. Spursom dobrze robia dni przerwy, wiec teraz grajac po jednym dniu pauzy beda mieli dobrze nastawione celowniki. Co innego Toronto od ktorego spodziewam sie totalnego letdown po wygranej nad Oklahomą. Poprzednio przegrali na terenie Spurs roznica 20 punktow 80-100. Teraz graja dzien po dniu po wielkiej dla nich wygranej z OKC. Celowniki beda mieli rozlegulowane. Obrona rowniez nie bedzie w stanie zatrzymac nawet lawki Spurs ktora, ostatnio nawet poradzila sobie na trudnym terenie w Oakland bez Duncana, Ginobli i Parkera, wygrywajac z GS Warriors. Widac ze lawka rowniez gra jakby chcieli udowodnic swoja wartosc wiec nie sadze by którąś z kwart San Antonio zdolalo odpuscic. Toronto z 13 meczy na wyjeździe nie zostalo jeszcze porządnie zlane wiec czas na ten pierwszy raz. A okolicznosci ku temu wydaja sie bardzo sprzyjające.
⛔ 100

maer 347K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Hokej - Stany Zjednoczone ( NHL )
Spotkanie: Tampa Bay Lightning - Florida Panthers
Typ: 1
Kurs: 1.91
Data: 24.12.2013
Godzina: 01.35
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na mecz najlepszej ligi hokejowej na świecie a mianowicie NHL.
W meczu zmierzą się ze sobą Tampa Bay Lightning oraz Florida Panthers.
Tampa Bay Lightning rozegrało trzydzieści sześć meczy w obecnym sezonie zdobywając czterdzieści siedem punktów po trzynastu zwycięstwach, dziewięciu zwycięstwach po dogrywce, trzech porażkach po dogrywce oraz jedenastu porażkach w regulaminowym czasie gry co obecnie daje drugie miejsce w Dywizji Atlantyckiej oraz trzecie miejsce w Konferencji Wschodniej, bilans bramek 100-86.
Florida Panthers zdobyła zdobyła trzydzieści trzy punkty w swoich trzydziestu siedmiu meczach po dziesięciu zwycięstwach, czterech zwycięstwach po dogrywce, pięciu porażkach po dogrywce oraz osiemnastu porażkach w normalnym czasie gry co plasuje ich obecnie na przedostatnim siódmym miejscu w Dywizji Atlantyckiej oraz czternaste miejsce w Dywizji Wschodniej, bilans bramek 87-117.
Gospodarze tego meczu zagrali u siebie osiemnaście razy zdobywając dwadzieścia dziewięć punktów po jedenastu wygranych, trzech zwycięstwach po dogrywce, jednej porażce po dogrywce oraz trzech porażkach w normalnym czasie spotkania, bilans bramek u siebie 63-39.
Goście na wyjazdach zdobyli szesnaście punktów w dwudziestu meczach po sześciu zwycięstwach, jednej wygranej po dogrywce, dwóch porażkach po dogrywce oraz jedenastu przegranych w regulaminowym czasie gry, bilans bramek na wyjazdach 46-66.
Mój typ w tym spotkaniu to wygrana gospodarzy, Tampa Bay Lightning u siebie potrafi dobrze grać i strzelać sporo bramek dzięki temu wygrywając swoje domowe mecze i nie inaczej będzie również tym razem a Florida Panthers na wyjazdach jak i zresztą w całym sezonie prezentuje się mizernie a do tego na wyjazdach tracą sporo bramek i dzięki temu przegrywają mecze i tak też będzie tym razem.
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +6
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Brooklyn Nets - Indiana Pacers
Typ: połowa/koniec meczu : Brooklyn Nets / Brooklyn Nets
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Okres przedświąteczny oraz ten po świętach zwykle jest bardzo obfity w niespodzianki, dotyczy to niemal każdej dyscypliny sportu. Różnie jest z motywacją graczy, gdyż jedni zachowują się jak najbardziej profesjonalnie i trenują oraz grają na 100%, a inni myślami już są gdzie indziej. Włąśnie dlatego nie ma teraz co grać na jakieś &quot;pewniaki&quot;, tylko warto poszukać wyższych kursów. Wczoraj np. Oklahoma przegrała bardzo niespodziewanie z Toronto, a argumentów sportowych za Toronto nie było żadnych. Brooklyn Nets stracili swojego bardzo ważnego gracza Brooka Lopeza. To jest znaczące osłabienie, ale w dalszym ciągu ich skład wygląda mocno. Są Deron Williams, Pierce, Johnson(jego występ nie jest pewny, ale powinien zagrać), świetnie spisujący się ostatnio Alan Anderson no i moim zdaniem całkiem niezła ławka rezerwowych. Nets mają kim walczyć i na własnym parkiecie mogą walczyć z najlepszymi. Indiana Pacers w meczach wyjazdowych nie jest już tak mocna jak u siebie. Dwa ostatnie mecze wyjazdowe Pacers przegrali z Miami Heat i z Oklahomą City Thunder. Brooklyn u siebie wygrał trzy z czterech ostatnich spotkań ogrywając m.in. w ładnym stylu Los Angeles Clippers 102:93. Brooklyn potrafi walczyć z Indianą, w zeszłym sezonie wygrali z nimi wszystkie mecze, a w tym sezonie przegrali jeden mecz, ale po walce. Po takim kursie warto spróbować.
⛔ 100

bezpiecznik 414

bezpiecznik

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Houston Rockets -Dallas Mavericks
Typ: Houston Rockets
Kurs: 1,50
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Zgadzam się z 5xharodlx5, że okres w okolicach świąt obfituje w niespodzianki dla tego nie warto szukać pewniaków tylko przesadnie wysokie kursy.
Tym typem jednak sam sobie zaprzeczę i postawię na faworyta spotkania czyli Rakiety. W tym sezonie to naprawdę mocny zespół. Wygrali na wyjeździe z Portland czy San Antonio. Podoba mi się ich gra - szybkie akcje, rzuty za 3, gra pick and roll. Myślę, że w meczu z Dallas kluczowym zawodnikiem będzie Dwight Howard, który w ostatnim meczu z Detroit pokazał, że jest w dobrej dyspozycji i panuje w strefie podkoszowej. Houston gra na swoim podwórku i nie wydaje się aby swoim kibicom chcieli zrobić świąteczny prezent w postaci porażki. Jedynym osłabieniem Rockets wydaje się być nieobecność Jamesa Harden jednak myślę, że Garcia będzie chciał udowodnić, że jest solidnym zmiennikiem.
Podsumowując dla mnie pewniakiem w tym meczu jest Houston Rockets.
⛔ 100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Stany Zjednoczone ( NHL )
Spotkanie: Chicago Blackhawks - New Jersey Devils
Typ: 2
Kurs: 4.15
Bukmacher: Unibet
24.12.2013 02:00
Analiza:
Bogaty wybór na maxa.Aż ciężko wybrać jakiekolwiek spotkanie w mojej ulubionej dyscyplinie i lidze.Na dziś być może zwariowane spotkanie wybrałem aczkolwiek w tej lidze każdy może wygrać z każdym i dlatego też chociaż że kurs jest mega wysoki ale sądzę że warty zaryzykowania.Stawiam na mój ulubiony zespół i mam nadzieję że mnie nie zawiedzie.diabełki w ostatnim spotkaniu wygrali ale po dogrywce chociaż myślałem że wygrają bezpośrednio lecz się nie udąło tak łatwo.Dziś już liczę na pełną pulę punktów bez żadnych doliczonych czasów.diabełki mają problem w dowiezieniu jak już wygrywają wyniku do końca ale w końcu to musi się od nich odwrócić i wygrają bez extra time.Przeciwnik dziś mocny i kurs na nich poniżej 1.8 ale takie kursy sa najbardziej zdradliwe w NHLu.Wicelider konferencji zachodniej na własnej tafli potrafi tez przegrać i złapać zadyszkę jak to miało miejsce w ostatnim spotkaniu z Orkami.Orki w świetenj dyspozycji więc się nie dziwię że stawili twardy opór i wygrali po extra time z Chicago.Diabełki dwa ostatnie spotkania po doliczonych czasach więc w tzrecim spotkaniu sądze ze już tak nie będzie.Liczę na ich pewne zwycięstwo.mało brakło z Caps gdyż oddali aż 37 strzałów przy 22 gospodarzy ale dopiero po extra time przelali szalę zwycięstwa na własną stronę.Chicago gra w kratkę, wiecej spotkań wygrywa niż przegrywa ale maja swoje i czarne dni i serię.grają nierówno i w tym widze szansę na wygraną Diabełków.Sądze że dziś w Chicago to ta noc będzie należała do nich i wykorzystają to.NJ pokazali że potrafią grac na wyjazdach i mam nadzieję że już dziś żadnych doliczonych czasów nie będzie.Będzie to wynik w którym jedna z drużyn wygra beż doliczonego czasu.Ja stawiam na New Jersey Devils i mam nadzieję że mnie nie zawiodą.Powodzenia chłopaki.Z taką paką powinniście zajść daleko!!!
⛔ 100

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Chicago Blackhawks- New Jersey Devils 1 (60&#39;) @ 1,7 Unibet
Patrząc na ostatnie mecze bezpośrednie między tymi rywalami toczonymi na United Center w Chicago, można wywnioskować ze miejscowym drużyna Diabłów po prostu &quot;nie leży&quot;. Dziś jednak sytuacja jest inna. Hawks po porażce u siebie z Vancouver Canucks postarają się udobruchać kibiców. Mam nadzieję że uda im się ponieważ jest to jedna z moich ulubionych druzyn, ale też dlatego że obok Penguins i Bruins są głównymi kandydatami do zdobycia pucharu Stanleya. Nie wierzę w drugą z rzędu porażkę u siebie. Tym bardziej że rywal jest do ogrania. Ponadto po porażce z Nucks, Blackhawks oddali prowadzenie w konferencji zachodniej na rzecz Ducks. Jestem przekonany że dziś dadzą z siebie 100% by je odzyskać.
Tak na marginesie to analiza kolegi powyżej jest troszkę śmieszna, rzekłbym że konkursowa bo i kurs wysoki. Jednak lepiej wygrać po niższym kursie niż przegrać po kosmicznym ;) Brodeur w bramce radzi sobie średnio, jedni z niewielu trzymających stały poziom to Jagr i Zajac. Prawda, że są to hokeiści pierwszych lotów jednakże przy śmietance z Chicago tak jak Kane, Sharp, Toews czy Keith ekipa gości wygląda wręcz komicznie ;)
Wesołych Świąt wszystkim!!
✅ 70

Otrzymane punkty reputacji: +2
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina:???? Koszykówka NBA
Spotkanie: Memphis - Utah
Typ: under 186.5
Kurs: 1.91
Bukmacher:Betgun
Analiza: Na dzisiejszą noc wybrałem mecz z NBA, gdyż uważam że linia zaproponowana akurat przy spotkaniu tych drużyn jest jak najbardziej oo i warto wejść w underka. Co prawda ostatnio zawiodłem się na Bobkach, którzy grają strasznie nierówno tak teraz myślę że Utah idealnie pasuje, żeby odpowiedzieć na defensywę zespołu Grizzlies. Mimo zdecydowanego faworyta w tym meczu uważam, że Utah może troszkę napsuć krwi faworyzowanym gospodarzom, którzy wystąpią bez jednego ze swoich filarów Marca Gasola. Na minus to oczywiście maraton 3 mecz z rzędu drużyny z Utah, którzy będą na pewno to odczuwać w mięśniach, a ja wiadomo to sprzyja missom. Spodziewam się długich akcji, przemyślanych taktycznie i częstych missów spowodowanych twardą obroną. Jakby na potwierdzenie tego typu mamy fajne h2h tych drużyn:
18.04.13 NBA Memphis Grizzlies - Utah Jazz 86 : 70 17.03.13 NBA Utah Jazz -
Memphis Grizzlies 90 : 84 16.12.12 NBA Utah Jazz - Memphis Grizzlies 86 : 99
Nie ma się co bardziej rozpisywać i jakieś teorie snuć bo wiecie że to NBA i niespodzianki to sól tej ligi, ale w moim odczuciu typ bardzo prawdopodobny o fajnym kursie na którego warto postawić. Powodzenia
Grudzień 13/15 ????
⛔ 100

abruzzi23 26

abruzzi23

Użytkownik
HOKEJ NA LODZIE - MHL, ROSJA
Inbox.lv ledus halle - 24.12.2013 r.; 12:00
VS.

HK Ryga - Russkie Vityazi
Typ: X @ 4.50
BUKMACHER: BET365
Święta to okres w którym ciężko na prawdę wybrać jakieś ciekawe do obstawienia spotkania. Najlepsze ligi mają przerwy, nie licząc pojedynczych przypadków jak ligi amerykańskie oraz piłkarska Premier League. Ja jednak nie znalazłem nic, w co mógłbym zainwestować swoje pieniądze więc znalazłem dość &quot;szalony&quot; typ w hokeju na lodzie.
Obie drużyny prezentują wyrównany poziom. Sprzyja również fakt, że goście lepiej sobie radzą na wyjazdach a gospodarze u siebie. W ostatnich meczach drużyny te nie zawodzą w lidze i mimo tego, że dzieli ich dość znacząca przepaść punktowa i mają już zapewniony udział w Play-Offach nie wydaje mi się, żeby któraś ekipa odpuściła i oczekuję wyrównanego pojedynku.
Póki co obie ekipy spotykały się cztery razy - dwa razy HC Riga wygrywało w ciągu trzech tercji, a dwa razy potrzebny był remis.
Jeżeli chodzi o ten typ to wnioskuję się tylko i wyłącznie na statystykach. Nie znam żadnej z tych drużyn, a o ile liga KHL jest mi z leksza obeznana o tyle MHL znam tylko pobieżnie.
⛔ 100

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Pilka Nozna Iran Pro League
Spotkanie.Sepahan - Fajr Sepasi
Typ.under 1,5 gola
kurs.2,90
buk.Unibet
Data.24.12.2013 g.12.30
Analiza.
Egzotyczna liga Iranska i spotkanie pomiedzy zespolami Sepahan - Fajr Sepasi.Moj typ na to spotkanie to under 1,5 gola w meczu.Dlaczego taki typ...?Po pierwsze to historia spotkan tych ekip na boisku dzisiejszych gospodarzy...
29/08/12 PL Sepahan - Fajr Sepasi 1:0
29/01/12 PL Sepahan - Fajr Sepasi 1:0
Dwa spotkania i dwa undery 1,5 gola.Po drugie to indolencja strzelecka gospodarzy na wlasnym stadionie w ostatnich dwoch spotkaniach...
12/12/13 PL Sepahan - Gostaresh 0:0
05/12/13 PL Sepahan - Tehran 0:0
Po trzecie bilans gospodarzy u siebie to na 9 meczy 3-4-2 bramki 7-4.Malo strzelonych i malo straconych wiec dzisiaj takze pewnie za duzo nie strzela,a moze i tez nie straca bo goscie na wyjazdach tylko 3 gole,stad taki typ....
No i na koniec jeszcze jak to wyglada procentowo...Sepahan - 19 meczy i 8 underow 1,5 gola a wiec 42,1%,natomiast Fajr Sepasi 19 mewczy i 10 underow 1,5 gola a wiec 52,6% czyli statystyki calkiem niezle...Dodatkowo dodam,ze gospodarze u siebie na 9 meczy ,az 5 underow 1,5 gola,a goscie na wyjazdach na 9 spotkan 4 niskie wyniki.Przy takich statystykach i formie strzeleckiej gospodarzy chyba warto zaryzykowac taki kurs...
⛔ 100

slowflow123qwe 9

slowflow123qwe

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna Iran Pro League
Spotkanie: Malavan vs Persepolis
Typ: 2
kurs: 2,0
buk: Bet365
Data: 24.12.2013 g.12.30

Spotkanie lidera ligi Irańskiej z drużyną gospodarzy, zajmującą miejsce w środku tabeli. Dokładnie 7 pozycja. Drużyna Persepolis ma najlepszą defensywę w całej lidze, co odzwierciedla się w liczbie straconych goli. Jak na razie był to ich klucz do sukcesu. Jeżeli chodzi o ofensywę no to mamy tutaj nie jasną sytuację ponieważ połowa klubów reprezentuje poziom bliski naszej okręgówce i wyniki 5:0 lub 6:0 są na porządku dziennym kiedy góra tabeli spotyka dół. Jednak kiedy przyjrzymy się wynikom jakie Persepolis osiągała z pretendentami do pierwszej piątki to okazuje się, że pierwsze miejsce nie wzięło się z przypadku.
Do tego typu przekonuje mnie przede wszystkim nuta ryzyka ;) Oby lepszy okazał się lepszym. Z mojej strony 30 zł na Persepolis w wydaniu wyjazdowym z kursem 2.0
Wesołych świąt wszystkim.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Białoruś
24.12.2013 16-30
Spotkanie: Lida - Mogilev
Typ: Lida - 2,5
Kurs: 1,70
buk: bet365
Analiza:
W wigilię oferta uboga, ale jest mecz, na którym można coś zarobic. To Spotkanie w białoruskiej Extraleague. Na przeciw siebie stana ligowy średniak Lida, który podejmie obsolutnego autsidera ligi, zespół z Mogileva. Jest to typ oparty na tym co głownie prezentuje tabela, bo ta mówi sama za siebie. Gospodarze w trzydziestu trzech meczach zdobyli 35 pkt, co daje im aktualnie siódme miejsce. Wyżej już nie będa, bo strata do szóstego Soligorska to aż czternascie oczek. Bardziej trzeba sie skupic na obronie zajmowanej lokaty, bo za nimi tylko jeden punkt mniej mają hokeiści z Brestu. Tak więc gospodarze są skazani juz o grę w grupie spadkowej. Dzis swietna okazja do poprawienia swojego dorobku punktowego, bo goście to najsłabszy zespół w całej lidze. Narazie zdobyli zaledwie dwanaście oczek. Ale nie to jest w tym zespole najgorsze. Chodzi mi o to jak prezentuja sie poszczególne formacje zespołu. Defensywa traci srednio aż pięc goli na mecz (158 straconych bramek) co jest oczywiście najgorszym wynikiem w lidze. Atak wygląda jeszcze gorzej, bo zdobyli zaledwie 37 goli!!! Jednym słowem to tragedia. Gospodarze wygladaja przy nich wrecz bardzo dobrze, bo bilans bramkowy to 85-115. Goście zreszta i tak są skazani na spadek, nie wierze w to ze nagle zaczna wygrywac mecze, nawet gdzy dojdzie do podziału ligi na grupę mistrzowską i spadkową. Mogilev wygrał zaledwie 3 z 33 meczy i nie jest to możliwe by sie juz to zmieniło. Troszke lepiej im idzie u siebie gdzie zdobyli osiem z dwunastu punktów. na wyjeździe wygrali tylko raz, raz przegrali po dogrywce i ponieśli piętnaście porażek. Jak bedzie dzisiaj?? innej opcji nie widze jak kolejna ich porażka. Co ciekawe jedno z trzech ich zwyciestw to własnie mecz z Lidą wygranym u siebie 4-2. Tyle ze wcześniej przegrali dwa mecze: 1-7 u siebie i 1-3 na wyjeździe. Uważam ze gospodarze beda chcieli sie zrehabilitowac za ta haniebną porażke i przed własna publicznościa beda chcieli sie zrehabilitować wysoko pokonują autsidera ligi. Stawiam na gospodarzy
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +8
roozikk 88

roozikk

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Ukraina
Spotkanie:
Azovmash Mariupol - Khimik Yuzhny
Typ:
2
Kurs:
1,95
Bukmacher:
WilliamHill
Ciężko było znaleźć na dziś jakiś typ, uboga oferta. Lecz wyhaczyłem bardzo fajne spotkanie w Ukraińskiej Super Lidze. Lider, koszykarze Khimik podejmują na wyjeździe Azovmash Mariupol. Gospodarze, zajmują 6 miejsce w lidze, lecz ich ostatnia forma pozostawia wiele do życzenia. W ostatnich 5 meczach doznali aż 4 porażek, z tego 3 bardzo wysokie można byłoby powiedzieć. Jednak u siebie doznali tylko jednej porażki, ostatnio z Odessą, ale przegrali aż różnicą 17pkt. Tak wysoki kurs na gości myślę spowodowany jest tylko formą u siebie zespołu gospodarzy. Jednak myślę że na lidera to dzisiaj nie starczy. Khimik Yuzhny doznał tylko jednej porażki w 10 spotkaniach ligowych. Ostatnio pokonali również na wyjeździe wicelidera oraz 4 zespół ligi. Te argumenty kierują mnie by postawić w stronę gości dzisiaj. Kurs mnie zadowala, zobaczymy. Powodzenia.

✅ 95

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Zdrowych, Wesołych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia! a Także szczęśliwego Nowego Roku, no i ogromnych wygranych
Dyscyplina: Koszykówka - Turcja
Spotkanie: Efes-Tofas
Typ: Tofas (+17.5)
Kurs: 1,55
Bukmacher: Marathonbet
Kursik całkiem spoko, Wiadomo jakim zespołem jest Efes, ale w tym sezonie brak tam siły rażenia. Lepiej im wychodzi bronienie, a niżeli atakowanie. Raz tylko w tym sezonie wygrali więcej niż 18 ptk w meczu z Trabzonem. Tofas to nie są jakieś leszcze do bicia. Pierwsza piątka całkiem całkiem, wiadomo ławka już słabo, ale najgorzej nie jest. Liderem jest Denmon Marcus, gracz bardzo dobry, który średnio rzuca 18.3 ptk. Jest Blazić, CEtin, Elonu, Stipcevic czy Buker. Skład ok, zawodnicy ograni na europejskich parkietach. Jak dla mnie powinno wejść jak w masło, a jak będzie? zobaczymy. Tofas ciekawa paka, liczę na Denmona.
Zły buk

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom