>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.12.2011 (sobota)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na sobotę - 24 grudnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

huber55 46

huber55

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - SZKOCJA: Premier League
Spotkanie:
St. Mirren - Rangers
Typ:
Zespół 2 zwycięży, a w meczu padnie więcej niż 2,5 gola
Kurs:
2.25
Bukmacher:
bwin
Analiza:

W sobotę kolejne zmagania w lidze szkockiej. O godzinie 13:45 St. Mirren podejmie na własnym stadionie lidera rozgrywek Rangers. Gospodarze w tabeli zajmują 8 pozycję i mają na swoim koncie 22 ptk. Rangers natomiast jak już wcześniej wspomniałem jest liderem rozgrywek i zdobył już 48 ptk. Goście w obecnym sezonie przegrali zaledwie 1 mecz, zaliczyli 3 remisy i wygrali aż 15 razy. W 19 meczach stracili tylko 9 bramek strzelając ich aż 36. Gospodarze natomiast notują zmienną formę, przeważają remisy (7) i porażki (7), zdołali wygrać zaledwie 5 razy. Jak widać statystyki przemawiają za drużyną gości.
Ostatnie wyniki St. Mirren:
- Motherwell 1:1
- Aberdeen 2:2
- Inverness porażka 1:2
- Celtic porażka 5:0
- Dunfermline wygrana 2:1

W meczach z udziałem St. Mirren overy 2.5 padają dość często, w ostatnich 5 meczach padały już aż 4 razy .

Ostatnie wyniki Rangers:
- Inverness wygrana 2:1
- Hibernian wygrana 0:2
- Dunfermline wygrana 2:1
- Kilmarnock porażka 1:0
- St. Johnstone 0:0

W listopadowych meczach Rangersi załapali lekką zadyszkę tracąc punkty, jednak po ostatnich 3 meczach znów są na właściwym torze i wygrywają mecz za meczem. Patrząc na dość niestabilną formę gospodarzy można się spodziewać kilku bramek ze strony Rangersów. Myślę, że w sobotnim meczu spokojnie poradzą sobie i umocnią się na fotelu lidera.
⛔ 100

damian671 151

damian671

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Szkocja- Premier League
Spotkanie: St. Mirren- Rangers
Typ: 2
Kurs: 1.48
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
24 grudnia o godzinie 13:45 odbędzie się mecz pomiędzy drużyną będącą na pierwszej pozycji w tabeli a mianowicie Rangersi a zespołem zajmującym 8 miejsce St. Mirren. Oto powody, z których powodu postanowiłem zatypować na wygraną Rangersów:
Są oni na 1 miejscu w tabeli a St. Mirren znajduje się dopiero 7 pozycji niżej.
Ostatnie mecze obydwu drużyn przedstawiają się następująco:
a) St. Mirren:
- 2 remisy,
- 2 przegrane,
- 1 wygrana
b) Rangersi:
- 3 wygrane,
- 1 remis,
- 1 przegrana.
W związku z tym można wywnioskować, że Rangersi są w znacznie lepszej formie niż St. Mirren.
Na koniec dodam, że u siebie jak i na wyjazdach Rangersi grają ładne mecze, czego za bardzo nie można powiedzieć o ich sobotnich rywalach.
Z tych paru powodów postanowiłem typować to spotkanie. Na koniec korzystając z okazji chciałbym złożyć wszystkim typerom na naszym forum najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia.
Pozdrawiam
⛔ 100

billi 207

billi

Użytkownik
Piłka Nożna,Japonia,Emperors Cup
Nagoya Grampus-Yokohama Marinos
typ: Nagoya wygra a w meczu padnie over 2,5 gola
kurs: 2.95
bukmacher: bwin
analiza:

3 siła J-League podejmuje na własnym boisku 5 siłę tejże ligi w spotkaniu ,które odbędzie się w ramach Emperors Cup.
Patrząc na samo miejsce w tabeli można wywnioskować iż drużyny dzieli stosunkowo niewiele,warto jednak przyjrzeć się temu bliżej. Nagoya straciła punkt do mistrza - Kashiwy, i miała przewagę 1 punkta nad trzecią Osaką, różnica pomiędzy 3 a 4 drużyną była bardzo duża i wynosi aż 14 punktów.
Nagoya jest bardzo silną drużyną jak na japońskie warunki,na palcach jednej ręki można policzyć sytuacje ,w których nie padał over 2,5.
Tak samo ma się sprawa co do Yokohamy ,obydwie drużyny starają się grac &#39;&#39;do przodu&#39;&#39;.
Nagoya nie zwykła oddawać punktów na własnym boisku,nie sądzę ,aby i tym razem było inaczej. Przewiduję wysoki wynik i zwycięstwo Nagoy&#39;i Grampus.
⛔ 100

ajax17 23

ajax17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Izrael, Ligat ha&#39;Al
Spotkanie:
Hapoel Tel Aviv - Bnei Yehuda
Typ:
1
Kurs:
1.53
Bukmacher:
bet365
Analiza:

W sobotę gra liga izraelska i tym razem w tym kierunku postanowiłem pójść.
Głównie to za sprawą ciekawego meczu w Tel Avivie gdzie Hapoel podejmuje Bnei Yehuda. Hapoel aktualnie zajmuje 3. miejsce w tabeli. Oj bardzo duży ma potencjał ta drużyna, która gdyby nie Legia awansowałaby do daleszej fazy rozgrywek Ligi Europy. Popatrzeć wystarczy na takich piłkarzy jak Tamuz czy Igiebor, którego tak wychwalał sam Maciej Skorża przed wyjazdowym meczem warszawskiej drużyny. Abutbul, Toama, Yeboah to także nazwiska które chciałyby mieć wszystkie polskie drużyny ekstraklasowe. Myślę, że te nawzwiska wystarczą na Bnei, aktualnie 10-te, które szczególnie słabo spisuje się w meczach wyjazdowych. Dla mnie niemożliwym jest, żeby Hapoel mimo iż niedawno przegrał z liderem, został w tyle np. na 3 miejscu byłaby to wtopa jak na ten klub, jeśli chłopaki chcą jednak dotrzymać kroku Shmonie i Ashdod (1., 2. miesce) muszą wygrać ze słabym przeciwnikiem.
⛔ 100

J 11

juper

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie NHL
Spotkanie: Vancouver Canucks - Calgary Flames
Typ: Vancouver Canucks(-1,5)
Kurs: 2,10 ( Bet365 )
Analiza:
Canucks po jednodniowej przerwie powracają do gry. Orki u siebie prezentuja sie świetnie. Ostatnie 4 spotkania to 4 zwycięstwa w których stracili tylko 3 bramki strzelając aż 19! Prezentują się świetnie, moim zdaniem to obok Miśków zespół w najlepszej aktualnie formie, przynajmniej na własnym lodzie. Z goła odmienny bilans mają Flames na wyjazdach. Ostatnie 5 spotkań to 5 porażek. U siebie grają już dużo lepiej ale nie sądzę by dzisiaj zdołali się przeciwstawić Canucks. Warto zaznaczyć iż Flames dzisiaj w nocy grali u siebie spotkanie z Red Wings, które wygrali lecz kosztowało ich to wiele wysiłku więc dzisiaj fizycznie na pewno lepiej będa się prezentowali sie gospodarze, którzy jak już zaznaczyłem wcześniej mieli jeden dzień odpoczynku. Nie widzę tutaj innego rezultatu jak wysokie zwycięstwo Canucks!
⛔ 100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Szkocja - Premier League
Spotkanie: Inverness - Aberdeen
Typ: Obie drużyny strzelą po bramce
Kurs: 1.78
Bukmacher: Unibet
Analiza: W sobotę zostanie rozegrane ligowe spotkanie Inverness z Aberdeen. Oba zespoły zajmuje odpowiednio 9 i 10 miejsce, więc jest o co walczyć w tym meczu. Ja osobiście liczę tu na wiele bramek ze strony Inverness jak i Aberdeen. Ostatni mecz tych dwóch drużyn przeciwko sobie został rozegrany kilka miesięcy temu i zwycięzcą została ekipa gości. Wygrali oni 2-0, podobnie było w sezonie 2010/11. Tym razem jednak sądzę, że padnie remis, bo staną przed sobą dwa równorzędne zespoły prezentujące ostatnimi czasy podobną formę. Z pewnością goście jak i gospodarze będą chcieli zadowolić kibiców zdobytymi 3 pkt zwłaszcza w okresie świąt, tak więc spodziewam się wielu bramek ze strony tych ekip. Zawodnicy Aberdeen w poprzednim meczu zdołali zdobyć trzy punkty bowiem pokonali u siebie drużynę Hibernian. Jeżeli chodzi zaś o Inverness - ostatecznie ulegli Rangersom 1-2. Pomimo tego wszystkiego, Aberdeen oraz Inverness nie grają wybitnie w tym sezonie, a wręcz przeciwnie prezentują się słabo. Dlatego jutrzejsze spotkanie może być okazją do tego, by zdobyć arcyważne trzy punkty. Której drużynie się to uda? Dowiemy się o tym już w sobotę po godzinie 13 30.
✅ 78

Otrzymane punkty reputacji: +1
gmochinho 100

gmochinho

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: San Jose Sharks - Los Angeles Kings
Typ: 1
Kurs: 1,95
Bukmacher: http://www.pinnaclesports.com/default.asp?language=British&amp;LExt=bri&amp;refer=xforumbuchbet365
Analiza:
Przeglądam tak sobie NHL i widzę ciekawe spotkanie, które może być prezentem na gwiazdkę. Nie jestem ekspertem hokeja, ale czasem i z tej dyscypliny udaje mi się zarobić. Stawiam na gospodarzy tego pojedynku z tego względu, że zagrali oni wczoraj (dzisiaj) morderczy pojedynek, z dogrywką, a spotkanie zakończyło się dopiero po karnych. Inna kwestia gospodarze tego spotkania są zespołem lepszym, zespołem wypoczętym (grali przed wczoraj). Jeśli nie ma w drużynie większych kontuzji to powinni dosyć łatwo spotkanie wygrać. Wesołych Świąt dla Wszystkich!
Pozdrawiam pana Misieklemur, kapitalna robota, no i lepsze prezenty dzięki temu pod choinkę ????
⛔ 100

kapitansts 41

kapitansts

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Japonia - Emperors Cup
Spotkanie: Tokyo - Urawa (90&#39;)
Typ: Remis
Kurs: 3.2
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W jutrzejszym meczu Pucharu Japonii zmierzą się drużyna Tokyo z Urawą. Obie drużyny w całym Pucharze Japonii zdobyły podobną ilość bramek. Drużyna Tokyo jest liderem 2 ligii, natomiast Urawa jest bliska spadku z 1 ligii. Myślę, że obie drużyny bardzo chcą wygrać to spotkanie by walczyć o Puchar. Klasowo obie drużyny są podobne dlatego typuje remis.
⛔ 100

M 3

masterkarol

Użytkownik
Spotkanie: Dunfermline-St.Johnstone
Typ:eek:ver 2.5
Kurs: 1.7
Bukmacher: bwin
Analiza: Gospodarze to najgorszy zespol szkockiej ligi, zajmuja ostatnie miejsce(12) z 14 pkt na koncie, strzelajac 20 bramek, a tracac az 40!! Goście sa obecnie na 4 pozycji majac 26 oczek, te miejsce daje im Kwalifikacje do LE, a Hearts depcza im po pietach. Dunfermline bedzie chcialo wydostac sie ze strefy spadkowej. mecz powinien byc rowny i patrzac na liczbe bramek jaka puszczaja gospodarze obfity w bramki ????
Bialans ostatnich 5 meczy obu druzyn mowi jednoznacznie-OVER.
17/12/11 PL Hearts - Dunfermline 4-0 R19
03/12/11 PL Rangers - Dunfermline 2-1 R17
26/11/11 PL Dunfermline - Aberdeen 3-3 R16
23/11/11 PL Celtic - Dunfermline 2-1 R2
19/11/11 PL St Mirren - Dunfermline 2-1 R15
5 meczy 5 over.
18/12/11 PL Johnstone - Celtic 0-2 R19
13/12/11 PL Johnstone - Aberdeen 1-2 R14
10/12/11 PL Johnstone - Motherwell 0-3 R18
03/12/11 PL Hearts - Johnstone 1-2 R17
26/11/11 PL Johnstone - Hibernian 3-1 R16
5 meczy 4 overy.
✅ 70

snice 457

snice

Użytkownik
Boston Bruins - Florida Panthers
Typ:1 MT
Kurs:1.80 Bet365
Zacznijmy od tego że Niedźwiedzie to ekipa solidna która raczej nie robi wiele niespodzianek i nie przegrywa z ekipami sporo słabszymi a taką na dzień dzisiejszy są Pantery.Bruins przystępują do spotkania bez 2 kontuzjowanych mianowicie Ferenca oraz Savarda przez co bardzo nie ucierpią.Co do drużyny z Florydy to u nich sytuacja ma się zupełnie inaczej.Skład jest nieco przetrzebiony a mianowicie zabraknie takich zawodników jak Bergenheim,Goc,Samuelsson,Skille,Sturm oraz Upshall co pozostawiło po sobie ślady.Od 7 meczy ta drużyna nie potrafi zagrać na poziomie aby wygrać w czasie głównym , na te 7 meczy wygrali tylko 2 mianowicie z Flames oraz Hurricanes czyli ekipami które sobie bardzo przeciętnie radzą na wyjazdach.Jeżeli przyjdzie im grać z rywalami nieco lepszymi np. ostatnio z Kojotami przegrywają. Myślę że typ nie 99% ale bardzo prawdopodobny ;)
✅ 80

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Spotkanie: Los Angeles Kings vs San Jose Sharks -1,5
Typ: San Jose Sharks -1,5
Kurs: 2,5
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Królowie rozgrywali dzisiaj mecz ze słabiutkimi Kaczorami na własnej tafli. Jak można było się spodziewać był to mecz ubogi w bramki i akcje ofensywne. Mimo tego iż LA przeważali nie znacznie w tym meczu i oddali zdecydowanie większą liczbę strzałów nie zdołali pokonać Kaczorów regulaminowym czasie gry. Ta sztuka udała im się dopiero szczęśliwie w rzutach karnych. Jeśli nie potrafi się pokonać jeden ze słabszych drużyn Ligi NHL to nie ma co sobie robić nadziei na pozytywne szanse na tafli w San Jose. Tym bardziej że Rekiny ostatnio pożerają u siebie co się da. Najlepiej przekonały się o tym ostatnio Błyskawice które już po pierwszej Tercji przegrywały 1:5 a cały mecz 7:2 wcześnie Rekiny zdominowały 3:2 Edmonton; Colorado 5:4 i Dallas 5:2 Królowie nie radzą sobie w meczach wyjazdowych. Ostatni co prawda wygrali szczęśliwie z Toronto po karnych 3:2 ale już sromotna porażka z Detroit Red Wings 8:2 czy 3:0 z Bostonem pokazała, że z trudniejszymi rywalami zespól z Los Angeles sobie nie radzi
⛔ 100

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
St Mirren - Glasgow Rangers
Typ : (HC 1-0 ) X czyli Rangersi wygrają jednym golem @ 3,55 Expekt
Wiadomo, że faworyta należy doszukiwać się w zespole The Gers. Póki co mają 4pkt przewagi nad Celticiem w tabeli, a już w środę czekają nas Old Firm Derby. Celtic zapewne liczy na potknięcie rywali w tym meczu i zwycięstwo w swojej potyczce z Kilmarnock i wtedy ewentualna wygrana w środę pozwoliłaby im wskoczyć na fotel lidera... Chytry plan, ale jednak małe szanse na realizacje go, bo spalić może już pierwszy z warunków tj brak wygranej The Gers. Na wyjazdach młócą ostro i bilans 8-0-1 i 18-2 w bramkach doprawdy robi wrażenie. St Mirren u siebie to z kolei defensywna ekipa. W tym pojedynku przystąpi bez kapitana Jima Goodwina, który zawieszony jest na 3 mecze. W zespole Rangersów bez braków, wracają natomiast Sony Aluko i Dorin Goian do meczowej kadry więc Ally McCoist ma wszystko do dyspozycji. Jest Jelavic, jest Edu czy Davis. Ostatnie 10 meczów pomiędzy St Mirren i Rangersami niezależnie czy na stadionie Ibrox Park czy w StMirren to bilasn 8-2-0 na korzyść ligowego potentata z Glasgow. Jednak nie były to jakieś pogromy. Wg mnie 3pkt jadą do Glasgow i czekamy na Old Firm Derby w środę by dowiedzeić się czegoś więcej w kontekście rywalizacji o mistrza w Scottish Premier League.
Rangers (from): McGregor, Whittaker, Papac, Bendiksen, Bocanegra, Wallace, Bartley, Davis, Edu, McCulloch, Wylde, Bedoya, Lafferty, Jelavic, Broadfoot, Alexander, McCabe, Aluko, Goian.

St Mirren (from): Samson, van Zanten, McAusland, Barron, Tesselaar, Carey, Teale, McLean, Thompson, McGowan, Hasselbaink, Mooy, Haddad, Smith, McKee, Murray, McShane, Thomson, Mair.
⛔ 100

C 2

cichyq

Użytkownik
Spotkanie: Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets
Typ: Zwycięzca 1. tercji : Winnipeg Jets
Kurs: 3,1
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Znów do analizy posłużyły mi głównie statystyki.
Drużyny w tym roku spotkały się dopiero dwa razy i za każdym razem Winnipeg wygrywał pierwszą tercję. Ostatnio 2:0 (wynik meczu 2:1), a wcześniej 1:0 (wynik mecz 2:5 - przegrany).
Winnipeg w swoich meczach często wygrywa lub remisuje pierwsze tercje.
Po wczorajszej pewnej wygranej 4-0 nad Montrealem (2 bramki w pierwszej tercji!) myślę, że goście ruszą z grubej rury.
Po takim kursie warto spróbować ????
Powodzenia
⛔ 100

S 131

strojes666

Użytkownik
Spotkanie : Boston Bruins : Florida Panthers
Typ : 2
Kurs : 5,00
Bukmacher : bet365
Godzina : 1.00
Analiza :
Już Wigilia a więc trzeba skorzystać z nocy i spróbować jeszcze coś zarobić bo potem już nie będzie okazji.
Dzisiaj tylko NHL gra w nocy a więc to właśnie na spotkaniach tej ligi się dzisiaj skoncentrowałem a szczególnie zaciekawił mnie właśnie prezentowany przeze mnie mecz.
Otóż jak widzę w hokeju, a już tym bardziej w lidze NHL tak nierówno wystawione kursy jak 1,40 do 5,00 to zawsze stawiam na 5,00.
A już dzisiejszy przypadek dziwi mnie podwójnie.
Otóż dzisiejszej nocy dojdzie do kilku pojedynków gdzie jedna drużyna ma przewagę nad drugą 10 czy 15 punktów a kursy mimo wszystko to takie 2,00 do 3,00 i na remis te 4 czy 5.
A tutaj spotykają się dwie ekipy które w tabeli nie dzieli prawie nic no bo co to są dwa oczka, a kursy nagle jakieś wywalone w kosmos totalnie.
Nie rozumiem tego i postaram się liczyć na szczęście i na to że buki się jednak pomyliły w wystawianiu tych kursów a typ traktuję jako value.
Boston ma 19 wygranych w regulaminowym czasie, 3 po dogrywce, 9 porażek zwykłych i 1 po dogrywce a więc w sumie bilans 22:10 i 45 punktów.
Florida traci do nich dwa punkty chociaż może i traciłaby więcej jakby Boston miał tyle samo rozegranych meczów, bo ma 32, a Florida 35.
Nie mniej jednak wygrali 15 razy normalnie, 3 po dogrywce, przegrali 10 normalnie i aż 7 po dogrywce co daje ogólny bilans 18:17 a więc tak po równo.
Dużo tych dogrywek miewają ale dzisiaj odrzucam możliwość remisu bo ostatnio mieli remisy co chwilę więc teraz trochę przerwy.
Tak więc albo jedni albo drudzy i tak jak już mówiłem, w momencie gdy drużyny dzieli tak niewielka różnica, potencjał mają podobny a to jest jednak tylko sport to ja staram się skorzystać z wyższego kursu i tyle.
Poza tym myślę że Florida przełamie się po 2 porażkach w sumie, a po trzech porażkach jeśli chodzi o wyjazdy, a Boston ma serię pięciu wygranych, a ostatnia ich porażka to porażka właśnie z Floridą u siebie 0:2.
Tak więc trzeba dzisiaj korzystać i stawiać na Floridę moim zdaniem.
Polecam gorąco i życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
⛔ 100

bradlley 9

bradlley

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Szkocja - Premier League
Spotkanie: Celtic Glasgow - Kilmarnock FC
Typ: Celtic Glasgow - Kilmarnock FC (under/over 2.5) over
Kurs: 1.65
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Co do analizy to chyba nie trzeba zabardzo przekonywac ze w spotkaniu tym padnie 3 bramki minimum Celtic w formie sciga inaczej powiem rozpedzona jak maszyna do wygrywania goni odwiecznego wroga Glasgow Rangers i te spotkanie na 100 % wygra tylko pytanie ile jak narazie ?!
Celtic w 6 ostatnich meczach zreszta zwycieskich stracil tylko 1 bramke a strzelil az 13 (dom)
Kilmarnock tez dobrze sie spisuje ostatnimi czasy na 4 mecze to 2 wygrane i 2 remisy strzelil 5 bramek tracac przy tym 2 bramki
dodam ze ta wlasnie drozyna 3 kolejki temu zatrzymala u siebie nikogo innego jak Gl.Rangers (1-0) mysle ze Celtic tez bedzie chcial pokazac wrogom jak zalatwia sie taka drozyne jak Kilmarnoc przy czym udowadniajac Rangersom ze gdyby nie wpadki z poczatku ligi to oni byli by liderem ligi teraz znacznie lepiej prezentuja sie od sasiadow zza miedzy co wydaje mi sie udowodnia w srode ale wracam do meczu Kilmarnoc w dobrej formie moze gola ubic ! ;) a to sprawi ze Celtic bedzie chcial wygrac znaczaco podkreslajac swoja dobra forme !
w H2H miedzy obiema drozynami na 6 meczow tylko 2 razy nie padl over 2.5 a byly to wyniki : 2-0 dla Celtiku i 1-1 w resztach konfrontacji padaly overy i w ostatnim meczu gdzie Celtic zagoscil do rywali padl wynikl 3:3 tak a bylo to niecale 2 miesiace temu wiec mysle ze Celtic tez bedzie chcial pokazac sie z innej strony w tym meczu i pokazac ze Goalkeaper wraz z defensywa mieli zly dzien w tamtym spotkaniu
✅ 65

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna,
Szkocja
Spotkanie: Celtic - Kilmarnock
Typ: Celtic wygra 3-0
Kurs: 8,00
Bukmacher:

Moim zdaniem Celtic, który dzielnie goni w tabeli Rangersów, pokona dziś rywala właśnie w takim stosunku bramkowym. Typ bardzo ryzykowny, ale jest szansa, że rozpędzeni gospodarze, którzy nie stracili punktu od 7 kolejek, strzelą Kilmarnock właśnie 3 gole i zachowają czyste konto bramkowe. Do składu &quot;The Bhoys&quot; wracają Emilio Izaguirre, Joe Ledley i Paddy McCourt, co tylko zwiększa pole manewru trenerowi Neilowi Lennonowi. W rewelacyjnej formie jest Gary Hooper, autor 11 bramek w tym sezonie. Celtic traci aktualnie 4 punkty do Rangers i ewentualna wpadka może oznaczać powiększenie straty, o czym w klubie nikt na Święta nawet nie myśli. Moim zdaniem Celtowie bez problemów rozprawią się z Kilmarnock i jest duża szansa, że wygrają właśnie wynikiem 3-0.
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Szkocja Premier League
Spotkanie - Heart - Motherwell
Typ - zespół 2 zwycięży a w meczu padnie więcej niż 2,5 gola
Kurs - 6.5
Buk - Bwin
Analiza :
Dzis w Scottish Premier League piłkarze rozegrają 20 kolejkę spotkań ja wybrałem spotkanie które odbędzie sie na The Tynecastle pomiędzy Heart a Motherwell . Drużyna gosci jest dosyć niewygodnym przeciwnikiem dla Serc dlatego stawiam dzis na zwycięstwo przyjezdnych i dodaje że w meczu padnie więcej niż 2,5 gola . Gospodarze na swoim stadionie grają w kratkę i tak potrafią wygrać z Celtic G. by potem przegrać z przeciętnym Kilmarnock czy St. Johnstone a dzis jak już wspomniałem wyżej podejmują dosyć niewygodnego dla siebie rywala drużynę Motherwell dlaczego ? otóż jest parę przykładów ......... ostatnie domowe zwycięstwo Jambos nad Motherwell miało miejsce 30.12.2009 wtedy to wygrali 1:0 od tego czasu drużyny rozegrali 7 pojedynków ligowych a bilans jest następujący 4 zwycięstwa Motherwell 1 Heart i 2 remisy . Gospodarze co [rawda ostatnie swoje spotkanie wygrali u siebie aż 4:0 ale też przeciwnikiem było ostatnie w tabeli Dunfermline ktore jak dotej pory wygrało zaledwie 3 spotkania a ich bilans brakowy wynosi 20:40 . Natomiast co do gosci to zajmują oni zdecydowanie 3 miejsce w tabeli oczywiscie za wielką dwójką Celtikiem i The Gers . W ostatnich swoich 10 spotkaniach The Well zanotowali 6 zwycięstw 3 remisy i tylko 1 porażkę w bramkach 15:7 natomiast gdy zajrzymy do statystyki meczów wyjazdowych to Steelmen spisują się rewelacyjnie na 9 spotkań 7 zwycięstw 1 remis i 1 porażka ( z Celtic ) bramki 17:10 . W pierwszym ich spotkaniu na Fir Park wygrakli 1:0 a w ubiegłym sezonie na stadionie The Tynecastle Heart dwa razy zremisowali z Motherwell 3:3 i 0:0 a raz przegrali 2:0 . Tak więc lepiej mi wyglądają goscie i postawię dzis na nich liczę na wynik 2:1 lub 3:1 dla The Well no ale jak będzie okaże się o 14.00 . Pozdrawiam !
⛔ 100

M 28

mistrz1992

Użytkownik
Spotkanie: Dunfermline- St. Jonstone
Typ: 2
Kurs: 2.21
Bukmacher:pinnacle
Dla mnie jest to jedyny dzisiejszy pewniak po takim kursie. Oczywiście podejrzewam że drużyny Celticu i Rangersów wygrają swoje spotkania ale sie spóźniłem aby zagrać na druzyny z Glasgow. Ale cóż wpadł mi w oko inny mecz. Dzisiejsi gospodarze to najgorsza drużyna ligi. Zajmują ostanie miejsce. Po 18 meczach mają zaledwie 14pkt. Na swoim stadionie nie wygrali jeszcze spotkania. I napewno dzisiaj nie wygrają. St Jonstone to drużyna z czołówki tabeli. Zajmują 4 miejsce z dorobkiem 26 pkt. Co prawda martwi mnie ich ostania dyspozycja. Przegrali 3 mecze z rzędu. Moim zdaniem większą motywację na wygraną bedą mieli goście. Gospodarze i tak są raczej pogodzeni ze spadkiem w tym sezonie. POWODZENIA
✅ 121

Otrzymane punkty reputacji: +5
maniek-20 6

maniek-20

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej , KHL
Spotkanie: Dynamo Mińsk - SKA St Petersburg
Typ: Under 5,5
Kurs: 1,75
Bukmacher: BetClic
Analiza: Mimo ze dzis uboga oferta a typy ktore tez zagralem zostaly juz napisane wpadl mi jeszcze jeden mecz w oko z ligi Ruskiej hokeja na lodzie miedzy Dynamem Mińsk a Petersburgiem . Dynamo Ostatnio bardzo przecietnie sie spisuje Przegrana z przeciętna Yugra po Karnych, u siebie z Chehov 3:2 i w Prestizowym meczu dopeiro wygrana ale po karnych z Dynamem Ryga .
Dynamo u siebie gra dość przyzwoicie ale ostatnie wyniki nienapawaja optymizmem i skutecznosc tez szwankuje strzelaja przewaznie 2 , 3 bramki na mecz. Teraz troche o Petersburgu bo przegranych z Kazanem i Ufa u siebie złapali wiatr w zagle i wygrali 3 mecze pod rząd . Wiadomo jaka silą ofensywna dysponuje Petersburg teraz czeka ich 3 wyjazd pod rzad dzis graja w Mińsku . Napewno niełatwy wyjazd ale myśle że Będzie to zaciety mecz, po ostatnich wynikach Dynamo wreszcie sie musi pokazac a Ska ma dobra passe ale juz 3 wyjazd z rzedu i mysle ze dzis ten mecz niebędzie obfitował w bramki i padnie w tym meczu poniżej 5,5 gola. za typ typem przemawiają tez pojedynki miedzy zespołami w lidze Raz tylko Padł over wtedy Ska wygrało 4:2 na wyjezdzie . Dynamo nigdy jeszcze niewygrało z Petersburgiem u siebie i widać że to bardzo niewygodny rywal dla nich a w obecnej formie napewno niestrzela dużo a Ska 3 wyjazd z rzedu to moze byc róznie 2 już wygrali dziś liczę ze bd under . Powodzenia
✅ 75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom