>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.11.2021 (środa)

Status
Zamknięty.
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Liverpool vs FC Porto
Typ: powyżej 4.5 kartek (czerwona=2)
Kurs: 2.65
Bukmacher: TOTALBET
Analiza:

Liverpool naturalnie ma już zagwarantowane pierwsze miejsce w swojej grupie i do kolejnych dwóch meczów może podejść w zmienionym składzie. Tego komfortu nie ma FC Porto, które o dziwo znajduje się w całkiem niezłej pozycji. Mając za sobą AC Milan i Atletico Madryt pojawia się okazja, aby wyjść ze tej wymagającej grupy. Aby tak się stało należy dzisiaj na Anfield powalczyć o przynajmniej remis, a może o coś więcej? Spodobała mi się linia i kurs na kartki w tej rywalizacji. Przede wszystkim mój ulubiony niemiecki arbiter pod kątem grania kartoników. Felix Zwayer mnie już dawno nie zawiódł i mam nadzieję, że teraz będzie podobnie. Jest to arbiter który u naszych zachodnich sąsiadów ma negatywną opinię, a oliwę do ognia dolał zmuszony do zakończenia swojej kariery sędziowskiej Manuel Gräfe oskarżając swojego kolegę po fachu o korupcję. Nie jest to temat na dzisiejszą pogawędkę, ale bardziej taka ciekawostka. Niewątpliwie Felix to jeden z najbardziej overowych sędziów w Bundeslidze oraz w rozgrywkach międzynarodowych. Nie lubi dyskusji i niesportowych zachowań i od razu każe je kartkami. Porto znane jest z tego, ze często nie zgadza się z decyzjami arbitra, a jest to przecież dla nich ważny mecz. Dodatkowo należy wspomnieć, że Liverpool wyjdzie piłkarzami, którzy albo są po kontuzji, albo postarają się skorzystać ze swojej szansy. Nerwów, fauli i prowokacji nie powinno brakować, mam nadzieję na wyrównane widowisko na Anfield.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
tresorseba 4,9K

tresorseba

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzow
Godzina: 18:45
Spotkanie: Besiktas - Ajax
Typ: Besiktas strzeli do 72 minuty
Kurs:1,84
Bukmacher:Fortuna

Analiza:

Wyżej napisano że Besiktas dużo traci ale możliwe że coś strzeli i ja idę tym tropem i liczę na to że Ajax mając pewny awans nie wystawi najmocniejszego składu i to jest szansa na trafienie dla Besiktasu tym bardziej że grają przed własną publicznością.
Na pewno będą chcieli się pokazać na tle tak mocnego rywala i coś wpadnie do bramki Ajaxu a kto wie może skończy się nawet 2;2;).
Ja liczę na to że turcy trafią przed przerwą do bramki Ajaxu i to będzie otwarty mecz z dużą ilością goli po obu stronach.

z fartem...

84

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
Otrzymane punkty reputacji: +655
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Sheriff Tiraspol - Real Madryt
Typ: Real + powyżej 2,5 + powyżej 8,5 rzutów rożnych
Kurs:
2,25
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

W pierwszym meczu Sheriff Tiraspol sensacyjnie pokonał Real Madryt na Santiago Bernabeu 2:1 lecz statystyki wszystkie były po stronie Realu jednak ta najważniejsza była po stronie Sheriffa.
Dziś w tej grupie już praktycznie wszystko wróciło do normy czyli Real prowadzi natomiast Inter zajmuje 2 miejsce a Sheriff spadł już na 3 pozycję.
Dziś Real nie może sobie pozwolić na porażkę jak by to nie zabrzmiało nie mogą ponownie zlekceważyć przeciwnika.
Liczę, że Real będący w dobrej formie wygra ten mecz, padnie przynajmniej te 3 bramki i nabiją trochę rogów - w pierwszy meczu padło aż 13 rogów ze strony Realu dziś mam nadzieję, że Sheriff dorzuci swoje 2/3 rożne.

100

p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka ręczna LM
Godzina: 18:45
Spotkanie: Kielce - Bacona
Typ: Mem powyżej 6,5 bramki
Kurs: 1.88
Bukmacher: Sts
Analiza: Dla mnie ten zawodnik to całkiem z innej planety strasznie podoba mi się jego styl gry urodziny talent ! Jak dla mnie top 3 na świecie ! Już we wcześniejszym meczu wiedzieliśmy jak ładnie rzuca i co znaczy dla Barcelony ten zawodnik. Dzisiaj Barcelona musi wygrać z. Vive cała duma Katalonii liczy na Mema ! Myśle ze linia zostanie szybko pokryta przez zawodnika oddaje dużo strzałów na bramkę i dużo jest w sieci dla mnie najlepszy typ dnia

100

F 2,2K

Firn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Sheriff Tiraspol - Real Madryt
Typ: różne handicap -4, Real
Kurs: 2,07
Bukmacher: Totolotek
Analiza:

Dzisiaj liczę na rewanż że strony Realu i pełną mobilizację w szeregach królewskich. Każda drużyna z którą mierzyli się szeryfowie miała przewagę w rzutach różnych, także na ich boisku. Wynika to z taktyki drużyny z Tiraspolu, intensywna obrona za wszelką cenę oraz poleganie na skutecznych kontrach. Statystyki ostatnich meczy w tym aspekcie vs Inter 2:5; Inter vs 13:4; Real vs 13:0; vs Shaktar 5:17.
Liczę na linijke jak w 3 ostatnich meczach :)

100

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: siatkówka
Godzina: 20:30
Spotkanie: Perugia - Modena
Typ: Ngapeth więcej niż Leal
Kurs: 1,8
Bukmacher: betfan
Analiza:

Największy hit tej serii spotkań włoskiej Superlegi. Obie drużyny są naszpikowane gwiazdami. Ja zajmę się w analizie przyjmującymi Modeny. Mam na myśli Earvina Ngapetha i Yoandego Leala. Obaj to prawdziwe gwiazdy światowej siatkówki, które w tym sezonie dołączyły do Modeny.

Earvin N’Gapeth w tym sezonie do tej pory zdobył 88 punktów, co daje średnio 14,7 pkt/mecz. Francuz dostaje dużo piłek od Bruno. Ma także bardzo dobre przyjęcie.

Yoandy Leal natomiast do tej pory zdobył 80 punktów, co daje średnio 13,3 pkt/mecz. Reprezentant Brazylii ma dużo słabsze przyjęcie, przez co gracze Perugii pewnie będą bardzo dużo w niego celować, a co za tym idzie będzie miał mniej piłek. Stawiam, że Ngapeth zdobędzie więcej oczek niż Leal.

80

Otrzymane punkty reputacji: +1106
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Spotkanie: Sheriff - Real
Typ: Real wygra, obie strzelą, powyżej 3.5 gola, poniżej 11.5 rzutów rożnych
Kurs:
5.00
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Takie małe combo na dzisiaj od Superbet w ramach opcji Superbets. Podoba mi się ta propozycja. Królewscy z całą pewnością będą chcieli zmyć plamę, za jaką niewątpliwie uznano ich porażkę w końcówce września z mistrzami Mołdawii. Smaczku tej całej sytuacji dodawał fakt, że Real grał u siebie. Dziś jednak sytuacja jest zgoła inna. Real jest na pierwszym miejscu w grupie i po dzisiejszym zwycięstwie będą już pewni awansu. Sheriff przegrał u siebie z Interem 1:3 i śmiem twierdzić, że są spore szanse na podobny rezultat właśnie dzisiaj. Upatruję też jednej bramki po stronie gospodarzy. Mimo wszystko w czterech spotkaniach strzelili sześć bramek - to jest bardzo dobry rezultat jak na underdoga stawianego przed rozpoczęciem rundy raczej w kategorii dostarczyciela punktów. Nie mam też wątpliwości, że akcje będą kreować głównie gracze Realu. Co się z tym wiąże - z pewnością będą mieć przewagę w ilości wykonywanych rzutów różnych. Ale jednak liczę na to, że w sumie nie będzie ich więcej jak 11. Gdy wygrywali z Szachtarem na wyjeździe 0:5, rożnych było w sumie 10. Zaś we wrześniowym meczu z Sheriffem było ich 13, ale wszystkie nabił sam Real, z czego aż 10 w drugiej połowie, będąc mocno przyciśniętym do konieczności odrabiania straconej bramki. Tutaj spodziewam się, że będzie spokojniej. Podsumowując, cztery bramki z czego jedna po stronie Mołdawian, wygrana Realu i w sumie max. 11 RR, to dobra propozycja bukmachera z kuszącym kursem.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Spotkanie: Sporting - Borussia D.
Typ: Powyżej 5.5 zoltej kartki
Kurs: 2.86
Bukmacher: fortuna
Analiza: Mecz opisany zostały już przez wielu użytkowników, większość spodziewa się bramek i ja uważam podobnie ale pójdę w stronę kartek. Pierwszy mecz przegrany przez Sporting na wyjeździe 1:0. Walka o wyjście z grupy z 2 miejsca rozegra się właśnie pomiędzy tymi dwoma drużynami a dokładnie w tym dzisiejszym meczu. Sporting na własnym obiekcie jest bardzo mocny, Borussia preferuje ofensywny futbol więc jak ktoś w miarę szybko obejmie prowadzenie to może się zrobić nerowo, wiadomo że każda z drużyn chce wyjść z grupy do czego dużą zachęta są pieniądze. Myślę że poszukanie kartek w tym spotkaniu to dobry pomysł.

186

Otrzymane punkty reputacji: +1112
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Spotkanie: Manchester City - PSG
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1.53
Bukmacher: ETOTO
Analiza:
Manchester City strzeliło w 4 pojedynkach w LM aż 15 bramek! Z drugiej strony warto też podkreślić fakt, że obrona Obywateli nie jest zbyt szczelna i straciła już 7 goli. W meczach LM z udziałem City pada średnio 5,5 gola, natomiast z udziałem PSG 3,3 gola/mecz. Z kolei w 7 ostatnich spotkaniach - we wszystkich rozgrywkach - z udziałem Paryżan pada średnio 3,43 bramek. Obydwie drużyny mają znakomitą siłę ofensywną, która ich napędza i pozwala zdobywać dużo goli. Z drugiej strony obywa teamy też często tracą bramki i dziś stawiam, że zobaczymy w Manchesterze przynajmniej 3 gole.

53

Otrzymane punkty reputacji: +975
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Man City - PSG
Typ: under 3,5
Kurs: 1,70
Godz: 21:00
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się spotkanie pomiędzy drużynami Manchesteru City I PSG. Jest to spotkanie dwoch wielkich druzyn z wieloma gwiazdami co sprawia że dzisiejszy mecz zapowiada się bardzo emocjonujaco. W pierwszym meczu tych druzyn padł wynik 2:0 dla graczy PSG. Dzisiejsze spotkanie w mojej opinii będzie bardziej wyrównane i nie spodziewam się zbyt wielu bramek. Gracze City nastawia się na prowadzenie gry natomiast goscie powinni często kontrować. W City nie zagra główny kreator gry De Bruyne co również może miec wpływ na przebieg dzisiejszego meczu. Oby dwa zespoły będą chcieli pokazać dobra gre przede wszystkim w defensywie on ponieważ to solidna defensywa wygrywa wielkie trofea. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie zakończy się remisem. Typuje wynik 1:1.

70

Otrzymane punkty reputacji: +647
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Manchester City - Paris SG
Typ: ponad 22,5 fauli
Kurs: 2,04
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Co prawda obie ekipy na 99% awansują do dalszej fazy ale jest to starcie o bardzo dużym prestiżu zarówno dla MC jak i PSG jak również dla ich sponsorów, taka małą "wojenka" szejków.
Do tego ekipa Guardioli będzie chciała zrewanżować się za porażkę w pierwszym spotkaniu na Parc des Princes 0-2. Co prawda obie drużyny uwielbiają utrzymywać się długo przy piłce przez co popełniają mało przewinień ale dzisiaj może być inaczej.
Co ważne Paryżanie mają też małe rachunki do wyrównania z The Citizens, z którymi to odpadli z poprzedniej edycji LM ulegając dwukrotnie w półfinale przegrywając oba spotkania 1-2 i 0-2.
Na Etihad Stadium (2-0) fauli obie drużyny popełniły 27 (15-12) i liczę dzisiaj na podobny przebieg spotkania. Po obu stronach mamy szybkich i dobrych technicznie zawodników z którymi obie defensywy mogą sobie nie radzić stąd kilka fauli powinno paść.
Typ dosyć ryzykowny ale presja ze strony właścicieli (szejkowie raczej nie lubią porażek) może dodatkowo podgrzać atmosferę na boisku.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom