>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.11.2012 (sobota)

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Angielska, godz 18.30
Aston Villa – Arsenal Londyn (-1.5 handicap azjatycki)
TYP: 2
KURS: 2,75
BUK: Pinnacle Sports
Analiza:
Sobotę o godzinie 18.30 rozpocznie się spotkanie 13 kolejki Ligi angielskiej a ja wybrałem mecz pomiędzy Aston Villa a zespołem Arsenalu Londyn. Faworytem tego meczu są goście tego spotkania czyli zespół Arsenalu. Gospodarze w lidze znajdują się na 18 pozycji z dorobkiem 9 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni pięć meczy w których to jeden mecz wygrali, dwa mecze zremisowali i dwa mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach siedem goli i stracili osiem bramek. Na wyjeździe rozegrali oni w tym sezonie siedem spotkań w których to jeden mecz wygrali, jeden mecz zremisowali i pięć meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach jedynie trzy gole a stracili aż 14 bramek. A więc jak widać w tym sezonie kiepsko sobie radzą i muszą zacząć poprawiać swoją sytuację w tabeli bo jak nie zaczną to po prostu spadną z ligi. Obecnie są na 18 miejscu ale jest to miejsce które gwarantuje spadek a z zespołem 17 przegrywają bo mają gorszy bilans bramkowy. W ostatniej kolejce przegrali na wyjeździe z Manchesterem City aż 5:0. A więc jak widać po prostu grają tragicznie i tracą bardzo dużo goli. Natomiast Arsenal w lidze znajduje się na szóstej pozycji z dorobkiem 19 oczek. Na własym stadionie rozegrali oni sześć meczów w których to trzy mecze przegrali, dwa mecze zremisowali i jeden mecz przegrali. Strzelili oni w tych meczach 16 goli i stracili osiem bramek. A więc jak widać na własnym stadionie grają średnie nie potrzebna była ta porażka ale cóż zrobić. Na wyjeździe również rozegrali sześć spotkań w których to dwa mecze wygrali, dwa mecze zremisowali i dwa mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach siedem goli i stracili pięć bramek. A więc jak widać jeśli chcą awansować do Ligi mistrzów w następnym sezonie muszą poprawić swoją grę ale ostatnio zaczynają po woli się rozkręcać a tego dowodem jest ostatni mecz ligowy gdzie na własnym stadionie pokonali Tottenham 5:2. Do bramki Arsenalu powrócił Wojciech Szczęsny i może on da kolegom jakiś impuls aby zaczęli grać znacznie lepiej. Moim zdaniem ten mecz zakończy się zwycięstwem gości a stawiam na wynik 2:1 dla Arsenalu a więc można również postawić over 2.5 bramki ????

Do góry Bottom