>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.09.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 958,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 23. Września

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

G 68

grota

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina:
20:30
Spotkanie:
Wisła - Legia
Typ:
Wisła
Kurs:
3.60
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Co tu dużo mówić. Wisła gra w tym sezonie fatalnie. Zaliczyli historyczną serię 7 przegranych z rzędu, aby w końcu pokonać Piasta po rykoszecie w 93&#39;. Ledwo wpadło i ledwo udało się wyszarpać 3 punkty, ale Wisła cały mecz przeważała. Dominowała w każdym aspekcie i tylko fantastyczne interwencje Szmatuły i słupek z poprzeczką ratowały Piasta. Wisła w końcu zagrała z zaangażowaniem i cały czas napierała na bramkę. Wierzę, że ostatnie zwycięstwo odbuduje trochę morale i chłopaki uwierzą, że mogą wygrywać. W tym meczu powinni być dodatkowo zmobilizowani, bo w końcu grają przeciwko mistrzowi, a pojedynki Legii z Wisłą zawsze mają dodatkowy smaczek mimo, że od kilku sezonów to już nie ta sama Wisła. Teraz trochę o Legii. Skoro Wisła zagrała fatalny początek sezonu przegrywając 7 meczów z rzędu to co powiedzieć o mistrzu, który dysponuje budżetem 2-3 krotnie większym niż 2. drużyna w lidze i kilku-kilkunastokrotnie większym niż reszta klubów z ligi? Celem była LM i udało się to osiągnąć, ale w lidze Legia ma nad Wisłą tylko 3 punkty przewagi!!! 3 punkty przewagi nad drużyną, która w 9 meczach przegrała 7!!! Mistrz z zeszłego roku! Zdecydowany faworyt do kolejnego mistrzostwa! Wielokrotnie bogatszy od pozostałych klubów! Legia w chwili obecnej to dno i 2 metry mułu. Przegrywają i w lidze i zbierają taki oklep w LM, że Ronaldo w fazie grupowej może sobie zapewnić króla strzelców. Przegrywają nawet z Zagłębiem, które przed meczem z Legią (co ważne meczu na wyjeździe) nie wygrało 7 kolejnych spotkań! Myślę, że kurs wart spróbowania, bo Wisła na pewno nie stoi na straconej pozycji. Powodzenia!

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +7
spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Niemcy, Bundesliga, kolejka.5
Godzina: 20:30
Spotkanie: Borussia Dortmund – FC Freiburg
Typ: Borussia D. over 3,5 bramki
Kurs: 2,62
Bukmacher: Bet365
Na początku chciałem dać analizę do meczu Almere-Maastricht na over 3,5 , ale gdy zobaczyłem , że w Piątek gra Dortmund to szybko zmieniłem zdanie ???? Poza tym kolega Bybejita ucieka w tabeli ze swoimi typami z „bejsbola”, więc trzeba go jakoś gonić :cool:

Analiza:
1… Dortmund w gazie. Mecz z Wilkami był już 3-im rozegranym w minimaratonie meczów granych co 3 dni , a piłkarze Borussi nadal w formie. Teraz już będzie 4 ( uwaga: 4 mecze w okresie 14-23.09 – tj. 10 dni !!!). Od razu widać różnicę klas między piłką niemiecka, a np. duńską, gdzie Kopenhaga, która również gra teraz 4 mecze w 10 dni, potknęła się już na 2-gim.
2… Nie wiem co wstąpiło w gospodarzy, ale… niech siedzi jak najdłużej :grin: Dortmund w gazie, Dortmund rządzi, Dortmund gromi. W 3 ostatnich meczach (Legia ;), Darmstadt i Wolfsburg ) strzelili 17 goli !!! A przecież w tych spotkaniach nie grali nawet kontuzjowani m.in. Bender, Reus, Schurrle czy Durm. Z listy kontuzjowanych (dane z Flashscore) zniknął Reus, więc zakładam, że jest gotowy do gry, co jeszcze bardziej podniesie możliwości zespołu. Myślę, że mecze co 3 dni nie są dla nich straszne, co widać po wynikach, a ławka jest długa i zmiennicy dają radę na boisku. Np. w meczu z Darmstadt nie grali m.in. Aubameyang czy Gotze (którzy w meczach z Legią i Wilkami strzelili w sumie 4 gole), a mimo to wygrali go 6-0, Castro z Wilkami wszedł z ławki, a z Darmstadt grał cały mecz i strzelił 2 bramki. Generalnie ławka silna, a z Rues’em jeszcze silniejsza. I trochę suchych faktów: gospodarze po 4 kolejkach na 3.miejscu z bilansem 3-0-1 , bramki 13:3.
W meczach u siebie 2 zwycięstwa:
2:1 z Mainz
6:0 z Darmstadt

3… Goście jak dotąd na 9.pozycji z bilansem 2-0-2 . Na liście nieobecnych na ten mecz również sporo nazwisk, w sumie 5 ( od wtorkowego meczu z Hamburgerem powiększyła się o 2 piłkarzy). Niestety nie wiem czy są to kluczowi gracze dla Freiburga, ale mam nadzieję , że to osłabi zespół na piątkowy mecz. Goście grają konsekwentnie: 2 zwycięstwa u siebie, 2 porażki na wyjeździe. W piątek kolejny wyjazd, więc czegóż mogą się spodziewać w Dortmundzie?
Wyjazdowe spotkania to:
1:2 z Herthą
0:3 z FC Koln

…
0: ? z B.Dortmund :grin:
4… W meczach na Signal Iduna Park z Freiburgiem badało dużo bramek i to zazwyczaj dla gospodarzy. W ostatnich 5 latach drużyny rozegrały to 5 meczów. Wszystkie wygrał Dortmund gromiąc swoich rywali:
13.09.14 Dortmund - Freiburg 3:1
28.09.13 Dortmund - Freiburg 5:0
16.03.13 Dortmund - Freiburg 5:1
05.05.12 Dortmund - Freiburg 4:0

17.04.11 Dortmund - Freiburg 3:0
Aż 3 razy gospodarze strzelili co najmniej 4 gole. Przy obecnej dyspozycji piłkarzy powtórzenie takiego wyniku nie powinno być problemem.
Borussia na fali, Freiburg 2 porażki na wyjazdach. Przy 5 ostatnich wizytach padło 20 goli dla gospodarzy.
Cytujac znaną reklamę: „…więc cóż mógłbym dać mojemu dziadkowi , jeśli nie moje Werther&#39;s Original” ???? :
więc ile może strzelić Borussia swojemu przeciwnikowi , jeśli nie co najmniej 4 bramki :grin:
Mam nadzieję, że forma się utrzyma.
Powodzenia !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Niemcy
Godz: 20:30
Spotkanie Dortmund-Freburg
Typ: over 4.5 gola
Kurs 3.05
Buk Oddsring
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Niemieckiej, które zapoczątkuje nam 5 kolejkę Niemieckiej Bundesligi Piłkarskiej, Borussia Dortmund na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę z Freiburga, gospodarze oczywiście są zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów u siebie na stadionie, do tej pory gospodarze zgromadzili na swoim koncie 9 punktów, 3 razy wygrali i raz poniesli porażkę, u siebie na stadionie są jednak zespołem bezbłędnym do tego ich ofensywna gra wygląda niezwykle dobrze, w 4 dotychczasowych kolejkach Borussia zdołała zdobyć aż 13 bramek, straciła natomiast tylko 3, goście z Freiburga mają bilans bramkowy 5:6 ,ale ich dorobek punktowy to 6 oczek, u siebie Freiburg potrafi zagrać dobrze, dwa mecze grał i oba wygral jednak na wyjazdach wygląda już znacznie słabiej , zagrał 2 razy i zanotował 2 porażki, tutaj myślę że będzie podobnie bowiem Borussia jest w gazie co pokazała w poprzednim meczu z zespołem Wolfsburga, stawiam w tej kolejce na wynik 2:0 do polowy oraz 4:1 po 90 minutach tego spotkania.
⛔100

komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Copa de Brasil
Godzina:
00:15
Spotkanie:
Fortaleza - Internacional
Typ:
1
Kurs:
2,5
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Na jutro zapraszam do Brazylii gdzie odbędzie się mecz pucharowy pomiędzy Fortalezą a Internacional. Faworytem według mnie są gospodarze i dlatego zagram w ich stronę. W pierwszym pojedynku Internacional spokojnie ograł dzisiejszych gospodarzy 3:0. Myślę, że do jutrzejszego pojedynku trener nie wystawi pierwszego garnituru i tu upatruje swoja szansę. Kurs przypikował z 3.4 na 2.5 więc może buki coś wiedzą. Statystyki meczów u siebie Fortalezy również przemawiają za moim typem:
For - Rem 4:1;
For - Sal 3:2;
For - Ame 2:1;
For - Con 2:2;
For - Ame 4:1;
Jak widać powyżej Fortaleza jest u siebie bardzo mocna. Może przez klimat (bardzo gorąco, wysoka wilgotność).
Internacional natomiast na wyjeździe nie powala na kolana:
Ame - Int 1:0;
Atl - Int 2:1;
Spo - Int 1:1;
Cha - Int 1:0;
Cru - Int 4:2;
Ostatnie 5 meczy na wyjeździe to tylko jeden remis i reszta porażki.
Podsumowując uważam, że Fortaleza wygra jutrzejsze spotkanie. Przemawiają za tym statystyki meczów u siebie gospodarzy a i wynik 3:0 w pierwszym pojedynku może spowodować rozprężenie w szeregach dzisiejszych gości. Pozdrawiam

✅150

Otrzymane punkty reputacji: +1
bukmacher7 79

bukmacher7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – NIEMCY: Bundesliga
Spotkanie:
Dortmund - Freiburg

Typ: Borussia -1,5 hadicap
Kurs:
1.65
Bukmacher:
bet365

Analiza:
Dzisiaj „pod lupę” biorę spotkanie Borussia Dortmund –Freiburg, oczywiście zdecydowanym faworytem są gospodarze. Ostatnie festiwale strzeleckie rozpoczęte od meczu Ligi Mistrzów to 6:0 z Legią, 6:0 z Darmstadt i 5:1 z Wolfsburgiem. Jeśli chodzi o mecz z Freiburgiem nie spodziewam się, aż tak wysokiego zwycięstwa, z okazji nadchodzącego wtorkowego starcia z Realem Madryt, Borussia będzie chciała wygrać jak najmniejszym nakładem sił, lecz przewidują co najmniej dwubramkowe zwycięstwo Dortmundu. Freiburg w tym sezonie na wyjazdach radzi sobie fatalnie 1:2 na inaugurację Bundesligi z Herthę i 0:3 z FC Koeln w 3 kolejce, nadchodzący mecz z Realem to jedyne okoliczności łagodzące Freiburg przed wyższym „wymiarem kary”.
✅65

S 124

stolik

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Ameryka Płd., Club League
Godzina: 00.15
Spotkanie: Regatas Lima - Defensor Sporting
Typ: alternatywny handicap Regatas Lima +26.5
Kurs: 1.52
Bukmacher: bet365
Pierwsi rywale ekipy Regatas Lima niezwykle silni: mistrzowie Brazylii i Argentyny, stąd wysokie porażki ekipy z Peru:
Gimnasia (Arg) - Regatas 97:69
Mogi (Bra) - Regatas 95:69
Teraz przeciwnikiem drużyna z Urugwaju - Defensor Sporting, która również zanotowała porażki z ekipami: Brazylii i Argentyny, więc przeciwnik zdecydowanie łatwiejszy.
Gimnasia - Defensor 91:82
Mogi - Defensor 78:72
Pomimo wysokiej porażki z Mogi (-26pkt.) drużyna Regatas Lima zaprezentowała się wczoraj z korzystnej strony. Dopiero pękli w czwartej kwarcie przegrywając ją 11:26 ze względu na wysoką skuteczność rzutów 3-punktowych graczy z Brazylii.
Handicap +26.5 po bardzo dobrym kursie 1.52 powinien spokojnie też wystarczyć w meczu przeze mnie typowanym, gdyż rywal jest zdecydowanie słabszy.
Pozdrawiam serdecznie,
stolik
⛔100

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – 2. Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie:
Braunschweig - Dusseldorf
Typ: 1
Kurs:
2,05
Bukmacher:
unibet
Spotkanie zespołów swojego boiska, gospodarze bardzo dobrze weszli w sezon i dopiero we wtorek pierwszy raz przegrali (wyjazd Stuttgart), w nastepnym roku obchodzą 50-lecie jedynego jak do tej pory w ich historii mistrzostwa Niemiec (1967) jest zatem dobra okazja zeby wrocic do pierwszej ligi. Dusseldorf raczej nie ma tak wysokich aspiracji, po zwyciestwie jednak ostatnio u siebie z Bochum (3-0) na pewno łatwo skóry nie sprzedadzą. Mysle jednak ze wola rewanzu za porazke w Stuttgarcie bedzie wieksza u gospodarzy w tym przypadku.
Osłabienie i kontuzje:
Eintracht - Ofosu-Ayeh (f 5/0)
Dusseldorf - Fink (m 6/1), Sobottka (m 5/1) Schauerte (d 4/0), Gartner (m 2/0), Ritter (f 1/0)
Ciekawostka i troche mała teoria spiskowa: w ostatniej kolejce poprzedniego sezonu Fortuna potrzebowała 3 punktów zeby zapewnić sobie utrzymanie (jak sie pozniej okazało remis tez by im wystarczył) a grała na wyjezdzie ... w Brunschwiku. Fortuna wygrała to spotkania 2:0 mimo ze wczesniej Eintracht wygrał z Norymberga i w Bochum. Czyzby w piatek Fortuna oddała swój dług ? :wink:
✅105

Otrzymane punkty reputacji: +14
greek-master 5

greek-master

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Spotkanie: Dortmund - Freiburg
Typ: 1 (handi-2.5)
Kurs: 2,45
Bukmacher: unibet
Analiza:
Dortmund po gładkiej wygranej na wyjeździe z Wolfsburgiem 1:5 pokazał że jest jak najbardziej w gazie. Aubameyang już zaczął wyścig po króla strzelców wraz z Lewym i myślę, że ten mecz będzie dla niego świetną okazją do podbicia sobie bramek. Freiburg 2 kolejki temu dostał w du** z FC Koln 3:0 na wyjezdzie grając strasznie nie skuteczny football. Myśle że Freiburg wymięknie na takim meczu wyjazdowym i sądze że nie uda im się nawet strzelić gola. Liczę na wysokie zwycięstwo Dortmundu i przewiduje wynik 4:0.
Powodzenia :cool:
⛔100

bybejita 307

bybejita

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball, USA, MLB
Godzina: 01:05
Spotkanie: Baltimore Orioles - Boston Red Sox
Typ: Boston Red Sox -3.5
Kurs: 3.75
Bukmacher: bet365
Analiza:
Hop hop! Dobrze leci więc dziś to samo.
Krótko i na temat. Boston w aktualnie jest w gazie, ich ofensywa jest świetna, a defensywa nie popełnia błędów. Dziś narzuca David Price (3.91 | 16-8), który pomimo ostatnie wpadki z NYY, jest jednym z najlepszych miotaczy w lidze. Regularnie jego starty mają nie więcej niż 2 punkty stracone co jest dużym plusem. Aktualnie sam Boston jak i sam David mają win-streak równy 7, coś imponującego. 3 miesiące w tył wszystkie mecze w których narzucał Price, a Boston wygrywał kończyły się przewagą 4 lub wiecej. Ostatnie jego 2 mecze przeciwko Baltimore wyglądały następująco:
- | W 12-2 | 8.0 IP | 2 H | 2 R | 2 ER |
- | W 8-1 | 6.0 IP | 4 H | 1 R | 1 ER |

Przeciwnik to Chris Tillman (3.72 | 16-6). Miotacz ten początek sezonu zaczął wyśmienicie, ale coś zaczęło się psuć pod koniec lipca, zaczął więcej oddawać hitów i przegrywać mecze. Pod koniec sierpnia trafił na tzw. Disable List czyli taka ławka dla kontuzjowanych graczy. Ostatnie jego 2 mecze wyglądały dobrze aczkolwiek były one rozgrywane z gorszymi zespołami aktualnie w tym sezonie od Bostonu.
Do składu Bostonu wraca dziś Brock Holt który ma średnią .545 przeciwko Tillmanowi, MVP poprzedniego tygodnia Hanley Ramirez także wraca po dniu przerwy. Wielkim dla mnie plusem ofensywy jest Andrew Benintendi, rookie, który jest w top5 prosperujących graczy w całej lidze. Dawno nie widzieliśmy tak bardzo dominującej przewagi w meczu Bostonu jak chociażby z dzisiejszym Baltimore 12-2 czy Toronto 13-3, mam nadzieje że dziś podczas końcówki serii w Baltimore Red Sox zmiażdrzą przeciwnika i wybiją im z głowy walkę o dziką kartę ????
⛔100

psotnick 958,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Shanghai Masters 2016
Godzina: 08:30 CET
Spotkanie: Stuart Bingham (ENG) - Allister Carter (ENG)
Typ: Allister Carter (ENG)
Kurs: 2,00
Bukmacher: bwin
Analiza: Chyba najciekawsze zestawienie ćwierćfinałów. Obaj Anglicy w dobrej formie, co pokazali już w tym tygodniu, ale i wcześniej. Bingham łatwo odprawił dzisiaj Gilberta (5-2), równie szybko Carter ograł Higginsa (5-2). Zapowiada się wyrównany i zacięty bój, ale faworytem musi być Carter. Są zawodnicy którzy po prostu nie pasują danego rywalowi, i tak jest właśnie z Carterem dla Binghama. Bilans bezpośredni zdecydowanie na korzyść Cartera, prawdę mówiąc trudno o większą dominację h2h, Kapitan po prostu nie przegrywa ze Stuartem, bez względu na typ rozgrywek, długość meczu czy inne okoliczności. Zwykle są to zacięte mecze, ale to Carter wychodzi z nich zwycięsko. I to obaj będą czuć podświadomie przy stole, dlatego przy wyrównanych umiejętnościach i formie, ta przewaga psychologiczna może przeważyć szalę.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
⛔100

comendador 428

comendador

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis - WTA Tokyo 2
Godzina : 05:00
Spotkanie : Radwańska - Puig
Typ : Puig(+1,5s)
Kurs : 1,75
Bukmacher : Betsson
Analiza :
Już dzisiaj Agnieszka Radwańska powalczy o półfinał turnieju WTA Premier na kortach twardych w Tokio. Jej przeciwniczką będzie Portorykanka Monica Puig, złota medalistka igrzysk olimpijskich w Rio de Janeiro. Kurs na zwycięstwo Puig to około 3,00, a przecież Puig to mistrzyni olimpijska z tego roku. Agnieszka wymęczyła pierwszy mecz z Czeszką Strycova, gdzie wygrała go 2:1, był to dość ciężki pojedynek Polki, obandażowany lewy brak, widać, że nie jest w 100% przygotowana.
Puig natomiast, widać że zadomowiła się w Tokio. W I rundzie wygrała bardzo pewnie z Lepchenko, natomiast w drugim spotkaniu wygrała z wymagającą Czeszką Kvitova, gdzie pierwszego seta przegrała 6:1, ale udało jej się odwrócić losy spotkania i dwa następne sety wygrała po 6:4.
Po meczu Puig wyznała :
Warunki do gry nie były łatwe, dlatego potrzebowałam trochę czasu, aby się zaadaptować. Po przegraniu partii otwarcia starałam się po prostu walczyć i to dało mi awans - wyznała Puig.
Dla Polki będzie to trudny mecz i nie wiadomo czy wyjdzie z niego zwycięsko, bukmacherzy widzą w niej pewną faworytkę, aczkolwiek Polce ciężko się gra z tym rodzajem przeciwniczek. Obie panie zagrały ze sobą jak dotąd jedno spotkanie, na poprzednim AO, Polka wygrała go 2:0, aczkolwiek to było dawno i myślę, że jutro Portorykanka ma szansę na rewanż.
⛔100

M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna
godzina:
spotkanie: Wisła-Legia
typ: X
stawka: 3,40
bukmacher: bet365
Ja myślę jednak inaczej jak przedmówca moim zdaniem Wisła tego nie wygra przede wszystkim w Wiśle nie ma grajka ,który mógłby wykończyć sytuację w gola z ttego co obserwuję Brożek jest w napadzie a już od kilku spotkań nie strzelił gola Małeckiemu z fartem udało się w ostatniej minucie strzelić zwycięskiego gol czym uratował skórę trenera.Inaczej ma się Legia tutaj mamy Nikolicia czy Prijovicia czasami z dystansu uda się Kucharczykowi.W ostatnim meczu samobój Pazdana moim zdaniem przechylił szalę w stronę Zagłębia .Do tego dochodzi fakt iż jak wiadomo Legia zmieniła trenera na Magierę moim zdaniem ta zmiana wyjdzie na dobre jeżeli chodzi o ekstraklase.Jak dla mnie X ze wskazaniem na Legie ,jak bedzie zobaczymy o 22:20,pozdrawiam
✅240

columbia 347

columbia

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis - WTA Tokyo
Godzina : 08:30
Spotkanie : Aliaksandra Sasnovich - Naomi Osaka
Typ : wygra 2-0 w setach Naomi Osaka
Kurs : 2.10
Bukmacher : Pinnacle
Analiza :
W tej konfrontacji zmierza się Blugarka Sasnovich kontra Japonka haitanskiego pochodzenia Naomi Osaka. Dobra gra Blugarki zaskoczyła wszystkich fanow tenisa jak i ja samą. Bardzo dużo ryzykuje w tym turnieju i jak widać ryzyko jej popłaca. Jest to wysoka silna tenisistka, która jak złapie rytm wygrywa seryjnie punkty. Mimo tego sama miewa gorsze momenty w meczu dość często. W poprzednich konfrontacjach tego turnieju rywalki Blugarki zagrały bardzo nieskutecznie dając mnóstwo szans na przelamanie i nie wykorzystując swoich szans. Dziś Aleksandra nie będzie na fali i tkzw farta nie pomoże jej. Jej serwis jak i skuteczne ataki będą nieregularne na jeszcze większym poziomie. W obronie i w grze z kontry będzie bezradna. Efektywność jej ataku będzie się obniżać. Jest to trudny matchup dla niej. Naomi Osaka już była szczegółowo opisana przeze mnie przy konfrontacji przeciwko Cibulkovej w tym turnieju. Ona wykorzysta każdy błąd rywalki a sama w ofensywie jest bezwzględna i wygrywa bardzo pewnie każdy punkt. Jest to bardzo agresywna i dynamiczna tenisistka. Jej tenis będzie zabójczy dla rywalki. W obronie gra bardzo szybko i pewnie. Gra mocno i przyspiesza ataki wykorzystując każde zawachanie rywalki. Jej serwis jest bardzo precyzyjny i naturalny jak i gra z glebi kortu. Mocne wygrywające uderzenia z końcowej linii jak i dobre poruszanie to główne atuty Osaki. Na to nie ma odpowiedzi Blugarka. Przed nami szybkie zwycięstwo Japońskiej tenisistki.
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +20
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja, Ligue 1
Godzina: 20.45
Spotkanie: Toulouse - PSG
Typ: ajzatycka suma goli powyżej 3 (zwrot przy 3 golach)
Kurs: 2,43
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Mecz Toulouse z PSG rozpocznie siódmą kolejkę w Ligue 1. Zacznę może od gospodarzy. Zespół z południowej części Francji dość dobrze zaczął sezon. Po 6 kolejkach zajmują 6 miejsce z 11 punktami. Warto wspomnieć, że niewiele brakowało, by dziś grali w Ligue 2 gdyż po 38 kolejce mieli tylko jeden punkt przewagi nad spadkowiczem Reims. Jeszcze w 80 minucie ostatniego spotkania w poprzednim sezonie byli w drugiej lidze, ale dwie bramki w końcówce dały im zwycięstwo 3-2 nad Angers i utrzymanie. W poprzednim sezonie zgromadzili 40 punktów (25 u siebie) wygrywając tylko 9 meczów.
Paryżanie, mistrz Francji zapewne będą chcieli obronić tytuł. Obecnie nie widzę zespołu, który mógłby im zagrozić. Ciekawiej będzie wyglądać walka o miejsca 2-3 niż o pierwsze. W poprzednim sezonie PSG zakończyło sezon mając 31 punktów przewagi nad drugim Lyonem! Jest to bardzo dobra taktyką na wygranie kilku trofeów. Oczywiście jeśli rywale ligowi na to pozwalają, bo w innych ligach konkurencja jest silniejsza, lecz nie we Francji. Zapewnienie sobie tytułu mistrzowskiego na 8 kolejek przed końcem sezonu (jak to miało miejsce w ostatnim roku) jest bardzo komfortowe jeśli ma się przed sobą Ligę Mistrzów i Puchar Krajowy.
PSG po dwóch wpadkach (remis z ST. Etienne i porażka z Monaco) weszło na odpowiednie tory. Znów grają koncertowo i łatwo wygrywają.
Toulouse u siebie gra dobrą piłkę. W tym sezonie wygrali 4-1 z Bordeaux oraz 2-1 z Guingamp, a w poprzedniej kolejce wygrali z Lille na ich stadionie 2-1.
O punkty i ligowy byt będą musieli walczyć z innymi zespołami, mimo to liczę na gola z ich w dzisiejszym meczu. Do tego PSG dołoży 3 trafienia i over będzie pokryty. Na powyżej 2.5 także są niezłe kursy w granicach 1.85. Pozdrawiam
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Regionalliga Bayern
Godzina: 19:00
Spotkanie: TSV Buchbach - Bayern Hof
Typ: 2
Kurs: 3,33
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na dzisiaj wybieram do typów dnia mecz z niższych rozgrywek w Niemczech. Jest to spotkanie z odpowiednika 4 ligi. Spotkają się dziś zespoły z dwóch ostatnich miejsc w tabeli. Buchbach zajmuje 17 pozycję z bilansem 2 zwycięstw, 3 remisów i 6 porażek. Ich rywal Bayern Hof jest o oczko niżej na 18 miejscu z bilansem 1 wygranej, 1 remisu i aż 9 porażek. Do zagrania na gości skłoniła mnie przede wszystkim sytuacja kadrowa u gospodarzy, gdzie absencji na ten mecz jest całe mnóstwo. U gospodarzy nie zagrają dziś obrońcy Buch (zagrał we wszystkich 11 meczach w lidze), Leberfinger (zagrał w 9 meczach tego sezonu), Drum (zagrał w 10 meczach tego sezonu), Grubl (zagrał w 1 meczu tego sezonu), Hain (jeszcze w tym sezonie nie zagrał), pomocnicy Markmuller (zagrał w 8 meczach tego sezonu, 1 gol na koncie), Brucia (zagrał w 8 meczach tego sezonu, 1 gol na koncie) i Mauerkichner (jeszcze nie miał okazji na występ) i napastnik Denk (zagrał w 5 meczach tego sezonu). U gości natomiast nie zagrają bramkarz Arkenberg (zagrał w 5 meczach tego sezonu), obrońcy Bareuther (zagrał w 5 meczach tego sezonu) i Odenbach (bez występu na koncie) oraz napastnik Sturm (zagrał w 6 meczach tego sezonu, 1 gol na koncie). Jak widać dużo więcej osłabień w zespole gospodarzy a pamiętać trzeba, że to 4 liga także podstawowych piłkarzy napewno dużo ciężej jest zastąpić, bo zespoły nie mają tylu piłkarzy na tym samym poziomie co w zespołach z najwyższych klas rozgrywkowych czy drugich lig. Goście muszą wygrać to spotkanie z tak osłabionym rywalem jeżeli chcą powalczyć jeszcze o utrzymanie. Już teraz tracą aż 7 punktów do pierwszego zespołu nie zagrożonego spadkiem i barażami o utrzymanie. Jeżeli dziś z tak osłabionym rywalem sobie nie poradzą to raczej w innych meczach nie mają czego szukać i zespół ten będzie murowanym faworytem do opuszczenia 4 ligi tego regionu. Liczę, że goście wywiozą dziś te 3 punkty i polecam tutaj tak zagrać.
⛔100

maq1980 41

maq1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła - Legia
Typ: Legia
Kurs: 2,05
Bukmacher:Bet365
Analiza:Warszawa musi w końcu zacząć wygrywać jak chcą myśleć o przyzwoitym wyniku na koniec sezonu,mają ku temu idealną okazję,Wisła zawodzi na całej linii.Do Krakowa przyjeżdża słaby Śląsk i aplikuje im 5 bramek.Innego wyniku jak wygrana Legi tutaj bym się nie spodziewał.
kiepska analiza

dani23 38

dani23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy, 1. Liga
Godzina: 20:15
Spotkanie: Jabloniec - Mlada Boleslav
Typ: 2
Kurs: 3.00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na dzieś proponuję spotkanie z 1. ligi czeskiej pomiędzy Jabloniec a Mlada Boleslav.
Jabloniec zajmuje miejsce 9. Na 7 spotkań bilans rozkłada się następująco: 2-3-2 a ilość strzelonych/straconych bramek: 11-13. Ostatnio ich gra nie zachwyca, remis (1-1) na wyjeździe z Jihlava (miejsce 15) oraz remis (1-1) u siebie z Dukla Praga (miejsce 10).
Mlada Boleslav zajmuje miejsce 2. Na 7 spotkań biland rozkłada się następująco: 5-1-1 a ilość strzelonych/straconych bramek: 14-5. Zatem jak widać ich gra wygląda dużo bardziej obiecująco.
Ostatnie 3 spotkania pomiędzy tymi drużynami skończyły się wygraną Mlada Boleslav.
Pozdrawiam.
✅200

Otrzymane punkty reputacji: +13
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, 2 Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Braunschweig - Dusseldorf
Typ: 1 ha -1,5
Kurs: 4,10
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś na inaugurację siódmej kolejki zaplecza niemieckiej Ekstraklasy zagra lider - Braunschweig oraz ósmy zespół ligowej tabeli - Fortuna Dusseldorf. Gospodarze to zespół, który gra zdecydowanie najlepsza piłkę ze wszystkich zespołów 2 Bundesligi. Cel na ten sezon jest klarowny i prosty - awans do Bundesligi. Od początku sezonu zachwycają formą i sama grą. Wygrali 5 pierwszych spotkań z bilansem goli 14:3. W ostatniej kolejce musiał przyjść ten jeden słabszy mecz, z Stuttgartem na wyjeździe 0:2. Było to też spowodowane po części tym że Torsten Lieberknecht ma do dyspozycji stosunkowo wąską kadrę a rezerwowi nie wnoszą do zespołu znaczącego wzmocnienia. Goście dzisiejszego meczu to zespół skrojony pod grę w 2 lidze. Rok w rok kończą sezon na miejscach od 7 do ostatniego miejsca gwarantującego utrzymanie. O ile przed własną publicznością potrafią zagrać dobre spotkanie tak jak to 3 dni temu z Bochum (wygrana 3:0) to na wyjazdach grają bardzo mizernie. Ostatnio przegrali z Heidenheim 0:2 i to był najmniejszy wymiar kary dla zespołu z Dusseldorfu. W zeszłym sezonie, oba spotkania pomiędzy tymi zespołami wygrali zawodnicy Fortuny, ale zespół Braunschwegu był dopiero budowany, aby w tym sezonie ruszyć po awans do Bundesligi. Dziś to karta się odwróciła i zdecydowanym faworytem są podopieczni Torstena Lieberknechta.
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Metz 2016
Godzina:
18:00
Spotkanie:
Benneteau J. - Pouille L.
Typ:
Benneteau J. +1,5 seta
Kurs:
1.53
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 1:1 z lat 2013-2016. Grali już w tym roku ze sobą na French Open, padły 4 sety. Mecz z cyklu młodość kontra doświadczenie. Benneteau jak na razie w Metz gra świetnie, bardzo pewne zwycięstwa nad Halysem i Brownem wzbudzają respekt. Do tego przecież on na hali grał od zawsze dość dobrze. Z ciekawostek można napisać, że przegrał 10 finałów ATP i żadnego nie wygrał.
Pouille jeszcze młokos, bardzo dobre występy przeplata tymi gorszymi. Jak większość młodzików często jeszcze traci sety. Moim zdaniem o 13-lat młodszy Lucas tego nie wygra w 2 setach, a kto wie czy nie zobaczymy tutaj nawet niespodzianki. Raczej taki mecz z Benneteau jak z Nadalem na US Open mu się nie przytrafi.
Gram to w AKO z Mahut N. +1,5 seta:
H2H 1:1 z lat 2012-2015. Francuzi na hali u siebie potrafią grać, Mahut już w tym roku raz był w półfinale Rotterdamu 500, gdzie miał bodajże nawet piłki meczowe. Tutaj w Metz jak na razie wygrał bardzo pewnie 2 mecze. Na US Open urwał set Nishikoriemu więc nie jest z nim źle w wieku 34 lat.
Goffin w ostatnim czasie niczym mnie pozytywnym nie zaskoczył. Na US Open Series bardzo słaby rezultat osiągnął. Tutaj w 1 rundzie pokonał Struffa, ale to zupełnie inny poziom zawodnika niż Mahut na hali. Liczę na zacięty mecz z przynajmniej jednym setem dla Nicolasa.

✅53

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom