>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.06.2014 (niedziela)

Status
Zamknięty.
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Tutaj podajemy typy
na niedziele - 22. Czerwca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: MŚ
Godzina: 00:00
Spotkanie: Nigeria - Bosnia
Typ: 2+u3.5
Kurs: 2.75
Bukmacher: gamebookers
Analiza:
Kolejne spotkanie na tych mistrzostwach i kolejny mecz o życie! Nigeria po remisie z Iranem (chyba najsłabszy mecz mistrzostw) powinna dzis wygrac, by podtrzymac szansę na awans, kiedy to zmierzą się z faworytem grupy - Argentyną. Bosnia ma juz za sobą porazke z nimi, wiec przystepuje do meczu bez punktów. Chorwacja z Kamerunem pokazała jak powinno się grać i co prawda mecz ustawiła w jakis sposob czerwona kartka, czy konflikt w zespole Kamerunu, ale zespoły z tej części Europy potrafią grać w piłkę. Dzeko powinien dzis tez strzelic gola. Nigeria bazuje tylko na szybkosci i kondycji, są dosc slabi w obronie i nieudolni w ataku (chaotyczni). Moses ze spółką nie przebiją się przez twardą grę rywali w obronie. Poza tym jak dobrze czytałem Nigeria na samych MŚ notuje bardzo duzo wynikow underowych (nawet 2.5), ale że kurs jest dosyc ok na 3.5 to stawiam bezpieczniej.
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina MŚ 2014 Brazylia
Spotkanie Korea-Algieira
Typ; Korea wygra 1 golem
Kurs 4.20
Godzina 21:00
Analiza: Witam , na jutro wybrałem spotkanie w którym zagrają ze sobą reprezentację Korei Południowej oraz Algeiry , która w pierwszym spotkaniu grupowym mocno postraszyła najsilniejszą drużynę w tej grupie czyli ekipą Belgii , z która prowadziła do 70 minuty 0:1 . Korea natomiast w spotkaniu z Rosja podzieliła się punktami co za tym idzie sytuacja w tej grupie jest bardzo ciekawa, ponieważ w przypadku wygranej w tym spotkaniu oba zespoły mają jak najbardziej szanse na awans. Dla mnie faworytem jest ekipa z Azji, która momentami wyglądała nieźle na tle reprezentacji Rosji , która jest przecież mocniejsza niż Algieria, która według mnie miała po prostu dobry dzień i sporo szczęścia że przegrała tylko różnicą jednej bramki z reprezentacją belgi.. Ja na to spotkanie wybrałem typ że ekipa Korei wygra jednym golem, ponieważ to są mistrzostwa i kto pierwszy strzeli gola, to raczej będzie go bronił ,a jeszcze tym bardziej że jeśli grają ze sobą dwie w miarę wyrównane druzyny , jak mamy miejsce w tym przypadku, postawiłbym tutaj na wynik 1:0 lub 2:1 myśle że jeśli nawet drużyna z Afryki zdobędzie tutaj baramkę to juz po tym spotkaniu pożegna się z z Brazylijskim turniejem.
⛔100

makaveli23 647,9K

makaveli23

Użytkownik
Dysc. Pilka nozna, Mundial
Nigeria - Bośnia
Typ: czerwona kartka dla Nigerii
Kurs: 5.50
Buk: unibet
Porownałbym ten mecz do meczu Kamerunu z Chorwacja myslę ze bedzie podobnie. Z Afrykanczykami to zawsze jest możliwość ze cos im odbije i popełnia jakas głupote, na co niewatpliwie licze i w tym meczu. Tutaj szanse na wyjscie z grupy maja jeszcze obydwie druzyny, wiec mecz bedzie twardy i nerwowy. Komu szybciej puszcza nerwy? Tej druzynie ktora bedzie musiala sie czesciej bronic czyli Nigerii. Mysle ze beda sfrustrowani swoja nieporadnoscia w ataku i kiedy juz beda przegrywac co jak sadze w tym meczu nastapi predzej czy póżniej to Bosnia bedac pod kontrola meczu, bedzie utrzymywac sie dluzej przy pilce a ze technicznie sa dosc dobrzy to zeby ja odebrac Nigeryjczycy, beda musieli faulowac.
⛔100

T 55

typy-1x2

Użytkownik
Dysc. Pilka nozna, Mundial
Nigeria - Bośnia
Typ: Bośnia -1
Kurs: 3,20
Buk: bet365
Nigeria przystępuje do tego meczu po słabym spotkaniu z Iranem i zdobyciem tylko 1 punkt a Bośnia po porażce z Argentyną moim zdaniem nie zasłużonej.
Jeśli Nigeria zagra równie bezbarwnie jak w swoim meczu otwarcia to nie będą mieć szans z silną ofensywą Bośniaków( Dżeko, Pjanic czy Ibisevic) i mecz ten zakończy się wysokim zwycięstwem drużyny z Europy.
⛔100

maer 318,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Szwecja ( Superettan )
Spotkanie: GIF Sundsvall - IK Sirius
Typ: 1
Kurs: 1.91
Data: 22.06.2014
Godz: 16.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam bardzo serdecznie na rozgrywki szwedzkiej Superettan.
W szwedzkim mieście Sundsvall liczącym ponad pięćdziesiąt sześć tysięcy mieszkańców na Norrporten Arena mogącym pomieścić osiem i pół tysiąca widzów odbędzie się spotkanie pomiędzy miejscowym Gymnastik- ochIdrottsföreningen Sundsvall założonym w 1903 roku o barwach żółto-niebieskich a w gości z miasta Uppsala liczącego około sto czterdzieści tysięcy mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 1907 o barwach niebiesko-czarnych a mianowicie Idrottsklubben Sirius.
GIF Sundsvall rozegrał w tym sezonie ligowym 12 spotkań w których zdobył 25 punktów po 8 zwycięstwach, 1 remisie oraz 3 porażkach i jest obecnie liderem tabeli szwedzkiej Superettan z bilansem bramkowym 23-11.
IK Sirius zdobyło 16 oczek w swoich 12 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 4 zwycięstwach, 4 remisach oraz 4 porażkach co daje obecnie 7 pozycję w tabeli ligowej, bilans bramek 19-15.
Gospodarze u siebie w tym sezonie ligowym zagrali 6 razy zdobywając 16 oczek po 5 wygranych oraz 1 remisie, bilans bramek na swoim Norrporten Arena 15-6.
Goście zdobyli 11 punktów w swoich 6 wyjazdowych spotkaniach w tym sezonie ligowym po 3 zwycięstwach, 2 remisach oraz 1 przegranej, bilans bramkowy w delegacjach 13-7.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie gdyż spotykają się w nim zespoły gdzie jedna gra najlepiej u siebie a druga na wyjazdach a w ostatnich ich 6 spotkaniach rozegranych w mieście Sundsvall 4 razy wygrywali gospodarze oraz 2 razy padały remisy, bilans bramkowy w tamtych meczach 10-3 na korzyść GIF Sundsvall.
Mój typ w tym spotkaniu to wygrana gospodarzy, Gymnastik- ochIdrottsföreningen Sundsvall w tym sezonie ligowym na swoim terenie gra bardzo dobrze i jest najlepszą drużyna u siebie i do tego umie grac z rywalem tego meczu a Idrottsklubben Sirius jest najlepszą drużyną na wyjazdach w tym sezonie ligowym lecz moim zdaniem zaliczy w tym meczu porażkę z bardzo dobrymi u siebie gospodarzami z którymi dodatkowo im nie idzie.
⛔100

duckland 884

duckland

Użytkownik
Dyscyplina: MŚ
Spotkanie: Nigeria - Bosnia
Typ: 2
Kurs: 1.90
Bukmacher: sts.pl
Witam serdecznie. Jest to moj type of the week. Wyniki na mundialu coraz bardziej szalone, ale im wiekszy pewniak tym wieksza niespodzianka. Przy tym spotkaniu nie ma co kombionowac podbijaniem kursu bo sam w sobie jest wysoki. Ekipy z czarnego ladu reprezentuja 5 ekip. WKS dwa dobre spotkania, Ghana bardzo pechowo przegrywa pierwszy mecz, drugi remisuje z bardzo mocnym rywalem. Natomiast Kamerun i Algeria to narazie dwie najgorsze ekipy MS. Nigeria to moim zdaniem 3-cia najgorsza ekipa zaraz po tych dwoch. Mecz z Iranem byl najgorszym widowiskiem tych mistrzostw. Niektore akcje ekipy z Nigerii wygladaly komicznie. Bosniacy to praktycznie przeciwienstwo ekipy z Nigerii. Swietnie ulozona taktycznie druzyna, z bardzo pewnym atakiem. Pechowo przegrali z Argentyna, ktora wielokrotnie atakowali nie majac wogole respektu. Dzisiaj graja mecz o wszystko z duzy slabszym rywalem, Dzeko i spolka napewno zagraja dzisiaj o pelna pule i jak w kazdym meczu zaatakuja bez kalkulacji. Nie widze kompletnie argumentow po stronie Nigerii w tym meczu. Gram to all-in. Powodzenia!
powtórzony typ
⛔100

ebi85 212

ebi85

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka - Liga Swiatowa
Godzina:
19:30
Spotkanie: Polska - Brazylia
Typ: Polska
Kurs: 1.95
Bukmacher: bwin
Analiza:
Witam. Na dzis proponuje spotkanie siatkowki mezczyzn, gdzie Polacy spotkaja sie z druzyna Brazylii. To samo spotkanie gralem w Piatek i rowniez opisywalem na forum http://forum.bukmacherskie.com/f32/liga-swiatowa-2014-a-107660-6.html Atmosfera w ekipie polskiej jes fantastyczna, wystarczy przeczytac wypowiedzi polskich siatkarzy:
Dawid Konarski (atakujący reprezentacji Polski): - Najważniejsze jest dla nas, by nie przegrywać meczów w szatni. Wychodzić na parkiet i walczyć o zwycięstwo. Oczywiście różnie wychodzi. Czasami piłki oddawaliśmy dzisiaj za darmo, a z kolei przy niektórych udawało się zablokować, czy skutecznie zaatakować i skontrować. Warto walczyć do końca. Graliśmy przy niesamowitej publiczności w największej hali w Polsce, ale mam nadzieję, że powstaną jeszcze większe, bo jak widać bardzo szybko się zapełniają. Bardzo przyjemnie gra się przy takim dopingu. W niedzielę postaramy się zagrać jeszcze lepiej, ale byleby było skutecznie. Możemy się na pewno spodziewać dobrej siatkówki.
Michał Winiarski (kapitan reprezentacji Polski): - Kolejne zwycięstwo i trzy punkty, więc jestem bardzo szczęśliwy. Zagraliśmy bardzo dobrze w defensywie. Zaprezentowaliśmy także znakomity serwis, zwłaszcza Mateusz Mika i Piotr Nowakowski. Atmosfera na trybunach była niesamowita. Było fantastycznie.
Stephane Antiga (trener reprezentacji Polski): - Jestem bardzo usatysfakcjonowany po tym meczu. Byliśmy skoncentrowani, zawodnicy ani na chwilę nie odpuścili. Bardzo dobrze zagraliśmy w defensywie i ataku. Jedyne co wymagało poprawy to blok. Brazylia nie jest złą drużyną, musimy też pamiętać o tym, że główną imprezą pozostają wrześniowe mistrzostwa świata i do tego się wszyscy przygotowujemy. Cieszy mnie, że Piotr Nowakowski wraca do swojej dobrej dyspozycji, a Bartosz Kurek jak wszedł wniósł wiele dobrego do zespołu.
W Brazylii atmosfer jest zgola odmienna:
Bruno Rezende (kapitan reprezentacji Brazylii): - Jestem rozczarowany postawą mojej drużyny. Nie wiem, co się stało. Jest mi wstyd za naszą grę, zresztą nie tylko w tym meczu, ale w całym turnieju. To jest najgorsza Liga Światowa w naszym wykonaniu w historii.
Bernardo Rezende (trener reprezentacji Brazylii): - To jasne, że w tej chwili nie jesteśmy jedną z najlepszych drużyn na świecie. Polska i Włochy są zdecydowanie od nas lepsi. Musimy jednak uczyć się na własnych błędach. Mentalnie jesteśmy teraz bardzo słabi. Bardzo szybko tracimy koncentrację, po zaledwie paru nieudanych zagraniach. Nie ma w naszej grze pewności siebie. Jeśli się nie poprawimy, jasne jest, że nie awansujemy do Final Six. Oczywiście nie można być cały czas najlepszym zespołem na świecie.
Mecz odbedzie sie tym razem w Bydgoszcz. Co tu duzo pisac. Gram Polske bo Polacy z meczu na mecz sie rozkrecaja, graja coraz lepiej, a gra przeciez niewyjsciowy sklad. Najlepsi siatkarze odpoczywaja lub lapia forme i az strach pomyslec jak najlepsi wroca, wtedy mozemy spac spokojnie bo nasza mlodziez tez gra bardzo dobrze i bedzie rywalizacja o miejsca w pierwszym zespole na Mistrzostwach Swiata. Brazylia bez formy, przegrywa mecze ia jak zwycieza to w bolach. Stawiam na zwyciestwo naszej druzyny.
⛔100

P 0

pumpkinboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, MŚ
Godzina: 18:00
Spotkania: Belgia - Rosja, Korea - Algieria
Typ: żółte kartki poniżej 4.5 AKO
Kurs: 2.14
Poniżej aktualizowana tabelka ze statystyką.
Wczorajsze typy pięknie weszły, kontynuujemy więc kartki. Skuteczność mundialowa tego typu jak widać w okolicach 90%.
Odnośnie pierwszego meczu, zarówno Belgowie, jak i Rosjanie w pierwszej kolejce meczów grupowych złapali po jednej kartce. Koreańczycy trochę więcej, bo trzy. Ale zmusili ich do tego Rosjanie, tym razem skośni zagrają z Algierią, która nie powinna postawić takich samych warunków. A przynajmniej Belgom nie postawili...
Mamy drugą fazę grupową, undery kartkowe powinny nadal ładnie wchodzić, okolice 90% będą podtrzymane. Taki trend, taki obyczaj. Nie ma jeszcze zbyt wielu meczów o wszystko.
Sytuacja zmienić się może i pewnie zmieni w ostatniej kolejce grupowej. Wtedy warto będzie pograć na AKO kartek +1.5 dla drużyn mających nóż na gardle. Dlaczego? Ano, każda kontra czy zagrożenie będą musiały być kasowane bezkompromisowo, żeby podtrzymać nadzieje. I dwie/trzy kartki dla jednej z drużyn nie będą niczym dziwnym, wręcz standardem. A na razie to ewenement.
No to gramy,
Pozdrowienia

Nie chce mi się 2 razy powtarzać, co juz zostało napisane:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-21-06-2014-sobota-108999.html#post4589275

Nieregulaminowy typ
⛔100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Spotkanie: Belgia - Rosja
Typ: Rosja strzeli gola w obydwu połowach
Kurs: 6,00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Kursy wystawione na ten mecz moim zdaniem są trochę krzywdzące dla Rosjan. Faktem jest, że Belgia jest faworytem, ale dawanie na ich zwycięstwo kursu niższego niż 2,00 to chyba przesada. Belgia bardzo się męczyła z Algierią. Przegrywali oni 0:1 po pierwszej połowie i naprawdę musieli się sporo namęczyć, by wygrać to spotkanie. Rosja tylko zremisowała 1:1 z Koreą Południową, jednak byli drużyną lepszą i było dośc blisko zwycięstwa, bo pod koniec meczu mieli kilka dobrych okazji by strzelić na 2:1, no ale ostatecznie jednak się nie udało. Rosja do faworytów mundialu się nie zalicza, ale potrafią zagrać bardzo dobrze. W eliminacjach wyprzedzili w tabeli Portugalię, więc są mocni. Dobrze pamiętam też Rosję z Euro 2012, gdzie wielu kibiców zachwycało się ich grą w meczu z Czechami, których to bez problemu ograli strzelając aż cztery gole. Belgia skład ma bardzo mocny, jednak brakuje im tego doświadczenia. Przewaga doświadczenia Rosji może mieć tutaj spore znaczenie. Rosja może tutaj strzelić gole w obu połowach, kurs jest na tyle dobry, że warto zagrać.
⛔100

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Peru, Primera División - Apertura
Godzina:
23:00
Spotkanie: U. de Deportes - Sporting Cristal
Kurs: 2.60
Analiza:
Bardzo serdecznie zapraszam na rozgrywki peruwiańskiej Primera División. W niedzielę o godzinie 23 czasu polskiego, zmierzą się ze sobą drużyny U. de Deportes i Sportingu Cristal. Mecz ten uważam za bet dnia? Dlaczego? Spróbuję to pokrótce uzasadnić. Jako, że w Peru sezon dopiero co się zaczął, mecz ten odbędzie się w ramach trzeciej kolejki. Początek sezonu jest wprost wymarzony dla drużyny U. de Deportes. Na dwa mecze odnieśli dwa, przekonywujące zwycięstwa. W odróżnieniu od ich rywali, Sporting bowiem rozpoczął od remisu i porażki. Aby przekonać się o sile i potencjale tych dwóch zespołów, zerknąłem w wyniki nieco głębiej, mianowicie cofnąłem się do końcówki ubiegłego sezonu. I jak się okazało, w tym jak i w końcówce poprzedniego sezonu drużyna U. de Deportes notuje bardzo dobry bilans meczów rozgrywanych na własnym stadionie. Mianowicie biorąc pod uwagę 5 ostatnich meczów U. de Deportes na własnym stadionie, wliczając w to obecny jak i poprzedni sezon, bilans prezentuje się następująco: zwycięstwo, remis, zwycięstwo, remis, porażka. Jak widzimy nie jest łatwo pokonać drużyny U. de Deportes, zwłaszcza gdy gra ona na własnych śmieciach. Natomiast obserwując jak w 5 ostatnich meczach na wyjeździe prezentowała się drużyna Sportingu Cristal, nie mam wątpliwości kto będzie faworytem starcia w najbliższym meczu, bowiem drużyna Sportingu w 5 ostatnich meczach rozgrywanych na wyjazdach notuje następujący bilans: remis, porażka, porażka, remis, remis. Drużyna chyba zapomniała jak odnosi się zwycięstwa poza własnym stadionem i nie podejrzewam żeby ten stan rzeczy miał się zmienić w niedzielny wieczór. Jeszcze dobitniej różnicę między drużynami unaocznia nam tabela. Drużyna gospodarzy U. de Deportes zajmuje po 2 kolejkach drugie miejsce, natomiast Sporting 11. H2H na korzyść gości w stosunku 1:3, lecz nie przywiązywałbym do tego większej wagi, w obecnym sezonie drużyna prezentuje gorszy futbol, niż w czasach gdy pokonywała drużynę U. de Deportes nawet na wyjazdach.
Zatem spodziewam się meczu, hmm... może nawet zaciętego, wyrównanego, jednak nie mogę się oprzeć wrażeniu, że przy kursie 2.60 jest to ogromny value bet i moim zdaniem mecz ten zasługuje na miano bet dnia. Ściskamy kciuki za U. de Deportes i miejmy nadzieję, liczymy zyski.
⛔100

T 67

ty1988

Użytkownik
Kurs: 1.95
Dzisiaj o 18 czasu polskiego na stadionie Estadio Jornalista w Rio de Janeiro uważana za czarnego konia turnieju Belgia kontra jak zawsze groźna Rosja.
Jak wiemy w pierwszym spotkaniu Belgowie nie byli tą drużyną jaką wszyscy chcieli by widzieć. Co prawda w meczu z Algierą to Czerwone Diabły nacierały ale zazwyczaj wpadali na Algierski mur i tyle było z ich ataków.Do tego bramka stracona po jedynej kontrze w pierwszej połowie przez Algierię.Faul w polu karnym i gol.Druga połowa zaczeła się podobnie nic tylko bicie w mur, dopiero wprowadzenie Maertensa i Fellaniego dało jakoś gqy podopiecznym Wilmotsa i po ich golach Belgowie wygrali to spotkanie.Tak w skrócie opisałem to spotkanie.Jak widać Belgia ma kim straszyć ławka rezerwowa nie jest gorsza i od pierwszego gwizdka postawił bym na Fellaniego.Co do reprezentacji Rosji to nie widziałem ich spotkania ale wyczytałem że obrona nie była monolitem i przez błąd obrony a zwłaszcza bramkarza stracili bramkę.Dla Belgów obrona Rosjan nie powinna być już tak twarda jak Algierii i liczę tu na błysk strzelecki Lukaku i drybling i pomysłowość Hazarda.
✅95

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata
Godzina: 18.00
Typ: over 2.5
Kurs: 2.10
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Spotkanie dwóch europejskich zespołów w grupie H, przed mundialem mówiono że spotkanie to będzie decydować o pierwszym miejscu w grupie. Po remisie Rosjan w spotkaniu z Koreą teraz oni muszą wygrać ten mecz aby myśleć o awansie do 1/8 turnieju. Belgowie natomiast po ciężkim spotkaniu i wygranej nad Algierią będą chcieli pójść za ciosem, wygrać tak aby od ostatniego meczuw grupie nie zależała sprawa ich awansu. Mój typ na to spotkanie to over 2,5 bramki. Obie drużyny tak jak już wspomniałem muszą zaatakować ponieważ remis nie promuje żadnej z nich. Jest lepszy dla Belgów ale gra na remis to nie będzie ich pomysł na dzisiejsze spotkanie. Czerwone Diabły dysponują szeroką gamą bardzo dobrych zawodników potrafiących strzelać bramki. W ostatnim spotkaniu to rezerwowi przesądzili o wygranej. Rosjanie prowadzeni przez Facio Capello w eliminacjach wygrać grupę przed Portugalią i nie w głowi im odpadać w tak wczesnej fazie. Dziś muszą całe swoje siły rzucić do ataku, spotkanie będzie otwarte. Obfitowało będzie w okazje bramkowe, dlatego gram taki typ.
⛔100

assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata
Typ: 2
Kurs: 4.33
Analiza
:
W najciekawszym dzisiejszym meczu brazylijskiego mundialu zmierzą się ze sobą 2 potencjalne czarne konie całych mistrzostw - przynajmniej przed mundialem. O obu drużynach nie można powiedzieć że zaczęły go dobrze Belgia męczyła się ze słabiutką Algierią, a Rosja straciła punkty z Koreańczykami.
Chociaż faworytem meczu wydają się piłkarze belgijscy, Sborna ma coś do udowodnienia piłkarskiemu światu. Właściwie w tym meczu może paść każdy wynik, ja jednak typuje na zwycięstwo Rosjan.
⛔100

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Challenger Milan
Godzina: 16:00
Spotkanie: Riba-Madrid P. - Ramos A.
Typ: over 21,5 gemów
Kurs: 1.80
Analiza: Finał turnieju, moim zdaniem spotkanie będzie bardziej wyrównane niż wskazują na to kursy, do tego dochodzi bardzo fajna linia wystawiona na to spotkanie jak najbardziej do gry. Dla obu panów ta nawierzchnia jest najlepszą, znają się dobrze, grali ze sobą 8 razy. Dotarli tutaj do finału bez większych problemów, nie pozostawiając złudzeń kto powinien się w nim znaleźć. Oboje są w dobrej w formie, spodziewałem się dużo wyższej linii a taką biorę z pocałowaniem ręki.
⛔100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / MŚ Grupa H /
Godz. 18:00
Spotkanie - Belgia : Rosja
Typ - czerwona kartka / tak
Kurs - 3.75
Bukmacher - Betsson
Analiza :
Oj niewątpliwie mecz nr, 1 na dzisiejszym forum ale trudno się temu dziwić bo na pewno czeka nas chyba dobre widowisko bo sam mecz bardzo ważny dla obu ekip no może więcej dla Rosji która w pierwszym pojedynku pomimo że była uważana za faworyta to jednak zremisowała z Koreą ba nawet musiała gonić wynik bo chłopaki przegrywali 1:0 , Belgowie także przegrywali ale ostatecznie dali radę wygrać no ale wracam do mojego typu czyli czerwonej kartki , sędzią jest pan doktor Felix Brych który na tych mistrzostwach sędziował już pojedynek Kostaryki z Urugwajem i jego dorobek to 1 rzut karny , 1 czerwona kartka i 3 żółtka tak więc widzimy że jak to pan doktor nie lubi brutali a dziś może być różnie zależy jak potoczy się ten pojedynek ale myślę że ostrych albo bardzo ostrych pojedynków nie będzie brakował w tym meczu a zaglądając na dorobek z tych mistrzostw to obie ekipy w swych pierwszych pojedynkach zostały ukarane już żółtymi kartonikami tak więc liczę na pana doktora Felixa że wyciągnie ze swojej kieszonki kartkę o kolorze czerwonym !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
kopek93 7

kopek93

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna / MŚ Grupa H /
Spotkanie - Belgia : Rosja
Typ - handicap +1 gola dla Rosji
Kurs - 1,76
Bukmacher - Betsson
Analiza:
Witam, dziś pod lupę biorę mecz Belgia - Rosja, obydwie drużyny w poprzednich meczach zaprezentowały się w miarę dobrze, choć moim zdaniem, Rosja nieco lepiej mimo remisu z Koreą. Belgom brakuje zgrania i dokładności i to będzie ich słaby punkt w tym meczu, ich błędy konsekwentnie będzie wykorzystywać Rosja, która moim zdaniem jest bardzo dobrze przygotowana na te mistrzostwa. Nie spodziewam się wielu bramek, dlatego +1 gola dla Rosji przy tym kursie jest bardzo dobrą opcją.
Powodzenia.
⛔100

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Dyscyplina - Piłka nożna, Segunda B
Spotkanie : Las Palmas - Cordoba
Typ : 1
Kurs : 1.90
Bukmacher : b365
Piłkarze z Wysp Kanaryjskich stoczą dziś ostatni bój o Primera Division. Niby Las Palmas są w bardziej komfortowej sytuacji, bo zremisowali na boisku Cordoby 0-0. Opisałem się o nich sporo przy meczu z Gijon. Wygrali 1-0, w Gijon na boisku Sportingu również wygrali 0-1. Dziś jeśli chcą żebyśmy ich oglądali na boiskach Ligi BBVA w sezonie 2014/2015 muszą wygrać spotkanie. Remis nic im nie daje, chyba że 0-0. Ale dziś będą haratać, nie będzie odstawiania nóg tylko walka do ostatniej minuty, o upragniony awans! Ostatnie 2 spotkania między tymi ekipami na stadionie Las Palmas, to 2 wygrane gospodarzy 2:0 i 3:0 liczę że dziś będzie podobnie. Kurs niestety spadł z 2.10 do 1.90 ale można zagrać
⛔100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Spotkanie: Polska - Brazylia
Data i godzina: 22.06.2014, 19:30
Dyscyplina: Siatkówka, LŚ
Typ: 1 [hc sets 0:1,5]
Kurs: 2,69
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Spotkanie nr 2 tego weekendu LŚ. Tym razem zagramy w hali Łuczniczka w Bydgoszczy, bardzo dla naszego zespołu szczęśliwej. W pierwszym spotkaniu, rozgrywanym w piątek, Polacy wygrali mecz 3-1. Spotkanie powinno zakończyć się w 3 setach, ale w 3 secie Polacy prowadząc 18-15 oddali z rzędu 6pkt. i niestety potrzebny był 4 set, który już bez zbędnych ukłonów dla wielkich Brazylijczyków wygraliśmy. Brazylijczycy w tej chwili są po prostu bez formy. Przegrywają z Włochami, z Iranem i Polską. Nie ma elementu, na którym mogliby oprzeć swoją grę, jeszcze jako tako funkcjonuje gra środkiem. Nie chce mi się wierzyć, aby po 2 dniach goście zagrali o klasę lepiej, a my o klasę gorzej. Polska drużyna była lepsza i mam nadzieję, że potwierdzą to dzisiaj. Każdy opowiada bajki, że skład drugi, że jak takimi zawodnikami jak Mika, Buszek, Konarski czy Drzyzga chcemy zawojować świat. Tylko, że na dzisiaj pierwszy skład to właśnie ci gracze. Winiarki, Kurek, Zagumny są po prostu pokoleniem spełnionym w naszych realiach, mają medal MŚ i już. A dzisiaj nasza reprezentacja należy do Mateusza Miki, który trzyma poziom zarówno w przyjęciu jaki i w ataku, Fabian Drzyzga coraz lepiej sobie radzi na arenie międzynarodowej, dobrze współpracuje z środkowymi Wroną i Nowakowskim. Buki ciągle w roli faworyta widzą Brazylię, prawdę mówiąc nie wiem dlaczego, ale nie skorzystać z takiego kursu byłoby błędem. Tak czy inaczej wynik 3:0 lub 3:1 dla naszego zespołu jest wielce prawdopodobny.
⛔100

barnaba 44

barnaba

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkania: Korea Płd - Algieria
Typ: x
Kurs: 3.30
Obie drużyny były skazywane na pożarcie w pierwszych meczach z reprezentantami Europy. Okazało się, że zagrali całkiem przyzwoicie i przysporzyli sporo kłopotów i Belgom, i Rosjanom. Algieria miała mniej szczęścia i nie dowiozła remisu z Belgią. Natomiast Korea przy bezsprzecznej i nieoczekiwanej pomocy ze strony bramkarza Rosji wywalczyła remis. Urwanie punktów Rosji Koreańczycy przyjęli z ulgą, bo wiosenne sparingi przed Mundialem nie pozostawiały złudzeń, że Korea może być czarnym koniem imprezy (0:4 Ghana, 0:1 Tunezja, 0:2USA i na pocieszenie 2:0 z Grecją). Zwraca uwagę niemoc w ataku i gra na &quot;zero z przodu&quot;. Gol w meczu z Rosją ciężko uznać jako zasługę przednich formacji. Tunezja długo stawiała opór dużo mocniejszej w ataku Belgii, więc i Korea nie powinna siać popłochu w ich obronie. Na kolejny prezent od rywali Korea też nie powinna liczyć. Może być dużo biegania, walki i mało konkretów.
Algieria w przeciwieństwie do Korei mecze sparingowe może zaliczyć do bardzo udanych. Ale też i rywale z niższej półki (komplet zwycięstw z Rumunią, Armenią, Słowenią i Burkina Faso). Teoretycznie więc to Algieria wydaje się być w lepszej formie. Może mieć jednak spore problemy z wybieganą Koreą z udowodnieniem swojej wyższości. Myślę, że wynik będzie się kręcił koło remisu, i to pewnie bezbramkowego.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom