>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.03.2017 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na środę - 22. Marca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Międzynarodowy, Towarzyski
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Niemcy – Anglia
Typ: over 2.5
Kurs: 1.84
Bukmacher: unibet
Analiza:
W tygodniu reprezentacyjnym nie zabraknie jak zwykle spotkania na szczycie, tym razem towarzysko na Signal-Iduna-Park Niemcy będą podejmować Anglię.
Gospodarze tego starcia ostatnio towarzysko zremisowali z Włochami 0:0, czyli wynik której tej reprezentacji w takich grach zdarza się bardzo rzadko, oni lubią sobie postrzelać i potracić nie trzeba daleko szukać jak właśnie starcie z ekipą z Wysp sprzed dokładnie roku przegrane 2:3 mimo prowadzenia. Niespodzianek w kadrze nie ma jest młodość i doświadczenie czyli typowe zestawienie w reprezentacji naszych sąsiadów.
Anglia cały czas testuje w wynika to z kolejnej zmiany trenera, wszyscy zaczynają od nowa i widać w to w powołaniach, mamy mnóstwo nowych nazwisk, którzy walczą o skład. Ta reprezentacja ostatnio odzyskała wigor w ofensywie 3:0 ze Szkocją i remis 2:2 z Hiszpanami są tego dowodem .Tak kadra powołana na ten mecz w jednym mnie nie przekonuje w destrukcji – będą rotacje w defensywie, ale to czego najbardziej brakuje to klasycznego defensywnego pomocnika, wszyscy dla mnie pomocnicy mają większe zapędy ofensywne niż defensywne, no i młodość też robi swoje.
Młodość w obu ekipach dominuje, będzie sporo zmian w ofensywnej jednych i drugich, Ci zawodnicy będą się chcieli mocno pokazać. Obaj trenerze też raczej stawiają na otwartą grę, nie przewiduje też dużej agresji czy gry taktyczne obu ekip, koniec sezonu i nikt kontuzji nie będzie chciał łapać, a wobec tego technika i szybkość graczy ofensywnych będzie jeszcze bardziej widoczna. Myślę że kwestia tego że to pożegnalny mecz Podolskiego czyli napastnika też sprawia że będą chcieli tutaj zrobić show z otwartą grą. Potencjał tych ekip leży po stronie ofensywy.

⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Argentyna
Godz: 01:15
Spotkanie Lanus-River Plate
Typ: x
Kurs 3.10
Buk Bet.365
Analiza Na jutro wybrałem spotkanie z Argentyńskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym to ekipa Lanus u siebie na stadionie podejmowała będzie drużynę River Plate, gospodarze z racji iż występować będą przed własną publicznością są lekkif faworytem do zdobycia kompletu punktów,. Na chwilę obecną Lanus zajmuję 6 pozycję w ligowej klasyfikacji, z dorobkiem 26 punktów na swoim koncie , goście natomiast są na 10 miejscu,ale mają zaledwie 3 punkty mniej w swoim dorobku. Lanus na własnym stadionie w tym sezonie zdołało rozegrać 8 spotkań w tym czasie zanotowało 4 wygrane 3 remisy oraz zaledwie 1 porażkę , straciło tutaj tylko 4 bramki co daje nam zaledwie 0.5 bramki na jedno ligowe spotkanie, goście natomiast na wyjazdach zagrali dotychczas 7 - krotnie i ich bilans o 2:two:3 więc raczej mocno średnio , strzelili tam 9 bramek stracili ich 10, tutaj co widać po River plate , który na wyjazdach potrafi grac do przodu spotkanie powinno być w miare otwartę , licze iż obie ekipy bramki zdobędą i spotkanie może zakończyć się podziałem punktów,albo wygraną zespołu gospodarzy dokładnie 1 golem, nie liczyłbym na jakiś pogrom ani na jedną stronę ,ani na drugą.

⛔100

L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Świat, Mecze Towarzyskie
Godzina: 20:45
Spotkanie: Niemcy - Anglia
Typ: Niemcy
Kurs: 1.95
Bukmacher: iForBet
Analiza:
Jutro czeka nas bardzo ciekawe starcie towarzyskie. Niemcy podejmą na Signal Iduna Park w Dortmundzie Anglików. Stawiam na zwycięstwo Niemców. Obie drużyny mają pierwsze miejsca w swoich grupach eliminacyjnych do rosyjskiego Mundialu. Co do Anglii to ta reprezentacja mnie nie przekonuje. Wprawdzie od Euro 2016 minęło już trochę czasu, ale doskonale pamiętamy blamaż Anglików na tym turnieju. Zmienił się trener, lecz moim zdaniem Anglicy są nieco przereklamowani. Fakt, jest to mocna drużyna, lecz jednak chyba odstaje od topowych drużyn na świecie. W dodatku z Niemcami zagrają osłabieni, gdyż nie wystąpią tacy zawodnicy jak Wayne Rooney, Raheem Sterling i Joe Hart.
Niemcy od meczu półfinałowego z Francją nie przegrali ani jednego z sześciu spotkań, które rozegrali. W grupie eliminacyjnej w 5 meczach odnieśli komplet zwycięstw, ponadto pokonali w meczu towarzyskim Finlandię a ostatnio zremisowali z Włochami. W meczu na niemieckiej ziemi ostatni raz przegrali w maju, w spotkaniu towarzyskim przed Euro ze Słowacją 1:3.
Wprawdzie od Euro 2016 minął już prawie rok i trochę się pozmieniało od tamtej pory, ale pamiętam jak Anglicy zawiedli na tamtym turnieju, pamiętam również jak wyróżniali się na nim młodzi piłkarze z Niemiec.

⛔100 - Nieregulaminowy bukmacher!!!

ciku182 182

ciku182

Użytkownik
Dyscyplina: NBA, Koszykówka
Godzina: 2:35
Spotkanie: Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs (-8,5)
Kurs: 2.40
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Dzisiaj kolejny dzień zmagań w najlepszej koszykarskiej lidze świata. Na ruszt wrzucam dzisiaj spotkanie Spursów z Wilkami i przewiduje iż Spurs wygrają minimum 9 punktami. Już mówię co skłoniło mnie to tego typu. Po pierwsze ostatnie 5 spotkań na boiskach Minnesoty między tymi drużynami kończyło się zwycięstwami ekipy z San Antonio. Druga sprawa to forma Wilków - mianowicie z ostatnich 5 spotkań wygrali tylko jedno pokonująć Czarodziejów z Washington. Kolejną niewątpliwie ważną sprawą są absencje na ten mecz, w Spurs na trybunach zasiądzie jedynie Murray co nie jest większym problemem, natomiast w Minnesocie trener nie będzie mógł sięgnąć po Bjelica, LaVine&#39;a, Pekovica oraz prawdopodobnie Payne&#39;a. Wiele w tym meczu będzie na pewno zależeć od dwójki Aldridge i Gasola oraz w sumie Parkera. Jako iż jestem fanem Spurs mam cichą nadzieję, że będzie to mecz w którym uda się zablokować shootera Wilków,Townsa, który w ostatnich 2 meczach rzucił aż 64 pkt.

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +6
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Dyscyplina: NBA, Koszykówka
Godzina: 1:30
Spotkanie: Dallas Mavericks - Golden State Warriors
Typ: Golden State Warriors (razem z dogrywką)
Kurs: 1.53
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Cały czas idzie elegancko, więc lecimy za ciosem, znowu NBA. Rozumiem, że Warriors są dziś back-to-back, ale lecieli z Oklahomy, to niecałe 200 mil od Dallas, więc podróż nie była dla nich wyczerpująca. Zgodne z wczorajszymi oczekiwaniami nie za bardzo nawet zmęczyli się z OKC, bo właściwie od 2 kwarty mieli dużą przewagę i mecz pod kontrolą, także dziś sił również nie powinno zabraknąć. Jak dla mnie kurs 1,50 na wicemistrzów NBA to valuebet. Dallas to drużyna chmeryczna, a ostatnio właściwie forma im spadła, w ostatnich 5 meczach tylko 2 wygrane i przegrana w sobote 40-takiem z 76ers chlubi im nie przynosi. Golden złapali rytm i ten błysk ponownie, brak Duranta im jakos specjalnie nie dokucza, ale co sie dziwic, przeciez ta druzyna jeszcze bez Duranta, z tym samym niemal trzonem co teraz potrafiła dwa lata temu zdobyc misia, a rok temu zniszczyc lige i pobić legendarny rekord Chicago Bulls, jesli Green, Curry i Thompson sa zdrowi to sa faworytem z każdym w tej lidze. Przestawili sie na granie bez Duranta, Curry jest znowu prawdziwym liderem i killerem i ta gra wcale nie wygląda gorzej niz z KD. Być może nie jestem obiektywny, bo nie ukrywam jestem fanem tej drużyny, ale jak dla mnie dziś Dallas powinni spokojnie pokonać. Polecam także zagrać NOP, kurs w granicach 1,7, choć tutaj już moim zdaniem dużo większe ryzyko, bo Grizzlies to nie byle leszcze, a NOP to ciągle niewiadoma, jak ktoś lubi ryzyko można śmiało połączyć oba mecze bo razem daje to niezły kurs, powyżej 2,5, a szanse ze taka kombinacja wejdzie oceniam na 50:50. Powodzenia!

✅53

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godz: 0;35
Spotkanie: Tampa Bay Lightning - Arizona Coyotes
Typ: +5,5 bramek z ot
Kurs: ▶ 2,02
Buk: Betsson

Wczoraj typ niestety nie siadł, gdyż Preds ukuli tylko 3 gole. I tercja ospała i bardzo zachowawcza, w drugiej już spory progres, ale Kojoty również dobrze bronili w defensywie. Dzisiaj podobna sytuacja, jeśli chodzi o układy tabeli. Tampa, ten mecz musi wygrać, jeśli liczy się w walce o finały. Rywal, wczoraj przeze mnie już był opisywany więc nie ma sensu tego powtarzać. Błyskawice, z Kucherovem na czele, graja znacznie lepiej niż jak to było z miesiąc temu, gdzie przegrywali mecze seriami. Teraz powolutku wspinają się do miejsca, gdzie gwarantuję udział w finałach. Nikita, też gra bardzo solidnie, w przewadze i jest bardzo aktywny w akcjach ofensywnych swojej drużyny. Point, też coś dokłada a większość jego bramek, jest w przewadze i także sporo minut dostaję od trenera. Palat, też coś tam miesza ale brakuję mu tej regularności. Na Florydzie, Tampa 2 lata wstecz była na początku sezonu niepokonana, teraz już to historia ale z pewnością mają te lata w pamięci. Dziś trzeba wygrać pewnie, a najlepiej ze sporym zapasem bramek. Próbujemy.

✅102

Otrzymane punkty reputacji: +12
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA
Godzina: 03:00
Spotkanie: Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks
Typ: Portland Trail Blazers
Kurs: 1,52
Analiza:

Portland tej nocy stanie przed ogromną szansą dogonienia Denver i jestem niemal w 100% pewien że ją wykorzystają. Ostatnio są w niesamowitym gazie a ostatnie trzy wyjazdowe wygrane z (UWAGA) San Antonio Spurs, Atlanta Hawks i Miami Heat sprawiają, że ta drużyna może aktualnie niemal chodzić po wodzie. Nie mogły przyjść one w lepszym momencie niż ten kluczowy moment sezonu. Forma Blazers ewidentnie idzie w górę. Jestem pewien iż te dwie ostatnie przegrane Denver dały im kopa do jeszcze mocniejszej pracy i wiary, że końcowy sukces jest jak najbardziej realny. U siebie nie przegrali z Milwaukee od 4 lat. Wszyscy dobrze wiemy jaką Smugi mają siłę na dystansie i jeżeli wpadną w swój trans to najzwyczajniej w świecie nie będzie czego z Bucks zbierać. Portland wie o co idzie gra i porażki przed własną widownią z takimi ekipami jak Kozły po prostu nie wchodzą na tym etapie rozgrywek w grę. Warto zaufać Lillardowi i spółce. Polecam !

⛔100

kurczakj 294

kurczakj

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - USA, NHL
Godzina: 02:00
Spotkanie: Colorado - ST Blues
Typ: 2 (-1,5)
Kurs: 2,60
Analiza:

St. Louis jedzie do słabego Colorado. Mnóstwo straconych bramek i mało strzelonych to charakterystyka gospodarzy w tym sezonie, ostatnie miejsce w tabeli bez szans na cokolwiek. Goście walczą o Play Offy i nie mogą pozwolić sobie na stratę punktów z najsłabszą drużyną ligi. Ostatnie mecze gości to dosyć pewne zwycięstwa, nie licząc jednej porażki z Ducks. Ostatnie spotkanie między tymi drużynami to wygrana Blues 3-0, którzy popisali się lepszą skutecznością. Liczę na pewne i wysokie zwycięstwo gości.

✅160

Otrzymane punkty reputacji: +4
rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej,Czechy,Play off
Godzina: 18:00
Spotkanie: HC Bili Tygri Liberec - HC Skoda Plzen
Typ: Liberec pierwszy zdobędzie 3 gole
Kurs: 1.65
Bukmacher: bet365
5 runda. Liberec prowadzi w serii 3-1.

Tygrysy jutro powinni zamknąć serię.Wygrali sezon zasadniczy,teraz kontrolują ćwierćfinał play off.Mistrzowie z zeszłego sezonu.Bardzo wyrównana i zdyscyplinowana taktycznie drużyna.Dwóch świetnych bramkarzy Will i Lašák. Dwa pierwsze spotkania pewnie wygrane u siebie,potem chyba mecz sezonu Pilzna i przegrana,jednak już w 4 spotkaniu Tygrysy pokazały klasę i wygrali na lodzie przeciwnika 4-0.Pilzno w tym meczu zagrało bardzo słabo,bez pomysłu,mało ataków,sporo fauli a przeciwnicy znakomicie wykorzystywali grę w przewadze.Mam wrażenie,że po ciężkich 5 meczach w barażach z Vitkovicami i wygranym 1 meczu u siebie zeszło z nich powietrze.
Teraz mecz w Libercu na zamknięcie serii i myślę,że Bili Tygri zdominują mecz tak jak zrobili to wczoraj.
Ja jutro wybieram się do Werk Areny kibicować Smokom,jednak nie ruszam tego meczu bo różnie może być.Typ na Liberec zdecydowanie pewniejszy. Na pewno w Trincu będzie mega atmosfera ;) Nie mogę się doczekać.Pozdrawiam

✅65

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 01:30
Spotkanie: Dallas Mavericks - GS Warriors
Typ: Nowitzki under 7.5 zbiórek
Kurs: 1.68
Analiza:
Myślę, że tu nie ma co się dużo rozpisywać, Nowitzki nie dostaje już tyle minut, co kiedyś i do jego zadań należy bardziej ustrzelić z 15 punktów niż zbierać, aczkolwiek oczywiście jeśli jest szansa to tam zbierze, ale generalnie operuje on na półdystansie lub ewentualnie za łukiem, więc z wiadomych przyczyn nie zbiera za dużo. Dodatkowo GSW to jedna z mocniejszych drużyn w NBA i celność stoi u nich na wyższym poziomie niż u wielu drużyn, przez co logicznie x % mniej okazji do zbiórki. Kurs nie jest zły, w sam raz, żeby sobie podbić.

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: piłka nożna, Rosja, FNL (1Dywizja)
Spotkanie: FK Tiumeń – Spartak Nalczyk
Godzina: 11:00
Typ: REMIS
Kurs: 3,10
Bukmacher: bet365
Analiza: miasta Nalczyk na Kaukazie i Tiumeń w zachodniej Syberii dzieli 2.800 km. Na stadionie Geolog, o pojemności 13.000 miejsc na który przychodzi średnio 1.800 osób zagrają 2 drużyny z dolnej części tabeli, zainteresowane zapewnieniem sobie bytu na następny sezon na drugim poziomie rozgrywek w Rosji. Ten mecz jest przedostatnim spotkaniem 27 kolejki, a do rozegrania jest 38 rund. W porze meczu będzie słonecznie, - 3’C, wiatr 11 km/h.
FK Tiumeń wyceniany jest na 4,38 mln. euro, a Spartak Nalczyk na 5,10 mln. Gospodarze rozgrywają 3 sezon w 1 Dywizji, a goście po rocznym pobycie w 2 Dywizji wrócili do 1.
Tabela: 12. Tiumeń 26 8-10-8 br. 29:30, w domu 12 4-5-3 br. 15:13, u/o 2,5 16:10, śr 2,27 (2,33)
14. Nalczyk 26 6-12-8 br. 20:22, wyjazd 1-6-5 br. 6:11, u/o 2,5 21:5, śr. 1,62 (1,42)
Tabela formy: 7. Tiumeń 9 pkt. br. 7:6, a 8. Nalczyk 9 pkt. br. 6:4.
H2H: te drużyny spotkały się tylko raz, jesienią był remis 1:1.
Kadra: Tiumeń ma 28 zawodników, zimą odszedł obrońca Loktionov (16/0), kontuzjowany jest lewy obrońca Shakuro (23/0), grał w ostatnim meczu z Tambovem, jest to więc nowa absencja. Najlepsi strzelcy: napastnik Mamtov (26/14), pomocnik Klenkin (25/5), pomocnik Leshonok (23/4), napastnik Chukanov (25/3), pomocnik Pavlenko (23/2). Nikt nie jest zawieszony za kartki nie wiem o innych kontuzjach. Trener Ivchenko ma 65 lat, pracuje w klubie od 2015 r.
Nalczyk ma 27 zawodników, najlepsi strzelcy to napastnik Guguev (19/4), pomocnik Akhriev (20/3), stoper Dashaev (25/2), defensywny pomocnik Drozdov (25/2). Trener Bidzhiev ma 50 lat, pracuje w tym klubie od 2014 r. Nikt nie jest zawieszony za kartki, nie wiem o kontuzjach.
Podsumowanie i wnioski: statystyki ligowe wskazują bardziej na wygraną Tiumenia, tu zwłaszcza rzucają się w oczy kiepskie wyniki wyjazdowe gości. W tej lidze trudno się jednak wygrywa na wyjazdach, więc i tak w tabeli wyjazdowej Nalczyk aż 14 miejsce w 20 zespołowych rozgrywkach. Pod względem formy oba kluby prezentują się podobnie. Transfermarkt wycenia o 20% wyżej kadrę Nalczyka. Tiumeń to średniak ligowy, zarówno jak chodzi o ofensywę, jak i defensywę. Za to ma wicelidera ligowej tabeli snajperów Mantova, który jest w dobrej formie. Z kolei na ten mecz stracili podstawowego lewego obrońcę. Goście mają 2 najgorszą ofensywę i 5 najlepszą defensywę, tylko 4 najlepsze drużyny walczące o awans straciły tyle samo goli, albo 1-2 mniej. Tiumeń notuje serię 4 meczów bez porażki, ostatnie 3 to remisy z wyżej notowanymi rywalami, w tym z wiceliderem na wyjeździe. Nalczyk notuje serię 5 meczy bez porażki, ostatnie 3 to remisy, w tym z liderem na wyjeździe w Moskwie. Ponieważ doceniam dobrą formę Spartaka Nalczyk, a przy tym nie spodziewam się wygranej gości stawiam na remis po dobrym kursie. Typ podpiera seria remisów obu drużyn, a także bezbramkowy remis Tiumenia z Tambovem kilka dni temu, u siebie. Tambov to też jest drużyna ustawiona defensywnie, tak jak Nalczyk. Wreszcie zwracam się do czystej matematyki: liczba remisów w wynikach obu drużyn wynosi: Tiumeń 10:16 = 38,46%, Nalczyk 12:14 = 46,15%. Bukmacher proponuje kurs 3,10, więc go biorę, bo ma matematyczne uzasadnienie. Ale nie tylko, co przedstawiłem wyżej! Mam nadzieję, że wyborowy strzelec Mantov z Tiumenia zostanie upilnowany przez mocną defensywę gości i nie zepsuje mi beta.

⛔100

mamik 79

mamik

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Godzina: 17:00
Spotkanie: CSKA Moskwa-Darussafaka Dogus
Typ: Darussafaka Dogus +9,5
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Witam!
Dzisiaj kontynuacja rozgrywek w Eurolidze. Wolnych miejsc w dalsza runde zostaje tylko 3,a pretendentow minimum 4. W zwiazku z tym wybieram mecz &quot;armejcew&quot; z Moskwy i zespol tytularnego sponsora Euroligi Darussafake. Turecki zespol przebija sie na czolowe pozycje juz kilka lat. Blago finanse pozwalaja. Do rzeczy! Dzisiaj stawiam fore na turkow +9,5 po ladnym kursie. Uwazam ze to prezent nam wszystkim od bukow. W ostatnich 5 meczach rosjanie przegrali raz, a turcy dwa. No popatrzcie z kim przegrali turki... Z zespolami, ktorzy aspiruja do wygrania Euroligi, przy tym po walce. CSKA spokojnie buja sie po miastach i czas od czasu prezentuje piekna gre albo tak tylko cyrk. Turecki zespol zeby zakwalifikowac sie dalej musi wygrywac teraz w kazdym meczu! Stad moj typ z hendi dla Dogus, tym bardziej ze u siebie w listopadzie turki wygrali z grandem euro basketu. Powodzenia!

⛔100

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Dyscyplina: piłka ręczna, Asian Championship Women
Spotkanie: Korea Płd - Japonia
Godzina: 8:30
Typ: Korea Płd -14.5 bramki
Kurs: 1,80
Bukmacher: Betway
Analiza:

Dziś finał spotkania i szykuje się szybie i łatwe zwycięstwo mocniejszych Koreanek.

w półfinale weszło i pisałem tak;
Typ: Korea Płd -14.5 bramki
Kurs: 1,85
Analiza:

Szybko bo spotkanie bardzo wcześnie. Na dziś idę w pewne zwycięstwo Koreanek które tutaj gromią rywalki od początku spotkania utrzymując szybkie tempo gry w przeciągu całego spotkania. Widać formę po ostatnim spotkaniu gdzie blisko 20 golami ograły Chinki ( mocne Chinki ) które w 2015 ogrywały nawet Japonki. Koreanki to bardzo uznana marka. Świetnie czują się w kontrach, na IO grały równo z Francuzkami czy ogrywały pewnie Argentynki. Tutaj chce im się, brak przestoi w grze i średnia zdobytych bramek na mecz na poziomie powyżej 40 goli w meczu.

48:11 Vietnam
44:22 Iran (wg mnie bardzo podobny poziom do Kazaszek które są wyrośniete i o podobnej budowie fiz)
43:24 z Chinkami.

Kazaszki zdecydowanie dały pokaz gry z Japonią w 2 połowie na minus. Po 1 połowie remisowej dostały 2 połowę aż 17:3. Tutaj Koreanki zdecydowanie mocniejsza drużyna która gra szybciej i jeszcze uważniej w destrukcji. Linia w marathonbecie już o 1 bramkę wyżej więc przy takich kursach gruba stawka. Szykuje się w moim odczuciu pogrom coś w granicach 18 - 25 bramek przewagi Koreanek które jednak nie zwolnią tempa nawet przez minutę tego spotkania. Bardzo ruchliwe, pracowite i profesjonalnie przygotowane Azjatki tutaj pod każdym względem powinny zniszczyć rywalki.
Generalnie nic się nie zmieniło. Koreanki najlepsza defensywa w turnieju. świetne w ofensywie i w szczególności w kontrach gdzie totalnie dominują rywalki. Chinki ograły 41:20 i tutaj zaangażowanie powinno być jeszcze większe. Trener Koreanek tutaj powinien dać maxa do pieca. Grają najlepsze zawodniczki i ostatnie 2 mecze h2h to 37;17 dla Koreanek z tamtego roku i z IO z 2015 35:21. Różnica jest znaczna. Japonki do tego z Chinkami grały słabo i notowały mnóstwo strat. Rywal jest poza zasięgiem i 7 bramkami na połowę spokojnie ogranie . Wg moich obliczeń nawet przy średniej skuteczności i wolniejszym tempie tutaj 20 bramek Japonki nie powinny przeskoczyć. Koreanki zawsze twardo i priorytetowo traktują te starcia z Nipponem. To tak jakby Polacy rywalizowali z Rosją czy Niemcami - te mecze zawsze należą do mega ważnych i tutaj Koreanki powinny zniszczyć swoją grą osłabione rywalki.

⛔100

C 172

chkaplan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ŚWIAT: Mecze Towarzyskie
Godzina: 17,00
Spotkanie: CYPR VS. KAZACHSTAN
Typ: 1+BTS
Kurs: 4.75
Bukmacher: Całoroczny
Analiza:
Witam,
Dziś oferta towarzyska i wszyscy rzucają się na Niemcy - nie przeczę mecz ciekawy i warty typu. Jak większość uważam, że Niemcy powinny wygrać, a BTS jest to nawet cenione na 3,40.
Aby jednak nie być konwencjonalnym, postanowiłem poszukać czegoś innego i powyższy typ jest jak znalazł. Jest stosunkowo pewny, daje dobry kurs.
Ostatnie spotkanie obu reprezentacji miało miejsce jeszcze w 2004 roku w takiej samej konfiguracji i padł wynik 2-1.
Oczywiście mogło wiele się zmienić, ale oba zespoły ostatnio niezbyt dobrze przędą - Cypr co prawda odniósł &quot;spektakularny&quot; sukces 3-1 ale był to mecz z Gibraltarem, a pozostałe z Bośnią, Grecją i Belgia &quot;przewalił&quot; i to do nula !
Nie ma więc czym się szczycić. Sądzę, że decydujący w tym spotkaniu będzie atut własnego boiska.
Natomiast goście graja w kratkę - przeplatając regularnie porażki z remisami. Ponieważ jak to napisałem wyżej, uważam, że decydujące będzie boisko - dlatego spodziewam się niewielkiego zwycięstwa Cypru - dlaczego jednak BTS. Otóż z analizy ostatnich spotkań na wyjeździe wynika, że radzą sobie tam całkiem nieźle i często padaja z ich strony gole, sądzę więc że i dziś padnie i typ wejdzie bez problemu.
Powodzenia ????

✅375

Otrzymane punkty reputacji: +9
theseventh 275

theseventh

Użytkownik
Dyscyplina: ATP - SINGLES: Miami (USA), hard - 1/64-finals
Spotkanie: Monaco - Delbonis
Godzina: 19:30
Typ: 1
Kurs: 2,25
Analiza:
Pierwsza runda turnieju w Miami. Na korcie sklasyfikowany na 72 miejscu Juan Monaco i 57. Federico Delbonis. H2H 2-1 na korzyść Monaco aczkolwiek ostatni ich mecz odbył się w maju 2015 więc od tego czasu wiele się zmieniło. Monaco miał dłuższą przerwę, zagrał jeden mecz na Indian Wells z Mannarino który de facto przegrał 1-2 ale oglądałem ten mecz i muszę przyznać, że wyglądało to przyzwoicie. Delbonis przeszedł pierwszą rundę w IW z Kuznetsovem a później uległ Del Potro w drugiej rundzie. Monaco najlepsze lata ma już zapewne za sobą ale wciąż posiada umiejętności i jest waleczny i jeśli nie wejdzie źle w mecz to obejrzymy ciekawe widowisko. Myślę, że trzysetówka, szanse wyrównane z delikatnym wskazaniem na Monaco. Po takim kursie warto spróbować.

⛔100

stoperkrk 499

stoperkrk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna: Niemcy, 3 liga
Spotkanie: Sonnenhof Grossaspach - Lotte
Godzina: 19:00
Typ: Oba zespoły strzelą gola - tak
Kurs: 1,72
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Wczoraj pykło BTTS, więc dziś podążam tym samym tropem. Pod lupkę wziąłem spotkanie 3 ligi niemieckiej.
6 w tabeli drużyna Sportfreunde Lotte przyjeżdża do ekipy Sonnenhof Grossaspach (10 miejsce). Jedni i drudzy strzelają średnio ponad 1 gola na mecz. Grossaspach u siebie nie strzeliło tylko raz w 15 meczach, Lotte natomiast tylko w 3 na 15 meczach wyjazdowych nie zdobyło gola.
W jedynym bezpośrednim spotkaniu padł wynik 2:1 dla Lotte, dziś będzie podobnie

⛔100

henek9 933

henek9

Użytkownik
Pilka nozna / Mecz towarzyski
Bochum vs Den Haag
Typ - 1
2.25
Bet365
22.03.2017 / 15:30

Jako,ze przerwa na reprezentacje i wieje nuda w rozgrywkach pilki noznej to trzeba szukac w innych kregach.
Tutaj przed nami spotkanie towarzyskie,ktore mnie zaciekawilo.
Przede wszystkim kurs na Bochum jak dla mnie nawet w meczu towarzyskim to lekka przesada.
Zawodnicy holenderskiego szkoleniowca Gertjana Verbeeka 3 dni temu grali mecz ligowy z Aue,w ktorym zremisowali 1:1.
W ostatnich 5 meczach Bochum przegral tylko jedno spotkanie u siebie z Fortuna Dusseldorf 1:2.
Jesli chodzi o mecze towarzyskie w ich wykonaniu to w lipcu grali z druzynami Bundesligi m.in.z Koln,Bayerem czy M&#39;gladbach i tragedii nie bylo.

Bociany natomiast znajduja sie w dolku formy i moga miec czasem problem z utrzymaniem sie w lidze,w ktorej zajmuja 17 miejsce na 18 mozliwych.
Dobitnie pokazal to ostatni mecz z AZ Alkmaar,gdzie po zalewie 34 minutach bylo juz 3:0 dla gospodarzy.Ostatecznie licznik zatrzymal sie na 4:0 ale smialo mozna powiedziec,ze byl to najnizszy wymiar kary.
Dzisiaj wedlug mnie nie beda miec zbyt wielu argumentow aby zrobic cos z ekipa Bochum.
W 3 dni nie da sie zmienic formy o 100%,poza tym nie sadze,zeby trener tutaj wystawil pierwszy sklad,raczej da szanse zmiennikom,ktorzy wedlug mnie dzisiaj mecz przegraja.

⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna: Niemcy, 3 liga
Spotkanie: Sonnenhof Grossaspach - Lotte
Godzina: 19:00
Typ: Lotte win i over 2.5 gola
Kurs: 5.50
Bet365

O bramkach w tym meczu już było pisane i chyba się z tym zgodzę patrząc choćby na analizę pisaną wyżej , ja pójdę jednak w zwycięstwo gości , Sportfreunde Lotte zajmuje aktualnie 6 miejsce , do bezpośredniego awansu do II Bundesligi czyli miejsc 1 i 2 tracą odpowiednio 9 i 5 pkt ale mają oni dwa mecze mniej rozegrane od czołowej dwójki i tu widzę u Sportfreunde Lotte spore szanse na to iż mogą włączyć się w bezpośrednią walkę o II Bundesligę , jak dziś zgarną komplet pkt awansują na miejsce nr.3 spychając Regensburg na miejsce 4 a do 2 Magdeburga pozostanie już 2 pkt straty , patrząc na mecze wyjazdowe gości to bilans całkiem dobry 6-2-4 i br. 18:14 tak więc liczę że i dziś powinni pokazać się z dobrej strony a mając w głowach szansę powalczenia o bezpośredni awans to chyba nie zła motywacja po stronie gości stąd u mnie over 2.5 i win po stronie Sportfreunde Lotte , zresztą taki wynik 2:1 dla Sportfreunde Lotte padł w ich pierwszym meczu !

⛔100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Piłka nożna
20:45
Niemcy - Anglia
Typ: Niemcy over 2,5 gola
Kurs: 3,30
Buk: unibet

Mecz towarzyski lecz na pewno prestiżowy dla obu reprezentacji. Stawiam na Niemcy, ponieważ będą oni chcieli także zrewanżować się za ostatnią porażkę także w meczu towarzyskim z Anglią u siebie 2-3. Tam Niemcy wypuścili wygraną w ostatniej chwili. W kadrze niemieckiej pojawia się coraz więcej młodzieży. Zwłaszcza Sane to piłkarz, który wprowadził wiele polotu do gry Niemców. Anglicy nie na swojej ziemi są dużo słabsi. Trzy gole dla Niemców jak najbardziej w zasięgu, natomiast over 1,5 gola po kursie 1,72 oczywiście dużo pewniejszy i moim zdaniem spokojnie wejdzie. Niemcy jakoś po tytule mistrzów świata nie zachwycają, brakuje im typowego napastnika. Jednakże takie mecze jak dziś z Anglia są dla nich niczym mecze Polska- Rosja więc motywacji nie powinno zabraknąć.

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom