>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.04.2020 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 21. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt;KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - 1. Tajwan
Godzina: 11:00
Spotkanie: Taiwan Beer - Yulon Dinos
Typ: Yulon Dinos (handicap +9.5)
Kurs: 1.40
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Świat sportu będzie dzisiaj świadkiem jednego jedynego meczu koszykówki w najwyższej klasie rozgrywek, a mianowicie konfrontacji w lidze tajwańskiej, czyli kraju szczęśliwie nieobjętego pandemią koronawirusa, a przynajmniej nie w dużym stopniu. W ramach pierwszego spotkania finału play offów Taiwan Beer podejmuje Yulon Luxgen Dinos. Faworytem są koszykarze "tajwańskiego piwa", którzy z dzisiejszym rywalem mieli sposobność grać ośmiokrotnie na przestrzeni ostatniego półrocza i wygrali sześciokrotnie z dzisiejszym przeciwnikiem, a dwukrotnie ulegli. Ostatnim razem obydwa zespoły spotkały się 12 kwietnia, i wówczas Taiwan Beer wygrał, ale zaledwie czterema punktami. Dwa tygodnie wcześniej natomiast underdog wygrał i to dość znacznie 91:70. Nie spodziewam się, żeby mieli koniecznie powtórzyć ten wyczyn, wszak Taiwan Beer wygrał pięć swoich ostatnich spotkań i jak burza mknie po tytuł, ale co jest istotne Yulon Dinos wygrali swoje trzy ostatnie mecze (choć oddać należy, że ze słabszym od siebie przeciwnikiem) i z całą pewnością tanio skóry nie oddadzą w kontekście ostatecznej rywalizacji. Nie będę wieszczył porażki Taiwan Beer, ale sądzę, że nie będą w stanie wygrać różnicą większą niż 9 punktów, i taki typ prezentuję w dzisiejszej konfrontacji. W każdym z trzech ostatnich bezpośrednich spotkań, niezależnie od miejsca rozgrywania meczu, typ ten zostałby trafiony.

40

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
M 13K

michael1910

Użytkownik
Spotkanie: Taiwan Beer - Yulon Luxgen Dinos
Typ: Poniżej 163,5 punktu w meczu
Kurs: 2.60
Bukmacher: STS
Analiza:

Na wtorek decyduje się na zagranie pierwszego meczu finału koszykarskiej ligi na Tajwanie. W tym sezonie oba zespoły stoczyły 8 bezpośrednich pojedynków. Średnia punktowa z tych spotkań to 162,75. Były dwa spotkania,które ją mocno zawyżają. W jednym oba zespoły rzuciły 195,a w drugim 203 punkty. W pozostałych 6 starciach między tymi zespołami zawsze było poniżej 163 punktów. Ostatni ich mecz rozegrany nieco ponad tydzień temu to zacięte spotkanie zakończone ze 150 punktami na koncie dwóch drużyn. Jeśli chodzi o gości to w 3 meczach półfinałowych zdobywali oni sporo punktów. Gospodarze do finału awansowali bezpośrednio. Wygrali oni rywalizację w 1 i 2 rundzie fazy zasadniczej. Mieli zdecydowanie najlepszą obronę w lidze. W drugiej rundzie rzucili też najmniej punktów spośród wszystkich drużyn. W kwietniu rozegrali 5 spotkań i tylko raz było więcej niż 163 punkty w meczu. Średnia z tych spotkań to 152,8. Wygrali wszystkie 5 meczów i w nich tracili średnio zaledwie 71 punktów. Ostatnie spotkanie w fazie zasadniczej to mecz właśnie z Yulonem,o którym już wspomniałem wcześniej. Wygrany 77-73. Uważam,że w 1 spotkaniu finałowy znów bardzo mocno skupią się na defensywie,mecz będzie zacięty i oba zespoły nie zdobędą zbyt wielu punktów.

100

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy - Rosja, Liga Pro
Godzina: 0:00
Spotkanie: Evgeniy Ilyukhin - Stanislav Bychkov
Typ:
Evgeniy Ilyukhin
Kurs: 2.01
Bukmacher:
STS
Analiza: Rzadko typuję nocne mecze w Pro Lidze, ale na wtorek zdecydowanie zrobię wyjątek. Po północy zmierzą się ze sobą Ilyukhin i Bychkov. Nasi bukmacherzy na razie troszkę przysnęli i proponują odwrotne kursy niż poważne zagraniczne firmy. Pewnie niedługo się to zmieni, ale myślę, że patrząc na potencjał obu Panów warto skorzystać, bo to właśnie u zagranicznych bukmacherów kursy wystawione są odpowiednio. Ogólnie to zdarzenie znalazłem tylko u dwóch poważnych buków. Z racji, że STS proponuje nieco lepszy kurs to właśnie od nich go pobrałem, aby się z Wami podzielić, 2.01 na Ilyukhina wydaje się irracjonalne (Unibet na Evgeniya wystawił 1.57, a na Bychkova 2.35).
Na sześć ostatnich bezpośrednich spotkań "Gienek" wygrał pięć z czego trzy ostatnie również padły jego łupem w tym dwie wygrane dzisiaj. Na cztery poniedziałkowe mecze Evgenyi wygrał wszystkie. Stanislav w tym samym odstępie czasowym również rozegrał cztery mecze (obaj gracze zagrają jeszcze po jednym spotkaniu przed typowanym zdarzeniem). Bychkov poza dwoma porażkami z moim faworytem przegrał jeszcze ze słabym Petrovem (Gienek wygrał z nim 3-1) oraz wygrał z równie mizernym Namashkalo (Ilyukhin pokonał go 3-0).
Nie trzeba być wielkim statystykiem, żeby wyrobić sobie zdanie, kto jest w tym meczu faworytem, tym bardziej zadziwiają więc kursy na polskim rynku, które się pewnie będą zmieniać, czym będzie bliżej do meczu. Oczywiście to Pro Liga, więc trzeba brać bardzo dużą poprawkę, ale ja racjonalnie myśląc uznaję to za mój typ dnia.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Spotkanie: Taiwan Beer - Yulon Luxgen Dinos
Typ: Powyżej 167,5 pkt
Kurs: 1,73
Bukmacher: Fortuna

Koledzy wyżej już opisali to spotkanie. Widać duże zainteresowanie tym meczem hehe oczywiście żart bo co innego grać. Udało mi się obejrzeć 3 ostatnie spotkania Yulon w półfinale gdzie wygrali 3:0 z Pauian, bardzo podobały mi się te mecze z racji bardzo szybkiego tempa jakie prowadziły obie drużyny. W Yulon dużą przewagę robi Greene i "olbrzym" pod koszem często dostawał piłki 20-30cm nad wszystkimi koszykarzami i tylko On łapał i bez wyskoku wsad. Jest to 1 mecz w finale i uważam, że obie drużyny zagrają również w szybkim tempie. Taiwan oczywiście faworyt, który bezapelacyjnie zajął 1 miejsce w fazie grupowej tylko z 2 porażkami i 14 zwycięstwami.

73

Otrzymane punkty reputacji: +65
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Szachy - Magnus Carlsen Invitational
Godzina: 16:00
Spotkanie: Ding Liren - Fabiano Caruana
Typ: remis (wynik po czterech partiach)
Kurs: 3,25
Bukmacher: STS
Analiza:

Faworytem bukmacherów jest Ding Liren, dla mnie szanse są wyrównane. Szachy szybkie nie są najmocniejszą stroną Fabiano Caruany, ale nawet w nich potrafi on być bardzo groźny. W swoim pierwszym meczu Fabiano Caruana sprawił lekką niespodziankę wygrywając z Nepomniachtchi 2,5-1,5. Ding Liren również wygrał swoje spotkanie takim samym rezultatem, czyli 2,5-1,5, a jego rywalem był Alireza Firouzja. Fabiano Caruana wydaje się być w dobrej formie, a przynajmniej można tak wywnioskować po jego pierwszym meczu i moim zdaniem stać go na rozegranie wyrównanego spotkania z Chińczykiem, który z Firouzją jakiegoś wielkiego meczu nie rozegrał, a w trzeciej partii wypuścił ogromną przewagę i zamiast ją wygrać, to zremisował.

225

Otrzymane punkty reputacji: +104
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis stołowy - Setka Cup
Godzina:
10:25
Spotkanie: Balakirev Maxim - Andrii Peretiatko
Typ: Balakirev Maxim
Kurs:
1,56
Bukmacher: iforbet
Analiza:

Maxima już raz opisywałem. Bardzo solidny zawodnik jeśli chodzi o skalę turnieju i umiejętności graczy, którzy występują w Setce Cup. Jego przeciwnik - Peretiatko nie ma swojego turnieju, dnia, ani meczu... i tak co spotkanie. Oglądałem go przed chwilą z Ivchenko i co do tego typu nie mam wątpliwości. U Andria nie działa głowa. Przy wygraniu pierwszego seta kompletnie się podpalił, popełniał głupie błędy, a Ivchenko wziął go po prostu na wyczekanie, później miażdżąc doświadczeniem granych spotkań między nimi, gdzie bilans miał dodatni. Balakirev Maxim to zawodnik który w turniejach radzi sobie bardzo dobrze. Niedawno 4/1 bilans w Ukraine Win Cup, teraz dobry start mimo przegrywania już 2:0 w setach, wyciągnął mecz na 2:3 w Setce, a więc jest z bilansem 1/0. Jego rywal od 18 kwietnia nie może wygrać meczu, dziś zaczął równie fatalnie i ma bilans 2/6. Między sobą panowie jeszcze nie grali, jednak doświadczenie i opanowanie sugeruje, iż zwycięzcą będzie Balakirev.

100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: WYŚCIGI Konne Fonner Park-1.wyścig
Godzina: 23:00
Spotkanie: ---
Typ: wygra Sweet Cowgirl
Kurs: 9,00
Bukmacher: fortuna

W tym miesiącu posucha u mnie z typami: będzie to mój 3 typ w tym miesiącu. Bilans 0/2 ;(.

Przechodząc do wyścigu: Biegnie 8 koni. Faworyt Miss Blue Rooster po kursie 2,5 Tu ktoś podał Typ na faworyta: https://ultimatecapper.com/fonner-park-picks/

Tu ktoś podaje na PR GOLD MONEY. https://racingdudes.com/fonner-park/
Analizowałem konie 3 z najwyższymi kursami i raczej nie mają szans wejść.
Tu https://www.equibase.com/profiles/Results.cfm?type=Horse&refno=10124442&registry=T&rbt=TB są dane że na 8 wyścigów była 2 razy druga i 2 razy 3. Może pora na zwycięstwo ?
Typ dla zabawy

Wyścigi konne | Fonner Park-1.wyścig
klas.koncowaV1-21-31-4data
Miss Blue Rooster

2.5

1.75

1.33

21.4. 23:00
Zibby Too

3.8

2.1

1.53