>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.05.2021 (czwartek)

Status
Zamknięty.
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael
Godzina: 17:00
Spotkanie: Netanya - H. Haifa
Typ: Poniżej 2.5 gola
Kurs: 1.88
Bukmacher: ETOTO
Analiza: W Izraelu w grupie spadkowej spotykają sie dwie ekipy które są pewne utrzymania się i nie mają za bardzo powodów żeby na zakończenie rozgrywek ligowych gryźć trawę i szukać goli. Liga izraelska nie należy do zbyt overowych, mimo że oba zespoły 2 ostatnie mecze ligowe zagrały na over to jeśli chodzi o pokrywanie przez nich lini 2.5 gola to ich statystki nie są zbyt dobre. Gospodarze na 20 meczów mieli 7 gdzie padło minimum 3 gole a goście takich spotkań mieli 10. Jesli popatrzymy na H2h to na ostatnie 5 meczów mieli 3 na under 2.5. Dziś gra o pietruszkę dlatego uważam że będzie to dość nudny mecz z mała ilość bramek.

88

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +336
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna/Serie B
Godzina: 18:30
Spotkanie: Lecce vs Venezia
Typ: powyżej 12.5 rzutów rożnych
Kurs: 3.15
Bukmacher: Totalbet
Analiza:

Rzadko kiedy zaglądam do Włoch, ale bardzo lubię mecze barażowe, nieważne jaka by to liga była. Przed nami spotkanie rewanżowe półfinałów play-off o Serie A. Lecce potrzebuje po prostu wygrać, aby awansować do wielkiego finału. Przypomnijmy, że w barażach o włoską ekstraklasę przy remisie w dwumeczu nie ma zasady bramek zdobytych na wyjeździe lecz ten zespół awansuje, który był wyżej w sezonie zasadniczym. W tej parze jest to Lecce, a więc wystarczy im wygrana 1:0, 2:1, lub wyższa i awansują dalej. Stawiam tutaj na rzuty rożne ponieważ jestem zdania, że będzie ich sporo. Obie ekipy pod tym względem są bardzo overowe, a dodatkowo jedna z ekip będzie musiała gonić. Nie można grać na dogrywkę, bo jej w żadnym wypadku nie będzie, dlatego walka będzie na całego do ostatnich minut. W pierwszym starciu w Wenecji padło aż 15 rzutów rożnych, ja próbuje najwyższą możliwą w Totalbet. Można zawsze zmniejszyć linię, ja atakuje over 12.5 takich stałych fragmentów gry.

100

oracle45 1,4K

oracle45

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Holandia Eredivisie Play offs
Godzina: 18:45
Spotkanie: NEC Nijmegen-Roda JC Kerkrade
Typ: ponad 3.5 gola
Kurs: 2.95
Bukmacher: Betclic
Analiza:

1.Półfinał baraży o awans/pozostanie w holenderskiej Eredivisie. W barażach biorą udział drużyny od 3. do 8. miejsca 2.ligi oraz 16.zespół Eredivisie FC Emmen. Zostały dotychczas rozegrane 3 mecze 1/4 finału i we wszystkich padły przynajmniej 4 gole, w tym w dwóch aż po 5.
2.W 1/4 obie drużyny pokonały swoich przeciwników na wyjeździe: Nijmegen 4:0 Almere City, a Roda 3:2 Graafschab. Oba pokonane były w tabeli na zakończenie sezonu odpowiednio na 3. i 2. pozycji.
3. W ich ostatnim meczu padł wynik 3:1 dla Nijmegen.
Oba zespoły przystępują do meczu bez wiekszych osłabień i spodziewam się ofensywnego meczu bez kalkulacji z obu stron z dużą iloscia goli(4-5), bo powszechnie wiadomo, że w Holandii zarówno w Ere- jak i Erste-Divisie lubią sobie postrzelać i ofensywę przedkładają nad defensywę. A kurs tak wysoki pewnie ze względu na to ,że to play-offs.
Powodzenia
2:2

100

G 9,9K

glosuuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Kielce : Puławy
Typ: Kielce wygrają min. 10 golami
Kurs:2.56
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Gospodarze to dużo lepsza ekipa, która w Polsce nie ma sobie równych. Dziś myślę, że ten mecz będzie to jednostronny i Kielce wygrają duża ilością PKT. Gospodarze są w formie i jak dobrze wejdą w mecz, to wygrają nawet różnicą kilkunastu bramek. Z tego, co wiem to u gospodarzy nie ma większych braków kadrowych, więc odpalam TVP Sport i oglądam mecz zdecydowanie najlepszej polskiej ekipy z drużyną dobrą, ale niemająca podjazdu do gospodarzy. Uważam, że będzie to łatwy mecz.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Szwajcaria, 2 liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Grasshopper - Kriens
Typ: Grasshopper/Grasshopper (1 połowa/mecz)
Kurs: 1,58
Analiza:

Gospodarze dzisiejszego meczu jeśli chcą awansować do najwyższej klasy rozgrywek we Szwajcarii muszą zacząć grać zdecydowanie lepiej niż miało to miejsce w ostatnich 4 spotkaniach gdzie zanotowali aż 3 porażki i 1 remis. Przewagę nad 2 miejsce mają zaledwie 1 punktową więc już nie ma miejsca na pomyłki.
Kriens ma dość bezpieczną przewagę 5 punktową nad strefą spadkową.
To gospodarzom zależy dużo bardziej na zwycięstwie i na 3 jakże ważnych dla nich punktach. Kurs na samo zwycięstwo jest mizerny więc postanowiłem zagrać, że gospodarze będą prowadzić już do przerwy i nie oddadzą zwycięstwa do końca spotkania.

58

Otrzymane punkty reputacji: +226
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia - Eliteserien
Godzina: 20:30
Spotkanie: Rosenborg - Brann
Typ: Rosenborg
Kurs: 1.45
Bukmacher: STS
Analiza:

Kolega wcześniej uprzedził mnie z typem, więc stawiam troszkę bezpieczniejszy typ. Rosenborg rozegrał dwa ciężkie wyjazdowe spotkania z Valerengą oraz z Bodo/Glimt i obydwa zakończyły się podziałem punktów. Rozegrali oni również jeden mecz u siebie, który zakończył się zwycięstwem 5:0. Brann również rozegrał 3 pojedynki ale wszystkie przegrał, legitymując się bilansem bramkowym: 1:10. Rosenborg to jeden z kandydatów do zwycięstwa w lidze, więc zwycięstwo z tak słabo dysponowanym rywalem jest nie jako obowiązkiem.

45

Otrzymane punkty reputacji: +168
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: reczna liga mistrzow
Godzina: 20 45
Spotkanie: Barca-Brzesc
Typ: over 65.5
Kurs: 2.08
Bukmacher: totalbet
Analiza: Zaraz mecz wiec bez większego pisania. Barca to jedni z najlepszych w ataku. Jak rywal atakuje to oni tez. Spodziewac sie mocno ofensywnego starcia. Barca ma Fabregada i Mema , wiedza jak trafiać. A Brzesc lubi trafiac sporo bramek. Licze ze pojda na wymiany, maja solidnych finisherow w składzie. Poprzedni bezposredni mecz skonczyl sie 62 bramek,teraz powinno byc więcej

108

Otrzymane punkty reputacji: +205
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Belgia Jupiler League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Anderlecht - FC Brugge
Typ: over 3,5 gola w meczu
Kurs:
3.30
Analiza:
Na dzisiaj nie pozostało mi już wiele z oferty jednak spróbuję pograć bramki w Belgii, która należy raczej do overowych lig. Spotkanie pomiędzy drużyną Anderlechtu, a prowadzącą Bruggią. Goście pewnie zmierzają po tytuł i lubią postrzelać w delegacji. W sezonie zasadniczym zdobyli 39 goli w 17 meczach co daje nam średnią 2,30 bramki na mecz. "Fiołki " u siebie również nie najgorzej bilans 9-7-1 i bramki 25:11. Zespoły w tym sezonie mierzyły się już trzykrotnie. W fazie zasadniczej każda z drużyn wykorzystała atut własnego stadionu i zainkasowała 3 punkty. Odpowiednio Anderlecht - FC Brugge 2:2 i Fc Brugge - Anderlecht 3:0. W fazie play off w rundzie mistrzowskiej mieliśmy już zadowalający mnie dziś wynik 2:2. Liczę na powtórkę , na gole obu ekip i co najmniej 4 piłki w "sieci".

230

Otrzymane punkty reputacji: +392
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom