>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.12.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na piątek - 19. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

lukoen 19

lukoen

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej (NHL)
Godzina: 1:00
Spotkanie: Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs
Typ: 2
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Dzisiejszej nocy bezwzględnie lokuje swój typ na Toronto Maple Leafs, które obecnie jest w najlepszej formie z wszystkich drużyn NHL. Klonowe Liście zawitają na PNC Arena gdzie zmierzą się z Huraganami - aktualnie najgorszą ekipą ligi. Carolina przegrała ostatnie 6 spotkań i nie zanosi się by dziś przełamali swoją fatalną passę. Co więcej w tych potyczkach Huragany nie potrafiły strzelić więcej niż 1 bramki co potwierdza ich beznadziejną grę. Zupełnie inaczej można się odnieść do gry Toronto, nad którą rozpływają się zachwytu wszyscy znani eksperci. Choć goście nie wygrali w ostatnich 4 meczach na tafli Huraganów to dziś już to się wydarzy. Toronto odprawia w ostatnim czasie z kwitkiem wszystkich faworytów do zdobycia pucharu Stanley&#39;a więc nie powinno mięć problemu z pokonaniem najsłabszego na dziś zespołu sezonu zasadniczego. Nie ma sensu rozpisywać się nad indywidualną grą zawodników obu zespołów bo hokeistów gospodarzy trzeba byłoby w takim porównaniu po prostu obrazić. Toronto Maple Leafs – tyle w temacie. Bez odbioru.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 191

mr96

Użytkownik
vs

Dyscyplina: Piłka nożna – francuska National
Godzina: 20:00
Spotkanie: Istres - Red Star 93
Typ: Red Star
Kurs: 2.80
16 kolejka francuskiej National, czyli 3 klasy rozgrywkowej. Gospodarze, przedostatnia, 17 w tabeli drużyna Istres (1-7-6,10 pkt) podejmuję 4 w tabeli drużynę Red Star (8-2-5, 26 pkt). Gospodarze w lidze 5 spotkań bez zwycięstwa, goście 3 zwycięstwa w ostatnich 5 meczach ligowych, oprócz tego dobrze radzą sobie w pucharze, gdzie awansowali do 1/32 finału (Istres odpadli ostatnio w 1/64 z Breissure, drużyną z niższych lig). Gościom zależy na zwycięstwie, gdyż celują w Ligue 2, do którego awans da im 3 miejsce. Istres u siebie nie gra tragicznie, zdobyli tam 8 ze swoich 10 punktów, jednak są o wiele słabszą drużyną, a Red Star są ostatnio 4/5 na wyjeździe we wszystkich rozgrywkach. Goście są faworytem tego spotkania, a kurs moim zdaniem zawyżony.
✅180

Otrzymane punkty reputacji: +18
maer 408,8K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Katar ( Stars League )
Spotkanie: El Jaish SC - Umm Salal SC
Typ: 1
Kurs: 2.30
Godzina: 16.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam do Kataru gdzie odbędzie sie 15 kolejka gier tamtejszej Stars League.
El Jaish SC rozegrało w tym sezonie ligowym 14 spotkań w których zdobyło 22 punkty po 7 zwycięstwach, 1 remisie oraz 6 porażkach i zajmuje obecnie 4 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 28-20.
Umm Salal SC zdobyło 23 oczka w swoich 14 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 6 zwycięstwach, 5 remisach oraz 3 porażkach co daje obecnie pozycję wicelidera katarskiej Stars League, bilans bramek 19-14.
Gospodarze zagrali w tym sezonie ligowym u siebie 8 razy zdobywając 16 oczek po 5 wygranych, 1 remisie oraz 2 porażkach, bilans bramek na swoim terenie 20-10.
Goście zdobyli 11 punktów w swoich 7 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym na wyjazdach po 3 zwycięstwach, 2 remisach oraz 2 przegranych, bilans bramkowy w delegacjach 7-4.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie gdyż oba zespoły dzieli w tabeli ligowej tylko 1 oczko a w oststnich 3 meczach pomiędzy nimi o ligowe punkty w mieście Doha padły 2 remisy oraz raz komplet 3 oczek pojechał do miasta Umm Salal, bilans bramek w tamtych meczach 0-2 na korzyśc gości tego spotkania.
Moim typem na ten ciekawie zapowiadający się mecz jest zwycięstwo gospodarzy, El Jaish Sports Club w tym sezonie ligowym u siebie gra najlepiej w całej lidze i sądze że przełamią złą passę z gośćmi na swoim terenie a Umm Salal Sport Club gra w tym sezonie dobrze lecz moim zdaniem z tak grającymi u siebie gospodarzami przegrają i pełna pula 3 oczek pozostanie w mieście Doha.
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +3
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 04:30
Spotkanie: Los Angeles Kings- St Louis Blues
Typ: Kings ML
Kurs: 1,74
Bukmacher: bet365
Analiza:
Przyznam się szczerze, w poprzednim meczu tych drużyn (2 dni temu) stawiałem na Blues. Mało tego już miałem przygotowaną analizę na ten mecz, jednak coś kliknąłem i wszystko skasowałem. Bet mi wszedł (5:2 dla Nutek), niby luzem ale nie do końca. Miałem przyjemność oglądać całą 2 i 3 tercję oraz część 1. Tak naprawdę gdyby nie słaba ostatnia część gry ze strony Kings (albo fantastyczna Blues) to wynik byłby zupełnie inny. Kings grali bardzo dobrze, dużo okazji, niezła gra w PP. Tak naprawdę gdyby nie 2 man advantage na korzyść Nutek, Królowie zapewne wygrali by mecz 3:1. Kto choć trochę interesuje się NHL, wie jak niekorzystna jest gra 3 na 5. W takiej sytuacji, bramka to raczej kwestia czasu i tak było tym razem. Po tych 2 ciosach LAK już się nie podnieśli i rozłożyli nogi jeszcze bardziej. Patrząc na kadry w ostatnim meczu i dzisiejszym, w drużynie gości widzę brak Schwartz&#39;a który w ostatnim meczu zdobył 2 punkty, w tym bramkę na 2:2. W drużynie Kings, brak znaczących osłabień, między słupkami zapewne zacznie Quick. Ze względu na ostatnie spotkanie, nie najgorszą grę Kings u siebie i H2H no mocną korzyść Kings stawiam dziś na Królów.
✅74

Otrzymane punkty reputacji: +5
unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Celta Vigo - Almeria
Kurs: 1.51
Analiza:

Cóż, dzisiaj na spokojnie, a co najważniejsze - pewnie. Ostatnie mecze Celty to istny koszmar, ostatnie pasmo porażek na wyjazdach na pewno źle odbiło się na graczach Berizzo. Ostatnia wygrana w Copa del Rey przeciwko Las Palmas powinna dać wiarę graczom Celty, szczególnie że teraz grają z Almerią - to zespół wręcz idealny na przełamanie. Almeria to outsider ligi, przegrywa każdy mecz, daje wbić 5 bramek takiemu Eibarowi. Ostatni mecz między tymi ekipami wygrała właśnie Celta - 2:4. Nie widzę innego scenariusza niz wygrana gospodarzy, a liczę tutaj szczególnie na utalentowanego Nolito. Gramy czystą jedyneczkę!
⛔100

stefan-padlo 84

stefan-padlo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja, Super Lig
Godzina: 19:00
Spotkanie: Erciyesspor - Fenerbahce
Typ: 2. połowa - over 1.5
Kurs: 1.83
Analiza:
Zapraszam na mecz 14. kolejki tureckiej Super Ligi pomiędzy trzynastymi w tabeli gospodarzami, a trzecimi gośćmi. W meczach tych drużyn zawsze pada sporo goli. Nie sądzę, by tym razem było inaczej. Uważam, że typ BTS na to spotkanie powinien wejść jak w masło (1.67). Zauważyłem, że w Turcji spora cześć meczów lubi rozstrzegać się dopiero pod koniec meczów, a stykowe wyniki są tu na porządku dziennym. Nie sądzę, by któraś z drużyn ustawiała autobus i tylko się broniła. Oba zespoły mają niezłych zawodników w przodzie i obie to wykorzystają. W pierwsze połowie może paść jakiś gol, choć wiele ich nie będzie. Liga turecka ma to do siebie, że więcej bramek pada w drugich połowach spotkań. Nie inaczej będzie i tym razem.
⛔100

johnydrabik1 57

johnydrabik1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 19:30
Spotkanie: Mainz - Bayern Monachium
Typ: Mainz over 2,5 rzutu rożnego
Analiza: W dzisiejszym meczu spotyka sie najlepsza drużyna ligi niemieckiej ze średniakiem tej ligi . Ale typ over 2,5 rzutu roznego jest dla mnie banialny prost typ i to wykonalny . NIe rozumiem skąd taki wysoki kurs . Wiadome Bawarczycy będą prowadzić grę w tym spotkaniu ale Mainz nie jest jakas druzyna ktora nie potrafi zagrozić . Tak wiec myslę ze przynajmniej 3 rzutu rożne bedzia miala druzyna gości .
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +6
tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 04:00
Spotkanie: Sacramento - Milwaukee Bucks
Typ: Milwaukee +7.5
Bukmacher - BAH
Analiza:
Witam. Na dzisiejszą noc przygotowałem mecz z NBA, a mianowicie zespół Sacramento zmierzy się z Milwaukee. Zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze, zdecydował o tym atut własnej hali. Oba zespoły mają podobną procentową liczbę zwycięstw, choć minimalnie lepszą statystykę ma drużyna gości. Choć nie jestem wybitnym specjalistą od NBA, to zauważyłem że drużyna gospodarczy od jakiegoś czasu ma problem z grą na wlasnym boisku. W ostatnich 10 meczach wygrali zaledwie 3 razy, w tym raz po dogrywce. Porażki zanotowali z zespołami wydającymi się spokojnie w ich zasięgu: Houston, Detroit, Oklahoma.
Jeśli chodzi o drużynę Milwaukee, ich forma wyjazdowa rewelacyjna nie jest - w ostatnich 5 spotkaniach 4 porażki. Lecz można zauwazyć, że przeważnie jak przegrywali, to niewielką różnicą punktów. W tym widzę szansę na wejście mojego typu: gdy spotykają się dwie ekipy o podobnym potencjale, można spodziewać się walki i wyrównanego wyniku. Lekkim faworytem jest Sacramento, lecz uważam, że kursy na drużynę gości są trochę przesadzone, mogą pokusić się o niespodziankę. Jeśli będzie to przegrana, myślę, że maksymalnie kilkoma punktami.
Pozdro
✅83

H 19

herranq9

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - Francja, Ligue 2
Spotkanie: Chateauroux - Dijon
Typ: Dijon i under 2.5
Kurs: 4.0
Analiza:
Przegladam, przegladam i oczom nie wierze, Mamy value, i to spore.
Przedostatnia druzyna francuskiej drugiej ligi podejmuje lidera.
Analize zacznijmy od gospodarzy, na ostatnie 5 meczy na swoim stadionie udalo im sie wygrac raz! Jedna bramka z Tours, zespolem zajmujacym lokate wyzej. Caly sezon ledwie 14 bramek strzelonych i 27 straconych GD -13. Ogolnie ich ostatnie 5 meczy ligowych to 4 porazki, i jeden remis - na swoim stadionie z Laval takze zadnym gigantem. W swoim ostatnim meczu na wlasnym stadionie przegrali z Niort, takze jesli przegrywaja z takimi sredniakami to na pewno nie uda im sie nic ugrac z faworytami do awansu do pierwszej ligi.
Jesli chodzi wlasnie o Dijon, 1 miejsce w tabeli zgromadzone 35 punktow ( rywale tylko 14 ) Ostatnie 5 meczy, 4 wygrane i jedna porazka ( podwinela im sie stopa z Angers ). w calym sezonie stracili narazie tylko 10 bramek, nie sadze aby mieli tutaj stracic kolejna. Natomiast jesli chodzi o strzelanie bramek to wlasnie Dijon nie sa tutaj jakimis gigantami, 21 bramek na 17 meczy, co sklania mnie do przeczucia, ze wygraja tutaj jedna bramka, maksymalnie dwoma. Gram under 2.5 bo kurs ze dijon wygra do 0 jest dla mnie za niski.
Podsumowywujac, widze value mam nadzieje, ze pomoglem wam tez go zobaczyc. Zycze powodzenia wszystkim Typerom. Pozdrawiam.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
???? NBA
04:30
Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
S. Curry over 3,5 udanych rzutów za 3
2.55 / betsson
Zdecydowanie perełka dzisiejszej nocy. Najciekawsze spotkanie pomiędzy dwoma świetnie grającymi w ofensywie drużynami. Zacznijmy może od gospodarzy. Ostatnio K. Thompson rzucił jeden punkt za dużo, dziś go nie ruszam. Zajmę się natomiast Stephenem Currym, który ostatnio zanotował słabe zawody przeciwko Grizzlies. Mnóstwo rzutów i słaba skuteczność. Wiadomo, że Curry gra 3-4 mecze pod rząd genialnie, by potem zagrać nieco słabiej, co jest całkiem normalne. Nie sądzę jednak, żeby dzisiaj miał nadejść jego słabszy dzień. Na jedynce w ekipie OKC oczywiście Russell Westbrook, który po powrocie po kontuzji jest zdecydowanie lepszy niż przed urazem. Wg mnie on jest teraz postacią nr 1 w ekipie Grzmotów, a nie Kevin Durant. Bardzo ciekawe jest to, jak dzisiaj rozgrywający udźwigną to spotkanie, zwłaszcza psychicznie. Obydwaj są młodzi, bardzo zdolni i spokojnie mieszczą się w TOP 5 najlepszych rozgrywających tej ligi, zapewne obok J. Walla, R. Rondo i D. Rose&#39;a. Gdybyśmy wyłączyli na to spotkanie i Curry&#39;ego i Westbrooka, to wątpię, że jakaś niesamowita liczba widzów byłaby zafascynowana tym spotkaniem. Tak na szczęście nie jest.
Drugim ciekawym pojedynkiem będzie starcie Thompson-Durant. Obydwaj świetnie grają na dystansie i robią to z dużą skutecznością. Trzecim smaczkiem będzie pewnie rywalizacja na linii Barnes-Jackson. Mimo, że Reggie jest bardziej zadaniowcem i gra dużo właściwie tylko wtedy, kiedy nie ma Westbrooka, to swoje na bank dorzuci.
Obydwie ekipy grają znacznie lepiej na połowie swoich rywali i nie jest to żadna nowość. Dziś spotkanie zapowiada się baaaaaardzo overowo i liczę, że dzisiaj strzelcy nie zawiodą, a zwłaszcza S. Curry, którego wyznaczam do typów dnia. Więcej typów w moim temacie.
GL! :cool:
✅155

Otrzymane punkty reputacji: +13
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
National Hockey Game !
1:00
Philadelphia Flyers - Florida Panthers
Claude Giroux to score @ 3,35 Betsson !
Dziś całkiem sporo meczy i trzeba przyznać że kilka ciekawych, ja jednak ze wszystkich wybrałem jedno i mam nadzieje, że tym razem upoluję na plus. Do Pensylwanii przylatuje ekipa z Florydy. Ekipa niezwykle chimeryczna, ale i niezwykle zagadkowa. Bo ich gra się poprawiła o 360 stopni patrząc na ubiegły sezon. Obie ekipy nie prezentują się regularnie ale jeśli tylko się spotykają to ich gra przypomina goliatów w klatce. Mimo, że h2h jest po stronie Flyers. Dlatego też zaufam też kapitanowi Lotników. Zawodnik o niesłychanym wachlarzu umiejętności, mający ogromny potencjał potrafiący odpalić w najmniej oczekiwanym momencie dla przeciwnika. Ma na razie osiem bramek więc trzeba go trochę obudzić, bo od 4 meczy jest cisza. Asyst jest sporo, ale trzeba też strzelać. Ekipa gości jest wystawiana na tacy i spodziewam się tym razem już lepszego meczu &#39;&#39;Klaudiusza&#39;&#39; Lotnicy słyną od agresywnej gry na bandach i na swoich śmieciach ich gra jest dla rywali ciężkim orzechem do zgryzienia. Kto jak kto, ale Claude wie kiedy podać i gdzie się ustawić aby umiejscowić konkretne podanie dla kolegi z teamu ale i też potrafi dobrze ulokować gumę w sieci. Strzałów oddaję mnóstwo co mecz, to lepsze jego wyniki. Liczę że dziś Panterom strzeli gola, bo jest jednym z najważniejszych zawodników Flyers. Luongo będzie miał przy nim dużo pracy dzisiaj, ale ja mam nadzieje że skapituluje.
Trafienie ze Strażnikami
o słupek dziś może nie liczę na jakaś perełkę w postaci gola, byle by po prostu strzelił.
⛔100

F 428

fudyn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Maroko Botola Pro
Spotkanie: RAJA CASABLANCA VS. CHABAB RIF HOCEIMA
Kurs: 1.91
Analiza:
W sumie to jakimś wielkim specem od Marokańskiej ligi nie jestem, ale lubię czasami coś stamtąd pograc.
Raja to zdecydwanie jeden z najlepszych klubów w swoim kraju, który od ładnych paru lat plasuje się w czołówce tabeli, oraz zdobywa mistrzowskie trofea.
Chabab natomiast jest drużyną dołu tabeli, której największym osiągnięciem jest chyba, gra w najwyższej klasie rozgrywkowej ????
Gospodarze w poprzednim sezonie stracili w głupi sposób pierwsze miejsce ( w ostatniej kolejce) , przegrywając mecz, z drużyną walczącą o utrzymanie. Chyba w nich to długo siedziało, ponieważ startu tegorocznych rozgrywek nie mogą zaliczyc do najlepszych. Dopiero po ostatnich dwóch wygranych zaczęli się wzbijac w górę tabeli i teraz zajmują 5 miejsce.
Goście, niespodziewanie ciągną za sobą passę 6 meczy bez porażki, co nie wątpliwie dla tej ekipy jest, nie lada wyczynem.
Poza tym H2H jest zdecydowanie po stronie &quot;zielonych diabłów&quot;, 5 zwycięstw, 3 remisy i ani jednej porażki.
Poziom obu zespołów, H2H, złapanie formy przez Raję( w tym wyjazdowa wygrana z wiceliderem, Marakeszem), oraz duża szansa na przerwanie dobrej passy graczy przyjezdnych.
Jestem przekonany, że 3 punkty zostaną w Casablance!
Powodzenia!!
✅91

volcu 2

volcu

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche
Kurs: 1,80
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Dzisiejszej nocy wybieram spotkanie pomiędzy Pingwinami a drużyną z Colorado. Pittsburgh tradycyjnie w tym sezonie plasuje się wysoko w czołówce. Oczywiście nie obyło się bez kilku niespodzianek, ale tak to bywa w NHL. Pittsburgh w ostatnich meczach grał w kratkę, być może było to spowodowane brakiem Sidneya Crosbiego, który był chory na świnkę. Jest prawdopodobne, że pojawi się on dziś na lodzie. Jednak dzięki świetnej dyspozycji Małkina, ofensywa nadal jest na tyle groźna, że trochę bramek w ostatnich meczach nastrzelali. W bramce Fleury, który przy asyście nieprzeciętnych obrońców wyciąga wiele strzałów. Colorado zaś miewa przebłyski w tym sezonie, ale jest to zdecydowanie za mało aby myśleć o play offach. Wydaje mi się więc, że tego meczu Pittsburgh na własnej arenie nie przegra, dlatego stawiam w ich stronę.
⛔100

fymlymymlym89 18

fymlymymlym89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Mainz - Bayern Monachium
Typ: Strzelec bramki: Thomas Muller (FC Bayern München)
Kurs: 1.87
Bukmacher: Bet at home
Analiza:
Witam.
Mainz podejmuje u Siebie w formie strzeleckiej Bayern, a dokładniej Mullera który strzela dość często. W tabeli króla strzelców Bundesligi Niemiec ma aż 7 bramek na równi z Robertem. Polak doznał małej kontuzji w ostatnim spotkaniu i prawdopodobnie Trener Monachium da odpocząć dla naszego rodaka, więc kto jak nie Thomas zagra w środku ofensywy, a wiem dobrze, że potrafi wykorzystać okazje. Porównując sytuacje w tabeli Mainz nie ma wiekszych szans 11 miejsce po 16 kolejkach z bilansem 18/21. Bayern powinien na spokojnie to wygrać więc zachęcam do obstawiania.
Pozdrawiam Thx for + ????
⛔100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Koszykówka Euroliga
19.12 18:45
Żalgiris Kowno - Sassari
typ: 1/1
1,45
Unibet
Analiza
Jutro konczymy rozgrywki grupowe w Eurolidze, w jedynym meczu o stawkę Zalgiris spotka sie z Sassari. Własciwie stawka jest tylko po stronie Litwinow, ktorzy w przypadku wygranej zapewnia sobie dalszy udzial w rozgrywkach. Zalgiris zapewne nie bedzie patrzył na wynik w Rosji, gdyż tam może zdarzyć się wszystko. Ma do ogrania slaba ekipe z Wloch i zapewne na tym sie skoncentruja. Tym bardziej ze Sassari ostatnio przezywa ogromny kryzys. Wlosi przegrali 6 spotkan z rzedu, w tym az 3 w lidze wloskiej i po dobrym początku zrobił się bilans 6-4. W Eurolidze walczą tylko o honor i drugie zwycięstwo w tym roku, a więc.... praktycznie o nic. W moim odczuciu mogą więc nieco odpuscic to spotkanie, tym bardziej, ze sytuacja w lidze nieco sie komplikuje po ostatnich porazkach. Co ciekawe to jedyne zwyciestwo Wlosi odniesli nad Zalgirisem, a wiec Litwini beda odczuwac podwojna motywacja i mysle, ze beda kontrolowac przebieg spotkania od poczatku do konca.
✅45

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 1.Bundesliga
Godzina: 22:00
Spotkanie: 1. FSV Mainz 05 - Bayern München
Typ: Bayern -2.5 (AH)
Kurs: 2.50
Analiza:
Będący w znakomitej formie i wygrywający kolejne mecze bez większego wysiłku Bayern Monachium zmierzy się dziś na Coface-Arena z FSV Mainz. Drużyna Kaspera Hjulmanda ostatnio nie spisuje się najlepiej, dość powiedzieć, że ostatni raz wygrali w lidze 18 października (z Augsburgiem 2-1). Od tamtej pory Mainz rozegrało 8 meczów w Bundeslidze z czego połowę przegrali i połowę zremisowali.
Dziś o jakiekolwiek punkty będzie jednak szalenie ciężko, ba wydaje się, że przy formie Bayernu jest to mało prawdopodobne by Mainz dziś mogło zapunktować. Ja poszedłem nawet nieco dalej i zagrałem wysoki handicap -2.5 gola w stronę gości.
Przede wszystkim Bayern w tym sezonie nie traci bramek - do tej pory raptem 3 gole w 16 spotkaniach, a w lidze defensywa Bayernu gra na zero z tyłu od 6 kolejnych spotkań!
Jeśli chodzi o sytuację kadrową to gospodarze dziś zagrają bez Bell (16/1), Bungerta (11/0), Baumgartlingera (10/0), Hofmanna (6/3) i Moritza (7/0). Bayern dziś natomiast zagra co prawda bez Lewandowskiego (15/7), a także Starke, Alaby (10/0), Badstubera (3/0), Benatii (8/1), Javi Martineza, Lahma (11/2), Rode (10/1), Thiago i Xabiego Alonso (15/1).
Sporo tych osłabień w Bayernie ale w większości są to długoterminowe urazy i tych graczy nie widzimy od pewnego czasu (zwłaszcza graczy obronny, a mimo to Bayern wciąż gra w lidze na zero z tyłu). Z drugiej strony dziś zabraknie w ataku Lewandowskiego ale wciąż Josep Guardiola może skorzystać z usług Robbena, M. Götze, Ribery&#39;ego czy T. Müllera, a na ławce są jeszcze Shaqiri czy Pizarro.
W dwóch poprzednich sezonach Bayern z wygrywanie z Mainz u siebie były to zwycięstwa 3-1 i 4-1, na wyjazdach natomiast 3-0 i 2-0. Warto dodać również, że Mainz w tym sezonie przytrafiały się już wysokie (3 bramkowe lub większe) porażki - to spotkania z Wolfsburgiem 0-3 oraz z Schalke 1-4. Bayern natomiast stać by wygrać 3 golami lub więcej, udowodnił to w ostatnim meczu na wyjeździe z Augsburgiem (4-0) czyli ekipą, która do meczu z Bayernem nie przegrała u siebie meczu, ba notowała serię bodaj 4 kolejnych zwycięstw. Jeszcze wcześniej również 4-0 z Frankfurtem czy w Lidze Mistrzów z AS Romą 7-1 i CSKA Moskwa 3-0. Wydaje się więc, że Bayern stać na wygraną 3 lub więcej bramkami i warto spróbować zagrać taki zakład.
⛔100

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia A league
Godzina: 9:40
Spotkanie: Newcastle Jets - Adelaide United
Typ: 2
Kurs: 1.73
Analiza:

Zaglądam dzisiaj do Australii, gdzie ekipa z Adelaidy będzie gościć na boisku Jetsów którym w tym sezonie idzie słabiutko. Jets nie wygrali jeszcze w tym sezonie meczu i nie ma żadnych podstaw by sądzić, że stanie się to dzisiaj. Poza jednym - każda seria kiedyś się kończy, jednak nie sądzę by ta miała skończyć się dzisiaj.
Ekipa z Adelaidy jest mocna i jeżeli nie podejdą dzisiaj do meczu tak jak wczoraj Atletico Madryt ;) to spokojnie to wygrają.
Adelaida na wyjeździe jak na razie niemal same zwycięstwa. Przegrali raz - 3:2 z Melbourne Victory - bardzo pechowo, bo po dwóch samobójczych bramkach.
Spacerek to nie będzie, ale przy odpowiedniej mobilizacji i poważnym podejściu do rywala trzy punkty wywiozą goście.
⛔100

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - FRANCJA - LIGUE 1
Godzina: 20:30
Spotkanie: Lens - Nice
Typ: under 2.5
Kurs: 1.63

Spotkanie otwierające 19 kolejkę Ligue 1 Lens - Nice, gdzie przedostatnia drużyna podejmuję 11-stą ekipę. Dla Lens jest to bardzo ważne spotkanie, ponieważ gdy przegrają, a w pojedynku Caen - Bastia, to Caen zdobędzie 3 oczka, to drużyna Lens będzie zamykać tabelę Ligue 1. Dlatego jestem pewny że dzisiejsze spotkanie będzie z małą ilością ofensywnych akcji , Lens nie będzie chciała stracić bramki, będą starać się grać przez jak najdłuższy czas bezbłędnie, bardzo uważnie i czekać na swoją sytuację, a goście będą grać tak jak przeciwnik będzie pozwalał, czyli spodziewam się tutaj w tym spotkaniu bardzo małej ilości bramek. Dla tego stawiam under 2.5 w tym spotkaniu po dobrym kursie, w moim przekonaniu umocnił mnie H2H tych drużyn w ostatnich spotkaniach
H2H:
Nice - Lens 0:0
Lens - Nice 1:0
Nice - Lens 0:0
Lens - Nice 2:0
Lens - Nice 1:1
Lens - Nice 0:0
Nice - Lens 1:0
Lens - Nice 0:0

Tak wyglądały ostatnie spotkania pomiędzy tymi drużynami. Mam nadzieję że to dzisiaj będzie podobnie wyglądało i seria się przedłuży. Powodzenia.
✅63

Otrzymane punkty reputacji: +16
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 1.Holandia
Spotkanie: Heerenveen-Den Haag
Typ: Obie strzelą
Kurs: 1.54
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na dzisiejszą „tapetę” wziąłem mecz pierwszej ligi holenderskiej pomiędzy Heerenveen a Den Haag.
9 Heerenveen 21 pkt
16 Den Haag 15 pkt
Ostatnie mecze tych ekip:
01/02/14 1.lH Heerenveen - Den Haag 3:0
04/12/13 1.lH Den Haag - Heerenveen 1:1
17/02/13 1.lH Den Haag - Heerenveen 2:1
15/09/12 1.lH Heerenveen - Den Haag 1:3
03/03/12 1.lH Den Haag - Heerenveen 0:0
Jak wiadomo liga holenderska obfituje w ilości strzelonych bramek, więc i tutaj myślę, że każda z drużyn strzeli przynajmniej po jednym golu.
Dwight Lodeweges trener Heerenveen powiedział na przedmeczowej konferencji, że maja nadzieję zakończyć rok zwycięstwem w tym meczu.
Dodatkowo w obu drużynach grają najlepsi strzelcy Uth, Mark 11 bramek, oraz Kramer, Michiel 11 bramek. Obaj będą na pewno chcieli powiększyć swoje konto o kolejne gole i tym samym zostać królem strzelców.
Tak, więc obstawiam w tym meczu ten typ. Więcej w dziale Kupony (TYPY od Tip4You).
Powodzenia.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom