>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.10.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na piątek - 19. Października
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Japonia J-League
Godzina 12:30
Spotkanie : Kashiwa : Nagoya
Typ : Kashiwa over 2.5 gola
Kurs : 3.35
Bukmacher : Unibet
Mecz o Zycie , tak można określić to spotkanie , obie drużyny są w trudnej sytuacji bo gospodarze zajmują 16 miejsce czyli baraże natomiast goście 14 miejsce z dwupunktową przewagą nad rywalem , Kashiwa jednak ma 2 mecze mniej rozegrane od rywala i gdyby dziś zdobyli komplet pkt była by to naprawdę komfortowa sytuacja dla nich i właśnie na nich dziś liczę a szczegółowo to na bramki w ich wykonaniu , w pierwszym meczu na Nagoyi wygrali 3:2 , co mnie skłoniło do aż 3 bramek gospodarzy ? a no ten mecz w Nagoyi ale i ostatni mecz gdzie Kashiwa grała w Hiroshimie i o dziwo pokonali jednego z głównych kandydatów do tytułu aż 3:0 , z H2H także dowiemy się że 3 ostatnie mecze pomiędzy nimi to 3 zwycięstwa Kashiwy i w każdym strzelili 3 bramki dlatego ryzyk fizyk stawiam na over 2,5 gola gospodarzy , ogólnie to mam przeczucie że tu może być spory over bo remis to praktycznie nikomu nic nie daje a jak już padnie jakaś bramka to worek może się otworzyć !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
uzytkownik-119255 474

uzytkownik-119255

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Francja / Ligue 2
Godzina 20:00
Spotkanie : AS Nancy-Lorraine vs Grenoble
Typ : Grenoble
Kurs : 2.75
Bukmacher : Unibet

Na początku chciałbym poprosić osoby które do mnie pisały w sprawie o więcej typów o zaprzestanie, gdyż nie wysyłam prywatnie wiadomości. Jeżeli będzie coś dobrego do gry to na pewno znajdziecie moje propozycje w tym dziale.
Cieszę się że co poniektórzy zagrali w środę mój typ szczególnie za kurs 56.00 ????
Analiza:

Dzisiaj skupiam się na drugiej lidze francuskiej która uchodzi za jedną z cięższych do przewidywania aczkolwiek nie przejdę obojętnie obok takiej okazji. Zacznijmy od tragicznie spisujących się gospodarzy gdyż oni są podstawą tego typu - AS Nancy-Lorraine notuje jeden z najgorszych startów w historii klubu. Statystki? Proszę bardzo: 4punkty, po 10 meczach zajmują ostatnią (20)pozycje w tabeli, stracili do tej pory aż 15 bramek i teraz UWAGA STRZELILI TYLKO 2 BRAMKI NA 10 MECZY - ofensywa nie istnieje. Mało tego na ostatnie 13 spotkań wygrali tylko jedno. Z drugiej strony mamy zaskakująco dobrze spisujący się klub Grenoble który jeszcze rok temu grał w 3 lidze a w tym roku nie spoczywa na laurach i ambitnie celują w pierwszą piątkę tabeli. Na 10 meczy zgromadzili 17 punktów, 5 razy wygrali, 2 remisy, 3 przegrane bilans bramkowy: 12:10. Wszystko to bardzo ładnie wygląda a na dodatek mecze które przegrali to drużyny z TOP5 więc jak na beniaminka to nic nadzwyczajnego. Ostatnia forma gości upewnia mnie w przekonaniu że nie zostawią suchej nitki na gospodarzach. Ambicja wygra ze strachem a Grenoble zdobędzie łatwe 3 punkty.
Ostatnie ich mecze:
05.10.2018 FRA D2 Grenoble 1-0 Clermont Foot

28.09.2018 FRA D2 Red Star FC93 2-3 Grenoble

21.09.2018 FRA D2 Grenoble 1-2 Stade Brestois

14.09.2018 FRA D2 Grenoble 4-2 Valenciennes FC

Gospodarze:
05.10.2018 FRA D2 FC Lorient 4-1 AS Nancy-Lorraine

28.09.2018 FRA D2 AS Nancy-Lorraine 0-0 FC Sochaux

21.09.2018 FRA D2 Gazélec Ajaccio 0-1 AS Nancy-Lorraine

14.09.2018 FRA D2 AS Nancy-Lorraine 0-1 Le Havre AC

31.08.2018 FRA D2 LB Châteauroux 1-0 AS Nancy-Lorraine

28.08.2018 FRA LC AS Nancy-Lorraine 1-1/p.3-5 US Orléans

Poza konkursem warto zwrócić uwagę na takie drużyny jak: JS Kabylie, ASO Chlef, Arsenal de Sarandi, Almirante Brown które zarówno jak Grenoble powinni łatwo sobie poradzić. Pozdrawiam Administracje i przepraszam za OFFTOP ????
✅175

Otrzymane punkty reputacji: +72
wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 04:30
Spotkanie: Portland - Los Angeles Lakers
Typ: Brandon Ingram OVER 15,5pkt
Kurs: 1.85
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Ha Ha Ha... Kolejna śmieszna według mnie linia (Odnośnie J.J Redicka sprzed 2wieczorów.) Obie drużyny uwielbiają grać szybko. Ja faworyta spotkania upatruję w Portland, ponieważ Lakersi w przebudowie mogą nawet nie wejść do pierwszej ósemki - TAK KRÓL JAMES POZA PLAY-OFF. To brzmi troszkę jak coś niemożliwego, ale jeżeli on ich nie wprowadzi to ja nie widzę nadziei dla LAL. Portland wygląda solidnie na papierze, a Lakersi troszkę według mnie niepoukładani. Szukali dużo wariantów gry w Preseason, ale dziś zaczynają wojnę o ósemkę. Dziś James powinien rzucić te 29 pkt, ale jednak wolę wybrać mniejszą linię dla pewności. Mój wybór padł na Ingrama. 16 pkt Ingrama? Czemu nie. Według mnie będzie drugą opcją do rzucania, zaraz po Królu. Teraz troszke statystyk Ingrama z zeszłego roku: Średnia minut 33,5 - średnia punktów 16,1. W zeszłym sezonie nie mieli lidera i sam Ingram rzucał te punkty, ale miał obok siebie około 7 graczy z podobną średnia lub ciut niższą. Z nich pozostał Kuzma i Pope. Doszedł jeden kapitalny gracz i tyle... Rondo? Jakoś nie widzę jego punktów, nigdy mi nie imponował &quot;punktowo&quot;, a raczej potrafi dobrze szukać takich graczy jak Ingram. McGee sorry to jednak był rezerwowy i na nim ataku nie ułożą. Kuzma? Możliwe, że będzie dokładał po te 15 pkt bo grać potrafi. Nie będzie Balla, a więc tego który ma być następcą Jamesa - aczkolwiek on i rzucanie ... oby się poprawił (you know what i mean). Ingram w Preseasone pokazał klasę i przedstawię punktowo każdego z rywali oraz liczbę minut, punktów. Polecam typ, bo ostatnie 2 weszły ;) Oby tak dalej!
Denver - 26,48- 16 ????
Denver - 18,30 - 4 ????
Sacramento - 18,03 - 31 ! ????
Clippersi - 22,46 - 23 ;)
GSW - 25,49 - 26 ????
Na 5 meczów w których zagrał tylko raz nie przekroczył granicy i raz trafił dokładnie w 16 pkt. Nie rozumiem tej linii, ponieważ tutaj powinno paść naprawdę dużo punktów, a Portland jednak będą trzymać Jamesa. Linia za niska według mnie o jakieś 2-3 pkt, dlatego uważam, że warto zagrać w Ingrama ???? Powodzonka raz jeszcze ????
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +44
cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Luksemburg
Godzina: 18:30
Spotkanie: Belinda Bencic - Dayana Jastremska
Typ: Dayana Jastremska
Kurs: 1.90
Bukmacher: forBET
Analiza:
Jestem ostatnio pod wielkim wrażeniem tej młodziutkiej Ukrainki zresztą pewnie jak i większość z nas. Idzie jak burza i chyba nie ma zamiaru się zatrzymywać. Większość dzisiaj już stawiała na out Ukrainki z turnieju z Luksemburgu, jednak ona pokazała, że przyjechała tutaj po wygraną. Imponująca seria zwycięstw z rywalkami z najwyższej półki. Pokonała już w ostatnim czasie Gasparyan, Muguruzę, Lapchenko jak i Wang, a więc topowe zawodniczki, które są w całkiem niezłej formie. Jutro również stawiam na win Jastremskiej, a nawet i można się pokusić o postawienie na jej wygraną w całym turnieju. Powodzenia i oby z fartem :bomb:
⛔100

mendeeljev93 762

mendeeljev93

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA
Godzina: 14;00
Spotkanie: Jabeur - Sevestova

Typ: Jabeur + 3.5
Kurs: 1.91
Analiza:
Jabeur ma magiczny tydzień w Moskwie. 6 meczy rozegranych i to nie z byle kim, bo są tam nazwiska klasyfikowane wyżej niż ona i część z tych zawodniczek na papierze też wygląda lepiej. Rywalka rozegrała do tej pory 3 mecze i wszystkie zakończyły się dla niej wynikami 2:1. Oglądałem Sevestova i jakoś do mnie nie przemawia jej gra. Rosyjsko - Tunezyjski finał obejrzałbym bardzo chętnie. Jabeur jak będzie dobrze grała forhendem, to powinna karać tym zagraniem swoją rywalkę.
✅91

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Baseball - MLB
Godzina: 2:09
Spotkanie: Houston Astros - Boston Red Sox
Typ: match parlay: Boston Red Sox wygra i w spotkaniu będzie ponad 7,5 runów
Kurs: 4,70
Analiza:
Taki typ wszedł trzy razy pod rząd jeśli chodzi o tą parę, więc po prostu trzeba znowu spróbować zwłaszcza, że linia jest niższa, bo teraz 7,5. Jest tak za sprawą tego, że starterem Houston Astros będzie Justin Verlander, czyli najlepszy starter Houston i jeden z najlepszych w lidze. Mimo to Boston jest w takim gazie, że chyba nawet on ich nie powstrzyma. W ostatnim meczu Red Sox zdobyli 8 runów, w przedostatnim też 8, a wcześniej 7. Ich ofensywa jest obecnie w świetnej formie. Do tego Astros mogą być zrezygnowani po kolejnej porażce. Do tego ta kontrowersyjna sytuacja z pierwszego inningu ostatniego meczu, kiedy nie został im zaliczony homerun z powodu interwencji kibica. Nastroje graczy Astros z pewnością nie są dobre, ich szanse na awans są już minimalne. Boston może zagrać bez żadnej presji, gdyż mają w zapasie dwa mecze u siebie. Moim zdaniem znowu ich ofensywa pokaże moc. Houston też swoje dorzuci, bo starter Bostonu David Price ostatnio grał słabo. Znowu widzę tu zwycięstwo Bostonu i sporo runów w meczu.
⛔100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Jagiellonia - Pogon Sz.
Typ: Wygrana Jagielonii / obie strzelą
Kurs: 4.05
Bukmacher:
Fortuna
Analiza: Jagiellonia po dwóch przeciętnych meczach ze Śląskiem Wrocław i Koroną Kielce podejmie u siebie wracającą do żywych Pogoń, która w ostatnich dwóch meczach zaliczyła efektowne zwycięstwa z Wisła Płock i Zagłębiem.
W tym spotkaniu faworytem wydaje się Jaga, która poza atutem własnego boiska jest zespołem aspirującym do tytułu mistrzowskiego i z reguły po 1-2 słabszych meczach przychodzi przełamanie.
Jeśli myślimy o zwycięstwie Jagi, to musimy się też liczyć z ewentualnym golem Pogoni, która ostatnio gra naprawdę ciekawą piłkę i sam fakt, że bukmacher za ich gola daje tylko 1.33 pokazuje, że jest on bardzo prawdopodobny. Przewiduje otwarte spotkanie z kategorii &quot;akcja za akcje&quot; z którego zwycięsko wyjdzie ekipa gospodarzy. Przewidywany wynik 2-1 dla Jagielloni
✅305

Otrzymane punkty reputacji: +31
kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna - Hiszpania / La Liga
Godzina : 21:00
Spotkanie : Celta V. - Alaves
Typ: Aspas - gol
Kurs: 2.40
Bukmacher : Fortuna
Analiza :
Pisze z tel. wiec krotko I zwiezle. Za faworyta do wygranej w tym meczu uwazam gospodarzy a jesli tak to sila rzeczy stawiam na trafienie ich najlepszego strzelca.
Aspas trafia w lidze w miare regularnie choc kto ogladal pojedynek Hiszpanii z Anglia w Lidze Narodow mogl byc z lekka rozczarowany postawa napastnika gospodarzy. Poziom trudnosci jednak duzo wiekszy niz dzisiaj i sadze ze ligowe spotkanie bedzie idealnym ku temu by wrocic na odpowiednie tory.
Uwazam ze tym razem snajper Celty nie zawiedzie i na wlasnych smieciach trafi przynajmniej jeden raz.
⛔100

areekk10 1,6K

areekk10

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie , NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: Toronto Maple Leafs - Pittsburgh Penguins
Typ: Sidney Crosby strzeli gola
Kurs: 2,50
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Kilka ciekawych pojedynków tej nocy w NHL , aż nie wiadomo do końca w co wchodzic, bo wydaje mi sie że może być kilka niespodzianek. Lider z Toronto u siebie podejmie Pingwiny z Pittsburgha . Gospodarze jak na razie spisują się dobrze, 6 zwycięstw i 1 porażka, świetnie spisuje się młody napastnik Matthews, który strzelił już 10 bramek i zaliczył 6 asyst. Goście nie najlepiej sobie radzą na początku tego sezonu, sporo straconych bramek i gra pozostawia wiele do życzenia. Obie ekipy są bardzo overove, pada tam dużo bramek , patrząc na pojedynki z zeszłego sezonu także. Defensywy obu drużyn tracą kilka bramek w meczu i liczę że dzisiaj będzie podobnie. Moim typem w tym meczu to bramka Crosby, w 5 meczach jak dotychczas zaliczył 4 asysty i nie zdobył jeszcze bramki, doświadczony kapitan zespołu musi w takich spotkaniach pokazać swoją siłę i jeśli pingwiny chcą tu coś ugrać to właśnie on powinien strzelić bramkę. W poprzednim sezonie 38 bramek i 72 asysty. W tym sezonie bramki jeszcze nie ma, więc z takim rywalem jak Toronto motywacja będzie duża, a w przeszłości strzelał już bramki Toronto a było to np. w poprzednim sezonie.
Grasz ? Daj ????
⛔100

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 02:00
Spotkanie: Philadelphia 76 vs Chicago Bulls

Typ: Philadelphia -12,5 oraz over 219,5
Kurs: 3,9
Analiza:

Dobra wczoraj trochę pechowo over w Toronto, zabrakło tam 1 pkt... Dzisiaj atakuje jedno spotkanie Philla vs Chicago. Widzę w tym meczu coś fajnego na sporym ryzyku, po fajnym kursie. Philla podrażniona porażką na inaugurację z Bostonem. Wracają na własny parkiet i tutaj zainaugurują rozgrywki. Chicago to będzie ekipa do bicia, wypadł Markannen na jakiś czas, dodatkowo teraz nie zagra Dunn podstawowy rozgrywający, za którego wchodzi Payne...dramat zawodnik. Według mnie mocno spowolni ich grę i wprowadzi chaos. W Chicago nie ma komu bronić, więc te mecze mogą być mocno do przodu. Dołączył Parker, który o obronie nie ma pojęcia i wolno się wraca na pozycje. Dla Chicago to też będzie podróż w nieznane, pierwszy mecz ze zmienionym składem. Coś tam powinni dorzucić, bo ich trener usilnie stawia na rzuty 3 punktowe, bo taka moda. Z ławki jest kilku wartościowych zmienników, którzy mogą pociągnąć trochę ofensywę. Defensywa będzie kulała, ale to tak cały sezon. Phila ich tu powinna zjeść, będą rządni rewanżu po nieudanej początku. Dalej jest tam komu grać, a Simmons będzie miał autostradę do wchodzenia w pomalowane i rozdawanie piłek na boki albo kończenia samemu. Embiida też nie będzie komu zatrzymać. Generalnie to zakładam raczej pogrom niż wyrównaną grę i próbuję mocno ryzykowny typ. Powodzenia!
✅290

Otrzymane punkty reputacji: +79
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Irlandia Północna, PremierShip
Godzina: 21:00
Spotkanie: Newry City - Institute
Typ: poniżej 3
Kurs:
1,49
Bukmacher LVBet
Analiza:

12 kolejka w rozgrywkach Irlandzkiej NIFL. Obie ekipy na razie w dolnej części tabeli. Gospodarze po 11 kolejkach z 8 punktami i bilansem 8:21 zajmują 10 miejsce w 12 zespołowej lidze. Goście na 8 pozycji z 11 punktami i bilansem 10:20. Patrząc na H2H w ostatnich meczach więcej niż 3 bramki wpadły w lutym 2018 – trzy mecze temu, ale Newry City przez blisko 60 minut grali z przewaga 1 zawodnika i wygrali 3:1 po bramce w 92 minucie. Pozostałych 10 meczy zakończyło się wynikami poniżej 2,5 gola. Obie ekipy zakończyły 3 spośród 11 rozegranych meczy overem 3,5, ale wszystkie 3 spotkania Newry to były ich porażki 3:1, 4:1, 4:0, w przypadku Institute, dwie porażki 1:4 i remis 2:2. Jak widać w tych wynikach tracą, ale strzelać nie ma komu, więc na piątek wybieram under 3, na wszelki wypadek przy trzech strzelonych bramkach będzie zwrot, chociaż liczę, że wpadną maksimum 2 gole.
✅49

szympo 9,7K

szympo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Moskwa
Godzina: 14:05

Spotkanie: fortuna
Analiza:
Zgadzam się z kolegą z góry, ale idę krok dalej i typuje zwycięstwo underdoga.
W Moskwie musiała przechodzić przez kwalifikacje, także wygrała już 6 meczy tutaj.
Ostatnie 2 mecze pokonała dwie porządne tenisistki, dobry mecz ze słabą bo słaba, ale
zawsze Stephens i dzisiejszy świetny z Kontaveit wskazuje na jej życiową formę i wielką szansę
na osiągnięcie finału w Rosji. Świetny pierwszy serwis i bardzo agresywny forehand, sprawia że
dyktuje warunki w wymianach, czego nie można powiedzieć o Sevastovej, która raczej woli się bronić.
3 mecze rozegrane w Moskwie z przeciętnymi zawodniczkami i wszystkie kończyły się w 3 setach.
Trochę liczę na jej zmęczenie sezonem i ostatnimi bardzo intensywnymi tygodniami, motywacja
może być tu kluczowa bo dla niej to kolejny turniej a dla Jabeur turniej życia ;)
✅128

Otrzymane punkty reputacji: +7
kreciko10 772

kreciko10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kolumbia, Liga Aguila
Godzina: 03:00
Spotkanie: Aguilas - Atl. Nacional
Typ: 1
Kurs: 2.96
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Drużyny te zajmują bliskie sobie miejsca 7 i 9 pozycja w ligowej tabeli. W bezpośrednich pojedynkach Atletico Nacional jest zdecydowanie lepsze bo na 39 meczów wygrali 24 a gospodarze zaledwie 8, ostatni raz w 2013 roku. Teraz będzie dobra okazja żeby się przełamać i w końcu pokonać drużyne Atletico. Czemu dobra? W drużynie gości mamy nie najlepsze morale, dwóch zawodników zostało dyscyplinarnie zawieszonych https://www.atlnacional.com.co/noticias/medidas-disciplinarias-para-dayro-moreno-y-jeison-lucumi/. Kiedy występują jakieś zgrzyty pomiędzy piłkarzami, zawsze źle się to odbija na drużynie. Jeszcze gdyby byli to mało istotni zawodnicy, natomiast są to podstawowi gracze m.in najlepszy strzelec drużyny. Oprócz tych problemów w obozie drużyny gości to drużyna Aguilas ostatnio całkiem sobie niezle radzi u siebie na 5 spotkań 4 zwycięstwa i porażka. Dziś mam nadzieje, że dopiszą 3pkt przełamią niemoc od 2013 roku a ja przełamie się i po 2 nieudanych typach, ten już siądzie ????

Jeszcze tylko info o nieobecnościach:

Aguilas- D. Muñoz (d 24/1)
Atlético Nacional- D. Moreno (f 31/19/naj. Strzelec), A. Henríquez (D 30/3), G. Castellani (M 34/1), S. Lucumí (M 34/3)
⛔100

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - MŚ kobiet
Godzina: 6:40
Spotkanie: Serbia - Holandia
Typ: powyżej 3.5 seta
Kurs: 1.60
Bukmacher: totolotek
Analiza:
Chciałem być konsekwentny i postawić po raz trzeci z rzędu na Jastremską w Luksemburgu. Jednak &quot;cosmograf&quot; mnie już uprzedził, a stawianie wyższego kursu (na 2:0) uważam za zbyt ryzykowne. Dlatego zmieniam dyscyplinę na siatkówkę i MŚ kobiet w Japonii. Mecz półfinałowy w którym bukmacherzy poprzez kursy wskazują na zwycięstwo Serbii (1.25-1.30), pomimo tego, że dwa ostatnie spotkania zakończyły się zwycięstwem Holenderek: 7.06.2018 w LN 3:0 i 11.10.2018 w 2 rundzie MŚ 3:2. Jednak uczciwie trzeba przyznać, że w obu przypadkach Serbki miały już zapewniony awans do następnej rundy.
Z moich obserwacji wynika, że mecze półfinałowe często bywają bardziej zacięte od samych finałów. Dlatego obstawiam, że ten półfinał rozstrzygnie się w co najmniej 4 setach. Powodzenia!
✅60

Otrzymane punkty reputacji: +31
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie , NHL
Godzina: 03:00
Spotkanie: Edmonton Oilers - Boston Bruins
Typ: David Pastrnak/Connor McDavid - Obaj zdobędą gola - Tak
Kurs: 6.65
Bukmacher: 1xbet
Analiza: Moim zdaniem najlepsze widowisko dzisiejszej nocy, przejdźmy od razu do rzeczy. Kolejne spotkanie obu ekip w tym sezonie. Edmonton rozgrywa pierwsze spotkanie w aktualnym sezonie jako gospodarz, na wyjazdach z początkiem sezonu nie radzili sobie najlepiej, przegrana z Devils 5:2 i Bruins 4:1, po tych porażkach drużyna się ocknęła i wygrali kolejno 2 spotkania skromnie 1:2 z NY Rangers a później po dogrywce 4:5 z Jets. Bruins w roli gości radzi sobie fatalnie 7:0 z Washington, wygrana z Sabres 0:4 ( nie jest to wymagający przeciwnik ) i wczorajsza przegrana z Flames 5:2. Natomiast w roli gospodarza 3/3 wygrane w podstawowym czasie w tym jeden mecz z Edmonton 4:1. Dzisiaj przewiduję jeszcze więcej bramek i emocji. Co do samych zawodników. David Pastrnak czeski zawodnik, który w 6 meczach zdobył 7 bramek, już raz ten Pan dał zarobić ???? pamiętacie? Co do Connora 2 FENOMENALNE sezony wstecz w sezonie 16/17 w ciągu 95 meczy zdobył 110 punktów zaś w następnym sezonie zdobył 111 punktów ale w 87 meczach co uczyniło go osobą, która zdobyła najwięcej punktów. Co prawda zaledwie 1/3 tych punktów to bramki zdobyte przez tego Pana ale wynik i tak jest imponujący. Jeżeli McDavid będzie chciał powalczyć o ponowną nagrodę musi się zacząć pokazywać z jak najlepszej strony.
⛔100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 0
2:00
Spotkanie: Wizards - Miami
Typ: Wizards -5.5
Kurs:
1.80
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Wizards pozbyli się Gortata, który wg mnie prezentował się jakby nie chciało mu się grac i generalnie szału nie było w jego grze, a w jego miejsce pozyskano Howarda, który nie licząc dyskomfortu z plecami prezentuje sie o wiele lepiej fizycznie i szaleje na tablicach. Miami nie dość, że przeorane kontuzjami to dodatkowo grają b2b, a gra na hali Czarodziejów nie należy do łatwej, co potwierdzali czy to w sezonie regularnym czy w play-offach. Myślę, że nie ma już też problemów na linii Wall-Reszta świata i najważniejsze nie jest on już kontuzjowany, wiec liczę na solidny start sezonu.
⛔100

pinio1111 183,8K

pinio1111

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - MŚ kobiet
Godzina: 12:20
Spotkanie: Japonia - USA
Typ: Japonia
Kurs: 3,84
Bukmacher: Milenium
Analiza:

Ostatni mecz gospodyń na tym turnieju. Miejsce w najlepszej szóstce jest dla nich wielkim sukcesem, choć niewiele zabrakło aby grały w półfinale bo przegrały z Włoszkami 13:15 w tibreaku. Zaimponowały mi w całym turnieju bo jedynie w meczu z Serbią przegrały wyraźnie 0:3, choć miały swoją szansę w trzecim secie prowadząc w końcówce 23:20, ale roztrwoniły tą przewagę i przegrały mecz do zera. Amerykanki zaś jak zawsze były zaliczane do murowanych kandydatek do medalu, ale rzeczywistość okazała się dla nich dość brutalna. Najważniejszy mecz przegrały z Holandią, mimo tego że prowadziły już 2:0 w setach. Ten turniej jest dla nich bez wątpienia wielką porażką i myślę, że nie będą dziś odpowiednio zmotywowane by wygrać ten mecz. Przeciwnie gospodynie, które walczą tu o każdą piłkę i jestem pewien, że będą chciały dać dzisiaj trochę radości swoim kibicom!!!
⛔100

A 15,7K

aneta96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Piast Gliwice-Lechia Gdańsk
Typ: 1 drużyna więcej niż 5,5 rzutów rożnych
Kurs: 2,30
Bukmacher : fortuna
Analiza : Piast w meczach u siebie w tym sezonie zdobywał 10,9,6,5,9 rzutów rożnych, czyli tylko raz nie pokrył proponowanego przezemnie overu i to minimalnie. W zeszłym sezonie gdy te drużyny grały w Gliwicach wówczas Piast zdobył 11 rzutów rożnych. Liczę dzisiaj także na dominacje Piasta jeśli chodzi o rzuty rożne. Kurs bardzo przyzwoity ????
Powodzenia
⛔100

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Dyscyplina: siatkówka, PlusLiga
Godzina: 18:00
Spotkanie: ZAKSA Kędzierzyn - Chemik Bydgoszcz
Typ: ZAKSA handicap setowy (-2,5)
Kurs: 1.71
Bukmacher: LVBet
Analiza:
Walczący o utrzymanie w zeszłym sezonie Chemik Bydgoszcz przyjeżdża do Kędzierzyna, aktualnego wicemistrza Polski. O dziwo goście dzisziejszego spotkania niespodziewane dobrze zaczęli sezon, gdyż przypomnę, że w pierwszej kolejce pokonali na własnej hali Skrę Bełchatów 3:2 oraz w drugiej kolejce wygrali na wyjedzie w Lubinie 3:1. Uważam, że dzisiaj zakończy się ich zwycięska passa.
Bowiem w pierwszym meczu u siebie ZAKSA jest murowanym faworytem. Na hali sportowej Azoty ma pojawić się komplet widzów. Gospodarze mają zamiar odzyskać tytuł. Już od początku muszą zbierac punkty, nie moze być miejsca na żadne potknięcia, nie z takim rywalem. A w poprzedniej kolejce ZAKSA nie dała szans Stoczni Szczecin, nie grając w roli faworyta wygrali gładko 3:0. Znakomity mecz rozegrali nowi młodzi, aczkolwiek doświadczeni zawodnicy - Aleksander Śliwka oraz Łukasz Kaczmarek. Skład ZAKSY jest bardzo silny i nie liczybym tutaj na żadną niespodziankę.
Zapraszam do działu siatkowki po więcej informacji o 3. kolejce PlusLigi: https://forum.bukmacherskie.com/threads/3-kolejka-plusligi-19-10-22-10-2018.153960/
✅71

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom