>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.05.2016 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 19. Maja

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaUSA,MLS
Godzinna: 01:00
Spotkanie: Toronto – New York City
Typ: over 3.5
Kurs: 2.61
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Ostatnio mnóstwo pecha mam z bramkami, sytuacji było mnóstwo ale nic więcej niż dwie bramki nie chciało wpadać, dziś wydaje mi się dobry dzień na przełamanie w Amerykańskiej MLS. Do boju stają moje dwie ulubione ekipy Toronto będzie podejmować przed własną publicznością New York City.
Gospodarze zaskakują najbardziej katastrofalna defensywa w ostatnich latach na ten moment na najlepszą defensywę, dla mnie ogromne zaskoczenie, tym bardziej że zamysł tej ekipy nadal pozostał ten sam czyli stawienie na otwartą grę i wymianę ciosów. Pisałem jednak trochę wcześniej że sezon rozpoczęli od serii ośmiu wyjazdów a na pewno delegacja to była mniejsza intensywność w ofensywie jak strzelili to potrafili się cofać czego nie robią w domu. Moje prognozy się chyba sprawdzają że jak wrócą do siebie i im bardziej ku końcowi tym wrócą te koszmarne błędy w destrukcji no i starcie z Vancouver przegrane 3:4 dobrze wróży – była to właśnie typowy mecz Toronto które przez 90 minut grało by strzelać zapominając o defensywie. Rywale oddali cztery strzały celne i wszystko wpadło.
Goście to nie żadna nowość tutaj. To jedna najbardziej overowych ekip w poprzednim sezonie ze świetnym atakiem i beznadzieją defensywą. Zmienili trenera ale nie zmienili stylu nadal będą słabi w obronie i świetni w ataku ale z takimi nazwiskami jak Villa, Pirlo oraz Lampard to nic dziwnego. Wyjazdy to duży problem w defensywie w pięciu dotychczasowych spotkaniach stracili 9 bramek ilości 11 tafionych czyli tak jak wspomniałem trzymają poziom overowy. To że są w formie strzeleckiej to mnie nie dziwi a tym bardziej nie martwi, ale ostatnio szczególnie z Portland mieli za dużo szczęścia w defensywie mnóstwo sytuacji rywala który miał słabszy dzień a na takiego u siebie Toronto nie powinno mieć.
Liczę na typowy mecz Toronto a wówczas bramek nie powinno zabraknąć bo goście pójdą na wymianę ciosów. No i też jeszcze jedna ważna kwestia kto wygra obejmie prowadzenie w Konferencji, raz już się spotkali i był to mecz taki na jaki liczę dzisiaj czyli z bramkami 2:2.
⛔100

S 1,1K

szatar

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Bundesliga – Baraż o utrzymanie
Godzina: 20:30
Spotkanie: Eintracht Frankfurt – 1. FC Nurnberg
Typ: 1
Kurs: 1.85
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Po przejrzeniu oferty na dzisiaj, od razu zwróciłem uwagę na spotkanie barażowe między szesnastą drużyną Bundesligi tego sezonu oraz trzecim zespołem 2. Bundesligi. Walka o pozostanie w Bundeslidze lub awans do niej rozpocznie się o godzinie 20:30, a po pierwszym meczu zostanie rozegrany rewanż, ale już na stadionie dzisiejszych gości. Według bukmacherów zdecydowanym faworytem tej rywalizacji jest Eintracht. Wynika to przede wszystkim z faktu, że w obecnym sezonie popularne Orły okazały się być ligowym średniakiem jeśli chodzi o mecze domowe. Ich bilans to 6 zwycięstw, 6 remisów i zaledwie 5 porażek. Na wyjeździe natomiast szło Im o wiele gorzej, gdyż zdobyli najmniej punktów spośród wszystkich innych drużyn w lidze (3 zwycięstwa, 3 remisy i aż 11 porażek). Sama ta statystyka świadczy o tym, że w pierwszym meczu barażowym na Commerzbank Arena we Frankfurcie muszą zrobić i zrobią wszystko co są w stanie by odnieść zwycięstwo. Ponadto podejrzewam, że jeden gol strzelony i zagranie na zero z tyłu Im nie wystarczy. Powinni strzelić więcej goli by w meczu rewanżowym mieć komfort psychiczny i nawet przy ewentualnej porażce jedną bramką pozostać w najwyższej klasie rozgrywkowej przynajmniej na kolejny sezon. Jest to możliwe tym bardziej, że Eintracht Frankfurt odzyskał formę z początku sezonu kiedy to wygrywał mecz za meczem. Ostanie 5 spotkań to aż 3 zwycięstwa oraz 1 remis, więc kibice mają prawo być optymistycznie nastawieni do dzisiejszego spotkania barażowego. Dodatkowo entuzjazm potęguje niedawne zwycięstwo z Borussią Dortmund, która mimo przygniatającego posiadania piłki (80%) oddała tylko 2 celne strzały na bramkę strzeżoną przez Fina – Lukas Hradecky. To dowód na to, że defensywa zespołu Orłów poprawiła swoją grę i drużyna traci mało goli. Poza tym bezpośrednie pojedynki Eintrachtu z 1. FC Nurnberg również wskazują, że faworytem są Ci pierwsi. W ostatnich 9 oficjalnych spotkaniach na Commerzbank Arena, Orły przegrały tylko raz w 2008 roku. 3 mecze wygrali, a 5 zakończyło się remisem. Ostatni pojedynek natomiast odbył się w 2013 roku. Mając świadomość, że Eintracht Frankfurt jest obecnie zespołem dobrze poukładanym, z wieloma atutami, warto kilka zdań napisać o 1. FC Nurnberg. Jak wspomniałem wcześniej jest to zespół, który zajął miejsce numer 3 w niedawno zakończonym sezonie 2 Bundesligi. W 34 meczach zaliczyli tylko 7 porażek, ale aż 6 w spotkaniach wyjazdowych. Podobnie jak Eintracht jest to drużyna własnego boiska, gdzie przegrali tylko raz w obecnym sezonie. Ich aktualna dyspozycja to 2 porażki i 3 zwycięstwa w meczach wyjazdowych. Kluczem do zwycięstwa Eintrachtu będzie szybko strzelona bramka i wygranie pierwszej połowy, ponieważ w tym sezonie 1. FC Nurnberg ANI RAZU nie wygrał meczu podczas gdy po pierwszej połowie przegrywał. Stawka tego spotkania jest tak duża, że zawodnicy Niko Kovaca (trener Eintrachtu) muszą wspiąć się na wyżyny własnych umiejętności by wypracować sobie zaliczkę przed rewanżem. Niestety, ale kursy drastycznie pikują w dół (jeszcze wczoraj płacono 1.95 za zwycięstwo gospodarzy), więc proponuję by nie zastanawiać się zbyt długo nad tym typem i nie kombinować, gdyż zwycięstwo Eintrachtu wydaje się być bardzo prawdopodobne. Życzę powodzenia i wysokich wygranych!
100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Szwecja / Allsvenskan
Godzina : 19:00
Spotkanie : Gefle : Orebro
Typ : Orebro wygra obydwie połowy
Kurs : 6.00
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Co tu dużo pisać , gospodarzy grają fatalnie , w 9 meczach tego sezonu ich bilans 1-2-6 no i bramki 7:22 , 7-najmniej strzelonych 22-najwięcej straconych , u siebie 0-2-2 i br. 4:9 i tu również nie ma za ciekawie bo bez zwycięstwa ! Goście - ci zajmują 3 miejsce z bilansem 6-0-3 a gole 19:16 , no może sporo straconych ale uważam że Gefle przy tak słabej skuteczności nie będą w stanie zdobyć bramki , Orebro w meczach wyjazdowych zdobyło 10 bramek stąd liczę że i dziś przynajmniej parę zdobędą a zaczną swoje celne strzały zakończone bramką już w pierwszej połowie , w drugiej coś dołożą i wygrają obie połowy !
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +33
typereks 866

typereks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Allsvenskan
Godzina: 19:00
Spotkanie: IFK Goteborg vs IFK Norrkoping
Typ: Norrkoping DNB
Kurs: 2.10
Nazwa bukmachera: Bet365
Analiza:
Czwartkowego wieczoru zostanie rozegrany mecz 10 kolejki Allsvenkan. Wybrałem ten mecz, gdyż mnie zaciekawił pod dwoma względami - mistrz grający, gdzieś z dołem tabeli oraz ciekawe H2H i kursy na to spotkanie - być może z powodu, że liga się powoli rozkręca. Drużyna z Norrkoping odnotowała tylko dwie porażki z Malmo FF 3:1 na wyjeździe i 2:1 na wyjeździe z Falkenbergs. Forma drużyny na wyjeździe IFK Norrkoping to 2 wygrane i wspomniane 2 porażki. Natomiast dorobek IFK Goteborgu u siebie to 2 wygrane, 1 remis i 1 porażka. H2H między tymi drużynami jest na korzyść IFK Norrkoping z tego powodu, że w 5 ostatnich bezpośrednich meczach między tymi drużynami padały 3 razy remis i 2 razy wygrała drużyna IFK Norrkoping. Myślę, że drużyna IFK Norrkoping będzie chciała uciekać zaciekle od reszty stawki ligowej, czyli między innymi Malmo FF, które jest bezpośrednim rywalem o mistrza ligi. Jakby nie patrząc formy drużyn Goteborgu u siebie i drużyny IFK Norrkoping na wyjazdach są w kratkę przez co może Nam się stworzyć ciekawe widowisko. Stawiam jednak na drużynę IFK Norrkoping, która ma bardziej okazały dorobek punkty w lidze szwedzkiej oraz myślę, że powinni coś więcej ukąsić by uciec od Malmo FF na 3 punkty.
ZWROT

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik

Dyscyplina:
Piłka Nożna-Turcja
Godzina:
19:00
Spotkanie:
Trabzonspor-Kasimpasa
Typ: 1
Kurs: 5.00
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Trabzonspor na swoim stadionie w tej kolejce na swoim stadionie podejmował będzie drużynę Kasimpasy, gospodarze na pewno nie będa faworytem do zdobycia kompletu punktów na pomimo iż grac będa na swoim stadionie, gdzie w tym sezonie spisywali się w miarę dobrze, dotychczas zagrali przed swoją publicznością 16 spotkań zdobywając w nich 27 punktów, Kasimpasa na wyjazdach ugrała 19 oczek i dlatego moim zdaniem gospodarze powinni tutaj zawalczyć o komplet punktów na swoim stadionie pomimo iż praktycznie już nie mają o co grać w tej ostatniej kolejce, gościom jednak nigdy na tym stadionie dobrze nie szło, grali tu od 2008 roku 6 razy , ponieśli w tym czasie 4 porażki oraz 2 spotkania to były podziały punktów, myślę że w dniu jutrzejszym Trabzonspor nie odpuści i będzie chciał w godny sposób pożegnać w się w tym sezonie ze swoimi kibicami, stawiam na wynik 2:1 dla gospodarzy tego meczu.
100

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 3:05
Spotkanie: Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
Typ: Oklahoma City Thunder (ML)
Kurs: 4,80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Pierwszy mecz wygrała Oklahoma City Thunder pokazując wielki charakter. Przegrywali już w tamtym meczu dość wysoko i wydawało się, że nie dadzą rady wydrzeć zwycięstwa gospodarzom, a jednak się udało. W necie już się sporo naczytałem komentarzy typu &quot;Warriors muszą teraz wygrać, dadzą z siebie wszystko itd&quot;). podobnie myślą bukmacherzy dając taki dziwny kurs na Oklahomę City Thunder. Uważam, że goście mogą wygrać też to spotkanie, bo dawno nie grali tak dobrze jak teraz. Wystarczy tylko spojrzeć na ich ostatnie wyniki. Wygrali z Golden State Warriors oraz trzy ostatnie mecze z San Antonio Spurs. Wreszcie inni zawodnicy dają duże wsparcie Durantowi i Westbrookowi. Thunder trafili idealnie z formą na te najważniejsze mecze sezonu. Tego samego nie można powiedzieć o Golden State Warriors, bo oni nie grają na miarę swoich możliwości. Thunder mogą wygrać ten drugi mecz.
100

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA, NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie: Golen State Warriors - Oklahoma City Thunder
Typ: Durant powyżej 29,5 punktów
Kurs: 1,82
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Stawiałem ten sam over punktowy Kevina już w pierwszym meczu, ale zabrakło dwóch rzutów za 2 punkty, bo skończył z wynikiem 26 punktów. Dzisiaj zaufam mu ponownie, myślę, że taka linia jest jak najbardziej do pokrycia przez Amerykanina reprezentującego barwy Oklahomy. Jego średnia punktów w ostatnich 10 meczach to 31,4, a w całym regular season 28,2, tyle, że nie grał wybitnie dużo, bo średnio prawie 36 minut.
Warto zaznaczyć, że w regular season podczas trzech gier przeciwko GSW Kevin zdobywał 42 (+14 zbiórek +5 asyst), 37 (+12 zbiórek +5 asyst) oraz 32 (+10 zbiórek +9 asyst) punkty. Myślę, że dzisiejszy przeciwnik, że tak powiem leży Durantowi, no i wierzę, że poprowadzi on swoją drużynę do drugiego zwycięstwa, na które ich na pewno stać.
100

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka NBA
Data, godzina: 19.05.2016 3-00
Spotkanie: Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
typ: over 223.5
kurs: 1.93
buk: unibet

Analiza:
Drugi mecz finałowy na zachodzie. W pierwszym meczu mała niespodzianka, bo jednak faworytem do wygrania tej rywalizacji sa jednak Warriors. Pierwsza połowa Game 1 zgodna z zapowiedziami, bo Wojownicy prowadzili dość pewnie 60-47, a świetne zagrał duet Thompson-Curry, którzy zanotowali odpowiednio 17 i 14 oczek. Jednak druga połowa to popis liderów gości, szczególnie Westbrooka, który po pierwszej słabej połowie (tylko 3 pkt) w trzeciej zaliczył aż 19 pkt i pomogł odrobić aż dziesięć punktów straty do GS. Dobrze też grał Durant, jak i pozostali gracze Thunders. Natomiast w ostatniej kwarcie całkowicie zaciął się cały zespoł gospodarzy, bo trafili zaledwie sześć z dwudziestu trzech prób, w tym jeden z dziesięciu zza łuku. Gdyby gospodarze zagrali na normalnym procencie w decydującej kwarcie over, który typowałem w tamtym meczu zostałby pokryty bez problemu. Dzis nie licze na kolejną słabszą postawę gospodarzy. Warriors dziś MUSZĄ wygrać, bo w przypadku przegranej będą w bardzo trudnej sytuacji przed meczami w Oklahomie. Dlatego uważam że od początku powinni narzucić swoj ofensywny styl i rozrzucać obronę gości na dystansie. Ktoś stwierdził że w play-off wygrywa się defensywą. Moim zdaniem to bzdura, bo zespół który rewelacyjnie rzuca po prostu rozstrzeliwuje swojego rywala. To tak jakby nakazać piłkarzom Barcelony oddanie piłki rywalowi i nakazać gry z kontry. Moim zdaniem obrona Thunder nie jest jakaś rewelacyjna. Na pewno trzeba na nich uważać, co pokazali juz w pierwszym meczu jak i w rywalizacji z San Antonio. Dzis jednak stawiam na bardziej ofensywny mecz jak pierwsze starcie. Wiele będzie zależeć od dyspozycji liderów gospodarzy, ktorzy w pierwszym meczu zanotowali zaledwie 44% skuteczności z gry i 40% zza łuku, co na pewno nie jest szczytem ich możliwości. I nie wierze w to ze zagrają oni drugi słabszy mecz pod rząd. Dzis gospodarze nie powinni zawieść i więcej narzucić punktów jak w ostatnim meczu. Dziś stawiam na over.
100

Otrzymane punkty reputacji: +11
tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, puchar Argentyny
Godzina: 00:10
Spotkanie: Gimnasia L.P-Deportivo Madryn
Typ: rzuty rożne, over 11
Kurs: 3.6
Bukmacher: Bet365
Pierwszy mecz 1/32 pucharu Argentyny pomiedzy Gimnasia L.P a Deportivo Madryn. Nie trzeba chyba nikomu wskazywac kto jest faworytem w tej rywalizacji. Jako, że jest to pierwsze spotkanie dwumeczu Gimnasia będzie sobie chciała już dzisiaj zapewnić awans do kolejnej rundy. Stąd pewnie zmasowane ataki juz od początku gry.
Gimnasia w ostatnich 5 meczach rozegranych na własnym boisku miała następujący bilans rzutów rożnych: 17, 11, 10, 17, 18. Bardzo bezpieczny kurs 1.95 na over 9 w Bet365(oceniam na 90%). Ja jednak wierzę, że przy takim przeciwniku i zmasowanym ataku Gimnasii nie może byc mniej niż 11 rzutów rożnych - a kurs tylko do tego zachęca. Liczę, że wynik może być w granicach 9-4
Powodzenia
✅260

Otrzymane punkty reputacji: +12
vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ITF Kurume
Godzina: 03:00
Spotkanie: Dalma Galfi - Ching-Wen Hsu
Typ: Ching-Wen Hsu
Kurs: 2,87
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza: W drugiej rundzie żeńskiego ITF w Kurume reprezentantka Węgier, 18-letnia Dalma Galfi zagra z Tajwanką, starszą od niej o dwa lata Ching-Wen Hsu. Zawodniczka z Tajwanu dała się poznać polskiej publiczności miesiąc temu, gdy w rozgrywkach Fed Cup sensacyjnie ograła Paulę Kanię i Magdę Frech. Szczególnie rezultat przeciwko dużo wyżej klasyfikowanej Kanii i to na wyjeździe, robi wrażenie - Hsu wygrała gładko, w dwóch setach. W trawiastym sezonie ITF w Japonii obie panie zagrały ostatnio w turnieju w Fukuoce, gdzie Hsu doszła do ćwierćfinału, zaś Galfi do drugiej rundy. Węgierka sprawia wrażenie przecenianej przez bukmacherów - wystarczy spojrzeć na jej ostatnie porażki - niemal wszystkie miały miejsce z zawodniczkami, z którymi mierząc się, zdaniem bukmacherów, była (czasem zdecydowaną) faworytką. Tutaj w pierwszej rundzie ograła 7-5 6-4 Kinard, jednak nie jest to zbyt wartościowy rezultat, gdyż właśnie Kinard w poprzednim turnieju w Fukuoce przegrała z niesklasyfikowaną w rankingu 17-letnią Japonką Miyaharą, dla której pozostaje to jedyne zwycięstwo w karierze na szczeblu co najmniej rozgrywek ITF. Azjatka z kolei w poprzednim turnieju ograła Imanishi i Naydenową, która jest lepszą zawodniczką, niż Galfi, zaś tutaj wczoraj rozprawiła się z również wyżej klasyfikowaną Chinką Xu. W tym sezonie rozgrywek ITF, Tajwanka ma na koncie jeden finał, zaś największymi sukcesami Węgierki są dwa półfinały. Dokładnie analizując statystyki, nie mogę doszukać się przewag Galfi, wręcz przeciwnie, skłaniałbym się ku wygranej Hsu. W takich, a nie innych kursach, widzę więc spore value i liczę, że Węgierka nie sprosta dziś zawodniczce z Tajwanu.
100

floroflorez 3,9K

floroflorez

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna Szwecja-Allsvenskan
Godzina : 19:00
Spotkanie : Szwecja/Allsvenskan Gefle-Orebro
Typ : Orebro Handicap Azjatycki -1.0
Kurs : 2.85
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Ostatni typ ze Szweckiej Allsvenskan wszedł jak nie powiem co w też nie powiem co ;)
Skoro jest dobrze to po zmieniać ligę ? Na czwartek przygotowałem typ na mecz pomiędzy drużynami Gefle oraz Orebro ,ale po kolei ...
GEFLE - gospodarz tego meczu przedostatnie miejsce w tabeli po 9. kolejkach pięć punktów , jedno zwyciestwo , dwa remisy ... reszta meczy w plecy 22 gole stracone przy 7 strzelonych co daje nam najgorszy bilans w lidze. cztery z pięciu ostatnich meczy to porażki ... co daje mi zielone światło do tego ,aby typować na ich przeciwnika...
OREBRO - przyjezdni w dobrej formie na dziewieć meczy sześć zwyciestw i tylko 3 porażki . Zajmują zasłużone 3. miejsce w tabeli jako jedna z najbardziej bramkostrzelnych druzyn w lidze . Dodatkowo za postawieniem na nich przemawia fakt ,że cztery z ostatnich pięciu meczy to zwycięstwa . Sam kurs jak na nich spory ,bo 2.05 ... ja jednak widzę tutaj lepszą opcje , wydaje mi się ,że druzyna z Orebro wygra spokojnie 0:2 albo 0:3 . Forma drużyn w początkowych fazach zawsze duzo pomaga w typowaniu . Ja stawiam ,że Gefle po 90 minutach nadal nie bedzie miało zwycięstwa u siebie na koncie , dodatkowo zaliczą piątą porażkę z rzędu . Powodzenia ????
185

Otrzymane punkty reputacji: +24
sinobrody 1,3K

sinobrody

Forum VIP
Dyscyplina: Baseball
Godzina: 01:10
Spotkanie: Atlanta Braves - Pittsburgh Pirates
Typ: Over 7 runs
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Nie wierzę w linię runs na poziomie 7. Po prostu nie wierzę. I pobieram ją z przyjemnością jako rekompensatę za porażkę LFC z Sevillą.
Wczoraj w meczu obu drużyn było 9:12 dla piratów.
Dziś też powinno się dziać.
W Zuchach z Atlanty narzuca niezły miotacz, Teheran. Bez zwycięstwa ale głównie z powodu małego run supportu. Jednak wyniki z ostatnich 3 meczów były przeciwko gorszym ofensywnie teamom. Pirates to czołówka ligi. Wczoraj uderzali aż miło, nawet miotacz zaliczył RBI.
Drużyna Pirates w formie. 3 kolejne zwycięstwa. Wczorajszy pokaz siły w meczu z Braves. To obecnie druga siła ognia w MLB. Sądzę, iż sami pokryją linię punktową.
W Braves od wczoraj jest nowy coach. Efekt miotły w pierwszym meczu przyniósł niezłe rezultaty. 9 runs to ładny wynik. Liczę na kontynuację w dzisiejszym spotkaniu.
Podstawą tych nadziei jest miotacz Pirates. Liriano ma ERA 4.99. Ostatnio został zmasakrowany przez Cubs. To w połączeniu z nową energią Braves też powinno dać parę runów.
Obaj miotacze w ostatnich spotkaniach zwiększyli ilosć walks.
Podsumowując: liczę na spokojne wejście typu.
POwodzenia.
100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Belgia / Jupiler League
Godzina : 20-30
Spotkanie : Genk - RSCA
Typ : 1 (remis = zwrot)
Kurs : 1,61
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Przedostatnia kolejka w Belgii i jesli chodzi o dwie pierwsze pozycje juz wszystko jasne - tytuł zdobyła Brugia a srebro Anderlecht, ktory juz chyba nieco spasowal na koniec sezonu. Gek walczy o LE z Ostendą i Gandawą i potrzebuje dzis punktow. RSCA przegral az 4 z 6 ostatnich delegacji a Genk jest u siebie naprawde mocny. Gospodarze sa dzis wg mnie zdecydowanym faworytem.
61

Otrzymane punkty reputacji: +1
lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - TURCJA: Super Lig
Spotkanie: Trabzonspor - Kasimpasa
Typ: Kasimpasa
Kurs: 1.74
Bukmacher: Odssring
Analiza:
Dzisiaj o 19:00 jedziemy do Turcji na mecz 34 kolejki Super Lig pomiędzy Trabzonsporem (#12) a Kasimpasą (#7). Gospodarze uplasowali się na środku tabeli na miejscu z którego daleko im do spadku jak i do Kwalifikacji Ligii Europejskiej natomiast siódma w lidze Kasimpasa ma szansę na grę w tych właśnie quali wystarczy tylko, że zacisną pośladki i nie będą gubić punktów. Patrząc w H2H aż się prosi stawiać remis ale z racji tego, że kurs na gości troszkę spadł i potrzebują punktów myślę, że zawalczą i wygrają w tym spotkaniu przełamując jednocześnie tą złą passę na wyjazdach. Pamiętajmy jeszcze, że to Turcja a tam niespodzianek pełno.
Więcej niż jeden typ w tym samym dniu
⛔100

lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EGIPT: Pierwsza liga
Godzina: 17:45
Spotkanie: Petrojet - El Gaish
Typ: Under 2.5
Kurs: 1.52
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mój typ w tym meczu wynika z H2H. Widać, że obie ekipy gdy grają ze sobą wolą jedynie skupić się na bieganiu za piłką niż strzelaniu bramek. Nie sądzę by się przełamali i nagle zaczęli strzelać. Wyczuwam 0:0 do przerwy i w drugiej połowie jakąś jedną cichą brameczkę.
POWODZENIA PRZYJACIELE
Więcej niż jeden typ w tym samym dniu
100

juventino8 21

juventino8

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - TURCJA: Super Lig
Spotkanie: Sivasspor - Fenerbahce
Typ: Fenerbahce DNB
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam,
Dziś proponuję spotkanie w lidze tureckiej pomiędzy wiceliderem, potencjalnym spadkowiczem. Zacznijmy od absencji. Po stronie gospodarzy są to Jeronimo Barrales, Cicinho, Erkan Kas, Cagatay Ceken i Tanase. Trzech pierwszych kontuzje, dwóch kolejnych za kartki. Po stronie gości są to Lazar Markovic i Demirel wykluczeni przez kontuzje oraz Ozan Ufan i Caner Erkin. Wątpliwy jest również występ Volkana Sen. Mimo, że sytuacja Fenerbahce nie ulegnie zmianie, uważam, że wicemistrz jest zobowiązany do wygrania tego meczu ze słabiutkim Sivassporem. Na korzyść gości przemawia obecność 2 zawodników zamykających pierwszą 6-tkę (Fernandao i Van Persie) jeśli chodzi o ilość strzelonych bramek, oraz jednego z najlepszych asystentów w lidze (Naniego). Statystycznie najwięcej ataków Fenerbahce przeprowadza lewą stroną - tu gdzie widoczny będzie brak Cicinho. Patrząc na H2H w ostatnich 6 meczach górą było Fenerbahce, a tylko raz Sivasspor. Biorąc pod uwagę ostatnich 10 spotkań każdej z drużyn statystyki Sivassporu przedstawiają się tak: 3W,3L,4D. Fenerbahce natomiast: 6W,2L,2D. Podsumowując, myślę, że argumenty przemawiają za Fenerbahce i uważam, że to właśnie oni wygrają.
ZWROT

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Belgia / Jupiler League
Godzina : 20:30
Spotkanie : Oostende - Gent
Typ : 1X
Kurs : 1,73
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Ja również zagram dziś Belgijską ligę, tylko wziąłem pod lupę mecz Gentów, którzy się spisują fatalnie w ostatnich spotkaniach z Oostende - zupełną odwrotnością tego, co napisałem chwilę temu. Mianowicie na ostatnie 10 spotkań na własnym stadionie gospodarze przegrali tylko 2 razy. Z rewelacją sezonu - Bruggią. Ogrywali tutaj bardzo pewnie Anderlecht i wrócili z piekieł w meczu z Genk, gdzie strzelili na 2-1 w 90+3&#39;, co budzi podziw i na pewno zmusza mnie do postawienia na nich. Ambicji nikt im nie odmówi i tutaj zagrałbym chętnie czystą 1, ale Gent może się w końcu obudzić. Lecz nie myslę, żeby wygrali na Albertparkstadion, gdzie gospodarze są w bezwzględnym gazie. Słowo o gościach. Oni mają jakąś załamkę, zupełnie niezrozumiałą, rzecz jasna, z uwagi na miejsce w lidze jakie zajmują. Ostatni mecz z ostatnią drużyną przegrać 4:2 w delegacji? Porażka z Anderlechtem, jeszcze do przełknięcia, ale 2 mecze temu znowu mamy kompletną demolkę 1:4 z liderem. Co może nie o tyle dziwić, że mecz został przegrany, a styl w jakim się to stało. Grając z podpórką śmiało twierdzę, że typ ma ogromne szanse powodzenia.
100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
dyscyplina-tenis/Genewa
godz-13,15
spotkanie-DELBONIS-CILIC
TYP 2
kurs-2,10
bukm-bet 365
analiza
Dzisiaj o godz.13,15 zmierzą się w ćwierćfinale w Genewie argentyńczyk Federico Delbonis,zawodnik leworęczny z oburęcznym backhendem,33 na liście z bardziej utytułowanym o dwa lata starszym/1988rocznik/chorwatem Marinem Cilicem/praworęczny,oburęczny backhend,obecnie sklasyfikowanym na11miejscu.
Delbonis to zwycięzca 2 turniejów i 2razy był w finale.Cilic wygrał 14 turniejów i obecnie wraca do gry.
Marin jest zawodnikiem posiadającym większe doświadczenie i ogranie.W lutym zaliczył już finał w Marsylii gdzie przegrał z Nickiem Kyrgiosem.
Przyzwoity kurs i szanse wg.mnie 40/60 dla chorwata
110

Otrzymane punkty reputacji: +1
oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja
Spotkanie: Galatasaray - Kayserispor
Typ: Galatasaray (-1) handicap
Kurs: 2.30
Bukmacher: Bet.365
Ostatnia kolejka w tureckiej lidze. Galatasaray ten sezon może uznać za niezbyt udany, ponieważ nie zagrają oni w następnym sezonie w lidze mistrzów, jednak dziś stoją przed ogromną szansą gry w lidze europejskiej, jednak to spotkanie trzeba wygrać. Drużyna gości to niezbyt wymagający rywal a utrzymanie w lidze jest już zapewniony, tak więc na dzisiejsze spotkanie wyjdą tylko żeby sobie pokopać i tyle dla nich na dzisiaj. To co moim zdaniem jest bardzo pewne, to że Galatasaray to spotkanie wygra, jednak ja idę odważniej i stawiam, że wygra co najmniej 2 bramkami w tym meczu.
130

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom