>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.12.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 17. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Korea KBL
Godzina: 11:00
Spotkanie: LG Sakers - Incheon
Typ: Incheon(-1)
Kurs: 1.94
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Po dzisiejszym fascynującym widowisku z udziałem Anyang gdzie ewidentnie kretyni grali na wyjebce boję się cokolwiek ruszać by nie zaliczyć double L ale słonie to w tym momencie warta grania ekipa o czym pisałem już wyżej.Trzy z czterech ostatnich spotkań słonie wygrały, były to bardzo cenne wygrane w kontekście ewentualnej gry w playoff które są jeszcze w ich zasięgu.Wrócił Powell i to jest duży boost dla reszty ekipy.Zresztą widać to pocałym zespole, coś drgnęło w tej ekipie wyraźnie.
Sakers wygrali ostatnio z będącymi w ogromnym kryzysie Goyang.Poza tym zdarzają im się pojedyńcze mecze gdzie zagrają dobrze ale to rzadkość.Ostatni wygrany mecz u siebie przeciwko Knights wygrali rzutem na taśme męcząc się niemiłosiernie.
Tam punkty zdobywa tylko Gillenwater, reszta na bardzo niskim poziomie.Słonie są w gazie i nie pozostaje nic innego jak grać na nich do oporu.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 56

mazikos18

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Godzina: 19:45
Spotkanie:
Darussafaka - Maccabi Tel Aviv
Typ:
Darussafaka
Kurs:
2,02
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Przerwa dobrze mi zrobiła. Ostatnie dwa dni na plus po dość wysokich kursach. Na czwartkowy wieczór wybrałem spotkanie koszykarskiej Euroligi pomiędzy Darussafaką i Maccabi. Według bukmacherów faworytem tego spotkania jest drużyna izraelska. Obie ekipy walczą o awans do TOP16 Euroligi. Obecnie to Darussafaka z 1 zwycięstwem więcej jest na miejscu premiowanym awansem. Jednakże, w przypadku zwycięstwa Maccabi ta sytuacja się zmieni i to Izraelczycy awansują. Zacznę może od tego, że w Izraelu lepsza była ekipa turecka 73:84. Do tego Maccabi wygrało tylko 1 wyjazdowy mecz z najsłabszym w grupie Dinamem Sassari, a Darussafaka na własnym parkiecie oprócz pokonania Sassari, odprawiła z kwitkiem również zajmującą 2 pozycję Unicaję. I myślę, że właśnie atut własnego parkietu będzie tutaj kluczowy, fanatyczna turecka publiczność poniesie gospodarzy i wygrają to spotkanie . Powodzenia ????
⛔ 100

loj99 530

loj99

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna ŚWIAT: FIFA Klubowe MŚ - Półfinał
Godzina: 11:30
Spotkanie: Barcelona - Guangzhou
Typ: over 3.5
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam. Typ z środy nie wszedł Hiroshima przegrała 1:0 głupio straconą bramką tyle okazji sam na sam i nie wykorzystali szkoda słów..... Widzę jaki poziom reprezentują te drużyny na mistrzostwach świata to chce się tego aż nie oglądać.... ale ten mecz może być dość obfitujący w bramki dlatego teraz już spokojnie analizujmy ten mały kurs ale jak się okaże pokryty (mam taką nadzieję).
Barcelona ostatnie mecze ilosć bramek (w meczu):
Barcelona La Coruna 2 : 2
Leverkusen Barcelona 1 : 1
Valencia Barcelona 1:1
Barcelona Villanovense 6 : 1
Barcelona Real Sociedad 4 :0
Guangzhou ostatnie mecze ilosć bramek (w meczu):
Club America Guangzhou 1 : 2
Guangzhou Al-Ahli Dubai 1 : 0
Al-Ahli Dubai Guangzhou 0 : 0
Beijing Guoan Guangzhou 0 : 2
Guangzhou Shandong Luneng 2:2
Jak widać druzyny obie lubią strzelać bramki i mają do tego dobrych zawodników. Wiadomo, że Barcelona ten mecz wygra i będzie sie starała aby wygrać jak najwyżej wzmocni potencjał drużyny i osłabi i tak słabe morale River Plate które cudem weszło do finału. Wynik tego meczu spokojnie może oscylować w granicach 5:1. Spokojny kurs i spokojna pewna wygrana Barcelony tak typuje.
Moje typy grudzień: 4/6 ✅⛔✅✅✅⛔
⛔ 100

unique 41

unique

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Grecja - Puchar
Godzina: 16:00
Spotkanie: Panachaiki - Levadiakos
Typ: 2/2
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W sumie analizę tego spotkania mógłbym zamknąć w 1 zdaniu. Ale, że typy wymagają konkretniejszej analizy zacznę od suchych statystyk a potem przejdę do meritum. Gospodarze jutrzejszego spotkania grają ostatnio tragicznie, ostatnie 5 spotkań to aż 4 porażki, goście natomiast ostatnie 5 spotkań - 3 zwycięstwa. Choć jest to puchar to gra toczy się grupowo, w tej grupie prym powinien wieść Panathinaikos, o 2 miejsce walczyć będą jutrzejsi rywale oraz 4 rywal Kerkyra. Levadiakos jeśli chce zająć 2 miejsce musi jutrzejsze spotkanie wygrać gdyż okazja do tego trafia się nie lada mała - w ekipie gospodarzy jutro zdolnych do gry będzie tylko 12 PIŁKARZY . Kursy już spadają a myślę, że do jutra spadną jeszcze bardziej. Ja gram dość pewnie na zwycięstwo drużyny gości. Dla mniej lubiących ryzyko 1.40 kurs do kuponu bardzo gorąco polecam.
✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +11
shop 504

shop

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - liga fińska
Godzina: 17:30
Spotkanie: IFK Helsinki - Lukko
Typ: Helsinki wygrana + Zaborsky strzeli
Kurs: 5.20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Przed przerwą świąteczną Helsinki walczą o palmę pierwszeństwa w lidze fińskiej. Ostatnio przegrali u siebie z Saipa. Teraz będą mogli upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Wygrywając zrehabilitują się za ostatnią porażkę przed własną publicznością i wskoczą na fotel lidera. HIFK gra u siebie dobrze z 16 meczy wygrała 12 (3 po dogrywce) i poniosła 4 porażki. Natomiast Lukko gra mecz dzień po dniu. W środę wyciągnęli w ostatniej tercji wynik na 3-2 z pelikanami przerywając passę 4 porażek na wyjeździe.W obu meczach tego sezonu z tafli zwycięsko zjeżdżali hokeiści HFK
I tu można by było zakończyć grając po kursie 1.92
Ale idę o krok dalej na klasyfikacje forum ;) i ustawiłem dodatkowo strzelca. Zaborsky jest lewoskrzydłowym pierwszej piątki, i współliderem strzelców swojej drużyny z 12 trafieniami. W ostatnich 5 meczach zanotował 3 trafienia ( każde w innym). Kursy ciekawe więc warto grać ????
⛔ 100

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
⚽ - HISZPANIA: Puchar Króla

Atlético Madryt - CF Reus Deportiu
Estadio Vicente Calderón, godz. 20:00
1. połowa Atletico HA -1,5 @2,60 Bet365

w przypadku tego meczu chyba nie trzeba pisać o różnicy klas obu zespołów. Pierwszy mecz co prawda zakończył się wynikiem 1:2 dla Atletico, ale mogło być znacznie więcej i bez tego straconego gola. Dzisiaj mecz odbędzie się na Estadio Vicente Calderón, gdzie rzadko kto zdobywa jakiekolwiek punkty, tak jak i gole, a podopieczni trenera Simeone grają jak natchnieni. Wg mnie jakim składem w tym meczu nie zagra Atletico to po prostu wygra, bo nie przystoi przegrać przed własną publicznością z drużyną, która aktualnie gra w 3. grupie Segunda Division 3. Stawiam na wygraną 1. połowy przez gospodarzy i to różnicą minimum dwóch goli. Kurs wg mnie warty gry, tym bardziej, że w moim przekonaniu Atleti na pewno będzie chciało szybko rozłożyć na łopatki przeciwnika, a później kontrolować na spokojnie przebieg meczu. W weekend kolejny dla dzisiejszych gospodarzy mecz z tych łatwiejszych, bo w lidze staną na przeciwko Rayo w meczu wyjazdowym, także nie będzie tutaj odpuszczania, ani minimalizmu. Dodam, że Reus w meczach wyjazdowych raczej nie jest super mocne, nawet u siebie w ligowych wzmaganiach, a tutaj, na takim stadionie po prostu może ich aż sparaliżować.​
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
zgwg11 21

zgwg11

Użytkownik
Dyscyplina: Australian Open 2016 - Wild Card - Półfinał
Godzina: 00:00
Spotkanie: James Duckworth - Marinko Matosevic
Typ: Marinko Matosevic
Kurs: 1,72
Analiza: O 24 naszego czasu powinien rozpocząć się półfinał zmagań o dziką kartę na Australia Open. Zagra dwóch australijczyków Matosevic i Duckworth. Starszy z nich Marinko, 30 latek zmierza pomału do schyłku swojej kariery. To są jego ostatnie podrygi. Wie, że to może być jedna z ostatnich szans na zagranie w tym wielkim turnieju. Jamesa pokonywał już trzykrotnie nie tracąc przy tym żadnego seta. Duckworth może pokusić się w tym meczu o zmianę tych statystyk. Ale na pewno nie wygra trzech setów, a tyle potrzebowałby do wygranej nad swoim bardziej doswiadczonym kolegą. Oglądałem ostatnio kilka spotkań 23 latka i nie prezentował on zbyt wysokiej formy. Marinko natomiast łatwo rozprawił się z Lukem Savillem, który laikiem nie jest. Także wszystko dzisiaj wskazuje na to, że to weteran zejdzie z kortu z podniesioną głową i zagra być może juz ostatni raz w Australian Open bo nie ukrywam z kim by nie grał w finale będzie dla mnie faworytem. Pozdrawiam.
Brak bukmachera ⛔ 100

X 52

xmagnatx

Użytkownik
Piłka nożna Puchar Włoch
21 00
Sampdoria - Milan
Milan i Over 2.5
3.40
Bet365
Witam. Dzisiaj fartownie na koniec spotkania hull reading typ wszedł. No ale fart fartem udało sie i dzieki temu piękny kupon też siadł! Dziś wybieram się znowu do włoch na puchar i swój typ opieram na czerwono czarnych. Milan choć często mnie zawodzi dam mu ostatnią szansę bo szczerze powiedziawszy mecz z sampdorią może być dobrą wygraną drużyny berlusconiego! Przeglądając tabelki itd stawiam na Milan i overek . Milan ładnie wygrał ostatnie spotkania pucharowe wszystkie powyzej 2.5 gola a meczy tych było dwa no to do trzech razy sztuka. Ostatnie starcie między tymi druzynami z przed trzech tygodni zakończyło się wygraną mediolańczyków na wyjeździe 1-4. Na jutrzejsze spotkanie liczę podobnie gdyż i w LM ani LE nie grają o lidze też mogą zapomnieć to chociaż niech w tym pucharze coś osiągną. Gospodarze mają tandetną formę , brak wygranych od jakiegoś czasu i nawet w tym pucharze nie zapowiada się by coś ugrali. Zatem typ który podałem myślę że powinien wypalić i mam nadzieje że tym razem Milan mnie nie zawiedzie. Kurs prezentuję się również bardzo ładnie więc polecam.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
deepred 978K

deepred

Moderator
Członek Załogi
:hokej: NHL
02:00
Boston Bruins - Pittsburgh Penguins
Bruins OT
1,70 Unibet
Ja mam zupełnie inne zdanie na temat meczu Bruins - Pens, niż koledzy wyżej. Według mnie to Bruins zgarną dwa punkty w tym spotkaniu. Dlaczego?

Pens są w moim odczuciu drużyną, którą łatwo można zdominować. Pokazali to Kings, pokazali to będący w dalszym ciągu pod grubą kreską Ducks, czy genialnie dysponowani Caps. W ostatnich 10 spotkaniach Pingwiny tylko raz zagrały na normalnym poziomie, na wyjeździe z Sharks gdzie wygrali 5-1 po wielu latach posuchy na tym terenie. Pingwiny nie mają lidera w postaci Sida. Jest on tylko fizycznie, ale pod formą konkretnie, o czym pisał już Lutek, więc nie będę tego powtarzał. Najlepszym grajkiem w Pens jest Malkin, który od dłuższego czasu prezentuje dosyć wysoki poziom swojej gry. Ma ciąg na bramkę, a jego brak spowodowałby to, że nawet Sabres zdominowaliby Pens i ograli bez najmniejszego problemu. W bramce nie ma Fleury&#39;ego, wypadł Letang, o czym Lutek również wspomniał. Sorry, ale Zatkoff to nie jest backup na taką ekipę jak Pens. Nie sądzę, żeby zamurował dzisiaj bramkę.

Jeżeli chodzi o Bruins, to trzeba wspomnieć o Marchandzie, malutkim, ale niezwykle walecznym człowieczku, który pomimo braków fizycznych dużo nadrabia serduchem. W tym sezonie strzelił już 15 goli co na chwilę obecną daje mu pozycję w dziesiątce jeżeli chodzi o klasyfikację strzelców. Do tego dochodzi dobra dyspozycja Bergerona, który strzela również często, dużo punktuje, już 29 oczek na jego koncie, tak samo jak Krejci, który jednak zdecydowanie zgasł w stosunku do początku sezonu, kiedy to był najskuteczniejszy w całej lidze. Sporo dokłada Eriksson i dużo dają zawodnicy z kolejnych formacji, tacy jak Ferraro. Ogólnie rzecz biorąc Bruins zdecydowanie lepiej dysponowani od Pens.

Jeżeli chodzi o grę w defensywie, to Bruins też wyglądają lepiej niż Pens. Ten obraz zaburza nieco początek sezonu, kiedy to Bruins prezentowali wesoły hokej z niezliczoną ilością goli zarówno strzelonych jak i straconych. Teraz jest zdecydowanie lepiej. Do dobrej formy wrócił Rask, a i do Gustavssona nie można mieć większych zastrzeżeń. Bardzo podoba mi się gra Kruga, który wraca powoli do pokazywania swoich ofensywnych możliwości. Obrońca z trzeciej piątki, ale z przodu z pewnością najbardziej pożyteczny spośród wszystkich defensorów ekipy z Massachusetts.

Jedyne czego się obawiam w tym meczu jest to, że Bruins oddali prawie 50 SOG w meczu z Oilers, ale to co robił w tym spotkaniu Talbot to jest nie do opisania. Wiadomo, że po świetnym meczu przychodzi słabszy, ale według mnie i tak wystarczy to na tak dysponowane Pingwiny, który nie przekonują mnie zupełnie niczym.​

Otrzymane punkty reputacji: +7
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Egipt, 1 Liga
Godzina: 14:00
Spotkanie: El Hodood - El Zamalek
Typ: El Zamalek (-1)
Kurs: 1.95
Bukmacher: bwin
Analiza:
Gram dziś moją ulubioną Egipską drużynę, która po dość długiej przerwie rozpoczyna swój tour po najwyższe cele. Na drodze stają dziś kandydaci do spadku, czyli El Hodood, które zaliczyło na własnym stadionie 3 porażki (0:6) w trzech meczach. Uogólniając - bilans spotkań po 7 meczach, to zaledwie 3 punkty i brak zwycięstwa. Bilans bramkowy to 7:14. Natomiast Zamalek wraca po przerwie. Rozegrali 4 spotkania i mają bilans 3/1/0 z dorobkiem 10pkt, gdzie ten pechowy remis odnieśli z drużyną, która ma największą liczbę remisów w lidze i na tym opiera swoje zdobywanie punktów. Obrona El Hodood siada, gdy rywale pierwsi i dość szybko zdobędą bramkę, w innym wypadku całkiem nieźle sobie poczynają, ale zawsze tracili koncentrację po godzinie gry, tracąc głupie bramki. Lidzę na tę pierwszą opcję i wysoką wygraną Zamalka. Dodam, iż ostatnie 5 meczów zostało wygranych przez gości, a handicap został pokryty aż czterokrotnie.
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +9
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Washington - Ottawa
Typ: 1 ml + Ovechkin strzeli
Kurs: 4.20
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie Washington Capitals z Ottawa Senators. Faworytem tego spotkania są gospodarze. Grają u siebie, mają ten sezon naprawdę niezły, choc akurat moj strzelec jest topowym strzelcem druzyny, moze nie ligi, ale nadal jest najwieksza gwiazdą zespołu - 14 bramek. Ostatnio 2 mecze bez gola więc czas sie przelamać. Caps zajmuja 1 miejsce w konferencji wschodniej. Długo scigali Canadiens i juz ich wyprzedzili, mając nawet mecze zaległe. U siebie Caps maja 5 wygranych z rzędu. Senators z kolei wygrali tylko raz na ostatnie 5 meczow wyjazdowych. Punktow zdobyli 7 mniej, ale tez stracili 30 bramek więcej. Takze faworyt jest tylko jeden.
⛔ 100

koczek11 524

koczek11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Holandii
Godzina: 20:45
Spotkanie: Feyenoord - Willem II
Typ: x/1 do przerwy/koniec meczu
Kurs: 4.0
Bukmacher: bet365
Analiza:
Faworytem spotkania sa oczywiscie gospodarze. Typ rowniez ukierunkowuje w ich strone jednak pokusze sie o dolozenie remisu do przerwy. Feyenoord sposrod calej Eredivisie najczesciej odnosil zwyciestwo w takim ukladzie jaki typuje czyli remis/zwyciestwo (5 razy). Takze biorac pod uwage ogolne remisy do przerwy bez wzgledu na zakonczenie spotkania gospodarze takze plasuja sie w czolowce w tym zestawieniu w rodzimej lidze (8 razy). Kolejny aspekt to ostatnie pojedynki bezposrednie dzisiejszych rywali. Ostatni pojedynek, ktory odbyl sie 3 miesiace temu to skromne zwyciestwo Feyenoordu, takze na wlasnym obiekcie, po remisie do przerwy. Do tego na ostatnie 4 spotkania bezposrednie az w 3 do przerwy widnial wynik remisowy. Biorac pod uwage, ze jest to spotkanie pucharowe oraz iz ostanie spotkania bezposrednie naprawde byly na styku (1:0, 2:2, 1:2) stawiam na koncowe zwyciestwo Feyenoordu, ktory bardzo dobrze spisuje sie lidze, lecz będzie ono miało miejsce po uwczesnym remisie do przerwy.
P.S Mysle, ze mozna poklonic sie takze na gre w kierunku gosci w meczu Coppa Italia a mianowicie Udinese (x2) (brak zwyciestwa Lazio od 7 spotkan; remis w ubieglej kolejce u siebie z Sampodoria, ktory wedlug mnie wcale nie byl pechowy (gol w 90+) lecz jak najbardziej sprawiedliwy; posada trenera na wlosku).
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Puchar Hiszpanii
Spotkanie Atletico-Reus Deportiu
Typ: Atletico wygra 3 bramkami
Kurs 4.40
Buk unibet
Godz: 17.12.2015/20:00
Analiza: Na dziś postanowiłem zagrać spotkanie w którym Atletico Madryt podejmowało będzie na swoim stadionie ekipę Reus Deportieu. W pierwszym spotkaniu pomiędzy tymi dwiema ekipami padł wynik 1:2 dla zespołu z Primera Division, gospodarze są tutaj zdecydowanym faworytem do wygranej jak i do awansu do następnej rundy, praktycznie już w pierwszym meczu zapewnili sobie awans do następnej rundy pucharu króla, wygrali spokojnie na wyjeździe, byli tak zespołem zdecydowanie lepszym a wygrali tylko jednym golem, na swoim stadionie mają 6 kolejnych wygranych pod rząd, nie sądzę żeby passa została przerwana z zespołem , którym na co dzień występuję w niższej klasie rozgrywkowej, mój typ to spokojna wygrana zespołu z Madrytu 2:0 może 3 do 0., ja osobiście uważam że gosćie nie będa tutaj w stanie zdobyć nawet jednego gola honorowego, ponieważ już w poprzednim spotkaniu mieli spore problemy z organizowaniem sobie akcji ofensywnych.
⛔ 100

loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja, Puchar
Godzina:
15:00
Spotkanie:
Karsiyaka SK - Kastamonuspor
Typ:
Obydwie drużyny strzelą gola? - TAK
Kurs:
1.90
Bukmacher:
bet365
Analiza:
Gospodarze - przedostatnia drużyna II ligi tureckiej, u siebie w 8 meczach: 3-2-3, bramki 11:11. Całkiem sporo i strzela, i traci.
Goście - lider IV ligi tureckiej, na wyjazdach w 9 meczach: 4-4-1, bramki 10:7.
Poprzedni mecz w pucharze drużyna Karsiyaka rozegrała na swoim boisku z występującym również w IV lidze Tekirdagsporem (będącym w swojej grupie na 4. miejscu z bilansem meczów wyjazdowych 4-1-4 , bramki 11:13). Wygrała z niewielkimi problemami 3:2. Lecz nie o wynik chodzi, a o bramki. Ich dzisiejszy przeciwnik lideruje w swojej grupie w IV lidze, strzeliwszy 31 bramek w 18 meczach bieżącego sezonu. Tak więc myślę, że i II-ligowej drużynie powinni coś ustrzelić.
Drużyna Kastamonusporu w swoim poprzednim meczu wyeliminowała występującą na co dzień w tureckiej ekstraklasie drużynę Kasimpasy, po zaciętym meczu 3:3 i rzutach karnych. Podkreślę - Kasimpasy, znajdującej się aktualnie na 6. miejscu w I lidze, mającej bilans na wyjazdach 3-3-1 i bilans 10:4. Rundę wcześniej pokonała u siebie III-ligowy Anadolu Selcukspor 3:0. Było to jednak na swoim boisku, a Anadolu w III lidze ma bilans wyjazdowy 1-4-3 i bramki 6:9.
Mecz nie ma faworyta, niemniej czuję, że drużyna gości sprawi niespodziankę i awansuje kosztem przeciwnika z wyższej ligi, ale bardziej prawdopodobny jest zacięty mecz i gole z obu stron. Powodzonka! ????
PS Dla większych ryzykantów: 2 (DNB) za 4,50zł ????
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Euroliga
Godzina:
19:00
Spotkanie:
Brose - Sassari
Typ:
over 158
Kurs:
1.76
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
Spotkanie o nic bo Brose już ma awans a miejsce jakie zajmą nie ma znaczenia a Sassari już dawno straciło szanse na cokolwiek poza uratowaniem &quot;honoru&quot; (bilans 0-9 mówi wszystko). Poza Petwayem z Sassari oba zespoły w pełnych składach. W spotkaniu we Włoszech padł wynik 73-90 dla Brose. Z takim ofensywnym potencjałem jaki mają w Brose i kiepskiej na ogół obronie Sassari sądzę, że Niemcy mogą tym razem &quot;zakręcić&quot; się nawet koło setki (ostatnio imponują we własnej lidze gdzie rzucili 100 przeciwko Bayernowi oraz 87 przeciwko Albie a więc 2 topowym zespołem w Niemczech). Wydaje mi się, że na pożegnanie fazy grupowej zobaczymy w Bambergu dużo radosnej koszykówki i taka linia jaką zaproponował nam Pinnacle zostanie &quot;pokryta&quot; z grubą nawiązką.
⛔ 100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
⚽ Klubowy Puchar Świata FIFA
Godzina 11:30
- Barcelona : Guangzhou Evergrande
- wynik / obie drużyny strzelą - Barcelona / tak
- 3.00
Bet365
No cóż w tym meczu zwycięzca może , powtarzam może być tylko jeden i jest nim niewątpliwie zespół Barcelony ale uważam że zespół Chiński , aktualny mistrz który na koniec sezonu miał bilans 19-10-1 i br. 71:28 strzeli przynajmniej jedną bramkę . Barca o czym już wspomniał kolega wyżej w swojej analizie na temat tego meczu ostatnio traci gole i tak z Deportivo 2:2 , w LM z Leverkusen 1:1 , z Valencją 1:1 i mecz pucharowy z trzecioligowcem Villanovense 6:1 tak więc jak widać drużyny na pewno odrobinę gorsze od mistrza Chin zdołali im strzelić , Barca jak wiemy w tym Klubowym Pucharze Świata zaczyna swój bój o te trofeum od meczu półfinałowego natomiast Guangzhou Evergrande rozegrał już jeden mecz w ćwierćfinale pokonując także nie byle kogo bo utytułowany klub z Meksyku Club America który w 2006 zdobył ten tytuł Klubowego Pucharu Świata i Chińczycy wygrali 2:1 tak więc dziś uważam że w meczu z Barcą pokażą się z bardzo dobrej strony i przynajmniej raz umieszczą piłkę w bramce Barcy !
⛔ 100

psotnick 958,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - German Masters 2015 - kwalifikacje
Godzina: 11:00 CET
Spotkanie: Dale, Dominic - Hicks Andy
Typ: Powyżej 7.5
Kurs: 2,10
Bukmacher: otobet
Analiza: Ja tu widzę szansę na dużo bardziej wyrównany mecz niż spodziewają się buki. Przede wszystkim Hicks już pokazał choćby w UKC, że amatorem jest tylko z nazwy, a doświadczeniem mógłby obdzielić kilku graczy. Prawie wywalił Hawkinsa z turnieju, superpechowa przegrana w deciderze, w trakcie meczu był nawet lepszy od rywala, dobrze punktował, potrafił zrobić różnicę na stole jednym podejściem (86, 55, 53, 64, 94, 56) i zamieniał szanse na frejmy. Dale nie jest w takiej formie, żeby być tutaj aż takim faworytem, moim zdaniem będzie musiał zagrać swój najlepszy snooker, żeby tutaj nie mieć żadnych problemów, a nie wiem czy jest w stanie, a już na pewno nie na przestrzeni całego meczu. Dlatego 3 frejmy Hicksa wydają mi się całkiem prawdopodobne, a nie zdziwi mnie również niespodzianka i wygrana doga.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
✅ 110

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja - puchar
Godzina: 18.30
Spotkanie: Larisa-AEK Ateny
Typ: X (pierwsza połowa)
Kurs: 2
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Witam.
Na dzisiaj szybka analiza. Obie ekipy z dwoma zwycięstwami na koncie w pucharach. AEK strzeliło 7 bramek nie tracąc żadnej, Larisa strzeliła 5, tracąc 1.
Larisa w tym sezonie gra o awans. W lidze zajmuje 2 miejsce z 25pkt, tyle samo, co 1 ekipa Apollon. Za 3 dni grają ważny mecz u siebie z 3 drużyną Trikala, która ma 24 punkty, w tej sytuacji wypada wygrać gospodarzą i odskoczyć na 4 pkt w tabeli. To będzie ciężki mecz.. Dlaczego remis w pierwszej połowie? Spotykają się 2 dobre solidne drużyny. Będzie zacięty bój, a w lidze greckiej ostatni czasy patrząc na statystyki lubią padać w pierwszych połowach remisy, to samo tyczy się 2 francuskiej. Prawdopodobnie będzie tutaj jeszcze bts. Gdybym miał stawiać na sam wynik byłoby to 1:2, dla AEK. Ale jak będzie? Zobaczymy.
⛔ 100

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Turcja, Puchar
Godzina: 19:45
Spotkanie: Galatasaray - Akhisar
Typ: X2
Kurs: 2.46
Bukmacher:Oddsring
Analiza:
Galatasaray nie zachwyca formą, w lidze ostatnich 5 meczy to 1-2-2.Jeśli dodamy do tego jeszcze LM to okazuje się że w 8 ostatnich spotkaniach zanotowali bilans 1-3-4. Owszem jeśli spojrzeć na gry na własnym stadionie, szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę tylko ligę Turecką to nie wygląda o najgorzej 4-2-1, jednak kiedy spojrzymy na przeciwników okaże się zwycięstwa zostały odniesione z drużynami z miejsc 11,14,16,18 czyli dolnych rejonów tabeli, remis z 9 i 17 teamem oraz porażka z 12 Osmanlispor. Generalnie nie ma się czym chwalić. Mecze z czołówką przed nimi i może być bardzo ciężko. Jak ciężko przekonamy się właśnie w tym pucharowym spotkaniu, gdyż Akhisar to obecnie 3 drużyna i największe zaskoczenie ligi Tureckiej. Ostatnie 10 spotkań to bilans 7-1-2 w tym wyjazdowy remis z Fenerbahce oraz niedawne(29.11) zwycięstwo również na wyjeździe z Besiktasem. Jak widać podchodzą bez żadnego respektu do bardziej utytułowanych rywali co nie powinno dziwić gdyż to zespół składający się głównie z doświadczonych zawodników. Średnia wieku wyjściowej 11 oscyluje w okolicach 28 lat, a jej głównymi postaciami są: Kolombijczyk H.Rodellega - ponad 40 występów w reprezentacji,niemal 150 w Premier League w barwach Wigan i Fulham, zdobywca 10 bramek w 15 meczach obecnego sezonu, Kameruńczyk L.N&#39;Guemo - również ponad 40 występów dla własnego kraju do tego ponad 200 w Ligue 1 dla Nancy,Bordeaux,Saint-Etienne, Portugalczyk Custodio wychowanek Sportingu(w sezonie 06/07 kapitan zespołu) były gracz Dynama Moskwa czy tez Bragi, 10 występów w druzynie narodowej w tym na Euro 2012. Jak widać grajkowie całkiem zacni a jest tam jeszcze kilku mniej utytułowanych, lecz nie mniej doświadczonych zawodników jak Sami,Douglao,L.LuaLua czy choćby znany z występów w Legii Bruno Mezenga który w Turcji wyrobił sobie całkiem niezłą markę(11 goli w sezonie 13/14). Ta drużyna na pewno nie położy się przed rywalem ze Stambułu ,a biorąc pod uwagę obecną formę obu zespołów myślę że jest spora szansa na korzystny wynik dla Akhisar.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom