>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 15.10.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 15. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie A
Godzina: 00:30
Spotkanie: Atletico MG vs Internacional
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Analiza​

30 kolejka brazylijskiej Serie A, w ktorej się zmierzą się drużyny Atletico i Internacionalu , Atletico zajmuje się na 2 miejscu w tabeli natomiast Inter 8,
drużyny w swoich ostatnich meczach są bardzo overowe tzn Atletico dużo strzela Inter dużo traci sądze że ten typ idealnie tu pasuje a jeśli ktoś chce bardziej zaryzykowac może postawić na 4 gole. Myśle że typ wejdzie spokojnie,
ostatnie 3 spotkania tych drużyn to 4 gole w meczu także powodzenia.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +1
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaArgentyna
Spotkanie: Defensa-River Plate
Typ: Gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs: 4.50
Buk: Unibet
Godz. 01:30/ 15/10/2015
Analiza: Na dzień jutrzejszy wybrałem spotkanie z ligi Argentyńskiej w którym drużyna Defensa Justica podejmowała będzie na własnym stadionie ekipę River Plate. Gospodarze nie są faworytem do zwycięstwa według bukmacherów,ale wyjazdowe spotkania River Plate wcale nie wyglądają jakoś rewelacyjnie , dwa ostatnie mecze to dwie porażki , nie zdołali w nich nawet strzelić gola, stracili aż 4, gospodarze natomiast mają na koncie 3 kolejne porażki pod rząd i muszą coś tutaj zrobić żeby nie upaść całkowicie na dno , gospodarze nie wiele bramek tracą w poprzednich swoich pięciu spotkaniach stracili zaledwie 1 gola, mają za sobą też 5 kolejnych zwycięstw na tym stadionie, więc sa spotkania kiedy na prawdę grać w piłkę potrafią, ogółem te drużyny spotkały się ze sobą tylko 1 raz w 2012 roku, wtedy padł remis aż 3:3 , myślę że tutaj taki wynik nie jest możliwy, stawiałbym zdecydowanie na to iż nie padnie w tym spotkaniu więcej niż 2.5 gola, mój typ na ten mecz to wygrana zespołu gospodarzy 1 golem, myślę że bardzo możliwy jest tutaj także remis 0:0 ewentualnie 1:1, liczę na to że ekipa gospodarzy nie zostanie w tym spotkaniu pokonana.
✅ 350

Otrzymane punkty reputacji: +16
shop 504

shop

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Szwecja (SHL )
Godzina: 19:00
Spotkanie: Orebro - Vaxjo
Typ: 1
Kurs: 2.20
Bukmacher: William Hill
Analiza:
No to zaglądamy na lodowiska ligi szwedzkiej , gdzie zmierzy się Orebro z Vaxjo. Mój typ idzie na Orebro ,które u siebie wygrało 4 mecze ( 1 po dogrywce ) nie przegrywając żadnego.Stosunek bramek w tych meczach to 15-4 . Natomiast Vaxjo na wyjeździe zanotowało jedno zwycięstwo ( z ostatnią drużyną Karlskrona ) i 3 porażki (w tym jedna po dogrywce)
⛔ 100

M 38

miechal89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - MLS
Godzina: 01:00
Spotkanie: Toronto FC - New York Red Bulls
Typ: oba strzelą &amp; over 2,5
Kurs: 1,8
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam,
Na dziś wybrałem spotkanie z MLS. Co przemawia za typem? Obie ekipy grają ładnym ofensywnym stylem. Zacznę od gospodarzy. Toronto FC u siebie gra bardzo przyzwoicie: w 15 meczach strzeliło 32 gole (statystycznie ponad 2 na mecz) oraz straciło 19 (też przynajmniej jeden na mecz). W ostatnich 10 meczach na ich terenie linia 2,5 gola zawsze była pokryta, co lepsze tylko raz gole strzelali sami gospodarze (5-0 z Orlando City). Goście to też nie byle jaka ekipa. Lider tabeli i (co ważne dla tego typu) najlepiej grająca ekipa na wyjazdach. W 15 meczach strzelili 24 gole oraz stracili 22 (dość wysokie wyniki. Strzelali gola w każdym z ostatnich 10 wyjazdowych spotkań. Tylko w 3 z nich linia 2,5 gola nie została pokryta. Podsumowując: obie ekipy potrafią strzelać, ich ostatnie wyniki są overowe i gole strzelają w nich obie strony. To przekonuje mnie do pogrania tego właśnie typu.
Pozdrawiam.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +4
hachiko 27

hachiko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - USA, MLS
Godzina: 01:00
Spotkanie: Toronto FC - New York Red Bulls
Typ: poniżej 2,5 gola
Kurs: 2,45
Bukmacher: unibet
Analiza:
W dniu dzisiejszym spotkają się Toronto i pierwszy w tabeli New York Red Bulls. New York Red Bulls ma bardzo dobry sezon . W tym momencie stają przed szansą zapewnienia sobie pierwszego miejsca we wschodniej konferencji. Aby tego dokonać potrzebują 1 punktu. Jeżeli tego nie zrobią dzisiaj mają jeszcze szanse w dwóch kolejnych kolejkach. To prawda co napisał kolega wyżej, drużyny są bramkostrzelne, a średnia bramek w ich ostatnich 5 ligowych spotkaniach to 3 gola na mecz. Skąd zatem taki typ? Pragnę zauważyć, że w ekipie Toronto nie będzie grało w pierwszej 11 dwóch zawodników odpowiedzialnych za strzelanie goli. Są to Giovinco oraz Altidore, którzy byli lub są na zgrupowaniach swoich reprezentacji. To na pewno będzie problem dla ofensywy tej drużyny.
⛔ 100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Szanghaj
Spotkanie: Wawrinka vs Cilic
Typ: Wawrinka -2 gemy
Bukmacher: Pinnaclesports
Kurs: 1.81
Godzina: 10:30
Analiza:
Jak dla mnie bardzo ciekawy typ.Wawrinka ewidentnie w formie, wygrał turniej w Tokio a teraz bardzo fajnie zaczął grać w Szanghaju gdzie dziś w 2 setach pokonał Serba Viktora Troickiego.W Tokio stracił tylko seta i był na prawdę skuteczny i widać że jego gra napędza się z meczu na mecz.Dziś z Troickim dał się przełamać raz ale tak to trzyma swój serwis bardzo skutecznie.Jak dla mnie jest to top ATP Touru i tylko tacy zawodnicy jak Djokovic, Federer czy Murray mogą z nim wygrać jeśli tylko Szwajcar jest w formie i gra na 100%.Azjatycki tour zaczął właśnie w Tokio więc od tego czasu jeszcze nie przegrał więc azjatycka ziemia mu służy a jest o co grać bo turniej w Szanghaju to jeden z bardziej prestiżowych turniejów poza wielkimi szlemami więc Stasiu na pewno nie odpuści.Co można powiedzieć o Chorwacie? Granie w Azji zaczął od Shenzen gdzie wygrał najpierw po ciężkim, 3-setowym boju z Milmanem, potem 2-0 z Chungiem i odpadł w 3 meczu turnieju z Garcią Lopezem.Potem w Tokio wygrał z Youngiem tracąc seta i ze Stevem Johnsonem którego odprawił 2-0.Potem trafił na Japończyka Keia Nishikori i po 3 setach odpadł z turnieju.W Szanghaju na razie bez żadnego trudnego rywala.Z Chińczykiem Wu stracił seta co pokazuje że nie jest w topowej formie, z Coricem wyglądało już to lepiej jednak Coric ostatnio trochę gasi pokładane w nim nadzieje.Teraz czas by Cilic spotkał się z topowym zawodnikiem męskiego tenisa i jak dla mnie będzie to dla niego nie miłe zderzenie z rzeczywistością.Ja uważam że Wawrinka to półka wyżej.Świetny backhand, rozrzucanie po korcie, dobre trzymanie tempa, nagłe przyspieszanie gry.To są atuty Szwajcara których nie ma Cilic.On bazuje na serwisie i potężnym forhandzie a to na Stana nie wystarczy.Stawiam na wygraną Szwajcara z lekkim handicapem - 2 gemy co przy jego wygranej powinno zostać pokryte spokojnie.W ich ostatnich 5 spotkaniach Wawrinka wygrał aż 4 razy i w tych spotkaniach zawsze tą linię pokrywał i jutro liczę że będzie podobnie.Powodzenia!
✅ 81

Otrzymane punkty reputacji: +6
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
DO USUNIĘCIA - POMYŁKA, POWÓD? %
Dyscyplina:
???? Tenis - ATP Szanghaj 2015
Godzina:
12:00
Spotkanie:
Gasquet R. - Tomic B.
Typ:
Gasquet R. -2,5 gema
Kurs:
1.59
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:

H2H 6:1 z lat 2012-2015. W zdecydowanej większości meczów handicap gemowy został pokryty, choć trzeba przyznać, że były to niekiedy dość zacięte mecze. Tomic w tym turnieju gra całkiem niezły tenis, pokonał Ferrera, ale on moim zdaniem prawdopodobnie skupi się na ATP Valencii, a Szanghaj odpuści. Walka o Masters 1500 w Londynie trwa w najlepsze, a właśnie Richard Gasquet jest jednym z tych zawodników który ma największe szanse na dostanie się do tego turnieju - jako aktualnie rezerwa.
Francuz początku roku prezentuje całkiem niezłą formę. Zdecydowanie w drugiej części sezonu pokazał się ze świetnej strony (półfinał Wimbledonu - taki &quot;półmetek sezonu&quot;), a przede wszystkim po tym krótkim powrocie z &quot;kontuzji&quot; gdzie wygrał turniej ATP.
Tomic jak to Tomic, młody chłopak, ma potencjał na dobrego tenisistę, ale jak dla mnie to taki australijski Denis Istomin... Przeciwko czołówce rzadko kiedy ma czego szukać tak naprawdę. W tym typie jedyne co mnie martwi to fakt, że w następnej rundzie prawdopodobnie będzie czekał #1
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Serie A
Spotkanie: Atletico MG - Internacional
Typ: X/1
Kurs: 4.60
Bukmacher: gamebookers
Analiza:
Spotkanie 30 kolejki brazylijskiej Serie A. Wicelider Atletico MG zmierzy się z Internacionalem. Jest to pierwszy mecz z brzegu z ligi brazylijskiej, a Atletico na dziś jest największym faworytem spośród dzisiejszych par. Atletico gra o mistrzostwo, więc takie mecze u siebie musi wygrywać. Do lidera Corinthians tracą 4 punkty, więc są jeszcze w grze. U siebie na 14 meczów przegrali tylko 3, ale znowu nie jest to najwyższy wynik w lidze bo są drużyny które u siebie przegrały tylko po razie. Forma tego zespołu nie jest stabilna - zdobyli nawet mniej punktów niż dzisiejsi goście w ostatnich 5 meczach (8 do 10) gdzie raz przegrywają 0:4 by później wygrać 4:1 (wyjazd, a pozniej dom). Wicelider jednak powinien sobie poradzić z osłabionym Internacionalem (zabraknie D&#39;Alessandro, Valdivii, Vitinho), ale też ktory na wyjazdach gra z reguły bardzo zle. Maja najnizszy wspolczynik strzalania bramek jako goście z czołówki (7 w 14 meczach) i tylko 2 wygrane. Poza nielicznymi wyjątkami goście grają defensywnie, ale gospodarze powinni w sumie dość szybko ich mur przebić jeśli chcą wygrać. Licze że goście nie strzelą gola przede wszystkim.
✅ 360

Otrzymane punkty reputacji: +7
piotrovsky 55

piotrovsky

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL
Godzina: 02:00
Spotkanie: Philadelphia Flyers - Chicago Blackhawks
Typ: 2
Kurs: 2.10
Bukmacher: B365
Analiza:
Po pierwsze chciałbym przeprosić moderatorów za karygodny rozmiar czcionki i jej styl. Chciałem edytować ale już było za późno, wiec dziękuje za najniższy wymiar kary.
Po bardzo udanym debiucie postaram się na gorąco iść za ciosem, ale przeniesiemy się z murawy na tafle.
Philadelphia Flyers w roli gospodarza gościć będzie ekipę Kane&#39;a i spółki. Na dzień dzisiejszy gospodarze to cień drużyny z tamtego sezonu, po słabym wejściu w sezon zasadniczy i fatalnej porażce z Florydą 7:1 staną dzisiaj przed ciężką próbą, ponieważ goście z meczu na mecz wyglądają coraz lepiej i nie zapominajmy, że to zeszłoroczni zwycięzcy.
Na początek suche fakty w postaci ostatnich rozegranych kolejek;
13/10/15 Philadelphia Fl… - Florida Panthers 1:0
11/10/15 Florida Panthers -Philadelphia Fl… 7:1
09/10/15 Tampa Bay Light… -Philadelphia Fl… 3:2 (Do)
Dobry mecz z Tampą na gorącym terenie, dalej fatalny mecz we Florydzie, a później światełko w tunelu w postaci rewanżu u siebie, w bardzo skromnej formie i nie pokrywające goryczy kibiców ze spotkania u Panter.
Teraz coś o Chicago.
11/10/15 Chicago Blackha… -New York Island… 4:1
10/10/15 New York Island… -Chicago Blackha… 2:3 (Do)
08/10/15 Chicago Blackha… - New York Rangers 2:3
Pierwszy mecz z bardzo wymagającym przeciwnikiem, fatalna pierwsza tercja zadecydowała o wyniku spotkania, ale dalej już było tylko lepiej. Następny mecz z NYI wygrany po dogrywce, szkoda bo gdyby nie to, że po drugiej tercji trochę z Chicago zeszło powietrze byłby czysty win, ale już na własnej tafli rozwiali wszelkie wątpliwości wygrywając pewnie 4:1 i kontrolując cały przebieg spotkania.
H2H; Bardzo ciekawa relacja między tymi drużynami ich 5 ostatnich starć dyktowane były prawami gospodarza, czyli na czyjej tafli grano ten wygrywał. Myślę, że czas tej systematyczności skończy się właśnie dzisiaj. Dodatkowej pikanterii dodaje fakt, iż ostatni mecz wygrała Filadelfia na własnej tafli, wiec to czas wyrównania rachunku, a kiedy jak nie teraz w momencie gdy Lotnicy szybują tak nisko formą.
Na koniec jeszcze coś by przechylić szale na korzyść Chicago Blackhawks, a mianowicie skuteczność strzelecka zawodników obu drużyn.
PHILADELPHIA FLYERS
GRACZ PUNKTY
Umberger, R.J. 2
Schenn, Brayden 2
Simmonds, Wayne 1
Medvedev, Yevgeni 1
Gagner, Sam 1
CHICAGO BLACKHAWKS
GRACZ PUNKTY
Kane, Patrick 6
Panarin, Artemi 4
Van Riemsdyk, Trevor 2
Teravainen, Teuvo 2
Toews, Jonathan 2
Patricka Kane&#39;a chyba nie muszę nikomu przedstawiać, kto interesuje się NHL&#39;em to wie ile znaczy jego forma dla Chicago Blackhawks.
Dla ludzi o słabszych nerwach polecam zagranie tego typu wraz z dogrywką itp.
⛔ 100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka WNBA finał mecz 5 ostatni
Godzina: 02:00
Spotkanie: Minnesotta Lynx-Indiana Fever
Typ: 1
Kurs: 1.45
Bukmacher: betsson
Analiza: To już ostatni mecz tego emocjonującego finału koszykówki kobiecej NBA. Faworytkami są zdecydowanie gospodarze, zagra dla nich aktualnie najlepsza koszykarka , ostatnio porównywana nawet do Michaela Jordana, Mowa tutaj o Mayi Moore która gra niesamowicie. Oba mecze Fever mam wrażenie że wygrały niesamowicie szczęśliwie, dziś zadecyduje co innego. Na ten moment Minnesotta zasługuje i zdobędzie mistrzostwo WNBA co do tego nie mam dziś najmniejszych wątpliwości. Chciałem grać już niespodzianki Pistons lub Wolves jednak finał WNBA nie mogę przejść obojętnie. Trudność mniej więcej taka jak w walce Floyd-Manny...
✅ 45

Otrzymane punkty reputacji: +6
P 26

parasolki

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Linz
Godzina: 20:00
Spotkanie: Barbora Strycova - Denisa Allertova
Typ: 2
Kurs: 2.0
Analiza:
Jak dla mnie faworytką w tym spotkaniu jest Denisa, ponieważ na ostatnie 5 meczów wygrała 4 a przegrała tylko 1.
Wygrana nad Jovanovski (90 rakieta, która co chwila staje się lepszai nie jest łatwa do pokonania jak wskazywałoby miejsce w ogólnej klasyfikacji),
kolejną rywalką była Halep (obecnie 2 rakieta na świecie), która w tamtym okresie miała doskonałą formę.
W następnym wygranym meczu przyszło się jej z mierzyć z Errani (18 rakietą).
W 4 meczu a dokładnie w finale nadszedł czas na porażkę z Jankovic (24 miejsce), która szła jak burza w Guangzhou. Jak dla mnie porażka była spowodowana nie łatwymi meczami z Halep i Errani.
5 mecz łatwa wygrana z Koukalovą (105 rakieta).
Barbora 38 miejsce w ogólnej klasyfikacji na ostatnie 5 meczów: 2 porażki i 3 wygrane w tym jeden krecz z Sharapovą, gdzie obie grały bardzo dobrze, lecz warto dodać że był to pierwszy mecz Sharapovej od około 3 miesięcznej przerwy, co świadczy o tym iż dyspozycja Marii nie była w normie.
Wygrana z Babos (74 rakieta, która gra w kratkę tu wygrana tam przegrana i tak dalej).
Nie łatwa wygrana z Haas 240 miejsce najpierw gładko 6:1, a potem przegrana w tie breaku 7:5 i ostatni set wygrana 6:4
Przegrana z Vandeweghe (40 rakieta), a także z Bondarenko 79 rakietą
✅ 100

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie A
Spotkanie: Atletico MG - Internacional
Typ: Internacional (DNB)
Kurs: 5.00
Analiza:
Przeglądam kursy na ten mecz i jestem zdziwiony tak niską oceną Interu. U siebie Atletico jest faworytem, zgoda. Jednak tak wyraźna faworyzacja gospodarzy w tym meczu jest moim zdaniem trochę przesadzona stąd dobry kurs na gol dla gości, albo ich zwycięstwo z opcją zwrotu w przypadku remisu. Również Inter +1.5 po kursie @1.60 to dobra opcja, ale ostatecznie zdecydowałem się postawić to co wyżej widać.
Dla obu ekip jest to ważny mecz bo sezon zmierza ku końcowi i obie drużyny mają o co rywalizować w lidze. Atletico liczy się w walce o mistrzostwa bo tracą 5 punktów do lidera a mamy jeszcze 9 kolejek do rozegrania a jeszcze za plecami czai się Gremio ze stratą czterech punktów do AMG. Swój realny cel ma również Internacional, który walczy o miejsce w Copa Libertadores a tracą tylko dwa punkty, więc rywalizacja do końca sezonu będzie bardzo zacięta. Warto wspomnieć, że te drużyny mierzyły się w tym roku w Copa Libertadores i lepszy okazał się Inter, który po remisie 2:2 na wyjeździe, wygrał mecz przed własną publicznością 3:1.
Do rywalizacji w lidze wracają po prawie dwutygodniowej przerwie. Atletico Mineiro ostatni mecz wygrało 3:0 z Coritibą na wyjeździe, ale ostatnio trafiały im się bardzo słabe mecze - 2:2 z Joinville, porażka 4:0 z Santosem. Inter w ostatniej kolejce pokonał Sport Recife a dopiero co pokonali też lidera Corinthians. Największym zmartwieniem przy stawianiu czegoś w stronę gości może być gra Colorado na wyjazdach, jednak mam na uwadze to, że Atletico w ostatnich meczach domowych zostało pokonane przez Gremio i Atletico PR, więc przy tak ważnym meczu Inter też jest w stanie zagrać na takim poziomie, żeby wywieźć punkty z Belo Horizonte.
Braki w Atletico: Leandro Silva (Obrońca 26M/2G), Datolo (Pomocnik 20M/5G), Carlos (Napastnik 18M/3G).
Braki w Interze: William (Obrońca 21M), Eduardo Sasha (Pomocnik 12M/2G), Geferson (Obrońca 12M), D&#39;Alessandro (Pomocnik 8M), Juan (Obrońca 7M).
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jakiś czas temu postanowiliśmy reaktywować działanie na Facebooku.

https://www.facebook.com/pages/Forum-Bukmacherskie/793446814102619

Wystarczy, że klikając przycisk &quot;Lubię to!&quot;, dodasz nas do swojej listy ulubionych na Facebooku a będziesz na bieżąco informowany o ważnych wydarzeniach na forum, o zbliżających się turniejach, aktualnych promocjach u bukmacherów oraz o najciekawszych zdarzeniach sportowych wartych zagrania.

Zapraszamy!

Otrzymane punkty reputacji: +3
R 4,7K

root

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina:
01:00
Spotkanie:
Minnesota Timberwolves - Toronto Raptors
Typ:
Minnesota Timberwolves
Kurs:
2.80
Bukmacher:
Bet365
Analiza:

W tym przedsezonowym spotkaniu, które odbędzie się na neutralnym terenie w Ottawie stolicy Kanady, w hali Canadian Tire Centre, gdzie na co dzień rozgrywa swoje spotkania drużyna z NHL - Ottawa Senators, zmierzą się młoda drużyna Wilków z Minnesoty, z nieco bardziej doświadczoną drużyną Dinozaurów z Toronto, aczkolwiek w ekipie z Toronto nie zobaczymy dwóch najważniejszych zawodników oraz jednego bardzo ważnego (Lowry,DeRozan oraz Ross), dlatego uważam, że podczas tych nieobecności w Toronto Raptors warto postawić na Wigginsa i spółkę, który przeciwko drużynie ze swojego miasta będzie starał się pokazać z jak najlepszej strony, do tego dochodzi miejsce rozegrania spotkania - stolica Kanady, więc motywacja dla numeru jeden draftu z 2014 roku podwójna.
✅ 180

Otrzymane punkty reputacji: +7
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie (NHL)
Godzina: 4:05
Spotkanie: Colorado Avalanche - Boston Bruins
Typ: over 7,5
Kurs: 5,50
Analiza: Osiem bramek w NHL to jest dość dużo, ale nie brakuje meczów gdzie jest nawet więcej jak osiem goli. Tak też może być w przypadku tego spotkania. Colorado Avalanche rozpoczęli sezon bardzo ciekawie i kibice mieli spore emocje. Najciekawszy był ich mecz z Minnesotą Wild. Po dwóch tercjach było 4:1 dla Colorado Avalanche i kibice pewnie już myśleli o świętowaniu zwycięstwa, a tu Minnesota strzeliła cztery bramki w trzeciej tercji i Colorado przegrało mecz 4:5. Colorado Avalanche wyciągnęło wnioski z tego meczu i następne spotkanie wygrali 6:3 dzięki trzeciej tercji, którą wygrali 3:0. W pierwszym meczu Colorado było dziewięć bramek, tyle samo było w ich drugim meczu. W meczach Bostonu też wiele się działo. Bruins wszystkie mecze przegrali, a przeciwko Tampie i Winnipeg były to wysokie porażki 3:6 oraz 2:6. Skoro obydwie drużyny tyle strzelają i tracą, to może i tutaj będzie osiem albo więcej bramek.
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
⚽ - HISZPANIA: Puchar Króla

Real Saragossa - Llagostera
La Romareda, godz. 20:30
1/obie drużyny nie strzelą gola @2,87 Bet365

Oba zespoły obecnie występują w Segunda Division, gdzie radzą sobie zgoła odmiennie. Drużyna gospodarzy zajmuje obecnie 7. miejsce w tabeli po ośmiu kolejkach, natomiast goście dopiero 21. miejsce (przedostatnie). Myślę, że cele na ten sezon dla tych drużyn są bardzo różne. Real na pewno myśli o pozycji dającej chociażby możliwość udziału w play offach i bicie się o powrót do Primera Division, natomiast Llagostera myśli raczej o utrzymaniu się w lidze, co jak na razie idzie im opornie, a co dopiero dodać do tego mecze Pucharowe - nie poradzą sobie na dwóch frontach. Jak dla mnie dzisiaj zwycięży zespół gospodarzy, są lepszą i bardziej doświadczoną drużyną. Oba zespoły miały okazję spotkać się do tej pory dwa razy - pierwszy mecz miał miejsce we wrześniu tamtego roku na stadionie dzisiejszych gości, gdzie wygrał Real 0:1, natomiast drugi mecz odbył się w marcu tego roku i tak jak dzisiaj na La Romareda i zakończył się remisem 2:2. Myślę, że przy obecnej formie obu zespołów Real nie straci w tym pojedynku bramki i pewnie awansuje do kolejnej rundy Pucharu Króla. W gwoli takiej ciekawostki - Real Saragossa jest obecnie wyceniony, a raczej zawodnicy na 18,20 mln €, natomiast skład Llagostera na 8,60 mln €.​
⛔ 100

P 83

pms

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Szanghaj
Spotkanie: Wawrinka vs Cilic
Typ: Wawrinka
Bukmacher: Unibet
Kurs: 1.44
Godzina: 10:30
Analiza: Dzisiejszy faworyt powinien wygrac ten mecz 2;0, ale moze byc roznie. Stan na ostatnich 15 meczow przegral tylko 2 w tym jeden oddal walkowerem. Wawrinka jest pod forma. Na pewno bedzie chcial wygrac ten turniej, aby jeszcze bardziej podwyzszyc ranking tuz przed koncem roku. Wedlug mnie zasluguje on na drugie miejsce w rankingu, ale musi to jeszcze udowodnic. H2H z ostatnich 5 meczow jest rowniez na korzysc wyzej rozstawionego tenisisty - 4;1. Wszystko wskazuje na to, dzis nie bedzie niespodzianki i zwyciezy lepszy.
✅ 44

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Euroliga
Godzina:
20:00
Spotkanie:
Darussafaka - Sassari
Typ:
Darussafaka -5.5
Kurs:
1.79
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Nie wiem skąd biorą kasę, ale Turcy zbudowali naprawdę bardzo dobry zespół i we własnej hali mogą (pewnie będą) groźni dla każdego. Na to potrzeba będzie pewnie nieco czasu bo zespół jest praktycznie zbudowany od zera a liczba nowych graczy szokująca (Slaugther z Realu, Redding z Alby, Markoishvili z CSKA, mocni Turcy Arslan, Savas, Preldzic, Erden, super strzelec Harangody z Valencii, Bjelica z Efesu). Biorąc pod uwagę jakość składu to ten zespół naprawdę wygląda imponująco (mnóstwo ogranych - właściwie weteranów -na euroligowych parkietach graczy). Dobrze zbilansowany obwód oraz strefa podkoszowa, świetny trener i co ważne, szczególnie dla tureckiej ekipy, kilku dobrych Turków (w tym reprezentantów kraju). Pod koszem Włosi nie powinni mieć nic do powiedzenia i przewaga na deskach,przy takiej sile ofensywnej jaką mają &quot;Turcy&quot;, powinna im zapewnić komfortową wygrana.
✅ 79

Otrzymane punkty reputacji: +29
machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Chile Apertura
Spotkanie: Cobresal - Audax Italiano
Typ: over2.5 + bts
Kurs: 1.95
Godzina: 20:00
Uboga oferta w ten czwartek, ale znalazłem coś co przykuło uwagę:
H2H
04.02.15 PRI Cobresal - A. Italiano 3 : 1
16.08.14 PRI A. Italiano - Cobresal 2 : 2
12.04.14 PRI A. Italiano - Cobresal 1 : 3
24.11.13 PRI Cobresal - A. Italiano 3 : 1
23.02.13 PRI A. Italiano - Cobresal 3 : 2
01.09.12 PRI A. Italiano - Cobresal 1 : 1
25.03.12 PRI Cobresal - A. Italiano 3 : 1
13.08.11 PRI Cobresal - A. Italiano 3 : 2
13.02.11 PRI A. Italiano - Cobresal 3 : 2
22.10.10 PRI A. Italiano - Cobresal 4 : 2
Przez 5 lat tylko raz na 10 spotkań nie padły minimum 3 gole i zawsze strzelały obie drużyny.
Cobresal (3-0-5) 9 punktów w 8 spotkaniach, bezkompromisowi, bramki 12-15 co daje średnią 3.38 gola na mecz, całkiem wysoka.
Ostatnie wyniki w domu: 2-0, 1-2, 2-1, 2-3 i puchar 2-2.
Audax Italiano (3-3-2) 12 punktów w 8 spotkaniach, bramki 11-11 co daje średnią 2.75 gola na mecz.
Ostatnie wyniki na wyjeździe: Pucharowe 2-3 i 3-1, ligowe 2-3, 2-1 i 0-0.
Oprócz tego remisu z sierpnia same wysokie rezultaty.
Typ statystyczny, jak widać prawdopodobieństwo wysokie, ze stawką nie szaleję, w kościach czuje 2-2.
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom