>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.07.2019 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi

Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 15. Lipca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania Fortuna
forBet
Totolotek
Lvbet
eTOTO
- STS

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt;KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu. przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz nagrodzony okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Dania Superliga
Godzina : 19:00
Spotkanie : Hobro : Aarhus
Typ : Aarhus
Kurs : 2.10
Bukmacher : ETOTO

Dopiero początek sezonu w Duńskiej Superlidze to i nie wiadomo na co stać zespoły ale w/g mnie w tej parze to raczej goście są zespołem lepszym i na nich stawiam w tym spotkaniu , do tej pory obie drużyny mierzyły się ze sobą 15 razy a bilans zdecydowanie przemawia za Aarhus , w tych 15 meczach zaledwie 2 wygrane Hobro 3 razy padł remis i aż 10 spotkań wygrało Aarhus , w poprzednim sezonie w 7 kolejce Aarhus także tutaj wygrał 2:0 a w rewanżu u siebie skromne bo skromne 1:0 ale zwycięstwo , myślę że w tym sezonie będzie podobnie i to dziś goście zdobędą komplet pkt i zaczną ten sezon od wygranej !

100

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia
Godzina: 20:00
Spotkanie:  V.Constanta - Dynamo B.
Typ: V.Constanta wygra (remis - zwrot)
Kurs: 1.51
Bukmacher: STS
Analiza: 1 kolejka w lidze rumuńskiej. Viitorul Konstanca ma za sobą świetny okres przygotowawczy oraz bardzo dobre otwarty oficjalnych meczów, bo kilka dni temu zdobyli Superpuchar Rumunii po zwycięstwie (1-0) z Cluj.
W ostatnich miesiącach uwzględniających mecze sparingowe i końcówkę poprzedniego sezonu ligowego - można mówić o bardzo dobrej dyspozycji gospodarzy, którzy ostatnio w oficjalnych meczach przegrywali tylko z Cluj, które było mistrzem kraju.
Sama drużyna w ostatnich latach regularnie walczy o TOP6, więc potencjał jest na pewno duży.
Dynamo Bukareszt to drużyna o podobnym potencjale, jednak zdecydowanie częściej trafiają im się straty punktowe, co doprowadziło do grupy spadkowej w poprzednim sezonie, a nie mistrzowskiej jak w przypadku Viitorulu. 
Jest to pierwsza kolejka i każdy scenariusz jest możliwy, ale według mnie Constanta wygra w tym meczu. Typ zabezpieczam zwrotem w przypadku remisu. Przewidywany wynik 1-0 / 2-1 dla gospodarzy

51

Otrzymane punkty reputacji: +7
lepszy-szkodnik 7,6K

lepszy-szkodnik

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka kobiet/ USA /WNBA
Godzina : 01:00
Spotkanie : Seattle - New York
Typ : &gt;152,5
Kurs : 1,70
Bukmacher : STS
Analiza:
Koszykówka w wykonaniu kobiet "lubi" wymykać się spod statystyki ale na czymś typ oprzeć trzeba. Buki preferują bardzo wyraźnie gospodynie ale z ostatnich pięciu spotkań na własnym parkiecie trzy zdołały przegrać. Koszykarki z NJ natomiast na wyjazdach trzykrotnie wygrały. Także H2H na parkiecie w Seattle to wyniki naprzemienne kiedy wygrywała raz jedna raz druga ekipa. Osobiście nie próbowałbym grać tego spotkania na zwycięstwo którejś z ekip.
Seattle u siebie ma bilans 77,78 do 72,78 ale w tym spotkaniu naprzeciwko wystąpi ekipa która na wyjazdach jest najbardziej overową drużyną z bilansem 80,50-86,25
Gospodynie:
z ostatnich 20 spotkań mają bilans 150,75, u siebie 151,64
z ostatnich 5 spotkań mają bilans 155,4, u siebie także 155,4
Przyjezdne:
z ostatnich 20 spotkań mają bilans 161,70, u siebie 164,5
z ostatnich 5 spotkań mają bilans 157, na wyjazdach 159,25
Spodziewam się koło 156 punktów a ile będzie, dowiemy się już w poniedziałek rano ????

100

T 2,9K

terazjo

Cierpliwosc jest cnota
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Narodów 
Godzina: 01:00
Spotkanie: Rosja - USA
Typ: Rosja
Kurs: 2,28
Bukmacher: STS

Przed chwilą obejrzałem mecz o 3 miejsce, gdzie nasi rozgromili 3-0 Brazylię i wracają do domu z brązowym medalem. Ta sama Brazylia przegrała, ale po zaciętym meczu w półfinale z Amerykanami 2-3 prowadząc 2-1... Z kolei Rosjanie rozprawili się z nami 3-1 w półfinale. Ja wiem, że takie dywagacje można ciągnąć w nieskończoność kto z kim wygrał itd., ale widziałem mecz Rosja Polska i nasi sąsiedzi po prostu nas zniszczyli (poza jednym ich słabszym momentem), są niesamowici na zagrywce i w ataku. Kursy u bukmacherów cały czas spadają (widziałem 2,5), dla ruskich jest to prestiżowy mecz z imperialistami :D i jeśli zagrają z takim obłędem w oczach jak w półfinale z Polakami to powinni się z USA rozprawić bez problemu.

128

Otrzymane punkty reputacji: +24
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
WAŻNE!

Przypominamy, że nastąpiła  zmiana w regulaminie, postanowiliśmy usunąć zapis o zakazie podawania mniej ryzykownych typów, czyli jak ktoś poda wcześniej typ na przykład over 2,5 gola to kolejna osoba może podać over 1,5 gola bez żadnych konsekwencji, oczywiście za trafiony typ uzyska odpowiednio mniej punktów w zależności od kursu. Liczymy, że to zmobilizuje większą ilość użytkowników do udziału w zabawie. Pozostałe punkty regulaminu pozostają bez zmian.​

H 135,3K

haparoiden

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Szwecja - Allsvenskan
Godzina: 19:00
Spotkanie: Helsingborgs IF - IK Sirius
Typ: IK Sirius DNB
Kurs: 2,52
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Wczoraj, mając do wyboru typ na Dalkurd, Lillestrøm lub Norrköping, wybrałem ten ostatni, który jako jedyny nie wszedł. Dziś nie ma zbyt wielu meczów, więc z tej niewielkiej oferty ponownie zwróciłem uwagę na ligę szwedzką.

Helsingborgs IF, zajmujące 11. miejsce w tabeli podejmie znajdujące się oczko wyżej IK Sirius. Mimo że według bukmacherów faworytem są gospodarze, skłaniam się ku wygranej gości. Helsingborgs u siebie wygrał w tym sezonie dwukrotnie - w pierwszej kolejce z IFK Norrköping oraz dwa tygodnie później ze słabym na wyjazdach Hammarby. Od 5 meczów jutrzejsi gospodarze nie wygrali ani jednego spotkania na własnym stadionie, dwukrotnie przegrywając (z mocnymi na wyjazdach AIK-iem i Malmö FF) i trzykrotnie remisując (ze słabymi na wyjazdach Sundsvall i Falkenbergiem - oba zespoły nie wygrały w delegacji jeszcze ani jednego spotkania - oraz dwa miesiące temu z liderem tabeli wyjazdowej - Djurgardens IF). Przyjezdni natomiast na wyjazdach radzą sobie znacznie lepiej niż u siebie - drużyna z Uppsali w delegacji przegrała tylko dwa razy - z świetnie grającym u siebie AIK-iem oraz niepokonanym na własnym stadionie Hammarby. Ponadto tylko raz zremisowali - trzy miesiące temu z przeciętnym Falkenbergiem. Wygrali natomiast trzykrotnie (ostatnio z przeciętnym u siebie Norrköping oraz słabymi na własnych stadionach Örebro i Kalmarem).

Uważam, że IK Sirius powinno wygrać z przeciętnym u siebie Helsingborgiem, podobnie jak dwa tygodnie temu wygrali z IFK Norrköping, jednak zabezpieczam się zwrotem na wypadek remisu.

​​​​​​​  100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis WTA LousanneGodzina : 14:00Spotkanie : Kozłowa Kateryna - Grachewa W. Typ : Kozłowa Kateryna Kurs : 1.78Bukmacher : forbet
Analiza: Moim zdaniem Ukrainka trochę niedoceniona przez bukmacherów. Rozumiem że ostatnimi czasy złapała delikatna zadzyszke ale na ziemi czuje się najlepiej, co pokazują zresztą jej statystyki. Jeśli Kozłowa chce się rozwijac i awansować w rankingu WTA w którym zresztą zajmuje wysokie 66 miejsce to takie mecze musi wygrywać. Jej rywalką w dzisiejszym starciu jest przeciętna Rosjanka zajmująca 210 miejsce w rankingu która na szwajscarskiej ziemi ograla slabiutką Paquet i Grabher występujące na nawierzchni ziemnej raczej okazyjnie i bez osiągnięć, jeśli to przekonało bukmacherów to ich sprawa. Z takich ciekawszych statystyk to Kozłowa w 2019 rozegrała 14 spotkań na ziemi i przegrala tylko 3 z kolejno Sabalenka(11 WTA) Mladenovic(48 WTA) i Bencic(13 WTA), moje pytanie brzmi gdzie w tym wszystkim jest Grachewa, regularnie przegrywająca z zawodniczkami którym do czołowi daleko. Widzę w tym kursie value, moim zdaniem prawdopodobny jest wynik 2:0 ale kobiecy tenis rządzi się swoimi prawami, więc gram w moim odczuciu bezpiecznie że Ukrainka wygra to spotkanie. 

[zwrot] zwrot - mecz odwołany

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Dyscyplina : Kolarstwo - Tour de France
Godzina : 12:10
Spotkanie : Caleb Ewan - Elia Viviani
Typ : Caleb Ewan
Kurs : 1.84

Wczoraj peleton pojechał spacerowo i mam nadzieję, że dziś jednak sprinterzy zechcą powalczyć o wygraną i nie dadzą szans ucieczce. Gram przeciwko Vivianiemu, który mnie tu w ogóle nie przekonuje. Wygrał co prawda etap ale tam kilka szczęśliwych czynników się zgrało - Ewan przyblokowany za Vivianim przy barierkach nic nie mógł zrobić, Groenwegen gdzieś z drugiej linii musiał się przebijać,a Sagan w wybitnej formie nie jest. Nie ukrywam, że właśnie Holendra i Australijczyka uważam za najmocniejszych sprinterów w tej stawce obecnie. Pomijając wygrany etap to Elia słabo bo miejsca 6. i 9. Brak topowej formy widać było na 7. etapie, gdzie ewidentnie zabrakło pary, a jadący mu na kole Ewan musiał go objechać.
Caleb dwa razy trzeci i raz drugi. To nie przypadek bo on jest mocny. Czasem mu się zdarzy wystrzelić z finiszem za wcześnie ale mam wrażenie że nad tym pracuje i coraz rzadziej tak robi. Do tego finisz leciutko pod górkę. Na Giro pokazał, że to mu pasuje. Mam nadzieję, że powalczy z Groenwegenem o zwycięstwo.

100

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina : 1. Bułgaria
Godzina : 19:30
Spotkanie : Dunav Ruse - Levski Sofia
Typ : Levski Sofia i over 1.5 gola w meczu
Kurs : 1.80
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Levski Sofia trzy ostatnie sezony zakończyła na trzecim miejscu w lidze. Teraz mamy początek nowego sezonu i z całą pewnością będą chcieli wejść z sezon w dobrych nastrojach. Sześć ostatnich meczów z rzędu nad Dunav Ruse kończyło się zwycięstwem piłkarzy ze stolicy. Spośród tych sześciu, w pięciu ostatnich meczach padały minimum dwie bramki. I takiego też rezultatu się dziś spodziewam. 

80

Otrzymane punkty reputacji: +2
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: Newport (USA), trawiasta
Godzina: 17:00
Spotkanie: Bernard Tomic - Ilja Iwaszka
Typ: 1
Kurs: 1,43
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Spotkanie 1 rundy. Jakim tenisistą jest Tomic chyba każdy co chociaż w małym stopniu interesuje się tenisem dobrze wie. Zawodnik ten bardzo często podchodzi do swoich meczy nieskoncentrowany i gra tak jakby miał ... i tutaj musiałbym przeklnąć więc napiszę po prostu, że gra olewająco. Jednak postawię dziś na niego, bo na trawie grać potrafi i wierzę, że podejdzie do tego spotkania tak jak powinien a jeżeli tak się stanie to raczej bez większych problemów powinien ograć Iwaszkę. Białorusin od roku nie grał na trawie (od zeszłorocznego Wimbledonu) i myślę, że dużo gorzej po korcie będzie się poruszał od Bernarda. Ilja na trawie zagrął raptem 9 meczy mając bilans 3 zwycięstw i 6 porażek. Pod tym względem Tomic jest dużo bardziej doświadczonym graczem na tej nawierzchni mogąc poszczycić się bilansem 58 zwycięstw i 38 porażek. Australijczyk występował już tutaj we wcześniejszych latach, zna tę nawierzchnię, jest w tym roku na niej ograny w przeciwieństwie do przeciwnika i myślę, że podejdzie tak jak trzeba do tego spotkania i zamelduje się w kolejnej rundzie.

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Bułgaria
Godzina: 19.30
Spotkanie: Dunav Ruse- Levski Sofia 
Typ: Obie drużyny strzelą gola 
Kurs: 2,15
Bukmacher: Etoto
Analiza: 
1 kolejkę ligi bułgarskiej zakańcza Spotkanie pomiędzy Dunav Ruse i Levski Sofia. Dunav zakończył sezon w grupie spadkowej i nie wiele brakowało a opuściłby pierwszą ligę, przeciwnie miała się sprawę z Levskim, który w grupie Mistrzowskiej zajął bezpieczne 3 miejsce. Jako, że jest to pierwsza kolejka i jeszcze nie jest do końca znana forma obu drużyn, poza tym nie ma też takiego spięcia stawiam na gola obu drużyn. Dunav na własnym stadionie radzi sobie nienajgorzej, przynajmniej jeśli chodzi o zdobywanie bramek a mecze wyjazdowe zespołu z Sofii nie są bezbłędne. Myślę, że oba zespołu na rozpoczęcie sezonu będą chcieli się wykazać zarówno przed trenerem jak i przed swoimi kibicami. Faworytem tego spotkania jest z pewnością Levski jednak nie skreślam zespołu gospodarzy, szczególnie jeśli chodzi tutaj tylko o zdobycie jednej bramki bo myślę, że na to ich stać. 

115

saberrose 1,7K

saberrose

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia
Godzina: 19:00
Spotkanie: Stabaek - Sarpsborg
Typ: Stabaek/ +2.5
Kurs: 4.25
Analiza:

Stabaek wygląda o wiele solidniej po przybyciu nowego menedżera Jonssona. Ostatnie  wyjazdowe  spotkanie przegrane  2:1  z  Odd , ale byli blisko zdobycia punktu. Zespół ten jest na pewno młody i utalentowany, ale miał problemy z zdobyciem goli po sprzedaży Ohi (najlepszego napastnika ligi) Molde (1). Ranga tego meczu z   bezpośrednim sąsiadem  z  dołu tabeli jest z pewnością wysoka i  liczę  że  gospodarze  sięgną  po  komplet pkt.  w  tym  pojedynku.

Sarpsborg jest prawdopodobnie największym rozczarowaniem  w lidze. Po imponujących występach w kilku sezonach i graniu w Lidze Europejskiej w zeszłym roku, teraz przyszło  drużynie  błąkać  się w  dole  tabeli. Nieco  ponad  tydzień  temu  goście  przegrali  w  Tromso ( 2:0)   co  istotne  należy pamiętać że  brakuje gościom kilku graczy, w tym obrońców Askara, Tveity, Utvik i Horn.

Mimo  tego  że Sarpsborg wygrał oba mecze w poprzednim sezonie 1-3 i 4-2  dzisiaj  gospodarzy  widzę  w  roli  faworyta.
W  czterech ostatnich  potyczkach  między  tymi  ekipami  padło  19  goli  i  obydwie  z drużyn  trafiały  do  bramki  rywala  kilka razy. Nadal  bazuję  na  takim  rozwiązaniu  i  sądzę że  podobnie  będzie  dzisiaj.
To jest prawdziwy mecz na papierze, ale żeby być uczciwym  nie sądzę aby którykolwiek z tych zespołów został zdegradowany na końcu. Powód  to  ich potencjał który jest dużo  wyższy i myślę, że obie będą wspinać się do  góry w nadchodzących tygodniach. Jest to mecz  w którym tylko 3 punkty zadowolą  jedną  ze  stron  i  mając to na uwadze wybieram ponad 2,5 bramki, ale uważam gospodarzy za faworytów biorąc pod uwagę to co pokazali ostatnio .

100

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: Newport (USA), trawiasta
Godzina: 17:00
Spotkanie: Smith - Smyczek
Typ: Smyczek
Kurs: 1.87
Analiza:
Kursy są bardzo wyrównane według bukmachera ale dla mnie faworytem tego spotkania jest Tim Smyczek. Jego rywal z Australii w kwali stracił seta z Japończykiem Ito a Tim gładko wygrał 2:0 z Kruegerem swoim rodakiem, w bezpośrednich pojedynkach Tim wygrał 4 na 4 rozegrane spotkania panów na amerykańskich kortach a jego wygrane turnieje miały miejsce tylko w Stanach co pokazuje jak lubi tutaj grać, Sam John Patrick nie może pochwalić się tyloma wygranymi turniejami. Według mnie Tim ma więcej do zaoferowania, lepszą formę a miejsce w którym grają działa na jego korzyść. Powodzenia.

87

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: Newport (USA), trawiasta
Godzina: 20:30
Spotkanie: Karlović - Andreozzi
Typ: Karlović win i powyżej 22,5 gema
Kurs: 2,04
Bukma
cher: fortuna
Analiza:
Pierwsza runda turnieju na kortach trawiastych w Newport. Zdecydowanym faworytem w tym meczu jest doświadczony Chorwat. Posiada on znakomity serwis, a na trawie czuje się zdecydowanie najlepiej. Bardzo trudno go przełamać. Na returnie jednak nie jest tak groźny, co powoduje w jego meczach częste tie-breaki. Jego rywalem jest Argentyńczyk, który zdecydowanie lepiej czuje się na ziemi, ale serwis ma całkiem niezły, więc nie powinien dawać się tu przełamać. Chorwat ten mecz powinien wygrać, bo na trawie ma dużo więcej argumentów, ale mecz powinien mieć sporo gemów, a do pokrycia typu wystarczy 7:6, 6:4 dla Karlovicia. 

​​​​​​​  100

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Towarzyskie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Portimonense - Maritimo
Typ: Poniżej 2,5 bramki
Kurs: 1,91
Bukmacher: FortunaJeśli chodzi o ten mecz to również moją uwagę zwróciły spadki kursów na under. Spotkania ligowe między obiema ekipami raczej obfitują w bramki i rzadko pada poniżej trzech goli, ale w ostatnich dwóch spotkaniach kontrolnych Portimonense zanotowało dwa undery. Pierwszy mecz wygrali 1:0 - kolejny przegrali również 1:0. Oba spotkania dzisiejsi gospodarze rozegrali na swoich boisku i obydwa mecze odbyły się w lipcu, więc jeśli defensywa Portimonense utrzyma formę to i dzisiejszego wieczoru możemy spodziewać się mało rezultatywnego spotkania. Dodam jeszcze, że dla przyjezdnych będzie to pierwsze spotkanie towarzyskie w tym sezonie. Typ konkursowy.

91

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia
Godzina: 19:00
Spotkanie: Stabaek - Sarpsborg
Typ: Stabaek strzeli gola w obu połowach
Kurs: 4,45
Analiza:

Jak to zwykle w poniedziałki bywa oferta nas nie rozpieszcza, więc trzeba solidnie poszukać, żeby coś fajnego znaleźć. Moją uwagę zwrócił mecz ligi norweskiej pomiędzy Stabaek a Sarpsborg. Faworytem bukmacherów są goście. Jest to o tyle ciekawe, że Stabaek gra u siebie, a na dodatek jest wyżej w tabeli o jedną pozycję. To jest rzadka sytuacja, żeby drużyna wyżej w tabeli grająca u siebie była underdogiem. Aktualna forma również jest na korzyść gospodarzy, gdyż w ostatnich pięciu meczach ligowych zgromadzili oni siedem punktów, podczas gdy goście zdobyli w ostatnich pięciu spotkaniach pięć punktów. Bardzo ciekawie wygląda statystyka ostatnich bezpośrednich spotkań pomiędzy tymi drużynami. Było w nich mnóstwo goli. W ostatnich czterech meczach pomiędzy nimi padało przynajmniej po cztery gole. Moim zdaniem gospodarze mają szanse wykorzystać słabą postawę gości i strzelić bramkę w obydwu połowach.

345

Otrzymane punkty reputacji: +3
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Rosja - Premier Liga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Lok. Moskwa - Kazań
Typ - podwójna szansa i suma goli: 1 lub X i powyżej 1,5 bramki w meczu
Kurs: 1.51
Bukmacher: ETOTO
Analiza:
Zwycięzca Superpucharu Rosji sprzed 10 dni. Wygrali oni bowiem, choć nie byli faworytami z Zenitem Petersburg 2:3. Na dodatek przegrywali już 2:1 ale potrafili odwrócić losy spotkania. Dodajmy że Zenit wygrał poprzedni sezon Rosyjskiej Premier Ligii, a za ich plecami uplasował się Lok.Moskwa. Kazań przed startem ligi rozegrał tylko spotkania towarzyskie. Na 5 meczy wygrali oni jedno, 1 zremisowali i 3 przegrali - w tym ostatnie z CSKA Moskwa 4:0. Dziś też liczę na zobaczenie co najmniej 2 bramek i zwycięstwo moskiewskiej drużyny.

51

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi

Informujemy, że Betclic został dodany do listy bukmacherów, z których można podawać swoje propozycje w Typach Dnia.
Zarejestruj się na Betclic z kodem promocyjnym FORUM.PL a jeśli Twój pierwszy zakład okaże się przegrany otrzymasz zwrot stawki do 500 zł.

Bonus trzeba następnie obrócić 4x po minimalnym kursie 2.00​

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Islandia
Godzina: 21:15
Spotkanie: Vikingur - Fylkirk
Typ:  +2.5 gola
Kurs: 1,68
Analiza:

Jedna z bardziej overowych lig i spotkanie pomiędzy drużyną z Vikingur i Fylkirk. Gospodarze na razie na pozycji spadkowej, która na pewno ich nie zadowala i z całą pewnością rzucą się do ataku, bo przeciwnik też hegemonem nie jest i wygrana pozwoliłaby wygrzebać się nad strefę spadkową. W sześciu ostatnich spotkaniach gościom tylko raz nie udało się strzelić bramki ( 0:2 z Akranes w ostatniej kolejce) i zanotować wyniku + 2,5 bramki pozostałe mecze 3:2, 1:5, 4:3, 2:1, 2:2. U "Vikingów" wygląda to trochę gorzej bo mniej strzelają, ale liczę na zdobycz po ich stronie dzisiaj bo jak pisałem na wstępie może to zapoczątkować marsz w górę tabeli. O bramkę gości jestem spokojny. Mam nadzieję na przełamanie złej passy.

​​​​​​​  100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom