>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.12.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Celta - Leganes
Typ: 1. gol Celta
Kurs: 1.65
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Leganes mocno osłabione, lista kontuzji jest długa, a możliwe ze nie zagra dodatkowo kilku innych graczy, Celta bez kontuzji. Celta badz co badz ostatnio wygrana na wyjezdzie z Villarreal, ktore wczoraj na spokojnie wygralo u siebie 2:0 ze Spartakiem Moskwa, a mecz wczesniej rozgromil Almerie w Copa Del Rey az 8:0. Celta dodatkowo gra u siebie, fakt faktem traci duzo golu w tym sezonie, bo az 24 z czego 10 u siebie, ale jeszcze wiecej strzela (28, srednia prawie 2 na mecz), co nie mozna powiedziec o Leganes ktore ma tylko 15 goli. Trzeba tez powiedziec jasno ze 4 z tych 10 goli u siebie czyli prawie polowe, to Celta stracila w listopadzie w meczu z Realem. Ponadto Leganes nic nadzwyczajnego na wyjazdach nie gra, bilans 1-2-5, a bramki 7:13, co prawda ograli Valleycano ostatnio ale to tylko Puchar Krola, no i przecietne Valladolid, ale na wcześniejszym etapie sezonu szlo im bardzo słabo na wyjazdach.
⛔100

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Dyscyplina: Piłką reczna, ME
Godzina: 17:30
Spotkanie: Rosja - Rumunia
Typ: Buceschi, Eliza Iulia over 5.5 bramki
Kurs: 1.75
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Będzie lakonicznie bo tutaj sprawa jest prosta.. dziś półfinał i nie ma mowy o jakimkolwiek odpuszczeniu przez Rumunki. Są tutaj i mecz trwa 60 min. Brakuje Neagu czyli najlepszej strzelczyni u Rumunek, życie nie zna próżni więc ktoś te rzuty musi przejąć i na pewno sporo poleci do Pinei i właśnie do Buceschi. Z Holenderkami przy wyniku 29:24 aż 8 bramek zdobyła Buceschi. 25 lat 177 wzrostu,kupe talentu i obecnie w bardzo dobrej formie.
Oddsmakerzy z 1xbet już zbili kurs na over z 1.90 na 1.55. dla mnie peffka dnia bo Rosjanki wcale tak solidnie nie bronia.
⛔100

juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka reczna dania
Godzina:
19:30
Spotkanie: Aalborg-esbjerg
Typ:
alborg -2,5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
totolotek
Analiza:
dzien dobry.ostatnio zabraklo mi bramki w recznej i mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie podobnie.wahalem sie czy nie dac rosji w recznej bo to pewniak i wygraja pewnie kilkoma bramkami ale dam na lige dunska.stawiam na aalborg poniewaz od dluzszego czasu przyzwyczail ze gra o najwyzsze cele w lidze.rok temu w zajeli 4 lokate zas esbjeg musial bronic sie przed spadkiem.w tym aalborg na razie prowadzi ale ma tylko punkcik przewagi i musi wygrac z takim przeciwnikiem zeby liczyc na prowadzenie po rundzie zasdniczej.graja barzo dobrze u siebie,mimo ze ostatnio zaliczyli porazke u siebie to wczesniej wygrali wszystkie 6.esbjerg ostatnio pokonal dwie dobre ekipy ale na wyjezdzie wygrali tylko 3/7 i graja z mocnym zespolem.uwazam ze mecz bedzie zaciety ale aalborg powiniem pokonac rywala i to bedzie kilka bramek przewagi co pozwoli mi na wygrana po dobrym kursem.pozdrawiam
⛔100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Zagłębie Lubin
Typ: powyżej 29,5 fauli
Kurs: 1,85
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Świetnie opisał sytuację przed tym meczem husarz22. W tabeli jak wiadomo gospodarze 1pkt straty do Legii i już 6pkt do Lechii i dzisiaj koniecznie trzeba wygrać aby nie tracić dystansu. Gościom powoli odjeżdża grupa mistrzowska i spokojna gra w dodatkowej rundzie, także też muszą myśleć o punktowaniu nawet na wyjazdach.
Skoro takie ubytki w formacji defensywnej to złożona naprędce nowa formacja może nie do końca być zgrana i popełniać więcej błędów a co za tym idzie więcej przewinień. Statystycznie może nie wygląda to najlepiej ale to już przedostatnie spotkanie w tym roku i nie ma co się oszczędzać. Jaga na koncie 243 (śr 13,5) fauli, Lubin zdecydowanie więcej 272 (śr 15,1).
⛔100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Sheffield - West Brom
Typ: Powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,83
Buk: Unibet
Analiza:
Moim zdaniem trochę przeszacowany kurs na over bramkowy. West Brom obok Aston Villi gra w Championship najbardziej ofensywną piłkę, stwarza sobie bardzo dużo sytuacji i wreszcie strzela sporo goli. Sam fakt że w ostatniej kolejce odważyli się pójść &quot;na wymianę ognia&quot; z ofensywą Aston Villi, która posiada chyba najlepsze ofensywne trio w XXI wieku w Championship (Asier El-Ghazi, Yannick Bolasie i Tammy Abraham). West Brom również posiada znakomitych piłkarzy w przednich formacjach: Barnes, Gayle, aktualnie kontuzjowany Robson-Kanu czy przede wszystkim Jay Rodriguezto zawodnicy niewątpliwie na poziom Premier League. Do tego zespół ma konfort gry z przodu, bo dysponuje również bardzo mocnym i przede wszystkim zrównoważonym środkiem pola. Jake Livermore i Phillips mogą grać znacznie wyżej i często włączając się do akcji ofensywnych mając za plecami ścianę złożoną z Garetha Barrego. Tak mocnych nazwisk i zawodników w formie brakuje w defensywie stąd upatruję tutaj przynajmniej gola dla gospodarzy, którzy również grają ciekawie z przodu, bo o gola dla gości jestem spokojny. Powodzenia!
✅83

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna , Francja 2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Châteauroux-Auxerre
Typ: Powyzej 2.5 gola
Kurs: 2.41
Bukmacher: 1xBet
Analiza:
Wracam po krotkiej przerwie i przenosze sie do drugiej ligi francuskiej gdzie Châteauroux podejmie u siebie Auxerre. Druzyny sasiaduja ze soba w tabeli zajmujac odpowiednio 12 i 13 miejsce. W tym spotkaniu ide w bramki a dokladniej w over 2.5 . Dlaczego ? Po kolei... po pierwsze na szesc ostatnich meczy az w pieciu zostal pokryty ten over a we wszystkich padl BTS. Po drugie spadki na over , delikatne ale jednak . A po trzecie to co najwazniejsze i dla mnie przynajmniej najbardziej przekonujace to fakt ze w ostatnich dwoch pojedynkach ze soba zrobili lamance . Mecz w grudniu tamtego roku czyli mozna powiedziec rowno rok temu (na date) a drugi w kwietniu biezacego roku. Obydwa mecze zakonczone wynikami 1:2.
Czy dzis zafunduja nam cos rownie ciekawego i nieprzewidywalnego ? Zobaczymy ale mam nadzieje ze tak ! ????
POLECAM!!!
⛔100

daniellw 1,4K

daniellw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, 2. Liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Orleans - AC Ajaccio
Typ: 1
Kurs: 2.40
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Myślę, że na zwyciestwo gospodarzy w tym meczu kurs jest bardziej niż przyzwoity, a rzekłbym nawet mocno przeszacowany. 11. w tabeli Orleans zagra z 18. AC Ajaccio. Na pierwszy rzut oka faworyta raczej nie ma, stąd pewnie takie kursy. Jednak skupiając się na drużynie gospodarzy, bo pamiętam początek ich sezonu, któy mieli naprawdę dobry. Wygrywali sporo meczów, a na przełomie wrzesnia i października - seria 6 wygranych z rzędu. Obecnie idzie im gorzej, wpadka z Nancy i porażka z wyżej notowanymi Troyes i Brest. Myślę jednak, że dzisiaj rywal skrojony na miarę potrzeb - a więc powrotu na zwycieską ścieżkę. Goście nie wygrali od 7 spotkań, notując 4 porażki i 3 remisy. Ponadto, jesli spojrzeć na ich bilans w delegacji, widać że dzisiaj jest mała szansa na korzystny wynik. Dodatkowo zachęca mnie fakt, że Orleans to drużyna bezkompromisowa ( bilans 7-2-8), zatem myślę że wpadka w postaci remisu też jest mało prawdopodobna - a to w tej lidze dość istotny fakt. Stawiam więc, że mecz zakończy się zwycięstwem gospodarzy, przy wyniku 2:0.
⛔100

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna / Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Zagłębie Lubin
Typ: (Zaglebie wygra, remis=zwrot)
Kurs: 3.65
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Zaglebie gra ostatnio slaby futbol ale gra z meczu na mecz wedlug mnie sie znacznie polepsza. Zaglebie ma predyspozycjs zeby jak najbardziej pokonac Jagiellonie. Wiadomo w Bialystoku gra sie bardzo ciezko ale Zaglebie musi szukac punktow jesli mysli o 1-8. Nowy trener nie wniosl tyle na co oczekiwaly by sobie na to wladze klubu z Lubina. Jagiellonia jest w gazie Puchar Polski jak i liga jest w bardzo dobrym stopniu i oczekiwania jak najbardziej spelnione dla zespolu z Jagielloni ,ale kto jak kto jezeli Zaglebie zlapie swoje wiatry to jak najbardziej jest w stanie pokonac Jagiellonie. Znakomite skrzydla Pawloski,Bohar. Takze naspastnicy tez godni przygladniecia sie Tuszynski oraz Marez. Moim zdaniem Zaglebie ma dzisiaj szanse na zwyciestwo. Pozdrawiam trzymajcie sie.
✅265

Otrzymane punkty reputacji: +15
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka nozna - Wlochy / 2 liga
Godzina :21:00
Spotkanie ; Foggia - Cremonese
Typ : Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs : 1.70
Bukmacher : forbet
Analiza :
Cremonese jest wyżej w tabeli ale Foggia zaczęła z 8 punktami karnymi. Foggia u siebie przegrała w lidze tylko z liderem Palermo. Obydwa zespoly mają tendencję do remisow. Foggia zremisowała 5 z ostatnich 6 meczów ogółem. Cremonese zremisował 4 z ostatnich 6 meczów wyjazdowych. Liczę na remis, jeśli wygrają gospodarze mamy zwrot stawki.
▶zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom