>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 14.04.2016 (czwartek)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 14. Kwietnia

Swoje typy mogą zamieszczać tylko osoby z minimum 10 postami.

Każdy uczestnik konkursu, musi posiadać ustawiony Avatar.

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Liga Europejska, ćwierćfinał
Godzina: 21:05
Spotkanie: Liverpool – Borussia Dortmund
Typ: over 3.5
Kurs: 3.00
Bukmacher: unibet
Analiza:
Jak już wspomniałem przy okazji pierwszego meczu to jest rywalizacja która zasługiwała na finał tych rozgrywek, ale może i to dobrze bo po raz drugi będziemy mieli okazję oglądać ten zespoły w akcji. Wynik pierwszego meczu w lepszej sytuacji stawia ekipę Liverpoolu która wywiozła z Dortmundu remis 1:1.
Gospodarze dzisiejszego starcia rozegrali świetny pierwszy mecze ogólnie ostatnio Liverpool jest w formie i ciągle walczy o czwarte miejsce w Premier League. Pełna kadra w ofensywie sprawiła że wreszcie ta formacja wygląda świetnie tak naprawdę to trener ma ogromne pole manewru ze Stoke dał odpocząć najlepszym a i tak Origi zagrał wyśmienicie i wygrali 4:1. „The Reds” to w tej chwili ogromna szybkość w ataku co pokazali także w Dortmundzie gdzie mogli wywieść lepszy wynik bo mieli świetne kontry które marnowali. Cały czas problem stanowi jednak ta defensywa stąd każdy mecz nawet jest prowadza wysoko nie jest przez nich wygrany już kilka takich spotkań w tym sezonie zagrali. Katastrofa jest w bronieniu stałych fragmentów gry i to tak od początku kadencji Jurgen ostatnio najniższy Bojan trafia z główki po piłce ze stałego fragmentu gry a te na pewno są atutem ekipy z Niemiec. Zresztą bramkę w Dortmundzie stracili tak samo.
BVB nie zachwyciło w tym meczu, to nie była ich gra co sam przyznał Tuchel chyba za bardzo chcieli, brakowało dokładności szczególnie w prostopadłych piłkach czyli jeden z broni tej ekipy w tym sezonie. Druga jeszcze większa siła tej ekipy to kontry których rzecz jasna w pierwszym starciu brakowało z racji tego że to oni musieli prowadzić grę, dziś tego atutu będą mogli używać znacznie częściej. Dla BVB Liga Europejska to priorytet o czy świadczy wystawienie po prostu rezerwy na wielkie derby z Schalke które zremisowali ale i tak zmiennicy zagrali bardzo dobry mecz, tylko gra w defensywie wyglądała słabo bo za dużo było tych zmian. Borussia to w tym sezonie jednak moc w ofensywie bo w defensywie mają swoje za uszami szczególnie ostatnio tracą często zresztą na wyjazdach w 15 meczach na krajowym podwórku rywale 19 razy umieszczali piłkę w siatce. Trzeba też zauważyć że Borussia w tym roku to za mocnych rywali w Lidze Europejskiej na wyjeździe nie miała po za Porto oraz Tottenhamem ale swoje zrobili po prostu w tych spotkaniach u siebie gdzie zamknęli rywalizację, po raz pierwszy będą musieli gonić wynik a bramki w fazie grupowej tracili z PAOK, Qabala, Krasnodar czy w eliminacjach z Odd 3:4.
To będzie mecz z jeszcze większa intensywnością niż ten pierwszy, Klopp niczego tutaj nie będzie bronił, Borussia jest w formie a mecz z Schalke pokazał że to jest dla nich priorytet i tutaj od razu ruszą do ataku a jak wspomniałem gospodarze w defensywie są słabi i się gubią, z drugiej strony Liverpool grając z kontry jest momentami nie do zatrzymania.
✅200

Otrzymane punkty reputacji: +8
drughi 430

drughi

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka,NBA
Godzina: 04:30
Spotkanie: Los Angeles Lakers - Utah Jazz
Typ: Lakers
Kurs: 2.68
Bukmacher: BAH
Analiza:
Czasem się można pochlastać z tą NBA,brakło mi punktu Pacers żeby zamknąć typ(kupon też) a gracze z Indiany ostatnią minutę sobie stoją na środku boiska i kozłują,bo pewna wygrana-kocham tą gre-taka mała dygresja,czemu ja się dziwię ;) Wróćmy już do dziś-a dziś w nocy jest koniec pewnej ery w NBA i każdy kto śledzi ligę to przyzna.Wielki gracz jakim jest Kobe Bryant zagra swój ostatni mecz dla Lakers.Cała kariera w jednym klubie,5 tytułów,mnóstwo wielkich meczów(81pkt vs Toronto-nie do zapomnienia),game-winnerów.Wiadomo,Kobe dziś to już nie jest jego prime,ale jeszcze w tym miesiącu miał 2 mecze w których rzucił +30 i pokazuje że wciąż ma &quot;to coś&quot;. Coach Byron Scott zapowiada,że oczekuje iż KB24 zagra więcej jak 37min przeciwko Jazz.
Poza tym że wszyscy Lakersi,łącznie z trybunami w Staples Center i resztą galaktyki(bo kto lubi Utah poza stanem Utah? ;) ) będą myślami,kciukami i sercami z Lakers.Zrobią co w ich mocy żeby pożegnać swoją gwiazdę zwycięstwem!A ja liczę na to że walka Utah o Play Off będzie przed rozpoczęciem tego meczu po prostu pozamiatana.Wystarczy że spełni się jeden,czarny dla nich scenariusz-Rockets w pełnym składzie ograją wcześniej u siebie Kings,którzy zagrają bez swoich najlepszych graczy(Rondo,Cousins,Collison,Casspi,Belinelli)-tak wyczytałem.Wtedy mecz Mormonów vs Lakers staje się dla nich meczem o pietruszkę,ładny scenariusz prawda? ???? Jestem w stanie postawić na to &quot;kilka&quot; złotych i taki też typ daję na dzisiejszą noc.Zaznaczam że jest to tylko pewien ciąg wydarzeń który urodził się w mojej głowie(pewnie nie tylko w mojej).Statystyki są przeciwko Jeziorowcom vs Jazz(0-3)w tym sezonie,ale dzisiejszej nocy to też nie powinno mieć znaczenia.Myślę sobie wogóle,że Houston(jeśli dziś wygra z Sacramento) dobrze wie co robi zajmując 8 miejsce na Zachodzie i trafiając od razu na Warriors,dla których to nie będzie wygodny match-up.Kto oglądał poprzednie PO pamięta zapewne jakie tam były mecze(Curry vs Harden-poezja).
Wracając do tematu-w Lakers nie zobaczymy ani Lou Williamsa ani Nicka Younga ani Bassa,ale to już sytuacja która ma miejsce dłuższy czas.W Jazz nie zagra Rudy Gobert a to już duże osłabienie Utah,napewno w obronie.Kadrowo Mormoni to lepsza drużyna i niby jeszcze walczą o postseason(nie widzę tej przegranej Rockets) ale nie mają Kobego Bryanta kończącego kariere ;) Niech żyje Black Mamba(żeby mu tylko dziś siedziało)! Wierzę w ten scenariusz który powyżej opisałem a co z tego wyjdzie to się jak zawsze przekonamy.A jeśli Lakers przegrają no to nic nowego a Utah Jazz nadal pozostaną najbardziej nielubianą drużyną NBA na świecie ;) Kurs od rana ciągle spada ale ciągle zachęca...Kobe-robię to dla Ciebie ;)Powodzenia!
168

Otrzymane punkty reputacji: +20
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Houston Rockets - Sacramento Kings
Typ: Dwight Howard over 12.5 [pkt]
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Tutaj Rakiety nie idą po nic innego jak pewne zwycięstwo, dające korzystny rezultat w wyjątkowo zaciętej walce o play-offy. Z tego co podaje portal nba.com, Kings pokażą się w bardzo okrojonym składzie - nie zagrają : Cousins, Rondo, Collison, Caspi i Belinelli. W takim zestawieniu nie mają żadnych szans przeciwko Rockets. Myślę, że Howard pokaże się z dobrej strony, zwłaszcza że naprzeciw dostanie praktycznie rezerwy drużyny, która nawet w pełnym składzie nie miała by za dużo do powiedzenia w Toyota Center. Liczę, że Center Rakiet da radę uderzyć te 13 punktów, bo jakiś hit to to nie jest, nawet jak na gracza na tej pozycji, a wszystko jest na jego korzyść - miejsce, okoliczności, drużyna przeciwna.
85

Otrzymane punkty reputacji: +6
witkub 219

witkub

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball, MLB
Godzina: 01:07
Spotkanie: Toronto Blue Jays - New York Yankees
Typ: Toronto Blue Jays -1,5
Kurs: 2.60
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dzisiejszej nocy spotykają się dwaj panowie na górce miotaczy Pan Happ z Toronto i Pineda z Nowego Jorku. Dzisiejszy mecz odbędzie się w Toronto, jak wiadomo pitcher to 50% wygranej, dzisiejszy miotacz Toronto wgl. mnie i statystyk jest lepszy niż Pan Pineda z Yankess. Garść statystyk na temat miotaczy:
ERA: Happ: 3.61
Pineda: 4,37
WIN/LOSE: Happ +3win
Pineda +2win
Doświadczenie MLB : Happ: 123 mecze
Pineda: 52 mecze
Batting AVG : Happ: .259
Pineda: .278
Statystyki porównałem z tamtym sezonem (2015r)
Co do LineUp&#39;u na pałce :
Toronto : Donaldson, Bautista, Encarnacion
Yankess : Beltran, Ellsbury, Teixeira
Według mnie trójka z Toronto jest potencjalnie lepszą, aniżeli Panowie z Nowego Jorku.
Dzisiaj lecimy znowu wysoko ze względu na pasmo porażek Blue Jays 3/4 u Siebie przegrali. Dlatego stawiam dzisiaj na wygraną Toronto. Życzę trafionych typów. Pozdrawiam ????
160

Otrzymane punkty reputacji: +24
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Europejska
Spotkanie: Sparta Praga - Villareal
Typ: Sparta Praga lub remis (1X)
Kurs: 1.89
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Mecz rewanżowy 1/4 LE. Sparta już wyeliminowała w play offach Krasnodar i Lazio, u siebie z nimi nie przegrała, wygrała 1:0 z rosjanami, i remis 1:1 u siebie z Lazio, Sparta jest u siebie mega mocna bo w grupie również na 3 spotkania nie przegrała ani razu, notując dwa zwycięstwa, 1:0 z Asterasem, 2:0 z Apoelem, i remisując 1:1 z mocnym Schalke. Tak więc daje im to bilans pięciu meczów u siebie i zero porażek w tej edycji Ligi Europejskiej. Villareal? Na wyjazdach w fazie play off, remis w Leverkusen 0:0, remis w Napoli 1:1, a w grupie zwycięstwo, remis i porażka, więc, przy zsumowaniu, że Sparta u siebie nie przegrała i ma w tym stosunku (nie przegrane-przegrane) 5-0, a Villareal na wyjazdach na 5 wygrał tylko z najłabszym w grupie Dinamem Mińsk i to wymęczone 1-2 , bramka na prowadzenie w 86 minucie, i to samobój, daje nam to 9-1, że Sparta nie przegra biorąc pod uwagę jej mecze u siebie w LE, i hiszpanów na wyjeździe, dla mnie bardzo ciekawy typ po takim kursie!! Powodzenia
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Europejska
Spotkanie: Sevilla - Bilbao
Typ: Sevilla do zera
Kurs: 3.75
Analiza:
Over 3.5 wszedł, zabrakło wygranej Bayernu ???? Nie zagrał Lewy...a bez niego Bayern traci bardzo dużo. Widać to było z resztą. Trudno. Lecimy dalej.
Sevilla pokonała w pierwszym spotkaniu Bilbao na wyjeździe 2-1. To nie w jej stylu, bo wyjazdy raczej ma na minusie ???? Teraz przychodzi czas na rewanż na własnych śmieciach, gdzie Sevilla jest mega mocna. To, że wygrywa z wszystkimi to mało. Często robi to bez straty bramki. Tak było w 11 z ostatnich 15 spotkań. I tak też zamierzam typować ten mecz. Nie przewiduje niespodzianek, Sevilla od dawna poważnie traktuje europejskie rozgrywki.Pilkarze doskonale zdają sobie sprawę, że można się pokazać i zdobyć nowy kontakt w lepzym klubie...Pomogłem? Kliknij &quot;dzięki&quot;
100

Otrzymane punkty reputacji: +2
jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 2:05
Spotkanie: Houston Rockets - Sacramento Kings
Typ: James Harden over 31.5 punkta
Kurs: 1.83
Analiza:
Jak już kolega wyżej napisał dziś w nocy Houston musi przypieczętować awans do PO w starciu z drużyną Sacramento Kings, która zagra w baaaardzo okrojonym składzie. W bezpośrednich spotkaniach pomiędzy tymi drużynami, dwukrotnie Harden przekraczał tą linię, natomiast raz rzucił 31 punktów, a więc tylko punkt mniej niż dzisiejszy wymagany do overa wynik. Forma popularnego brodacza jest jak najbardziej ok. W ostatnich 5 meczach 3 razy przekraczał tą linię i co ważne były to mecze wygrane. Dziś także przewiduję zwycięstwo Rakiet, w czym musi pomóc Harden. Dwa pozostałe spotkania, w których nie rzucił 32 pkt to przegrane (zaskakująco) spotkanie z Suns, w którym JH rzucił 30 punktów, a drugie to spotkanie z Mavericks, z wybitnie niskim wynikiem jak na mecz z udziałem Rockets.
Warunki do przypieczętowania awansu swojej drużyny do fazy PO Harden będzie miał bardzo dobre ( skład gości ), formę rzutową ma b. dobrą, dlatego uważam, że pokryje wymaganą linię.
Powodzenia !
83

em-131774 113

em-131774

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka,NBA
Spotkanie: Los Angeles Lakers - Utah Jazz
Typ: Powyżej 46,5 pkt w 1 kwarcie
Kurs: 1,86
Analiza:
Witajcie ludziska. Przez ostatnie 2 dni podawałem typy na rożne i te typy okazały się wygrane, więc teraz liczę na plus 3x z rzędu, oby się udało. Moją uwagę przykuło dzisiejsze spotkanie, gdzie Lajkersi rozegrają u siebie spotkanie, a ich przeciwnikiem będzie dobrze grająca w obronie drużyna (Utah Jazz), pewnie się zdziwicie dlaczego to gram, skoro ta drużyna tak dobrze broni i mało traci tych punktów, a dlatego, że obie ekipy już nie mają o co grać w NBA, a po drugie dzisiaj ostatni raz na parkiet wychodzi wielka legenda - KOBE!!! A więc tutaj liczę na mocne walnięcie od początku i mam nadzieję, że to właśnie ten zawodnik w 1 kwarcie pokaże kilka razy jak rzucać za 3 pkt, a o resztę już się nie martwię. Lajkiersi to najsłabsza drużyna jak można spojrzeć na tabelę i to jest drużyna która jest źle zorganizowana w obronie i sporo punktów traci, a więc moim zdaniem obie ekipy pasują do siebie jak ulał do tego aby sporo narzucać. Przypomnę jeszcze, że w ostatnich spotkaniach pomiędzy tymi ekipami padały nawet wysokie wyniki, a 1 kwarty pokrywały kilka razy tą linię co dzisiaj podaję. Polecam.
100

Otrzymane punkty reputacji: +1
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina:
NHL
Godzina: 02.00
Spotkanie: New York Rangers @ Pittsburgh Penguins
Typ: Under 1,5 1T
Kurs: 1,71
Analiza:
No i w końcu się zaczyna. Pierwsze spotkania postseason już za niespełna kilka godzin. Ja biorę pod lupę spotkanie, w którym Pens zmierzą się z Rangersami. Nie podejmę się wytypować zwycięzcy dzisiejszego spotkania, ale gdybym musiał, to chyba mimo wszystko skłaniałbym się ku zwycięstwu gospodarzy. Nie podejmuję się jednak tego zadania i poszukuję underka w tym spotkaniu. Dlaczego?

Przede wszystkim ze względu na Rangers, którzy potrafią doskonale szachować swoich rywali. Jako, że jest to pierwsze spotkanie w serii i każdy z zespołów ma teoretycznie szanse na awans, to nie spodziewam się huraganowych ataków z żadnej ze stron. Pierwsza tercja to będzie raczej wzajemne badanie się i wyczekiwanie na błąd rywala, oraz wprowadzenie się w klimat postseason. Z resztą obydwie drużyny w starciach ze sobą nie są przesadnie ofensywne i rzadko padają gole. Patrząc na ten bet nie sugerowałem się meczami z fazy regularnej, bo to są zupełnie inne mecze i tam przegrany mecz nie jest specjalnie mocno odczuwalny w przekroju całego sezonu. Pierwszym zadaniem dzisiaj powinno być utrzymanie czystego konta po swojej stronie. Wiadomo, że coś będzie w końcu musiało wpaść, ale raczej na strzelaninę od początku mi to nie wygląda.

Obydwie ekipy z szacunkiem wypowiadają się o swoich rywalach, choć wiadomo, że kartek na święta raczej sobie nie wysyłają. Zapowiada się niezwykle ciekawa rywalizacja, na wysokim poziomie przede wszystkim taktycznym. Pajacowania na lodzie raczej zbyt wiele oglądać nie powinniśmy.

Lundqvist jest już potwierdzony, natomiast Fleury jest na game-time decision z powodu lekkiego wstrząsu mózgu. Tak czy inaczej, nawet, gdyby miał bronić Murray lub Zatkoff to Rangers nie wyglądają mi na zespół napalonych ogierów, które z impetem ruszą na rywala od początku. Oni będą czekali na swoje sytuacje, bo te niewątpliwie przyjdą. Czy będzie tak od początku? Mam spore wątpliwości, dlatego biorę ten underek w ciemno.
71

Otrzymane punkty reputacji: +22
komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Spotkanie: Sevilla - Bilbao
Typ: kornery over 11,5
Kurs: 2.25
Bukmacher: bet 365
Analiza:
Liga Mistrzów za nami teraz trzeba przenieść się na boiska Ligi Europy. Ja wybieram mecz pomiędzy Sevillą a Athletic Bilbao. W pierwszym pojedynku gospodarze dzisiejszego pojedynku ograli Bilbao 1:2. Wydaje się, że sprawa awansu już praktycznie pewna, ale czy na pewno. Goście moim zdaniem postarają się coś ustrzelić i nawiązać walkę z gospodarzami. Ataki z ich strony powinny być a co za tym idzie mogą też pojawić się kornery. Sevilla natomiast, która bardzo lubi te rozgrywki, myślę że nie będzie się bronić i zagości
kilka razy pod bramką rywali. Sevilla u siebie lubi zrobić parę rożnych:
z Sociedad 8,
z Basel 12,
z Villareal 5,
z Eibar 12,
z Molde 7,
Widać, że dwa razy sami pokryli over.
Do tego statystyki rogów między zainteresowanymi drużynami, ostatnie 5 meczów:
Bil - Sev 5:6;
Sev - Bil 6:8;
Sev - Bil 6:7;
Bil - Sev 4:8;
Bil - Sev 6:2;
Ze statystyk widać, że drużyny atakują i nabijają masowo kornery. Trochę martwi to,że Sevilla dzięki pierwszemu meczowi nie koniecznie musi atakować. uważam jednak, że tak nie będzie i zarówno jedni jak i drudzy będę chcieli atakować i pokryją podany przeze mnie over. Pozdrawiam
125

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , MLS
Spotkanie:portland Timbers - Fc Dallas
Typ: Over 2.5 gola
Kurs: 1.85
Bukmacher:Bet365
Dzis w nocy zmierza się bardzo overowe drużyny w ramach Major Soccer League. Portland Timbers zagra na własnym stadione przeciwko ekipie z Dallas, co tu dużo pisać? Zacznijmy od tego że statystyki bardzo przemawiają za overem równierz te h2h obie drużyny posiadaja zawodników bardziej ofensywnych niż defensywnych świadczą o tym statystyki strzelonych i straconych goli , obie drużyny mają śr bramek na mecz +3 ,wszystkie znaki na niebie i w statystkach mówią że będzie dużo goli i oby tak było powodzenia.
85

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , MLS
Spotkanie:portland Timbers - Fc Dallas
Typ: BTS
Kurs: 1.78
Typ na over bardzo trafny, ale nie chcę ryzykować over 3.5, gdyż wiadomo, po co tracić punkty. W miarę pewka, jak to mówią typ na BTS dwóch drużyn, które lubią strzelać gole (Portland u siebie) jak i tracić (Dallas na wyjeździe). Ale nie ujmując drugiej drużynie dorobku bramkowego. W 2016 tylko raz nie zdołała strzelić gola na wyjeździe. W ostatnich bataliach z Portland BTS wchodził raczej standardowo - na 10 meczów tylko dwukrotnie zdarzyła się sytuacja, gdy obie drużyny nie strzeliły gola. Patrząc na formę, jaką prezentują jak do tej pory - napastnicy obu drużyn powinni pokarać po razie przeciwników.
78

Otrzymane punkty reputacji: +3
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Sparta Praga - Villarreal
Typ: gospodarz więcej rożnych
Kurs: 2,75
Bukmacher: bet365
Analiza:
Stawiam coś na podobieństwo poprzednich meczów Villarrealu w LE.
Po raz trzeci im się zdarzyło, że pierwszy meczu u siebie, drugi wyjazdowy.
Najpierw Napoli i wygrana 1-0. Rewanż 1-1 po tym jak niemal cały mecz się bronili - 12 rożnych Napoli wbiło.
Potem Leverkusen. 2-0 u siebie. Wyjazd 0-0 i tutaj też się bronili, bo mieli wynik dobry. Leverkusen 8 rożnych.
Ze Spartą u siebie 2-1. Znów wystarczy przynajmniej remis, aby awansować. A nawet jak im się uda strzelić pierwszym to do końca możemy oglądać bardzo defensywną grę Żółtych&#39;.
Villarreal na wyjeździe i w lidze często oddaje inicjatywę, mając pozytywny wynik, albo nawet i przy remisie.
Depor wbił 9 rr. W pucharze Athletic 13; Espanyol tylko 3, bo prowadzili dłuższą część meczu; Athletic 5; Atletico 10; Celta 9; Sevilla 5; Eibar 4. To były ostatnie mecze wyjazdowe Villarreal. Jak widać często pozwalali rywalowi przeważać, sami ustawiając się na kontrę.
175

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis ATP Monte Carlo
Godzina : 11.00
Spotkanie : A.Murray-Paire
Typ : Paire
Kurs ; 4.50
Bukmacher : bwin
Analiza :
Francuza wszyscy znamy , gracz kosmicznie utalentowany , jednak podchodacy do tenisa w dosc specyficzny sposob. Potrafi wtopic z kazdym , przejsc obok meczu z obojetna mina , oddac mecz w godzine. Po fatalnym 2014 roku gdzie Paire zakonczyl go na ATP 118 , sprobowal w ubieglym roku zacisnac zeby i jeszcze raz wrocic na salony. Poprzez ITF , Challe , mniejsze turnieje , rozgrywajac 97 meczy wrocil koncertowo na ATP 19 , wygrywajac multum gier nie bedac faworytem. Tak , Paire to uwielbia , grac z kims , wtedy sie mobilizuje , nie ma znuzenia , jest adrenalina , chce sie grac. A.Murray jest graczem ATP2...tak , to jest to co Francuz uwielbia najbardziej. Ten sezon Paire znow zaczal srednio , ale teraz przychodzi cegla gdzie ta gra sprawia mu najwiecej przyjemnosci , no i rywal odpowiedni do dobrej i efektownej gry , i jutro taka zobaczymy w wykonaniu Francuza.
Andy Murray po AO zaczal jakos grac niechlujnie. Slaba wyprawa za ocean , gdzie dostal lupnia w drugich rundach w IW i Miami od Delbonisa i Dimitrowa. Odnosilo sie wrazenie , ze gdyby mogl to pozostalby najchetniej w domu z rodzina. Gdzies te jego mysli biegaly , ale chyba najmniej przy tenisie. Jak wiemy w zyciu sa rzeczy wazne i wazniejsze....czy teraz w zyciu Szkota najwazniejszy jest tenis? Mam watpliwosci. Mysle , ze Andy potrzebuje troche czasu by sie oswoic z nowa sytuacja. Nie ma tej powtarzalnosci na korcie , nie ma tego automatu , nie ma koncentracji. Duzo prostych bledow , niechlujnych uderzen , zlych wyborow , za duzo nieraz frustracji...to nie ten sam Andy. W meczu z Herbertem zagral fatalnie , i nie spodziewam sie duzo lepszej gry z Paire. Francuz zagra jutro swoj najlepszy tenis i ogra Szkota.
100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Monte-Carlo 2016
Godzina: 14:00
Spotkanie:
Federer R. - Bautista-Agut R.
Typ: over 20 gemów
Kurs: 1.76
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
H2H 4:0 z lat 2014-2015 i to bez straty seta. Jednak wszystkie mecze rozgrywane były na nawierzchni szybkiej, a jak dobrze wiemy w Monte-Carlo gramy na kortach ziemnych których Szwajcar niezbyt lubuje, a tym bardziej na &quot;starość&quot;.
Sytuacja wygląda tak, że mecz Federera z GGL był pierwszym meczem od półfinału Australian Open! Roger nie grał z powodu operacji i leczenia pourazowym. Tak długa przerwa na pewno nie wpływa korzystnie na formę zawodnika.
Hiszpan w tym sezonie gra bardzo przyzwoity tenis, otarł się o ćwierćfinał Australian Open, wygrał dwa turnieje ATP. Przegrywa swoje mecze jedynie z czołówką ATP bądź zawodnikami będącymi w formie.
Rundę wcześniej zagrał świetne spotkanie z Chardym gdzie obaj zawodnicy nie wykorzystali masy BP. Mobilizacja na takich zawodników jak Federer jest zdecydowanie większa niż w przypadku pozostałych zawodników. Uważam, że linia gemów wystawiona jest dość nisko i zastanawiałem się też czy nie lepsza opcją byłby set dla Batuisty-Aguta. Pokonanie GGL przez Federera mi nie imponuje, bo Garcia-Lopez w tym sezonie zaliczył już 10 porażek i ogólnie jest bez formy, przeciwieństwo Bautisty-Aguta.
100

Otrzymane punkty reputacji: +3
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LE
Spotkanie: Sevilla-Bilbao
Typ: Gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs: 3.95
Analiza: Rewanżowe spotkanie w którym ekipa Sevilli na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Athleticku Bilbao, w pierwszym spotkaniu rozegranym pomiędzy tymi ekipami na stadionie w Bilbao, gospodarze niespodziewanie ulegli ekipie Sevilli 1 do 2 i to właśnie oni oddalili się od awansu do kolejnej rundy , gospodarze na swoim stadionie raczej się w obecnym sezonie nie mylą, znacznie słabiej radzą sobie na wyjazdach w tych rozgrywkach, według mnie to będzie tylko formalność ponieważ Bilbao na wyjazdach nie radzi sobie za dobrze strzela gole ,ale zanotowalo dwie porażki najpierw z Valencią następnie z zespołem Espanyolu, poza tym sevilli zawsze ekipa Bilbao leżała, bowiem od 1999 roku te dwie ekipy spotkały się ze sobą 18 razy , sevilla w tym czasie zanotowala tylko 1 porażkę, 4 remisy i aż 12 zwycięstw, uważam iz jutro gospodarze też okażą się zespołem o tą jedną bramkę lepszym, stawiam na wynik 2:1.
100

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Monte Carlo
Godzina: 14:00
Spotkanie: Federer R. - Bautista-Agut R.
Typ: Roberto Bautista-Agut
Kurs: 5.50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
H2h 4-0 na korzyść Federera, ale wszystkie spotkania miały miejsce na hardzie lub trawie, także nawierzchniach faworyzujących styl gry Szwajcara. Jednak ceglana mączka to żywioł Hiszpana, w szczególności taka wolna, jak ta w Monte Carlo. Dla tak cierpliwego, regularnego oraz świetnego w grze kątowej zawodnika jakim bez wątpienia jest Roberto Bautista-Agut powinien to być duży atut. Należy również pamiętać, że Fedex wraca po kontuzji kolana i jego forma stoi pod znakiem zapytania. Przed turniejem Szwajcar bardzo ostrożnie wypowiadał się o swoich szansach. Co więcej w starciu z Guillermo Garcią-Lopezem zauważyłem, że jakoś dziwnie ruszał nie tak dawno kontuzjowaną nogą. Niewykluczone więc, że Szwajcar gra tu ze sporą rezerwą niechcąc odnowić urazu. Ponadto dla tak utytułowanego i zaawansowanego wiekowo zawodnika z pewnością priorytetem będzie French Open, a nie otwierający sezon na clay Masters w Monte Carlo. Oczywiście po porażce Djokovica wszyscy marzą o finale Nadal - Federer, jednak w mojej ocenie do takowego nie dojdzie. Spodziewam się, że Szwajcar odpadnie już dzisiaj, zaś kursy na takie rozstrzygnięcie są więcej niż zachęcające.
100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna€“ Liga Europejska, ćwierćfinał
Spotkanie: Liverpool v€“ Borussia Dortmund
Typ: x
Kurs: 3.55
Bukmacher: Otobet
Analiza:
W pojedynku sprzed tygodnia padł wynik 1-1, które stało na wysokim poziomie i zarazem było dosyć wyrównane jednak nie można było narzekać na brak okazji.Borussia optycznie była lepszym zespołem, jednak to Liverpool strzelił pierwszego gola co zmusiło Borussie do większych ataków, jednocześnie narażając się na stratę gola i takich sytuacji parę Liverpool stworzył i tak po prawdzie ten dwumecz mógł już rozstrzygnąć ten pojedynek.Tak się jednak nie stało, Borussia wyrównała spotkanie choć również mogła ten rezultat podwyższyć i tak w dniu dzisiejszym obie ekipy zagrają na wyspach z porównywalnym apetytem na awans.Dzisiaj obraz gry powinien być podobny, Borussia jest ekipą która na wyjeździe zagrać po trafi i w gościach na jakości wiele nie traci, Liverpool zresztą podobnie tak więc idę tutaj w stronę remisu a konkretniej pachnie i liczę tu na dogrywkę
100

tymexx 159

tymexx

Użytkownik
Dyscyplina: Football LE
Godz: 21:05
Spotkanie: Shakhtar vs. Braga
Typ: Shakhtar (-1)
Kurs: 2,87
Buk: bet365
Rewanzowe spotkanie w ćwierćfinale Ligi Europy, na Ukraine przyjeżdżają Braźanie by odrabiac jednobramkową stratę (1:2 u siebie przegrali). Braga to druzyna nieobliczalna i groźna glownie na wlasnym boisku - tak bylo np w poprzedniej rundzie gdzie z Fenerbahce przegrali na wyjezdzie by potem wygrac u siebie trzema golami. Dziś myślę ze Szachtar nie wypusci z reki takiej zaliczki jaka zdobył przed tygodniem i pewnie awansuje - moc ofensywna nie szwankuje i bardzo często zdobywaja po kilka bramek. Wieczorny pojedynek tak tez widzę, Braga prędzej czy później Będzie musiala sie otwierać by odrabiać straty co bedzie tylko wodą na mlyn dla szybkich Brazylijczykow z Donietska; proponuje więc wygraną Szachtara z co najmniej dwubramkowa przewagą
187

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom