>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.05.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tutaj p odajem y typy
na środę - 13. Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL PLAYOFF&#39;s
1:30 am.
Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens
// Powyżej 54,5 Strzałów w światło bramki @ 1,85 Unibet !
Do wieczora linia wzrośnie. Dlatego warto atakować już teraz. Ciężko mi wytypować kto tu wyjdzie dzisiaj zwycięsko. Obie ekipy pod presją. Nie widzi mi się żadna z drużyn dalej, bo nie podoba mi się ich gra ale jakaś tu na pewno wejdzie dalej, ta która będzie bardziej skoncentrowana. Możliwe, że przedłuży się ta seria a możliwe że Błyskawice w końcu odnotują awans, bo ostatnio klapa za klapą. Jako, że nie typuję tutaj kto wygra, idę w stronę strzałów. Z niedosytem Błyskawice podejdą do tego spotkania, bo mieli już zaliczkę 3-0 w meczach na swoją korzyść. Zaprzepaścili to, przegrywając u siebie z kretesem aż 2:6. Dzisiaj może się już nie co zmienić. Dwie drużyny muszą włączyć już piąty bieg, by zapieczętować swoje zwycięstwo, a żeby tak się stało trzeba się ostro napocić żeby to osiągnąć. Spodziewam się, że będzie dużo akcji, w postaci strzałów a na pewno w postaci szybkich kontr, gdzie drużyna Błyskawic, od tego słynie. Zwykle w drugiej tercji dopiero się rozkręcają, ale ważą się losy awansu więc i tu od pierwszych minut będziemy świadkami wymiany ognia z dwóch stron. Pacioretty co linia na betssonie 3,5 jest zwyczajnie pokrywana (dzisiaj też taka jest) o ile znowu ktoś betssona nie ubiegnie . Jak na moje, to powinniśmy być świadkami naszpikowanych akcji. W każdej ekipie jest kilka perełek, które potrafią zrobić wszystko. Defensywa Błyskawic też notuje sporo strzałów, zwłaszcza u siebie. Kolejny atut. Canadiens, może nie jest jakimś wybitnie mocnym grajkiem jeśli chodzi o strzały (jak to bywało w Zasadniczym) ale teraz kolejny mecz priorytetowy w ich wykonaniu więc i swoje dołożą. Linia jest w sam raz, trzeba grać, próbuję ostatni raz sił w tym meczu.
⛔ 100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Cleveland - Chicago
Typ: Chicago +6
Kurs: 1,78
Bukmacher: pinnacle
Analiza: Ważny mecz dla Chicago zwłaszcza pod kątem przewagi parkietu w tej serii. Obecny bilans 2-2 w pewnym sensie odzwierciedla przebieg gry, bo żadna z drużyn nie przejawia totalnej dominacji. Praktycznie każdy pojedynek w cisku i wydaję mi się, że nic nie ulegnie zmianie za kilkanaście godzin. Cavs sa naturalnymi faworytami, ale ich gra wcale mnie nie przekonuje aby grać na nich aż tak wysokie handi. Gdyby Irving grał na 100 %, możliwe że sytuacja by się odmieniła lecz sam zawodnik ma widoczny problem zdrowotny i dziwię sie dlaczego jest katowany. Pozostali gracze, Lebron ciagnie cały zespół, bardzo aktywny w ataku. Smith nieregularny, jak ma dzień to oczywiście trafia trójkę za trójką ale o zawodnikach Bulls tez można podobnie powiedzieć. Podoba mi się zdecydowania gra Mozgova, szarpie pod koszem, zbiera piły, blokuje i widać, że radzi sobie z Noah. Jednakże Chicago wcale nie odstaje. Ponownie gram na Rose&#39;a z przyczyn zbliżonych do ostatnich, jako jeden z nielicznych ma całkiem łatwy match up, 1 na 1 ogarnie, a jeżeli nadal będzie się wbijał pod kosz, to linię powinien przekroczyć. Poza tym Chicago cieniuje na dystansie, wielu graczy nie prezentuje stabilnej formy rzutowej, więc piłki dla Rose&#39;a sa niezbędne. Osobiście stawiam na close game, Cavs zapewne zdołają zwyciężyć jednak nie sadze zeby przekroczyli handi. Z drugiej strony Bulls już raz zabrali zwycięstwo gospodarzom w ich hali, dyspozycyjnie nie stoją gorzej od rywala, seria bardzo wyrównana dlatego wyjście na prowadzenie Byków nie będzie żadnym zaskoczeniem.
✅ 78

r4ffi 30

r4ffi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLiga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryd – Juventus
Typ: Real Madryd i Over 2,5
Kurs: 2.5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam. Po pierwszym starciu na Juventus Stadium i w sumie sensacyjnym zwycięstwie Juve 2-1 czas na rewanż. Faworytem spotkania jak i do awansu mimo wszystko jest Real który praktycznie przegrał mistrzostwo La Ligi i po odpadnięciu z pucharu jedyne trofeum które mogą zdobyć to tylko Liga Mistrzów. Także nie widzę tutaj innej drogi jak atak od pierwszej sekundy meczu drużyny z Madrytu. Także Juve po historycznym powrocie do czołówki europejskiej nie będzie tylko stało i patrzyło. Liczę tutaj na szybkie i dobre kontry, które z pewnością mogą przynieść jakąś bramkę dla gości. Mimo tego zwycięzcą i pewniakiem w mojej ocenie jeśli chodzi o awans jest Real dlatego polecam typ.
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka nożna Lm
Spotkanie Real-Juve
Typ: Real dokładnie 2 golami
Kurs 4.00
Buk Unibet
Godz: 20:45
Analiza: Witam, na jutro wybrałem drugie spotkanie półfinałowe w rozgrywkach Ligi Mistrzów w którym Madrycki Real na Santiago Bernabeu podejmował będzie Juventus Turyn, w pierwszym spotkaniu rozegranym we Włoszech Juventus wygrał 2:1 i w chwili obecnej jest bliżej awansu do finału, w tym spotkaniu jednak moim zdecydowanym faworytem do zwycięstwa jest ekipa gospodarzy, która na swoim stadionie radzi sobie znacznie lepiej niż w spotkaniach rozgrywanych na wyjazdach, tutaj moim zdaniem najważniejsza będzie pierwsza połowa spotkania w której gospodarze po prostu już muszą objąc prowadzenie, ponieważ czym dłużej będzie utrzymywał się wynik bezbramkowy tym większa korzyść dla zespołu gości. Real w poprzednim spotkaniu wcale nie musiał przegrac miał swoje sytuację w tym spotkaniu myślę że powinien bez większych problemów wygrać z Juventusem, tym bardziej że historia spotkań pomiędzy tymi dwoma ekipami jest zdecydowanie bardziej korzystna dla zespołu gospodarzy, który na 5 ostatnich spotkań wygrał 4 krotnie, myślę ze w dniu jutrzejszym szybko obejmie prowadzenie i nie wypuści go do końca a w drugiej połowie zdobędzie następnego gola, stawiam na 2:0.
⛔ 100

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Włochy, Rzym
Godzina: 13.05.2015 10:00
Spotkanie: Isner - Mayer
Typ: 2:0
Kurs: 2.60
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Ja pobieram już teraz, bo kursy polecą ostro. Isner, który zagrał fantastycznie w Madrycie, gdzie poległ dopiero po trzy setowym pojedynku z Berdychem, który Isner mógł nawet wygrać, ale drugi set, a dokładnie tie break przegrał 7 do 9, jest w niesamowitej formie. Nawet jeśli ktoś się obawia co do dokładnego wyniku to polecam po 1.50 wygraną Isnera, do podbicia ako w sam raz! Mayer w tym momencie gra na swój poziom dobrze, ale na takiego asa serwisów jak Isner nie da rady. Co prawda Isner może trochę odczuwać zmęczenie z poprzedniego turnieju, ale po spotkaniu z Sousą było widać, że nadal czuje się dobrze. Isner to gracz, który świetnie gra returnami, dropami i smeczami. Jak dobrze pamiętam to z Berdychem miał około 30 asów, a takiego gradu Mayer nie ogarnie. Rzadko kiedy też popełnia podwójne błędy, co Mayerowi zdarza się nader często. Moim zdaniem wygrana jest bardzo pewna, a dokładny wynik to jakieś 80%. Polecam i pozdrawiam!

P.S. Jeśli mój typ Ci pomógł, kliknij &quot;+ dzięki&quot;, drobny gest, a motywuje do dalszego typowania. ;)
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +28
benny17 11

benny17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Tippeligaen (Norwegia)
Godzina: 18.00
Spotkanie: IK Start - Bodo/Glimt
Typ: IK Start
Kurs: 1,75
Analiza: Witam, chciałbym zaproponować coś ze Skandynawii, a dokładnie Norwegii. Właśnie tam w ósmej kolejce zmierzy się bardzo solidny na swoim terenie Start (2-1-0) oraz czerwona latarnia, słabe na wyjazdach Bodo/Glimt (0-1-2). H2H tych zespołów podczas meczów, gdzie gospodarzem był Start jest zdecydowanie na korzyść Startu (ostatnie 6 meczów wygrane). To dopiero 8 kolejka, lecz po takim kursie warto dołożyć ten mecz do dubla i pograć za grube pieniądze. ????
⛔ 100

betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka nożna Lm
Spotkanie Real-Juve
Typ: X
Kurs 4.2
Buk Pinnacle
Godz: 20:45
Real nie powala forma w ostatnim czasie, slabo prezentuje sie srodek pola bez Modrica a teraz dodatkowo mocno watpliwy jest wystep Kroosa, ktory zszedl po urazie w ostatnim meczu i nawet jak zagra to nie bedzie na 100%(podobnie jak Benzema).Juve z kolei bedzie wzmocniony powrotem Pogby i moze miec spora przewage w srodku, zwlaszcza jesli Real bedzie gral Ramosem w pomocy.Juve jest bez porazki w ostatnich 8meczach LM a remis daje im awans, wiec widze tu value.Mecz powinien byc wyrownany a skoro Valencia dala rade ostatnio to nie widze przeciwskazan by Juve nie byl w stanie wywiezc cennego dla siebie remisu.
✅ 320

Otrzymane punkty reputacji: +14
andie 333

andie

Użytkownik
Spotkanie: Real Madryd – Juventus
Typ: over 1,5 gola w pierwszej połowie
Kurs: 2.62
Analiza:

Znów moi poprzednicy mnie uprzedzili jeśli chodzi o opis meczu ????
Według mnie 70% szans, że typ wejdzie ????
Jak wiadomo, po przegranej w Turynie Real musi gonić wynik dlatego według mnie od pierwszych minut meczu rzuci się na przeciwnika. Statystyki są zachęcające.
W ostatnich 5 meczach realu
Real - Valencia (0:2) 2:2
Juventus - Real (1:1) 2:1
Sevilla - Real (1:2) 2:3

Real - Almeria (1:0) 3:0
Celta - Real (2:3) 2:4
W pojedynkach h2h typ pokrył się 2/3 razy.
Według mnie jak pisałem wyżej Real zaatakuje od początku i będzie liczył, że szybko strzeli gola i będzie kontrolował przebieg gry. Jak widzimy w meczu z Realem dużo goli pada właśnie w pierwszej połowie.
Pozdrawiam
⛔ 100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny ???? Rym 2015 (Włochy) II runda
Godzina: 11:00
Spotkanie: Isner John - Mayer Leonardo
Typ: Over 10.5 gemów w pierwszym secie
Kurs: 2.00
Analiza:

W tym typie jak i w analizie idę na łatwiznę ponieważ nie interesuje mnie kto wygra ten mecz, w jakim stylu i dlaczego. O Isnerze w tym roku pisałem z 10 razy jak nie więcej, gdzie w większości dawał mi zarobić. Jeden jak i drugi tenisista w swojej grze bazują na bardzo mocnym serwisie gdzie Isner jest arcymistrzem pod tym względem a Mayer solidnym tenisistą. Mimo, że Leonardo ma 190 cm wzrostu i jest wysokim tenisistą to przy 208 cm Isnera będzie wyglądał jak malutki człowiek. Mączka w Rzymie jest bodajże najszybszą w całej Europie w turniejach ATP także jest to handicap dla jednego jak i drugiego. Dodając jeszcze fakt, że John jest w super formie a Leonardo czuje się najlepiej na mączce i często potrafi nadrobić swoje braki serwisowe grą z głębi kortu trudno będzie o przełamanie. Tym bardziej, że Panowie ze sobą nigdy nie grali. Mimo wszystko boję się bardziej w typ typie, że Argentyńczykowi mogą puścić pierwszemu nerwy bo on raz na jakiś czas potrafi przełamać się do 0 nawet a Isner ma psychikę ze stali i setki razy wychodził ze 0:30 czy 0:40. Mam nadzieję, że to będzie szybka gra...przynajmniej do stanu 5:5 w pierwszym secie, kurs niezły a zdarzenie bardzo prawdopodobne. Tutaj nie ma się co więcej rozpisywać ;). Strzelby w dłoń!
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +8
duckland 884

duckland

Użytkownik
Spotkanie: Real Madryt – Juventus
Typ: 1
Kurs: 1.66
Analiza:
Moi kochani jutro Real wygrywa z Juve i to co Uefa stara sie ustawic od kilku lat wkoncu bedzie mialo miejsce. Juve dosc zaskakujaco wygralo u siebie 2;1 po mega fartownej akcji przy 1;1, gdzie Real zamknal ich w polu karnym i pilka niefortunnie odbila sie po strzale Marcelo. Ogolnie to Krolewscy atakowali wiekszosc meczu i tylko wysmienita obrona Juve oraz gigantyczne szczescie (strzal Jamesa z 2m w poprzeczke) uchronila ich przed porazka. Real u siebie wygrywa ponad 90% spotkan, a strzelajac na 1:0 to oni awansuja wiec Juve bedzie musialo sie odkryc i posypia sie nastepne gole. Co do skladu dzis na konferencji prasowej Ancelotti potwierdzil gotowosc Benzemy, Krosa + Bale, James i CR7 wiec pelna patelnia w ataku. Ronaldo dodatkowo od 4 lat trafia w kazdym polfinale, czasami strzelajac dublety jak np Bayernowi. Wszystkie znaki na niebie wskazuja RM i gram ich dosc grubo. Pozdrawiam i wysokich wygranych!
⛔ 100

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Godzina: 3:35
Spotkanie: Houston Rockets - Los Angeles Clippers
Typ: Houston Rockets wygra różnicą 1-5 punktów
Kurs: 5,00
Bukmacher: William Hill
Analiza: Nie ma co ukrywać, że Houston Rockets zostało zbite jak pies na parkiecie Clippersów. Oba mecze zakończyły się bardzo wysokimi porażkami Rakiet. Gdyby teraz przegrali też u siebie przegrywając całą serię wynikiem 1:4, to by to była dla nich ogromna kompromitacja. Wbrew pozorom losy tej rywalizacji wcale nie są jeszcze przesądzone. Oczywiście dużym faworytem do awansu są teraz Los Angeles Clippers, ale warto pamiętać, że z pozostałych trzech spotkań dwa będą rozegrane w Houston, więc jeszcze na pewno wierzą w awans. Trudno powiedzieć jak do tego meczu podejdą Los Angeles Clippers. Z jednej strony chcieliby skończyć to już w tym meczu i awansować do finału konferencji, ale z drugiej strony w Houston nie muszą za wszelką cenę wygrać w przeciwieństwie do gospodarzy, gdyż po dwóch tak wysokich zwycięstwach u siebie mogą wierzyć, że łatwo wygrają kolejny mecz w Los Angeles jeśli do niego dojdzie, więc nie ma co za bardzo szaleć w Houston i ryzykować kontuzje, a przecież Chris Paul niedawno miał problemy, przez które opuścił dwa pierwsze mecze. Houston Rockets w mojej opinii powinni ten mecz wygrać. Trudno jednak spodziewać się tutaj ich wysokiego zwycięstwa biorąc pod uwagę formę Clippers, więc stawiam na skromne zwycięstwo Rakiet różnicą 1-5 punktów.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Rzym 2015
Godzina:
11:00
Spotkanie:
Garcia-Lopez G. - Dolgopolov A.
Typ:
Garcia-Lopez G.
Kurs:
1.92
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 1:1 z lat 2012-2014, ale to właśnie rok temu na mączce wygrał Hiszpan. Powiem tyle, że nie lubię stawiać przeciwko zawodnikom którzy zamiast głowy to mają czajnik, a do takich zalicza się właśnie Dolgopolov tuż obok Gulbisa, Fogniniego i Paire, ale w tym spotkaniu jednak zaryzykuję po raz kolejny na GGL.
Nie ma sensu pisać codziennie tego samego, że najlepszy sezon, 2 wygrane turnieje itd. odnośnie reprezentanta Półwyspu Iberyjskiego. W dzisiejszym meczu widać było u niego wielką ambicję chęci zwycięstwa, bardzo zacięty mecz z Cilicem który rozstrzygnął w 2 setach, na to liczę też i jutro, a jak znam Ukraińca to on niezbyt lubi grać z takimi walczakami. Aleksander wygrał tutaj 3 mecze włącznie z kwalifikacjami, bo nie grał nic od turnieju w Monte-Carlo co na pewno wybiło go z rytmu meczowego. Pokonanie Delbonisa czy Klizana który jest w pół zdrowy o niczym jeszcze dobrym nie świadczy, zresztą Dolgopolov na przestrzeni ostatnich lat w Europie + na nawierzchni ziemnej nic ciekawego nie grał, żadne imponujące wyniki. Martwić może jedynie fakt, że w następnej rundzie czeka piekielnie i zawsze groźny na clayu David Ferrer.

✅ 92

Otrzymane punkty reputacji: +18
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Copa de Brasil
Godzina: 00:30
Spotkanie: America Mineiro - Ceara
Typ: X/1
Kurs: 4.80
Bukmacher: gamebookers
Analiza:
Spotkanie 2 rundy Pucharu Brazylii w ktorym zmierzą się America MG i Ceara. Obie ekipy w zeszłym sezonie grały w Serie B (2 poziom), ale to America MG zasłuzyła na grę w Mineiro I. Ceara pozostała w Serie B. Wtedy wyniki były z goła inne. Ceara u siebie wygrała 5:2, a America 3:0. Dzis to troche inne druzyny. America jest tą silniejszą, grającą u siebie. Jest to faworyt. Niestety jak tak sie obserwuje ich terminarz to wiele razy mozna zauwazyc ze maja problem ze strzelaniem i te mecze koncza sie 0:0 lub maksymalnie jednobramkowym zwycięstwem. Ceara akurat notuje sporo wyników overowych, ale raczej nie będzie szarżowała. Mysle ze gospodarze wygrają, ale troche będą nieskuteczni.
⛔ 100

L 1

lazyboy13

Użytkownik
Godzina: 3:35
Spotkanie: Houston Rockets - Los Angeles Clippers
Typ: Clippers/Clippers HT/FT
Kurs: 2,30
Uważam, że tym meczem zakończy się seria półfinałowa konferencji zachodniej Rockets - Clippers wynikiem 1-4. Drużyna z Los Angeles po wygranej w pierwszej rundzie z obecnymi mistrzami z San Antonio w zaciętym pojedynku jest obecnie o klasę lepsza od przeciwników z Houston. Pierwsze dwa mecze grali bez swojego lidera i na parkiecie rywali, a mimo to zdołali urwać jeden mecz. Obecnie w znakomitej formie znajduję się Griffin jak i cała ławka Clippersów w przeciwieństwie do liderów drużyny z Teksasu, gdzie Harden jeszcze stara się ciągnąć zespół w ataku, tak drugi z liderów- Dwight Howard gra poniżej oczekiwań i totalnie zawodzi w play-offach. Pomysł na atak drużyny skoncentrowany tylko i wyłącznie na osobie Hardena sprawdzał się w sezonie zasadniczym, jednak na zdobycie pierścienia to zdecydowanie za mało, Rockets są zbyt przewidywalni w ataku, a na bronionej połowie również nie prezentują się poprawnie. Dla mnie zdecydowanym faworytem patrząc na dwa ostatnie spotkania, gdzie drużyna LAC grała w optymalnym składzie jest ekipa Riversa.
⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Czechy / 2 liga
Godzina 17:00
FK Varnsdorf : Banik Most
over 3.5 gola
2.15 / Sportingbet
Meczem nr.1 na dziś jest niewątpliwie pojedynek Realu z Juve ale grają też inni i ja zaglądam do 2 ligi naszych południowych sąsiadów , wybrałem pojedynek wicelidera FK Varnsdorf ze Banikiem Most czyli spadkowiczem bo tak już chyba możemy powiedzieć gdyż na 4 kolejki do zakończenia sezonu goście zajmują miejsce 15 przedostatnie co gwarantuje opuszczenie szeregów drugiej ligi i mają aż 10 pkt straty do bezpiecznego 14 miejsca tak więc są to ostatnie mecze Banika Most w drugiej lidze , co do gospodarzy to jak pisałem na 4 kolejki do końca są wiceliderem jednak ich przewaga nad trzecim w tabeli Zlinem to zaledwie 3 pkt a przyjdzie im się jeszcze zmierzyć w tych ostatnich meczach z liderem Sigmą Olumuniec co prawda u siebie ale punkty mogą stracić tak więc trzeba walczyć do samego końca o awans no i dziś koniecznie zdobyć komplet pkt i chyba tak też się stanie a ja liczę na zdecydowane zwycięstwo gospodarzy którzy ostatnio są skuteczni a ich ostatni mecz to wyjazdowe zwycięstwo 4:1 z Trinec , zaglądam jeszcze do ich H2H z Banikiem i dwa ostatnie pojedynki z nimi u siebie kończyły się wynikiem 4:0 dlatego pokuszę się dziś na gole a za over 3.5 może nie zbyt rewelacyjny kurs ale też chyba buki liczą na pogrom w tym spotkaniu . Zobaczymy może się uda !
✅ 115

Otrzymane punkty reputacji: +2
nosnasystem 12

nosnasystem

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 17:00
Spotkanie: Radnik Bijeljina - Sarajevo
Typ: 2
Kurs: 1,57
Warto dziś grać zakład na zwycięstwo Sarajeva, ligowy lider ma aktualnie dobrą passę a wyniki meczy granych na wyjeździe zdaje się że są nawet lepsze niż wyniki meczy na własnym terenie. Ważną informacją jest że Radnik zagra dziś bez swojego najlepszego strzelca Marka Obradovića, natomiast w drużynie Sarajeva nie wystąpi zawieszony za kartki Benko, kontuzjowany Puric, Baric, Alispahic oraz,Duljevic, nie wystąpi tez Radovci i Mihojevic którzy są na zgrupowaniu reprezentacji Bosni U-19. Zagrają za to Velkoski i Stojcev którzy regularnie wpisują się na listę strzelców, ten pierwszy zanotował w tym roku już kilka bardzo ważnych trafień ustalających wynik spotkania na korzyść Sarajeva. Typ może trochę ryzykowny patrząc na rozkład sił pod względem absencji w obydwu drużynach jednak to Sarajevo pozostaje w tym meczu faworytem. Kurs 1,57 czyli bukmacherzy patrzą ostrożnie na ten mecz i kuszą kursem powyżej 1,50 a to już jest sygnał że będzie to trudny mecz, zalecam płaską stawkę do 2% budżetu na dobry początek.
✅ 57

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Kolarstwo - Giro d`Italia 2015 - Stage 5 (La Spezia - Abetone)
Godzina: 13:10 CET
Spotkanie: Damiano Caruso - Davide Formolo
Typ: Damiano Caruso
Kurs: 1.40
Bukmacher: expekt
Analiza:
Wczoraj Formolo wyskoczył jak królik z kapelusza i świetnym samotnym atakiem na ostatnich kilkunastu kilometrach zaliczył swój największy sukces w swojej krótkiej karierze. Wielkie brawa dla młodego Włocha, przed nim świetlane perspektywy, ale dzisiaj trzeba odpocząć, tym bardziej, że dzisiaj trudny etap z pierwszym finiszem pod górę. Swoje już i tak zrobił z nawiązką, przypuszczam, że zrealizował jakieś 700% założonego minimum na Giro, zresztą nie ma szans, żeby 22-latek mógł się tak szybko zregenerować po takim wysiłku jak wczoraj, bo deptał w końcówce konkretnie i dzisiaj może jechać treningowo, co zapowiada sporą stratę. Caruso to jeden z lepszych gregarios w tourze, dobry pod górę, na razie jedzie czujnie i pewnie będzie dzisiaj pomagał Atapumie jako liderowi BMC. To oznacza jazdę blisko faworytów i na podjeździe na metę nie powinien spłynąć w dół dalej niż na 1-2 min od najlepszych, za to sporo przed młodym Włochem.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU KOLARSTWO!
✅ 40

pretender 111

pretender

Over 1 kwarta.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia / Eliteserien
Godzina: 18:00
Spotkanie: Strat - Bodo/Glimt
Typ: Start i powyżej 2.5
Kurs:
2.40 Bukmacher: bet365
Analiza:
11 zespół ligi podejmuje u siebie ostatni zespół w tabeli.Wyniki ostatnich spotkań na boisku gospodarzy wyglądają następująco:
2012 3-0
2014 2-1
1-0 w meczu towarzyskim
2015 6-0 w meczu towarzyskim co dobrze rokuje przed dzisiejszym spotkaniem.

Kiepska analiza

P 83

pms

Użytkownik
Dyscyplina: Sport elektroniczny - Counter-Strike - ESL ESEA PRO LEAGUE
Godzina: 22:00
Spotkanie: EnVyUs - Virtus.Pro
Typ: 2
Kurs: 1.78
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: Będzie to wyrówany mecz, ponieważ rozgrywana jest jedna mapa. Train rzadko widzimy na mapach turniejowych, ale będzie to coraz częstsze, więc obie drużyny przygotowały taktyki na to spotkanie. Stawiam na polaków, ponieważ w są w formie, co pokazali wczoraj rozbijając silne TSM (faworyt). Jak podaje portal egamingbets.com kurs na VP jest jeszcze mniejszy, a wiec trzeba z tego skorzystać
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom