>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.11.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 12. Listopada

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
Lanus - Arsenal de Sarandi
Typ: Lanus i powyżej 2.5 (wynik/suma goli)
Kurs: 3.75
Gamebookers
Arsenal de Sarandi ostatni mecz wyjazdowy: przegrana 2-1 z Tigre, gol przypadkowy z glowki, obrona czestochowy ale wiecej szczescia mieli gospodarze, jedna bramka rykoszet, druga z ewidentnego spalonego. Poprzednie mecze wyjazdowe byly zupelna przeciwnoscia tego co dzialo sie w tym spotkaniu. Arsenal de Sarandi z 5 meczy wyjazdowych mial przed tym spotkaniem z Tigre swietny bilans 3-2-0 i tylko 1 bramka stracona. 5 czerwonych kartek to jedyna rzecz jaka mozna zapamietac z ich kolejnego meczu u siebie z Gimnasia La Plata, meczu wyrownanym tak bardzo jak bardzo obrazuje nam to sam wynik 1-1. Zadna z druzyn w ni wiekszym ni mniejszym stopniu zasluzyla na zwyciestwo, ale temperament wziął góre w koncowce i czerwone kartki musialy sie posypac. W kolejnym meczu u siebie kolejny remis 1-1, tym razem jedyna rzeczą jaka mozna zapamietac to niesamowite warunki w jakich przyszlo grac obydwu druzynom iście angielskie bo deszcze wylewał sie na boisku cale 90 minut i nie dalo sie grac. Niewatpliwie dwie bramki w takich warunkach to bardzo istotny wyczyn. Arsenal tutaj tez nie zachwycil, powiedzialbym nawet ze wiecej z gry (2 slupki, no moze 3 jesli zaliczymy do nich bramkarza i w koncu strzal niecelny a wszystko to w jednej akcji!) mieli goscie i to onie powinni mecz wygrac. Aha i trzeba powiedziec ze gospodarze grali bez 3 zawieszonych za czerwone kartki graczy, ktorzy wrócą do skladu na mecz z Lanus. Co nam daje obraz ostatnich 3 meczy? Arsenal de Sarandi jest w slabej formie przed nadchodzacymi meczami, ktore beda dla klubu bardzo trudne. Najpierw wyjazd do silnego Lanus, o ktorym za chwile, potem Boca Juniors u siebie i lider Newells na wyjeździe. Mysle ze trener, przygotuje na te mecze defensywna taktyke, grajac o jaki(e)kolwiek punkt(y). Taktyka na ten mecz bedzie bardzo prosta. Druzyna wyjazdowa ma 3 punkty przewagi nad druzyna z ktora beda grali. Przy remisie utrzymuja pozycje, przy przegranej spadaja oczko w dół. Takze wiadomo o co beda grac. Ale przejdzmy teraz do analizy druzyny gospodarzy - Lanus. Podoba mi sie bilans Lanus u siebie. 4-1-2, po czym widac ze nie graja jak reszta druzyn w tej lidze nudnej pilki tylko dosc bezposrednio i ofensywnie podchodza do kazdego spotkania. Ostatnio sa w dobrej formie z 9 bramkami w 3 wygranych meczach. Czy te wyniki moga byc mylace? Moga bo ta liga nie jest az tak barmkostrzelna jak ostatnie wyniki Lanus. Patrzac w ten sposob, moznaby samialo atakowac under 1.5 nawet myslac zgodnie ze statystyka dla calej ligi, ze wkoncu overowe wyniki Lanus sie skoncza, ale ja mysle ze mecze z duza iloscia bramek beda trwaly przynajmniej do konca tego meczu. Dlaczego? Obrona gosci stoi pod duzym znakiem zapytania, i sadze ze gra na remis w tym meczu sie im nie opłaci. Lanus wie ze musi zaatakowac i zrobi to z pewnoscia od poczatku natykajac sie na kontry. Arsenal de Sarandi musi sie troche wysilic jezeli chce cos uzyskac z kolejnych 3 meczy ktore sa trudne ale nie podoba mi sie ich gra ostatnio wiec sadze ze przegraja. Swietnie dla tego typu wygladają ostatnie mecze pomiedzy tymi druzynami. Otóz 3 krotnie wygrywal Lanus u siebie w przeciagu ostatnich 3 lat, z overem, typu 2-1, 3-1, 4-1. ogole 5 z 7 ostatnich meczy zakonczylo sie overami. Lanus u siebie jak wygrywa to zazwyczaj wysoko, wiec jezeli dzisiaj mysle ze wygraja to łacze to z overem proste i logiczne. Lanus w swietnej formie i w dobrych nastrojach po przejsciu w Copa Sudamericana River Plate i awansowaniu do polfinalu tego turnieju w tej chwili jest nie do zatrzymania przez Arsenal de Sarandi i nie widze tutaj az tak dobrej formy na jaka pracowali goscie w swoich poprzednich meczach wyjazdowych zachowujac nieraz czyste konto, ale i tak trzeba powiedziec ze grali z druzynami nizszej polki, a ostatnie ich spotkanie na wyjeździe przegrane 2-1, pociagnie za soba kolejne o podobnym rozmiarze. Mowiac to oczywiscie mam swiadomosc co do tej ligi wiec polecam alternatywnie zagrac Lanus win + under ;)
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
maer 326,2K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Argentyna ( Primera Division )
Spotkanie: Lanus - Arsenal FC
Typ: 1
Kurs: 1.95
Data: 12.11.2013
Godzina: 00.15
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na ostatni mecz piętnastej kolejki argentyńskiej Primera Division.
W meczu zmierzą się Lanus oraz Arsenal Sarandi.
Lanus rozegrał w lidze czternaście meczy w których zdobył dwadzieścia dwa punkty po sześciu zwycięstwach, czterech remisach oraz czterech porażkach i zajmuje obecnie ósme miejsce w tabeli, bilans bramek 23-12.
Arsenal Sarandi zdobył dwadzieścia pięć punktów w swoich czternastu meczach po sześciu wygranych, siedmiu remisach oraz jednej porażce i obecnie plasuje się na czwartym miejscu w Primera Division, bilans bramek 16-9.
Gospodarze u siebie zagrali siedem razy i zdobyli trzynaście punktów po czterech wygranych, jednym remisie oraz dwóch porażkach, bilans bramek u siebie 14-5.
Goście na wyjazdach zdobyli jedenaście punktów w sześciu meczach po trzech wygranych, dwóch remisach oraz jednej porażce, bilans bramek na wyjazdach 6-3.
W tym ciekawie zapowiadającym się meczu mój typ to jedynka, Lanus u siebie gra nieźle, strzela dużo bramek i ostatnio na swoim obiekcie pokonał bardzo dobre na wyjazdach San Lorenzo a Arsenal Sarandi na wyjazdach strzela mało bramek i ostatnio przegrał z Tigre i przypuszczam że gospodarze meczu wykorzystają grę u siebie i pokonają gości.
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +6
bedlin 30

bedlin

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, USA - NBA
Spotkanie: Charlotte Bobcast - Atlanta Hawks
Typ: over 195
Kurs: 2.01
Bukmacher: pinnacle
Analiza: No to po kolejnym dobrym typie, trzeba wybrać coś spośród dzisiejszego Menu, które daje nam kelner w postaci NBA. naprawdę ciężko dzisiaj coś wytypować, bo w nocy są zacięte spotkania i wszystko może się zdarzyć. nawet gdyby był zakład na złamanie kosza, ZASTANAWIAŁBYM się, bo cholera jasna tyle wątpliwości jak przed dzisiejszą nocą to będzie więcej jak będę się chciał ożenić ... odszedłem trochę od tematu. Pod moją naukową lupę o maksymalnym powiększeniu biorę spotkanie BOBKOTÓW oraz jastrzębi. Patrząc na wyniki spotkań gospodarzy możecie pomyśleć, że jestem głupcem stawiając na taki over, ponieważ ostatnie ich 5 spotkań skończyło się sumą: 192, 182,199,189, 174. Spójrzmy jednak na gości: 198, 216, 208, 205,197 . Ofensywa Atlanty jest okropnie skuteczna, zresztą potwierdziła to w ubiegłym sezonie. Gospodarze nie są może drużyną, która doświadcza bardzo często w spotkaniu dźwięku przechodzącej piłki przez siatkę, ale biorąc średnią arytmetyczną dwóch drużyn, wychodzi mi, ze po raz kolejny moderator edytuje mój post i doda zielonego akcentu. Wracając znowu do rzeczowej analizy, ostatnie spotkanie skończyło się sumą punktów 181, jednak uważam, że zaskakująco dobra dyspozycja gości pomoże wynikowi wejść trochę wyżej. Na koniec potwierdzenie statystyk:
11/07/13 ATL 107 @ DEN 109 +5 203.5 W/O
11/05/13 ATL 105 @ SAC 100 +2 200.5 W/O
11/03/13 ATL 103 @ LAL 105 PK 205.5 /O
10/30/13 ATL 109 @ DAL 118 +6 196 L/O

11/08/13 NYK 101 @ CHA 91 +3.5 190.5 L/O
11/06/13 TOR 90 @ CHA 92 +2.5 187 W/U
11/01/13 CLE 84 @ CHA 90 +3.5 188 W/U

Nie lubię grać overów, ale ten do mnie okropnie przemawia. Pozdrawiam!
✅ 101

Otrzymane punkty reputacji: +5
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia
Spotkanie: Macclesfield-Kidderminstrer
Typ: 1/1
Kurs: 5.00
Bukmacher:William hill
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie Angielskiej Conference Premier pomiędzy ekipami Macclesfield i Kidderminster. Faworytem w tym spotkaniu jest ekipa gospodarzy,ale nie mam pojęcia czemu bukmacherzy tak zawyżyli na nich kurs, biorąc pod uwagę ostatnie spotkania obydwu ekip to drużyna gospodarzy jak na razie bije rekordy podczas spotkań rozgrywanych na własnym stadionie gdzie na ostatnie 7 meczy wygrała 6-krotnie i zanotowała tylko 1 pechowy remis tracąc gola po rzucie karnym w 90 minucie spotkania, u siebie grają wprost rewelacyjnie , wszystko wskazuje na to że jutro też wygrają, patrząc na spotkania rozgrywane przestrzeni kilku ostatnich lat to można stwierdzić że Kiddenminster nie lubi grać na tym stadionie i rzadko wywozi punktów z tego terenu. teraz troche o drużynie gości , która jak na razie jest wysoko w ligowej klasyfikacji. Zajmuje 2 miejsce z dorobkiem 32 punktów,ale notuje dość częste wpadki i przegrali aż 5 krotnie w tym sezonie, właśnie głównie w spotkaniach wyjazdowych, gdzie grają bardzo nierówno. Ja jutro stawiam na wygraną gospodarzy do przerwy jak i na koniec spotkania, stawiam na wynik 2:1 do przerwy i 3:1 na koniec meczu.
⛔ 100

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, USA - NBA
Spotkanie: Philadelphia Sixers - San Antonio Spurs
Typ: -6,5 San Antonio
Kurs: 1.91
Bukmacher: Betgun
Analiza: Witam. Tak patrzę po dzisiejszej ofercie i wg mnie jest to mega fajna opcja. San Antonio wręcz przebiegło się w ostatnim meczu po Knicks, załatwiając sprawę w pierwszej połowie i później większość meczu już mogli pograć zmiennicy. Po takim odpoczynku gwiazdy Parker, Duncan ze świeżością podejdą do tego spotkania. Dzień przerwy i spacerek w tym meczu to duży plus przy wypadzie do Philadelphii. poza tym pełna i zdrowa kadra oprócz Bonnera, który umówmy się jakiejś ogromnej różnicy nie robi. Jeśli chodzi o 76 to do długiej ławki kontuzji dopadł Daniel Orton, który najprawdopodobniej nie wystąpi w tym spotkaniu. Zaskakują na ta chwilę strasznie i grają ponad stan, ale troszkę szczęście i fart musi odejść i uważam że jako atut w tym spotkaniu dla Philadelphii własny parkiet to zdecydowanie mało. Ogromnie się zdziwię jeśli Spurs nie wygra i to zdecydowanie, wszystkie argumenty absolutnie po stronie Spurs i inny wynik niż win Ostróg nie wchodzi w grę, po czym wygodnie umocnią się na pozycji lidera Konferencji Zachodniej. Powodzenia
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +11
varshave 10

varshave

Użytkownik
Dyscyplina: PIŁKA NOŻNA - PUCHAR ESTONII
Spotkanie
: Levadia -Flora
Kurs: 1.91
Bukmacher: Bet365
Analiza: Levadia na własnym obiekcie w lidze nie doznała porażki, dodatkowo na 18 spotkań tylko raz zremisowała. W Pucharze także nie miała litości, bowiem wygrała 8:0 oraz 12:0. Natomiast Flora zwyciężyła 18:0 z Reaalem oraz 1:0 z Sillamae. Co do meczów na wyjeździe w lidze to 11 razy wygrywałam, odniosła 2 remisy i 5 razy musiała uznać wyższość gospodarzy. Jeżeli chodzi o bilans meczu miedzy sobą to w tym pojedynku lepsi są gospodarze. Levadia wygrywała 4 razy a bilans bramek mówi sam za siebie, 9:2. Jeżeli Levadia nie odniesie zwycięstwa to będzie to niespodzianka.
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +2
pewniaczkip 31

pewniaczkip

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA, NBA
Spotkanie: Philadelphia Sixers vs San Antonio Spurs
Typ: Over 204.5
Kurs: 1.96
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Godzina 1:00 spotkanie Sixers ze Spurs. Obecnie drugiej drużyny ze wschodu i pierwszej z zachodu. Gospodarze na własnej hali w tym sezonie ograli takie zespoły jak Miami Heat czy Chicago Bulls. Jak wiadomo dla tych oglądających mecze NBA, Sixers pewnie i dzisiaj narzucą szybkie tępo gry z ogromną ilością rzutów, która może zaowocować w duże zdobycze punktowe. Dzisiejszej nocy wątpię aby dali radę zwyciężyć nad Spursami jednak walki i dodatkowej motywacji na kolejnego wymagającego rywala na pewno im nie zabraknie. Goście już w tym sezonie udowodnili, że są bardzo efektywni i skuteczni na wyjazdach więc jak dla mnie linia punktowa 204.5 zdecydowanie za mała. Liczę na ciekawy mecz.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 0

polak71

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Conference Premier
Spotkanie: Cambridge Utd - Aldershot
Kurs: 1.75
Data: 12.11.2013
Godzina: 20:45
Bukmacher: Expekt
We wtorkowy wieczór kolejne mecze będzie rozgrywać Conference Premier (szósta liga angielska). Lider podejmuje przedostatnią drużynę tabeli. Zdecydowanym faworytem spotkania jest drużyna gospodarzy, jak na razie niepokonana na swoim obiekcie. W ośmiu spotkaniach przed swoją publicznością zdobyła komplet punktów, tracąc zaledwie dwie bramki, a strzelając aż osiemnaście. Natomiast drużyna gości nie spisuje się najlepiej w tym sezonie. Nie traci za dużo goli, ale ich największym mankamentem jest to, że strzelają ich bardzo niewiele. W ośmiu ligowych spotkaniach udało im się tylko pięć razy pokonać bramkarza drużyny przeciwnej.
W ostatniej kolejce zespół Cambridge co prawda musiał uznać wyższość rywala - Southport, przegrywając na wyjeździe 0:1, ale była to pierwsza porażka od 24 kwietnia tego roku, przerywająca serię niesamowitych siedemnastu meczów ligowych bez porażki. Myślę, że będą chcieli zrehabilitować się i pokazać kibicom, że był to wypadek przy pracy.
✅ 75

noniewiem 133

noniewiem

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna, PGNiG Superliga
Spotkanie
: MTS Kwidzyn - KS Vive Kielce
Typ: 2 H(8.5 - 0)
Kurs: 1.80

Analiza: Jutro o godzinie 18 w Kwidzynie odbędzie się bardzo ciekawy mecz, pomiędzy miejscowym MTS, a mistrzem Polski, który w tym sezonie jest niepokonany na polskich, jak i europejskich parkietach. Zespół gospodarzy po słabym starcie w tym sezonie, zaczyna nabierać wiatr w żagle i po 3 kolejnych zwycięstwach z 8 punktami plasuje się na 6 pozycji w tabeli. Mój typ to zwycięstwo gości przynajmniej 9 bramkami. Myślę, że podopieczni Bogdana Wenty podejdą do tego meczu skoncentrowani w 100%, bo wiedzą, że nie jest to zespół, który położy się przed nimi na parkiecie, a o zwycięstwo w tym spotkaniu trzeba będzie trochę powalczyć. Natomiast zespół z Kwidzyny, wiedząc z kim gra nie podejdzie do meczu na przysłowiowe 100%, bo póki co Vive dla polskich zespołów jest jeszcze nie osiągalne (nie licząc Wisły). Mało kto podchodzi do meczów z tą dwójką na 100%, czego przykładem było spotkanie w piątek w Płocku, gdzie było widać, że Pogoń &quot;odpuściła&quot;.
⛔100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Indiana Pacers vs Memphis Grizzlies
Typ: Over 184 punktów
Kurs: 2.00
Analiza:
Zapraszam na mecz najlepszej ligi koszykarskiej na świecie czyli NBA gdzie lider konferencji wschodniej Indiana Pacers podejmuje w swojej hali drużynę zajmującą 10 lokatę w konferencji zachodniej a mianowicie Memphis Grezzlies.Wiadomo że faworytami tego meczu są znajdujący się w znakomitej formie Pacers.W konferencji wschodniej Indiana wygrała wszystkie 7 meczów i wyprzedza m.in mistrzów NBA z poprzedniego sezonu Miami Heat.Wszystkie te mecze Pacers grali bardzo dobrze, szczególnie P.George który w każdym meczu jest wiodącą postacią swojej drużyny bo zdobywa przeważnie powyżej 20 punktów i jest jak na razie jednym z najlepszych zawodników całej ligi.W pomocy z Westem czy też Hibbertem Indiana pokazuje w tym sezonie bardzo fajną grę i teraz u siebie myślę że podtrzyma passę zwycięstw.Tym bardziej że rywal myślę nie jest jakoś bardzo wymagający.Memphis w tamtym sezonie grali bardzo dobrze jednak na początku tego sezonu grają poniżej oczekiwań.10 miejsce w konferencji zachodniej to na pewno nie jest szczyt marzeń drużyny z Memphis.Forma Grezzlies jest bardzo uzależniona od dyspozycji Marca Gasola oraz Randolpha.To oni punktują w swojej drużynie i jeśli oni są w formie to Memphis może bić się o wysokie cele.W tym meczu stawiam ten całkiem nie wysoki over, chociaż obie drużyny nie za często punktują powyżej 100 punktów to jednak w całości myślę że over 184 może się uzbierać a po takim kursie bardzo na to liczę.Dyspozycja George&#39;a, Westa, Gasola czy też Randolpha jest tutaj bardzo ważna dlatego liczę że każdy z nich będzie w dobrej formie rzutowej i zdobędziemy tutaj oczekiwany over.Na pewno nie będzie to mecz jakichś wielkich zdobyczy punktowych ale liczę że obie drużyny zakręcą się w okolicy 95 punktów i uzyskamy oczekiwany over.Powodzenia!!!

⛔ 100

R 184

ramos4

Użytkownik
Boston Celtics (-3) - Orlando Magic ::: 1.92 ::: Expekt
Przegladajac oferte mojego internetowego bukmachera zatrzymalem sie na chwile przy tym spotkaniu i stwierdzilem, ze zagram dzisiaj na najbardziej utytulowana druzyne w historii NBA. Boston Celtics nie najlepiej zaczeli sezon (4 porazki z rzedu), ale po wygraniu u siebie z Utah Jazz odbili sie nieco od dna. Trzy zwyciestwa z rzedu, w tym spektakularna wygrana na wyjezdzie z Miami Heat (111:110) po fenomenalnej &quot;trojce&quot; Jeffa Greena musza robic wrazenie. W tych trzech zwyciestwach znajduje sie takze wyjazdowa wygrana z Magic w Orlando. Dzisiejsze spotkanie bedzie z pewnoscia ciekawe, bardzo dobrze dysponowani sa ostatnio przede wszystkim Jeff Green oraz Avery Bradley. Nie mozna zapomniec takze o Krisie Humphriesie, ktory ostatnio zanotowal dobre statystyki w meczu z Miami. To glowne powody, dla ktorych stawiam dzisiaj na Boston. Z pewnoscia zobaczymy ciekawe widowisko. Ja zagram za drobne.
Powodzenia!
✅ 92

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 5

landzaat21

Użytkownik
12/11/2013 godz. 1:30
Spotkanie: Boston Celtics - Orlando Magic
Typ: Orlando Magic
Kurs: 2.05
Analiza:
Dzisiejszej nocy spotkają się drużyny Bostonu i Orlando. Jedni jak i drudzy nie mają za dużych szans w tym roku na występ w PO, ale wydaje się,że Boston będzie chciał &quot;przytankować&quot; ten sezon żeby zdobyć dobre rozstawienie w drafcie. Boston musi sobie radzić bez podstawowego i jednego z najlepszych rozgrywających ligi Rajona Rondo. Mimo tego odnieśli oni w 3 ostatnich spotkaniach 3 zwycięstwa z Utah, Orlando i Miami. Zwłaszcza ta ostatnia wygrana była spektalurana, ponieważ z obecnymi mistrzami NBA a także dlatego,że wygrali rzucając 3 w ostatniej akcji, mając 0.6s zaledwie!! Orlando natomiast przegrało 2 ostatnie spotkania i będę podwójnie zmotywowani żeby przerwać złą passę a także odgryźć się za porażkę u siebie 89-91.Liczę na dużo lepszy mecz ze strony lidera Magików Jaamera Nelsona, który miał zaledwie 28% FG. Jak dla mnie Orlando powinno wygrać spokojnie ten mecz, różnicą większą niż 5pkt, a kurs bardzo przyjemny na to zdarzenie
⛔ 100

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Spotkanie: Boston Celtics - Orlando Magic
Typ: Orlando Magic -3,5
Kurs: 2.75
Bukmacher: William Hill
Cóż, kolega wyżej zawinął typ na ML to trzeba troszeczkę odważniej z handicapem ????
3 zwycięstwa z rzędu mogą budzić podziw, zwłaszcza że Celtowie mieli odpuścić ten sezon. Jednak biorąc pod uwagę, że pierwsza była u siebie z równie tankującymi Jazz i ze znienawidzonymi Heat (zresztą wszystkie zespoły się spinają na mistrzów) mogą być &quot;usprawiedliwione&quot;. Wygrali również na Florydzie z dzisiejszymi przeciwnikami. Magic zagrali w tamtym meczu fatalnie. Zawiódł mnie osobiście Vucevic, który powinien zdominować tablicę oraz Oladipo. Zespół raził nieskutecznością oraz licznymi stratami. Z kolei przesunięcie Bradleya na jego nominalną pozycję i wrzucenie do piątki Crawforda to zmiana na plus. Jeśli mieliby w każdym meczu grać o zwycięstwo to graliby tym ustawieniem od początku.
Wracając do gości to ogólnie Magic grają przeciętnie na wyjazdach jednak kiedyś trzeba wygrać, a tegoroczny Boston jest do tego znakomitym przeciwnikiem. Moim zdaniem, Boston nakręcił lekko ten Celtic Pride tymi zwycięstwami; że jednak o coś powalczą w tym sezonie. Ja zdania nie zmieniam - walczą ale o Wigginsa ????
⛔100

C 511

chemiczny

Użytkownik
Zawody: Siatkówka - Grand Champions Cup Women 12.11.2013 godz. 04:10
Wydarzenie: Tajlandia - Dominikana
typ: 1
Kurs: 1.592
Bukmacher: Pinnacle
Dzisiaj w nocy rozpoczyna się kolejny Puchar Wielkich Mistrzyń w siatkówce odbywający się w Japonii. W turnieju tym udział biorą Mistrzynie Europy Rosjanki, Azji Tajki, Ameryki Północnej Amerykanki, Ameryki Południowej Brazylijki oraz gospodynie Japonki i biorące udział z dziką kartą siatkarki Dominikany. Mój typ dotyczyć będzie pierwszego spotkania turnieju pomiędzy reprezentacją Tajlandii, a Dominikany. Zastanawiałem się dłuższy czas nad tym meczem, ale jako że wyczytałem o występie Tajek w najsilniejszym składzie postanowiłem wybrać na typ dzisiejszego dnia właśnie ich zwycięstwo. Siatkarki tego kraju pod koniec września niespodziewanie wygrały Mistrzostwa Azji których były gospodyniami sprawiając sensację w półfinale gdzie pokonały Chinki 3-2, a w finale który okazał się formalnością ograły Japonki 3:0. Jak widać powoli przynosi efekty emigracja zawodniczek tego kraju do silnej ligi Azerbejdżanu, czwórka z nich (Wanna Buakaew, Pleumjit Thinkaow, Onuma Sittirak oraz kapitan reprezentacji Wilavan Apinyapong) występuje obecnie w zespole Igtisadchi Baku w pierwszej szóstce. Zespół ten zaliczany jest do jednego z faworytów Ligi Mistrzyń pań i do tej pory spisuje się w tych rozgrywkach rewelacyjnie, pokonał ostatnio między innymi bardzo dobrą ekipę Dynama Moskwa i zajmuje obecnie pierwsze miejsce w tabeli. Jeśli chodzi o siatkarki Dominikany to na pewno nie jest to drużyna do bicia chociaż oprócz Tajlandii siatkarki tego kraju uznawane są za najsłabsze w rozpoczynającym się turnieju. W Ameryce Północnej również rozgrywane były Mistrzostwa kontynentu pod koniec wrześnie, gdzie zawodniczki Dominikany zanotowały bardzo dobry występ przegrywając dopiero w finale z Amerykankami 1-3. Dzięki organizatorom dostały jednak szansę w postaci dzikiej karty i mają okazję również zaprezentować się w turnieju. Moim zdaniem o wiele większe ogranie występującym w jednej z najsilniejszych lig Europy siatkarek Tajlandii i gra z najlepszymi w lidze mistrzów pozwala stwierdzić, że drużyna ta jest zdecydowanym faworytem tego meczu i ja też tak uważam. Zachęcam do swojego typu.
⛔100

E 45

ecko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Słowenia 1.SNL
Spotkanie: NK Rudar - NK Krka
Typ:Handicap (0-1) NK Rudar
Kurs: 1.90
Bukmacher: bwin
Analiza:
Mecz miał być rozegrany w sobotę jednak ze względu na ulewne deszcze mecz przeniesiono na wtorek. Gospodarz spotkania NK Rudar Velenje zajmuje 4 miejsce w lidze a na 16 meczy mają 8 wygranych, 5 remisów i 3 porażki z bilansem 21-13. Goście NK Krka są na ostatnim 10 miejscu z 3 wygranymi, 2 remisami i 11 porażkami i bilansem 11-33. Porównanie zdecydowanie na korzyść gospodarzy. Patrząc na ostatnią formę:
NK Rudar całkiem solidnie:
Liga: Ruda - Zavrc 3:0
Puchar: Celje - Rudar 1:3
Liga: Domzale - Rudar 0:0
Puchar: Rudar - Celje 4:0
Liga: Rudar - Gorica 2:1
A więc w ostatnich meczach 4 wygrane i 1 remis.
Natomiast NK Krka w ostatnich 5 meczach:
Liga: Krka - Celje 0:1
Liga: Zavrc - Krka 3:0
Liga: Krka - Maribor 0:5
Liga: Domzale - Krka 4:0
Liga: Krka - Rudar 0:0
a więc w ostatnich meczach, 4 porażki i 1 remis z bilansem 0-13. Drużyny grały ze sobą 2 razy w tym roku, we wrześniu w pucharze u siebie 4-0 wygrał Rudar, a w październiku w lidze gdzie gospodarzem była Krka padł remis bezbramkowy.
Trzeba dodać że Krka zmieniła właśnie trenera więc na pewno będą się chcieli pokazać tylko pytanie czy będą w ogóle w stanie grać lepiej. Jeśli chodzi o Rudar to zabraknie Leona Crncica za kartki, jest to drugi strzelec drużyny (3 bramki), ale wraca natomiast najlepszy ich strzelec Mate Eterovic (9 bramek w lidze). Brakuje również Almedina Muharemovića. W NK Krka brak informacji o jakichkolwiek absencjach.
⛔ 100

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dyscyplina: Siatkówka kobiet, Japonia - Rosja
Japonia - Rosja (w Japonii)
Typ: Rosja
Kurs: 1.53
Bwin
Analiza:
Bardzo skąpa oferta na dzień dzisiejszy, dlatego szukam okazji w siatkówce i myślę, że znalazłem.
Rosjanki to zdecydowane faworytki w tym spotkaniu. Siatkarkom z Japonii ciężko będzie się przeciwstawić drużynie ze Sbornej.
Podopieczne Jurija Mariczewa zdobyły w tym roku Mistrzostwo Europy i mają teraz okazję do perfekcyjnego zakończenia sezonu.
Co prawda w PWM nie wystąpią Natalia Obmoczajewa i Tatiana Koszeliewa, za to (po raz kolejny) do kadry wraca Lubow Sokołowa, która ma wspomóc swoje młodsze koleżanki, nie sądzę aby było to poważnym osłabieniem w dzisiejszym meczu.
Jedyną drużyną, która może pokrzyżować plan, to drużyna z Kraju Kawy.
Liczę na solidny blok Rosjanek, który jest ich atutem + solidne przyjęcie i Japonek nie ma w tym meczu. Na pewno warunki fizyczne drużyny ze Sbornej są po ich stronie.
Kursy spadają na Rosję, dlatego polecam szybko grać, bo mecz rozpoczyna się o 11.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Słowenia 1 liga
Spotkanie - Velenje : NK Krka
Typ - pierwsza połowa handicap Velenje -1,5
Kurs - 3.70
Bet365

.. kolega wyżej podał już dosyć ciekawą analizę na to spotkanie , jednak mnie też wpadł w oko ten mecz . Gospodarze po wejściu w szeregi pierwszej ligi w sezonie 2008/9 zaraz po wejściu zajęli 3 miejsce i możemy powiedzieć że dobrze weszli w szeregi 1 ligowców ale w następnych sezonach to raczej kończyli w środku tabeli , jednak w tym sezonie chyba będzie lepiej bo po 16 kolejkach zajmują wysokie 4 miejsce ale strata do liderującego Maribor to tylko 3 pkt tak więc możemy powiedzieć że chłopaki w tym sezonie chca odegrać jakąś rolę , dziś podejmują beniaminka NK Krka który nie wszedł w szeregi 1 ligowców tak jak Velenje i po 16 kolejkach ich bilans to 3-2-11 i te gole 11:33 , goście w meczach wyjazdowych 1-0-7 i br. 3:21 natomiast gospodarze w domu 6-0-2 i br. 14:7 , patrząc ogólnie to Velenje w tym sezonie jest ekipą która traci mało goli bo zaledwie 13 mniej straciło tylko Maribor czyli lider rozgrywek bo 12 tak więc jęzeli chodzi o dzisiejsze spotkanie to raczej goście będą mieli zerowe konto strzelonych , kolega wyżej już dał handi na Velenje ale ja pójdę bardziej ryzykownie i liczę że już w pierwszej połowie gospodarze będą wygrywać dwoma bramkami , w pierwszym ich pojedynku z tego sezonu na terenie NK Krka padł remis 0:0 ale nie brał bym tego pod uwagę w to spotkanie no bo patrząc na mecze wyjazdowe Velenje to 2-5-1 czyli ten remis to pokazuje , w meczach pomiędzy nimi dotychczas rozegranych wyniki to 4:0 , 4:1 czy nawet 7:0 tak więc zaryzykuję że do przerwy będzie handi na korzyść gospodarzy !
⛔ 100

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Dyscyplina - Koszykówka Chiny
Spotkanie - Jangsu - Zhejiang
Typ -2 (twoway)
Kurs - 1.57
Bet365
Ciężko coś napisać o koszu chińskim zwłaszcza że to dopiero druga kolejka. Typ opieram na dwóch aspektach. Pierwszy to h2h gdzie cztery ostatnie mecze w tym dwa na wyjeździe spokojnie wygrywał zespół dzisiejszych gości. Drugi ważny aspekt jest taki że kursy na ten mecz się odwróciły (na początku drużyna gospodarzy była faworytem bukmacherów). Myślę że można zaryzykować zwycięstwo zespołu Zhejiang.

słaba analiza

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Hokej na lodzie - Norwegia - Getligaen
Spotkanie.Storhamar - Lørenskog
typ.1
kurs.2,50
buk.Betsson
data.12.11.2013 g.18.30
Analiza.
Liga Norweska w hokeja i spotkanie pomiedzy zespolami Storhamar - Lørenskog .Stawiam w tym spotkaniu na gospodarzy z kilku powodow.Po pierwsze gospodarze sa wyzej w tabeli,nawet gdy bysmy dodali ekipie Lørenskog 20 pkt odjetych na poczatej sezonu...Po drugie spotkania pomiedzy tymi ekipami w ostatnich latach to albo remisy albo jedno bramkowe wygrane,wiec ja tu wybieram typ z wiekszym kursem i to w dodatku na gospodarzy ktorzy u siebie sa piekielnie mocni...Na 7 spotkan 6 wygranych i tylko 1 porazka z Valerenga 2-5.Natomiast Lørenskog na wyjazdach to 7 spotkan z czego wygrali 3 mecze,1 przegrali po dogrywce i 3 w regulaminowym czasie miedzy innymi z takimi ekipami jak Lillehammer,Valerenga czy Sparta.Jak widac goscie na wyjazdach duzo traca i przy tak mocnej ekipie jak Storhamar u siebie warto postawic na gospodarzy.
✅150

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom