>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.09.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na poniedziałek - 12. Września

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Dyscyplina: KOREA POŁUDNIOWA: K League Challenge
Godzina: 12:00
Spotkanie: Goyang Zaicro FC - Gangwon
Typ: 2 (AH-1)
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Niestety ale dzisiaj piłka nie chciała współpracować z hannoverem i przegrali 0:2 w sobie tylko znany sposób. Na jutro zatem zagram ligę koreańską. Ostatnia drużyna w lidze będzie podejmować 4 w tabeli gangwon.
O gospodarzach pisałem już niedawno podczas meczu z bucheonem, kiedy to pewnie przegrali 0:3. Jest to typowy outsider ligowy, który na 15 meczów u siebie nie wygrał ani jednego, udało im się zaledwie 3 razy zremisować. Według statystyk, lepiej im idzie w meczach wyjazdowych, aczkolwiek nie ma wielkiej różnicy. Co prawda, poza ostatnim meczem, zazwyczaj nie przegrywają u siebie dużą liczbą goli. Ja myślę jednak, że jutro możliwa jest różnica 2 bramek.
Goście natomiast na wyjazdach spisują się całkiem nieźle i jeśli myślą o osiągnięciu miejsca w czołówce ligi to takie mecze muszą pewnie wygrywać
Wynik 0-1 zwrot 0jk

Otrzymane punkty reputacji: +7
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Godz: 21:00
Spotkanie : Sunderland-Everton
Typ: Goście wygrają dokładnie 1 golem
Kurs 3.80
Buk Unibet
Analiza: Ostatnim spotkaniem 4 kolejki Angielskiej ekstraklasy piłkarskiej będzie rywalizacja zespołów Sunderlandu z zespołem Evertonu Liverpool. Sunderland w tym momencie zajmuję przed ostatnią pozycję w ligowej klasyfikacji i zdobyła do tej pory tylko 1 ligowy punkt w 3 rozegranych spotkaniach ich ofensywa nie wygląda bardzo źle bowiem w kazdym z tych spotkań zdołali zdobyć bramki, jednak gra obronna nie wygląda najlepiej , goście natomiast zajmują wysoką 8 pozycję w ligowej klasyfikacji , zdobyli łącznie 7 punktów w 3 grach , nie poniesli jeszcze ani jednej porażki w obecnym sezonie i ich gra wygląda na prawdę obiecująco przed kolejnym ciężkim spotkaniem wyjazdowym. Goście w tej kolejce są moim faworytem do zdobycia kompletu punktów pomimo iż nie będą grać przed własną publicznością , wedlug mnie sa zespołem lepiej poukładanym potrafiącym przyśpieszyć grę w odpowiednich momentach spotkania, stawiam na wynik 0;1 do połowy oraz 1:2 po 90 minutach tego spotkania.
⛔100

kantini 545

kantini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Holandia - Eerste Divisie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Jong Ajax - Achilles 29
Typ: obydwie drużyny strzelą gola i powyżej 2.5
Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet365
Drużyna Jong Ajax jest drużyną specyficzną, ze względu na oczekiwania wobec niej i jej ogólny charakter. Z jednej strony jest świadectwem jakości legendarnej amsterdamskiej kuźni talentów, z drugiej nie może nawet awansować w razie zajęcia miejsca u szczytu ligowej tabeli, bo jako rezerwy Ajaksu, nie mogłaby grać z Ajaksem w jednej lidze. Czasem w ligowych meczach w drużynie gra rzeczywiście &quot;jong&quot; Ajax, czyli młodzi zawodnicy, często jeszcze nastolatkowie, którzy przeszli wcześniej kolejne szczeble akademii Ajaksu. Jednak w drużynie Jong często grają zawodnicy pierwszej drużyny, którzy wracają po kontuzjach i potrzebują ogrania, a niekoniecznie są jeszcze w dyspozycji na ważne ligowe spotkania, ponadto zawodnicy pierwszej kadry Ajaksu grywają tu za karę, zdarzało się, że zesłanie do rezerw było nauką pokory dla niektórych piłkarzy o gorących głowach, a także w celu odzyskania formy. Dodatkowo, np. właśnie teraz Ajax nabył na rynku transferowym chociażby Ziyecha, a także mimo spekulacji nie pozbył się takich zawodników jak Schone czy Bazoer i można powiedzieć, że trener Peter Bosz ma teraz w składzie przybytek. Prawdopodobnie skutkiem tego będzie występ w Jongach kilku zawodników grywających w składzie Ajaksu, którzy jednak ze względu na dużą rywalizację w kadrze nie zmieścili się wśród 14 zawodników grających w meczu pierwszego składu z Vitesse. Mowa tu np. o takich zawodnikach jak Casierra, Bazoer, Sinkgraven czy Tete. W składzie Jong Ajax wystąpi też kilku zawodników mających za sobą przygody w pierwszej drużynie, którzy teraz nie łapią się nawet do meczowej 18stki jak np. Cerny czy van de Beek, a także potencjalni przyszli kadrowicze jak Frenkie de Jong czy Nouri. Wobec tego Jong Ajax powinien mieć dużą siłę ofensywną i zdobyć bramki, ale również jak to zwykle bywa, gdy w defensywie grają sami nastolatkowie, pewnie nie zagra na zero z tyłu.
Swój typ podpieram również statystykami, które są tutaj jednoznaczne. Typ powyżej 2,5 gola i obie drużyny zdobędą bramkę wszedłby do tej pory w 4 z 5 meczów ligowych Jong Ajax (jedynie w 1. kolejce było 1-1 z Emmen) oraz we wszystkich 5 meczach Achillesa. Obie drużyny mają również średnie bramek w meczach z ich udziałem powyżej 3,0. Warunki, których dotyczy typ zostały spełnione też we wszystkich 6 dotychczasowych spotkaniach drużyny Jong Ajax z Achillesem 29, m.in. dwukrotnie w zeszłym sezonie. Obie drużyny zanotowały również wiele spotkań, w których padało kilka bramek i to dla obu klubów w zeszłym sezonie.
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +6
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – USA, MLS
Godzinna: 01:00
Spotkanie: Los Angeles Galaxy – Orlando City
Typ: over 3 azjan
Kurs: 1.87
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Los Angeles Galaxy powraca do domu a to oznacza w przypadku tej ekipy niesamowite parcie na bramki przez 90 minut. Na wyjazdach częściej zdarzają im się te bardziej zachowawcze mecze chociaż ostatni mecz zdecydowanie temu przeczy remis 3:3. U siebie publiczność wymaga gry do przodu ale nie ma co się temu dziwić przy takim arsenale w ataku jak Keane, dos Santos, Zardes, Gerrard, co najważniejsze taką grę dostają sympatycy 14 spotkania i na koncie 26 bramek strzelonych. Nie lubią mimo wszystko tej ligi bo tu może się wszystko wydarzyć ale jest jedna rzecz które jeszcze bardziej mnie przekonała do tego zakład prócz oczywiście bardzo ofensywniej piłki Galaxy to piłki wraca gwiazda Landon Donovan legenda tego zespołu a więc moc w ofensywie będzie jeszcze większa i będzie szukanie bramki przez legendę a do tego trzeba będzie atakować.
Największy problem gości to defensywy w lidze są w czołówce jeśli chodzi o liczbę z największą ilością bramek straconych. Tutaj oczywiście jakości w ataku nie brakuje szczególnie w ostatnim czasie złapali wysoką formę ogrywając New York 2:1 oraz gromiąc na wyjeździe Montreal 1:4. Nie dziwi ta dobra gra w ofensywie z takimi graczami jak Kaka, Júlio Baptista, czy Larin. Doskonale zdają sobie sprawę że cofnięcie się i szukanie tylko kontry to nie jest dobra taktyka na Galaxy grające przed własną publicznością, czuje że pójdę na wymianę ciosów bo dobrze czują się jak wspomniałem ostatnio w ofensywie a gospodarze luki w defensywie będą pozostawiać, zresztą pokazali to w pierwszym straciu grając właśnie odważnie i ogrywając rywala aż 4:0.
Dodatkowe atuty co do typu to obi ekipy gonić lub uciekają i remis raczej nie będzie nikogo interesował.
✅87

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 124

stolik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna kobiet - National Champs China
Godzina: 12.30
Spotkanie: Anhui - Shanghai
Typ: alternatywne sumy - powyżej 56 goli
Kurs: 2.45
Znów zagościmy w Chinach, tym razem na spotkaniu Anhui - Shanghai. Drużyny grające bardzo szybko i zdobywające wiele goli. Popatrzmy na wyniki gier w ostatnich 10 dni:
Anhui - Jiangsu 29:29
Anhui - Guandong 36:31
Anhui - Heilongjiang 25:9 (uwaga: tu mecz się zakończył po pierwszej połowie z powodu zasady Mercy Rule*)
Anhui - Xinjiang 28:13 (Mercy Rule)
Anhui - Tianjin 44:17
Sichuan - Shanghai 30:43
Liberation Army - Shanghai 9:24 (Mercy Rule)
Shanghai - Liaoning 33:24
Mercy Rule - jeśli któraś z drużyn wychodzi na prowadzenie 15 punktami, to mecz jest automatycznie przerwany i zakończony. Jeśli ta przewaga wystąpi już w 1. połowie, to mimo wszystko gra się do końca pierwszej połowy.
Zatem widzimy, że pada tu zawsze przynajmniej 57 goli nie licząc zasady Mercy Rule, która i tak nie będzie miała tu miejsca, ponieważ są to dwie najlepsze drużyny w lidze. Wg mnie w tym meczu padnie spokojnie 60 - 64 gole!
✅145

Otrzymane punkty reputacji: +11
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: KHL
Godzinna: 17;00
Spotkanie: Lada - Podolsk
Typ: Czy będą rzuty karne : TAK
Kurs: 5.5
Analiza:
Obie ekipy na chwilę obecną ocierają się o miejsce gwarantujące play-offy. H2H z ostatnich 5 spotkań 3:2 na korzyść Lady, aczkolwiek ani razu nie doszło do karnych. Obie ekipy na ostatnie 5 meczy, trzykrotnie w taki sposób rozstrzygały swoje mecze. Poziomowo wg mnie ekipy stoją na podobnym poziomie, ale uważam, że Lada jest nieco lepsza w defensywie. Obstawiam wynik 2:2 w regulaminowym wymiarze czasowym. Powodzenia
⛔100

vic_tips 21

vic_tips

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia - Primeira Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Feirense - Tondela
Typ: Both Team To Score
Kurs: 2.05
Analiza: Po kilkutygodniowej przerwie wracam do typowania na forum. Tym razem spróbuje jednak skupić się na zakładach odnoszących się do strzelonych goli w danym meczu, mianowicie BTTS. Na dziś wybrałem spotkanie pomiędzy Feirense, a Tondelą, w najwyższej lidze portugalskiej. Jako, że nie jestem zwolennikiem typowania meczów na początku sezonów, to kurs na spotkanie 4 kolejki ligi zachęcił mnie to zainteresowania się tym zdarzeniem. Gospodarze to beniaminek ligi portugalskiej, do której awansowali z 3 miejsca Segunda Ligi. Drużyna jak narazie spisuje się kiepsko. Pomimo zwycięstwa z Estoril 2-0 na początku sezonu, ostatnie dwa spotkania przegrali, nie zdobywając w nich ani jednej bramki. Sądzę, że przełamanie może nastąpić właśnie w dzisiejszym spotkaniu z Tondelą. Goście bez wątpienia nie należą do klasowych drużyn ligi, o czym świadczy przede wszystkim ich 16 pozycja w lidze w zeszłym sezonie. Tondela póki co zdobyła zaledwie jedną bramkę w 3 spotkaniach, a mecz z beniaminkiem, jest świetną okazją, żeby poprawić ten wynik. Grając ten typ sugeruje się głównie poziomem obu drużyn, który jest stosunkowo wyrównany, a także nastawieniem drużyn, które bez wątpienia będą chciały zaprezentować się z jak najlepszej strony po ostatnich kiepskich spotkaniach. Przekonywującym faktem był dla mnie również poprzedni sezon, w którym Feirense traciło sporo bramek na własnym terenie, natomiast Tondela więcej bramek traciła właśnie na wyjazdach. Mam nadzieję, że sprawdzi się to i tym razem. Powodzenia!
✅105

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Spotkanie : Sunderland-Everton
Typ: remis
Kurs 3.50
Buk bet365
Analiza: Everton gra narazie znakomicie zajmują 7 miejsce dwa arzy wygrali i raz zremisowali, widac że Koeman poukładał ten zespół grają lepiej w obronie i odrazu się to na wynik przekłada. Sunderland oczywiście źle jak zawsze zaczał sezon od 2 przegranych i jednego remisu i są na 19 miejscu w tabeli. Jutro jednak daje im spore szanse z Evertonem ale najpewniejszy znów wydaje mi się tutaj remis i go gram na konkurs. Wcale się nie zdziwię jak będzie 0:0 bo tak mi się właśnie wydaje że tak może być ale każdy remis mnie ucieszy. Dawno nie strzelił Lukaku a jest w Evertonie jeszcze Bolasie czy Barkley mają kim grac jednak w Sunderlandzie łatwo im nie będzie. Czołową postacią narazie jest tam Defoe i na niego licze jak narazie gra znakomicie.Rym ???? Zobaczymy jak bedzie remis przy dobrym kursie-spore value,polecam.
⛔100

bybejita 307

bybejita

Użytkownik
Dyscyplina: USA, NFL
Godzinna: 02:30
Spotkanie: Arizona Cardinals - New England Patriots
Typ: 2
Kurs: 4.41
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
NFL CZAS ZACZĄĆ!​

O mój boże mam deja vu ???? Pamiętam to jakby było wczoraj. Śledzę losy Patriorsów od lat... Od kiedy Gronkowski tam gra oglądam każdy mecz. Niestety takie kursy bo Gronk nie gra z powodu kontuzji, a Tom Brady został zawieszony na 4 gry. Jednak to mnie nie odstrasza, patriotsi mają bardzo dobrych graczy w rezerwach QB Jimmy Garoppolo po cichym sezonie 2015 może się pokazać z jak najlepszej strony, Tom już ma swoje lata może to jego juz ostatni sezon. Na szczęście Gostkowski jest w składzie! LeGarrette bardzo dobry poprzedni sezon więc oczekuję od niego tego samego w tym sezonie. Martellus Bennett za Gronka, podobno bardzo podpompowany decyzją trenera więc da z siebie zapewne wiecej niż 100%.
W przed sezonie Arizona przegrała 3 z 4 meczów, zaś New England wygrało 3 z 4. Początki sezonu zawsze są szokujące. Dzisiaj już takie Seattle ledwo ledwo wygrało 12:10 gdyby nie przyłożenie w ostatnich minutach... kurs 1.12. Kansas kurs 1.33 i była dogrywka inne mecze to typowe 50/50. Tutaj jest taka przepaść na Arizone bo Patriotsi grają w osłabieniu, ale tak jak mówiłem rezerwy mają bardzo dobre! Wszyscy spisują na straty bo Gronk i Brady nie grają, ale przecież oni to nie cała drużyna. Trenerzy New England są jednymi z najlepszych w lidze!
Mówiłem że mam deja vu, dlaczego? A to dlatego że 4 lata temu to samo spotkanie. Patriots u siebie na Arizone, jednak kursy odwrotne. Kurs 6.50 na Arizone, specjaliści dogadują że Arizona nie ma szans, że zostanie zjedzona 42 do 0, a tutaj klops... Cardinalsi wygrywają 20 do 18. ZONK.
33-24 PATRIOTS!
✅341​

Otrzymane punkty reputacji: +25
mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Ekstraklasa polska
Godz: 18:00
Spotkanie : Śląsk Wrocław- Ruch Chorzów
Typ: Ruch Chorzów wygra dowolną połowę
Kurs: 2,50
Witam, przepraszam za wczorajszą wtopę, ale wiedziałem, że jak Chelsea będzie miało słaby wynik to rożne moga nie wejść, napisałem to i się sprawdziło, także to że Swensea nie przegra.
Dzisiaj gram że Ruch wygra dowolną połowę, w ostatnich dwóch meczach wyjazdowych Ruchu taka opcja się sprawdziła, Ruch grał w Krakowie na Cracovii o do przerwy wygrywał 1:0 a całe spotkanie zremisowali. Wcześniejszy wyjazd to także mecz w Krakowie, tym razem ze słabą (w tym sezonie) Wisłą w 1 połowie 1:1 a drugą wygrywa Ruch 1:0 i cały mecz 2:1
Śląsk Wrocław ostatnie trzy spotkania u siebie bez bramek (wszystkie mecze 0:0) jednak myślę że dzisiaj coś wpadnie do siatki i do dla obu drużyn
W ostatniej kolejce Śląsk zlał Wisłę Kraków aż 5:1 na wyjeździe, Ruch przegrał z Legią u siebie 2;0
......................................POWODZENIA..........................................................
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +2
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Ekstraklasa polska
Godz: 18:00
Spotkanie : Śląsk Wrocław- Ruch Chorzów
Typ: Śląsk -1 HA
Kurs: 2,67
Analiza:
Śląsk Wrocław u siebie gra bardzo jednoznacznie. Wszystkie mecze na remis i to bezbramkowy. Po 3 meczach u siebie ich bilans to 0-3-0, 0-0. W drużynie Śląska optymistycznie patrzą na dzisiejszy mecz.
&quot;- Chcemy dać naszym kibicom powody do radości w postaci strzelenia kilku bramek i zwycięstwa na własnym boisku – tak zapowiada najbliższy mecz drugi trener Śląska Dariusz Dudek.&quot;
Sztab szkoleniowy jest zadowolony z przerwy, która była spowodowana grą reprezentacji. Warto dodać, że drużyna z dolnośląska nie przegrała u siebie od 5 marca. Głównie szlifowano założenia taktyczne, które dziś mają przynieść efekty w postaci bramek. Przyjście kilku nowych zawodników zwiększyło rywalizację co na pewno wpłynie pozytywnie na grę zespołu.
Ruch w tym sezonie bez fajerwerków. Po 7 meczach 8 punktów. Na wyjeździe wygrali tylko z Wisłą Kraków.
⛔100

G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LOTTO Ekstraklasa
Godzina: 18.00
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów
Typ: Liczba bramek: 2 lub 3
Kurs: 1.95
Analiza:
Ostatnie spotkanie ósmej serii gier na boiskach Ekstraklasy. Śląsk Wrocław zagra na własnym stadionie z Ruchem Chorzów a moim typem na ten mecz jest ilość bramek, która będzie wynosiła 2 lub 3. Wrocławianie prowadzi w tym sezonie przez Mariusz Rumaka wyglądają bardzo dobrze w defensywie, w dotychczasowych spotkaniach stracili zaledwie trzy gole z czego ŻADNEGO u siebie. Co więcej w trzech meczach na stadionie we Wrocławiu nie padł jeszcze ANI JEDEN GOL. Dziś przyjeżdża tam Ruch i w mojej opinii passa bez bramek zostanie przełamana. Po pierwsze Śląsk rozwiązał worek z bramkami w Krakowie gdzie przed przerwą na reprezentację pokonał Wisłę 5-1. Teraz będzie chciał również na własnym stadionie zacząć strzelać bramki. Ruch Chorzów jest bardzo dobrym rywalem do tego. Do tej pory stracił 14 goli co daje średnią 2 na mecz, od początku sezonu Niebiescy mają problem z pozycją bramkarza co nie poprawia ich gry ofensywnej. W mojej opinii Śląsk powinien dziś spokojnie wygrać 2/3-0 jednak to wciąż jest Polska liga, dlatego wolę zagrać na bramki. Dwie powinny spokojnie być może trzy ale na pewno nie cztery - dlatego podaję taki typ.
✅95

dyles 186

dyles

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - GRECJA: Super League
Godzina: 18.30
Spotkanie: AEL Larissa - Iraklis
Typ: 1
Kurs: 1.73
Analiza:
Nie lubie poniedziałków, ale dzisiaj wpadł mi w oko fajny mecz z Grecji. Drużyna dzisiejszych gospodarzy będzie dzisiaj podejmować drużynę która ma nie małe problemy. Po pierwsze mają problemy finansowe, transfery na ten sezon poczynili dopiero w ostatniej chwili, w dodatku w tym meczu nie zagrają: Monteneiro (fw 7/0), Ziabaris (df21/1), Pourtoulidis (mf 13/0), pierwszych dwóch nabawiło się kontuzji na ostatnim treningu, występ Stamou ( mf 14/0 ) stoi pod znakiem zapytania.
Gospodarze to beniaminek powraca do najwyższej klasy rozrywkowej, awansowali nie tylko by utrzymać się w lidze, ale żeby zająć jak najlepsze miejsce, na tą chwilę są lepszą drużyną od dzisiejszych gości, na pewno będą atakować od samego początku. Liczę na dobry rezultat.
⛔100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina;piłka nożna Estonia
Godzina;17,00
Spotkanie;Flora Rakvere-FC Flora Paide
Typ;powyżej 4,5 gola
Kurs;2,40
Bukmacher;Winmasters
Analiza;
Krótka statystyka
Goście
28 kolejek 10-5-13 35pkt i 48-48 /0/w bramkach
Gospodarze to ciekawostka ,ewenement i dziwoląg na skalę Europejską
27kolejek 0-2-25 2pkt i 13-92/-79/bramki
Słownie zero wygranych meczów i stracone 92 bramki.
Bez jakiegokolwiek sensu jest pisanie o formie i o składach.
Gospodarze ostatnie 5 meczów to przegrane
5-0,1-3,7-0,4-0,1-4
Ostatni mecz między tymi zespołami rozegrany został 23/08/16r
Paide 7-0 Rakvere
Może mała powtórka?Typy bardziej ostrożne to;
over 3,5,kurs 1,62
handi 2-0 na 2kę kurs 1,70
Rakvere to typowy dostarczyciel punktów ,bez obrony dostający po kilka bramek bez względu gdzie grają.
Typ z duzym prawdopodobieństwem wejścia
⛔100

fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia, Liga 1
Godzina: 17.00
Spotkanie: FC Viitorul - Concordia
Typ: dokładny wynik do przerwy 0:0
Kurs: 2.75
Analiza:
W zeszłym sezonie drużyna z Konstanty wskoczyła do kwalifikacji LE, a Concordia weszła do grupy walczącej o utrzymanie na przedostatnim miejscu. Może się wydawać, że to starcie Goliata i Dawida. Ten sezon po sześciu kolejkach zrównał obie ekipy. Taki sam bilans (2-1-3) i tyle samo punktów (7). Lepsze miejsce (9.) zajmuje potentat, ponieważ strzelił więcej bramek. Nawet dużo więcej. Posiada bilans 7:8 przy 2:7 swego dzisiejszego rywala. Na pierwszy rzut oka powinno się postawić na bramkostrzelnych gospodarzy, może nawet z większym handi. Ja idę innym tropem.
W sześciu dotychczasowych meczach ligowy rumuński średniak Concordia postawił na prostą taktykę ambitnych, acz niezbyt mocnych piłkarsko drużyn: zmasowana obrona + dwa-trzy kontrataki. W pierwszych dwóch meczach wyszło tak sobie. Cluj zaaplikował Concordii dwa gole, Voluntari cztery - ale wszystkie one padły po 60 minucie. Steaua wcisnęła im gola dopiero w 71&#39;. Potem było już tylko lepiej. Gaz Metan i Targu zeszły z boiska pokonane 1:0 (Concordia gole strzeliła odpowiednio w 88&#39; i 78&#39; minucie). Ostatni mecz z CSM Jassy wyszedł na zero.
Konkluzja: w 100% tegorocznych ligowych spotkań Concordia po 45&#39; remisowała 0:0. Liga rumuńska nie powala ofensywą, Viitorul nie prezentuje rewelacyjnej formy, więc wynik powinien się powtórzyć. Mniej odważnym proponuję remis do przerwy (2.25), bardziej odważnym proponuję w meczu poniżej 0,5 gola lub nawet DW 0:0 (kurs 10).
✅175

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Spotkanie : Sunderland - Everton
Typ: 1 (1.połowa)
Kurs 4.36
Buk: Oddsring
Liczę dziś na słabszy dzień Evertonu, a zarazem na lepszy dzień Sunderlandu, którzy powinni wyjść bardzo zmotywowani na to spotkanie przed własną publicznością, po niemrawym początku sezonu. Kurs bardzo dobry, a i szansa nie taka mała, obstawiam skromne 1:0 dla Sunderlandu do połowy. Wynik końcowy to dla mnie dużo większa zagadka, jednak uważam ze Sunderland tego meczu nie przegra także 1X na wynik końcowy to również ciekawy typ. Sunderland może i ma 1 tylko punkt i 19 miejsce w tabeli, ale to dopiero 3 kolejki sezonu. A przecież już w pierwszym meczu rzuceni na głeboką wodę, przegrali nieznacznie i po walce z Manchester City 1:2 na wyjeżdzie. Również byli blisko wygrania na wyjeżdzie z Southampton, ale w koncowce stracili gola i musieli się zadowolić remisem. Everton natomiast pokonał skromnie 1:0, póki co cienkie jak sik węża Stoke, które chociażby w ten weekend u siebie zostało rozgromione przez Tottenham 0:4 oraz (Everton) wygrał 2:1 z West Brom, na plus również oczywiście remis z Tottenhamem. Konkluzja jest taka, że różnica 6 punktów między tymi dwie drużynami po 3 kolejkach to bardzo dużo, z drugiej strony bilans punktowy nie odzwierciedla w pełni realiów, dość powiedzieć że Sunderland zdobył na razie tylko 1 gola mniej niż Everton. Dodatkowym smaczkiem jest to, że obecnym trenerem Sunderlandu jest wszystkim doskonale znany David Moyes, były długoletni trener Evertonu, który zna ten klub chyba jak nikt inny więc to będzie dodatkowy atut dla ekipy z Sunderlandu. Również w podstawowym składzie Sunderlandu powinien wystąpić niedawno pozyskany Steven Pienaar, który w Evertonie spędził aż 9 sezonów (w tym 5 ostatnich). W Sunderlandzie nie wystąpią Mannone, Borini czy Cattermole, natomiast w Evertonie brak będzie Cleverleya (prawdopodobnie), Mccarthyego czy Besica. Niewątpliwie trzeba uczciwie uznać, że straty po stronie Sunderlandu są bardziej dotkliwe. Myślę jednak, że drużyna Sunderlandu będzie bardziej zmotywowana na to spoktanie, Moyes i Pienaar będą chcieli za wszelką cene wygrać przeciwko swojemu byłemu klubowi w którym spędzili łącznie około 20 lat. Wynik moim skromnym zdaniem 1:0 do połowy dla drużyny z Sunderlandu. Powodzenia!
⛔100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna PGNiG Superliga Mężczyzn
Spotkanie: Meble Wójcik Elbląg vs Vive Kielce
Typ: Under 58,5 bramek
Kurs: 1,85
Data/godzina rozpoczęcia: 12.09.2016/18:30
Link do wyniku: http://www.flashscore.pl/mecz/tUGTwYNt/#szczegoly-meczu
Analiza:
Druga seria spotkań PGNiG Superligi Mężczyzn rozpocznie się za kilka godzin. W pierwszym spotkaniu zagrają ze sobą beniaminek z Elbląga z hegemonem ligi drużyną z Kielc. Typ na under 58,5 bramek uważam za najbardziej zasadny, i postaram się przedstawić dlaczego: beniaminek zaczyna sezon w najwyższej klasie rozgrywkowej od spotkań z zespołami z czołówki. W pierwszym meczu grali z Wisłą Płock, i trzeba napisać wprost, postraszyli zespół z Mazowsza. W 50 minucie spotkania prowadzili z płocczanami 22:21, jednak nie byli w stanie utrzymać prowadzenia, nie byli w stanie nawet zremisować ( co byłoby genialnym wynikiem), przegrali pięcioma bramkami. Jakub Malczewski po meczu mówił, że dzięki mądrej i konsekwentnej grze byli w stanie nawiązać równorzędną walkę z zespołem wicemistrza Polski. Najbardziej znanym graczem drużyny z Elbląga jest obrotowy Danie Żółtak. Takie spotkania w których gospodarze są skazywani na porażkę bardzo często ich motywują do dobrej, defensywnej gry. Dla kielczan będzie to piąte spotkanie w ciągu siedmiu dni. W piątek zakończyli zmagania w klubowych mistrzostwach świata. Mają bardzo napięty grafik. Na turnieju w Katarze zajęli trzecie miejsce. W najważniejszym spotkaniu, który decydował o awansie do finału przegrali z PSG 25-29. W pierwszym meczu ligowym kielczanie wygrali z Gdańskiem 31-19, najwięcej bramek trafili Aginagalde 6, Reichmann 6, Jurkiewicz 5. Under 58,5 bramek jest to najbardziej celna, trafna opcja, grając cokolwiek w tym mecz z tego względu, że Vive moim zdaniem pewnie obejmie prowadzenie kilkoma bramkami i mecz następnie się uspokoi. Przestój w grze zadecyduje o tym, że będzie mniej niż 58 bramek-powodzenia
✅85

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 21.00
Spotkanie: Sunderland vs. Everton
Typ: BTTS
Kurs: 1.83
Bukmacher: bwin
Analiza:

W poniedziałkowy wieczór na Stadium of Light w Sunderlandzie dojdzie do ostatniego spotkania 4 kolejki Premier League. Małym faworytem bukmacherów są goście z niebieskiej części Liverpoolu jednak &quot;Czarne Koty&quot; będą chciały sobie zapewnić pierwsze punkty na własnym boisku w tegorocznej kampanii, jakim wynikiem zakończy się to spotkanie? Dowiemy się około 23 czasu polskiego.

Obie drużyny przystępują do tego spotkania w różnych nastrojach. Goście jako solidny kandydat do europejskich pucharów a także zespół, który nie odniósł porażki w lidze a Sunderland jako zespół, który nie wygrał jeszcze spotkania i spogląda na swojego rywala prawie ze strefy spadkowej. Wiadomo, oba zespoły mają za sobą dopiero 3 spotkana i zdobycie dzisiaj 3 punktów przez jedną z nich może dużo zmienić jednak formy obydwu drużyn są trochę różne. Gospodarze przystąpią do tego spotkania z paroma nowymi nabytkami w kadrze : Mika, McNair oraz Ndong. David Moyes zaczyna budować swoją armię, która na papierze wygląda solidnie. Holenderski trener gości będzie mógł dzisiaj skorzystać z wracającego po kontuzji Colemana a w kadrze ma się znaleźć nowy nabytek Enner Valencia. Trenerzy nie będą mogli skorzystać z takich zawodników jak: Victor Anichebe, Mannone, Larsson, Caterrmole (Sunderland) oraz McCarthy (Everton) a występ Boriniego (Sunderland) i Cleverleya (Everton) stoi pod znakiem zapytania.
Ten pojedynek jest niewątpliwie ważny dla trenera gospodarzy Moyesa, który trenował wcześniej Everton przez długi czas a potem jako trener Manchesteru United został zwolniony właśnie po przegranej z &quot;The Toffees&quot;. Osobiście wydaję mi się, że w tym meczu obie drużyny za wszelką cenę będą chciały strzelać bramki. Goście z Liverpoolu wiedzą co się tutaj stało pod koniec zeszłego sezonu (porażka 3-0) zaś gospodarze zapewne zmotywowani dwa razy mocniej przez swojego trenera będą od początku walczyć o to żeby strzelić gola dość niepewnej obronie Evertonu. Piszę niepewnej, gdyż Tottenham jak i West Brom miały okazję, żeby strzelić więcej niż dwa jednego gola w meczu z drużyną Koemana. Jedyne czyste konto udało im się uzyskać w spotkaniu ze Stoke, które póki co jest najgorszą drużyną w lidze z tylko dwoma strzelonymi bramkami. Ofensywnie za to drużyna Evertonu jest świetna, dowodzona przez Lukaku, który ostatnio strzelił 2 bramki w reprezentacji oraz wspierającymi go Bolasie oraz Mirallasem. Fakt, że obrona Sunderlandu będzie dzisiaj nowa wraz najprawdopodobniej nowym golkiperem nie powinno sprawić problemu aby goście strzelili gola. Jak dla mnie BTTS to najpewniejszy bet na to spotkanie, więc własnie w takie coś idę.
⛔100

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia Eerste Divisie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Jong Utrecht - Sittard
Typ: 2 i obie strzelą gola
Kurs: 4.50
Analiza:
Witam... dzisiaj uderzymy do zaplecza Eredivisie gdzie Jong Utrecht podejmować będzie drużynę Fortuny Sittard
Co przemawia za moim typem ?
Jong Utrecht to w zasadzie młode rezerwy FC Utrechtu gdzie grają zawodnicy 18-sto 19-sto letni paru starszych.... wiec jakby na to nie patrzeć piłkarze dopiero co zdobywający jakieś tam doświadczenie...wiadomo że jak jakiś piłkarz się wybija to od razu puka do zespołu pierwszego.
W tym sezonie zagrali dopiero 5 meczy z czego 4 przegrali i jeden zremisowali co daje im 1 pkt i ostatnie miejsce w tabeli... (bramki 4-13)
Podejrzewam że kursy jakie wystawili bukmacherzy nawet na samo zwycięstwo zespołu Fortuny Sittard (2.70) podyktowane jest między innymi wyczynami zespołów rezerw Ajaxu i PSV (6 i 1 miejsce w tabeli) ale jak ktoś się interesuje to dobrze wie że szkółka Ajaxu należy do ścisłej czołówki zaś PSV od jakiegoś czasu nie odbiega a wręcz przeciwnie zachwyca młodymi piłkarzami.... ogólnie można powiedzieć ze w Holandii młodzi piłkarze mają gdzie gdzie i z kim grać... ale póki co rezerwy Utrechtu za bardzo chcą dorównać tym bardziej rozwiniętym klubom i męczą się na zapleczu Eredivisie.... (podejrzewam spadek w następnym sezonie)
Wrócę do rozegranych już meczy Jong Utrechtu:
Jong PSV - Utrecht 2-0 (nie ma co porównywać tak jak pisałem przepaść wynik i tak nie odzwierciedla różnicy pomiędzy zespołami)
Jong Utrecht - Waalwijk 1-3 (bolesna porażka na własnym stadionie tym bardziej że Waalwijk poprzedni sezon kończyło na przedostatniej pozycji w lidze a ich bilans meczy wyjazdoych tragiczny 1-6-11)
Graafschap - Jong Utrecht 3-1 (spadkowicz z Eredivisie poprostu musiał no i wygrał statystyki z meczu nawet nie złe dla Utrechtu ale co z tego jak wynik 3-1)
Jong Utrecht - Dordrecht 1-1 (w końcu jakiś punkcik u siebie z Dordrechtem który to w poprzednim sezonie zakończył zmagania na 14 pozycji, mecz wyrównany stąd wynik 1-1)
Breda - Jong Utrecht 4-1 (no i pierwsza kolejka i zabawa zespołu Bredy na własnym stadionie wynik 4-1 zespół gości bez szans, no ale Breda poprzednie rozgrywki zakończyła na 3 pozycji walcząc o awans do Eredivisie)
Powyższe wydarzenia skłaniają mnie do postawienia dzisiaj na rywala młodej drużyny Utrechtu... przyjrzyjmy się Fortunie Sittard
- Nie jest to jakiś super rywal, w poprzednim sezonie zaledwie 16 pozycja (11zw6r19p) ale co przykuło moją uwagę to FAKT że na wyjazdach grają zdecydowanie lepiej niż w domu Tabela DOM/WYJAZD 19pozycja/8pozycja i to jest bardzo ciekawe !
- W tym sezonie zaczeli dość dobrze... 3-1-1
- porażka z Jong Ajax w Amsterdamie 2-1 gdzie naprawdę nie odstawali od rywala nawet statystyki pokazują że byli drużyną częściej atakującą i częsciej grającą piłką
- remis z Telstar 1-1 gdzie pierwszy gol strzelili piłkarze Sittard w 90 minucie spotkania...ale brak skupienia pozbawił ich prawie pewnych 3 punktów w 93 minucie gdzie stracili gola na 1-1
- i 3 mecze na własnym stadionie wygrane gdzie na prawdę zespół dominował... nie będę więcej opisywał zwycięstw bo wyniki mówią same za siebie....

Mój typ opieram głownie na statystykach... Sittard zawsze jak wygrywało gola traciło, zaś Jong Utrecht tylko z PSV nie dał rady strzelić bramki minimum honorowej...w reszcie spotkań się udawało....
Typuje 1-3 może 2-3 jak Utrecht się postara bardziej ????
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom