>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 12.08.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na środę - 12. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza
:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +5
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Montreal 2015
Godzina: 2:00
Spotkanie: Robredo T. - Murray A.
Typ: Powyżej 19 gemów
Kurs: 1.67
Bukmacher: Pinnacle
Analiza
:
H2H 2:5 i powiem tylko tyle, że we wszystkich meczach na hardzie over został grubo pokryty. Rok temu spotkali się dwa razy i moim zdaniem były to jedne z dwóch najlepszych meczów w całym sezonie. Były to genialne spotkania, mega zacięte, a najlepsze w tym jest to, że w dwóch meczach Shenzhen i Valencii gdzie spotkali się w finale, Robredo miał w obydwu spotkaniach po kilka piłek meczowych. Polecam również sprawdzić jak po wygranym meczu w Hiszpanii Robredo pokazał z uśmiechem na twarzy dwa razy &quot;fuck you&quot; palcami, śmiejąc się że znów nie wykorzystał piłek meczowych po tak genialnym meczu. Linia moim zdaniem wystawiona bardzo nisko.
Robredo już rozegrał tutaj pierwszy mecz, pokonał po 3 setach Lopeza - zapoznał się z kortami. Murray po Wimbledonie wziął udział na turnieju w Waszyngtonie gdzie przegrał od razu z &quot;Gabą&quot;, ale pewnie ten mecz &quot;sprzedał, odpuścił, wstał lewą nogą&quot; - zwał jak zwał, Mastersy 1000 ważniejsze niż ATP 500.
✅ 67

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia - 1 Liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Astra Giurgiu - Steaua Bucharest
Typ: 1
Kurs: 3.20
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziwi mnie ten ogromny kurs na gospodarzy . Astra w gazie podkreślam to po raz kolejny. Wyeliminowali WHU z ligi europejskiej , ostatnio w lidze pokonali rywala na wyjezdzie mimo iż nie byli faworytem . W tabeli Steaua 1pkt przed Astrą ale uważam że w tej chwili to gospodarze są w lepszej formie a atut wlasnego boiska tym bardziej im pomoże . Steauy nie trzeba nikomu przedstawiać ale widac ze maja zadyszke , odpadli ostatnio z Partizanem w kwalfikacjach LM w lidze grają jako tako wiec ja zaryzykuje na Astre i mam nadzieje ze po slabym typie na wtorek ten wejdzie i uwazam ze szanse sa spore na powodzenie.
✅ 220

Otrzymane punkty reputacji: +5
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna - Japonia J-League
Godzina 12:00
Sanfrecce Hiroshima : Kashima Antlers
- Sanfrecce Hiroshima wygra i obie drużyny strzelą gola
- 4.00 / Bet365
Wyniki jakie osiąga drużyna Sanfrecce pozwalają na to że dziś takze liczę na ich zwycięstwo , ostatnia porażka jaką doznali miała miejsce 10 maja , co prawda dziś podejmują zespół Kashimy który ostatnie dwa mecze przechylił na swoją korzyść i tak najpierw pokonali u siebie FC Tokio 2:1 a ostatni mecz to wyjazd i zwycięstwo 3:0 nad Tosu ale sięgając trochę wstecz to ich wyniki też nie zachwycające bo porazki i remisy a seria dwóch zwycięstw pod rząd jeszcze im sie w tym sezonie nie przydarzyła , co do ich bezpośrednich pojedynków to odrobinę lepsi goście 11-7-14 ale w tym sezonie Sanfrecce przełamywało gorsze statystyki choćby np. z Urawą gdzie ta statystyka dużo gorsza od tej z Kashimą a Sanfrecce wygrywa i to u nich na stadionie 2:1 tak więc i dziś liczę że ta seria Sanfrecce zostanie podtrzymana i chłopaki wygrają jednak na gola ze strony Kashimy liczę stad mój typ to win Sanfrecce i obie strzelą !
⛔ 100

mrokol 769

mrokol

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Puchar Polski
Godzina: 19:00
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Górnik Zabrze
Typ: 1
Kurs: 2.90
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Ja myślę obstawić swój rodzimy polski Puchar! Zagłębie Sosnowiec podbudowane zwycięstwem z rywalem zza miedzy - z Katowic. Teraz trafia w Pucharze parę dni później na kolejnych Hanysów, których bardzo nie lubią czyli drużynę z Zabrza. Górnik notuje fatalną formę w lidze na 4 mecze 3 przegrali i 1 mecz zremisowali mają 0 punktów przez 1 minusowy i atmosfera wśród kibiców, piłkarzy, jak i działaczy jest fatalna. Gra w tym pucharze jest Zabrzanom chyba teraz najmniej potrzebna. Sosnowiec podbudowany zwycięstwem z Gieksą pewnie znów się zmobilizuje. Od początku sezonu Zagłębie wygrało w poprzedniej rundzie pucharu z Puławami po dogrywce potem po dobrym meczu przegrali z Wisłą Płock no i ostatnio zwycięstwo w stolicy Górnego Śląska. Zagłębie pewnie będzie chciało sie pokazać na tle drużyny z Ekstraklasy, który jest mocno rozbity wewnętrznie. Historycznie ostatni raz obie drużyny w jakiś rozgrywkach spotkały się również w pucharze w 2009 roku. Zagłębie wtedy wygrało z Górnikiem 2-0. W drużynie z Zabrza pewnie będzie troche zmian i pokaże się kilku rezerwowych.
✅ 190

Otrzymane punkty reputacji: +11
realadi 241

realadi

Użytkownik
Dyscyplina; piłka nożna Holandia
Godzina; 20;45
Spotkanie; Nijmegen-Excelsior
Typ; 1
Kurs;1.75
Bukmacher; Bet365
Analiza; Nijmegen awansował z niższej ligi z palcem w *** wiadomym miejscu :p a Excelsior utrzymał się w lidze jakimś cudem,szczerze to ja do dziś nie wiem czemu nie spadli . grają dno a mimo wszystko zostali. Końcówka ubiegłego sezonu od marca tragedia 3 remisy i 7 porażek i śmiem twierdzić że z taka gra jaką prezentowali mogą tylko dziękować Bogu że sezon nie trwał kilka kolejek dłużej bo spadliby z hukiem. Nijmegen ewenement,wygrali wszystkie mecze na swoim stadionie w 2 lidze,a w aż 13 spotkaniach na 19 wygrali z handi. Własne boisko to ich wielki atut. H2H tez maja dobre wygrywając 4 z 5 ostatnich spotkań z Excelsiorem,dla odważnych typ z handi ale ja zostaje przy czystym win gospodarzy ????
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +15
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
⚽ - POLSKA: Puchar Polski: 1/16-finału

Górnik Łęczna - Legia Warszawa
Stadion Górnika Łęczna, godz. 20:30
Legia Warszawa HA -1 @ 2.83 Bet365

Tutaj stawiałem na wygraną Legii i tak samo zrobię dzisiaj. Myślę, że Górnikowi po prostu nie jest potrzebny ten Puchar i ich trener zdecyduje się zagrać tutaj bardziej rezerwowym składem. Weszli fajnie w sezon ligowy i na nim wg mnie powinni się skupić, aby pewnie utrzymać drużynę w T-Mobile Ekstraklasie. Ostatni mecz pomiędzy nimi, a było to stosunkowo bardzo niedawno bo 2 sierpnia w lidze zakończył się wygraną także dzisiejszych gości 0:2 po golach w tym momencie najlepszego napastnika w naszej lidze - Nikolić&#39;a. Dzisiaj obstawiam podobny wynik, może Łęczna coś strzeli, ale meczu raczej nie wygrają. Legia wg mnie nie ma co odpuszczać, a do tego są już na pewno przyzwyczajeni do gry co 3 dni dlatego ten mecz, a później wyjazd do Gliwic nie będzie stanowił dla nich większego problemu, a jeżeli nawet to mają na tyle szeroką ławkę, że sobie z tym fantem poradzą. Górnik po meczu pucharowym podejmie na własnym obiekcie kolejną solidną drużynę - Śląsk Wrocław.​
✅ 183

Otrzymane punkty reputacji: +17
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Copa Sudamericana
Godzina: 00:00
Spotkanie: U. Catolica - Danubio
Typ: X/1
Kurs: 4.70
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie Copa Sudamerica w ktorym zmierza sie Universidad Catolica z Chile i Danubio z Urugwaju. Przede wszystkim co mozna na teraz powiedziec to gospodarze sa sporym faworytem i raczej wygraja ten mecz. Sa tez w sezonie, widac ze sa zgrani i choc pokonali dosc wysoko oba zespoly w pucharze Chile to jest to jakis wyznacznik ich formy. W poprzednim sezonie zajeli 4 miejsce w lidze, ale tez wiele tutaj zalezy od tego ktora druzyna gra u siebie, bo te rozgrywki promuja druzyny domowe. Goscie tez zajeli 4 miejsce ale w lidze urugwajkiej. Oni juz graja defensywnie, zupelnie inaczej niz zespoly z Chile, a ze nie sa faworytami i nie sa w rytmie meczowym to sadze ze moga nawet tutaj bramki nie strzelic. Gospodarze jednak powinni wygrac i o to przede wszystki chodzi.
✅ 370

Otrzymane punkty reputacji: +6
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Baseball , MLB
01:10 - godzina
Atlanta Braves @ Tampa Bay Rays
Over 7.0
1.854 @ Pinnacle

Over jest w 7-0 w siedmiu ostatnich spotkaniach w meczach Atlanty , gdy ta widzi praworęcznych starterów. No więc co sprzyja za Overem na takiej linii dzisiaj ?
▶ Paradoksalnie niska linia. Tylko trzeba też mieć poprawkę , że obie ekipy nie słynną w tym sezonie z mocnego i dobrego odbijania - chociaż u Tampy to pewnego rodzaju standard już , że ofensywa nie szaleję jakoś specjalnie. Ale w ostatnich dniach - obie ekipy jakby odzyskały swoją ofensywną moc i głównie z tego powodu ten zakład.
▶ Williams Perez - starter ekipy ze stanu Georgia - za ostatnie trzy spotkania posiada bilans 0-1 , ERA 9.60 , OBP .449 , WHIP 2.07 w 15 IP
Są to bardzo słabe liczby - szczególnie został dojechany w Philadelphii oraz w domu z San Francisco.
Też trzeba mieć na względzie to , że miał przerwę miesięczną w graniu i powrócił dopiero 31 Lipca właśnie na mecz z Phillies.
Ostatnie jego 4 spotkania to zwrot , over , under , over
▶ Erasmo Ramirez - starter ekipy Tampy - ostatnie 3 spotkania to 0-1 , ERA 5.12 , OBP .272 , WHIP 1.14 i 2 oddane HR w 19.1 IP
▶ Ramirez 2 razy w karierze widział ekipę Braves - w dwóch wyjazdach do Atlanty - w obu przypadkach linia pękała (7-5 i 5-3)
▶ Za ostatnie 10 spotkań Braves mają 7 Overów i Undera oraz dwa zwroty. Za ten sam okres vs RHP odbijają .287 z OBP na poziomie .321 , Starterzy mają ERE 6.71 , a bullpen 4.86
Starterzy jak i bullpen z wysokim WHIP&#39;em
▶ Pałkarze Atlanty =&gt; AJ Pierzysnki 17-for-45 , Nick Markakis 20-for-52 i 10 RBI , Michael Bourn 13-for-34 , Eury Perez 10-for-31 to za ostatni 14 dni jak widać odnoszą spore wyniki , ich średnie odbić jak i On-Base Percentage wysokie.
▶ Rays za ostatnie 10 spotkań AVG .301 vs RHP , OBP .343 , Starterzy z ERĄ 4.19 za ten okres.
Asdrubal Cabrera 2--for-47 i 2 Hr , Evan Longoria 17-for-44 i 3 HR , John Jaso 8-for-23 , James Loney 10-for-31 za ostatnie 14 spotkań.
Ofensywa obu ekip jak i starterzy sprzyjają dzisiejsze linii na over.
Moim zdaniem warto zagrać :smile:
▶ Over is 13-3-1 in Braves last 17 Tuesday games.
▶ Over is 5-2-1 in Perezs last 8 starts with the total set at 7.0-8.5.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Baseball , LMB
2:00
Meksyk - Aguascalientes
Meksyk :!:
@ 1,44 B365
Nic mnie nie przekonało z MLB, to wyruszam na zupełnie inny teren i w zupełnie inny kraj, gdzie również rozgrywany jest Baseball. W Meksyku roi się mnóstwo talentów, jak nie tylko w moim zaufanym przeze mnie dzisiaj ekipie, jak i w innych drużynach. Biją mnóstwo home-run&#39;s i do tego walczą do końca. Nie jest im straszny żaden wynik, nawet jak w samym początku meczu potrafią przegrywać wysoko. Mówię tu o Meksyku. Bo potrafią i wrócić ze srogiej porażki w meczu, ale i odwrócić karty na swoją korzyść. Dzisiejsza ekipa gospodarzy nie co spuściła z tonu i ostatnio zanotowała 3 porażki z rzędu. Więc trzeba a więc obowiązek ich jest, zmienić w końcu przebieg zdarzeń i wrócić na passe zwycięstw. Notują najlepsze wyniki jeśli chodzi o swój teren. Mają najmniej porażek ze wszystkich teamów wiec i dzisiaj trzeba powtórzyć swoje dobre noty. Rywal z dolnej półki ale też momentami wojuje i całkiem ciężko z nimi się gra. Natomiast ja zaufam Meksykowi i wierzę że dzisiaj wrócą na ścieżkę wygranych meczy. Bo to nie wypada, być na miejscu pierwszym w tabeli i grać taką fuszerkę. Kurs mizerny, ale do dubla warto jak najbardziej. Ja osobiście gram to grubo.
✅ 44

Otrzymane punkty reputacji: +7
Q 232

qznia

Użytkownik
Dyscyplina:Piłka ręczna, Mistrzostwa Świata U19
Godzina: 17:00
Spotkanie: Chorwacja U19 - Katar U19
Typ: Katar U19
Kurs: 2.60
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Cześć. Ciężko wybrać dobry typ w środku tygodnia, ale myślę że ten nikogo nie zrazi. O 17:00 w ramach Mistrzostw Świata U19 zmierzą się reprezentacje Chorwacji oraz Kataru. Według mnie górą w tym meczu będą szczypiorniści Kataru. Kolejny raz kursy wystawione na oba zespoły mnie zdziwiły. Chorwaci stawiani są w roli faworytów, a na tym turnieju nie wygrali jeszcze żadnego spotkania. Co prawda mieli niełatwych przeciwników, a z drugiej strony zabrakło im troche szczęścia. W stosunku 29:30 przegrali oni mecze z Rosjanami (gospodarzami turnieju) oraz Szwajcarami, a ostatnio ulegli Duńczykom 27:37. Chciałbym zauważyć, że są to pierwsze oficjalne mecze Chorwatów (U19) od 2013 roku.
Reprezentacja Kataru poczyna sobie na tym turnieju znacznie lepiej. Chociaż swój pierwszy mecz przegrali z mocnymi Duńczykami 17:25, to kolejne dwa wygrali, ogrywając Szwajcarów 29:19 i Algierczyków 25:21. Szczypiorniak w Katarze w ostatnim czasie bardzo szybko się rozwija. Po $ukcesie $eniorskiej reprezentacji (jakże pamiętnym dla polskich kibiców) widać, że sport ten zyskuje uznanie w tym kraju. Ostatnio w kategorii U21 Katar dobrze wypadł na MŚ, a teraz w kategorii U19 realnie myślą o awansie z grupy. Trzeba pamiętać, że grają tutaj jeszcze niedoświadczeni, młodzi chłopacy i według mnie każdy wynik jest możliwy. Chorwaci będą chcieli wygrać, aby wciąż liczyć na awans z grupy, ale pokonanie Katarczyków nie będzie łatwe. Tym bardziej, że Katarczycy mają za sobą mecze kontrolne, w których grali m.in. z Hiszpanami czy Serbami, które z pewnością dały im sporo doświadczenia. Ja stawiam na młodych chłopaków grających dla Kataru, bo uważam, że wcale nie stoją na przegranej pozycji. Przeciwnie, wygrywając z Chorwatami zrobią duży krok w strone awansu i sporego sukcesu. Czy wytrzymają presje, przekonamy się. Obecnie kursy w granicach 2.40-2.60, ale podejrzewam, że im bliżej meczu to spadną (a może i się zrównają), datego dodaje typ już teraz. Pozdrawiam!
⛔ 100

buk-wodzu 66

buk-wodzu

Użytkownik
Piłka nożna / Polska, Puchar Polski
Godzina: 17:00
Puszcza Niepołomice X Lechia Gdańsk
Lechia [HA -1] @ 2.60
Bukmacher: Unibet
Na prawdę bardzo wysokie value biorąc pod uwagę obecną formę obu zespołów oraz wartość jaka różni oba zespoły. Na prawdę nie widzę w tej sytuacji innego wyniku niż zwycięstwo, drużyna prowadzona przez Jerzego Brzęczka w mediach przyznaje, że ten mecz w Pucharze Polski jest dla nich bardzo ważny i z pewnością nie podejdą do niego lekceważąco.
Niepołomice to miasto leżące w południowej Polsce, więc gdyby Lechia miała jechać na ten mecz z Gdańska to musieliby przejechać całą Polskę wszerz. Pogoda do podróży jest fatalna, ale na szczęście zawodnicy od kilku dni znajdują się na zgrupowaniu w podkrakowskiej Wieliczce, więc na mecz mają niecałe 15 kilometrów.
Ostatnie co Lechia w tym momencie może zrobić to odpuścić sobie krajowy puchar. Lechia to klub, który płaci swoim zawodnikom jedne z wyższych pensji w T-ME. Temu klubowi są potrzebne pieniądze i nie mogą odpuścić kolejnych faz Pucharu Polski, za które mogą uzbierać premie, lecz kluczowe dla Gdańszczan powinna być motywacja gry w europejskich pucharach. Po meczach ligowych nie wygląda to, aby Lechia włączyła się do walki o pierwszą ósemkę. Podopieczni Brzęczka muszą się w końcu obudzić, a wysokie zwycięstwo z ostatnią drużyną II Ligi może napędzić wiatru w żagle Lechistom.
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +16
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Dyscyplina:CHALLENGER - SINGIEL: Aptos (USA)
01:30
Khachanov K. - Jaziri M.
Jaziri M win
@1,57 bet365

Tutaj stawiam na Tunezyjczyka który powinien się uporać z młodym Rosjaninem.
Każdy wie o potencjale Maleka i o jego wachlarzu zagrań, co dzisiaj na pewno nam -okaże mówię tutaj głównie o różnorodności serwisu, ale i nie tylko.
Rosjanin jest jak dla mnie trochę zdrewniały jak taka wysoka kłoda posadzona na środku kortu ???? ale jest jeszcze młody ma dopiero 19 lat
Jak na razie dopiero się rozwija, z tego co oglądałem nie wykorzystuje, już nie mówię w 100% ale w mniejszych liczbach swojego potencjału jakim są jego atrybuty fizyczne.
Co prawda zdarzają, się mu przebłyski ale z tak doświadczonym i ogranym zawodnikiem z Tunezji nie powinien sobie poradzić.
Takie aspekty jak ostatnie mecze obu panów nie mają dużo do znaczenia, Malek dużo przegrywa ale z dobrymi zawodnikami którzy są na tzw. topie. Ale w dobrym stylu.
Natomiast Rosjanin w kratkę ale nie ta liga jeszcze.
✅ 57

miguel1992 180

miguel1992

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Polski 1/16
Godzina: 19:00
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Górnik Zabrze
Typ: 2
Kurs: 2.30
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam. Po wczorajszym dobrym typie i zgarnięciu 180 złotych do kieszeni postanowiłem iść za ciosem. Wiem, że puchary niestety rządzą się swoimi prawami, ale jest to doskonały mecz aby Górnik się w końcu rozgrzał i zaczął grać swoje.
Drużyna gospodarzy po ostatnim zwycięstwie nad GKS Katowice jest podbudowana, ale nie oszukujmy się - skład prawdopodobnie zostanie delikatnie naruszony aby nie tracić sił u trzonu drużyny. Patrząc na ubiegły sezon, to nie grają bardzo dobrze u siebie. Nawet w tym sezonie już przegrali jedyny mecz na własnej trawie. Warto zaznaczyć, że od czterech spotkań drużyna z Sosnowca nie potrafi zwyciężyć przy własnych trybunach.
Drużyna gości z tego co mówi trener bierze bardzo poważnie ten mecz i wyjdzie prawie optymalny skład. Ostatnio przechodzą kryzys, ale moim zdaniem ten mecz oraz następny w lidze z Nacieczą, to idealna okazja na odbudowanie morałów zespołu. Górnik od jedenastku spotkań nie wygrał na wyjeździe, ale w końcu każda passa, czy to dobra czy zła dobiega końca. Kadrowo są o niebo lepszym zespołem i moim zdaniem pokażą, że ten zły początek sezonu w ich wykonaniu, to tylko przypadek.
Jeżeli ktoś się boi grać czystą 2, to polecam typ na awans ;)
⛔ 100

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Tenis, WTA Toronto
Godzina: 2:30
Spotkanie: Sloane Stephens - Dominika Cibulkova
Typ: dokładny wynik po sześciu gemach pierwszego seta : 4:2 dla Dominiki Cibulkovej
Kurs: 5,00
Bukmacher: William Hill
Analiza: To może być trudny mecz dla Sloane Stephens. Sloane Stephens odniosła spory sukces, gdyż wygrała pierwszy porażniejszy turniej w swojej karierze. Zwycięstwo odniosła w Waszyngtonie. Dopiero co cieszyła się ze zwycięstwa, a tu już nadszedł kolejny turniej i znowu trzeba walczyć. Po takim sukcesie, szczególnie w kobiecym tenisie to naprawdę różnie bywa. Być może Sloane Stephens trochę pobalowała i niezbyt dobrze się przygotowała do tego meczu. Obstawiam, że ten mecz, a szczególnie początek meczu będzie dla niej naprawdę ciężki. Dominika Cibulkova znana jest z tego, że potrafi bardzo solidnie wejść w mecz i gnębić rywalki w pierwszym secie. Jest to zawodniczka niskiego wzrostu, ale siłę uderzeń ma lepszą niż niejedna o głowę wyższa od niej tenisistka. Jak jej te uderzenia wchodzą, to nawet najlepsze zawodniczki bywają bezradne. Stawiam na Wynik 4:2 po sześciu gemach pierwszego seta. Początek meczu powinien należeć do Cibulkovej, potem już różnie może być.
⛔ 100

louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA Rogers Cup
Spotkanie S.Stephens -D.Cibulkova
Godzina : 2.30
Typ zwycięstwo Cibulkova
Kurs 3.00
Bet365
Solane Stephens właśnie wygrała turniej , i jest w formie choć nikogo znaczącego tak naprawdę nie pokonała poza Strażakiem Sam Stosur w półfinale , ale oglądałem ten mecz i bardziej Stosur go przegrała niż Stephens wygrała.Czesto tuż po wygraniu turnieju przychodzi spadek formy mały kryzys , taktyczna przegrana tez tu może wchodzić w grę bo w następnej rundzie Alize Cornet a potem Radwańska , może lepiej dla Solane zachować siły na Us Open.Natomiast Cibulkova ostatnio fatalnie , szuka formy w rankingach leci w dół , ale wciąż pamięta jak się gra na najwyższym poziomie , przed wimbledonem pokonała Savarova która potem Śtephens na Wimbledonie odpadła.Nie zagram tego grubo ale tutaj może pasc niespodzianka , zwłaszcza ze H2H 0:1 dla Amerykanki wiec jest okazja dla Slowaczki poprawienia tego na remis.
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +1
freddy-krueger 490

freddy-krueger

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka - Puchar Polski
Godzina: 20:30
Spotkanie : Górnik Ł - Legia W-wa
Typ: Legia W-wa
Kurs: 1.95
Bukmacher: WilliamHill
Legia bez kontuzjowanych : Michała Żyry, Michała Pazdana, Michała Masłowskiego, Ivica Vdroljaka oraz Tomasz Jodłowiec do tego Hening Berg być może da odpocząć zawodnika którzy grają od początku sezonu mowa o Tomaszu Brzyskim, Dominiku Furmanie, Guilherme no i gwiazdzie która po raz kolejny jest na języka wszystkich Michał Kucharczyk. Jak już zauważyliśmy z dobrej strony w reważnowym spotkania pokazali się młodzi Rafał Makowski, Rober Bartczak. Legia za rok obchodzi 100-lecie klubu i cel mają prosty zdobyć Mistrzostwo Polski oraz po raz kolejny Puchar Polski którego bronią w tym roku.
Górnik Łęczna z tego co mogliśmy zauważyć w ostatnich latach totalnie olewa te rozgrywki odpadając bardzo szybko po za tym sam Kapitan drużyny Veljko Nikitovic przekonuje że dla nich najważniejsza jest liga.
&quot; Dla nas najważniejsza jest liga. W pucharze fajnie zmierzyć się z czołowym zespołem kraju, bo to będzie kolejna okazja, żeby stadion się wypełnił. Fajnie byłoby zrewanżować się Legii za porażkę w lidze – powiedział serbski pomocnik.&quot;
Rozumiem rosnące kursy na Legie z powodu braków ale mimo tego kadrę mają solidna i powinni z spokojem wygrać te spotkanie.
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +13
rolandnole 182

rolandnole

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Austria
Godzina: 20.30
Spotkanie: Austria Wiedeń - Rapid Wiedeń
Typ: obie drużyny strzelą gola - tak
Kurs: 1.61
Analiza:
Dzisiejszy typ opieram na wadze mobilizacji obu ekip do tego meczu. Wiadomo, że spotkania derbowe są dla drużyn z Wiednia sprawą ważną. Do tego Rapid ma niewiarygodną skuteczność co pokazał w meczach z Salzburgiem w lidze i z Ajaxem w europejskich pucharach. Tutaj spodziewam się raczej nie tylko obrony i kontrataków piłkarzy Rapidu, ale również i tworzenia akcji pozycyjnych. Austrii Wiedeń przyznam się nie oglądałem, ale grają u siebie w jednym z najważniejszych spotkań sezonu. Obie ekipy bramkostrzelnie rozpoczęły sezon w Austrii, bezpośrednie pojedynki również obfitowały w dużo goli i mam nadzieję, że tak pozostanie i dziś.
✅ 61

larkspur 516K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia , Eredivisie
Godzina: 20:45
Spotkanie: NEC Nijmegen - Excelsior
Typ: NEC Nijmegen wygra
Kurs: 1.75
Analiza:

W spotkaniu pierwszej kolejki holenderskiej Eredivisie zespół Nijmegen zmierzy się przed własną publicznością z drużyną Excelsior . Piłkarze NEC Nijmegen wygrali w poprzednim sezonie w Eestre Divisie w imponującym stylu, mieli 21 punków przewagi nad Eindhoven, zdobywając łącznie 101 punktów w 38 meczach (33 zwycięstwa, 2 remisy, 3 porażki). Mecze u siebie to prawdziwy popis - 19 rozegranych spotkań i 19 zwycięstw bilans bramkowy 63-14.
Excelsior zajął w rozgrywkach Eredivisie 15 miejsce, tuż nad strefą spadkową czyli ostatnie bezpieczne dajace utrzymanie. Drużyna z Rotterdamu miala fatalną końcówkę sezonu, piłkarze tej drużyny nie wygrali żadnego z ostatnich 9 spotkań. Mimo to utrzymali się, bo przeciwnicy grali równie słabo, a po za tym mieli przewagę punktów zgromadzoną w pierwszej części sezonu. Z zespołem pożegnał się bramkarz Coutinho, o miejsce w bramce Excelsioru rywalizować będą pozyskany z Dodrechtu Kurto oraz Muyters który przyszedł z FC Eindhoven.
Jesli chodzi o Nijmegen to po dwóch sezonach spędzonych z zespołem żegna się rerezentant Iranu Jahanbakhsh, który podpisał pięcioletni kontrakt z AZ.
Posumowujac, NEC zmiazdzyl 2lige , byli po prostu o klase wyzej od rywali . Teraz wracaja do elity i napewno beda chcieli zaczac od mocnego uderzenia. Dzisiejszy przeciwnik Excelsior nie jest napewno &quot;potega&quot; ligi wiec 3 pkt wg mnie zostana dzis w Nijmegen.
Powtórzony typ ⛔ 100

don-diego 110

don-diego

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Świata U19
Godzina: 13:00
Spotkanie: Szwajcaria U19 - Algieria U19
Typ: over 53 bramek
Kurs: 2.32
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mega faworytem dzisiejszego starcia są Szwajcarzy. Zajmują czwarte miejsce w tabeli z 4 pkt (jest to ostatnie miejsce dające awans do następnej fazy). Wygrali dwa mecze (a w nich overy 53) a z kolei ich rywale nie wygrali żadnego i zajmują ostatnie miejsce w grupie. Na trzy mecze Algierczyków tylko w jednym padł over 53 (dokładniej łączna suma bramek wyniosła tam 79. I ich rywalem w tym meczu była drużyna Rosji, z którą wczoraj Szwajcarzy wygrali trzema bramkami.
Miejsca 2,3,4 w grupie mają taką samą ilość punktów i Szwajcarzy będą chcieli wykorzystać mecz ze słabym rywalem i dopisać kolejne oczka do tabeli a co za tym idzie będą chcieli od początku narzucić swój styl i mieć okazałą zdobycz bramkową. Dla Algierczyków zaczyna się już tutaj tylko walka o zachowanie twarzy i myślę, że możemy być świadkami szalonego meczu z ich strony - ciągłe rwanie naprzód i częste dziury w obronie.
Podsumowując całą moją analizę over 53 bramki wydaje mi się być małym ryzykiem a kurs na niego robi wrażenie.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom