>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.10.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na piątek - 11 Października

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Anglia – Czarnogóra
Typ: Anglia (-1,5 )
Kurs: 2,05
Bet365

Dla Anglików to najważniejszy mecz tych eliminacji. Wygrana z reprezentacją Czarnogóry zapewni im minimum baraże do MŚ i duży komfort psychiczny przed spotkaniem z Polską. Wiadomo już ,że w piątkowym meczu nie zagra Ashley Cole. Wydawać by się mogło, że to spore osłabienie lewej linii defensywy jednak ja się z tym nie zgodzę. Jego konkurent, Leighton Baines, jest obecnie w świetnej dyspozycji i jeżeli pokaże to co w Evertonie to lewa strona powinna być piekielnie mocna. Czarnogóra w tych eliminacjach swój limit szczęścia już wykorzystała. Mimo, że gracze z Bałkanów ciągle liczą się w walce o awans, na Wemblay powinni przegrać. Anglia to ciągle czołowa ekipa, mająca w swoim składzie wiele znakomitych indywidualności ,którzy bądź co bądź przewyższają umiejętnościami i doświadczeniem swoich piątkowych rywali. Ja tutaj gram czysty win gospodarzy, którzy zapewne wygrają naszą grupę i w przyszłym roku pojadą na Mundial.
Kadra Angli:
Bramkarze: Joe Hart (Manchester City), Fraser Forster (Celtic), John Ruddy (Norwich City)
Obrońcy: Phil Jagielka, Leighton Baines (obaj Everton), Gary Cahill, Ashley Cole (obaj Chelsea Londyn), Phil Jones, Chris Smalling (obaj Manchester United), Kyle Walker (Tottenham Hotspur). Kierran Gibbs ( Arsenal)
Pomocnicy: Ross Barkley (Everton), Michael Carrick, Tom Cleverley (obaj Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea Londyn), James Milner (Manchester City), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal Londyn).
Napastnicy: Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Rickie Lambert (Southampton), Wayne Rooney, Daniel Welbeck (obaj Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool).
Kadra Czarnogóry:
bramkarze: Mladen Bozovic (Tom Tomsk), Vukasin Poleksic (VSC Debrecen)
obrońcy: Stefan Savic (Fiorentina), Savo Pavicevic (Anorthosis Famagusta), Marko Basa (OSC Lille), Miodrag Dzudovic (Spartak Nalczik), Ivan Kecojevic (Gaziantepspor), Marko Simic (Kayserispor), Vladimir Volkov (Partizan Belgrad), Milan Jovanovic (Lokomotiw Sofia), Vladimir Bozovic (Mordowija Sarańsk)
pomocnicy: Nikola Drincic (bez klubu), Elsad Zverotic (FC Fulham), Branko Boskovic (Rapid Wiedeń), Simon Vukcevic (FK Vojvodina Nowy Sad), Milos Krkotic (Dacia Kiszyniów), Mitar Novakovic (Amkar Perm), Milorad Pekovic (Hansa Rostock);
napastnicy: Stevan Jovetic (Manchester City), Mirko Vucinic (Juventus Turyn), Fatos Beciraj (Dinamo Zagrzeb), Dejan Damjanovic (FC Seul), Filip Kasalica (Crvena Zvezda Belgrad), Andrija Delibasic (bez klubu).​

✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +7
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna -
Spotkanie: Ukraina - Polska
Typ: 1
Kurs: 1.83
Data: 11.10.2013
Godz: 20.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: W dniu jutrzejszym nasza Repra zagra w meczu o wszystko niby bo moim zdaniem już dawno wszystko zostało rozstrzygnięte. nie ma się co łudzić i wręcz wstyd by było gdyby tak grająca ekipa zakwalifikowała się na taką imprezę. Teraz najlepiej to co się dzieje w reprezentacji najlepiej określa słowo chaos, kolejna powołania z kapelusza, juz nikt nie wie kto po co i dlaczego i jakimi kryteriami kieruje się Fornalik ustalając je. Kolejny raz nie wiadomo w jakim zestawieniu zagra obrona, kto w środku itd. można by wymieniać i czy naprawdę tak wygląda drużyna poważnie myśląca o awansie, nie sądze. Ukraina ma naprawde fajnego przeciwnika na historyczny sukces jakim by był awans, może tego dokonać i są świadomi tego. Zwycięstwo z Polską ich maksymalnie do tego przybliży i nie sądze żeby taką szansę zmarnowali. Pełna mobilizacja w drużynie do tego komplet na trybunach poniesie Ukraińców dając nam kolejny raz lekcję. Nasza Reprezentacja na chwilą obecną po prostu jest słaba, brak myśli taktycznej, odpowiedniego ustawienia i na domiar złego jeszcze najprawdopodobniej nie wystąpi z powodu urazu Błaszczykowski. Czy tak czy tak dla mnie faworyt jest jeden i po takim kursie promocyjnym, chociaż coraz bardziej spadającym żal nie wziąść. Opcja z handi -1 na Ukrainę dla lubiących większe emocje, ale też bardzo prawdopodobny. Powodzenia

✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +5
modul 118

modul

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - el. MŚ Brazylia 2014
Spotkanie: Ukraina vs Polska
Typ: over 2.5
Kurs: 2.25
Bukmacher: bet356
Data i godz: 11.10.2013 20:00

Analiza:
Jak wiadomo mecz o wszystko nie tylko dla rep. Polski ale i dla Ukrainy. Obie reprezentacje muszą zagrać otwarty futbol na miarę oczekiwań swoich kibiców. Polska to nie Anglia, i dlatego Ukraińcy na własnym terenie nie będą starali się zagrać z naciskiem na defensywę. Doskonale obrazuje to mecz Ukraina vs Mołdawia, gdzie padł wynik 2:1 - wtedy Ukraińcy zagrali otwarty futbol i suma summarum 3pkt dla nich. Z kolei Polska po serii wręcz fatalnych wyników stawi wszystko na jedną kartę. Ważą się losy Fornalika jako trenera. Na zgrupowanie przyjechały &quot;stare wygi&quot; i ich obecność dodatkowo zmobilizuje wszystkich do walki. 3 Bramki w tym spotkaniu to kwestia czasu. Waga spotkania dodatkowo podsyca piłkarzy do zdobywania bramek, bo co innego chęć strzelania w sparingu, a co innego stanie się chociaż na chwilę bohaterem na oczach całego narodu. Emocji nie zabraknie i goli z pewnością też.

⛔ 100

starphase 5

starphase

Użytkownik
Spotkanie: Ukraina vs Polska
Typ: 0-15 minuta - prowadzenie Ukrainy
Kurs: 5
Bukmacher: Fortuna
Ciężko mi to mówić, ale tylko cud może spowodować, że Ukraińcy nie wygrają tego meczu. Każde spotkanie nasi wschodni sąsiedzi rozpoczynaja identycznie tj. frontalnym atakiem i b ardzo agresywnym pressingiem. Patrząc na naszą obronę twierdzę, że Ukraińcy spokojnie nas ograją. Już dawno zadałem sobie pytanie: sentymenty czy pieniądze? Wybieram to drugie, mimo, że ciężko mi typować przeciwko naszym piłkarzom. Dla grających mniej ryzykownie podsyłam typ: 0-30 minuta spotkania - prowadzenie Ukrainy, kurs 3, także w Fortunie.

⛔ 100
NIEREGULAMINOWY BUKMACHER !!!

D 85

dominiknd

Użytkownik
Typ: Konopljanka strzeli, Ukraina wygra
Kurs: 8
Bukmacher : William Hill
Kursy na Ukrainę nie odzwierciedlają dysproporcji pomiędzy obiema drużynami, pewnie buki sugerują się pozycją w tabeli, jednak 2 wyjazdowe mecze Polaków z dwoma najsilniejszymi drużynami wykrystalizują ich pozycję, do rzeczy, pod wodzą Michajło Fomienki Ukraińcy zanotowali bilans 6 wygranych 2 remisów, bilans bramkowy 22:2, Polacy natomiast ostatniego poważnego rywala w meczu wyjazdowym o punkty pokonali w 2007 roku, czyli jeszcze za kadencji Pawła Janasa, na moje szykuje się powtórka z narodowego, a liczę, że swoje 3 grosze dołoży kapitalny Jewhen Konoplajnka, o sile i precyzji jego strzału przekonali się już Anglicy.
http://www.youtube.com/watch?v=GB0wDwgI39c
Polecam również wszelkiej maści kompilacje tego gracze, z obrońcami pokroju Wawrzyniaka będzie jechał jak z furą gnoju.

⛔ 100

wolny-strzelec 232

wolny-strzelec

Użytkownik
Dyscyplina: NBA Preseason
Spotkanie: Los Angeles Lakers - Sacramento Kings
Kurs: 1.90
Godz: 4.00
Bukmacher: Marathonbet
Na dzisiejszą, kolejną już noc z Pre-season NBA wybrałem spotkanie Los Angeles Lakers z Sacramento Kings które odbędzie się na neutralnym terenie w hali MGM Grand Garden Arena w Las Vegas.
Los Angeles Lakers:
Jeden z dwóch zespołów w NBA z miasta aniołów jednak wciąż bez swojej największej gwiazdy i lidera zespołu Kobiego Bryanta. Dotychczas w pre-season Lakersi rozegrali 3 spotkania z czego dwa wygrali (104-95 Warriors, 90-88 Nuggets) oraz raz zostali pokonani (Nuggets 97-88). W obydwu spotkaniach zwycięskich dla Lakers nie pozwalali oni przeciwnikom na skuteczność z gry większą niż 40% sami notując odpowiednio 41.2%, 32.3% oraz 39.5% z gry. Steve Nash zagrał dotychczas w 2 z 3 meczy pre-season notując w nich co tu wiele mówić nie wiele punktów bo odpowiednio 0 i 4. W ostatnich dwóch meczach pojawił się na parkiecie także Paul Gasol notując w meczach z Nuggets 13 punktów i 4 zbiórki oraz 14 punktów i 7 zbiórek. Jeśli w tym meczu Xavier Henry zagra tak jak w meczu z Warriors o wynik powinniśmy być spokojni. Na liście kontuzji widnieją tylko 2 nazwiska Bryanta i Kellyego więc dziś czas na Go Go Lakers! ;)
Sacramento Kings:
Dla zespołu z Sacramento jest to dopiero drugie spotkanie w tegorocznym pre-season, w pierwszym zostali rozbici na wyjeździe przez Warriors (z którymi Lakersi wygrali 9 punktami) 81-94, najlepszym graczem King był Isaiah Thomas który zanotował 15 punktów, 3 zbiórki i 6 asyst. Patrząc na skład Kings ich największą gwiazdą w tym sezonie powinien być DeMarcus Cousins który w tamtym sezonie notował 17.1 PPG, 9.9 RPG, 2.7 APG.
Podsumowanie:
Podsumowując, mecz na neutralnym terenie w Las Vegas, dla Sacramento to dopiero drugi mecz więc trener będzie chciał dać szanse wszystkim graczom, natomiast dla Lakers to już 4 spotkanie więc myślę że trener będzie dawał grać coraz więcej swoim asom i przygotowywać już ustawienie pod sezon zasadniczy który rusza wraz z końcem października. Nash, Gasol, Young wspierani Kamanem, Farmerem oraz Henrym powinni sobie dziś poradzić z Cousinsem, Thomasem i resztą z Sacramento.
P.S - pamiętajmy jednak że to pre-season, tutaj wszystko może się zdarzyć ;)

⛔ 100
NIEREGULAMINOWY BUKMACHER !!!

xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - EL
Spotkanie: Portugalia - Izrael
Typ: BTS
Kurs: 2,35
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Na dzis wybrałem mecz El Mś podobnie jak wiele os na tym forum i poraz kolejny sprobojemy typu BTS. Izrael teoretycznie ma jeszcze szanse zając drugie miejsce w lidze wiec mysle ze nie odpuszcza tego meczu i powalcza z Portugalia o pkt tym bardziej ze pokazali ostatnio ze potrafia z nimi grac, ostatni mecz obu zespołow to wynik 3:3. Goście w swojej grupie maja najwiecej strzelonych bramek -17 gospodarze o jedna bramke mniej wiec widac ze druzyny sa nastawione dosyc ofensywnie. Izraelowi udało sie strzelić bramke liderowi gr Rosji wiec czemu mialo by im sie nie udać to w spotkaniu z Portugalczykami a jak widzielismy potrafia strzelac im bramki, kurs atrakcyjny wiec trzeba sprobowac. Portugalczycy do tej pory rozegrali w el 8 spotkań i w 5 z nich stracili choc jedna bramke nawet w spotkaniu z Luksemburgiem wiec z ich obrona wcale nie jest tak różowo, goscie zasluzenie zajmują 3 pozycje w gr nie sa chłopcami do bicia i wydaje mi sie ze powinni choc jedna bramke strzelic nic nie maja do stracenia a mobilizacji im napewno rowniez nie zabraknie. Powodzenia !

✅ 135

Otrzymane punkty reputacji: +5
F 428

fudyn

Użytkownik
Spotkanie: Armenia - Bułgaria
Typ: 2
Kurs: 2,3
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Armenia zaskoczyła chyba wszystkich zwycięstwami z Czechami i Danią, ale porażka z Maltą u siebie i remis w towarzyskim meczu z Luksemburgiem pokazują, że potęgą piłkarską to nie są. Nie wydaje mi się żeby znów wywalczyli punkty w starciu z wyżej notowanym rywalem. W tabeli zajmują 5 miejsce, 3-0-5 (- 2) z dorobkiem 9 punktów, więc nie wierzę, że myślą o włączeniu się do walki o baraże.Ostatnie dwa mecze grają właśnie z Bułgarią i ze zwycięzcami grupy Włochami. Nie widzę tutaj szans dla Ormian w spotkaniu z determinowanymi Bułgarami, którzy ostatni raz w wielkiej imprezie grali w 2004 roku. Teraz nadarza się okazja, a pierwszym krokiem do tego będzie wyjazdowe zwycięstwo w Armenii.
Bułgarzy, wiceliderzy grupy z bilansem 3-4-1 ( +7), jedyną porażkę odnieśli z Włochami. Meczem z Armenią kończą swoje wojaże na wyjazdach i wracają do siebie na ostatni mecz z Czechami. Jeżeli myślą o awansie do baraży, muszą wygrać dzisiejsze spotkanie, a we wtorek będzie już wszystko w ich &quot;rękach&quot;.
Po takim kursie grzech nie spróbować.
Pozdrawiam

⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL, Hokej
Washington Capitals - Carolina Hurricanes
Ovechkin strzeli
@ 2.15 / Unibet !
Dziś idę w kierunku Rosjana Owieczkina, zawodnika o niesamowitym skillu, atomowym strzale, którym nie jednym bramkarzom utrudnia zadanie, by wyłapać gumę. Szybki, dynamiczny bardzo utalentowany technicznie posiada wiele atutów, z meczu na mecz jest coraz bardziej groźny i udowadnia to swoim rywalom, a kiedy jest power play, większość swoich kolegów gra właśnie na niego.. i wykonuje to w pełnej krasie.. Ovi został wybrany first star of the week - całkowicie zasłużenie zresztą. W PP Alex nie ma konkurencji w tym momencie. Dlatego myślę, że dziś spokojnie jak co mecz coś ustrzeli.

✅ 115

Otrzymane punkty reputacji: +2
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Typ: BTS
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Jak można się było spodziewać mnóstwo propozycji na przedostatni mecz eliminacji. Ja spróbuję w kierunku &quot;obie strzelą&quot; i myślę, że jest to bardzo prawdopodobne a kurs tylko zachęca. Defensywa Polaków jaka jest każdy wie - bramkę strzeliło nam nawet San Marino, dwukrotnie Czarnogóra, na wyjeżdzie także Mołdawia a towarzysko Dania (2) czy Urugwaj (3). Z kolei z przodu mamy mimo wszystko czym postraszyć - Lewandowski, który odblokował się z Montenegro, dość często trafiający Kuba, będący w świetnej formie Mierzejewski (liczę, że zagra od początku) oraz Sobota. Pamiętajmy, że będziemy musieli zaatakować bo urządza nas tylko zwycięstwo a Ukraina ma z przodu bardzo szybkich i skutecznych graczy jak Jarmolenko czy Konopljanka i Devic. Liczę, że nasi od początku zaatakują bez kompleksów ale również jak każdy obawiam się o naszą obronę i myślę, że prawdopodobnie coś stracimy w tym meczu a wtedy nie będzie już żadnego wyjścia jak atak... Pozdrawiam.

⛔ 100

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Dyscyplina : Piłka nożna
Spotkanie : Albania - Szwajcaria
Godz : 20:30
Typ : 2
Kurs : 1.83
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Ja wezmę pod lupę, inny mecz niż poprzednicy, gdzie często grali naszych rodaków, gdzie ja osobiście boje się postawić pieniądze na ten mecz ???? Mecz Albania - Szwajcaria, przedostatnie spotkanie grupy E. Szwajcarzy mają prawie pewny awans na Mistrzostwa Świata w Brazylii. Jutrzejszy mecz, dopełni tylko formalnośći. Helweci mają teraz znakomitą formę i passę spotkań, ostatni mecz przegrali 30.05.2012 z Rumunią (0-1). W tych eliminacjach nie przegrali ani 1 meczu, notabene są w najsłabszej grupie, ale i tak ładnie się spisują. 5 wygranych, 3 remisy, mecze wyjazdowe Szwajcarów prezentują się tak :
Słowenia 0-2 Szwajcaria
Islandia 0-2 Szwajcaria
Cypr 0-0 Szwajcaria
Norwegia 0-2 Szwajcaria
Przynajmniej na papierze, wygląda to bardzo dobrze, Helveci niestracili na wyjeździe ani 1 bramki, a chcąc mieć pewny awans, i podejść do ostatniego meczu na luzie, muszą jutro z niełatwego terenu wywieźć 3 punkty. Albania na awans, ma szanse podobne jak Polska - matematyczne i iluzoryczne. Praktycznie grają o pietruszkę, ale łatwo tego meczu zapewne nie oddadzą. U siebie grali tak :
Albania 3-1 Cypr
Albania 1-2 Islandia
Albania 1-0 Słowenia
Albania 1-1 Norwegia
jak widać, teren nie jest łatwy, w każdym meczu strzelali bramkę, więc BTS też może się całkiem łatwo pokryć (2.10). No ale jak widać Albańczycy cudów nie robią, i już grają o przysłowiową pietruszkę, a wątpię, że postawią się takiej ekipie w której skład wchodzą zawodnicy tacy jak : Djorou, Liechsteiner, Senderos, Inler, Barnetta, Behrami, Dzemaili, Frei, Derdiyok czy Shaqiri. Jak dla mnie Must-win-game dla Szwajcarów, i to oni wywiozą 3 punkty z Albanii, żeby mieć pewny awans na Mistrzostwa Świata. Polecam / Pomogłem, kliknij dzięki ????

✅ 83

kid7 485

kid7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - MŚ 2014
Spotkanie: Ekwador - Urugwaj
Typ: Urugwaj
Kurs: 4,0
Bukmacher: William Hill
Analiza:

Zacząłem oglądać ofertę jutrzejszych sportowych wydarzeń i już przy drugim wiedziałem, że to jest mój typ! Urugwaj, wiadomo - półfinał ostatnich MŚ 2010 oraz zwycięzca Copa America 2011, a więc wielka firma ostatnich lat. Suarez, Forlan (chyba jeszcze gra), Cavani itd. Ekwador to ja tylko kojarzę z MŚ sprzed wielu lat, kiedy to wybili słabym naszym rodakom sukces na imprezie, żadnych większych tradycji i sukcesów. Podobno myśl szkoleniowa z Kolumbii robi tam furorę, stąd jeszcze się liczą w eliminacjach. Właśnie, eliminacje...zostały tylko 2 kolejki i bilety do Brazylii będą wręczone. Poza Argentyną wszyscy wciąż walczą, no prawie wszyscy. Sytuacja ma się tak, że Ekwador jest na czwartym miejscu, tuż za nim (dający prawo gry w barażach) jest Urugwaj - obie drużyny z takich samym dorobkiem punktowym. Zespół, który dziś przegra przy jednoczesnym (acz bardzo prawdopodobnym) zwycięstwie Wenezueli nad ostatnim Paragwajem, zostanie postawiony w bardzo krytycznej sytuacji, bo może nie awansować przy dużym %! I teraz, kto ma klasowych, doświadczonych zawodników, ogranych na najlepszych stadionach? Kto w ostatnich latach zasmakował wielkiego sukcesu na imprezach wielkiej rangi? Urugwaj ma ogromne tradycje , ale i formę, bo ostatnie 3 mecze były zwycięskie, w tym 2 eliminacyjne: z Peru (2:1) oraz nad Kolumbią (1:0). Z tą samą Kolumbią Ekwador przegrał we wrześniu 0:1.... Wcześniej w meczach eliminacyjnych też nie rozpieszczali i zaprzepaścili świetną pozycję w tabeli, a przegrali z Peru w czerwcu, remis z Argentyną (to na +). Jak spojrzeć wstecz, to na pewno robią ogromne wrażenie ich mecze na własnym terenie, bo od 2 lat na własnym boisku masa(!) zwycięstw, tylko jeden remis właśnie z ARG oraz 1 porażkę w towarzyskim z Hiszpanią w sierpniu. Wygląda na twardy mecz ze wskazaniem niby na gospodarzy, ale spójrzmy na ostatnie spotkania tych drużyn i widzimy poprzednie ich dwa mecze i 2x WIN Urugwaju w 2009r. oraz w 2011r. Tak jak wczoraj pisałem wczoraj, ja wierzę w systematyczność i passę, a tak matematycznie 2013r. powinno być następne zwycięstwo! Dla ostrożniejszych może X2= 1,75. To typ dla hardcore&#39;owców i dla...nabijania punktów w rankingu, szczerze, choć czuję prawdopodobieństwo sukcesu... tak jak jutro z naszymi hehe...Powodzenia!

⛔ 100

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eliminacje Mistrzostw Świata
Typ: Polska
Kurs: 5,21
pinnacle
Jutro o godzinie dziewiętnastej w Charkowie wybiegną na boisko dwie jedenastki, Polski i Ukrainy. Na Ukrainę jedziemy po zwycięstwo bynajmniej ja tak sądzę. Gospodarze też potrzebują trzech punktów i tu upatruję szansę na sukces. Wiadomo nie od dziś że gra z kontry wychodzi nam zdecydowanie lepiej niż atak pozycyjny. Piłkarzy nie mamy przecież takich słabych. Robert Lewandowski w końcu się przełamał i od kilkudziesięciu minut bez bramki trafił w spotkaniu z Czarnogórą. Waldemar Sobota gra co raz więcej i lepiej w belgijskiej lidze. Wiadomo też że Jakub Błaszczykowski nie oszczędza się w meczach reprezentacyjnych. Jest też i Artur Boruc. Gra on ostatnio rewelacyjnie i przezywa drugą młodość. w Southampton jak dotąd przepuścił zaledwie dwie bramki w całych rozgrywkach.Takim wynikiem nie może poszczycić się żadna drużyna w Premiership. Nie za darmo więc został nominowany do gracza września w Premier League. Czy zdoła podobnie jak kiedyś Tomaszewski zatrzymać Anglię i Ukrainę ? Liczę na to ze uda nam się wywieść komplet punktów z gorącego terenu i patriotycznie stawiam na naszych.

⛔ 100

maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata 2014 ( Europa )
Spotkanie: Litwa - Łotwa
Kurs: 2.25
Godz: 17.30
Analiza:
Zapraszam na Eliminacje Mistrzostw Świata do Europejskiej grupy G.
W meczu zmierzą się Litwa oraz Łotwa.
Litwa w swoich ośmiu rozegranych meczach w eliminacjach zdobyła osiem punktów po dwóch wygranych, dwóch remisach oraz czterech porażkach i zajmuje obecnie czwarte miejsce w grupie G, bilans bramek 7-10.
Łotwa zdobyła siedem punktów w swoich ośmiu meczach eliminacyjnych po dwóch wygranych, jednym remisie oraz pięciu porażkach i zajmuje piatem miejsce w grupie G, bilans bramek 8-16.
W pierwszym meczu między tymi drużynami na Łotwie padł wynik 2:1 dla Łotyszy.
Gospodarze u siebie rozegrali trzy mecze i zdobyli cztery punkty, bilans bramek u siebie 3-2.
Goście na wyjeździe zdobyli jeden punkt w czterech meczach, bilans bramek na wyjazdach 3-8.
Mój typ w tym meczu to jedynka, Litwa potrafiła zremisować u siebie ze Słowacją a Łotwa na wyjazdach gra bardzo słabo i świadczy o tym remis z Liechtensteinem a do tego tracą dużo bramek na obcych stadionach.

✅ 125

wczorajsza-noc 21

wczorajsza-noc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eliminacje Mistrzostw Świata
Typ: Meczu 0-2 X
Kurs: 5,25
Bukmacher Unibet
Witam. Krótko i na temat, ponieważ o tym meczu zostało już bardzo dużo napisane. Medialne nakręcanie informacji że mamy jeszcze szanse na Mundial. Po co? Musimy wygrać dwa wyjazdy: na Ukrainie i w Anglii. Realne? Z naszą reprezentacją, która remisuje u siebie z Czarnogórą, na wyjeździe z Mołdawią? Mamy wygrać z Ukrainą która zremisowała w Anglii? Dla mnie ten mecz to dwu bramkowa porażka naszej reprezentacji. Nie daliśmy rady z Ukrainą która była w dołku u siebie, a teraz pokonamy Ukrainę na fali na wyjeździe? Dla mnie nie realne, tym bardziej że dla Naszych sąsiadów to też mecz o awans i można powiedzieć o wszystko ???? Zobaczymy. Z całego serca chciałbym tego, ale realnie patrząc stawiam 2 bramkową porażkę. Powodzenia ????

⛔ 100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,NHL
Spotkanie: Boston Bruins - Colorado Avalanche
Typ: X
Kurs: 4.20
11.10.2013 01:00
Analiza:
Nie ukrywam.Bardzo ciekawe spotkanie się zapowiada. Żadna z drużyn nie przegrała spotkania.Gospodarze dwa mecze z rzędu na plus a goście aż trzy spotkania z rzędu na plus.Zespoły nie zanotowały jeszcze ani jednego remisu a to musi w końcu to także się stać.Na ostatnie pięć spotkań między nimi aż pięć razy wygrywali goście.Ale taka passa także nie może trwac wiecznie i dziś możę zdarzyć się że to będzie zacięte spotkanie które rozstrzygnie się dopiero w doliczonym czasie gry.Na to stawiam.Myślę że jest to możliwe.oba zespoły pokazują że są bardzo mocne i mają extra start na początku sezonu.atut Bruins to własna tafla ale w ostatnim spotkaniu Kawalerzyści pokazali ze na wyjeździe także potrafią grać.Ciężko wskazać zwycięscę dlatego też stawiam że mecz po 3 tercjach zakończy się remisem i nie uraczymy tutaj wielu bramek.Powodzenia chlopaki!!!

⛔ 100

vonmal 38

vonmal

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, eliminacje Mistrzostw Świata 2014
Spotkanie: Szwecja vs. Austria
Typ: obie drużyny strzelą (BTS)
Kurs: 1.80
Bukmacher: bwin
Analiza:
Moim zdaniem najciekawiej zapowiadające się spotkanie tej rundy eliminacyjnej, a to ze względu na układ grupy C i kolosalną wagę meczu dla obu stron. Na pierwszym miejscu z 22 punktami (7-1-0, z bilansem bramek 28-7) pewnie siedzą Niemcy, którzy jutro zagrają w roli gospodarzy z czwartą Irlandią i zwycięstwo w tym meczu (na które kurs u różnych buków oscyluje w granicach 1.20) zagwarantuje im awans na Mundial z pierwszego miejsca. Dlatego też ZNACZNIE ciekawiej będzie pułap niżej, a mianowicie w pojedynku o miejsce barażowe, które na chwilę obecną okupuje Szwecja (17 punktów, 5-2-1, bilans bramek 14-8), trzy punkty za nią jest właśnie Austria (4-2-2, bilans bramek 16-8).
Dlaczego zatem Both Teams To Score?
1. Układ grupy i harmonogram ostatniej kolejki. Austria wyjdzie na ten mecz z nastawieniem „wszystko, albo nic” – trzy punkty w tym meczu zrównałyby ich ze Szwecją (po 17 oczek), ale bilans bramkowy i head-to-head byłby na korzyść Austrii, plasując ich na miejscu barażowym. A w ostatniej rundzie Szwedzi podejmą w Sztokholmie Niemców, Austriacy natomiast zagrają z outsiderem grupy, Wyspami Owczymi, które przegrały wszystkie 8 dotychczasowych spotkań. Wygrana Austrii w meczu ze Szwecją postawiłaby Skandynawów w dramatycznej sytuacji, w której musieliby liczyć na potknięcie Austrii z Wyspami Owczymi, a jednocześnie sami musieliby wygrać z Niemcami, aby zagrać w barażach. Jestem przekonany, że obie drużyny analizowały już tę sytuację po tysiąc razy i zdają sobie sprawę, jak wielka jest stawka tego meczu dla każdej z nich – to jest być albo nie być i dla gospodarzy, i dla gości.
2. W kontekście obaw, czy Austria poradzi sobie z defensywą silnie faworyzowanej Szwecji: Austriacy, mimo że w roli underdoga, to ograli już Szwedów w tych eliminacjach – 7 czerwca wygrali 2:1 w Wiedniu.
3. Choć oficjalne składy wciąż nie są potwierdzone, to oba teamy powinny wyjść na murawę w najsilniejszym zestawieniu ofensywnym: Szwedzi mają do dyspozycji Ibrę i Elmandera, Austriacy powinni natomiast wystawić Weimanna i Harnika. Zagra także Alaba, który zdobył dotychczas w eliminacjach dla Austrii 5 bramek.
Szykuje się dobry, szybki, otwarty mecz.

✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +2
wes_man 165

wes_man

Użytkownik
Dyscyplina: EliminacjeBrazylia
Spotkanie: Holandia - Węgry
Typ: Holandia 0:1
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bwin
Co mnie zaciekawiło w piątkowych meczach to mecz Holendrów z Węgrami. Na gospodarzy czyli zdecydowanych faworytów kurs wynosi 1.35 czyli dlaczego nie zagrać takiego meczu w handi?
Przecież w świetnej formie są: Robin van Persie, Arjen Robben odrodzony w Galatasaray Wesley Sneijder, jest Nigel De Jong więc co stoi na przeszkodzie, żeby taka Holandia miała przegrać z dość przeciętną reprezentacją Węgier ba! Co stoi na przeszkodzie żeby nie mieli im wbić co najmniej kilka bramek więcej niż jedna. Może kursy są podyktowane faktem słabego występu Oranje w meczu z Estonią gdzie zremisowali 2:2, a może jest to podyktowane faktem, żę gospodarze niemal w 100% mają zapewniony awans i ten mecz zwyczajnie podłożą. Nie sądzę, żeby tak klasowa ekipa miała się dopuścić takich praktyk. Myślę, że postawią kropkę nad „i” wygrywając ten mecz, jedocześnie pozostawiając los Węgrów w ich własnych rękach. Powodzenia :)

✅ 95

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
11.10.13 / 20:00
Piłka nożna, el. MŚ
Ukraina - Polska
Typ: Powyżej 3,5 gola
Kurs: 4,75
Buk: Sportingbet

Dla Polaków jest to mecz o wszystko. Jeden z dwóch, ale do starcia z Anglikami nie ma jeszcze co wybiegać, spotkanie z Ukrainą pokaże czy będzie miało ono jeszcze jakieś znaczenie czy nie. Jedno jest pewne, nie mamy się co czaić, trzeba ruszyć do przodu tak jak Ukraińcy ruszyli na nas w pierwszym meczu, który wiemy jak się skończył - 1:3 w plecy. Teraz zobaczymy czy ten polski dream team gwiazdorów światowej piłki stać na pokazanie jaj i postraszenie Ukraińców na ich terenie. w 2000 roku nie mieliśmy wirtuozów, ale walczaków pokroju Kałużnego, w przodzie Olisadebe robił swoje i eliminacje skończyliśmy na 1 miejscu, awansując na mundial po 16 latach przerwy. Teraz w kadrze niby zawodnicy nieporównywalnie lepsi, a jakości na boisku jakoś nie widać. Mimo wszystko sądzę, że może teraz mając nóż na gardle pokażą, że jeszcze nie ma co stawiać na nich krzyżyka i jeszcze są w stanie pokazać charakter, wolę walki i umiejętności, które w klubie sprzedać im przychodzi dużo łatwiej. Na remis grać nie będziemy bo dla nas to porażka, Ukraińcy przy pełnych, żywiołowo reagujących trybunach też nie będą murować bramki, zwłaszcza, że dla nich ten mecz także ma ogromne znaczenie i zwycięstwo może im pozwolić wskoczyć na 1 miejsce w grupie przed ostatnią kolejką spotkań. Bukmacherzy nastawiają się raczej na widowisko underowe, jednak moim zdaniem może tu paść podobny wynik co w pierwszym meczu.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom