>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.06.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 11. Czerwca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +4
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Mistrzostwa Świata U20, 1/8 finału
Spotkanie: Portugalia U20 – Nowa Zelandia U20
Typ: Portugalia HA -2
Kurs: 1.95
Buk: Pinnacle
Godz. 09:30
Analiza:
Dzisiejszego dnia do rywalizacji w 1/8 finału Mistrzostw Świata U20 przystąpią faworyci do końcowego sukcesu na pewno do tego grona zalicza się ekipa Portugali która ma stosunkowo najłatwiejsze zadanie podejmując zespół Nowej Zelandii. Zacznijmy od gospodarzy którzy są na tym turnieju bo to gospodarz, wyszli z grupy bo musieli, Ukraina, USA oraz Birma to najsłabsza grupa tego turnieju i po prostu tylko mecz z Birmańczykami był dla nich kluczowy. Starcie ze słabymi Amerykanami i przegrana 0:4 pokazuje że to nie ten poziom, dla nich ten turniej zakończy się dzisiaj, jedyną niewidomą jest to w jakim sposób zagrają dziś Portugalczycy którzy maja po swojej stronie wszystkie atuty fizycznie, technicznie, taktycznie są po prostu kilka klas lepsi co wystarczy tak naprawdę przełożyć na boisko i problemów nie będzie żadnych myślę że nie będzie oszczędzania bo to miało miejsce w fazie grupowej gdzie równie nie musieli się za wiele napracować Senegal 3:0, Katar 0:4 no i w ostatnim meczu gdzie kilku piłkarzy odpoczywało pokonali Kolumbie 1:3 są zabójczo skuteczni a dziś tych okazji będzie jeszcze więcej. Portugalia jest bardzo dobrze przygotowana do turnieju świadczy nie tylko o tym faza grupowa ale także mecz towarzyskie, zresztą widziałem ich na boisku i po prostu widać po nich że tak ich gra cieszy a to najważniejsze w takim wieku. Dwubramkowe zwycięstwo nie powinno być tutaj problemem tym bardziej że to faza że jak przegrywasz musi się w końcu otworzyć a myślę że gospodarze mimo że wiedza że to się może dla nich skończyć spróbuje tego przy niekorzystnym scenariuszu a wówczas w szybkich kontrach Portugalczycy załatwią sprawę.
⛔100

H 221

heksan

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Stuttgart
Godzina:
15:30
Spotkanie:
Nadal vs Baghdatis
Typ:
Baghdatis
Kurs:
3,75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Ostatnimi czasy, kiedy Nadal gra na trawie obowiązkiem jest zagrać przeciwko niemu. Szczególnie, gdy jest to mało prestiżowy turniej i w dodatku przeciwnikiem jest nie byle kto, bo Baghdatis(swego czasu półfinalista Wimbledonu). O Rafaelu w tym roku mówiono i pisano już wszystko i wniosek nasuwa się jeden -Hiszpan jest bez formy. O ile na ziemi ogrywał ogórów, to z zawodnikami lepszymi już nie miał nic do powiedzenia. Skoro na swojej królewskiej mączce nie gra genialnie, to na trawie będzie grał jeszcze gorzej. W tamtym roku Nadal totalnie olał inny turniej rozgrywany w Halle gdzie uległ Brownowi 6:4 ; 6:1. Teraz może być podobnie, nie wierzę, że Hiszpan jakoś specjalnie się będzie motywował na niskiej rangi turniej w dodatku rozgrywanym na trawie. Natomiast popularny Bagieta ma już rozegrane 3 mecze w tym roku na trawie, a w pierwszej rundzie turnieju w Stuttgarcie pokonał w dobrym stylu Rosola. Co prawda miał trochę problemów z utrzymaniem własnego podania, ale potrafił nad tym zapanować i wygrać mecz. Cypryjczyk lubi grać na trawie, jest w całkiem niezłej formie i jutro na pewno pojawi się dodatkowa motywacja, żeby pokonać taką gwiazdę światowego tenisa jaką jest Nadal. W obecnej formie Rafy, nawet jeśli nie olał by tego meczu, to i tak może mieć problem z pokonaniem Cypryjczyka w czysto sportowym wymiarze. Ja uważam, że jutro ten mecz wygra Bagieta i kto wie, może nawet weźmie to w dwóch setach.
⛔
100

Otrzymane punkty reputacji: +8
realadi 241

realadi

Użytkownik
Godzina;9;30
Spotkanie; Brazylia U20-Urugwaj U20
Typ;1
Kurs;1.75
Bukmacher;Bet365
Analiza; Brazylia po zajęciu 1 miejsca w grupie jest w dobrych humorach,wygrali wszystkie mecze w tym spotkanie z Nigerią która zawsze ma solidną kadrę U20. Brazylią miażdżyła graczy Korei a także Węgrów,z Koreą blisko 70% czasu przy piłce 23 sytuacje i 16 strzałów na bramkę w tym 6 celnych co dało wynik 3-0 Korea nie istniała ,bez strzału praktycznie 2 sytuacje i tyle no ale to ekipa nic nie znacząca w meczu z Węgrami 70% 26 sytuacji i 22 strzały lecz tylko 2 bramki i tu jest minus Brazylijczyków-nieskuteczność...mecz z Nigerią wyrównany z niezłym wynikiem 4-2... Co do Urugwaju,Mali choć potęgą nie jest całkowicie zdominowało ich w remisowym 1-1 meczu...z Meksykiem? nawiązali walkę ale z mizernym skutkiem przegrywając 1-2 no i ta Serbia ( o której nic nie wiem :p bo zaczęli grać niedawno :p ) wygrała grupę przegrywając z Urugwajem 1-0... Jeszcze w tym roku Urugwaj grał dość dobrze raz ogrywając Brazylię i raz remisując ale z taką spadającą formą myślę że czas przegrać z mocna ekipą Kanarków. Powodzenia
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL PLAYOFF&#39;s
Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning
2:00 am.
// Strzały w światło bramki Tampa +6,5 @ 1,72 Unibet
Wcześniej atakowałem strzały Hawks - na bwinie, co okazało się pomyślnym betem. Dzięki temu że dostawali jedną bramkę w plecy Jastrzębie co skutkowało natarciem na bramkę Bishopa. Dawno nie widziałem tak słabej postawy Hawks mimo, że mam do nich ogromną sympatię i szacunek. Momentami gra im się w ogóle nie układała, choć w pierwszej tercji już Kane mógł zaliczyć gumę w sieci. Pierwsza odsłona dużo przewagi po stronie strzałów dla obozu Hawks, dużo interesujących akcji ale bramka dopiero w przewadze. Precyzję i skuteczność trzeba poprawić powiedział Quenneville. Bo nie mogą się takie sytuacje przytrafiać kiedy bramki są strzelane w formie jakichś treningów. Bo te ostatnie dwa gole Błyskawic, to chyba była jakaś zadyszka goalie Hawks. Na takim poziomie i takim etapie finałów takie krążki są do wyłapania. Błyskawice grają od samego początku finałów bardzo poprawnie i adekwatnie do tego konsekwentnie. Ich utrata paliwa była jedynie w meczach z WINGS, gdzie tam mieli na prawdę trudne matchups. Nie miej jednak ich osiągnięcie jakie mają teraz - awans do finału Stanleya budzi ogromny szacunek. Kucherov, chyba gra sezon życia. Do tego finały na wysokim C. Są nieustępliwi i do tego nie jest im straszny żaden przeciwnik po drugiej stronie. Jeszcze w pierwszym meczu w Chicago pierwsza tercja mimo strzelonej bramki pod względem strzałów była bardzo ospała. Potrafili wrócić i oddać mnóstwo SOG, aby właśnie popsuć humory ekipie Hawks. Jak dla mnie to nie są na straconej pozycji i dzisiaj zagrają tak jak grali ostatnio. Będą celować i napastować wręcz Crawforda, który wspomniałem nie zawsze wyłapuje wszystko co jest do WYŁAPANIA. Jak dla mnie Hawks, dzisiaj będą musieli stanąć na głowach żeby to pewnie wygrać, bo i oni mają teraz pod górkę. Wiele będzie zależało od Kane&#39;a który dla mnie jest geniuszem i jednym z najlepszych hokeistów na świecie, a także od kapitana J. Toewsa który wie co robić gdy jego team jest w dole. Ponadto, linie 59,5 w unibecie są podane tym faktem, że w ostatnim meczu trochę się tych szotów namnożyło. Nie wydaję mi się aby dzisiaj była powtórka. Dlatego myślę że Tampa, też swoich SOG oddawać będzie i spokojnie zmieści się w pokrytym Handicapie, gdzie nie mogą mieć mniej niż 6SOG od Hawks to zakład wchodzi. Jeśli będą mieć więcej zakład również wchodzi, warunek by mieli minimum 6SOG straty jeśli chodzi o Szoty.
✅72

S 13

siemasze

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - AMERYKA PÓŁNOCNA I CENTRALNA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje - Druga runda
Godzina: 2:00
Spotkanie: Curacao - Kuba
Typ: 1
Kurs: 1.85
Bukmacher: william hill
Analiza: Po tym jak trenerem reprezentacji, miał zostać P. Kluivert, a ostatecznie został doradcą, tamtejszej federacji - Curacao, zostało naszpikowane reprezentantami holenderskiej Eredivisie.
Szerzej nieznana reprezentacja, zagra dzisiejszej nocy u siebie ze słabą, wg mojej opini Kubą.
Kuba, gra słabo. W ostatnim towarzyskim spotkaniu, przegrała w sparingu z NY Cosmos (1:4).
Kursy na gospodarzy już sporo, pospadały.
Stawiam na naszpikowaną graczami z Eredivisie reprezentacje Curacao.
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania
Spotkanie Zaragoza-Girona
Typ: gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs 4.10
Buk Unibet
Godz: 20:00
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie w którym Zarazgoza podejmował będzie na swoim boisku ekipę Girony, Goście końcówkę sezonu mieli dobrą,ale myślę że w tej rywalizacji faworytem jest ekipa która w tym pierwszym meczu zagra na swoim stadionie, przemawia za nimi przede wszystkim historia spotkań pomiędzy tymi dwoma ekipami z ubiegłych sezonów, gdzie Zarazgoza w 3 spotkaniach na tym stadionie wygrywała za kazdym razem., za każdym razem były to wygrane dokładnie różnicą jednej bramki, myślę że tutaj może byc podobnie i gospodarze jeżeli myślą o awansie z tej pary po prostu w tym spotkaniu muszą poszukać zwycięstwa, goscie też wiecznie w spotkaniach wyjazdowych punktować nie będą, moim zdaniem przyjadą tutaj przynajmniej po remis i postarają się zabezpieczyć przede wszystkim swoją własną bramkę, dlatego też według mnie w tym meczu wielu bramek zobaczyć nie zdołały, stawiałbym na wygraną zespołu gospodarzy właśnie dokładnie wygraną różnicą jednej bramki, oraz na dokładny wynik 1:0 dla Realu Zarazgoza, wydaję mi się że jest to wynik bardzo prawdopodobny.
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Serie A
Godzina: 00:30
Spotkanie: Atletico MG - Santos
Typ: DW - 2:1, 3:1 lub 4:1
Kurs: 4.20
Bukmacher: gamebookers
Analiza:
6 kolejek brazylijskiej ekstraklasy za nami. Po tej kolejce Atletico MG celuje juz w Copa Libertadores zajmując na razie 6 miejsce i wygrywając 2 z 3 meczów granych u siebie. Są też najbardziej bramkostrzelną ekipą ligi - 14 bramek, ale też najczęściej notującą over 2.5 - 5 na 6 razy, z czego jedyny under padł z liderem Atletico PR. Goście to utytułowany, znany zespół. Wiele lat grał tu Pele czy Neymar, dziś gra choćby Robinho, ale nie jest to już czołowy zespół ligi. W tym sezonie wygrali tylko raz i też większość ich meczów kończy się overami. 3 ostatnie wyniki: 2:2, 2:3, 2:2, 0:1, 1:2. Wygrali tylko z osłabionym Cruzeiro u siebie. Bardzo dużo meczów notują jednak wynikiem obie strzelą. Jeśli chodzi o mecze bezpośrednie to Atletico wygrało 3 z rzędu. 3:2, 2:1, 3:1. Myśle że Santos strzeli nie więcej niż gola, a co do Atletico to na pewno ustrzelą coś u siebie, stąd taki typ a nie inny.
⛔100

marcinz 104

marcinz

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis ziemny - ATP Sttutgart
Spotkanie : Tomic - Haas
Kurs 1.50
Buk Bet365
Godz: 14:00
Analiza: Za Australijczykiem przemawia przede wszystkim spora różnica wiekowa jaka dzieli obu zawodników - dla Tommyego obecny sezon jest prawdopodobnie ostatnim, bądź jednym z ostatnich sezonów w zawodowym tenisie. Wspaniałą karierę Niemiec chce zakonczyc dobrymi wystepami na nawierzchni, ktora uwielbia i gdzie biorac pod uwage swoje obecne polozenie czyli wiek, moze jeszcze po prostu cos ugrac ????
Naprzeciwko Niemca stanie jednak Tomic, ktory podobnie jak Niemiec uwielbia grac na trawie, co niejednokrotnie potwierdzil bardzo dobrymi wynikami na Wimbledonie, do ktorego przygotowuje sie turniejem w Stuttgarcie. Nie sadze jednak, by Bernard ryzykował odpuszczenie tego pojedynku , poniewaz do Wimbledonu niedaleko a przygotowywac sie trzeba.
Wazna rzecza jest to ze Tommy przez rok nie gral na najwyzszym poziomie i turniejem w Stuttgarcie wraca do czołowki. Widoczny brak ogrania w meczach na najwyzszym poziomie jutro moze odbic sie w meczu z mlodym, acz doswiadczonym Bernardem.
Zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest Australijczyk, ktory w 1 rundzie poradzil sobie z reprezentantem gospodarzy Struffem i jutro nie powinien miec problemow z bardziej doswiadczonym, lecz starym juz Tommym Haasem, ktory w meczu z Kukushkinem, zwlaszcza w 2 seice przezywal prawdziwe meki. Polecam zagrac !
✅50

B 35

balonik19821

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna –Mecz towarzyski
Godzina: 03:00
Spotkanie: Brazylia - Honduras
Typ: 1 (handicap europejski 0-2)
Kurs: 1,8
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest Brazylia, dla której to ostatni sprawdzian prze ruszającym już w piątek turniejem Copa America w Chile. Gospodarze od porażki w meczu o 3 miejsce z Holandią na Mistrzostwach Świata nie przegrali żadnego meczu, ba żadnego nawet nie zremisowali – odnosząc 9 zwycięstw z rzędu. W czterech ostatnich meczach Brazylijczycy w tym roku pokonywali dość mocne drużyny, bo Francję 3-1, Chile 1-0 oraz w niedzielę Meksyk 2-0. Honduras tymczasem to drużyna notowana dopiero na 75 miejscu, czyli nawet prawie 40 pozycji za Polską. Ostatnio goście jednak maja bardzo dobry okres gdyż w 3 ostatnich meczach zanotowali dwa zwycięstwa i remis. Patrząc jednak na pokonanych rywali; Gujanę Francuską 3-0 oraz Salvador 2-0 to rewelacji nie ma. Małym zaskoczeniem może być natomiast ostatni wynik Hondurasu z Paragwajem 2-2. Paragwaj w tym meczu pomógł bardzo Hondurasowi w wywalczeniu tego remisu, gdyż nie dość, że strzelił sobie samobója to w dodatku mimo wyraźnej przewagi nie potrafił tego udokumentować bramką. Brazylia to już zupełnie inna pólka dlatego gościom o punkty będzie niezwykle trudno, tym bardziej, że piłkarze Brazylii będą chcieli udowodnić trenerowi, że to właśnie im należy się miejsce w pierwszej jedenastce dlatego to gospodarze powinni w pełni zdominować to spotkanie i wygrać przewagą co najmniej trzech lub czterech bramek.
⛔100

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis ziemny - ATP Sttutgart
Spotkanie : Tomic - Haas
Typ: Haas 2:0
Kurs 5,00
Bukmacher: Pinnacle
Godz: 14:00
Analiza:
Haas to tenisista niezwykle doświadczony, pamięta on jeszcze mecze z Roddickiem, Samprasem czy Normanem, obecnym trenerem Wawrinki. Miał rok przerwy od tenisa, jednak widać że nadal bardzo cieszy się grą i dalej może być niezwykle groźny, w meczu z Kukushkinem grał z chirurgiczną precyzją, świetny serwis bardzo mało niewymuszonych błędów, zobaczyłem takiego Haasa którego zapamiętałem ze świetnych występów na Wimbledonie, czy też przeciwko Rogerowi w Halle. Niemiec to specjalista od trawy, tak jak pisałem widać że podchodzi do spotkań bardzo poważnie, a jego wiek schodzi na dalszy plan, na trawie nie trzeba dużo biegać i może on tutaj bardzo dużo nadrobić swoim doświadczeniem i serwisem. Tomic to jak dla mnie zawodnik zdecydowanie słabszy niż wskazuje na to jego ranking. Bardzo często w jego meczach dzieją się cuda rodem z WTA, potrafił koncertowo przegrywać wygrane spotkania w dość dziwnych okolicznościach i bardzo często potrzebuje on kilku szans aby zamknąć seta czy też mecz. Przy tak serwującym Haasie jak w meczu z Kukushkinem, spodziewam się tie-breaka w pierwszym secie a przypomnę że to jest trawa, tutaj najmniejszy błąd w tie-breaku nie uchodzi płazem, przekonał się wczoraj o tym Pospisil czy też Lopez. Haas powinien wygrać ten mecz swoim sprytem i doświadczeniem, oczywiście wszystko to poparte jest świetnymi umiejętnościami Niemca.
⛔100

betme 138

betme

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna kobiet
Godzina: 22:00
Spotkanie: Niemcy - Norwegia
Typ: 2 (+1,5)
Kurs: 2,28
Bukmacher: Marathonbet
Drugi mecz w grupie w której Niemki walczą z Norweżkami o pierwsze miejsce. Obydwie ekipy pewne swojego awansu myslę, że nie będą się forsowały, to nie jest warte kontuzji przy najważniejszej fazie rozgrywek. Niemki mają korzystny bilans ze tymi skandynawkami, ale nie można zapominać, że Norweżki to to zawsze była światowa czołówka. Wynik 10:0 vs 4:0 jakie odnotowały w pierwszych spotkaniach nie powinien sugerować tak miażdżących kursów na Niemki. Uważam, że mecz będzie otwarty i ciekawy, ale bez presji, z szacunkiem dla swojego zdrowia, bo każdy wie, że sztuczna nawierzchnia łatwiej wyniszcza organizm. Więcej jak dwubramkowej wygranej z każdej ze stron nie biorę po uwagę.
⛔100/Nieregulaminowy bukmacher

vaen 1,8K

vaen

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL (Play Offs)
Godzina: 2:00
Spotkanie: Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning
Typ: 1 (&#39;60 min)
Kurs: 2.05
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Mecz już za około za 20 minut!
Dużo o tym pojedynku napisał wyżej woderkido, ja postanowiłem dodać coś od siebie i postawić na dzisiejszych gospodarzy. Jak zazwyczaj staram się wraść w głowy zawodników, gdyż często determinacja wystarcza, aby wygrać.
Tym razem zapraszam na czwarte spotkanie finału NHL, które odbędzie się ponownie w United Center w Chicago pomiędzy drużyną &quot;Jastrzebi&quot; i &quot;Błyskawicami&quot;. Aktualnie dzisiejsi goście prowadzą w walce o Puchar Stanleya 2-1. Sądzę, że dzisiaj podrażnieni gospodarze pokażą pazur i wygrają u siebie. Na pewno będą mieć wielką motywację ku temu, gdyż nie będą chcieli, aby losy zwycięstwa zostały przesądzone tak szybko, mianowicie za trzy dni w Tampie na Florydzie. Dlatego na bank drużyna prowadzona przez Joel&#39;a Quenneville&#39;a będzie chciała za wszelką cenę wyrównać (na 2:2) stan rywalizacji. W ostatnim meczu, dwa dni temu, jak wspomniał woderkido Chicago Blackhawks wyglądali jak po ciężkiej imprezie. Sięgnął ich po prostu kac. Dzisiaj przewiduję, że wygrają ten mecz w przepisowym czasie gry.
✅105

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽Szwecja / Division 1 - Norra /
Godzina 19:00
Huddinge IF : Nykopings
- Nykopings wygra i obie strzelą
- 3.85 / Unibet

Czarna seria trwa ale może dziś się powiedzie przynajmniej mam taką nadzieję , a dziś u mnie 3 liga Szwecka gdzie gospodarze czyli Huddinge IF podejmować będą Nykopings , gospodarze jak na razie w tym sezonie są dostarczycielami punktów a ich dorobek po 9 kolejkach 1-1-7 no i bramki także pokazują że z obrona pozostawia wiele do życzenia 11:23 tak więc liczę że i dziś coś do ich bramki powinno wpaść , goście natomiast to 7 drużyna z bilansem 3-5-1 i br 11:7 czyli też nie jest to jakiś wyczyn w ich wykonaniu jednak w porównaniu do gospodarzy to robi różnicę 10 pkt pomiędzy nimi w lidze , goście w meczach wyjazdowych zaliczyli wygraną , remis i porażkę a bilans bramek na mały plus bo 5:4 i tak też liczę w dzisiejszym pojedynku że powinni ten mecz ze słabym Huddinge IF wygrać a wygrana przy dobrym układzie innych spotkań może ich wyciągnąć na duża lepszą pozycję niż są teraz , co do bramki zdobytej przez gospodarzy to na to bym także liczył gdyż z 11 bramek strzelonych 7 zdobyli u siebie a bilans goli u siebie mają 7:7 tak więc wynik końcowy przewiduję 2:1 dla gości no ale wiadomo przewidywania przewidywaniami a boisko zweryfikuje i napisze nową statystykę , a co do statystyki to w dwóch meczach pomiędzy nimi a miały one miejsce w poprzednim sezonie to wyniki 2:1 i 3:2 dla Nykopings i na coś podobnego liczę i w tym sezonie !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +14
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje MS-Azja
Godzina: 18:00
Spotkanie: Jemen-Korea Pln.
Typ: 1X
Kurs: 2.06
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
&quot;Mistrz Świata&quot; z 2014 roku podejmuje na wyjezdzie Jemen.
Na początku chciałem podziekować słabeuszowi Janowiczowi czy jak on tam ma za spier#olony kupon...
Dzisiejsze spotkanie rozpoczynające kwalifikacje do MS w tej grupie:
Grupa:
Bahrain
Korea Północna
Filipiny
Uzbekistan
Jemen
Korea Północna jak wiadomo, reżim i wszystko zakręcone jak Bolka trampki. Nawet stadion mają o pojemności 150000 tyś i ostatnio wygrali WC w finale z Brazylią.
Jemenczycy ostatnie 10 meczy: 2 przegrane, 7 remisów, 1 wygrana.
Nie przewiduje w tym meczu jakiś fajerwerków i wielu bramek, -2,5 za 1,57 to możliwy typ. Ja jednak poszedłem odrobinę dalej i stawiam na 1x w tym meczu. Wcześniej zastanawiałem się nad gołym remisem, ale wezmę 1x.
Powodzenia.
⛔100

rijo 407

rijo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata U20
Godzina: 9:30
Spotkanie: Niemcy U20 - Nigeria U20
Kurs: 1.79
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Mecz już za moment! Nie widzę innego wyniku jak wygrana Niemców. Młodzież mają naprawdę zdolną. Niektórzy mogą kojarzyć takie nazwiska jak Brandt(Bayer Leverkusen), Stendera(Eintracht) czy Schwäbe(Hoffenhem), dla widza Bundesligi na pewno nie są anonimowe. Nasi zachodni sąsiedzi mają cholernie mocną kadrę, zresztą już po dotychczasowych wynikach widać, że idą po medal. 8:1 z Fidżi, 3:0 z Uzbekistanem(który kilka godzin temu pokonał Austrię i dostał się do ćwierćfinału, więc tacy słabi nie są!), 5:1 z Hondurasem mówią same za siebie.
Nigeryjczycy chłopcami do bicia nie są, ale ulegną przed taką siłą. Grupę mieli dość łatwą, bo trafili na Węgrów czy Koreańczyków z Północy. Tylko z Brazylią przegrali, ale to było chyba do przewidzenia. Mogą napsuć trochę krwi Niemcom, ale i tak ulegną.
✅79

Otrzymane punkty reputacji: +6
andie 333

andie

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis ziemny - S-Hertogenbosch (Holandia)
Spotkanie : Melzer J - Goffin D.
Kurs 2,55
Bukmacher: bettson
God0: 14:30
Analiza:

Pisałem długą analzię i mi się usunęło więc króko:p
Melzer to zawodnik, który wybitnie nie leży Goffinowi na 4 ostatnie pojedynki 3x triumował Austriak.
Goffin na trawie gra słabo i nie miał okazji aby się rozegrac w przeciwienstwie do Melzera, ktory stoczył już swój pierwszy pojedynek w turnieju wygrany 2:1 z Schepperem.
Goffin na trawie może się pochwalić jedynie zwycięstwem z Thiem D. (nie wiem czy to nawet można uznać)
Natomiast Melzer pokonał tutaj Falla, Lacko, Verdasco, urwał seta Bautiscie oraz 2 sety Tsondze.
Na bet365 kursy już zaczęły spadać dlatego polecam zagrać.
Pozdrawiam
⛔100

szymaszek 2

szymaszek

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis ziemny - Surbiton (Wielka Brytania)
Spotkanie : Harrison R. - Ebden M.
Typ: 2
Kurs 1,66
Bukmacher: bet365
God0: 15:00
Analiza:
Typ grany przede wszystkim przeciwko Harrisonoowi, który w tym roku na razie nie zachwyca swoją grą na trawie. W pierwszym tego roku meczu na trawie przegrał z kwalifikantem Nielsen&#39;em,a w turnieju w Wielkiej Brytanii męczył się w 3 setach z Broadym i Jungiem, gdzie z tym drugim już myślałem, oglądając spotkanie, że przegra w dwóch. Ebden z dobrym serwem i solidną grą na trawie myślę, że sobie poradzi z niezbyt dobrze dysponowanym Harrisonem. Tym bardziej, że na razie gra w Wielkiej Brytanii solidne, pokonując Buchanan&#39;a i Donaldsona bez kłopotów 2:0
✅66

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna kobiet
Godzina: 22:00
Spotkanie: Niemcy - Norwegia
Typ: over 1,5 gola w 1 połowie
Kurs: 2,25
Witam i zapraszam do piłki nożnej kobiet. Dziś w nocy o godz 22,00 zostanie rozegrany mecz pomiędzy Niemkami a Norweżkami, bardzo ciekawy mecz i myślę, że pełen walki i emocji. Niemki to drużyna światowej klasy jedna z najlepszych, a ostatnie wyniki tej drużyny zadziwiają do czego ona może być zdolna! wygrana z wybrzeżem 10 do 0, a dzis stawka jest wielka ponieważ Norwegia i Niemcy tylko te 2 drużyny liczą się w tej grupie. Norweżki też w świetnej formie ostatnio 4 do 0, a więc widzimy, że ofensywnie te drużyny są bardzo dobre, a więc mój typ to powyżej 1,5 gola w 1 połowie, zachęcam do zagrania. :razz:
⛔100

S 8

slawoj383

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny - ATP - SINGIEL: S-Hertogenbosch (Holandia), trawiasta
Godzina: 11:00
Spotkanie: Bautista Agut R.-Mahut N.
Typ: DW 2:1
Kurs: 4.0
Analiza:

Bautista obecnie 21 rakieta swiata, natomiast Mahut zajmuje 97 miejsce. W tym roku Mahut na trawie jest niepokonany a dla Bautisty to pierwszy mecz w tym roku na tej nawierzchni co moze miec znaczacy wplyw na wynik tego spotkania. Biorac pod uwage maczke to tu duzo lepszy jest Bautista ale moim zdaniem na &quot;zielonej nawierzchni&quot; Mahut ma szanse powalczyc. H2H 3:2 na korzysc Bautisty ale 4 pojedynki byly juz ladnych pare lat temu tylko ostatni rok temu. Na przekroju poprzednich lat na trawie oboje radza sobie bardzo dobrze a ich ubiegloroczny mecz wlasnie w turnieju w S-Hertogenbosch zakonczyl sie wynikiem 2:1 co tylko bardziej utwierdza mnie w przekonaniu ze historia moze sie powtorzyc.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom