>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy Dnia - 11.06.2011 (sobota)

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na sobotę - 11 czerwca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Złoty Puchar Ameryki Północnej i Karaibów
Spotkanie: Jamajka - Gwatemala
Typ: Jamajka (-1)
Kurs: 2.3
Bukmacher: Tobet
Godzina: 01:00
Analiza: Kolejny mecz Złotego Pucharu Ameryki Północnej i Karaibów. Na boisku FIU Stadium w Miami dojdzie do konfrontacji między zespołem Jamajki i zespołem Gwatemali. Faworytem spotkania są Jamajczycy. Wprawdzie piłkarze Jamajki nie grają w czołowych europejskich teamach, jednakże siedmiu występuje w Norwegii, jeden w Szwecji - ponadto ośmiu w USA, jeden w Kanadzie no i czterech w lidze jamajskiej. Jest to z pewnością lepszy poziom niż ich rywale sposród których tylko dwóch gra w USA, jeden w Hondurasie a resztę stanowią gracze rodzimej ligi. W poprzedniej kolejce Gold Cup&#39;u Jamajka pokonała Grenadę aż 4:0, choć na dobrą sprawę wynik mógł być jeszcze wyższy. Jamajczycy zagrali bardzo dobry futbol, są niesamowicie szybcy (co chyba nikogo nie dziwi ;) ) oraz dobrzy technicznie. Gwatemala z kolei grając w dziesiątkę od 61 minuty, następnie w dziewiątkę od 81 minuty wywalczyła bezbramkowy remis w pojedynku z Hondurasem. Oglądałem skróty tego meczu i to Honduras atakował a Gwatemala miała mnóstwo szczęścia. Dodam również iż w tym meczu Gwatemalczycy ani razu nie strzelili w światło bramki Valladaresa. Podsumowując, jeśli Jamajka zagra swoje to mecz zakończy się wynikiem jakim zakończyły się mecze Meksyku. Polecam zagrania handi na Jamajkę, tym bardziej że kurs jest bardzo ciekawy. Pozdrawiam!
Na koniec polecam obejrzeć czwartą bramkę Jamajczyków w meczu z Grenadą. Klasa światowa ????
✅ 130

Otrzymane punkty reputacji: +1
ultimate 68

ultimate

Użytkownik
vs

Dyscyplina: Piłka nożna, CONCACAF - Gold Cup
Spotkanie: Jamajka - Gwatemala
Typ: 1
Kurs: 1,50
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Druga seria spotkań w Złotym Pucharze CONCACAF, lider grupy B - Jamajka gra z drugą drużyną w grupie - Gwatemalą. W pierwszym meczu Jamajka rozgromiła outsidera Grenadę aż 4:0, natomiast Gwatemala tylko bezbramkowo zremisowała z Hondurasem. Jamajczycy kontynuują znakomitą passę (8 zwycięstw w ostatnich 10 meczach) i na pewno są faworytem dzisiejszego spotkania. Warto też dodać, że Gwatemala nie potrafi wygrać z Jamajką od 1972 roku!, a od tamtej pory obie reprezentacje spotykały się 7-krotnie (6 zwycięstw Jamajki, 1 remis). Jeśli dodać do tego niestabilną formę zespołu Gwatemali i tylko 1 zwycięstwo w ostatnich 5 spotkaniach ( 2:1 z Nikaraguą w Copa Centroamericana), to łatwo wywnioskować, że murowanym faworytem do zwycięstwa w dzisiejszym meczu jest zespół Jamajki. Mój typ: 1.​
✅ 50

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska I liga
Spotkanie: Nieciecza - Piast Gliwice
Typ: Nieciecza
Kurs: 1,70
Bukmacher: Unibet
Nadchodzi sądny dzień w pierwszej lidze. Ostatnia kolejka - kwestia awansu już się dawno wyjaśniła (zasłużenie do ekstraklasy wraca ŁKS, a debiut zaliczy Podbeskidzie). Ale do końca toczyć się będzie walka o utrzymanie. W grze są aż cztery drużyny, w tym Nieciecza. Dla Piasta sobotnie spotkanie będzie praktycznie o pietruszkę. Awansu nie udało się uzyskać, spaść nie spadną, i mają zagwarantowane miejsce w tzw. górnej części tabeli. Trener Brosz nie będzie mógł skorzystać m.in. z Szarego i Klepczyńskiego. Niecieczanie mają w swoim składzie kilku interesujących piłkarzy (Baran, Rybski, Pawlusiński). Sponsor też dosyć bogaty, na pewno nie chce wycofywać się z futbolu. Ostatni mecz ligowy - Nieciecza potraktuje bardzo poważnie. W takich spotkaniach piłkarzy zbytnio nie trzeba motywować. Wiedzą jaka jest stawka. Myślę, że trzy punkty zostaną u gospodarzy. Czy się utrzymają? To nie będzie nie tylko w ich nogach...
✅ 70

ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL
Spotkanie: Vancouver Canucks vs Boston Bruins
Typ:X
Kurs:4.20
William Hill
Hokejem interesuje się...średnio.
Nie obstawiałem i nie śledziłem NHL przez cały sezon by zainteresować się finałem i jak narazie 2 typy i 2 trafione. Po tym co Boston zrobił u siebie i jak grał na wyjeździe mam wrażenie że to oni zdobędą Puchar Stanleya. Nie będę znowu opisywał statystyk z sezonu bo w Play-Off mają one małe znacznie moim zdaniem a tym bardziej w finale. Vancouver Canucks vs Boston Bruins tak już było dwa razy i padły wyniki 1-0 i 3-2 po dogrywce. Wyjazdowe spotkania to już dominacja Bruins i wyniki 8-1 i 4-0 w finale robią wrażenie. Czuję coś że w tym meczu Bruins nie przegrają (tzn w regulaminowym czasie). Przecież pierwszy mecz gdy przegrali 1-0 to stracili chyba bramkę na wagę zwycięstwa 17 sekund przed końcem spotkania. W 2 meczu zremisowali i przegrali po dogrywce, a teraz gdy są na fali to dlaczego nie ryzykować X2 bądź coś z typu X lub 2. Kury są kuszące i przedstawię moje propozycję na ten mecz. Ja wybieram X.
⛔ 100

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Puerto Rico, Liga Światowa
Spotkanie: Puerto Rico - Polska
Typ: Polska -1,5seta
Kurs: 1.654
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
W trakcie kolejnego weekendu siatkarska reprezentacja Polski zmierzy się z beniaminkiem Ligi Światowej - reprezenacją Portoryko. W ubiegłej kolejce Polacy zagrali kawałek dobrej siatkówki, mimo wszystko ulegając Brazylijczykom, wygrywając tylko jednego seta. Pod nieobecnośc Wlazłego, Winiarskiego i Gumy, nasza reprezentacja była skazywana na przeciętne wyniki i posuchę, jeżeli chodzi o tegoroczny sezon reprezentacyjny. Jednak trener Andrea Anastasi skomponował bardzo dobry, perspektywiczny i mimo wszystko dosyc eksperymentalny zespół. Zbyszek Bartman jak na jego warunki, bardzo dobrze radzi sobie na pozycji atakującego, ponadprzeciętnie wypadł też w drugim meczu z Brazylią jego przyjaciel - Michał Kubiak, mierne warunki fizyczne nadrabia techniką, walecznością oraz bardzo dobrą i agresywną zagrywką. Oczywiście motorem napędowym naszej reprezentacji jest niesamowicie skuteczny w tegorocznej edycji LŚ Bartek Kurek na którym to opiera się atak. Parę środkowych tworzą Magneto - Możdżonek oraz Kosok na zmianę z Nowakowskim. Wyróżnia się Marcin, który bardzo dobrze czytał akcje Brazylijczyków łapiąc kilka punktowych bloków. Mimo obaw przed sezonem reprezentacyjnym można śmiało stwierdzic, że Anastasi stworzył młody, walczący kolektyw, który co pokazują spotkania z Canarinhos jest w stanie walczyc jak równy z równym z każdym zespołem na świecie. Po dobrych spotkaniach z Mistrzami Świata Polacy przerzucili swoje siły na Portoryko, które w ostatni weekend dwukrotnie uległo Jankesom w stosunku 1:3. Oczywiście gra reprezentacji Portoryko opiera się na 33letnim Hectorze Soto oraz na Victorze i Jose Rivera, którzy też są grubo po 30stce. Atutami zawodników prowadzonych przez Carlosa Cardonę jest dobre przyjęcie zagrywki przeciwnika oraz ofiarna i skuteczna gra w obronie. Jednak zawodnicy Portoryko popełniają sporo błędów własnych przez co trudno jest im grac równo przez większą częśc meczu. Patentem na Portorykańczyków wydaje się byc mocna zagrywka, równa i kombinacyjna gra oraz co najważniejsze - trzeba narzucic swój styl gry Portorykańczykom, którzy jak złapią swój rytm meczowy są bardzo skuteczni. Jeżeli powyższe punkty zostaną realizowane w trakcie meczu, Polacy powinni go wygrac bez straty punktu.
Szanse na powodzenie typu: 75%
✅ 65.4

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 224

dboniem

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna, Primera Division
Spotkanie: Olimpo Bahia Blanco - Newells Old Boys
Typ: zwycięstwo Olimpo B.B.
Kurs: 1.68
Analiza:
Zespół gospodarzy po 17 kolejkach Argentyńskiej Primera Division zajmuje 4 miejsce z 26 punktami, natomiast goście zajmują ostatnie miejsce z zaledwie 11 punktami
Olimpo legitymuje się bilansem P-R-Z-P-Z-R-R
Newells P-Z-P-P-Z-P-P
Różnica punktowa pomiędzy tymi zespołami wynosi aż 15 punktów co po 17 kolejkach jest wynikiem okazałym
Gospodarze powinni zwyciężyć w tym spotkaniu, stąd typ na nich
⛔ 100

gregory1989 55

gregory1989

Użytkownik
Spotkanie: Nomme Kalju - L. Tallinn
Typ:2
Kurs: 2.55
Bukmacher: Unibet
Już jutro o godzinie 16:00 dojdzie do ekscytującego pojedynku w lidze estońskiej pomiędzy 3 i 2 zespołem tejże ligi. Nomme Kalju podejmie Levadie Tallin. Jak wszyscy wiemy w tej lidze karty rozdają dwa zespoły z Tallina - Flora i Levadia. Dlatego stawiam na gości po pięknym kursie mimo że grają z trzecią siła ligi. Uważam że Levadia będzie bardzo zmotywowana ostatnimi dwoma wpadkami-remisami i teraz zdobędzie trzy punkty. Jeśli tego nie zrobi marzenia o tytule bardzo się oddalą dlatego teraz trzeba bez względu na wszystko wygrac bo Flora ma już 5 pkt przewagi. A róznica w potencjale jest dośc duża , mimo że oba zespoły dzieli tylko pozycja w tabeli. Wygra zespół silniejszy i badziej doświadczony czyli Levadia.
⛔ 100

kozaczek 16

kozaczek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Szwecja Allsvenskan
Spotkanie: Kalmar FF - Gefle IF
Kurs: 1,60
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
o godzinie 18:00
rozpocznie sie spotkanie ligi szwedzkiej w ktorym Kalmar (3) podejmuje na swoim obiekcie Gefle (7), faworytem tego psotkania sa gospodarze ktorzy bardzo dobrze radza sobie na swoim boisku w na ktorym w 5 psotkaniach zdobyli komplet punkotw z bilansem bramkowym10:3 natomiast goscie na wyjazdach 2-2-1 bramki 6:6.
aktualna forma
gospodarze na 6 spotkan zdobyli 15 punktow 5-0-1 natomiast bilans ostatnich meczy gospodarzy to 2-2-2.
typuje pewne zwyciestwo gospodarzy bo jak przystalo na ta lige wiekszosc meczy wygrywaja gospodarze. 53% rozegranych meczy w tym sezonie wygrali gospodarze 19% to remisy reszta to wygrane gosci.
⛔ 100

M 18

mariusz1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Gold Cup CONCACAF
Spotkanie: Grenada-Honduras
Typ: Honduras wygra do zera
Kurs: 1,53
Bukmacher: bet365
Analiza:
Drużyna Hondurasu bardzo zawiodła w pierwszym spotkaniu, kiedy to nie potrafiła wygrać z Gwatemalą, grającą od 61 minuty w 10, a od 79 w 9. Grenada w pierwszym meczu została rozgromiona przez Jamajkę 4:0 oddając jeden celny strzał na bramkę rywali przez 90 minut w dodatku niecelny. Ostatnie mecze towarzyskie przed Gold Cup również pokazują, że zespół ma problemy ze strzelaniem goli, ponieważ strzelili jedynie 2 gole takiej &quot;potędze&quot; jak Antigua i Barbuda zaliczając porażki 0:2 z Panamą i 0:1 z niejakim St.Kitts And Nevis. Choć Honduras w grach towarzyskich prezentował podobną skuteczność - 2:2 z Salwadorem w maju, a wcześniej 0:3 z Chinami oraz 0:4 z Koreą Południową, to myśląc o awansie z grupy powinien wygrać ten mecz, nie tracąc bramki.
⛔ 100

M 70

mr.luke

Użytkownik
Spotkanie: TuS Guldenstern Stade - BV Cloppenburg, Oberliga Niedersachsen, Niemcy
Typ: 2
Kurs: 1.40
Bukmacher: bWin
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 16:00 spotkają się ostatnia drużyna w tabeli TuS Guldenstern Stade oraz aktualny wicelider BV Cloppenburg.
O gospodarzach można powiedzieć tyle iż są przysłowiowymi chłopcami do bicia... w 37 spotkaniach stracili - uwaga... 114 bramek! i wygrali tylko 3! spotkania. Ich mizerna gra odrzuca od telewizora jak spleśniały naleśnik. Właściwie prawie wszystkie ich mecze kończą się wynikami takimi jak: 0:2, 1:3, 0:5...
Właściwie nie wiem dlaczego mecz ten wyceniony został na 1,40 przez bWin&#39;a... Takich prezentów nie zwykłem marnować!
Goście są w czołówce tabeli nie z byle powodu (tylko 9 przegranych spotkań, 90 strzelonych bramek - tyle samo co lider tabeli) i dzisiejszy mecz powinien zakończyć się miazgą zespołu TuS Guldenstern Stade!
✅ 40

suti 16

suti

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, LŚ
Spotkanie: Puerto Rico - Polska
Typ: Under 135.5
Kurs: 4.50
Bukmacher: Betsafe
Analiza: Witam. Już jutro o godzinie 02:30 w Puerto Rico rozpocznie się spotkanie w ramach Ligi Światowej. Miejscowi podejmować będą naszą narodową reprezentację. Obie ekipy zajmują odpowiednio ostatnie i przedostatnie miejsce w grupach. Jednak USA gra z Brazylią i jeśli Kanarki wygrają oba mecze w dobrym ( dla nas ) stosunku. A Polacy pokonają również dwukrotnie gospodarzy jutrzejszego i niedzielnego ( nocnego ) meczu to wskakujemy na 2 miejsce - przed rewanżami. Dlaczego Polska miał by wygrać ? A no po pierwsze dla siebie i kibiców. Przegrali 3 mecze z rzędu i czas na wygraną. Po drugie grają z drużyną która dwa razy w tej edycji Ligi Światowej przegrała z USA w stosunki 3:1, a za to Polska z USA wygrała jeden z meczy w stosunku najwyższym z możliwym. Myślę że może być to szybki mecz. Może ale nie musi. Jednak po takim kursie myślę że za drobne można śmiało zagrać. Start o 02:30. Kursy już pospadały na Polaków. Myślę że pokażą swoją optymalną dyspozycję a jeśli tak to raczej gospodarze - Bay Bay 0:3. typ wygrany przy przykładowych wynikach 25:20, 25:20, 25:20 i niższych.
✅ 350

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Dyscyplina: futsal,
O Campeonato Nacional de Futsal da 1ª Divisão

Spotkanie: Benfica - Sporting
Typ: Benfica
Kurs: 1,75
Bukmacher:

Pierwszy finałowy mecz w Portugalii, hit nad hitami, jeśli chodzi o europejski futsal. W derbach zmierzą się giganci piłki halowej: Benfica i Sporting. Bilety na pojedynek na Pavilhão da Luz Nº1 już od dwóch dni są wyprzedane. „Os Leões” w poprzednim sezonie triumfowały w 1ª Divisão de Futsal, co było swego rodzaju niespodzianką, bo przerwana została 3-letnia supremacja „As Águias”. Moim zdaniem w pierwszym spotkaniu gospodarze będą chcieli za wszelką cenę wygrać z lokalnym rywalem, by już na starcie wypracować sobie przewagę.

Oba te najbardziej utytułowane kluby w Portugalii raczej pewnie przebrnęły przez fazę play-off. Benfica rozprawiła się z Instituto D. João V, wygrywając 2-1 i 8-2, natomiast Sporting okazał się lepszy od AD Fundão (3-2, 5-1).

Faworyci jutrzejszego pojedynku będą chcieli powetować sobie niepowodzenie w futsalowym Pucharze UEFA, który jest odpowiednikiem piłkarskiej Ligi Mistrzów. Przed sezonem zespół Benfiki nieco się osłabił, odszedł Ricardinho (nota bene wybrany właśnie najlepszym zawodnikiem świata), jednak jakość w drużynie wciąż pozostała, mimo sporego rozczarowania na europejskiej scenie. Finały tego sezonu mają jednak wynagrodzić kibicom „As Águias” wpadkę z Kazachstanu, gdzie podopieczni Paulo Fernandes nie awansowali nawet do finału (przegrywając po rzutach karnych mecz o trzecie miejsce z Kairatem, gospodarzem imprezy).

Jeśli chodzi o sezon zasadniczy w 1ª Divisão de Futsal i pozycje w tabeli, Benfica była górą nad Sportingiem, nie ponosząc anijednej porażki w 26 rozegranych spotkaniach.

Oglądałem „Os Leões” w meczu przeciw Fundão (3-2) i na moje oko nie wyglądało to tak dobrze, jak w Benfice, gdzie wszystko prosperuje nieco lepiej. Jak będzie, zobaczymy :]
⛔ 100

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna, III liga dolnośląsko-lubuska
Spotkanie: Celuloza Kostrzyn - Promień Żary
Typ: Celuloza Kostrzyn
Kurs: 2,40
Analiza:
Celuloza ma w swoich szeregach groźny duet napastników. Budzałek - Anioł, którzy razem zdobyli 23 z 34 bramek zdobytych przez Kostrzynian. Ekipa w końcówce sezonu wygląda dosyć solidnie. Przytrafiały się porażki jak 1:3 z Chorbrym czy wyjazdowe 0:2 w derbach z Ilanką, ale drużyna grała w tych meczach ambitnie i pokazywała się z niezłej strony. Prawdziwy wystrzał formy to wyjazdowa wygrana 5:0 z solidnym ligowcem z Trzebnicy. Celuloza u siebie traciła punkty właściwie tylko ze ścisłą czołówką.
Promień Żary przed tygodniem obchodził 65-lecie klubu i wbrew oczekiwaniom zagrał słaby mecz z outsiderem Orłem Ząbkowice, remisując 2:2. Teraz trener zapowiedział, że da szansę gry zawodnikom, którzy grali w tym sezonie mniej. Już w meczu z Orłem niektórzy dostali szansę i szczerze mowiąc nie pokazali się z najlepszej strony. Co ciekawe tak czy siak trener będzie musiał sięgnąć do rezerw, ponieważ podstawowy defensywny pomocnik, bierze tego dnia ślub i zaprosił na wesele kilku kolegów z zespołu, których również prawdopodobnie [jak podają lokalne media] na meczu w Kostrzynie nie będzie. Sami młodzi nie udźwigną ciężaru gry, a Celuloza ze skutecznym duetem napastników powinna pewnie ograć Promień Żary, który już w meczu z Orłem Ząbkowice grał słabo, a dodatkowo bez kilku ważnych w tym sezonie graczy [w tym skutecznego napastnika] raczej nie będzie w stanie ugrać dobrego wyniku w Kostrzynie.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina : Baseball, MLB - National League, Ameryka Płn.
Spotkanie : Cincinnati Reds u San Francisco Giants
Typ : 2
Kurs : 1.926
Bukmacher : Pinnacle
godz: 4.15
W pierwszym spotkaniu tych ekip było 3:0 dla Reds. Ale na AT&amp;T Park Giants ciągle mają dobry bilans 17-11. To jest też lider dywizji West w NL. Goście mają bilans 33-31 i są na 3 pozycji w Central. Ja obstawiam gospodarzy. Po pierwsze rewanż za wczorajszy pojedynek, po drugie miotacze awizowani na to spotkanie. Travis Wood, LHP 4-4, 5.72 ERA to zawodnik gości. W ostatnim meczu przeciw Dodgers zanotował 8 runs przy 4.2 rundy gry. Ogólnie 72.1IP gry i 46 oddanych runs. Poza tym w ostatnich meczach oddawał przynajmniej po 3 runs, a i 4 też się zdarzały. U gospodarzy wyjdzie Ryan Vogelsong, RHP 4-1, 1.68 ERA. Zawodnik, ktory wrócił do ligi po 5 latach przerwy gra znakomicie. W ostatnich 6 grach jego ERA wynosi 0,69. Ogólnie zagrał 10 spotkań. 53.2IP, 42H, 11R. Jak dla mnie Giants powinni to spotkanie wygrać przy tak rzucającym miotaczu. Ponadto bullpen gospodarzy zanotował 17 kolejnych rund bez straty punktu w meczach u siebie do wczorajszego spotkania z Reds, ale i tak rezerwowi mają czyste konto w 13 z ostatnich 17 meczów ogólnie. Według mnie warto postawić na gospodarzy.
✅ 92.6

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówa, WL
Mecz:
Francja - Kuba
Typ: Francja
Kurs: 2,70
Buk: Tobet
Analiza:
W pierwszym spotkaniu padł wynik 1:3, po ciekawym spotkaniu i dramatycznym czwartym secie, który nie oszukujmy się Francuzi powinni wygrać, przegrali go chyba w głowach.
Tabela każe nam stawiać na reprezentację Kuby, która w swoich dotychczasowych meczach raz wygrała i raz przegrała z Koreą oraz dwukrotnie uległa Włochom. Francuzi natomiast dwukrotnie przegrali z Koreą oraz dwukrotnie skompromitowali się z Włochami. Nie wierzę, że trójkolorowi nie wygrają ani spotkania w tej edycji, a jeżeli chcą jeszcze o cokolwiek walczyć to dzisiaj jest ostatni dzwonek. Wierzę, że wezmą się w garść i zgarną zwycięstwo. Kluczem do tego powinno być zatrzymanie kapitalnie grającego Leona oraz wspomagającego go Bella.
⛔ 100

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Dyscyplina: tenis
Spotkanie: Andy Roddick - Andy Murray
Typ: dokładny wynik 2-0
Kurs: 4,46
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Amerykanin coś nie starał się za bardzo w tym sezonie, na początku roku wygrał turniej w Memphis, a potem grał już słabiutko. Na kortach ziemnych jak już się gdzieś pokazał, to odpadał w pierwszych rundach. Klasyczny brak formy, ale trudno wygrywać jak się przez dłuższy czas nie trenuje, a potem się pojawia w zawodowych rozgrywkach. W tym turnieju jednak widać, że wrócił do wysokiej dyspozycji. Zresztą Rod na trawie zawsze był znakomity - 3 finały Wimbledonu to nie mit. Ten turniej AEGON wygrywał aż 4-krotnie, także widać, że czuje się tu wyśmienicie. Świetnie serwuje. W pierwszej rundzie się trochę męczył się Lopezem (nic dziwnego, ostatni raz grał na mączce miesiąc wcześniej, a to jego pierwsze spotkanie na trawie od ho ho ho), a jak wiadomo Hiszpan także nie pozwala łatwo oddać swojego serwisu i tam były aż dwa rozstrzygnięcia tiebreakowe. Druga i trzecia runda to już lajtowe mecze z Andersonem i Verdasco. Co do Szkota, oglądałem jego oba spotkania, z solidnym Malisse - w pierwszym secie już na początku dał się złamać, ale potem wszystko wróciło do &quot;normy&quot; i wygrał, w drugim znowu nie najlepiej zaczął, potem odłamał, ale i tak przegrał seta 5-7, a w trzecim z kolei udało mu się złamać na początku i potem trzymać serwis, ale to ogólnie było bardzo zacięte spotkanie. Drugi mecz to 6-4 7-6 z Tipsarevicem, także wymęczone zwycięstwo po równej grze. Zdziwiony jestem kursami na to spotkanie, myślałem, że będzie co najmniej odwrotnie. Osobiście grubo gram na Roddicka po kursie 2,5 (czyste zwycięstwo) i lekko, że wygra turniej (kurs ponad 3,5), ale dokładny wynik też jak najbardziej realny.
⛔ 100

pingwin 117

pingwin

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP HALLE
Spotkanie: Gael Monfils - Philipp Kohlschreiber
Typ: 2:0 Monfils
Kurs: 2,0
Bukmacher: Bet-at-home

W Niemczech mamy już półfinały. Dzisiaj o 14:00 w pierwszym z nich Francuz Monfils zagra z Kohlschreiberem. Dla mnie zdecydowany faworyt to Monfils. Od początku tego turnieju Francuz gra bardzo dobrze. Posiada znakomity serwis, co na nawierzchni trawiastej jest niezwykle ważne. Monfils bez straty seta od początku turnieju i myślę, że dzisiaj będzie kontynuować swoją dobrą passę. Jedynym atutem Niemca jest to, że gra przed własną publicznością, ale to moim zdaniem za mało. Poprzednio ci tenisiści grali ze sobą trzy razy, za każdym razem wygrywał Monfils w tym raz w finale i w półfinale, co napewno daje lekką przewagę psychiczną Francuzowi.
⛔ 100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Jordan Cox vs Richard Bloomfield
Kurs: 3,50
Buk: Bwin
Data/godzina rozpoczęcia: 11-06-2011/11-30
Analiza:
Turnieje w Halle i Londynie dobiegają powoli końca, a co za tym idzie rozpoczyna sie kolejny tydzień tenisowcyh zmagań. Zawodnicy będą grali przede wszystkim w Eastbourne oraz w S-Hertogenbosch. Dziś rozpoczynają się kwalifikacje, walka o udział w turnieju głównym. Bardzo często w tych kwalifikacjach ma miejsce najbardziej zażarta, zacięta rywalizacja, i myślę, że dziś może byc podobnie. Jordan Cox jest jeszcze bardzo młdym zawodnikie, rocznik 92, ale już rozegrała kilkanaście spotkań i jest dobrze zapowiadającym się zawodnikiem na przyszłosc. Był finalista juniorskiego Wimbledonu z 2009r. W grze juniorskiej jest jednym z lepszych. Aby dostac się do turnieju głównego musi przebrnac kwlaifikacje, a ostatnio dla niego niezbyt dobrze sobie radzi. Bloomfield Richard jest już zawodnikiem dużo bardziej ogranym na kortach, przede wszystki duzo starszym. Jest zawodnikiem gospodarzy, praworęcznym. Ostatnio przebrnął kwlaifikacje do turnieju gównego w Nothhingham, jednak, już w pierwszej rundzie odpadł w starciu z Farahem. Njaważniejsze na początku seta będzie utrzymanie własnego podania. Liczę na niespodziankę i jednak myślę, że jeżeli Cox się nie ,,spali&#39;&#39; przed początkiem spotkania młodosc może wygrac-powodzenia
✅ 250

royal 0

royal

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , Chiny - Super League
Spotkanie:Henan Construction - Beijing Guoan
Typ: Bejing Guoan (-2)
Kurs: 8
Bukmacher: William hill
Analiza:
Dziś o 13:45 zostanie rozegrany mecz 10 kolejki w chińskiej Super League. W spotkaniu tym zmierzy się ze sobą lider tabeli Beijing Guoan z przedostatnim zespołem ligi Henan Construction... Wygrana gości jest dość pewna, pytanie tylko ile bramek uda im się ustrzelić. Liczę na wynik 0:3, 0:4 stąd mój zakład w handicapie. Trochę statystyk na potwierdzenie formy obu zespołów
Beijing Guoan , bramki: 20:5, Tendencja : Z-R-Z-Z-Z-Z-R-P-Z
Henan Construction, bramki: 5:11, Tendencja : R-P-P-R-R-P-P-R-P
Jak widać drużyna Henan nie radzi sobie w tym sezonie, nie ważne czy grają na swoim terenie czy na wyjeździe, i tak nie zdobywają więcej niż 1 pkt. Beijing jest murowanym faworytem, na pewno sobie nie odpuszczą bo ewentualna porażka/remis skutkowałaby najprawdopodobniej straceniem pozycji lidera. Polecam typ i powodzenia!
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom