>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 10.09.2018 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 10. Września
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Narodów
Godzina: 20.45
Spotkanie: Portugalia- Włochy
Typ: Włochy wygrają przynajmniej jedną połowę
Kurs: 2,22
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Hit dnia: mecz Portugalia- Włochy. W roli gospodarza obecny Mistrz Europy, goście to zespół, którego zabrakło na tegorocznych Mistrzostwach Świata. Mimo kursów przedstawionych przez bukmacherów ja uważam, że Portugalia nie jest tutaj tak wielkim faworytem. Własne boisko to jedno ale brak czołowego portugalskiego zawodnika jakim jest Cristiano Ronaldo jest na pewno wielkim osłabieniem dla gospodarzy Na moje oko zapowiada się wyrównany mecz z bramkami z obu stron. Włosi na pewno będą chcieli zamazać złe wrażenie jakie wywołał &quot;wymęczony&quot; remis z Polską. Nie stawiam w tym meczu na czyste zwycięstwo gości, choć kurs kusi. Stawiam na to, że wygrają przynajmniej jedną połowę co nie wymusza na nich zwycięstwa. Drużyna z Portugalii należy zdecydowanie do otwartych drużyn więc podejrzewam, że stracą gola lub nawet gole, mam też nadzieje, że w którejś z połów to reprezentacja Włoch będzie górą.
⛔100

eljoaquin79 326

eljoaquin79

Trafione
Spotkanie: Kosowo - Wyspy Owcze

Typ: 1/BTS
Kurs: 3,85
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Po raz kolejny postanawiam wytypować drużyny, które w grze o jakąkolwiek stawkę się nie liczą. Ostatnio stawiałem na drużynę z Wysp, jednak tym razem stawiam zdecydowanie na gospodarzy. Albańczycy doskonale radzą sobie w tym roku na własnym terenie, pokonali Madagaskar, Burkinę Faso, a także swoich braci z Albanii. Goście w tym roku jeszcze nie grali spotkania wyjazdowego, jednak w zeszłym roku ich największym wyjazdowym sukcesem był remis z Andorą, jednak to co zawsze mi imponowało w tej drużynie było to, że zawsze grali do końca i nieraz pokazywali, że potrafią strzelać nawet takim zespołom jak Portugalia. Powodzenia !
⛔100

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Czas zdarzenia: godz. 8:30
Dyscyplina: snooker, Szanghaj Masters, runda 1
Zdarzenie: Luca Brecel - Zhou Yuelong
Typ: under 0,5 centuries
Bukmacher: e-toto
Kurs: 2,30
Analiza: mecz odbędzie się w formacie do 6 wygranych frejmów. Brecel to 12. zawodnik rankingu ze 316.125 pkt. na koncie, Zhou Yuelong jest 32., ma 157.400 pkt. 23-letni Belg jest profesjonalistą od 2011 r. Zarobił w karierze 615.418 funtów. Charakteryzuje się ponadprzeciętną umiejętnością budowania wysokich brejków (82 setki w karierze, średnio 1 na 29 frejmów), ale jego gra jest jest jednostronnie ofensywna i natychmiast ma problemy, gdy wbijanie bil sprawia mu trudność. Przy tym mentalnie jest jednym z najsłabszych graczy wśród zawodowców, moim zdaniem. Z kolei 20-letni Chińczyk jest profesjonalistą od 2014 r. Zarobił dotąd 267.658 funtów. Wysokie brejki budował częściej niż Brecel, w karierze ma 62 &quot;setki&quot; (1 na 22 partie).
H2H: zagrali 1 mecz w 2016 r. , wygrał Belg Brecel 4:1, w tym 3 brejki 50+, wszystkie Brecela.

Sezon 2018/2019:
Brecel zagrał 9 meczy 6-3, 58 frejmów 34:24. Skonstruował 22 brejki 50+, w tym 2 &quot;setki&quot;. Zarobił 12.500 funtów. Nie grał z żadnym zawodnikiem z pierwszej czterdziestki. Przegrał z zawodnikami z miejsc 42, 45, 50. Pokonal dwóch amatorów i 4 graczy z miejsc54 do 81. Ostatnio dotarł w Tajlandii do półfinału w 6 Red World Championship, przegrał z Ding Junhui 6:7, notując 2 wysokie brejki (57 i 71 pkt. przy 75 możliwych). Nie mam szczegółowych danych z wcześniejszych meczy tego turnieju. Ze względu na specyfikę tej modyfikacji snookera (6 zamiast 15 czerwonych bil) statystyki, które podaję wyżej, nie uwzględniają meczy rozegranych w tym turnieju
Yuelong zagrał 7 meczy 3:4 razem 43 frejmy 17:26. Skonstruował 13 brejków 50+, w tym 2 setki. Zarobił 8.500 funtów. Zanotował wysokie porażki z dwoma bardzo nisko notowanymi zawodowcami, amatorem i zawodnikiem z 40. rankingiem. Ostatnio złamał serię 3 wysokich porażek zwycięstwem z 56. w rankingu Duffy&#39;m. W turnieju 6 Red W.Ch. odpadł w 1 rundzie fazy play-off, z Wattaną, 5:6, wychodząc wcześniej z rozgrywek grupowych.
Podsumowanie i wnioski: przedstawione dane wskazują, że jak dotąd obaj gracze prezentują się słabo w tym sezonie. Przegrywają mecze z wyraźnie niżej notowanymi rywalami, a Chińczyk nawet z amatorami, notują przy tym gorsze niż w karierze statystyki budowania brejków, a ta umiejętność to ważna składowa ich gry. W Tajlandii zaprezentowali się przyzwoicie, a Brecel dotarł w turnieju wysoko, do półfinału. Trudno jednak powiedzieć, czy udana rywalizacja w nietypowej konkurencji jest wyraźną przesłanką przełamania. Gdyby przyjąć te wyniki za miarodajne, to można by widzieć wartość w typie na Belga, którego zwycięstwo można kupić po kursie 1,73 w efortunie.pl. Mam jednak wątpliwości: 1) Brecel to gracz, któremu nie ufam, ten wytatuowany młody mężczyzna między piątkiem a poniedziałkiem, między Bangkokiem a Szanghajem robił nie wiadomo co, być może nadmiernie bawił się, zwłaszcza, że zarobił kasę. Oczywiście nie wiem co robił, przedstawiam tylko moje obawy. Generalnie postrzegam go jako mającego sieczkę w głowie i z reguły nie stawiam na niego. 2) Yuelong też nie daje w tym sezonie rękojmi sukcesu ze względu na kiepskie wyniki. 3) Zauważyłem już dawniej, że turnieje zaproszeniowe, jakim jest ten turniej, są trudniejsze do typowania niż zwykłe zawody dostępne dla wszystkich zawodowców. Potwierdzają to przeświadczenie statystyki portalu cuetracker.net, który jeśli notuje poniżej 50% trafności swoich prognoz, to właśnie w takich zawodach. A zwykle ich prognozy sprawdzają się dla 60-70% typów. Mimo wszystko uważam, że w tym meczu jest sensowny bet, przy tym nieźle płatny, choć w pierwszym momencie może się wydać dziwny w odniesieniu do rywalizacji dwóch ofensywnych graczy z potencjałem do budowania brejków. Postanowiłem mianowicie zagrać na mniej niż 0,5 brejka 100+ pkt. w meczu. Powodami są: kiepska forma obu przed wyjazdem do Azji i gorsze niż wcześniej punktowanie też obu. Obaj w 16 tegorocznych meczach (9 Brecela i7 Yuelonga) łącznie wbili tylko 4 setki, czyli średnio 1/4 setki na mecz. Przy kursie na poziomie 2,30 daje to oczywistą wartość, pomimo, że zwykle obaj dobrze punktują. Taki właśnie typ rekomenduję dzisiaj, ale z zastrzeżeniem ostrożnego operowania stawką. Przy okazji, mam nadzieję, że pokazałem, do jak nieoczekiwanych wniosków może doprowadzić analiza. Stawka umiarkowana - 4/10

⛔100

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna - Liga Narodów
Godzina : 20:45
Spotkanie : Portugalia -Włochy
Typ: Portugalia/-3.5
Kurs: 2.55
Bukmacher : Fortuna
Analiza:
Pisze z tel. wiec krótko i zwiezle.
Po szczesliwym remisowym spotkaniu repr. Włoch przeciwko naszej drużynie 3 dni temu tym razem niebiescy podróżują na Plw. Iberyjski by zmierzyć się z drużyna Portugalii. Dla gospodarzy to debiut w tej edycji rozgrywek gdyż w ub. Piątek rozgrywali w domu tylko towarzysko mecz przeciw Chorwacji remisując 1:1. Patrząc na postawę Włochów w meczu z nami jestem zawiedziony ich postawa i forma sportowa . Liczyłem na coś więcej tymczasem Włosi rozegrali słabe spotkanie.Gdyby Polacy zagrali dwoma napastnikami uważam ze była realna szansa ich ograć. Zwłaszcza formacja ofensywna z mocno niemrawym Balotellim nie stanowiła większego zagrożenia , a i defensywa nie ustrzegła się błędów.
Portugalia z kolei co ważne zagra bez swojej największej gwiazdy Ronaldo lecz mimo tego stawiam ich w roli faworyta do zwycięstwa.Po prostu chcąc wygrac grupę należy domowe spotkania zwyciężać, a ze rywal w nie najlepszej formie sposobność ku temu tym większa. Udany start gospodarzy pozwoli w spokoju myśleć o wyjezdzie w nastepnej kolejce do Polski.
✅155

makaveli23 917,8K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kolumbia
Godzina: 00:15
Spotkanie: Deportivo Cali - La Equidad
Typ: La Equidad
Kurs: 5.4
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Czemu by nie spróować tego kursu, kiedy goscie wygrywaja juz trzeci z rzedu mecz h2h przeciw druzynie z Cali. Ponadto wygrywaja oni juz 5 mecz z rzedu na wyjeździe liczac wszystkie rozgrywki bez straty gola i oczywiscie bardzo malo prawdopodobne jest utrzymanie takiej serii przez prawde powiedziawszy srednia druzynę to nadal nie widze przeciwskazan by zagrac ten kurs. Jedna z najciekawszych statystyk na to spotkanie jest fakt iz La Equidad od 12 meczy jest niepokonany i od tych 12 meczy ma serie under 2.5, wiec jak mozna z teg owywnioskowac lubią oni zagrac typowe catenachio i tak tez licze i w tym meczu, gdzie Deportivo Cali zagra z nozem na gardle bo przegrali 4 z ostatnich 5 meczy.
⛔100

biniuu 328,7K

biniuu

Znawca - Piłka nożna Afryka
Spotkanie: Czarnogóra - Litwa

Typ: wynik meczu/obie strzelą - 1/nie
Kurs: 1.95
Bukmacher: f
orbet
Analiza:
Czarnogóra jak dla mnie jest zdecydowanym faworytem tego spotkania. Póki co Liga Narodów nie obfituje specjalnie w bramki (nie licząc meczu Szwajcarów) co skłania mnie bardziej do grania takich opcji, niż handicapów. Nie wydaje mi się by Litwini byli w stanie zagrozić ostro grającym Czarnogórcom w dodatku na własnym terenie. Pierwszy mecz z Serbią przegrali wyjątkowo nisko, ale tak jak mówiłem, niektóre zespoły wydają się jakby chciały wygrywać najmniejszym nakładem sił, nie starając się specjalnie mocno. Można spodziewać się i takiego scenariusza w tym meczu i skromnej wygranej gospodarzy 1:0, 2:0. Będą oni mieli pewną motywację, bo udało im się nie przegrać na wyjeździe w Rumunii, więc mogą podłapać wiatr w żagle i zacząć myśleć, jakby tu wykiwać Serbów na awans, a jeśli nie, to przynajmniej ustrzec się 3 miejsca i dodatkowych gier barażowych chroniących przed spadkiem.
✅95

kamil68 396

kamil68

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kolumbia
Godzina: 00:15
Spotkanie: Deportivo Cali - La Equidad
Typ: DW 0:1
Kurs: 9.3

Analiza:
Makaveli23 ubiegl mnie z typowaniem 2 w tym meczu.
Zdecydowanie sie z Nim zgadzam Le Equidad lider w super formie, h2h z ostatnich meczy takze pozytywnie nastawia na takie typowanie.
I wlasnie tu powstaje mala watpliwosc bo ostatnie 4 mecze nie liczac zremisowanego meczu z Medellin to wyniki 0:1, 1:0, przypadek ?
Ja w takie przypadki nie wierze i sadze ze tak jak w ostatnich meczach tak i dzis la Equidad zwyciezal i bedzie to wlasnie 0:1
⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina : Tenis Szczecin
Godzina: 18:00
Spotkanie : Paweł Ciaś - Rogerio Dutra Silva
Typ: Paweł Ciaś
Kurs: 4,98
Bukmacher : 1xbet
Analiza:
10 lat różnicy między Panami. Stawiam na młodszego, bardziej głodnego sukcesów Polaka. Polska ziemia mam nadzieje pomoże panu Pawłowi w ograniu Brazylijczyka.
Panowie w statystykach:
https://www.atpworldtour.com/en/players/rogerio-dutra-silva/sc73/overview
http://www.tennisexplorer.com/player/silva-dutra/
https://www.atpworldtour.com/en/players/pawel-cias/cf60/overview
http://www.tennisexplorer.com/player/cias/
Pozdrawiam
⛔100
Kiepska analiza

L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Godzina: 20:45
Spotkanie: Serbia - Rumunia
Typ: gol Rumunii
Kurs: 1.97
Analiza: Druga kolejka Ligi Narodów. Serbowie na własnym boisku podejmą zespół Rumunów.
Obie drużyny najprawdopodobniej będą się bić o 1 miejsce. Za gospodarzami przemawia atut własnego boiska, a tak poza tym to obie drużyny są do siebie podobne i bazują na indywidualnościach - z jednej strony Tadić, Matić czy Kolarov, a z drugiej Stanciu, Keseru czy Chipciu.
Rumuni mogą się czuć niespełnieni po ostatnim remisie 0-0 z Czarnogórą, którą mieli jak na tacy, gdy ci grali w 10 od 77 minuty, ale i wcześniej - tylko zawiodła skuteczność.
Obie ekipy mają spore braki w defensywie, dlatego można spodziewać się ofensywnego spotkania w którym każda drużyna będzie mieć swoje sytuacje.
W ostatnich 10 meczach domowych - Serbowie 8-krotnie tracili przynajmniej 1 gola, jeśli chodzi o Rumunów, to ich ostatnie 10 meczy wyjazdowych 7-krotnie udawało im się pokonywać bramkarza rywali.
Według mnie Rumunie stać na to, by zdobyć 1 gola. Przewidywany wynik 2-1 dla Serbów
✅97

Otrzymane punkty reputacji: +6
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Finlandia 2 liga
Godzina 17:30
Spotkanie : HIFK : FF Jaro
Typ : HIFK over 1.5 gola
Kurs : 1.80
Bukmacher : Unibet
HIFK w tym sezonie walczy o powrót do 1 ligi i jest na dobrej drodze , do końca sezonu jest już blisko , HIFK ma co prawda 3 oczka straty do lidera Ekenas ale dziś po tym meczu mogą tą stratę odrobić , oczywiście warunek jest jeden -wygrana z Jaro - w następnej kolejce także grają u siebie z ostatnim Klubi 04 i przydało by się właśnie te dwa mecze u siebie wygrać bowiem potem mają wyjazd na stadion Ekenas tak więc końcówka sezonu w Ykkonen zapowiada spore emocje , HIFK ma dobry bilans z Jaro na 5 spotkań 4 zwycięstwa i remis tak więc liczę że powalczą o kolejne 3 pkt , najwyższe zwycięstwo nad nimi to 3:0 dla HIFK , w tym sezonie HIFK na swoim terenie nie doznało porażki 4-2-0 i br 19:7 , dwa mecze z tego sezonu to właśnie wspomniane 3:0 na terenie Jaro i pierwszy mecz to wygrana u siebie 2:1 , jak widać w każdym z tych spotkań przynajmniej 2 bramki i liczę że dziś również postarają się chłopaki dwa razy umieścić piłkę w bramce rywala !
⛔100

zion.williamson 303

zion.williamson

Użytkownik
Dyscyplina: WTA Tenis, Quebec, Kanada
Godz: 20:00
Spotkanie: Christina McHale - Dayana Yastremska
Typ: Dayana Yastremska -1.50 Seta
Kurs: 2.05
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Christina McHale jest skazana na porażkę w konfrontacji z tak silną, ofensywną rywalką jaką jest Yastremska. Dayana Yastremska to bardzo młoda tenisistka z Ukrainy, która jest bardzo energetyczna i efektowna na korcie, a gra w hali będzie dla niej dodatkowym handicapem. Dayana należy do nowego pokelnia tych tenisowych strzelb, które będą pełnić główną rolę w rozgrywkach, jak i tworzyć nowe trendy, tj narzucać mega ofensywny styl. Christina McHale nie ma dużej siły rażenia, jest za bardzo soft. Mimo posiadanego doświadczenia w rozgrywkach WTA Tour, to wielkość bicepsa zdecyduję dziś kto wygra tą konfrontację. Christina McHale jest skazana na szybką porażkę!
⛔100

kulfoniasty 403

kulfoniasty

Użytkownik
Spotkanie: Kosowo - Wyspy Owcze
Typ: Wyspy Owcze over 1.5 gola
Kurs: 5.90
Bukmacher: fortuna
Analiza: Obie drużyny mogą realnie myśleć o pierwszym miejscu w grupie, ponieważ poziom jest bardzo wyrównany. Zdecydowałem się na grę pod gości, ponieważ Kosowo to wciąż drużyna, która dopiero wchodzi w międzynarodowy świat piłki - mają co prawda kilka efektownych zwycięstw, jak 3-0 z Albanią czy z Burkino Faso, ale także mecze w których tracili 3 gole z drużyną na poziomie Wysp Owczych - Łotwą (4-3).
Goście na wyjazdach radzili sobie z drużynami na poziomie Kosowa - właśnie wygrana z Łotwą (2-0) czy pewne zwycięstwa z Liechtenstein&#39;em.
Trudno przewidzieć mi wynik tej rywalizacji, ale nie zdziwiłoby mnie takie 2-2, bo nikt nie będzie się tutaj bronić - obie drużyny mają świadomość, że są na podobnym poziomie i mają ogromną szansę na zajęcie 1 miejsca.
⛔100

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Challenger - Banja Luka
Godzina: 13:00
Spotkanie: Martinez - Tatlot
Typ: (Dokładny wynik meczu 2-0 dla Martineza)
Kurs: 2.11
Analiza:
Martinez w tym roku miał dwa znakomite turnieje. Pierwszy w swoim kraju w Hiszpanii dokładniej w miejscowości Huelva rozegrał turniej co prawda był to turniej ITF ale doszedł do samego finału odpadł z swoim rodakiem po trzy setowym pojedynku. Kolejny turniej rozegrany w Bastad tym razem challengerowy. Tutaj Martinez pokonywał naprawdę bardzo utalentowanych zawodników m.in: Blancaneaux, Monterio, Safranek, Ymer, Moutet przegrał w samym finale z Bolellim. Dosyć dobry turniej w Pradze. Francuz jeszcze na swoim terenie miał kilka w miarę przyzwoitych wyników. Tatlot jest przeciętnym zawodnikiem moim zdaniem Martinez jest jeśli chodzi o umiejętności o półkę lepszym z zawodnikiem i dzisiaj liczę na pewne zwycięstwo tego zawodnika. Pozdrawiam trzymajcie się.
⛔100

might89 834

might89

Użytkownik
Spotkanie: Andora - Kazachstan
Typ: Kazachstan over 2.5 gola
Kurs: 4.89
Andora poczyniła pewne postępy w swej grze, natomiast wciąż zdarzają jej się wysokie wpadki, takie jak 4:0 z Łotwą, niecały rok temu.
Kazachstan gra w kratkę, opierając swą grę często o kontrę.
Zawodnicy ze Wschodu gole strzelać potrafią, co udowodnili chociażby w pamiętnym meczu z Polska (2:2), a ponadto: 2:3, zwycięstwo na wyjeździe z Węgrami, 3:0 z Azerami.
Kazachstan z Andorą mierzył się dwukrotnie, w obu potyczkach strzelając 3 bramki.
Oczywiście także dziś może być podobnie.
Wydaje mi się, że kurs 4.89, jest okazją, biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo 3 bramek Kazachów w dzisiejszym meczu ;)
Powodzenia ! ????
⛔100

kwapi45 246

kwapi45

Użytkownik
Spotkanie: Portugalia - Włochy
Typ: BTTS
Kurs: 2.08
Bukmacher: Unibet
Analiza: Drugi mecz w grupie, Portugalczycy debiut w Lidze i to bez kapitana Cristiano Ronaldo. Włosi po jednym występie który nie wyszedł im najlepiej. Mistrzowie Europy w ostatnim meczu zremisowali z Chorwacją 1-1 lecz nieco przeważali w ofensywie. Myślę że siła ofensywna Portugali jest duża nawet gdy nie ma Ronaldo. Moim zdaniem piłkarze gospodarzy mogą zagrać bardziej zespołowo bez Ronaldo bo wiemy że często grali na niego i liczyli na jego kunszt. Do składu wrócili Cancelo, Pizzi czy Ruben Neves. Piłkarze odgrywający w swoich zespołach ważne role a jednak byli nie powołani na mistrzostwa. U Włochów spodziewamy się zmiany w ataku i pomocy. Generalnie ofensywa wypadła słabo w meczu z Polską. Od pierwszych minut prawdopodobnie ujrzymy Belottiego, Chiese, Benassi&#39;ego i Criscito. Mniej eksperymentów w skladzie. Podopieczni Manciniego chcą zagrać godny mecz i tu już obejdzie się od większych eksperymentów moim zdaniem. Liczę na otwarty mecz. Obie drużyny z serią 3 meczów bez zwycięstw co zachęca do typu ponieważ wydaje mi się że obie będą chciały przerwać te passę i będą atakować. Ostatnie 5/5 meczów Włochów to pokryty BTTS. Tworzą nowa drużynę i ich gra jest otwarta i nie ustrzegaja się błędów więc często się otwierają a siła ataku ma duży potencjał. Myślę że są duże szanse na pokrycie tego typu. Powodzenia
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LN
Spotkanie Portugalia-Włochy
Typ: Remis
Kurs 3.07
Godz: 20:45
Buk Fortuna
Analiza: Ciekawie zapowiada się spotkanie w którym ekipa Portugalii podejmowała będzie ekipę Włoch. Gospodarze którzy zagrają dopiero pierwsze spotkanie w lidze narodów są według mnie faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu. Portugalia nie odnosiła jednak w ostatnim czasie spektakularnych wyników, na mistrzostwach odpadła z Urugwajem później zagrała tylko jeszcze jedno spotkanie towarzyskie z Chorwacją i zremisowała po 1. Włosi natomiast grali w lidze narodów z Polską i również nie byli w tym spotkaniu zespołem zdecydowanie lepszym bowiem to nasi gracze prowadzili i dali sobie strzelić bramkę dopiero po rzucie karnym czy słusznie podyktowanym? to zostawiam już do indywidualnej oceny. Włosi mają coś do udowodnienia bowiem na ten mundial nie awansowali , teraz muszą zrobić wszystko żeby zagrać w następnej wielkiej imprezie . Kibicie w Potugalii też liczyli na więcej po tej imprezie więc myślę że oni też w tym meczu zagrają na 100 % swoich możliwości. Tak więc spotkanie zapowiada się niezwykle ciekawie i nie widzę w nim jakiegoś zdecydowanego faworyta. Dlatego też mój typ na to spotkanie to remis oraz podział punktów .
⛔100

G 211

gremik

Użytkownik
Spotkanie:Szkocja-Albania
Typ:
1/+1,5
Kurs: 2,3

Analiza: Witam,po wczorajszej wtopie pasuje się odbić.Szkocja :eek:statnie 3 mecze u siebie bardzo słabo same porażki ale z mocnymi drużynami 0:4 z Belgią,0:1 z Kostaryką i 0:1 z nieprzewidywalną Holandią,na wyjazdach też nie zachwycali porażki z Peru i Meksykiem,wygrali tylko z Węgrami .Wygląda to słabo i swój typ opieram na tym że czas zacząć wygrywać .Szkoci u siebie analizując ich mecze zawsze starają się wygrać nie odsawiając nogi,liczę na ich przełamanie i pokazanie swojego charakteru.W meczach o punkty Szkocja u siebie dla każdego zespołu z Europy jest groźna.Albańczycy ostatni mecz wygrali z Izraelem 1:0 ,takie przebłyski zdarzają się tej drużynie coraz częściej ale ze Szkotami będzie im o wiele trudniej.Wcześniej przegrali wysoko z Ukrainą 1:4 i z Kosowem przegrali 3:0 .Liczę na szybką bramkę Szkotów i kontrolowanie spotkania od początku.Skończy się 2:0 dla wyspiarzy.Powodzenia.
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +6
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Spotkanie: Portugalia - Włochy
Typ: Włochy over 3,5 rożnego
Kurs: 1.68
Analiza
Gdybym miał w tym meczu stawiać na zwycięzcę, to raczej skłaniałbym się ku w ekipie z Italii. Drużyna z Portugalii do dzisiejszego meczu podobnie jak i do meczu z Chorwacją przystąpi bez kilku ważnych nazwisk między nimi bez Ronaldo. Włosi natomiast wciąż mają coś do udowodnienia swoim kibicom. Mecz z Polską im nie wyszedł. Ja idę w bezpieczniejszy typ, a mianowicie stawiam że Włosi będą mieli więcej niż 3 rzuty rożne. W meczu z Polską Italia biła corner 7 razy , poprzednio w sparingu z Holandią wykonali 6 rożnych, a jeszcze wcześniej z Francją 4
Po meczu z Polską trener Mancini ma jeszcze sporo pracy ze swoim zespołem. Mam nadzieję, że dzisiaj wystawi również trzech napastników w tym Immobile i Insigne.
Liczę na dobre widowisko z przewaga Włoch. A jeśli będzie przewaga na boisku, to i będą rożne.
✅68

Otrzymane punkty reputacji: +12
S 6,8K

silo

Użytkownik
Spotkanie: Malta - Azerbejdżan
Typ: podwójna szansa x-x (pierwsza połowa lub mecz)
Kurs: 1.61
Analiza:
Kurs dzisiaj nie powala ale nie ma się czemu dziwić, spotykają się 2 defensywne drużyny z gry której ciężko coś logicznego wywnioskować. Malta doznała porażki wyjazdowe z Wyspami Owczymi, a Azerbejdżan zremisował bezbramkowo z Kosowem. Liczę tutaj na mecz z niezbyt dużą ilością bramek. Zarówno Malta jak i Azerowie potrafią zagrać solidnie tyłu i mam nadzieję, że przez dłuższy czas zobaczymy spotkanie bez bramek.
Powodzenia i pozdrawiam.
✅61

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom