>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.11.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
power30 18K

power30

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na wtorek - 1. Listopada

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

ogoras20 67

ogoras20

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Ludogorets - Arsenal
Typ: Arsenal ( handicap -3)
Kurs: 5.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Nowy miesiąc i na dobry początek Liga Mistrzów. Mój typ na dziś to Arsenal. W ostatnim meczu obu drużyn padł wynik 6:0 dla ekipy z Londynu. Tym razem zagrają na wyjeździe, ale mimo to przewiduję kolejny pogrom. Drużyna Wengera gra w tym sezonie naprawde fajną piłkę zarówno w lidze angielskiej jak i w lidze mistrzów. Myślę że mogą zawojować co nie co w tym sezonie w Europie i uważam że nie zwolnią tępa demolując po raz kolejny drużynę z Bułgarii. A więc mój typ to pewne zwycięstwo Arsenalu z różnicą min. 4 bramkową.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA
Godzina: 00:30
Spotkanie: Brooklyn Nets - Chicago Bulls
Typ: Chicago Bulls
Kurs: 1,40
Analiza:
Chicago w pierwszych spotkaniach nowego sezonu dają radę ! Dwie wygrane z mocnymi rywalami sprawiają iż w mojej opinii trzeba ich traktować bardzo poważnie w nadchodzącej kampanii. Jeżeli tylko Rondo i DWade złapią odpowiedni feeling z Butlerem mogą solidnie namieszać na wschodzie. W pierwszym meczu z Bostonem zawodnicy z Chicago przez całe 48 minut kontrolowali spotkanie, nie przegrywali nawet przez sekundę a nadzieje przyjezdnym pięknym stepbackiem za trzy odebrał już określany mianem nowego króla Chicago - Dwyane Wade. W drugim starciu z Pacers do przerwy wszystko już było jasne, i wielu najważniejszych zawodników dostało od trenera Freda Hoiberga wolne, szansę na pokazanie sie dostali gracze z ławki i mecz zakończył się wynikiem 118-101 dla Bulls. Nets z bilansem 1-2, pokonali u siebie Indianę po bardzo dziwnej czwartej kwarcie (31-15), ale jak dla mnie ekipa Paula Georgea przegrała to na własne życzenie odpuszczając trochę w obronie i myśląc o kolejnym spotkaniu - a tu psiukus bo takie zachowanie w nba jest niedopuszczalne. Wszystkie karty są po stronie Chicago, które ma aspiracje nawet na finał konferencji a ekipa z Brooklynu będzie czerwoną latarnią ligi. Polecam.
✅40

Otrzymane punkty reputacji: +4
uzytkownik-135422 21

uzytkownik-135422

Użytkownik
Spotkanie: Manchester City - FC Barcelona
Typ: 2
Kurs: 2.45
Bukmacher: UNIBET
Analiza:
Tabela pokazuje kto jest faworytem w obecnym meczu. Barcelona 9 punktów 3-0-0 bramki 13-1 oraz Manchester City 1-1-1 bramki 7-7. Ostatnie dwa mecze na Etihad tych zespołów to zwycięstwa gości 1-2 i 0-2. W tym meczu nie zagra z powodu czerwonej kartki bramkarz Manchesteru Claudio Bravo co już jest znacznym osłabieniem zespołu. Pierwszy mecz tych zespołów bez historii 4-0 na Camp Nou. Barcelona w ostatnim meczu ligowym nie przemęczała się. The Citizens wprawdzie ostatni mecz wygrali przekonywająco 0-4, ale poprzednie ich wyniki nie były zbyt optymistyczne (bez zwycięstwa w poprzednich 6 meczach). Sezon jest długi, jeśli Barca zgarnie komplet punktów będzie miała zapewnione pierwsze miejsce w grupie i będzie mogła grać zmiennikami.
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LM
Godz: 20:45
Spotkanie PSV-Bayern
Typ: BAYERN WYGRA DOKŁADNIE 1 GOLEM 1 POŁOWE
Kurs 3.00
Buk Unibet
Analiza: W 4 kolejce Ligi Mistrzów ekipa PSV na swoim stadionie podejmował będzie drużynę Monachijskiego Bayernu, w pierwszym spotkaniu ekipa gości wygrał na swoim stadionie 4:1 i była zespołem znacznie lepszym, teraz PSV ma okazję do zrewanżowania się ekipie z Niemiec na swoim boisku, jednak moim zdaniem w tym meczu też gości , mistrz Niemiec jest zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów, bowiem PSV na swoim boisku potrafi grać odważnie Bayer natomiast potrafi grać bardzo szybko kontratakiem i dlatego tutaj gospodarzom będzie chyba bardzo trudno zdobyć jakiekolwiek punkty do tabeli Ligi MIStrzów, według mnie gospodarze są zespołem, który spokojnie jeden raz powinien pokonac bramkarza zespołu przyjezdnych, stawiam również na sporą ilość bramek w tym meczu oraz na prowadzenie Bayeru tak do połowy spotkania jak i na jego koniec, Mój typ po końcowym gwizdku sędziego to wygrana zespołu przyjezdnych 1 do 3, myślę że będzie to bardzo ciekawe spotkanie, a goście już bardzo mogą sobie na wpadkę pozwolić..
⛔100

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Typ: HT/FT - 2/2
Kurs: 3,75
Analiza:
No to zaczynamy typowanie w następnym miesiącu. Akurat jeszcze jutro zaczyna się LM, idealnie aby pograć u buka. Postanowiłem obstawić coś w meczu City z Barcą. W pierwszym meczu tych drużyn w grupie Barca wygrała aż 4:0. Wtedy też chciałem obstawiać wynik do HT/FT ale różnie to było z Dumą Katalonii i wolałem nie ryzykować. W tym meczu jednak tak się stało i do przerwy było 1-0 dla Barcy, a ostatecznie 4-0. Ostatnie wyniki przemawiają znów w 100% za Barcelona. Przegrali z Espanyolem w sparingu, a tak wszystko wygrywali w ostatnich kilku meczach. Manchester City natomiast zaczął dobrze, lecz później spuścił z tonu. W ostatnich 8 meczach wygrali tylko 1 raz, w ostatnim meczu z West Brom. I pomyśleć że przed tą fatalną passą, mieli 10 meczy wygranych z rzędu, ale widać że ostatnio im nie idzie, i czasami grają tak słabo że nie da się na to patrzeć.
Według mnie powtórzy się scenariusz z poprzedniego meczu i Barca strzeli kilka bramek i wygra ten mecz. Myślę że są duże szanse że powtórzy się wynik do przerwy i na koniec, i Barca znów wygra 1 połowę oraz cały mecz. Za małe pieniądze można zaryzykować, bo kurs jest niezły.
⛔100

fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Mönchengladbach - Celtic
Typ: Mönchengladbach over 2,5 bramek
Kurs: 2.50
Bukmacher : Bet365
Trzeba dobrze zacząć nowy miesiąc, więc znalazłem ciekawy zakład, dzięki któremu mam nadzieję, że tak właśnie się stanie.
Do rzeczy, Borussia ciągle ma realne szanse na wyjście z tej ciężkiej grupy. Jednak żeby tak się stało potrzebują:
1. Pewnego zwycięstwa z Celtikiem, które doda im z pewnością wiatru w żagle.
2. Porażki, bądź remisu City z Barceloną. (potem ewentualna porażka Borussi z Barcą nic nie zmieni)
3. Zwycięstwa w ostatniej kolejce z Manchesterem City.
Jak widać nie jest to wcale nie do zrobienia. Faktem jest jednak, że jeśli City wygra u siebie z Katalończykami to bardzo skomplikuje im sprawę, i wtedy możliwość awansu do dalszej fazy będzie bardzo mało prawdopodobna. Jednak póki wszystko się może zdarzyć, trzeba zagrać na 110% swoich możliwości, a jeśli tak to i te 3 bramki wydają się zdecydowanie w zasięgu Niemców, którzy w Szkocji zdołali ustrzelić 2, nie tracąc przy tym ani jednego. Jedyne co mnie martwi to fakt, iż ostatnio Źrebaki nie strzelają aż tyle goli i to nie ważne kogo mieliby po drugiej stronie. A pamiętamy przecież, ile siat ładowali u siebie w poprzednim sezonie. Mam wrażenie, że to właśnie ten mecz będzie przełamaniem kiepskiej formy strzeleckiej piłkarzy Borussi. Nie wiem co prawda czy zagrają podstawowi piłkarze tacy jak Raffael, czy Hazard, lecz w Szkocji ich nie było i mimo to 2 bramki zaaplikowali Celticowi. Jeśli w tym meczu powrócą to o typ będę spokojny, jeśli jeszcze nie - będę lekko trzymał kciuki, bo wierzę że nawet takim składem są w stanie to osiągnąć.
Jeszcze parę słów o Celticu, który raczej od początku był skazany na porażkę. Nie jest to bowiem zespół, który z chęcią oglądało się parę lat temu. Teraz w zasadzie od kilku lat błąkają się w grupach LM i LE, z których nie potrafią wyjść. Nawet na przykładzie Szkockiej ligi widać, że poziom tam staje się z roku na rok coraz to bardziej wyrównany, a pamiętamy przecież jak kiedyś Celtom mógł zaszkodzić jedynie zespół Rangersów, o którym nie będę nic mówił, bo nie ma sensu.
Tegoroczne rozgrywki LM są dla nich raczej męczarnią, choć ostatnio widzieliśmy dość niespodziewany remis z City, w którym padło aż 6 bramek. Nie wiem jak się do tego ustosunkować, bo wszystkie 3 bramki zdobyte przez nich były spowodowane serią niefortunnych zdarzeń ???? Mało tego, przez cały mecz oddali zaledwie... 3 celne strzały na bramkę City. Taki wynik nie powinien mieć miejsca, lecz wiadomo że w sporcie czasami szczęście odgrywa główną rolę. Czekam z niecierpliwością na rewanż City z Celtikiem, myślę że nastrzelają im ze złości podobną ilość brameczek co Barcelona.
⛔100
Tak czy owak Celtic nie ma żadnych argumentów na jakiekolwiek pozostałe spotkanie w tym sezonie w LM. I to, czy stanie się coś podobnego jak ostatni remis 3-3 to w tym momencie już tylko będzie wina szczęścia, bądź pecha (zależy z której strony patrzeć), lub też jakiegoś koszmarnego błędu, które czasem i najlepszym potrafią się przydarzyć.

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, LM
Spotkanie: Manchester City-Barcelona
Typ: -1.5 Barcelona
Kurs: 4.80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Barcelona &quot;zmiotła&quot; na Camp Nou Manchester City 4-0, a mogli wyżej, bo Neymar nie strzelił karnego. Hat tricka strzelił Messi. W meczu sędzia rozdał 2 czerwone kartki, po stronie City dla Bravo za zagranie ręką, dla Barcy Mathieu za 2 żółtą. Guardiola nie wystawił od początku swojego asa Aguero, wszedł dopiero, gdy Barca prowadziła 3-0. Wydaje mi się, że na chwilę obecną trio, jakie posiada w składzie Barcelona (Messi, Neymar,Suarez) robi taką przewagę, że mało który rywal jest w stanie podjąć równorzędną walkę. Barca bardzo oszczędnie podeszła do ostatniego mecze ligowego z ostatnią w tabeli Granadą, wygrywając tylko 1-0, jakby szykowali sięna mecz w Manchesterze. City pokonało na wyjedzie 4-0 West Brom.
H2h to same wygrane Barcelony:
19.10.16 CL Barcelona Manchester City 4 : 0
18.03.15 CL Barcelona Manchester City 1 : 0
24.02.15 CL Manchester City Barcelona 1 : 2
12.03.14 CL Barcelona Manchester City 2 : 1
18.02.14 CL Manchester City Barcelona 0 : 2
Typuję, że i tym razem pokażą swoją wyższość i wygrają z City. Jak strzelą pierwszego gola, City się otworzy i padnie 2 gol. Messi i spółka są niesamowicie skuteczni w kontrach. Coś mi się wydaje, że w tym roku to oni wygrają Ligę Mistrzów.
⛔100

main1991 799

main1991

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Typ: HT/FT Chicago Bulls/Chicago Bulls
Kurs: 1,80
Analiza:
Szykuje nam się fajna walka o przewodnictwo na Wschodzie, Bulls otworzyli sezon od dwóch pewnych wygranych z Pacers i Celtics. Znakomitym wg mnie posunięciem bylo zakontraktowanie Dwayna Wade z Miami. Wygląda na to że dogaduje się z nowymi kolegami i będzie coraz lepiej a już jest dobrze, notuje 18 PPG na skuteczności 44%.
Co można powiedzieć o Nets? Trzymają poziom z zeszłego sezonu. Bilans 1W 2L, wygrali z Indianą a raczej Indiana to przegrała swoją
mistrzowską 4 kwartą którą przegrali -16.
Wniosek jest jeden jeśli Nets nie poda się &quot;pomocnej dłoni&quot; to bardzo im ciężko o wygraną z kimkolwiek. Bulls w pierwszych spotkaniach widać że
skoncentrowane co powinno dać wygraną do przerwy jak i na koniec spotkania.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +5
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Dyscyplina- Koszykowka- NBA
Godz: 00:30
Spotkanie: Toronto Raptors - Denver Nugets
Typ: Denver Nugets (razem z dogrywka)
Kurs: 3.80
Pinnacle
Analiza:

Typuje w tej rywalizacji zwycięstwo gości tj Denver Nugets po niezłym kursie. Początek sezonu. Co tu napisać. Po pierwsze jak zagladam do działu NBA z typami na dziś widzę grę na samych faworytów. Jak wiemy nikt nie wygrał na faworytach pieniędzy a napewno nie w NBA ! Wiec skąd te checi i entuzjazm w faworytach u innych? Nie wiem !ale po 1-2 tygodniach zapewne będzie mniej takich wpisów. Początek sezonu to 1-1 bilans dla obu ekip. W sobotę noc grało Denver wyjazd z Portland , a w piątek Toronto z Tlokami. Jak narazie obie ekipy grają swoje. Lecz co się rzuca w oczy w boxscore ? W Raps DeRozan Trzaska po 40 pkt i duże wsparcie daje mu Valanciunas. Tu nie ma zespolowosci i czy ten DeRozan utrzyma swoje średnie ? Jest szansa że nie pamiętam jak wiele razy Raps zawodzilo w swojej hali jako &quot;murowany&quot; faworyt w zeszłym sezonie. Tam ceglarnia i gorsze mecze to norma a Nugets ma kim grać. Denver przegrało w sobotę po dogrywce z Portlamd. Jak tam tak zagrali to jest duża szansa na wygraną. Młody szkoleniowiec i młody zespół. Oni o niczym innym nie myślą a chcą mieć dodatni bilans, jedna i druga ekipa. Pamiętam mecz czy mecze jak Nugets na wyjedzie w regularnym jechało Cavs po @ 8.00. Tu wystarczy słabsza dyspozycja DeRozana bo nie wierzę w ich plan ratunkowy a w odpowiedzi dobra seria za 3 punkty Brylek (Denver Nugets) i mamy &quot;sensacje&quot; gotowa która aż czuć. Dziś napewno polegnie faworyt po @1.40 a najbliżej jest w tej rywalizacji niespodzianki.
⛔100

koniqq 102

koniqq

Użytkownik
Spotkanie: PSV - Bayern
Typ: Bayern -1.5
Kurs: 2.05
Bukmacher : Bet365
Witam ja na cel biore spotkanie mistrza holandii oraz mistrza niemiec. nie ma co ukrywać iż murowanym faworytem do wygrania tego spotkania jest ekipa dowodzona przez Carlo Ancelottiego. w pierwszym meczy miedzy tymi drużynami Bawarczycy wygrali pewnie 4-1. Różnica między tymi zespołami jest olbrzymia jeśli chodzi o skład.
Myślę iż goście dzisiejszego spotkania pewnie wygrają minimum dwoma bramkami gdyż po pierwsz są w dobrej dyspozycji : ostatni pewne zwycięstwo z Augsburgiem, robben zaczął współpracować z Lewandowskim co nie wróży dobrze dla PSV.
Myślę iż taki typ po takim kursie to ukłon ze strony bukmacherów i trzeba go z pocałowaniem ręki brać ????
⛔100

forza_inter 83

forza_inter

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA
Typ: Chicago Bulls -6
Kurs: 1,90
Analiza:
Bulls zaczyna sezon z bilansem 2-0 ogrywając na prawdę mocne ekipy z Indiany i Bostonu. Trio Rondo Wade i Butller w tych spotkaniach wyglądało bardzo dobrze. Widać że ta ekipa celuje w PO jednak żeby zagrać w PO takie mecze jak dzisiaj trzeba wygrywać. Tak jak kolega wyżej wspomniał ekipa Nets jest mocnym faworytem do zamknięcia tabeli. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak oni ograli Pacers . Spotkania nie oglądałem ale patrząc statystyki widać że Pacers całkowicie olali 4Q. W Ekipie Nets grę ciągnie Jeremy Lin wiele zależy od formy tego zawodnika jednak nie wydaje mi się aby Lin dał dzisiaj radę przeciwko ekipie byków.Faworyt tego spotkania jest tylko jeden uważam że jeśli ekipa byków podejdzie do tego spotkania z odpowiednia motywacją i zaangażowaniem to linia jaką proponuję powinna zostać spokojnie pokryta. Liczę tutaj na dobrą grę wspomnianych wyżej graczy z ekipy bulls swoje powinni dorzucić także Lopez i Gibson.
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +14
tigana 130

tigana

Użytkownik
Spotkanie: Ludogorets Razgrad - Arsenal FC
Typ: over 1.5 gola w 2 połowie
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Jutro Ludogorets będzie podejmowało u siebie ekipę Arsenalu aktualnego lidera tej grupy z bilansem 2 1 0 gole 9/1. Gospodarz zajmuje ostatnią pozycję z bilansem 0 1 2 i gole 2/10. Patrząc na gole obu ekip to widać jaka jest różnica czy to w ofensywie czy to w defensywie. Nie ma co ukrywać jutro Arsenal wygra to spotkanie i dopisze trzy pkt. Lecz ja obstawiam tu na minimum dwa gole w drugiej połowie. Wenger może będzie chciał dać odpocząć swoim podopiecznym i dać szansę pokazania się innym, jeżeli tak to w drugiej połowie powinni zameldować się podstawowi zawodnicy i w przypadku niekorzystnego wyniku strzelić minimum dwa gole. Sytuacje mają pod kontrolą i pewna awansu ekipa Arsenalu nie musi forsować nie wiadomo jakiego tempa. Trzeba mieć na uwadze fakt, że Arsenal w lidze będzie podejmował Tottenham i dlatego trener będzie chciał aby jego podopieczni się nie zajechali i zagrali na świezości z Tottenhamem.
Gospodarz pomimo tego, że w lidze bułgarskiej jest liderem i w domu wygrali wszystko co można było to nie potrafią przełożyć tego na LM. Myślę, że nie są zadowoleni z takiego obrotu sprawy i bedą walczyć jutro o pełną pulę.
Stawiam na dwa gole w drugiej połowie.
⛔100

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Typ: powyżej 2.5 i BTS
Kurs: 1.72
Analiza:
Cóż, ostatnie spotkanie tych zespołów to zdecydowana wygrana Barcelony, w tamtym spotkaniu typowałem BTS, ale City nie zdołało zdobyć nawet jednego gola. Myślę, że rewanż będzie innym pojedynkiem - bardziej wyrównanym, Guardiola prawdopodobnie wyciągnie wnioski z tak sromotnej porażki, a i atut własnego boiska będzie przemawiał za Manchesterem City.
FC Barcelona wybiera się do Anglii po skromnej wygranej nad Granadą w ostatniej kolejce ligi hiszpańskiej, 1-0 na własnym stadionie z ostatnią drużyną tabeli to wynik bardzo słaby - nie wiem, może zawodnicy Blaugrana byli już myślami przy rewanżowym meczu z City.
Natomiast ekipa z niebieskiej części Manchesteru na wyjeździe ograła West Brom aż 4-0 co na pewno dodało im wiary we własne umiejętności i zażegnali swój pierwszy kryzys za kadencji Pepa - gdzie nie potrafili wygrać od sześciu spotkań licząc wszystkie rozgrywki. Spotkanie zapowiada się być bardziej wyrównanie aniżeli ostatnia potyczka na Camp Nou, spodziewam się otwartego meczu i dużej ilości goli - dlatego mój typ to BTS i +2.5 bramki w meczu.
✅72

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 97

koonrrrado

Użytkownik
Godzina: 18:45
Spotkanie: Besiktas - Napoli
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Dziś pod nóż biorę spotkanie na gorącym terenie w Turcji. Walka będzie toczyć się o pierwsze miejsce w grupie B po 4 kolejkach.Według bukmacherów nieznacznym faworytem tego spotkania jest Napoli. Ja jednak uważam, że większe szanse na zwycięstwo ma Besiktas, bardziej odważnym polecam zagranie na czystą 1, tym bardziej, że drużyna Napoli jest po ciężkim meczu z Juventusem. Besiktas udowodnił w Neapolu, że nie jest drużyną gorszą od Napoli i wygrał na terenie rywala 2-3. Drużyna z Włoch jest napewno żądna rewanżu za to co wydarzyło się w poprzedniej kolejce. Oba zespoły udowodniły w poprzednim meczu, że bramki strzelać potrafią. Besiktas w ostatnich 10 meczach na swoim boisku zawsze strzelał minimum jedną bramkę, tylko raz przegrał z drużyną Galatasaray w Superpucharze i to dopiero po rzutach karnych, trzy razy remisował (dwa spotkania towarzyskie, jedno ligowe). Napoli gra całkiem niezłą piłkę, ale cały czas brakuje im &quot;tego czegoś&quot;, może, aż tak wpłynęła na nich kontuzja Milika? W każdym razie bramki tu padną na pewno, bo stawka jest bardzo duża, myślę, że minimum 3. Besiktas będzie chciał dziś zgarnąć całą pulę,
ponieważ kolejne spotkanie będzie grało z teoretycznie słabszym rywalem na jego terenie, czyli Dynamem Kijów. Korzystne wyniki w obu meczach
przybliżą ich bardzo do wyjścia z grupy co niewątpliwie dla drużyny z Turcji byłoby wielkim sukcesem. Szanse mają wielką, pytanie czy podołają?
Przewiduje mecz pełen walki, ostrych starć i co najważniejsze bramek.
Ostatnie wyniki Besiktasu:
Besiktas 2-1 Basaksehir,
Kayserispor 0-1 Besiktas,
Napoli 2-3 Besiktas,
Besiktas 3-0 Antalyaspor,
Genclerbirligi 1-1 Besiktas.
Ostatnie wyniki Napoli:
Napoli 1-3 AS Roma,
Napoli 2-3 Besiktas,
Crotone 1-2 Napoli,
Napoli 2-0 Empoli,
Juventus 2-1 Napoli.

Pomogłem? Zostaw dzięki.
⛔100

spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Austria, Erste Liga, kolejka.16
Godzina: 18:30
Spotkanie: FAC Wien – Neustadt
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 3,05
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Ktoś się nie napracował wymyślając taką nazwę dla swojego klubu. Mówię oczywiście o gospodarzach, ale tak naprawdę to tylko skrót od Flordsdorfer Athleticsports Club Wien, tylko komu by się chciało wypowiadać taką zbitkę liter, więc prościej powiedzieć Fac Wien, hehe… To tak słowem wstępu na nowy miesiąc, a co do typu, to spodziewam się kilku brameczek w meczu z drugiej ligi austriackiej.
Gospodarze w zasadzie nie powinni grać w tym sezonie w 2.lidze, bo w poprzednim sezonie zajęli ostatnie miejsce, ale prawdopodobnie z powodów finansowych innych drużyn w tym roku ponownie grają w tej lidze (2-gi raz). No i znowu nie wiedzie się im najlepiej, gdyż aktualnie zajmują 8.miejsce w 10-zespołowem tabeli, czyli tuż nad miejscami spadkowymi. Bilans bramek tego zespołu to 19:24 , co daje średnią 2.9 gola na mecz, czyli nie za ciekawą. Ale to ze względu na mecze wyjazdowe, gdyż tam pada bardzo mało bramek. U siebie jest już dużo, dużo lepiej; w 7 domowych potyczkach padło tu w sumie 27 goli , co daje średnią 3.9/mecz. Wyniki spotkań domowych gospodarzy:
1:5 , 1:1 , 3:1 , 2:3 , 2:1, 2:1 , 1:3 , zatem w 4 spotkaniach over 3,5 .
Goście też lubią sobie postrzelać , szczególnie w ostatnich spotkaniach , w których prawie w każdym pada średnio po 3-4 bramki. W tabeli są na 5.miejscu z bilansem bramkowym 21:28 (3.3/mecz). Wyjazdowe spotkania gości z początku sezonu nie zbyt obfitowały w bramki ,ale 3 ostatnie wyjazdy ligowe wyglądały już dużo lepiej:
18.10.16 ERS LASK Linz Neustadt 2:2
23.09.16 ERS Liefering Neustadt 3:1
13.09.16 ERS Innsbruck Neustadt 3:2
Generalnie, na 7 delegacji z tego sezonu , w 4 padły co najmniej 4 bramki.
W zeszłym sezonie obie wizyty Neustadt na stadionie Fac Wien zakończyły się wygranymi gości 1:2 i 0:3.
Obie drużyny lubią w tym sezonie kończyć swoje spotkania z w miarę wysokimi overami. Pierwsza potyczka z tego sezonu na stadionie Neustadt to wygrana Wien 3:0, co było ich jedyna jak na razie wygraną na wyjeździe. Zapewne w tym meczu goście będą chcieli odgryźć się rywalom, co powinno obfitować w sporo sytuacji bramkowych, a co za tym idzie kilka bramek. Stawiam, że padnie ich co najmniej 4.
Powodzenia !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +9
R 3

radek_suwalki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna Primera B Metropolitana
Godzina: 01;05
Spotkanie: Estudiantes - Defensores de Belgrano
Typ: X
Kurs: 2.90
Bukmacher: Betclic
Analiza:
H2H ostatnie 4 remisy, Estudiantes u siebie bez remisu jak do tej pory, 4 zwyciestwa i 1 porazka , 3 ostatnie zwyciestwa stosunkiem 1:0 wiec dość skromnie, druzyna gra ladnie w defensywnie stara sie miec czyste konto i skromnie cos ustrzelic ostatni mecz u siebie i gol w 96minucie wczesniej w 82minucie, rywale graja dość w kratke ale lubia remisy i mysle ze dzis dobrym wynikiem dla nich bedzie remis poniewaz jak dotad na wyjazdach w kratke 2 porazki remis i zwyciestwo. Moj ty to remis wiem ze ciezko przewidywać na poczatku sezonu takie wyniki ale mysle ze przy dosc slabej ofensywnie gospodarzy goście pokusza sie o wywiezienie punktu.
⛔100

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Młodzieżowa LM
Godzina: 16:00
Spotkanie: Basel u19 - PSG u19
Typ: 2
Kurs: 2
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam w tamtym miesiącu się nie udało podtrzymac dobrej passy lecz liczę ze w tym będzie dużo lepiej. Zaczynamy od dość pewnego meczy w młodzieżowej lidze mistrzów gdzie grają juniorzy do lat 19.
Drużyna gospodarzy zajmuje obecnie 2 miejsce w grupie gdzie w 3 meczach zgromadziła 6 pkt wygrywając z Ludogorets u siebie 1-0 i na wyjezdzie z Arsenalem 2-1 lecz ostatni mecz w stolicy Francji przegrali z PSG 4-1. Widać że drużyna dość solidna ma kilku ciekawych graczy którzy mogą zaistnieć w dorosłej piłce lecz na przeciwko nich staje hmm no właśnie....
Drużyna jedna z lepszych młodzieżowych w europie. Finalista ostatniej edycji mlodierzowej ligi Mistrzów gdzie ulegli Chelsea 2-1 po drodze odprawiajac takie drużyny jak Real czy Roma. PSG zajmuje 1 miejsce w LM z 7 pkt najpierw pechowo zremisowali z Arsenalem u sienie 0-0 później ograli wysoko bo aż 8-1 na wyjeździe Ludogorets i w ostatniej kolejce wygrali u siebie z jutrzejszym rywalem Basel 4-1. Są najlepiej strzelając drużyna w tej edycji LM młodzików. I jutro powinni spokojnie podotrzymać te passę.
Myślę że PSG jutro wygra i przyblizy się do awansu a tym samym do powtórzenia sukcesu z tamtego roku. I dojdzie do finału. Przegrywając jutrzejszy mecz komplikują sobie sprawę szczególnie ze na koniec czeka ich ciężki wyjazd do Londynu...
Do zagrania jeszcze over ale kurs słaby bo tylko 1.5
Z Fartem ...
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +3
biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Spotkanie: Ludogorets Razgrad - Arsenal FC
Typ: X
Kurs: 5,75
Analiza:
Witam w nowym miesiącu i zaczynamy go od mocnego uderzenia. Dziwi mnie to przeszacowanie kursów na Arsenal. Jasne pokonali Ludogorec u siebie w poprzedniej kolejce wysoko, bo aż 6:0. Ale ten mecz będzie się znacząco różnił.
Po pierwsze Arsenal gra w weekend arcyważny mecz z Tottenhamem u siebie i tam 3 punkty będą kluczowe szczególnie, że jest taki ścisk w górze tabeli. Po drugie mają dość spokojną sytuacje w grupie, że strata 2 pkt nie wpłynie znacząco, bo mają przed sobą jeszcze mecz u siebie z PSG, który będzie decydujący o to kto wyjdzie z pierwszego miejsca.
Teraz co do Ludogorca. U siebie to zupełnie inna ekipa, w swojej lidze wygrywają wszystko. Wiem, że liga bułgarska nijak się ma do CL, ale warto spojrzeć na mecz z PSG. Pomimo, że to drużyna z Paryża wywiozła komplet punktów to Bułgarzy pozostawili po sobie dobre wrażenie i kto wie, może jakby wykorzystali karnego udałoby się urwać punkty faworytowi.
Reasumując myślę, że Arsenal będzie chciał jak najmniejszym kosztem rozegrać ten mecz, a Bułgarzy będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony, ale nie sądzę żeby byli w stanie ugrać coś więcej niż remis.
⛔100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Spotkanie: Benfica - Dynamo Kijów
Typ: Benfica -1.5
Kurs: 2.55
Bukmacher : unibet
analiza:
Dzięki wyjazdowej wygranej Besiktasu nad Napoli w grupie B zrobiło się naprawdę ciekawie. Wciąż bezpośredni awans mogą uzyskać trzy ekipy.
Drużyna Benfici do tej pory zgromadziła 4 punkty. W pierwszej rundzie zremisowali u siebie 1-1 z Besiktasem tracąc gola w 93 minucie. Druga runda to wyjazd do Włoch na mecz z Napoli. Co prawda strzelili tam dwa gole zawodnicy z Lizbony, ale stracili aż 4. W poprzedniej kolejce wygrali 2-0 w Kijowie i wszystko się może zdarzyć. Oczywiście dziś muszą wygrać, bo w innym przypadku skomplikują sobie awans bardzo mocno.
Mam nadzieję, że Portugalczycy wyciągną wnioski z meczu z Besiktasem i będą trzymać rywala w końcówce meczu na dystans dwóch goli. Drużyna z Lizbony w 3 ostatnich meczach u siebie zdobyła 9 pkt i strzeliła 10 goli tracą jednego.
Co do absencji, to z poważniejszych brak występu w Dynamie Yarmolenki i Danilo Silvy. W Benfice na pewno nie zagra Jonas, a pod znakiem zapytania stoi występ Luisao.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom