>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 1.09.2021 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na środę - 1. Września

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic
- Betfan
- TOTALbet
- eWinner
- superbet
- Fuksiarz

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. MS
Godzina: 20:45
Spotkanie: Wyspy Owcze - Izrael
Typ: BTTS
Kurs: 2.30
Bukmacher: StS
Analiza:

Na początku pomyślałem nad zagraniem wyłącznie gola ze strony gospodarzy @ 1.99 gdyż taki kurs uważam za przeszacowany ale po namyśle postanowiłem podbić stawkę opcją obustronną. Kurs na wygraną Izraela z kolei jest mocno zaniżony @ 1.45 więc wybrałem wariant z bramkami. Gospodarze robią wolny lecz stały postęp. Myślę że są przez wielu niedoceniani ale zaczynają z roku na rok osiągać lepsze wyniki.

W przeszłości zdołali zdobywać gole na takich ekipach jak Hiszpania , Portugalia, Austria czy Rumunia . Punkty i bramki na drużynach typu Łotwa, Litwa, Malta, Mołdawia, Kosowo też już nikogo nie dziwią. W czerwcu tego roku odniosły Wyspy Owcze historyczny wynik pokonując Lichtenstein 5:1. Przeciwnik może nie z najwyższej półki ale to najwyższa wygrana jak do tej pory w historii tej stosunkowo młodej federacji. Są więc powody do radości.

Największą gwiazdą, a przynajmniej wycenianą na największą kwotę (650 tysięcy euro), drużyny jest Joan Símun Edmundsson, który od lipca pozostaje bez klubu, ale wcześniej wychowanek Newcastle United rozegrał ponad 50 meczów w Arminii Bielefeld.
Ojcem "sukcesu " wydaje się być trener Hakan Ericson, czyli 61-latek, który w przeszłości był selekcjonerem reprezentacji Szwecji. Szwed pracuje z Wyspami Owczymi od grudnia 2019 roku.

Wyspy Owcze to wulkaniczny archipelag między Wielką Brytanią, Islandią a Norwegią. Terytorium jest zależne Danii. Mieszka tam około 50 tysięcy ludzi , więc każda bramka strzelona komukolwiek budzi radość. Myślę że stać gospodarzy na to by coś ustrzelić w spotkaniu przeciwko drużynie Izraela.
Bukmacher widzi w ekipie gości dosyć dużego faworyta do zwycięstwa więc mówiąc przewrotnie o bramkę z ich strony nie powinienem się martwić choć wiemy jak to jest.

Reasumując gram ten bet wierząc przede wszystkim w ekipę gospodarzy. Nie zdziwię się mocno jeśli goście nie wywiozą 3 pkt. Kibicuje mocno i trzymam kciuki za Wyspami Owczymi.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Hokej na lodzie/KHL
Godzina: 18:00
Spotkanie: Avangard Omsk vs CSKA Moskwa
Typ: Avangard Omsk końcowe zwycięstwo
Kurs: 1.95
Bukmacher: STS
Analiza:

To, o czym warto wspomnieć jest zmiana głównego trenera w CSKA. Siergiej Fiodrow zastąpił Igora Nikitina i było to trochę zaskakujące, ale może potrzebna będzie swieżość w szatni. Można rzec, że Fiodrow zna CSKA od poszewki, bo przecież stąd został wydraftowany do NHL, a po powrocie zza Oceanu i po przygodzie w Magnitogorsku został generalnym menadżerem Wojskowych w latach 2012-2017. Jest to duże nazwisko na ławce trenerskiej i sam jestem ciekawy jak wypali w roli szkoleniowca. Myślę, ze transfery do i z klubu są jak na razie niekorzystne dla Wojskowych. Wczoraj pojawiła się informacja o Maximie Shalunovie, który dołączył do Lokomotivu Jarosław i stał sie trzecim najlepiej opłacanym graczem w całej KHL. Dodatkowo pożegnania z Maximem Mamin, Larsem Johanssonem, Ivanem Teleginem, Brendanem Leipsicem uważam za spore osłabienia. Po roku przerwy wraca co prawda Nikita Nesterov, a Sergei Plotnikov, Lucas Wallmark, czy też Viktor Svedberg nie do końca zapełnią ubytki, które tutaj powstały. Ciekawy jestem kto będzie 1 w bramce CSKA.

Dla zdobywcy Gagarina świetną wiadomość jest pozostanie Boba Hertley'a na stanowisku trenera głównego. Myślę, że zdobycie mistrzostwa nie zatrzyma rozwój tego projektu, który za chwilę wróci do Omska do pięknej nowej areny. Trzeba się jeszcze pomęczyć na Bałaszycha, ale nie powinno to być problemem. Avangard dokonał ciekawych ruchów transferowych i być może Ilya Kovalchuk, Reid Boucher i Klim Kostin pożegnali się z Jastrzębiami, ale w mojej opinii znaleźli ciekawych następców. Przede wszystkim liczę tutaj na Petera Cehlarika, który świetnie popisał się na tegorocznych MŚ elity. Zdrowy Nail Yakupov już czaruje w sparingach, a Vladmir Zharkov, Francis Pare i głodny gry Vladimir Bryukvin mogą tutaj nieco namieszać. Zadaniowcy Ivan Telegin i Dmitri Shevchenko również będą potrzebni. Ogólnie myślę, że w Avangardzie rozkład punktów będzie większy, a nie skupiony na kilku zawodnikach. Warto jeszcze wspomnieć o pozycjach bramkarzy. Simon Hrubec pozostał, a za wypalonego już Igora Bobkova dołączył solidny Vasiliy Demchenko i to też może być siła Jastrzębi, a wiec pozycja GK. Sparingi wyglądają do tej pory solidnie i uważam, że w Pucharze Otwarcia będą lepiej przygotowani i zgrani od swoich rywali z Moskwy, dlatego pobieram po prostu 1ml na ekipę Boba Hartleya.

95

Otrzymane punkty reputacji: +403
Dyscyplina:Koszykówka Filipiny
Godzina: 06:30
Spotkanie: Blackwater Bossing - Tropang
Typ: over 171,5
Kurs: 2,41
Bukmacher: Etoto
Analiza: Gospodarze tego pojedynku koszykarze Blackwater Elite to bardzo przeciętny zespół który w tym sezonie rozgrywkowym na razie gra fatalnie i teraz zajmują ostatnie 12 miejsce w tabeli.W dotychczas rozegranych pojedynkach przegrali oni 4 spotkania i jeszcze żadnego pojedynku w tym sezonie nie wygrali.Stawiam tutaj jadnak na otwarty mecz i wysoki wynik. Oba zespoły bardzo dobrze rzucają z dalszej odległości za 3 punkty i robią to bardzo często i moim zdaniem to będzie decydujące że w tym ciekawym pojedynku zostanie osiągnięty bardzo wysoki wynik punktowy.

141

Otrzymane punkty reputacji: +552
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / El
Godzina 16:00
Spotkanie : Kazachstan : Ukraina
Typ : Liczba żółtych kartek / over 5,5
Kurs : 2.61
Bukmacher : Fortuna

Pójdę tutaj w kartki , Ukraińcy w/g buka są faworytem ale co mi to za faworyt jak w 3 meczach 3 punkty bramki 3:3 , grali już z Kazachami u siebie i remis 1:1 , no i właśnie w meczu który sędziował Słowak M Jug pokazał 7 żółtek z czego 5 dla Kazachów , ten mecz sędziuje pan z Litwy DONATAS RUMSAS , ostatni mecz który sędziował to Liga Konferencji i mecz Anorthosis : B Ber Shewa i 13 żółtek i 2 czerwone tak więc myślę że jest to odpowiedni sędzia na to dzisiejsze spotkanie które jak pisałem wcześniej dało 7 żółtek !

100

Otrzymane punkty reputacji: +6
p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / El
Godzina 16:00
Spotkanie : Kazachstan : Ukraina
Typ : 2 drużyna powyżej 2.5 roga w 1 pol.
Kurs :
Bukmacher : Fortuna

Ukraina to silna drużyna której obawiać się mogą wszystkie zespoły, już na Mistrzostwach zaprezentowali się z bardzo dobrej strony . Maja bardzo ciekawych zawodników, podoba mi się w tym zespole ambicja tych chłopaków. Dzisiaj idę w tym na rzuty różne dla gości z racji tego iż uważam ze są dużo bardziej zdecydowani w swoich akcjach jak i maja dużo bardziej ciekawsza ofensywę. Eliminacje mysle ze Ukraina przejdzie bez większego trudu i pokaże się światu piłki nożnej z fajnej strony. Linia 2.5 roga do przerwy uważam ze to banalna linia jak na zespół za wschodniej granicy, kurs tez mocno mnie zadowala wiec gramy dziś ten typ.

100 - Typ wszedł, ale niestety niema podanego kursu na to zdarzenie i zgodnie z regulaminem rozliczamy na minus.

Otrzymane punkty reputacji: +97
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP US OPEN
Godzina: 02-00
Spotkanie: Fritz - De Minaur
Typ: Fritz
Kurs: 2.33

Bukmacher: Betclic
Analiza:

Dziwne starcie na zamknięcie rywalizacji mężczyzn w 1 rundzie UO. Mecz dwóch graczy teoretycznie dobrych, ale w praktyce z formą u obu ciężko, a do tego Kangur słynie z tego, że rezultaty na poziomie swoich umiejętności to on ugrywa w Australii i tylko tam. Fritz z drugiej strony notuje h2h bez wygranego seta, na bodajże 4 potyczki tych zawodników. Jako, że jest to US Open to publika z pewnością pomoże Fritzowi, zwłaszcza że spotkanie będzie na Louis Armstrong Stadium, więc kibiców będzie pewnie sporo. Na pewno niesamowitym atutem Kangura jest poruszanie się po korcie, dobiega on do niemalże wszystkiego i wiele potrafi, ale na szczęście dropszoty nie są super punktem repertuaru Fritza i on bardziej jest baselinowym zawodnikiem, a przy dobrym serwowaniu powinien być raczej bezpieczny i spotkanie będzie raczej z gatunku tych dłuższych. Uważam, że na pewno im dłużej mecz potrwa tym bardziej przeszkadzać będą kibice z Ameryki, o czym nie raz przekonywali się przeciwnicy amerykańskich zawodników. Gdzie jak nie tutaj ma przełamać passę Fritz. . .

133

Otrzymane punkty reputacji: +746
SolarisPL 111,9K

SolarisPL

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - US Open
Godzina: 00:00
Spotkanie: Cirstea - Kudiermietowa
Typ: Cirstea
Kurs: 3.20
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Jak na moje oko, troszke niedoszacowana tutaj jest Rumunka i ten matchup jest zdecydowanie bliższy na papierze niż wskazują na to kursy. Wprawdzie Cirstea nie pokazała za wiele w cyklu imprez przed US Open, ale jednak przegrała z Azarenką, rewelacją turnieju w Cincinnati - Teichmann oraz Martincovą, czyli z dość solidnymi przeciwniczkami. Ogólnie rzecz biorąc całościowo sezon Rumunki jest bardzo solidny i zadowalający. Kudiermietowa nie przekonuje mnie zupełnie swoimi wynikami i na pewno nie powinna mieć tutaj łatwej przeprawy. Dużo bardziej doświadczona Sorana może ograć Rosjankę regularnością. W dwóch poprzednich edycjach nowojorskiego szlema docierała do 3 rundy i myśle, że dziś może awansować dalej.

220

Otrzymane punkty reputacji: +803
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP US Open
Godzina: 2:40
Spotkanie: Fritz - De Minaur
Typ: Powyżej 3.5 seta
Kurs: 1.55
Bukmacher: ETOTO
Mimo tego że obaj zawodnicy od zawsze lubieli grać na betonie to w ostatnim czasie w obu przypadkach widać zastój formy. Po kilka porażek w ostatnim czasie a tu pierwsza runda US Open i trzeba zagrać swoje i zapomniec o słabych wynikach przez ostatnie kilka spotkań. Jeśli zerkniemy w H2h to sytuacja jest bardzo dziwna bo obaj tenisiści na korcie spotkali się 4 razy i za każdym razem wygrywał De Minaur i w każdym meczu wygrywał do 0, co może zaskakiwać bo Fritz w tenisa grać potrafi i pokazywał to niejednokrotnie z zawodnikami wyżej notowanymi. Reasumując, uważam że tym razem nie będziemy świadkami meczu do 0, obaj będą szukać przełamania słabej serii dlatego wchodzę w to że dzisiejszej nocy 4 set będzie rozegrany.

55

Otrzymane punkty reputacji: +514
D 5,5K

darter180

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis US Open
Godzina: 17:00
Spotkanie: Alcaraz Garfia vs Rinderknech
Typ: Alcaraz -1.5 seta
Kurs: 1,55
Bukmacher: efortuna

Analiza

Młody hiszpański talent w pierwszej rundzie odprawił gładko 3:0 faworyzowanego Norriego. Jest to talent czystej wody i w drugiej rundzie set to jest maks co może stracić. Moim zdaniem będzie tu znowu 3:0, ale typ podaje bezpieczny, bo zawsze młodość rządzi się swoimi prawami i może gdzieś wdać się moment dekoncentracji. Francuz solidny rzemieślnik, który ma bardzo dobry rok, ale pewnego pułapu nie przeskoczy. Najważniejsza sprawa to to, że Francuz w pierwszej rundzie grał długi ponad 4 godzinny mecz. Przechodząc do drugiej rundy i tak osiągnął wielki sukces, ale na tym się skończy. Hiszpan skuteczny do bólu i pewny siebie. Nakręcony każdą wygraną piłką. Nie widzę tu innego rozwiązania jak szybka wygrana faworyta

55

Otrzymane punkty reputacji: +190
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Eliminacje do Mistrzostw Świata - Europa
Spotkanie: Portugalia - Irlandia
Typ: Irlandia powyżej 0,5 gola w meczu
Kurs: 2,90
Bukmacher: etoto
Analiza:

Przeglądając ofertę szybko rzucił mi się w oczy ten typ. Forma reprezentacji to jest jedna wielka niewiadoma. Dla przykładu Portugalia swój ostatni mecz grała na Euro, a było to spotkanie z Belgią rozegrane 27 czerwca., wobec czego Portugalia miała długą przerwę, Irlandia zresztą też dawno nie grała.
Oglądałem mecze Portugalii na Euro i jak w ofensywie wyglądali naprawdę dobrze tak w defensywie robili mnóstwo błędów, pozwalali rywalom na zbyt wiele przez co stracili w sumie siedem goli w czterech spotkaniach. Oczywiście rywale byli znacznie lepsi od Irlandii, ale nie wykluczam, że i w tym meczu Portugalia straci jakąś bramkę. Obecna Irlandia jest słabsza od tej sprzed kilku lat, ale biorąc pod uwagę dość podejrzaną defensywę Portugalii oraz długą przerwę w grze u obu reprezentacji, a co za tym idzie możliwe problemy ze zgraniem w defensywie uważam, że Irlandia może tutaj coś strzelić.

190

Otrzymane punkty reputacji: +657
Crazy Frog 926

Crazy Frog

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka
Godzina: 20:00
Spotkanie: Stal Ostrów Wlkp. - Zastal Zielona Góra
Typ: 1
Kurs: 1,54
Bukmacher: efortuna

Dziś spotkanie o Superpuchar Polski - oficjalna inauguracja sezonu. Zdecydowanym faworytem dla mnie jest Stal, chciałem zagrać ten mecz z handicapem, ale ostatecznie zdecydowałem na bezpieczniejszą opcję - po prostu zwycięstwo mistrzów Polski.

Obserwując mecze towarzyskie przed sezonem dało się zauważyć znaczne obniżenie jakości przez Zastal. Brakuje wysokich zawodników, bilans meczów kontrolnych 1:2 (zwycięstwo z Górnikiem Wałbrzych 91:66, porażki z BC Kijów 78:95 i z Opavą 77:86)

Stal Ostrów na tym tle prezentuje się dużo lepiej, trener Milicic kontynuuje swoją pracę, skład budowany na rozgrywki Ligi Mistrzów. O ile na tym etapie sezonu można spodziewać się niespodzianek, o tyle forma Zastalu jest tak słaba, że nie będzie w stanie dziś podjąć walki w meczu z Ostrowem.

100

Otrzymane punkty reputacji: +4
pawelallmighty 29,9K

pawelallmighty

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna El.WC
Godzina:20:45
Spotkanie:Turcja v Czarnogura
Typ: X2
Kurs:2.57
Bukmacher:fortuna
Analiza:Dziś o 20:45 eliminacje do Mistrzostw swiata.W grupie G Turcja zmierzy się z Czarnogóra.Mój typ na ten mecz double chance X2 o kursie 2.57.Grupa jest wyrównana Turcja,Holandia,Norwegia i Czarnogóra walczą o awans na mistrzostwa.Analizę zacznę od gospodarzy Turcy to najsłabszy zespół EURO przegrali tam wszystkie mecze.Od tamtej pory nie rozegrali meczu.W każdej formacji popełniali multum błędów szegulnie w obronie.Na Euro stracili dużo bramek,myślę że w tak kurtkim czasie dużo się nie zmienilo i w meczu z Czarnogura ich gra to potwierdzi.Spodziewam się trudnego meczu dla Turków.Po 3 meczach są liderem w tabeli z niewielką przewaga zaledwie 1 pkt nad Holandia,Norwegia i Czarnogura .Myślę że nie wygrają grupy i o awans powalczą z 2 miejsca.Przed Euro zremisowali z Łotwa 3-3.Czarnogurcy to nie zespół do bicia potrafią grać .Ostatnio porażka 0-1 z Norwegia.Zabrakło szczęścia to Czarnogurcy stworzyli więcej sytuacji bramkowych i oddali więcej strzałów na bramkę.Czarnogura ma szansę awansować ich nastawienie mentalne jest pozytywne ,napewno dadzą z siebie 100% i będą walczyć! Myślę że warto postawić jeszcze na bts o kursie 2.10.

157

Otrzymane punkty reputacji: +262
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Siatkówka - ME mężczyzn
Godzina: 18:00
Spotkanie: Estonia - Łotwa
Typ: Estonia poniżej 77.5 pkt
Kurs: 1.65
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Estonia nie jest faworytem grupy D, ale na starcie podejmuje absolutnego outsidera nie tylko swojej grupy, ale także całych mistrzostw. Jedynie Macedonia Północna oceniana jest niżej w hierarchii sił ekip biorących udział w evencie. Siatkarze estońscy znają dobrze rywala, bowiem na przestrzeni ostatnich trzynastu miesięcy podejmowali go sześciokrotnie - i za każdym razem wygrywali, zdobywając 18 setów, a oddając... trzy. Po raz ostatni obydwaj rywale spotkali się na początku czerwca i odnieśli pewne zwycięstwo 3:0 (oddając odpowiednio 20, 17 i 16 punktów w każdym secie). Podobnie było tydzień wcześniej 23, 13 i 11 punktów w poszczególnych setach dla Łotwy). Nie sądzę, aby zupełnie inny scenariusz miał miejsce właśnie dzisiaj. Przeciwnie - spodziewam się raczej jednostronnego widowiska.

100

K 18,5K

klakluki

Użytkownik
Typ: obie strzelą + over 2.5
Kurs: 2.90
Bukmacher: superbet
Analiza:
Również jak kolega wyżej uważam, że Wyspy Owcze zrobiły duży postęp w ostatnim czasie. Grają ofensywnie i często udaje im się strzelić gola. Izrael natomiast przesadnie szczelnej obrony nie ma. Kurs na Izrael wydaje mi się znacznie zaniżony, zupełnie niewarty grania. Gdybym miał typować wynik to bliżej mi do 1x niż do 2. Ale po co typować wyniki, kiedy można pójść w gole. Uważam, że obie drużyny strzela, a jedna z nich trafi co najmniej dwa razy.

100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Towarzyski, Międzynarodowy
Godzinna: 20:45
Spotkanie: SzwajcariaGrecja
Typ: over 2.5 bramki
Kurs: 2.15
Bukmacher: STS
Analiza:

Szwajcaria po świetnym EURO gdzie ich gra mogła się wszystkim podobać i te rywalizację z Francją czy Hiszpanią można byłoby oglądać cały czas, to był pokaz intensywnej, ofensywnej gry Szwajcarów. W ekipie jednak doszło do zasadniczej zmiany czyli zmiany na ławce trenerskie i nowym opiekunem drużyny został Szwajcar Yakin który do tej pory całą drogę trenerską przechodzi w ekipach Szwajcarskich dlatego liczę że tutaj aż tak wielkiej zmiany stylu nie będzie i nadal Szwajcarzy będą ekipą ofensywną, z takim zapałem do szybkiego grania jak do tej pory. Grecja ma świetną serię ostatni mecz przegrali 10 spotkań temu, zawsze ta ekipa słynęła głownie z żelaznej defensywy, taktyki ale przeszła też sporo zmian w tym aspekcie i już na pewno nie ogranicza się tylko do takie gry, wiedzą jak strzelać i atakować i te remisy z Belgią 1:1, Hiszpanią 1:1, czy zwycięstwo 1:2 z Norwegia to potwierdzają a wszystko to na wyjazdach tak wiec dziś grając towarzyską liczę że nie zamkną się tylko w swoim polu karnym i będą chcieli kontynuować serię bez porażki.

115

Otrzymane punkty reputacji: +437
P 200,5K

Plamiacz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna -Norwegia Division 3
Godzina: 19:00
Spotkanie: Fjora - Brann 2
Typ: 2
Kurs: 1.60
Bukmacher: betfan
Analiza:

W dniu dzisiejszym odbędzie się bardzo ciekawe spotkanie między Fjora a Brann 2. W tabeli ligowej gospodarze zajmują ostatnie miejsce (3 przegrane) natomiast goście miejsce 6 (2 wygrane, 1 przegrana). Gospodarze mają teraz serię 4 porażek z rzędu. Kurs na wygraną gości spada.Biorąc pod uwagę posiadanie piłki w 10 ostatnich spotkaniach drużyn, sytuacja wygląda następująco: 40.5% gospodarze, 50.9% goście. Widać,że lepiej kontrolować grę umieją goście.

100

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Typ: Izrael
Kurs: 1.53
Bukmacher: ETOTO
Analiza:
Izrael pokazał się z bardzo dobrej strony w Lidze Narodów, zajmując co prawda 3. miejsce w grupie ale do zwycięzcy, czyli do Czech stracili tylko 4 pkt i do Szkocji 2 pkt. W obecnych kwalifikacjach do MŚ przegrali z Danią 0:2, następnie po bardzo wyrównanym spotkaniu zremisowali 1:1 ze Szkocją i na koniec pokonali 1:4 Mołdawię, z którą Wyspy Owcze tylko zremisowały 1:1. Następnie Wyspy Owcze przegrały dwa kolejne pojedynki, pierw 3:1 z Austrią a ostatnio 4:0 że Szkocją. Może i Wyspy Owcze zanotowały progres w swojej grze, jednak mimo wszystko są dalej o klasę słabsi pod każdym względem od piłkarzy z Izraela. Izrael jeśli marzy o wyjściu z grupy musi takie spotkania jak dzisiejsze wygrywać, bo inaczej Austria i Szkocja im awans z drugiego miejsca też.

53

Otrzymane punkty reputacji: +199
U 0

Usunięty użytkownik 172463

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna - 4 liga - mazowsze
Godzina: 17:00
Spotkanie: Wisła II Płock - Ząbkowia Ząbki
Typ: 1
Kurs:
1.95
Bukmacher: betclic
Analiza:

Wracam do konkursu we wrześniu - zobaczymy. Co do tego meczu typuje wygraną gospodarzy. Mecz ważny dla układu tabeli, obie drużyny z myślą o awansie, przypomnę że Ząbki przegrały po karnych baraż o 3 ligę w minionym sezonie. Na co liczy Pan leśniczy? Oczywiście na fakt, że pogra kilku chłopaków z jedynki w Płocku. Takich informacji nie mam, ale już sportowo ten mecz wygląda tak jak kursy pre - czyli lekko w stronę Płocka imo, jak by jeszcze ktoś pograł z jedynki (a wszyscy wiedzą, że to ważny mecz) to izi jedyneczka. Do tego mecz w tygodniu, nie oszukujmy się, kto się chwilę kopał po czole gdzieś, to wie co to znaczy - często po robocie trzeba gdzieś jechać, w 4 lidze zawodowstwa nie ma. Płock ma młodych grajków, do tego daj Boże jak deszczu kogoś z jedynki i mamy faworyta w postaci gospodarzy. Jak będzie, to się okaże.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom